A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

JJ5

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

interfan írta: 2018.03.29. 13:49
mike írta: 2018.03.29. 13:17
JJ5 írta: 2018.03.29. 12:53 Kamu az összes hír.
Melyik összes ? : )
Erdekes kamu lenne, mikozben HIVATALOSAN!!! is megerositettek Sabatini tavozasat.
Mint ahogy Capello is HIVATALOSAN!! lemondott.
Mindkettorol bejenletes volt.
Nehez lenne ezt kamunak nevezni.

Sajnos az elmult hetek/honapok hirei, miszerint Sabatini nem lat garanciat munkaja sikeressegere, igazak voltak.
Mivel megunta, es HIVATALOSAN!!! is tavozott.
Nyílván nem a Sabatinis hírekre gondoltam, bár az Inter.it-en még nincs fenn :P Hanem már megint erre a "Suning az új Soros" szerű álhírekre. Meg olyat is olvastam, hogy az idősebb Zhang inkább a komcsi kormányt választja és ezér szegény Inter eladósorba kerül.. Meg tudják az összeget is: 600 millió, de ha valaki gyorsan jelentkezik kap 10% kedvezményt meg egy pár evőpálcikát aranyból! :lol:
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nincs ertelme komolyabban foglalkozni azzal, hogy mi lenne ha eladnak a klubbot.
Ez abszolult felesleges tema most...

Sabatini sajnos tavozott, ez van, az ember nagyon nem orul neki.
De hatha lesz megint esz a vezetesben, es idehoznak a helyere egy hasonlo szintu vezetot (pl Oriali).

De igazabol itt jelenleg minden kerdeses es ketseges.
Meg az edzonk szemelye is...

Legyen meg a BL, ez az elso es egyben legfonrosabb.
Utana pedig kezdodjon meg vegre a minosegi epitkezes, amivel 6-7 ev szenvedes utan, ujra tenyezok lehetunk a futball terkepen.
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

interfan írta: 2018.03.30. 11:26 Nincs ertelme komolyabban foglalkozni azzal, hogy mi lenne ha eladnak a klubbot.

De hatha lesz megint esz a vezetesben, es idehoznak a helyere egy hasonlo szintu vezetot (pl Oriali).

Utana pedig kezdodjon meg vegre a minosegi epitkezes, amivel 6-7 ev szenvedes utan, ujra tenyezok lehetunk a futball terkepen.
Így van! Én még annyit hozzá tennék, hogy Ausilio szerintem elsőrangú munkát végez mostanában(1-2 év)! Ő hozta Skriniart, Karamoht és elvileg ő dealelte le L. Martinezt, De Vrijt és Asamoaht is!!! Orialinak én is nagyon örülnék!
interfan

JJ5 írta: 2018.03.30. 11:54
interfan írta: 2018.03.30. 11:26 Nincs ertelme komolyabban foglalkozni azzal, hogy mi lenne ha eladnak a klubbot.

Így van! Én még annyit hozzá tennék, hogy Ausilio szerintem elsőrangú munkát végez mostanában(1-2 év)! Ő hozta Skriniart, Karamoht és elvileg ő dealelte le L. Martinezt, De Vrijt és Asamoaht is!!! Orialinak én is nagyon örülnék!
Annyit javitanek, hogy Ausilio nyaron a Skriniar-Dalbert parost hozta.
Sabatini pedig a Cancelo-Karamoh parost.
Tobbi nev pedig kozos dontesek voltak a nyaron.
Sajnos Sabatini kapott nem egy nemet a nyaron es a telen is, ezeket most banhatjuk, de ez van.

Lenyeg a lenyeg, legyen meg a BL, es induljon meg a minosegi elorelepes.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

JJ5 írta: 2018.03.30. 11:54 Így van! Én még annyit hozzá tennék, hogy Ausilio szerintem elsőrangú munkát végez mostanában(1-2 év)! Ő hozta Skriniart, Karamoht és elvileg ő dealelte le L. Martinezt, De Vrijt és Asamoaht is!!! Orialinak én is nagyon örülnék!
Normál esetben az edzőnek kellene megmondani hogy kit szeretne, a sportigazgató feladata pedig abból elhozni aki elérhető a klub számára. Így Spalletti sem hisztizhetne év közben a minőségről, mert ő állítja össze a csapatot. Nyilván Dalbertet nem ő akarta, és Cancelóval is nehezen barátkozott meg, ezekről biztosan nem kérték ki a véleményét.

