horas írta:Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.
Én már az első Inter-es szezonjában szélen játszattam volna.
Semi más nem lenne a dolga csak,elrúgni a labdát a játékos melett éslefutni,csatárnak nem elég harcos,rendre elfekszik egy ütközéskor és nem is túl labdaügyes.:
http://www.youtube.com/watch?v=kQtkCnmAvR4http://www.youtube.com/watch?v=HqhVVOet ... re=relatedKét Suazo gólpassz a szélről,itt esetleg látnám hasznát,ha rendesen védekezne,de hát egyetlen esélye a csapatban kerülésbe ez lenne,biztos vagyok benne,hogy megtenné.
Szerintem épp hogy megfelelő a fizikuma a csatár posztra, magasabb és erősebb is mint pl. anno Martins volt és azért ő is rendre csatárt játszott, nem pedig szélsőt!!!!
Olcsó és gazdaságos megoldás lenne, ha az Obinna Suazo kettős közül az egyiket megtartanánk (nekem oly mindegy hogy melyiket... talán Suazo hasznosabb lehetne), biztonsági embernek Balo helyére! Na nem a szó szoros értelmében helyére, hanem arra az esetre, ha csatárra lenne szüksége a csapatnak!
Más!
Olvastam valami olyat az fcinternews oldalán, hogy januárban Matrix elmegy, ha jön Ranocchia, vagy csak el akart menni a télen, mert már akkor jött volna az ifjonc? Nem értettem pontosan!
Feri meg menjen amerre lát! Szerintem eléggé a tűréshatár szélén van már a hangulat a caspaton is belül, ha cordoba (aki amúgy elég ritkán ad interjút, akkor is nagyon szolídat) a sajtóban nyilvánosan nekiáll pocskondiázni ezt a hülye gyereket!
Nincs itt rá szükség! Volt vagy 4-5 gyönyörű megmozdulása, de én NEM VAGYOK ELÁJULVA TŐLE és abban sem vagyok biztos, hogy akkora nagy focista lesz belőle! Fetreng, feleslegesen cselez, jártatja a pofáját, és rengetegszer alibizik! Igen, lehet mondani, hogy HA nem így tenne... de erre példa abban a 4-5 esetben volt cask, amit fent kiragadtam! Nekem tele van vele a hócipőm! Nyugit akarok a csapat körül és ÉRTELMES OKOS, HAJTÓS, ALÁZATOS JÁTÉKOSOKAT akik BALHÉ MENTESEK!!!! (ez nem azt jelenti hogy nem fér bele ez-az, de ne heti 4 hír a szarságokról)
Le kell igazolni Rossit, ha úgy adódik és még Schweinsteiger-Mascherano-Palombo-Veloso 4-es egyik tagját középre, el kell adni Muntarit, Mancinit, Obinnat, Burdissot és rendbe is vagyunk az évre!
Ja meg az említett balhés agyatlant is!
Ennyi az elvárásom erre az átigazolási szezonra!
REMÉLEM TELJESÜL!!!!