Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- DaNi
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Maicon szeretne a Realba menni, Mout kéri hogy igazolja le
34 millio font Balotelliért
Dzeko pótolná Balot (Dzeko befejező csatár, nekünk inkább egy visszavont csatárra lenne szükségünk pl.: Rossi, Cassano, Suarez, Robinho...)
Dzeko pótolná Balot (Dzeko befejező csatár, nekünk inkább egy visszavont csatárra lenne szükségünk pl.: Rossi, Cassano, Suarez, Robinho...)
- Cupi
versenyszellem írta: gondolom a kérdés költői: semennyire
és épp ezért lehet Balotellinek az egyetlen helyes irány a PL. csak ott foghatja fel mivégre van a labdarugás és mi az ő szerepe egy csapatban. ilyen Bellamy félék meg más kőkemény, toleránsnak nehezen mondható emberkékkel körülvéve, távol apuci anyuci és a barátok társaságától...
Igen elképzeltem ahogy a brutál fejű Bellamy golfütővel kergeti Mariot, hogy ne dobálja magát meg tisztelje a City mezét
Ma érkeznek Milánóba a City képviselői és szeretnék lezárni a tárgyalást Balotelli ügyébe
Újságíróknak is annyi eszük van komolyan mondom, Dzeko pótolná Balotellit?? Dzeko totál középcsatár, nekünk az nem kell mert még Eto'o is tökéletesen tudna azt játszani ha Milito épp nem egészséges.....
-
RenciDavid
Most meg Forlán neve merült fel. Tényleg nem érteni ezeket a neveket, mintha Militot adtuk volna el, és helyette kéne valaki...
Olyan kell aki gyors és jól cselez, elvan a szélen, nem középcsatár 
- PetR
- Kapcsolat:
RenciDavid írta:Most meg Forlán neve merült fel. Tényleg nem érteni ezeket a neveket, mintha Militot adtuk volna el, és helyette kéne valaki...Olyan kell aki gyors és jól cselez, elvan a szélen, nem középcsatár
Elia. Tökéletes lenne szélen. Neki nagyon örülnék
-
hazafi
Ez az Elia gyerek meg sztem túl van sztárolva, mert volt 3 jó mecse. Jól cselez igaz, de csak elgondolkodtató az, hogy a HSV-ba alig fér be. Inkább Özil-nek örülnék szélre, de én kipróbálnám Biabiany-t is a szélen, mert elég ígéretesen játszott tavaly.
- DaNi
hazafi írta:Ez az Elia gyerek meg sztem túl van sztárolva, mert volt 3 jó mecse. Jól cselez igaz, de csak elgondolkodtató az, hogy a HSV-ba alig fér be. Inkább Özil-nek örülnék szélre, de én kipróbálnám Biabiany-t is a szélen, mert elég ígéretesen játszott tavaly.
Ja szerintem is Biabiany tökéletes lenne a szélen, de azért Coutinho-t is megnézném
- mike
hazafi írta:Ez az Elia gyerek meg sztem túl van sztárolva, mert volt 3 jó mecse. Jól cselez igaz, de csak elgondolkodtató az, hogy a HSV-ba alig fér be. Inkább Özil-nek örülnék szélre
Elia szerintem is nagyon túlértékelt, olyan kicsit Quaresmás feelingje van (ő is jól cselez
Írtad Özilt is, nálam ő is egy nagy-nagy lufi. A német gépezetbe jól illeszkedett, de nem látom azt benne hogy pl. olaszban beválna.
- mike
DaNi írta:Maicon szeretne a Realba menni, Mout kéri hogy igazolja le
Ha tényleg menni akar Maicon akkor el kell adni, nincs értelme erőltetni nehogy hiszti legyen a vége.
Persze csak ha hajlandóak tejelni érte.
Maicon és Balotelli távozásából amúgy is lenne kb 70 millió bevétel.
Kíváncsi lennék hogy ezt Benitez kire akarná elkölteni ?
Én kb ilyen posztokra ill. ezekre a játékosokra:
balhátvéd: Kolarov v Bastos
vkp: Mascherano v Palombo
támadó: Kuyt v Rossi v Cassano v G. Dos Santos
- Tommy
Dos Santos még eliánál meg társainál is nagyobb lufi..
Angol 2. osztályban meg a török bajnokságban bohóckodot elmult években.
Barcának nem kelllet, bibsi spursbe meg be se fért..
-
RenciDavid
Dos santos esete nem ilyen egyszerű. 17 évesen nem fért be a Barcába padozni meg nem akart ezért kérte, hogy adják el. De 17 évesen az sem várható el valakitől, hogy a Tottenhamba beférjen.
Ne felejtsük el, hogy még mindig csak 19 éves. Lehet belőle még bőven nagy játékos. A mexikói válogatottban már rájöttek, hogy játszatni kell.
Ne felejtsük el, hogy még mindig csak 19 éves. Lehet belőle még bőven nagy játékos. A mexikói válogatottban már rájöttek, hogy játszatni kell.
- DSanton39
-
gabesz
Nagyon nem örülök annak h eladjuk Balotellit, akármennyit is ajánlanak érte... Miért kell mindig azt a játékosunkat eladni aki színt visz a játékba? Ibra eladásának sem örültem tavaly(persze így utólag könnyű okosnak lenni h jó üzlet volt meg stb..). Nem vagyok az Inter gazdasági felelőse, én csak a csapatnak szurkolok és a meccseket nézem, nekem hiányozni fog a pályáról. Arról nem is beszélve h ha érkezik vki helyette, 90% h nem olasz lesz.