Egyébként ha L Martinez, De Vrij és Asamoah valóban meglesz, akkor kis túlzással már túlszárnyaljuk a várakozásaimat. Mindhárom remek vételnek tűnik, ezen felül minden már csak ráadás lenne.

Orialit nagyon jó lenne hazahozni, hátha tervben is van a dolog.
Kérdés Sabatini miért lépett, remélem nem azért mert nem lát előrelépési lehetőséget, mert akkor Oriali sem fog jönni, Ausilio meg évekig kukázik majd.

Persze De Vrij és Asamoah is a kukából jöhet + Bernard is lejáró szerződésű : )
interfan

Amennyiben elerjuk a BL-t, es Spalletti megkapja a kello garanciat az erositesekre, ez esetben 2021-ig hosszabbit szerzodest.
A vezetes Spallettivel tervez mindenkeppen BL elerese eseten, de o akkor hosszabbit, ha megkapja a garanciat.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Es mi a kello garancia?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

realevil írta: 2018.03.31. 12:46 Es mi a kello garancia?
Ja pont ez az, ez teljesen megfoghatatlan :D Mit írnak bele az új szerződésébe? Ha nem kapom meg mondjuk Vidalt vagy Nainggolant akkor leléphetek bármikor? :D
interfan

Cupi írta: 2018.03.31. 13:22
realevil írta: 2018.03.31. 12:46 Es mi a kello garancia?
Ja pont ez az, ez teljesen megfoghatatlan :D Mit írnak bele az új szerződésébe? Ha nem kapom meg mondjuk Vidalt vagy Nainggolant akkor leléphetek bármikor? :D
Sajnos ezeket a dolgokat sosem fogjuk megtudni.
Annyit fogunk latni az egeszbol, hogy marad, vagy megy.
Mancini is lemondott, Sabatini is, de a teljesen pontos, szo szerinti okokat sosem fogjuk megtudni.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

interfan írta: 2018.03.31. 11:13 Amennyiben elerjuk a BL-t, es Spalletti megkapja a kello garanciat az erositesekre, ez esetben 2021-ig hosszabbit szerzodest.
A vezetes Spallettivel tervez mindenkeppen BL elerese eseten, de o akkor hosszabbit, ha megkapja a garanciat.
Gondolom Spalletti legfőbb kérése az hogy 1-2 top játékos megvétele. Az egyik tippem a volt játékosa E.Lamela a másik meg Strootman,Verdi,Chiesa,Correa közül valaki. Spalletti ha nem kapja meg a garanciát ő maga fog felmondani. Fognak itt még egyezkedések folyni nagy a gyanúm.
interfan

France Football szerint tovabbra is kepben van a Inter-Conte dolog.
PSG edzoje vegul Tuchel lett, valogatotthoz meg nagy esellyel Mancini, ezert Contenak nincs biztos helye.

Viszont az olasz lapok megjegyzik, hogy kb eselytelen, hogy az Inter megtudja gyozni Contet.
Mert meg az sem biztos, hogy Spallettit megtudjuk gyozni a folytatasrol.
Aki szinten komoly minosegi erositeseket ker a nyaron.

