gianluca írta:Sziasztok!
Nem tudom láttátok-e már a megújult hivatalos honlapot (inter.it). Szerintem egész tetszetős, jobban sikerült, mint a juBe címer![]()
Nem tudja valaki, hogy mikortól újult meg?
Forza Inter!
Pár napja, egy hete még nincs talán
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
gianluca írta:Sziasztok!
Nem tudom láttátok-e már a megújult hivatalos honlapot (inter.it). Szerintem egész tetszetős, jobban sikerült, mint a juBe címer![]()
Nem tudja valaki, hogy mikortól újult meg?
Forza Inter!
Stankov írta:Lazio kikapott .Lehet előzniKi gondolta volna ezt még pár hete
Stankov írta:Nem tudom miért olyan nagy szám ez a nerazzurriblog?
Mintha minden írásuk arról szólna h ők mennyire de vágják a focit.
"Az utóbbi hetekben látott teljesítményére feltette a koronát góljával" ez D'Ambroról aki ebben a naptári évben első alkalommal játszott egy elfogadhatót,persze a gólja felnyomja az értékelését.
Mondom ezt úgyh Danilo-t bírom.
Na mind1 csak Pinci múltheti kirohanása után gondoltam ránézek mi is az "színvonal".
Hát nem tudom... Régebben jobb cikkek voltak
Stankov írta:Nem tudom miért olyan nagy szám ez a nerazzurriblog?
Mintha minden írásuk arról szólna h ők mennyire de vágják a focit.
"Az utóbbi hetekben látott teljesítményére feltette a koronát góljával" ez D'Ambroról aki ebben a naptári évben első alkalommal játszott egy elfogadhatót,persze a gólja felnyomja az értékelését.
Mondom ezt úgyh Danilo-t bírom.
Na mind1 csak Pinci múltheti kirohanása után gondoltam ránézek mi is az "színvonal".
Hát nem tudom... Régebben jobb cikkek voltak
mike írta:Inkább a Rómát érzem foghatóbbnak, mint a Napolit, piszok nehéz dolgunk lesz, mert sok a 6-8 pont hátrány, de játszunk még mindkettővel + a csalók is mennek ellenük.
Mi már nem nagyon hibázhatunk, a kisebb csapatok ellen minden meccs kötelező győzelem, szériákat kell produkálnunk, különben nem lesz BL.
Nagyon sajnálhatjuk a katasztrófális szezonkezdetet
Stankov írta:mike írta:Inkább a Rómát érzem foghatóbbnak, mint a Napolit, piszok nehéz dolgunk lesz, mert sok a 6-8 pont hátrány, de játszunk még mindkettővel + a csalók is mennek ellenük.
Mi már nem nagyon hibázhatunk, a kisebb csapatok ellen minden meccs kötelező győzelem, szériákat kell produkálnunk, különben nem lesz BL.
Nagyon sajnálhatjuk a katasztrófális szezonkezdetet
Viszont mind2nek ott még a nemzetközi kupa és az olasz kupa is,az megzavarhatja őket.A romának a bajnokság utolsó szakaszába lesz egy lazio-milan-juve csomag.
Sztem lesz lehetőségünk megelőzni őket kérdés h tudunk-e majd élni vele
alwin91 írta:Új stadionról vagy Meazza megvételéről van valami infó?

Tojgli írta:
Ki melyik csapatot állítaná össze? Nálam Handa-Samuel-Simeone-Sneijder-Ronaldo.
R9. írta:igazabol ha Ronaldo ott van az mar nyero csapat![]()
ma mennyit erne? 300 milliot?
R9. írta:inter milan derby 12:30tol lesz szombaton a kinaiak miatt
Erdekes lesz9re erunk ki, gyorsan kell inni a soroket
Portiere32 írta:R9. írta:inter milan derby 12:30tol lesz szombaton a kinaiak miatt
Erdekes lesz9re erunk ki, gyorsan kell inni a soroket
Azért én nem féltem magunkat...
mike írta:
Felmerült itt Simeone neve is, ő nagy kedvencem volt, szívesen látnám a kispadunkon.
drrossgeller írta:mike írta:
Felmerült itt Simeone neve is, ő nagy kedvencem volt, szívesen látnám a kispadunkon.