- DSanton39
a bulvárlapok hasábjaira több színt vitt, mint a játékba. 
-
gabesz
http://www.youtube.com/watch?v=9pFi_yoTp5c
A következő hsz gondolom az lesz h ilyen videót bárkiről össze lehet állítani.
Dehát ez is szubjektív dolog, én csípem az arcát, a fórum 80%-a nem. Nem örültem én sem annak h földhöz vágta a "szent" Inter mezt, de lehet én sem tettem volna mást amikor 40 ezer szurkoló vaffanculozik meg kifütyül engem a picsába. És az újságírók eljuttatták arra a szintre, h ha szarni fog és nem húzza le a wc-t, akkor másnap ezen fog minden újság csámcsogni. Maicon pl csomószor el szokott késni az edzésről, most Balotelli elkésett és másnap minden sportújság ezzel volt tele.
Várom az ellenvéleményeket
A következő hsz gondolom az lesz h ilyen videót bárkiről össze lehet állítani.
Dehát ez is szubjektív dolog, én csípem az arcát, a fórum 80%-a nem. Nem örültem én sem annak h földhöz vágta a "szent" Inter mezt, de lehet én sem tettem volna mást amikor 40 ezer szurkoló vaffanculozik meg kifütyül engem a picsába. És az újságírók eljuttatták arra a szintre, h ha szarni fog és nem húzza le a wc-t, akkor másnap ezen fog minden újság csámcsogni. Maicon pl csomószor el szokott késni az edzésről, most Balotelli elkésett és másnap minden sportújság ezzel volt tele.
- Tommy
Még a végén azok a szurkolók lesznek a hibások, akik fütyülték és szidták, beszarás.
Egy Barca elleni bl elődöntőben, beállt és játszotta az agyát, sétálgatott, míg a többiek kiköpték a tüdejüket és minden erejükkel védekeztek, erre mikor zanettiék szóltak neki, hogy csináljon már valamit még ő felhábordott fel, és csodálkozott hogy fütyüli és szidja a fél stadion, és aztán volt pogája még ledobni a mezt, azért álljon már meg a menet! Mégis mit képzel ez a majom magáról 19 évesen, hogy ő itt az Isten? Milan mezes akcioja meg a másik, ilyen szarházinak nincs helye az interben, legyen az akármekkora tehetség. 35 millio meg korrekt ár érte, mert kb 20-at ér reálisan. Hihetetlen hogy még van aki ezek után is védi, én is védtem egy ideig, de elkezdett olyan dolgokat művelni ami már sok, és sikerült megutáltatnia magát sok olyan szurkolóval akinek semmi baja nem volt vele, már értem miért utálják őt a gobbok ennyire.. Az meg hogy mekkora olasz, inkább hagyjuk, max annak képzeli magát..
Egy Barca elleni bl elődöntőben, beállt és játszotta az agyát, sétálgatott, míg a többiek kiköpték a tüdejüket és minden erejükkel védekeztek, erre mikor zanettiék szóltak neki, hogy csináljon már valamit még ő felhábordott fel, és csodálkozott hogy fütyüli és szidja a fél stadion, és aztán volt pogája még ledobni a mezt, azért álljon már meg a menet! Mégis mit képzel ez a majom magáról 19 évesen, hogy ő itt az Isten? Milan mezes akcioja meg a másik, ilyen szarházinak nincs helye az interben, legyen az akármekkora tehetség. 35 millio meg korrekt ár érte, mert kb 20-at ér reálisan. Hihetetlen hogy még van aki ezek után is védi, én is védtem egy ideig, de elkezdett olyan dolgokat művelni ami már sok, és sikerült megutáltatnia magát sok olyan szurkolóval akinek semmi baja nem volt vele, már értem miért utálják őt a gobbok ennyire.. Az meg hogy mekkora olasz, inkább hagyjuk, max annak képzeli magát..
- DSanton39
gabesz:
hátha a fórum 80%-a nem kedveli, akkor én a maradék 20-hoz tartozom, mert én kedvelem, még a Milan mezes dolgot is viccnek fogtam fel, de az hogy kifújolják szerinted miért van? a hozzáállása miatt, amíg a csapat többi része meghal a pályán még az is (Pandev) akiknek a technikai tudása meg sem közelíti az övét, addig ő sétálgat, pedig fontos meccs, és dobálgatja magát, és 10-edszerre is meglepődik hogy nem kap szabadrúgást
a másik, fontosak az egyéniségek egy csapatban, de fontosabb a csapat összességében, mert az hoz eredményt, ez idén meg is mutatkozott, Adriano ügy, lerágott csont mindenki ismeri, ráfaragtunk, Ibra nem tudott minket érdemben segíteni a BL-ben (ahogy a Barcát sem, kb ellensúly volt azokon a meccseken) ami a cél volt, kaptunk egy jó ajánlatot, és Morattiék jól döntöttek. most Balotelli aki problémás, szintén zseni, de ilyen viselkedéssel egy BL vagy bármilyen döntő mehet el rajta, arra nem lehet alapozni hogy hátha jó napja lesz. szóval az a 35 millió euró vagy font amiket ajánlottak igen is elfogadható, és hosszútávon biztos csak nyerünk rajta, mert jön helyére egy csapatember, olyan mint Eto'o, Milito vagy Sneijder, és még teljesebb lesz a csapatunk és a játékunk is.