Teljesen ertelmetlen amugy ezzel foglalkozni.
Ha sikerul a BL, akkor meg Spallettit is meg kell gyozni a maradasrol mint latjuk.
Nem hogy majd mi egy Contet...
Ez kb a Martial, Salah, G.Jesus, Mane, Asensio szintu esely.
Nem a mi vilagunk ez sajnos.
Majd szepen idovel.
Most legyen meg a BL, maradjon Spalletti, es kapja meg az altala kert minosegi erositeseket.
Jovore meg majd meglatjuk.
tomika431

Conte szerintem is esélytelen ahogy irják. Ráadásul Conte az aki tejhatalmat akar egy klubnál vagyis hogy beleszólása legyen az igazolásokba és eladásokba ami nálunk nem hiszem hogy tetszene a kinaiaknak...bár a kinaiakat ismerve sose tudni..nagyon meglepne ha ide csábitanák Contet és igazolnának is a kedvére....
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

es miben jobb conte mint spalletti?
interfan

R9. írta: 2018.04.11. 23:37 es miben jobb conte mint spalletti?
Szerintem siman megtudjuk gyozni Contet. :D
Marusic, Politano, Verdi, es mar meg is vagyunk. :D
Es ha esetleg nem, akkor ott van szinten "realis" esellyel Pocchettino es Simeone.
:D

Szinten jo szorakozasnak megfelelok ezek a hirek. :D
tomika431

Tudom nem aktuális a dolog de sose lehet tudni azért leirom.
Ha Spalletti nem teljesitené a BL-t ami azt jelentené hogy nálunk megbukott akkor ki jönne helyette? Szerintem jelenleg jobb és elérhető edző nem hiszem hogy lenne aki leülne az Inter padjára. Gondolom mint edző alternativák arra az esetre ha mégsem lenne BL egyelőre nincsen.
interfan

tomika431 írta: 2018.04.21. 11:51 Tudom nem aktuális a dolog de sose lehet tudni azért leirom.
Ha Spalletti nem teljesitené a BL-t ami azt jelentené hogy nálunk megbukott akkor ki jönne helyette? Szerintem jelenleg jobb és elérhető edző nem hiszem hogy lenne aki leülne az Inter padjára. Gondolom mint edző alternativák arra az esetre ha mégsem lenne BL egyelőre nincsen.
Arra inkabb ne gondoljuk hogy nincs BL.
Spalletti akkor magatol fel fog allni, nem varja meg hogy kirugjak.
Icardi, Skirniar, Miranda tavozasa akkor kb fix.
Mint ahogy BL nelkul kb kizart, hogy De Vrij es Asamoah idejonne.
Cancelo-Rafinha meg nem vetelerol meg ne is beszeljunk.
Ilyen korulmenyek kozt Spalletti biztos maradna...

Es hogy ki johetne a helyere?
Zenga vagy Mihajlovic.
Fantasztikus kilatasok...

Ezert erre meg gondolni sem szabad, csak arra, hogy meglesz a BL.
Ezaltal marad Spalletti, es egy stabil, magabiztos epitkezes kezdodik, amivel vegre szintet lephetunk a kozepszerbol.
tomika431

interfan írta: 2018.04.21. 12:08
tomika431 írta: 2018.04.21. 11:51 Tudom nem aktuális a dolog de sose lehet tudni azért leirom.
Arra inkabb ne gondoljuk hogy nincs BL.
Spalletti akkor magatol fel fog allni, nem varja meg hogy kirugjak.
Icardi, Skirniar, Miranda tavozasa akkor kb fix.
Mint ahogy BL nelkul kb kizart, hogy De Vrij es Asamoah idejonne.
Cancelo-Rafinha meg nem vetelerol meg ne is beszeljunk.
Ilyen korulmenyek kozt Spalletti biztos maradna...

Es hogy ki johetne a helyere?
Zenga vagy Mihajlovic.
Fantasztikus kilatasok...

Ezaltal marad Spalletti, es egy stabil, magabiztos epitkezes kezdodik, amivel vegre szintet lephetunk a kozepszerbol.
Köszi az infót. Ami azt jelenti hogy már csak lefelé menne az út. Elvárás nem a BL hanem az EL liga lenne..de lehet az is már bravúr lenne.
tomika431

Menesztették Bódog Tomit Diósgyőrből remélem meglesz a BL mert ha nem még ő is az edző jelöltek közt lesz. Bár lehet mi csak Pinyővel lennénk bajnokok :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta: 2018.04.21. 12:08 Arra inkabb ne gondoljuk hogy nincs BL.

