Ez nem is lenne akkora hülyeség
Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- g.e.r.a
- Tommy
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Egy problémás hülyegyereket egy másik problémás hülyegyerekre cserélni..
- Cupi
g.e.r.a írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-balotelli_robinho_csererol_beszelnek-37775
Jó játékos és fiatal is, de valóban Ő is elég hisztis és problémás
-
Injoc
Cupi írta:g.e.r.a írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-balotelli_robinho_csererol_beszelnek-37775
Jó játékos és fiatal is, de valóban Ő is elég hisztis és problémásMásik gond meg, hogy ha jól tudom a City kb heti 160 ezer fontot fizet neki, az nagyon sok, annyit mi tuti nem adnánk neki (nem is kéne), kevesebbért meg úgysem jönne...
harmadrészt kiválóan támad csakúgy mint Balo..viszont a védekezésből is kb annyit vesz ki mint ő..ami igencsak kevés
- Nia
Hagyjuk már ezt a Balotelli cserét.Majd úgyis eldől.2 nap alatt 3 emberre cseréltük el az uborkaszezonban.Robinho most ment vissza Brazíliában,ott él a családja és ugyanolyan hülye tud lenni,mint az ifjú titán.
- internaZIOnaLe
Mai pletykák!
* Khrin távozása Benitez-en múlik! Elvileg a folyamatos játéklehetőség érdekében eladnánk a játékos felét a Bologna-nak, ahol a vezetőség már sürgeti Rafa-t, hogy döntse el, mit kezd a tehetségünkkel! REMÉLEM HOGY MARAD!
* Milito lenyilatkozta, hogy beszélt Tevez-el, aki azt mondta neki, hogy jönni akar a Seria A-ba játszani! Sajnos kevés az esélye, hogy a City elengedné jelenleg, bár ha nem most, talán jövőre mozdítható lesz! (Nekem is nagy álmom, hogy őt kék feketében lásam)
* Mascherano elég egyértelműen tudtára adta avezetőségnek, hogy nem akar tovább náluk maradni, magyarán nem lehet őt elérni... nem akar beszélni senkivel sem a hosszabbításról és már nagyon várja hogy a játékosunk legyen! (elvileg a mieink is számítanak rá!!!) A Liverpool úgy néz ki veszi a lapot és a horror 30 milliós árból engedni kényszerül.... valahol 20 millió körül találkozhatnak a felek!
* Balotteliért a MU megadná a 35 milliót!!!
Én annyiért már elengedném! 
* Khrin távozása Benitez-en múlik! Elvileg a folyamatos játéklehetőség érdekében eladnánk a játékos felét a Bologna-nak, ahol a vezetőség már sürgeti Rafa-t, hogy döntse el, mit kezd a tehetségünkkel! REMÉLEM HOGY MARAD!
* Milito lenyilatkozta, hogy beszélt Tevez-el, aki azt mondta neki, hogy jönni akar a Seria A-ba játszani! Sajnos kevés az esélye, hogy a City elengedné jelenleg, bár ha nem most, talán jövőre mozdítható lesz! (Nekem is nagy álmom, hogy őt kék feketében lásam)
* Mascherano elég egyértelműen tudtára adta avezetőségnek, hogy nem akar tovább náluk maradni, magyarán nem lehet őt elérni... nem akar beszélni senkivel sem a hosszabbításról és már nagyon várja hogy a játékosunk legyen! (elvileg a mieink is számítanak rá!!!) A Liverpool úgy néz ki veszi a lapot és a horror 30 milliós árból engedni kényszerül.... valahol 20 millió körül találkozhatnak a felek!
* Balotteliért a MU megadná a 35 milliót!!!
- BandInter
Mascheranot Milito is hívta a médián keresztűl. Meg gondolom a vb-n is fűzte. És hát a többi argentín Capitano, Cambiasso is beszélt már vele.
És amennyire én követem a híreket egyre valószínűbb hogy érkezni fog. Valamelyik olasz oldalon azt is írták hogy akár ezen a héten már eldőlhet. Jelenleg nyaral Javier de ezügybe kész megszakítani a pihenést!
És amennyire én követem a híreket egyre valószínűbb hogy érkezni fog. Valamelyik olasz oldalon azt is írták hogy akár ezen a héten már eldőlhet. Jelenleg nyaral Javier de ezügybe kész megszakítani a pihenést!
- Cupi
internaZIOnaLe írta:
** Mascherano elég egyértelműen tudtára adta avezetőségnek, hogy nem akar tovább náluk maradni, magyarán nem lehet őt elérni... nem akar beszélni senkivel sem a hosszabbításról és már nagyon várja hogy a játékosunk legyen! (elvileg a mieink is számítanak rá!!!) A Liverpool úgy néz ki veszi a lapot és a horror 30 milliós árból engedni kényszerül.... valahol 20 millió körül találkozhatnak a felek!
* Balotteliért a MU megadná a 35 milliót!!!Én annyiért már elengedném!
Mondjuk ez nem túl korrekt hozzállás a részéről, hogy nem elérhető és nem beszél senkivel a pool vezetők/edzők közül...