Írtad hogy szurkolóként nézed a dolgot, és szurkolóként nézve mikor volt jobb játék mikor "Ibrának felíveltük és majd megoldja" taktika ment vagy most?
u.i.: Mancininek Adrianot se sikerült megnevelnie, Robinhoval se tudott bánni ezért ment vissza Brazíliába, most kell neki Balotelli ő tudja, arra az esély hogy pont ő téríti jó irányba elég csekély.
hátha a fórum 80%-a nem kedveli, akkor én a maradék 20-hoz tartozom, mert én kedvelem, még a Milan mezes dolgot is viccnek fogtam fel, de az hogy kifújolják szerinted miért van? a hozzáállása miatt, amíg a csapat többi része meghal a pályán még az is (Pandev) akiknek a technikai tudása meg sem közelíti az övét, addig ő sétálgat, pedig fontos meccs, és dobálgatja magát, és 10-edszerre is meglepődik hogy nem kap szabadrúgást
a másik, fontosak az egyéniségek egy csapatban, de fontosabb a csapat összességében, mert az hoz eredményt, ez idén meg is mutatkozott, Adriano ügy, lerágott csont mindenki ismeri, ráfaragtunk, Ibra nem tudott minket érdemben segíteni a BL-ben (ahogy a Barcát sem, kb ellensúly volt azokon a meccseken) ami a cél volt, kaptunk egy jó ajánlatot, és Morattiék jól döntöttek. most Balotelli aki problémás, szintén zseni, de ilyen viselkedéssel egy BL vagy bármilyen döntő mehet el rajta, arra nem lehet alapozni hogy hátha jó napja lesz. szóval az a 35 millió euró vagy font amiket ajánlottak igen is elfogadható, és hosszútávon biztos csak nyerünk rajta, mert jön helyére egy csapatember, olyan mint Eto'o, Milito vagy Sneijder, és még teljesebb lesz a csapatunk és a játékunk is.
Írtad hogy szurkolóként nézed a dolgot, és szurkolóként nézve mikor volt jobb játék mikor "Ibrának felíveltük és majd megoldja" taktika ment vagy most?
u.i.: Mancininek Adrianot se sikerült megnevelnie, Robinhoval se tudott bánni ezért ment vissza Brazíliába, most kell neki Balotelli ő tudja, arra az esély hogy pont ő téríti jó irányba elég csekély.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2010.07.20. 21:09-kor.
- Cupi
gabesz írta:http://www.youtube.com/watch?v=9pFi_yoTp5c
A következő hsz gondolom az lesz h ilyen videót bárkiről össze lehet állítani.![]()
Néztél is Inter meccseket?
nagy tehetség, de agyban nagyon light.....viselkedése meg botrányos....tisztelet szót sem ismeri.....saját magának köszönheti, hogy kifügyülték...Nord-tól is megkapta a levelet, hogy húzhat ahová akar, pedig Ők szerették és sokáig kitartottak mellette...azért ez se véletlen....
-
gabesz
Tommy írta:Még a végén azok a szurkolók lesznek a hibások, akik fütyülték és szidták, beszarás.
Na sorban
Ha nem is mindent, de sztem sok mindent megmagyaráz amit kiemeltem. Valóban elég enerváltan játszott a Barca ellen, de mégis mit vártál tőle, h 10 perc alatt úgy felpörög mint a többiek 80 alatt?
Milán mezes akció: felhúzattak vele poénból egy kávézóban egy milán mezt. És mivan ezzel? Nem vagyok olyan vad interes h ezért levágjam a fejét.
Olaszországban született, ezt a nyelvet beszéli és itt nőtt fel, mégis minek vallja magát, üzbégnek?
- Marco
Egyetértek DSantonnal én mindig védtem egyik nagy kedvencem de magának köszönheti h kifütyölték és ő utáltatta meg magát sajnos... Sajnálni fogom nagyon ha elmegy de ez tényleg megéri a klubnak..
A másik meg h Mancini talán azért tudja majd őt kezelni mert ő fedezte fel, elvileg nagyon jó a kapcsolatuk és ha jól emlékszem amíg ő volt az edző nem volt vele gond, bár akk még fiatalabb volt.
A másik meg h Mancini talán azért tudja majd őt kezelni mert ő fedezte fel, elvileg nagyon jó a kapcsolatuk és ha jól emlékszem amíg ő volt az edző nem volt vele gond, bár akk még fiatalabb volt.
- Tommy
gabesz írta:Tommy írta:Még a végén azok a szurkolók lesznek a hibások, akik fütyülték és szidták, beszarás.
Na sorban![]()
Ha nem is mindent, de sztem sok mindent megmagyaráz amit kiemeltem. Valóban elég enerváltan játszott a Barca ellen, de mégis mit vártál tőle, h 10 perc alatt úgy felpörög mint a többiek 80 alatt?
Milán mezes akció: felhúzattak vele poénból egy kávézóban egy milán mezt. És mivan ezzel? Nem vagyok olyan vad interes h ezért levágjam a fejét.
Olaszországban született, ezt a nyelvet beszéli és itt nőtt fel, mégis minek vallja magát, üzbégnek?Kíváncsi vagyok akkor mi a véleményed a francia válogatottról...