Ezt is túlzásnak érzem.

Mert mi van akkor, ha nem lesz meg a BL?

Akkor is megy tovább az élet, tovább kell rajta lépni, és építkezni.

Én nem szeretem ezeket az ultimátumokat.

Legyen meg a 4. hely, de ha mégsem sikerül, akkor majd jövőre összejön.
interfan

Ha Allegri lep a Juvetol, az az Inter jovojere is hatassal lehet.
Spalletti tavaly is megvarta mi lesz a Juve padjaval, es csak utana irt ala az Interhez.
Olasz szakertok szerint, ha Allegri lep, akkor Spalletti ujra komolyan elokerulhet a Juvenal.

Ausilio nyilatkozatabol kiderult, barmi van, mi Spallettivel tervezunk.
Viszont jo kerdes Spalletti mit akar.
Foleg ha a Juve pad felszabadul.
Nem beszelve arrol, hogy Spallettinek is voltak nem eppen a helyzetet dicsero nyilatkozatai.
Es a sok hir, miszerint lelep, ha nyaron nem kap garanciat a minosegi igazolasokra.
tomika431

interfan írta: 2018.04.23. 21:07 Ha Allegri lep a Juvetol, az az Inter jovojere is hatassal lehet.
Spalletti tavaly is megvarta mi lesz a Juve padjaval, es csak utana irt ala az Interhez.
Olasz szakertok szerint, ha Allegri lep, akkor Spalletti ujra komolyan elokerulhet a Juvenal.

Ausilio nyilatkozatabol kiderult, barmi van, mi Spallettivel tervezunk.
Viszont jo kerdes Spalletti mit akar.
Foleg ha a Juve pad felszabadul.
Nem beszelve arrol, hogy Spallettinek is voltak nem eppen a helyzetet dicsero nyilatkozatai.
Es a sok hir, miszerint lelep, ha nyaron nem kap garanciat a minosegi igazolasokra.
Szerintem ha a Juve padja felszabadul és Spalletti nem kap garanciát a jövőre nézve akkor saját maga fogja kérni hogy engedjék el vagy eléri hogy a vezetőség bocsássa el.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Szerintem sem dől össze a világ, ha nem lesz BL, de az tény, hogy nagy csalódás lesz, főleg az alapján, ahogyan az évet kezdtük. A téli hónapokkal nehéz lesz elszámolniuk a játékosoknak még saját magukkal szemben is, pláne ha lemaradunk a 4. helyről, de mindenképpen előre léptünk idén, ezt kell folytatni. Ha nem mi, legalább lazios barátaink érnek oda, nem pedig a Milan. :)
Én egyébként ebből a helyzetből már kimondottan bravúrnak mondanám, ha meglenne a BL hely; sőt, ha most valaki azt mondja, hogy az utolsó fordulóban még meglehet, ha nyerünk, akkor azonnal aláírom. Én félek kicsit, hogy már a római meccsnek sem lesz tétje.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Ha a "simafejű" elmenne ,akkor ki jönne ide.....normális edző???? :roll:
interfan

Spalletti kapcsan, ahogy Ausilio is elmondta, mindenkeppen vele tervezunk, es nem fugg a BL-tol a hosszabbitas vele.
Most ezt megerositettek az ujsagok is, es a Suning dontese.
Spallettivel mindenkeppen, barmi van, hosszabbitani akarunk.
2021-ig iratnak vele ala, a jelenlegi fizetessel.
Most mar csak Spalletin mulik a dolog.
Akiloz88

Hozzászólás Szerző: Akiloz88 »

Úgy néz ki Spallettivel hosszabbítunk 2021-ig. Egyrészt örülök, másrészt nem, mert Simeone szerződése 2020-ban jár le.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Akiloz88 írta: 2018.05.05. 11:35 Úgy néz ki Spallettivel hosszabbítunk 2021-ig. Egyrészt örülök, másrészt nem, mert Simeone szerződése 2020-ban jár le.
De Lau áll' nagyon akarja Cholo-t Sarri után