Poolnál lett belőle ismert és felkapott játékos, lehetne egy kicsit több tisztelettel, igaz ez már legyen az ő bajuk.
Persze arra jó, hogy engedjenk az árból és kevesebbért le tudjuk igazolni.
Balotelli meg egyre biztosabb, hogy Manchesterbe megy, csak az a kérdés a város melyik felébe
-
RenciDavid
Gazzetta szerint 48 órán belül 35 millás ajánlatot tesz a City Balotelliért. 4éves szerződést kínálnak neki 5milliós évi fizetéssel, így összesen mindennel együtt csaknem 60 millába fog kerülni nekik.
Mondjuk naívság volt azt gondolni, hogy a Citynek ha mondunk egy összeget azt nem fizetik ki
Viszont én remélem, hogy a hírekkel ellentétben jön valaki klasszis játékos a helyére. Én egy Agüeronak nagyon örülnék aztán le is zárhatjuk a nyári igazolásokat.
Mondjuk naívság volt azt gondolni, hogy a Citynek ha mondunk egy összeget azt nem fizetik ki
Viszont én remélem, hogy a hírekkel ellentétben jön valaki klasszis játékos a helyére. Én egy Agüeronak nagyon örülnék aztán le is zárhatjuk a nyári igazolásokat.
- realevil
Ennyiért el kell engedni...egyik szemem sír, másik nevet. 
- Bombastico
Menjen csak a bajkeverő a ManCity-hez. Azok után amit művelt kész csoda, h ennyi pénzt fizetnek érte. 35 millát nem ér Mario. Még nem tett le annyit az asztalra, h ilyen ára legyen. El kell adni. Nem kell a problémás játékos.
- DaNi
35 még jó hogy el kell adni
szerintem reálisan kb. 20-at ha ér. Ebből a pénzből hozatunk egy nagyobb nevet Cassano, Rossi, Tevez stb.
- 20recoba
Nagyon jó üzlet, 35ért el kell adni
- Marco
Ha egy Di Maria megért 25 millát, akk Balo simán ér 35öt. Én sajnálom h elmegy. Rem sikeres lesz a Cityben, Mancinivel jóban vannak elvileg ő kihozhatja belőle a maxot ami lehet itt nem valószinű h sikerülne.
- BandInter
Marco írta:Ha egy Di Maria megért 25 millát, akk Balo simán ér 35öt. Én sajnálom h elmegy. Rem sikeres lesz a Cityben, Mancinivel jóban vannak elvileg ő kihozhatja belőle a maxot ami lehet itt nem valószinű h sikerülne.
Én viszont azon gondolkodtam hogy vajon egy ilyen tehetséget ki tud-e "csomagolni" Mancini!? Van-e olyan jó edző?? És azt mondom inkább nem mint igen. Jó edző de szerintem még sokat kell dolgoznia hogy a legjobbak között emlegessék. De ez az én véleményem és valószínű mindenki más véleményen van. Meg ez már amúgy is off...
Ha valóban megy Mario, kívánom nekik hogy dolgozzanak együtt sokáig eredményesen! Nem örülök a távozásnak mert megint olyan érzésem van hogy megbánjuk ezt. És bekerűl a neve arra a listára amelynek a címe "A mi sztárjaink lehettek volna...". Olyan nevek mellé mint Pirlo, Pandev(mondjuk őt sikerűlt visszahozni), Martins, Bonucci.
- horas
Balotelli-t ennyi pénzért elkell engedni Moratti tanult Adriano-ból őt is elkellett volna adni,kb hasonló áron lehetett volna eladni őt is.
Nekem az álmom,hogy Cassano-t hozzák a helyére,bár ő is problémás arc messze nem annyira mint Balotelli sztem 17-19 m között hozható is lenne,de Torres-t sem bánnám bár borzalmas formában van és megint meg sérült ő mondjuk min. 30-ba kerülne,szal ő is rizikós,de talán még Ibrahimovic visszahozatalán is elgondokodnék őt szerintem 25-32 körül visszalehetene hozni.
Agüero sem rossz választás ő megint 23-28 körül lenne.
Bastos-nak is örülnék ő az egész balszélen bevethető lenne hátvédként is,kb 17-20-körül megállna az a történet is.
Rossi vagy Mata miatt sem lennék szomorú.
De szívesen látnám Vucinic-et,Burdisso-t meg esetleg Suazo,Obinna,Mancini símán belehetne vonni az üzletbe.
Jó,hogy végre megmozdúlt valami,Balotelli nagyon helyes,hogy elmegy egy senkiházi jellemtelen ember nem volt már hozzá ingerenciám még egy évig könyörögni neki meg arra várni,hogy megváltozzon és méltoztasson normálisan viselkedni,edzenei,futballozni,menjen innen a francba,senki nem kiváncsi a hülyeségeire.
