Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
R9.
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
nem széttépi, hanem felveszi a united mezét majd 
- matrix23
Riky11 írta:Balotelli -> City
HIVATALOS!
Már az inter.it-ről is lekerült
- graziejosé
Bombastico írta:30millió?
És milyen nagyot fog még feltehetően bukni rajta a City.
Fütyülni ott is tudnak a drukkerek, hát még ha meg is szólalnak néhányan.
Meg fog sértődni Balo és széttépi majd a mezét.
Szerintem mi fogunk még nagyot nézni, de majd kiderül idővel.
-
R9.
graziejosé írta:Bombastico írta:30millió?
sztem olyan lesz mint c ronaldo volt mu-ban
- jdanika
Én bízok benne, hogy nem fog neki menni, rájön mennyire jó helye lett volna itt, és könyörögve fog visszajönni, és hatalmas játékos lesz nálunk belőle. 
- DSanton39
és a City sem lesz MU. pénzen nem lehet történelmet venni.

- interista23
Hát igen meg angliában nem nagyon csípik a fetrengést és azt aki csak van a pályán és nem hal meg minden meccsen.De remélem bejön a számítása
-
Dirtylt
R9. írta:graziejosé írta:Bombastico írta:30millió?
sztem olyan lesz mint c ronaldo volt mu-ban
Csak CR-ben volt és van is alázat a klubbja felé, a csapataiban húzóember, és annak ellenére, hogy nyálas, kihajtja minden meccsen a lelkét. Ezzel szemben a mi Balotellink egy régi Cassano, aki iszonyat öntelt, azt hiszi, hogy a csapat van érte és 20 évesen ül egy lamborghiniben, csak azt nem veszi figyelembe, hogy azt nem a két szép szeméért kapta... Szerintem hasonló pályafutása lesz, mint Cassano-nak volt, és ugyebár utóbbi le is nyilatkozta, hogy ha újra kezdené, mindent másképp csinálna!!!
-
gabesz
internaZIOnaLe írta:Cassano már lehiggadt! Koman is lenyilatkozta, hogy már nyugisabban kezeli a helyzeteket, nincs hisztije, düh kitörése, és benőtt a feje lágya! Tökéletes lenne a szélre! Én is nagyon szeretem a játékát!
Szóval felejtsük már el a Cassano hisztis balhés játékos szöveget, mert ha valaki látott pl. Samp meccseket, vagy olvassa az olasz híreket, SEHOL NEM JELENT MEG RÓLA BALHÉS JELENTÉS!!!!!![]()
Kék feketében szeretném látni!
Akkor lehetséges h a higgadtsága miatt tette ki Del Neri egy hónapra a keretből a tavalyi szezonban
Én már egy hónappal ezelőtt is mondtam h nem lesz itt nagy igazolás, mert nincs rá szükségünk. Én elégedett lennék az idei mercatoval ha mondjuk a Rivas-Suazo-Burdisso-Mancini-Kerlon ötöst sikerülne eladni vmi idióta csapatnak 15-20 m euró körüli összegért.
- mike
Riky11 írta:Balotelli -> City
HIVATALOS!
Na végre, eladtuk a kis gyökszit
Nem mérgezi itt tovább a levegőt, ráadásul elég jó pénzt kaptunk érte.
Sok sikert neki a cityben...
Jöhet Rossi
- csak is inter
Egy erős csatár kell...... Wayne Rooney 
70-80 milla
70-80 milla
- csak is inter
Mirko Vučinić szerintem nem lenne rossz....
1.gyengítenénk a Rómát...
2.Mi meg erösödnénk vele...
1.gyengítenénk a Rómát...
2.Mi meg erösödnénk vele...
- PetR
- Kapcsolat:
Szerintem nem kell senki Balotelli posztjára.
Pandev, Coutinho, Biabiany, Obinna...
Max Rossi. De ő úgyse jön egyenlőre
Pandev, Coutinho, Biabiany, Obinna...
Max Rossi. De ő úgyse jön egyenlőre
-
zanetti88
csak is inter írta:Egy erős csatár kell...... Wayne Rooney
70-80 milla
pff micsoda ötleteid vannak....
- PetR
- Kapcsolat:
zanetti88 írta:csak is inter írta:Egy erős csatár kell...... Wayne Rooney
70-80 milla
Gondolom viccnek szánta.
- csak is inter
PetR írta:zanetti88 írta:csak is inter írta:Egy erős csatár kell...... Wayne Rooney
70-80 milla
Gondolom viccnek szánta.