Ezek szerint Spal megkapta a biztosítékot az igazolásokra?
Akiloz88

Stankov írta: 2018.05.05. 12:07
Akiloz88 írta: 2018.05.05. 11:35 Úgy néz ki Spallettivel hosszabbítunk 2021-ig. Egyrészt örülök, másrészt nem, mert Simeone szerződése 2020-ban jár le.
De Lau áll' nagyon akarja Cholo-t Sarri után

Ezek szerint Spal megkapta a biztosítékot az igazolásokra?
Amennyit megértettem belőle, igen, Suning támogatni fogja a kopaszt.
Nem hinném, hogy Simeone elmenne a Napolihoz. Becsületes és érzelmes embernek tartom, nem a pénz motiválja.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Nem vagyok híve az edzőkirúgásnak, de nagy hiba lenne Spallettit itt tartani ezek után. Volt egy teljes nyara felkészíteni a csapatot és azt azért nem lehet mondani, hogy ez a keret nem lett volna elég jó a 4. helyre, úgy hogy az előttünk játszó összes csapat 3 frontot volt érdekelt. Ezt egyértelműen Spalletti bukta el, nincs mit szépíteni rajta. Nem rossz edző, de nem tudom elképzelni, hogy vele bajnokságot nyerjen a csapat. Cserélni meg abszolút nem tud, ezen nem hiszem, hogy Ő tud változtatni. Oké, nem is voltak eget rengető cseréink, de feltűnően szarul nyúlt bele a meccsbe sok alkalommal.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

alwin91 írta: 2018.05.05. 14:43
Nem vagyok híve az edzőkirúgásnak, de nagy hiba lenne Spallettit itt tartani ezek után. Volt egy teljes nyara felkészíteni a csapatot és azt azért nem lehet mondani, hogy ez a keret nem lett volna elég jó a 4. helyre, úgy hogy az előttünk játszó összes csapat 3 frontot volt érdekelt. Ezt egyértelműen Spalletti bukta el, nincs mit szépíteni rajta. Nem rossz edző, de nem tudom elképzelni, hogy vele bajnokságot nyerjen a csapat. Cserélni meg abszolút nem tud, ezen nem hiszem, hogy Ő tud változtatni. Oké, nem is voltak eget rengető cseréink, de feltűnően szarul nyúlt bele a meccsbe sok alkalommal.
Elvileg meg kellett volna lennie a 4. helynek, talan a keretunk volt olyan, de a Lazio hozott egy kiemelkedo evet, ugyhogy ha ovek lesz a 4.hely sajnos azt kell mondani hogy megerdemeltek!
Azt gondolom hogy a kezdo csapat nem rossz, de a cserek kozott kis tulzassal senki nem tud erdemben hozza tenni, amennyiben serules vagy eltiltas, netalantan forman kivul van valaki maris bajban vagyunk, igy meg azert nagyon nehez!
Amugy a hosszabitasrol az a velemenyem hogy Spalettinel jobbat szerintem nem talalnank jelen helyzetunkben. Az hogy vele nem leszunk bajnokok, elarulom ezzel a kerettel senki nem lenne az!
Gyanitom hogy jo par evig eselyunk nem lesz a Scudettora, sajnos!!
Icardit kene eladni es az erte kapott osszegbol ertelmesen epitkezni! Ha jol emlekszem a Roma es a Napoli is akkor erosodott meg amikor eladtak nagyon jo aron par jatekost(lehet tevedek, de remlik valami ilyesmi).
Forza INTER!!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