Milan mezt poénból se húzzon fel egy Inter játékos se, ezekszerint túl fanatikus vagyok, nekem ez nem fér bele, neked igen, erről feleslges többet írni.
19 évesen meg annyi hülyeséget csinált, hogy már felsorolni sem nagyon lehet, én is ezzel védtem sokáig, hogy még csak 19 éves, de sajnos nem is látszik rajta, hogy ő megakarna változni, bocsánatot kért mindig, aztán 2-3 meccsen hajtott, aztán folytatta hülyeségeit, detto Adriano.. "francia" válogatottról (ha azt annak lehet nevezni) inkább nem írom le a véleményemet, sejted Te azt szerintem.
- Baggio85
A következő hsz gondolom az lesz h ilyen videót bárkiről össze lehet állítani.![]()
Sajnálom azt, ha egy ilyen tehetséggel megáldott játékos elhagyja az Inter-t, de talán ez kell neki, hogy beváltsa a magával szemben támasztott elvárásokat. Remélem Angliában megnevelik és nem jut Cassano sorsára és kiteljesedik a tehetsége! Mikor csak a focival törődik olyat tud tán amit senki más. Ilyenkor élmény nézni amit csinál, és ilyenkor a csapat hasznára van. Sajnos ez ritkán történt meg tavaly és az INTER mez földhöz vágása nem megbocsátható tett. Nem mellesleg jól jár mindenki: az Inter kap egy csomó pénzt, a Man City egy óriási tehetséget, Balotelli meg az esélyt, hogy csak a futballal törődjön.
- hvmetal
Tommy írta:gabesz írta:Tommy írta:Még a végén azok a szurkolók lesznek a hibások, akik fütyülték és szidták, beszarás.
Na sorban![]()
Olaszországban született, ezt a nyelvet beszéli és itt nőtt fel, mégis minek vallja magát, üzbégnek?Kíváncsi vagyok akkor mi a véleményed a francia válogatottról...
Milan mezt poénból se húzzon fel egy Inter játékos se, ezekszerint túl fanatikus vagyok, nekem ez nem fér bele, neked igen, erről feleslges többet írni.
19 évesen meg annyi hülyeséget csinált, hogy már felsorolni sem nagyon lehet, én is ezzel védtem sokáig, hogy még csak 19 éves, de sajnos nem is látszik rajta, hogy ő megakarna változni, bocsánatot kért mindig, aztán 2-3 meccsen hajtott, aztán folytatta hülyeségeit, detto Adriano.. "francia" válogatottról (ha azt annak lehet nevezni) inkább nem írom le a véleményemet, sejted Te azt szerintem.
ez a 19éves dolog már unalmas.mindenki hülye volt olykor,de én például azokkal a dolgokkal amik fontosak voltak nekem soha sem vicceltem.nem valószínű,hogy Balotellinek fontos lenne az inter,ha az lenne nem csinálna ilyen dolgokat és kicsi tiszteletet mutatna Zanetti félékkel.nem mellesleg rengeteg szurkolót sértett meg a milán mezes dologgal,vagy a Barca ellen..menjen a picsába,legyen nagy játékos és a csapatunk alázza majd a csapatait.
(ezerszer szívesebben látnék egy 50éves Zanettit a pályán,aki már futni nem bír,de szívét kiteszi,mint egy világklasszis hülyegyereket)
- hvmetal
Baggio85 írta:gabesz írta:http://www.youtube.com/watch?v=9pFi_yoTp5c
Sajnálom azt, ha egy ilyen tehetséggel megáldott játékos elhagyja az Inter-t, de talán ez kell neki, hogy beváltsa a magával szemben támasztott elvárásokat. Remélem Angliában megnevelik és nem jut Cassano sorsára és kiteljesedik a tehetsége! Mikor csak a focival törődik olyat tud tán amit senki más. Ilyenkor élmény nézni amit csinál, és ilyenkor a csapat hasznára van. Sajnos ez ritkán történt meg tavaly és az INTER mez földhöz vágása nem megbocsátható tett. Nem mellesleg jól jár mindenki: az Inter kap egy csomó pénzt, a Man City egy óriási tehetséget, Balotelli meg az esélyt, hogy csak a futballal törődjön.
Angliában nagyon fogják utálni
- hvmetal
- BandInter
Huu gabesz micsoda "vitát" indítottál. Ha már így alakúlt én is elmondom a véleményem.
Balotelli egy 19 fiatal valószínűleg nagy tehetség. A helyzet az hogy ennyi idősen komoly feladatokat kapott az Internél. Valószínűleg nem volt kész a feladat teljesítésére. Megcsinálta valahogy de nem tökéletesen. Ezzel ő maga sem lett tökéletes. Nem lett olyan amilyennek lennie kellene. Egy ilyen lehetőséget kapva megbecsülést, alázatot kellene tanusítani. Ő összeségében egyiket sem tette idén. Aztán ennek ellenére sorba kapta az újabbnál újabb lehetőséget néha kezdőként is! Aztán szép lassan egyre többször írtak róla különböző dolgokat. Nevezzük sztár(!)-allürnek.
Igen szándékosan írtam hogy sztár! Egész egyszerűen sztárt csináltak belőle. Azon lehet vitázni hogy ki csinált! Média? Az Inter?? Véleményem szerint is is. Viszont ezzel nem felmenteni szeretném magát az alanyt!!!