Nekem az álmom,hogy Cassano-t hozzák a helyére,bár ő is problémás arc messze nem annyira mint Balotelli sztem 17-19 m között hozható is lenne,de Torres-t sem bánnám bár borzalmas formában van és megint meg sérült ő mondjuk min. 30-ba kerülne,szal ő is rizikós,de talán még Ibrahimovic visszahozatalán is elgondokodnék őt szerintem 25-32 körül visszalehetene hozni.
Agüero sem rossz választás ő megint 23-28 körül lenne.
Bastos-nak is örülnék ő az egész balszélen bevethető lenne hátvédként is,kb 17-20-körül megállna az a történet is.
Rossi vagy Mata miatt sem lennék szomorú.
De szívesen látnám Vucinic-et,Burdisso-t meg esetleg Suazo,Obinna,Mancini símán belehetne vonni az üzletbe.
Jó,hogy végre megmozdúlt valami,Balotelli nagyon helyes,hogy elmegy egy senkiházi jellemtelen ember nem volt már hozzá ingerenciám még egy évig könyörögni neki meg arra várni,hogy megváltozzon és méltoztasson normálisan viselkedni,edzenei,futballozni,menjen innen a francba,senki nem kiváncsi a hülyeségeire.
- Bombastico
horas írta:de talán még Ibrahimovic visszahozatalán is elgondokodnék
senkiházi jellemtelen ember
ibrara is érvényes az ahogy jellemezted Balot.
Soha többé nincs helye a csapatban az olyannak aki köpdösi egykori kenyéradóját.
- horas
Bombastico írta:horas írta:de talán még Ibrahimovic visszahozatalán is elgondokodnék
Soha többé nincs helye a csapatban az olyannak aki köpdösi egykori kenyéradóját.
Azért írtam óvatosabban,hogy leht,hogy elgondolkodnék.
Ibrahimovic télleg elég jellemtelen,viszont a pályán sosem lehetett rá panasz szerintem.Balotelli-vel sokkal súlyosabb és alapvetőbb problémák vannak.
Ibrahimovic-al ilyen gondok vannak,hogy nem beszélt elég tisztelettel az Inter-ről eligazolása után,illetve csókolgatta a Barca címert.Én ettől még visszahoznám,én ennyire erőteljesen nem adok érzelmileg ezekre a dolgokra,meg különben is mit vártunk Ibra-tól mikor 2 Juve szezon után fülig érő szájjal tartotta maga elött az Inter-mezt....
- DSanton39
Balotelli ügynöke nyilatkozta hogy el fogja hagyni az Intert. jelenlegi helyzet szerint 35-öt ad a City, viszont az hogy több klub harcol érte, feltornázhatja az árat 60-ra. (gondolom opciókkal)
nem lenne rossz ha megszednénk magunkat az eladásából. utána akár Fabregas, akár Agüero reális cél lehet.
viszont G. Rossit mindenképp meg kell szerezni ha Balo megy.
Ibra meg ne jöjjön vissza, csókolgassa csak tovább a Barca mezt a kispadon ücsörögve
nem lenne rossz ha megszednénk magunkat az eladásából. utána akár Fabregas, akár Agüero reális cél lehet.
Ibra meg ne jöjjön vissza, csókolgassa csak tovább a Barca mezt a kispadon ücsörögve
- DaNi
DSanton39 írta:Balotelli ügynöke nyilatkozta hogy el fogja hagyni az Intert. jelenlegi helyzet szerint 35-öt ad a City, viszont az hogy több klub harcol érte, feltornázhatja az árat 60-ra. (gondolom opciókkal)
A City azt mondata hogy Robinho a titkos ásza, ha több klubb is azonos árat fizetne érte akkor belevonnák a brazilt a transferbe.
Ibra vissza ne jöjjön
- Tommy
csak kiscsapatok ellen villogott
Ez már korábban is írták sokan, de ez egy óriási baromság, csak valaki elkezdte terjeszteni, és utána mindneki ezt írta...
Nagycsapatok közül egyedül a juvénak nem lőtt gólt a mi színeinkben, roma ellen akik a legnagyobb kihívóink voltak, szinte mindig betalált, de lőtt a milannak és a fiorentinának is gólt, és még sok fontos meccsen pl: Parma, de volt még jó pár ilyen, szal ez nem igaz.. Blbe viszont tényleg nem ment neki, de azért akkor nem is Sneijder játszott mögötte. Svéd válogatottba is lőtt, jóp ár nagy válogatottnak gólt, olaszoknak, spanyoloknak.. Ibra már rég aranylabdás lenne ha változtatna a mentalitásán, blben nagy mecseken fejben nagyon nem volt ott ez látszott, hangulat játékos, ha olyan kedve van hogy sétálgat, akkor egész meccsen semmit nem csinál, ha focizni van kedve akkor meg öröm nézni amit csinál, és így is a világ egyik legjobb csatára, és mi lenne ha olyan mentalitása lenne mint Eto'o-nak vagy Militonak, bele sem merek gondolni..