alwin91 írta: 2018.05.05. 14:43
Alapvetően igazad van,nem mondom h nem értek egyet,de nem hiszem h tudnánk hozni most olyat aki egyértelműen jobb AVB,Emery,Blanc stb van kockázat.Spal-nak meg megvannak a határai ezt mikor jött többen is írták/írtuk. Nyilván más ezzel szembesülni.Nem nyerünk vele bajnokságot,de most nem is ez a cél.El kell érni a bl helyet kétszer,háromszor és közbe ezzel erősíteni a csapatot.Majd utána lehet beszélni scudettoról,szar ez így és unalmas már, én is tudom, h majd jövőre
Sajnos nem lehet lépcsőfokokat átugrani még ha lenne pénzünk akkor talán.
Sztem az nagyobb hiba lenne ha ezt csapatot nem tudjuk megtartani(Cancelo,Rafinha,Icardi,Skriniar) sőt ha erősíteni nem is kellene,de mélyíteni mindenképp
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Azért nézzétek meg a hátralévő fordulókat, mielőtt a Lazionak ígéritek a 4. helyet. A 38. fordulóban Lazio - Inter a BL-ért. Ha ezt a meccset hozza Spalletti, akkor maradjon, de egyébként egy ilyen szezon után meneszteni kell.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

RenciDavid írta: 2018.05.07. 16:16 Azért nézzétek meg a hátralévő fordulókat, mielőtt a Lazionak ígéritek a 4. helyet. A 38. fordulóban Lazio - Inter a BL-ért. Ha ezt a meccset hozza Spalletti, akkor maradjon, de egyébként egy ilyen szezon után meneszteni kell.
Egy meccsen múlik a teljesítménye?
A maga hibái ellenére azt mondom maradjon.
Guardiola is bukott első idényében maradhatott is a másodikban tarolt.
Az idény végére sikerült megtalálni a csapatát Rafinha+Brozovic gerincű középpályával.
Pont most nem engedném el amikor kezd látszódni valami tudatosság.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Festa írta: 2018.05.07. 18:20
RenciDavid írta: 2018.05.07. 16:16 Azért nézzétek meg a hátralévő fordulókat, mielőtt a Lazionak ígéritek a 4. helyet. A 38. fordulóban Lazio - Inter a BL-ért. Ha ezt a meccset hozza Spalletti, akkor maradjon, de egyébként egy ilyen szezon után meneszteni kell.
Az idény végére sikerült megtalálni a csapatát Rafinha+Brozovic gerincű középpályával.
Szeretnék akkorát bukni,mint Pep :lol:
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Az elmúlt évek pazar teljesítményei miatt került ilyen magasra a léc? :D

Amúgy ha lehet jobbra cserélni akkor felőlem is mehet, mert kijöttek a hiányosságai, mint a 9 meccse nem megy az adott kezdőnek, erre felteszi 10-re is ugyanúgy. Meg hogy nem tudott idén belenyúlni meccsekbe, úgy hogy abból pozitívan jöjjünk ki. Ezt lehetne fogni a rövid padra is, de a keretet Ő állította össze. Ezekből remélhetőleg tanul a következő évre.

Számomra mindenképpen pozitív, hogy kevés vereségünk van az elmúlt éveket tekintve, illetve, hogy nem kaptunk 36 forduló alatt 40-50 gólt. Úgyhogy ha nem lesz meg a BL, erre akkor is lehet építeni.
RenciDavid

Festa írta: 2018.05.07. 18:20
Az, hogy az utolsó két fordulón múlik, az elmúlt 36 meccsnek köszönhető. A szezon elején elvileg volt egy világos célkitűzés, a BL. Ha ezt eléri megfelelt, ha nem, akkor nem. Szerintem egyszerű ez.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Azert mas megfelelni/nem megfelelni egy celkituzesnek es mas hozni a minimum elvarast.
Mert a celkituzes pont azert "cel" "kituzes", mert nem egyertelmu az elerhetosege.

Bar valoban a 4. hely megszerzese/ meg nem szerzese lehetne donto tenyezo, en ugy vagyok vele, hogy ha a 38. forduloban lesz eselyunk ra es megsem jon ossze, akkor az kb hibahataron belul van.
Ugyanakkor a jo idenykezdet utani 3 honapos hullamvolgy az, ami miatt most nem a top2-vel harcolunk, viszont a megis a hullamvolgy volt az, ami utan osszeallt a jatekunk, es amikor Spalletti vagy serules/eltiltas nem bontotta meg, szamomra nagyon is tudatos es mukodo rendszert mutattunk a palyan, es az eredmenyekkel sem volt gond marcius ota: 5gy 3d 2v
A dontetlenek Napoli es Milan ellen teljesen vallhatoak, Atalanta ellen nem volt Brozo es Spalletti erthetetlen taktikat tett fel, a vereseg a Toro ellen egyaltalan nem tukrozte a meccs kepet (+ itt Borja kezdett, nem Rafi), a masik a Juve ellen meg egy kulon sztori volt.