Véleményem szerint ez a baj! Nem jó focistát képeztek hanem sztárt vagy inkább celebet. Persze tanúlt sokat itt a fociról!! De egyszerűen el lett sztárolva.
Valószínűleg jobban oda kellett volna figyelni rá. Esetleg kölcsönadni. Persze még anno. Idén már menthetetlen volt a szitu. Talán az is baj volt hogy Moratti védte. Tudjuk hogy Mou szíve szerint kb. félévkor kitette volna de lehet még korábban... Ezeket felsorolva csak arra szeretnék rávilágítani hogy nem csak Balotelli hibája hogy idáig fajult a dolog. Egy egyszerű példa: ha van egy gyereked aki nagyon rossz akkor nem a gyerek a hibás 100%-ban. Viszont nem csak a csapatot okolom!! Nyilván nem a csapat vezetői vágták földhöz a mezt, nem ők hisztiztek, és b.sztak védekezni.
Egy szónak is száz a vége... el kell adni mert itt már nem lesz motivált Balotelli. Az neki sem jó és a csapatnak sem. És a csapat érdek az első.
Balotelli egy 19 fiatal valószínűleg nagy tehetség. A helyzet az hogy ennyi idősen komoly feladatokat kapott az Internél. Valószínűleg nem volt kész a feladat teljesítésére. Megcsinálta valahogy de nem tökéletesen. Ezzel ő maga sem lett tökéletes. Nem lett olyan amilyennek lennie kellene. Egy ilyen lehetőséget kapva megbecsülést, alázatot kellene tanusítani. Ő összeségében egyiket sem tette idén. Aztán ennek ellenére sorba kapta az újabbnál újabb lehetőséget néha kezdőként is! Aztán szép lassan egyre többször írtak róla különböző dolgokat. Nevezzük sztár(!)-allürnek.
Igen szándékosan írtam hogy sztár! Egész egyszerűen sztárt csináltak belőle. Azon lehet vitázni hogy ki csinált! Média? Az Inter?? Véleményem szerint is is. Viszont ezzel nem felmenteni szeretném magát az alanyt!!!
Véleményem szerint ez a baj! Nem jó focistát képeztek hanem sztárt vagy inkább celebet. Persze tanúlt sokat itt a fociról!! De egyszerűen el lett sztárolva.
Valószínűleg jobban oda kellett volna figyelni rá. Esetleg kölcsönadni. Persze még anno. Idén már menthetetlen volt a szitu. Talán az is baj volt hogy Moratti védte. Tudjuk hogy Mou szíve szerint kb. félévkor kitette volna de lehet még korábban... Ezeket felsorolva csak arra szeretnék rávilágítani hogy nem csak Balotelli hibája hogy idáig fajult a dolog. Egy egyszerű példa: ha van egy gyereked aki nagyon rossz akkor nem a gyerek a hibás 100%-ban. Viszont nem csak a csapatot okolom!! Nyilván nem a csapat vezetői vágták földhöz a mezt, nem ők hisztiztek, és b.sztak védekezni.
Egy szónak is száz a vége... el kell adni mert itt már nem lesz motivált Balotelli. Az neki sem jó és a csapatnak sem. És a csapat érdek az első.
- mike
hvmetal írta:http://www.youtube.com/watch?v=39ZlaSW_DeI&NR=1
megunhatatlan
ha ő elmegy egyszer akkor lesz sírás.
Butatelli a fűzőjét sem kötheti be
Hatalmas klasszis Zanetti, külön örülök hogy nemhiába töltötte itt szinte az egész pályafutását, és a csúcsra érhetett az Interrel.
- Nia
Gabesz drága 19-20 évesen már senki sem gyerek.A felelősség már az övé.Tudja már ennyi idősen,hogy mit csinál.Nekem senki nem fogja itt megmagyarázni,hogy 19 évesen gyerek még valaki.(A dédimnek volt erre mindig egy mondata anno,de nem írom,mert nem ép tintatűrő
)A 6 éves gyerek felelősségteljesebb nála.De ezt írtam már...
És ne feledjük,hogy miket művel a szurkolókkal.Nélkülünk senki lenne.Hisz egy sztár attól sztár,hogy vannak akik imádják.És a média,na nélkülük se lenne senki egyikük sem.
A tehetség hamar elveszik ha nem párosul fegyelemmel.És erre rengeteg példa van.
Mellesleg ha valaki egy Olasz bajnokság Interében játszik ne vegyen már nyomi Milan mezt magára.Az nem poénos hanem hülye gyerekes.Semmi vicces nincs benne.Megnézhetjük mi milyen hamar repülünk ha a munkaruhát földhöz vágjuk a főnök előtt.
És amit már tényleg milliószor írtam...Majd ha letesz annyit az asztalra,mint Zanetti és emberként is példamutató lesz,na majd akkor fenn hordhatja az orrát.Majd akkor vagdalózhat.Addig húzza meg magát és dolgozzon alázatosan csapatban,csapatjátékosként.És amíg Javier 37 évesen lélekszakadva küzd,addig ő se sétálgasson nekem.Hanem dolgozzon dupla annyit...mert ahogy írtam a tehetség csak egy dolog.
Nem gyerek ő már hanem egy felnőtt keresőképes ember.Számomra nem vicces,hogy 19 évesen ekkora tapló idióta legyen valaki.