Éppen egy régebbi cikket keresgéltem, erre nézd Mike mit találtam?Eltelik lassan hét év és van, ami nem változik.
mike írta:drrossgeller írta:mike írta:
Éppen egy régebbi cikket keresgéltem, erre nézd Mike mit találtam?Eltelik lassan hét év és van, ami nem változik.
Huhhh, ezt én írtam ?
És mikor is ?
7 éve ?![]()
Valami nem változik, szerencsére : )
drrossgeller írta:
Hopp lemaradt a dátum igen: Elküldve: 2010.11.22. 22:11
Hát nem most volt.
matyinter írta:7 éve ezen a napon vertük a Barcát 3-1-re
https://www.youtube.com/watch?v=3u6QuN9D_L8
vaskalap írta:matyinter írta:7 éve ezen a napon vertük a Barcát 3-1-re
https://www.youtube.com/watch?v=3u6QuN9D_L8
A csalók meg most ejtették ki őket.Remélem nem nyerik meg a BL-t.
Festa írta:Roma-Inter 3-1 Legalább a zebrák nem nyernek simán,bár meg jobb lenne ha idén semmit nem nyernének
internaZIOnaLe írta:Eder: "Mindenki nézzen magába; aki akar maradni az szóljon a klubnak és aki nem az meg azért szóljon. Az Inter nem érdemel még egy ilyen szezont, mint ez."
tomika431 írta:internaZIOnaLe írta:Eder: "Mindenki nézzen magába; aki akar maradni az szóljon a klubnak és aki nem az meg azért szóljon. Az Inter nem érdemel még egy ilyen szezont, mint ez."
Nekem ebből az jön le hogy a legnagyobb gondok az öltözőn belül vannak...
tabi.csaba írta:Frosinone -Carpi osztályozó.
A kapuban Bardi / Frosinone
A másik kapuban Belec / Carpi
Nekünk persze Padelli kell!
BlueSky írta:Caprari és Dambro is behívótt kapott a válogatottba. Remélem Caprarit megprobáljuk kövi szezonra.
tabi.csaba írta:https://www.facebook.com/Calciomercato.co/videos/177044436160734/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=2&app_id=2392950137&live_video_guests=0
Dimarco góljaZambia ellen!
drrossgeller írta:tomika431 írta:internaZIOnaLe írta:Eder: "Mindenki nézzen magába; aki akar maradni az szóljon a klubnak és aki nem az meg azért szóljon. Az Inter nem érdemel még egy ilyen szezont, mint ez."
Nekem ebből az jön le hogy a legnagyobb gondok az öltözőn belül vannak...
Szerintem is itt van a legnagyobb baj, mert papíron nincs rossz csapatunk. Hiányoznak azok az erős személyiségek, akiket a többség elfogadna annak. (nincsenek Zanettik, Cambiassok, Stankovicok... a csapatban).
Az edző mellett, akinek a legjobban rendbe kellene raknia dolgok a CSK, aki nagyszerű befejezőcsatár, de nem mintakép, nem egy követendő vezér és még finom voltam. Nem mondom, hogy ő az egyedüli probléma forrása, de gondolom mikor győzködtük, hogy maradjon azt a csk szalaggal tudtuk megtenni, meg a kiemelt szerepkörével, hogy nem lesz lecserélve bármennyire eltűnik egy adott meccsen. Már is volt baj, miután Pioli le merte cserélni. Az meg, hogy a Pioli búcsúján nem volt ott...CSK kutya kötelessége lett volna, akár bírta, akár nem.
Először kezdek arra az álláspontra jutni, hogy lehet jobb lenne nélküle. Viszont nagy kérdés kinek adnám oda. Handa elsőszámú nálam, de valahogy nem érzem nagy motivátornak, őt csendesnek tűnik, aki el van a sarokban. És konkrétan mást nem látok, vagy nem a kezdőbe való, vagy túl fiatal, vagy a hírek szerint túl lázadó.