- tomika431
Ha tényleg eladjuk Balotellit 35 misiért,ami szerintem elfogadhato,hisz többet nem igen tudnánk kisajtolni érte...én elfogadnám,mert a végén addig addig fogunk kérni többet,mig a végén a kérők megunják ezt az egész dolgot,és nem lesz üzlet....szoval,most kell eladni,mig van friss ajánlat..és helyette jöhetne a (G.Rossi,A.Cassano,E.Elia,C.Tevez,)közül valaki:)..no meg Palombo vagy Mascherano és kész a keret:)
- Komax
Megmondom őszintén, nem gondoltam volna, hogy Balotelli elmegy, ha ennyit kínálnak érte (35M) azt butaság lenne nem el fogadni. Ibrat felejtsük el, előbb megy Angliába minthogy visszatérne olaszba. Rajtunk kívül senki nem tudná megfizetni. Annyira nem értem mit fanyalognak, azért nem volt olyan rossz szezonja a Barcában, az utolsó kb. 1-2 hónap ment egy kicsit döcögősen. Maicon úgy néz ki marad, Mourinho azt nyilatkozta neki már nem kell nagy név, van bőven. Én várok egy nagy durranást Morattitól, ha jól tudom kb. 100M befolyik az idei sikerekből, ha a Balo üzlet realizálódik, az Ibra-Eto'o csere "hozadékát" és stb. összeadjuk már majd 150M felett járunk. Ebből már lehet világklasszist hozni, persze ha nem takarékoskodunk. 
- realevil
Tommy írta:csak kiscsapatok ellen villogott
Ez már korábban is írták sokan, de ez egy óriási baromság, csak valaki elkezdte terjeszteni, és utána mindneki ezt írta...
Nagycsapatok közül egyedül a juvénak nem lőtt gólt a mi színeinkben, roma ellen akik a legnagyobb kihívóink voltak, szinte mindig betalált, de lőtt a milannak és a fiorentinának is gólt, és még sok fontos meccsen pl: Parma, de volt még jó pár ilyen, szal ez nem igaz.. Blbe viszont tényleg nem ment neki, de azért akkor nem is Sneijder játszott mögötte. Svéd válogatottba is lőtt, jóp ár nagy válogatottnak gólt, olaszoknak, spanyoloknak.. Ibra már rég aranylabdás lenne ha változtatna a mentalitásán, blben nagy mecseken fejben nagyon nem volt ott ez látszott, hangulat játékos, ha olyan kedve van hogy sétálgat, akkor egész meccsen semmit nem csinál, ha focizni van kedve akkor meg öröm nézni amit csinál, és így is a világ egyik legjobb csatára, és mi lenne ha olyan mentalitása lenne mint Eto'o-nak vagy Militonak, bele sem merek gondolni..
Teljesen igazad van Tommy. Ibrának azért amellett, hogy emberlileg nem sokat ér elég vastagon benne van a keze (lába
- Tommy
Ha azt nézzük mennyi gólt lőtt és gólpasszt adott, akkor korrekt a statja... Csak blbe megint hasznavehetetlen volt. És igazából őt Eto'ohoz kell hasonlítani, a kameruni meg ennyi meccsen kb 30-40 gól közöttt lőtt egy szezonban, és a nagy meccseken a blben is lőtte a gólokat, szal így nézve meg gyenge volt Ibra, barcában meg gondolom etoohoz mérik.
- mike
tomika431 írta:Ha tényleg eladjuk Balotellit 35 misiért,ami szerintem elfogadhato,hisz többet nem igen tudnánk kisajtolni érte...én elfogadnám
Ennyiért nyugodtan viheti Mancio.
35 millából tudunk a helyére megfelelő pótlást hozni, aki nem hisztizik folyton és vágja majd földhöz a Inter mezét.
- Cupi
BandInter írta:
Ha valóban megy Mario, kívánom nekik hogy dolgozzanak együtt sokáig eredményesen! Nem örülök a távozásnak mert megint olyan érzésem van hogy megbánjuk ezt. És bekerűl a neve arra a listára amelynek a címe "A mi sztárjaink lehettek volna...". Olyan nevek mellé mint Pirlo, Pandev(mondjuk őt sikerűlt visszahozni), Martins, Bonucci.
De Balotellit nem a klub butasága miatt lesz eladva hanem a saját hülyesége miatt...szóval ezt nem lehet azzal összekeverni amikor tényleg elszórakozunk egy tehetséget aki később nagy játékos lesz.
35 millió teljesen jó ár
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy mennyire fog feküdni neki a PL és a kemény ütközésehez szokott bírók meg játékosok mennyire fogják tolerálni a fetrengéseit és hisztijeit.
- tomika431
Mino Raiola hétfőn úgy nyilatkozott a Sky Sports Italiának, hogy ügyfele, a még mindig csak 19 esztendős Mario Balotelli hamarosan elhagyja az Internazionale együttesét, ám arra a kérdésre, hogy melyik klub lehet a befutó, nem akart választ adni. Még akkor sem, ha az angol sajtó tudni véli, a Manchester City 35 millió fontos ajánlatáról két napon belül végső döntés születhet.