Na de nekem ennyi erről,már sokszor kitárgyaltuk,ha marad marad,ha megy megy.Nem mi döntjük el.De az biztos hasznos csak akkor lesz ah megtanul CSAPATban játszani...
És ne feledjük,hogy miket művel a szurkolókkal.Nélkülünk senki lenne.Hisz egy sztár attól sztár,hogy vannak akik imádják.És a média,na nélkülük se lenne senki egyikük sem.
A tehetség hamar elveszik ha nem párosul fegyelemmel.És erre rengeteg példa van.
Mellesleg ha valaki egy Olasz bajnokság Interében játszik ne vegyen már nyomi Milan mezt magára.Az nem poénos hanem hülye gyerekes.Semmi vicces nincs benne.Megnézhetjük mi milyen hamar repülünk ha a munkaruhát földhöz vágjuk a főnök előtt.
És amit már tényleg milliószor írtam...Majd ha letesz annyit az asztalra,mint Zanetti és emberként is példamutató lesz,na majd akkor fenn hordhatja az orrát.Majd akkor vagdalózhat.Addig húzza meg magát és dolgozzon alázatosan csapatban,csapatjátékosként.És amíg Javier 37 évesen lélekszakadva küzd,addig ő se sétálgasson nekem.Hanem dolgozzon dupla annyit...mert ahogy írtam a tehetség csak egy dolog.
Nem gyerek ő már hanem egy felnőtt keresőképes ember.Számomra nem vicces,hogy 19 évesen ekkora tapló idióta legyen valaki.
Na de nekem ennyi erről,már sokszor kitárgyaltuk,ha marad marad,ha megy megy.Nem mi döntjük el.De az biztos hasznos csak akkor lesz ah megtanul CSAPATban játszani...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.07.21. 08:49-kor.
- Komax
Balotelli ha marad, ha nem,.. a vér nem válik vízzé! 
- bazsi
destro a genoaé kölcsönbe. de a játékjogának felére opciós jogot szereztek.
- horas
Megmondom neked öszintén,ha én pályán lettem volna Balotelli nem úszta volna meg két-három pofon nélkül.
Majd egyszer megnézlek téged mikor valamiért közösen dolgoztok valamin és valaki totálisan telibe szarja,azt amit csinálsz,úgy,hogy az ő munkájára is kurvára szükség lenne,majd kiváncsi leszek,mennyire fogod bírni az arcát,jó nagy butaságot írtál,hallod-e.
Ezzel amit ezen a meccsen csinált az Inter-nek ártott és tett keresztbe,nem tudom mi ezen olyan baromire kedvelni való dolog.
Gratulálok.
- bazsi
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34165&L=en
RANOCCHIA HIVATALOSAN IS A MIÉNK. 2015. JÚLIUS 30-IG ÍRT ALÁ. A KÉT KLUB KÖZÖS TULAJDONA LETT. 65, MILLÁT FIZETTÜNK ÉRTE. 2010-2011-ES SZEZONBAN CSATLAKOZIK.
RANOCCHIA HIVATALOSAN IS A MIÉNK. 2015. JÚLIUS 30-IG ÍRT ALÁ. A KÉT KLUB KÖZÖS TULAJDONA LETT. 65, MILLÁT FIZETTÜNK ÉRTE. 2010-2011-ES SZEZONBAN CSATLAKOZIK.
-
RenciDavid
Balotellivel az volt a baj, hogy egyrészt buta, ez a nevelésének és a szüleinek lehet köszönhető.
A másik pedig, hogy volt egy zseniöntudata. Hiába 19 éves, teljesen tisztában volt vele, hogy technikailag talán a legképzettebb játékos a keretbe és erre úgy gondolta, hogy lehet nagy az arca.
Talán ott rontottuk el, hogy 17 évesen nem szabadott volna felnőttbe játszatni, becsülje meg jobban, ha 1x az Interbe kerül. Kölcsön kellett volna adni ide-oda kemény edzők alá és most lehetne az első Interes szezonja.
De ezt már elrontottuk és a csapaton belüli konfliktusok miatt jobb ha távozik. Meg ugye Jose mondta róla, h egy dolog érdekli a pénz és h mikor jönn össze a lóvéja a Ferraria. Hát most a Citys fizetéséből vehet majd 10 Ferrarit.
Én csak azt remélme, hogy minél drágábban adjuk el, és veszünk egy olyan játékost aki legalább olyan klasszis lehet mint Balotelli lehetett volna. (Agüero)
A másik pedig, hogy volt egy zseniöntudata. Hiába 19 éves, teljesen tisztában volt vele, hogy technikailag talán a legképzettebb játékos a keretbe és erre úgy gondolta, hogy lehet nagy az arca.
Talán ott rontottuk el, hogy 17 évesen nem szabadott volna felnőttbe játszatni, becsülje meg jobban, ha 1x az Interbe kerül. Kölcsön kellett volna adni ide-oda kemény edzők alá és most lehetne az első Interes szezonja.
De ezt már elrontottuk és a csapaton belüli konfliktusok miatt jobb ha távozik. Meg ugye Jose mondta róla, h egy dolog érdekli a pénz és h mikor jönn össze a lóvéja a Ferraria. Hát most a Citys fizetéséből vehet majd 10 Ferrarit.