Ugyhogy amennyiben megtartjuk a jelenlegi kezdonk jatekosait (Skriniar, Cancelo, Miranda, Brozo, Rafinha + Perisic es Gagliardini is talan), akkor en mindenkeppen folytatnam Spallettivel, epitse tovabb a csapatot, kapja meg az erositeseket, mikozben ne a kezdobol hozzunk aldozatokat ezert.
Egyedul Icardit engednem el, nem gondolva hogy Martinez egybol ilyen szintet tudna hozni, de valoban akkora potencial van az erte kapott penzben, hogy okos igazolasokkal jovore eselyunk lehet a Napoli melle emelkednunk, ami a kovetkezo lepcsofok lenne.
RenciDavid

Hát a tegnapi meccs után szerintem nem maradhat Spalletti.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

RenciDavid írta: 2018.05.13. 09:34 Hát a tegnapi meccs után szerintem nem maradhat Spalletti.
Most már én is így látom, meccs előtt lenyilatkozta, hogy elődöntőt játszunk és botrányosak voltunk, ez az edző felelőssége is. Pedig az üdvözséghez kettő(!!) meccsen kellett volna jól szerepelni.
Akiloz88

RenciDavid írta: 2018.05.13. 09:34 Hát a tegnapi meccs után szerintem nem maradhat Spalletti.
Teljesen egyetértek, de ha megválunk tőle, akkor minél hamarabb meg kell találni az utódját. Lehetőleg olyan edzőre lenne szükség aki be meri tenni a fiatalokat a csapatba és nem az alibizőket támogatja.
R9.

Jojjon Zenga
Egyertelmu h o kell ide, ot meg is tudjuk fizetni es igazi Interes szive van
Aztan a 4.fordulo utan visszasirjuk Spallettit :D
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Csak akkor szabad lecserélni Spallettit, ha jobb jön helyette. (Ami nem fog megtörténni)
Elég sok hibája van, főleg a csapat kialakításában, illetve a cserékben, de nehéz belátni, mert idén is megvannak a kudarcok, de azért előre léptünk. Most a BL-ért harcoltunk, az elmúlt években meg a 8. helyért.
Egy Mihajlovics szintért nincs értelme lecserélni, inkább a drága bebiztosított játékosainktól kellene megválni, akik hoznak 6-8 jó meccset és máris megváltják a belépőjüket a következő szezonra...
tomika431

Akiloz88 írta: 2018.05.13. 09:51
Teljesen egyetértek, de ha megválunk tőle, akkor minél hamarabb meg kell találni az utódját. Lehetőleg olyan edzőre lenne szükség aki be meri tenni a fiatalokat a csapatba és nem az alibizőket támogatja.
Egyetértek. Ide keménykezü edző kell aki helyre rakja az alibizőket még ha áldozattal is járna de legalább mindenki oda tenné magát és nem lenne henyélés. Ilyen lenne pl. L.V.Gaal,Bódog Tomi,Sampaoli,Mihajlovic,Conte,Juande Ramos,Fatih Terim,Felix Magath,
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

tomika431 írta: 2018.05.13. 10:40
Akiloz88 írta: 2018.05.13. 09:51
Egyetértek. Ide keménykezü edző kell aki helyre rakja az alibizőket még ha áldozattal is járna de legalább mindenki oda tenné magát és nem lenne henyélés. Ilyen lenne pl. L.V.Gaal,Bódog Tomi,Sampaoli,Mihajlovic,Conte,Juande Ramos,Fatih Terim,Felix Magath,
Egy Magath/Terimet én is megnéznék. :D Csak amekkora játékosuralom van, az edző menne október végén...
Bódog meg leküldene mindenkit az ifibe :lol:
versenyszellem