Pénteken a kisebbik manchesteri klub első, 25 millió eurós ajánlatát elutasította a legutóbbi szezonban triplázó milánóiak vezetősége, ám annak a lehetőségét semmiképpen sem zárták ki, hogy egy nagyobb összegű ajánlatot hajlandóak lennének elfogadni.
A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hétfőn aztán folytatódtak a tárgyalások, a City 35 millió eurót fizetne Balotelliért, amire már Massimo Moratti is igent mondott. A játékos ügynöke ugyanakkor konkrétumokat nem árult el az üggyel kapcsolatban a Sky Sports Italiának: „Nem igazán mondhatok többet annál, minthogy minden ajtó nyitva áll. Ne felejtsük el, hogy nem csak a City, hanem a Manchester United és a Chelsea is érdeklődik.”
„De azt, hogy melyik klubnak van a legnagyobb esélye ügyfelem szerződtetésére, nem nekem kell bejelentenem” – szögezte le Raiola, aki hozzátette, most már biztos, hogy Balotelli távozik az Intertől.
Ám ha az egyezség a Cityvel köttetik meg, akkor a szupertehetséges támadó, a The Mirror értesülései szerint heti 80 ezer fontos fizetésért írhat alá a korábban már Yaya Tourét, David Silvát és Jerome Boatenget is szerződtető csapathoz. (sporthirado) sok sikert kivánok neki!!
Pénteken a kisebbik manchesteri klub első, 25 millió eurós ajánlatát elutasította a legutóbbi szezonban triplázó milánóiak vezetősége, ám annak a lehetőségét semmiképpen sem zárták ki, hogy egy nagyobb összegű ajánlatot hajlandóak lennének elfogadni.
A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hétfőn aztán folytatódtak a tárgyalások, a City 35 millió eurót fizetne Balotelliért, amire már Massimo Moratti is igent mondott. A játékos ügynöke ugyanakkor konkrétumokat nem árult el az üggyel kapcsolatban a Sky Sports Italiának: „Nem igazán mondhatok többet annál, minthogy minden ajtó nyitva áll. Ne felejtsük el, hogy nem csak a City, hanem a Manchester United és a Chelsea is érdeklődik.”
„De azt, hogy melyik klubnak van a legnagyobb esélye ügyfelem szerződtetésére, nem nekem kell bejelentenem” – szögezte le Raiola, aki hozzátette, most már biztos, hogy Balotelli távozik az Intertől.
Ám ha az egyezség a Cityvel köttetik meg, akkor a szupertehetséges támadó, a The Mirror értesülései szerint heti 80 ezer fontos fizetésért írhat alá a korábban már Yaya Tourét, David Silvát és Jerome Boatenget is szerződtető csapathoz. (sporthirado) sok sikert kivánok neki!!
- mike
Ezek alapján már szinte biztosan megy Balotelli.
Jó lenne egy kis licitet szervezni, és jól lehúzni valamelyik angol klubot
Jó lenne egy kis licitet szervezni, és jól lehúzni valamelyik angol klubot
-
RenciDavid
Dzekoért harca szállunk Balotelli pótlására. A baj csak az, hogy 40 millát kér a Wolfsburg. Fél európa sorban áll érte de ennyit senki sem hajlandó fizetni érte.
Én nem támogatnám a leigazolását, ha nem is lesz 40 de reális összegért nem hozható el. Agüerot vagy Rossit vegyük meg!
Én nem támogatnám a leigazolását, ha nem is lesz 40 de reális összegért nem hozható el. Agüerot vagy Rossit vegyük meg!
- DSanton39
az AS szerint Maicon sorsa is eldől 48 órán belül, 30-35 millióért viheti a Real.
- tomika431
Dzekot én sem támogatnám,sok az a 40 misi érte..és talán ő is az a fajta csatár mint Cavani,akit jol labdákkal kell tömni,hogy eredményes legyen,az a tipikus befejező csatár....inkáb akkor már az agüiero,Tevez,Elia,hármasbol valaki....
- bazsi
dzeko nem kell de. pláne nem 40 millióért. annyiból már normális játékost lehet venni nem ilyen egy szezonos sztárt. ráadásul ha jól tudom ő kifejezetten középcsatár, vagyis milito posztján játszik.
balotelli nagyon úgy néz ki távozik. csak nehogy később megbánjuk...
giuseppe rossit kell megszerezni.
balotelli nagyon úgy néz ki távozik. csak nehogy később megbánjuk...
giuseppe rossit kell megszerezni.
- jdanika
Nem örülök Baleotelli eladásának, de elöbb utóbb úgyis ez lett volna....szerintem még jobban lekén húzni a cityt. Amilyen "hülyék" 40-50 is adnának érte ahogy be vannak indulva Baloért, de jó a 35 is, Tevez lenne a legjobb választás, a világ 1ik legjobb csatára most szerintem....Agüero a másik nagy kedvencem őt is nagyon szeretném. Rossi is megoldás lehet, ő legalább olasz, meg megmutatta mekkora akarás és bizonyítási vágy van benne.