Én csak azt remélme, hogy minél drágábban adjuk el, és veszünk egy olyan játékost aki legalább olyan klasszis lehet mint Balotelli lehetett volna. (Agüero)
- DSanton39
22 millás ultimátumot adott a margit Maiconért. ezek hülyék 
- DaNi
bazsi írta:http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34165&L=en
Akkor a szezont már velünk kezdi vagy csak a télen jön
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNi 2010.07.21. 13:12-kor.
- Cupi
DSanton39 írta:22 millás ultimátumot adott a margit Maiconért. ezek hülyék
Ez biztos ez a 22? Az AS szerint 28 az utolsó ajánlat és annyira emelték. Persze szerintem ez is nevetséges
Marca meg azt írja, hogy hétvégéig véglegesen eldől, hogy megy e Maicon vagy marad.
- DSanton39
DaNi írta:bazsi írta: http://www.inter.it/aas/news/reader?N=34165&L=en
Akkor a szezont mér velünk kezdi vagy csak télrn jön
a szezont Genoanál tölti, benne is van a linkelt cikkben.
- DaNi
Egyenlőre Ranocchia csak féliga a miénk de opciós jogunk van a szezon végéna másik felére
- bazsi
a 2011-2012-es szezonban jön. elírtam. bocs
- internaZIOnaLe
Le szeretnénk igazolni Simone Benedetti-t aki a Torino 92-es születésű olasz hátvéde jelenleg! Nagyon nagy ígéret ő is, ahogyan Faraoni-t is annak tartják!
Állítólag a Genoa is szeretné őt vinni, de velünk szimpatizál a srác!
Ezek szerint tényleg komolyan gondolja a vezetőség a fitalítást! Faraoni, Ranocchia, Benedetti.....
Így kell! Ki kell nevelni a saját sztárjainkat, nem pedig drágán megvenni már kész játékosokat! Persze azokat is kell, csak talán kevesebbet, ha ezeket a tehetségeket sikerül beépíteni a csapatba!
Közben friss hír, hogy a City "csak" 25 milliót adna Ferkóért, míg mi bejelentkeztünk Mascherano-ért 23 millával!
RÁMOZDULUTNI SRNA-RA!!!
Állítólag a Genoa is szeretné őt vinni, de velünk szimpatizál a srác!
Ezek szerint tényleg komolyan gondolja a vezetőség a fitalítást! Faraoni, Ranocchia, Benedetti.....
Így kell! Ki kell nevelni a saját sztárjainkat, nem pedig drágán megvenni már kész játékosokat! Persze azokat is kell, csak talán kevesebbet, ha ezeket a tehetségeket sikerül beépíteni a csapatba!
Közben friss hír, hogy a City "csak" 25 milliót adna Ferkóért, míg mi bejelentkeztünk Mascherano-ért 23 millával!
RÁMOZDULUTNI SRNA-RA!!!
- jdanika
Így van Ranocchia játékjogának a fele a miénk de a Genoába kezd. http://stopli.hu/1/index.php?option=com_content&view=article&id=7693:felig-az-intere-ranocchia&catid=40:serie-a&Itemid=83
Mellesleg Veloso azt nyilatkozta, nem akar a Genoába menni mert nem nagy csapat (nem mondta ki csak célzott) csak 1 nagy csapatért hagyná ott a Sportingot elmondása szerint...ha nem jön össze Mascherano őt kellene hozni szerintem !
Mellesleg Veloso azt nyilatkozta, nem akar a Genoába menni mert nem nagy csapat (nem mondta ki csak célzott) csak 1 nagy csapatért hagyná ott a Sportingot elmondása szerint...ha nem jön össze Mascherano őt kellene hozni szerintem !
- tomika431
Miguel Veloso-t én is támogatom,jo igazolás lenne és fiatal...a sporthiradó.hu-n van egy cikk amely azt irja hogy torinóból is uton van hozánk egy másik fiatal is,,ezek szerint Benedetti lesz,akit emlitettél az előbb:)
- Komax
Inter: Rafael Benítez is Mesut Özilt szeretné látni csapatában
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni a német válogatott játékosát, Mesut Özilt. Most az Inter is érdeklődik a Werder Bremen futballistája iránt.
Az Inter új vezetőedzője, Rafael Benítez már korábbi csapatához, a Liverpoolhoz is szerette volna átigazolni Mesut Özilt, így nem meglepő, hogy jelenlegi együttesében, az Interben is szívesen látná.
A Werder Bremen sportigazgatója, Klaus Allofs azonban elmondta, egyelőre nem érkezett konkrét ajánlat Özilért, akinek szerződése 2011-ben jár le a német klubbal, és játékjogának piaci értéke 25 millió euró.
Az Interen és a Real Madridon kívül a Barcelona, az Arsenal és a Manchester United is szeretné megszerezni a 21 éves németet.
nso
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Real Madrid szeretné megszerezni a német válogatott játékosát, Mesut Özilt. Most az Inter is érdeklődik a Werder Bremen futballistája iránt.
Az Inter új vezetőedzője, Rafael Benítez már korábbi csapatához, a Liverpoolhoz is szerette volna átigazolni Mesut Özilt, így nem meglepő, hogy jelenlegi együttesében, az Interben is szívesen látná.
A Werder Bremen sportigazgatója, Klaus Allofs azonban elmondta, egyelőre nem érkezett konkrét ajánlat Özilért, akinek szerződése 2011-ben jár le a német klubbal, és játékjogának piaci értéke 25 millió euró.