persze, kuldjuk el Spallettit, jojjon a huszonnyolcadik nulladik ev es uj projekt. Icardi ketszer nem a kapusba hanem a kapuba veri a labdat, Dambro blokkolja a szabadot, Berardi a jobbfelso helyett a nézőtérre bombáz..
Ertem en hogy az edző vegsosoron a felelős a játékosok szellemi es fizikai es taktikai stb felkésziteseert, de en tovabbra is tartom, hogy
1) olyan nincs hogy egy edzo azonnal nyer mindent egy csapattal ami elotte évekig szenved
2) bar ebben a 'csak a cimek szamitanak' vilagban valoban egyre nagyobb es nagyobb a nyomas, de hagyni kene dolgozni egy edzonket vegre

En tovabbra is tartom, hogy Spalletti alatt fejlődött a csapat. Ugyhogy jo lenne ha tudna tovabb fejlodni es majd ~harom ev mulva, amikor a keret is szintet lepett, de Spalletti mar megrekedt, akkor johet az uj Mourinhonk a kupakert es cimekert
R9.

Spallettit a legnagyobb hulyeseg lenne elkuldeni vegre van egy ertelmes edzonk

amig nem jon helyette egy Simeone addig felesleges elkuldeni, ien 0 villas boasokkal meg ne vicceljunk..novemberben uj edzot keresnek
Spalnak van tekinteje legalabb es nem eszik meg..kerdes kinaiak akarnak es tudnak e kolteni nyaron, szarbol nem lehet varat epiteni es kellene par minosegi igazolas
Akiloz88

versenyszellem írta: 2018.05.13. 11:08 Icardi ketszer nem a kapusba hanem a kapuba veri a labdat
Ezen a két vagy három helyzeten múlt, hogy a Sassuolo 6 pontot, Udinese 3 pontot, Genova 3 pontot, Crotone 1 pontot, Spal 1 pontot szerzet ellenünk? Nen hinném. Inkább az a baj, hogy Spalletti nem tudta összetenni úgy a csapatot, hogy motivált játékosok legyen a pályán. Ez egyértelműen az ő hibája. Perisic fél éve nem játszott jól a mérkőzéseken, mindig pályán volt. Candreva teljesen haszontalan, kalandozó pozícióban még több kárt csinált tegnap mint a szezonban bármelyik meccsen. Ezeket nem látja Spalletti akkor inkább jöjjön más!
R9.

es melyik edzo tudta megtenni ezt az elmult 8 evben?
Akiloz88

Ezért nem kellett volna Gabriel Barbosa helyett inkább Simeonet megvásárolni. Ő se lett volna olcsóbb, de mindenképpen hasznosabb.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

matyinter írta: 2018.05.13. 10:36 Csak akkor szabad lecserélni Spallettit, ha jobb jön helyette. (Ami nem fog megtörténni)
Elég sok hibája van, főleg a csapat kialakításában, illetve a cserékben, de nehéz belátni, mert idén is megvannak a kudarcok, de azért előre léptünk. Most a BL-ért harcoltunk, az elmúlt években meg a 8. helyért.
Egy Mihajlovics szintért nincs értelme lecserélni, inkább a drága bebiztosított játékosainktól kellene megválni, akik hoznak 6-8 jó meccset és máris megváltják a belépőjüket a következő szezonra...
A 4. helyet még a kókler Mancini is elérte, csak nem ért BL-t.
versenyszellem

alwin91 írta: 2018.05.13. 12:18
matyinter írta: 2018.05.13. 10:36 Csak akkor szabad lecserélni Spallettit, ha jobb jön helyette. (Ami nem fog megtörténni)
A 4. helyet még a kókler Mancini is elérte, csak nem ért BL-t.
67 ponttal, 20-7-11 mutatoval, a Roma/Napoli/Juve harmas mögött fenyevekre. Iden van Lazio is es a 4. helyezett legrosszabb esetben is 72 pontos lesz, en inkabb nem sirnam vissza azokat az idoket!
Válasz küldése