- Tommy
DSanton39 írta:az AS szerint Maicon sorsa is eldől 48 órán belül, 30-35 millióért viheti a Real.
Jó spanyol lapokkal nem kell foglalkozni, ők már vagy 10 féle áron eladták a realnak Maicont.. Pár napja meg még azt írták, hogy mégsem kell a realnak.
- horas
Dzeko óriási tehetség.Túlzás,hogy egy szezonos sztár 94 meccsen rúgott 56 gól a Wolfsburg-ban.
Ő Torres és Ibrahimovic keveréke,magas center alkata ellenére,rendkívül ügyes a labdával,technikás.
Testalkatra inkább Ibra,de annyira nem akrobatikus,hajlékony,Torres-nél viszonyt mozgékonyabb,gyorsabb.
Nagyon nagy játékos lehet belőle talán lehet,hogy megérne még 40 millát is.
De szerintem Wolfsburg szinten a számunkra felesleges emberek is jó minőséget képviselnek Mancini,Obinna,Suazo,Burdisso,Rivas számukra távolról sem olyan használhatatlan játékosok mint az Inter-nek.
Barter mi egyéb...
Ő Torres és Ibrahimovic keveréke,magas center alkata ellenére,rendkívül ügyes a labdával,technikás.
Testalkatra inkább Ibra,de annyira nem akrobatikus,hajlékony,Torres-nél viszonyt mozgékonyabb,gyorsabb.
Nagyon nagy játékos lehet belőle talán lehet,hogy megérne még 40 millát is.
De szerintem Wolfsburg szinten a számunkra felesleges emberek is jó minőséget képviselnek Mancini,Obinna,Suazo,Burdisso,Rivas számukra távolról sem olyan használhatatlan játékosok mint az Inter-nek.
Barter mi egyéb...
- jdanika
Ne Dzekot, elöbb Agüerot, vagy Rossit kell megpróbálni, Rossit szeritenm feléért ellehet hozni mint Dzekot, Agüeronak megvan az ára, de már bizonyíotta jópárszor hogy nem ügyetlen. Nemhiába adta neki Maradona az 1ik lányát 
- horas
jdanika írta:Ne Dzekot, elöbb Agüerot, vagy Rossit kell megpróbálni, Rossit szeritenm feléért ellehet hozni mint Dzekot, Agüeronak megvan az ára, de már bizonyíotta jópárszor hogy nem ügyetlen. Nemhiába adta neki Maradona az 1ik lányát
Én megmondom öszintén Rossi-ban annyira nem érzem a potenciális klasszis lehetőségét.Egy két és fél éve tök jó sajtója volt szinte berobbant a köztudatba a Villarreal-al,de már jó egy éve semmit nem hallanai róla nem jönnek a hírek,hogy milyen jól játszik.
Dzeko és Agüero valószinüleg azért kb a duplája mert annyival jobbak.
Rossi-val sincs bajom,felőlem jöhet,de nálam Dzeko és Agüero is jócskán előnyt élvez vele szemben.
-
BlueSky
Balo mehet,és még sok pénzt is adnának érte....de jó lenne
Agüero,Suarez,mindegy csak valami fiatal sztárjelöltet hozzanak.
Kpra kéne egy kész erös ismert név:
-Fabregas (ö ink barca lesz sztem)
-Schweinsteiger (nehezen mozdittható)
-Diegot akartam nagyon de ha itt van Coutinho akkor nem kell
-Van der vaart-?
-Aquillani még mindig kedvenc szóval öt szeretném a leginkább,ha egészséges persze
Védelem meg:Santon,Zanetti,Maicon,Materazzi,Lucio,Samuel,Chivu-Bocchetti még elfér
Cordoba,Rivas,Burdi viszlát!
Muntari,Mancini még a végén marad...remélem nem. Ha nem tudnánk egy jó csatárt venni Suazonak adnék még egy esélyt,nem olcsón vettük
Agüero,Suarez,mindegy csak valami fiatal sztárjelöltet hozzanak.
Kpra kéne egy kész erös ismert név:
-Fabregas (ö ink barca lesz sztem)
-Schweinsteiger (nehezen mozdittható)
-Diegot akartam nagyon de ha itt van Coutinho akkor nem kell
-Van der vaart-?
-Aquillani még mindig kedvenc szóval öt szeretném a leginkább,ha egészséges persze
Védelem meg:Santon,Zanetti,Maicon,Materazzi,Lucio,Samuel,Chivu-Bocchetti még elfér
Cordoba,Rivas,Burdi viszlát!
Muntari,Mancini még a végén marad...remélem nem. Ha nem tudnánk egy jó csatárt venni Suazonak adnék még egy esélyt,nem olcsón vettük
- Tommy
G. Rossi ügynöke azt nyilatkozta, hogy senki nem kereste meg őket az intertől (szomorú) és csak az újságírok írtak róla, az ára 15-17 millio közt lenne, ennyiért elkell hozni.. Itt egy fiatal, tehetséges olasz játékos, akire azért nem mondható az, hogy nem Inter szintű! Ennyi meg nem pénz érte, de majd ugyis elveszi a juve, minek nekünk ő..