Az Interen és a Real Madridon kívül a Barcelona, az Arsenal és a Manchester United is szeretné megszerezni a 21 éves németet.
nso
- DaNi
internaZIOnaLe írta:Közben friss hír, hogy a City "csak" 25 milliót adna Ferkóért, míg mi bejelentkeztünk Mascherano-ért 23 millával!![]()
RÁMOZDULUTNI SRNA-RA!!!
Nem igaz mindenki velünk akar skótoskodni
Srna
- horas
Szerintem hullára felsleges Veloso és Mascherano is.
Megkellene probálni Krhin-t,ha esetleg még nem elég jó ott van arra a posztra:
Cambiasso,Motta,Stankovic,Mariga,Zanetti de még Chivu is tud ott játszani.
Én ha elmegy Balotelli,Bastos-t és Cassano-t venném meg.
Bastos balszélen de szerinte a jobbon is,tud mindenhol játszani,Cassano-hoz meg nem is írnék kommentárt.
Megkellene probálni Krhin-t,ha esetleg még nem elég jó ott van arra a posztra:
Cambiasso,Motta,Stankovic,Mariga,Zanetti de még Chivu is tud ott játszani.
Én ha elmegy Balotelli,Bastos-t és Cassano-t venném meg.
Bastos balszélen de szerinte a jobbon is,tud mindenhol játszani,Cassano-hoz meg nem is írnék kommentárt.
- tomika431
Szerintem meg nem felesleges,,Krhin még fiatal,alig játszott a szezonban és tanulhatna nyugodtan Veloso vagy Mascheranotol és szerezne egy kis rutint is.....én mindenestre örülnék vagy az egyiknek vagy a másiknak:)de ez csak az én véleményem..
-
hazafi
ÉN jobban örültem volna annak, ha Ranocchia most érkezik. Gondoljátok végig, hogy ha pl Samu, vagy Lucio megsérül, vagy ne agy isten mind 2, esetleg el vannak tiltva, akkor csak Chivu az, aki számításba jöhet. Matrix, Cordoba már elég lassúak, sztem egy Bl-be meg az erősebb csapatok ellen a Serie A-ba is.
- Festa
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... nited-left
Inter Join Real Madrid In Chase For Manchester United Left-Back Patrice Evra - Report
Evrával hoztam minket szóba.Nem rossz játékos,de amit a vb-n csinált az nem profi sportemberre vall.
Egyébként 29 szóval nem egy ifjú tehetség.Egyébként még nem látunk Bele Benitez elképzeléseibe,de szerintem qazért kell annyira neki Mascherano mert pl J.zanettire inkább a balberként számit.persze ez csak egy tipp
Inter Join Real Madrid In Chase For Manchester United Left-Back Patrice Evra - Report
Evrával hoztam minket szóba.Nem rossz játékos,de amit a vb-n csinált az nem profi sportemberre vall.
Egyébként 29 szóval nem egy ifjú tehetség.Egyébként még nem látunk Bele Benitez elképzeléseibe,de szerintem qazért kell annyira neki Mascherano mert pl J.zanettire inkább a balberként számit.persze ez csak egy tipp
- horas
tomika431 írta:Szerintem meg nem felesleges,,Krhin még fiatal,alig játszott a szezonban és tanulhatna nyugodtan Veloso vagy Mascheranotol és szerezne egy kis rutint is.....én mindenestre örülnék vagy az egyiknek vagy a másiknak:)de ez csak az én véleményem..
Szerinted Krhin mi olyat tud tanulni Mascherano-tól vag Veloso-tól amit Cambiasso,Motta,Stankovic,Zanetti-től nem?
Mivel van 3-4 variáció arra a psoztra ezért felesleges egy vagyonért Mascherano
Veloso helyett meg pláne inkább erőltessük Krhin-t.
Mindenki fiatalon kezdi midnenki debültált egyszer,az lenne a legfontosabb,hogy minél elöbb minél több tapasztalatot szerezzen.Krhin 20 éves lennie kellene már vagy 25 tét meccsének legalább,kb most 5 lehet neki,lehet hogy sokat is mondtam.
- DSanton39
a Brescia szeretné Suazot és Obinnat megszerezni. 
- versenyszellem
hazafi írta:ÉN jobban örültem volna annak, ha Ranocchia most érkezik. Gondoljátok végig, hogy ha pl Samu, vagy Lucio megsérül, vagy ne agy isten mind 2, esetleg el vannak tiltva, akkor csak Chivu az, aki számításba jöhet. Matrix, Cordoba már elég lassúak, sztem egy Bl-be meg az erősebb csapatok ellen a Serie A-ba is.
Szerintem tavaly amikor játékhoz jutottak mindketten színvonalasan teljesítettek. meg még itt van ugye Burdi is, aki egyelőre a keret tagja, egy-egy meccsre azért ha nálunk marad jó lehet ő is.
Azért az csúny lenne, ha mindkettő egyszerre lenne eltiltva vagy sérültek. Azért annyira szuperkeret nem kéne. Rannochiára ráfér még az, hogy játszon és fejlődjön főleg a sérülése miatt is, nem kéne nálunk padoztatni 4. számú hátvédként, hogy arra várjon mikor dől ki egyszerre Lúcio és Samuel.