Védő sztem nem kell, jött Faraoni, és Ranocchia kövi szezontól jön, ezt az idényt még lehúzza Mátrix és Cordoba is, valószínű ezért marad még 1 évet Ranocchia, aztán helyükre jöhet a 2 olasz, vagy ha Faraoni esetleg mégse lesz akkor játékos, Chivut belehet vinni középre, ott világklasszis.. Balhátvéd nem kell, továbbra is tartom. Zanetti, Santon és Chivu is ott van. Capitano tuti nem kp lesz idén, mert oda biztos jön valaki Cambiasso mellé, ez már borítékolható.
Egy kp Cambiasso mellé, és egy csatár Balotelli helyére.
Védő sztem nem kell, jött Faraoni, és Ranocchia kövi szezontól jön, ezt az idényt még lehúzza Mátrix és Cordoba is, valószínű ezért marad még 1 évet Ranocchia, aztán helyükre jöhet a 2 olasz, vagy ha Faraoni esetleg mégse lesz akkor játékos, Chivut belehet vinni középre, ott világklasszis.. Balhátvéd nem kell, továbbra is tartom. Zanetti, Santon és Chivu is ott van. Capitano tuti nem kp lesz idén, mert oda biztos jön valaki Cambiasso mellé, ez már borítékolható.
Egy kp Cambiasso mellé, és egy csatár Balotelli helyére.
- hvmetal
horas írta:Bombastico írta:horas írta:de talán még Ibrahimovic visszahozatalán is elgondokodnék
Azért írtam óvatosabban,hogy leht,hogy elgondolkodnék.
Ibrahimovic télleg elég jellemtelen,viszont a pályán sosem lehetett rá panasz szerintem.Balotelli-vel sokkal súlyosabb és alapvetőbb problémák vannak.
Ibrahimovic-al ilyen gondok vannak,hogy nem beszélt elég tisztelettel az Inter-ről eligazolása után,illetve csókolgatta a Barca címert.Én ettől még visszahoznám,én ennyire erőteljesen nem adok érzelmileg ezekre a dolgokra,meg különben is mit vártunk Ibra-tól mikor 2 Juve szezon után fülig érő szájjal tartotta maga elött az Inter-mezt....
Ibra újra Inter mezben? szerintem nem lesz,bár valamilyen szinten jólesett olvasni(nem tudom mennyire igaz),hogy felhívta Morattit.hibázott,de nálunk játszotta eddig a legjobb meccseit,nagyon sokat köszönhetünk neki is.rüheltem amikor nem passzolt,hanem elcselezte magát és nem vagyok naív.hogy azt higyjem megváltozik,de azért Sneijder előtt egy Milito,Eto o,Ibra nem lenne rossz.Tevezt én sokakkal ellentétben nem kedvelem,ezerszer cassanot hoznám el inkább,de ágüérót sem,bár ő lehet nagy ász lenne nálunk.Rossinak örülnék,ő szerintem kreatívabbá tehetné a középpályát.Balotelli takarodjon bármekkora sztár is lesz..megvoltunk Zidane,C.ronaldo,Messi,Rivaldo félék nélkül is,nélküle is megleszünk.37éves Capitano elsírta magát a bl döntő után,a lelkét kihajtja még mindig,ilyen gyerek ne rondítsa pályafutása végét.annak örülök,hogy két fiatal olasz jött,Stevanovic megggyőzött azalatt a pár meccs alatt amin láttam játszani,őt vagy felkéne hozni,vagy kölcsönbe adni.Rossi,Palombo,Cassano,Bastos azok akiknek én örülnék.na meg pár ifinek.
aminek nagyon drukkolok,hogy Stanko jobb szezont fog futni,Josénál már nem teljesített úgy,azért hiányoznak az ö löketei.
- hvmetal
ha eladjuk maicont és a hülye gyereket Santon és Capitano ellesz jobboldalt,Samuel,Lucio,Chivu középen,baloldalra fillérekért egy Robi Carlost és a bejött pénzért valahogy megszerezni Robbent.Robben,Sneijder,Cambiasso 3mas azért kemény lenne
- tomika431
Rettegj Olaszország! Érkezik a 18 éves szupertehetség!
A következő idényben is a bajnoki címre törő Internazionale tinije készen áll meghódítani a Serie A-t.
Rafael Benítez, a Nerazzurri spanyol mestere a napokban elárulta, hogy szerinte Philippe Coutinho fogja megtestesíteni a jövő csapatát, miután a hétfői edzésen ő is megbizonyosodott a brazil nem mindennapi tehetségéről.
„Nagyon boldog vagyok, hogy az Internazionale labdarúgója lehetek. A jövőben szeretnék minél több trófeát begyűjteni, valamint a szurkolók kedvencévé válni" - így a 18 esztendős brazil.
„Én alapvetően egy támadó középpályás vagyok, tulajdonképpen egy kicsit olyan, mint Sneijder (Wesley)."
Az olasz riporterek természetesen azt is megkérdezték tőle, hogy ki az a játékos, aki a legnagyobb hatást gyakorolja rá. A dél-amerikai labdarúgó nem a saját csapatából választott, inkább a honfitársai közül említett neveket.
„A kedvenceim Robinho és Kaká. Mindig figyeltem őket a televízión keresztül" - folytatta.
„Szeretnék fizikailag erősíteni magamon, majd miután a Calcióban elismert játékos lettem, a nemzeti válogatottban is bemutatkozni, ami minden focista álma" - zárta mondandóját.
Forrás:Stopli.hu
A következő idényben is a bajnoki címre törő Internazionale tinije készen áll meghódítani a Serie A-t.
Rafael Benítez, a Nerazzurri spanyol mestere a napokban elárulta, hogy szerinte Philippe Coutinho fogja megtestesíteni a jövő csapatát, miután a hétfői edzésen ő is megbizonyosodott a brazil nem mindennapi tehetségéről.
„Nagyon boldog vagyok, hogy az Internazionale labdarúgója lehetek. A jövőben szeretnék minél több trófeát begyűjteni, valamint a szurkolók kedvencévé válni" - így a 18 esztendős brazil.
„Én alapvetően egy támadó középpályás vagyok, tulajdonképpen egy kicsit olyan, mint Sneijder (Wesley)."
Az olasz riporterek természetesen azt is megkérdezték tőle, hogy ki az a játékos, aki a legnagyobb hatást gyakorolja rá. A dél-amerikai labdarúgó nem a saját csapatából választott, inkább a honfitársai közül említett neveket.
„A kedvenceim Robinho és Kaká. Mindig figyeltem őket a televízión keresztül" - folytatta.
„Szeretnék fizikailag erősíteni magamon, majd miután a Calcióban elismert játékos lettem, a nemzeti válogatottban is bemutatkozni, ami minden focista álma" - zárta mondandóját.
- hvmetal
tomika431 írta:Rettegj Olaszország! Érkezik a 18 éves szupertehetség!
remélem ő lesz a mi Kakánk.amit láttam tőle az meggyőző volt.pár éve az a tendencia,hogy míg nálunk a játékosok nagy része bevállik,klasszisá fejlődik(maicon,cambiasso) addig a Juveban,milánban nem.remélem belőle is egy hatalmas tehetség lesz
- bazsi
hvmetal írta:ha eladjuk maicont és a hülye gyereket Santon és Capitano ellesz jobboldalt,Samuel,Lucio,Chivu középen,baloldalra fillérekért egy Robi Carlost és a bejött pénzért valahogy megszerezni Robbent.Robben,Sneijder,Cambiasso 3mas azért kemény lenne
és Robben,Sneijder,Cambiasso 3mast h képzelted?
- hvmetal
bazsi írta:hvmetal írta:ha eladjuk maicont és a hülye gyereket Santon és Capitano ellesz jobboldalt,Samuel,Lucio,Chivu középen,baloldalra fillérekért egy Robi Carlost és a bejött pénzért valahogy megszerezni Robbent.Robben,Sneijder,Cambiasso 3mas azért kemény lenne
és Robben,Sneijder,Cambiasso 3mast h képzelted?
kék-feketében.megoldható lenne szerintem,mivel még Cambiasso is képes irányítani
- horas
Stankovic nem sokára 32 éves lesz,őt már nem feltétlen kellene erőltetni,én inkább Krhin-t probálnám berakosgatni,ha lesz sérült meg esetleg rotálásnál játszon persze,de rá már nagyon ne építsünk,nyílván ha jó formában lesz akkor kezdjen,de alapvetően őt már ne erőltessük mindenáron.
Megbízható,rutinos jó csere ember a középpályára.
Megbízható,rutinos jó csere ember a középpályára.
- jdanika
Jajj csak Robbent ne rosszabb mint Balo 2x, nemmondom, mert nagyon jó játékos, vitte a Bayern-t is a hátán, de maradjon csak a Bajoroknál azok elkérnének érte 50 millát simán szerintem...meg mostanába nem nagyon volt olyan igazi szélsőjátékunk ha megnézitek....
-
Kajla
sztem jovetic-et kéne leigazolni fiatal és jól birja a serie-a-t már bizonyitott. rá megérné befektetni 30 millio eurot is akár. sokoldalú támodóközéppályás+ csatár is lehet.
coutinho-ban nagyon bizok, h ő lesz a mi messink.
coutinho-ban nagyon bizok, h ő lesz a mi messink.
- versenyszellem
Cupi írta:Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy mennyire fog feküdni neki a PL és a kemény ütközésehez szokott bírók meg játékosok mennyire fogják tolerálni a fetrengéseit és hisztijeit.
gondolom a kérdés költői: semennyire
és épp ezért lehet Balotellinek az egyetlen helyes irány a PL. csak ott foghatja fel mivégre van a labdarugás és mi az ő szerepe egy csapatban. ilyen Bellamy félék meg más kőkemény, toleránsnak nehezen mondható emberkékkel körülvéve, távol apuci anyuci és a barátok társaságától...