Viccc????
NEEEM.....
Szerintem nem lenne rossz........de nagyon drága,bedarálná a védelmet mindenhol....nagyon tetszik a stílus amit képvisel,de ő nem jön olaszországba neki az Angol stílus fekszik....
viszont ha Obina tudná tartani egy erős szinvonalat akkor ne adjuk el,tegnap nem volt olyan rossz.
-
zanetti88
Gondolom viccnek szánta.
[/quote]
Viccc????
NEEEM.....
Szerintem nem lenne rossz........de nagyon drága,bedarálná a védelmet mindenhol....nagyon tetszik a stílus amit képvisel,de ő nem jön olaszországba neki az Angol stílus fekszik....
viszont ha Obina tudná tartani egy erős szinvonalat akkor ne adjuk el,tegnap nem volt olyan rossz.[/quote]
meg jöhetne még c rinyáldo,messi meg a kapuba kászijász és cech
800milla elég is lenne rájuk.....
Viccc????
NEEEM.....
viszont ha Obina tudná tartani egy erős szinvonalat akkor ne adjuk el,tegnap nem volt olyan rossz.[/quote]
meg jöhetne még c rinyáldo,messi meg a kapuba kászijász és cech
800milla elég is lenne rájuk.....
- Tamas76
Nekem tetszettek a fiatalok tegnap, főleg a Juve ellen. Nem azt mondom, hogy Obinnáékra kell máris építeni a csapatot, de van bennük fantázia. Remélem, sok szép sikert élnek meg kék-feketében. Többet, mint Mario világoskékben vagy akármi másban.
Csatárra nem tudom, hogy mekkora szükségünk van most. Persze, ha egyszerre sérül meg Eto'o, Milito és Pandev, akkor bajban lehetünk elöl (bár a középpályánk is tudja hozni adott esetben a gólokat), de szerintem most az utánpótlásvonalon kellene körülnézni akár Afrikában, Dél-Amerikában vagy Hollandiában például. Abból jól profitálhatna a klub, akár anyagilag is, akár nemesfémügyileg is pár év múlva.
Csatárra nem tudom, hogy mekkora szükségünk van most. Persze, ha egyszerre sérül meg Eto'o, Milito és Pandev, akkor bajban lehetünk elöl (bár a középpályánk is tudja hozni adott esetben a gólokat), de szerintem most az utánpótlásvonalon kellene körülnézni akár Afrikában, Dél-Amerikában vagy Hollandiában például. Abból jól profitálhatna a klub, akár anyagilag is, akár nemesfémügyileg is pár év múlva.
-
hazafi
Én jövőre (az idei teljesítményének függvényében) lehet hogy leigazolnám Ola Toivonent a PSV-ből. Ilyen Ibraszerü lesz figyeljétek megl, sőt ő még hajt is és védekezik. Gyors, Erős Technikás.
- bazsi
úgy néz ki hogy kedden aláír sculli. 5 millióért jön, évente 1,2-1,5 millió eurót fog keresni.
- mike
bazsi írta:úgy néz ki hogy kedden aláír sculli. 5 millióért jön, évente 1,2-1,5 millió eurót fog keresni.
Hát nem egy nagy spíler, de negyedik-ötödik csatárnak megfelel.
És olasz, aminek mindenképp örülök
- graziejosé
hazafi írta:Én jövőre (az idei teljesítményének függvényében) lehet hogy leigazolnám Ola Toivonent a PSV-ből. Ilyen Ibraszerü lesz figyeljétek megl, sőt ő még hajt is és védekezik. Gyors, Erős Technikás.
épp most lőtt mesterhármast
- Esti Kornél
- Kapcsolat:
Mivel Benitez szinte teljesen lemondott Mascherano megszerzéséről, felmerült Ledesma neve, mégpedig egy pénz nélküli, Ledesma-Muntari csere lehetőségeként.
Én ebbe inkább nem mennék bele.
- mike
Esti Kornél írta:Mivel Benitez szinte teljesen lemondott Mascherano megszerzéséről, felmerült Ledesma neve, mégpedig egy pénz nélküli, Ledesma-Muntari csere lehetőségeként.
Mi szerintem igen
Muntarit szinte bárkire/bármire elcserélném
- DaNi
mike írta:Esti Kornél írta:Mivel Benitez szinte teljesen lemondott Mascherano megszerzéséről, felmerült Ledesma neve, mégpedig egy pénz nélküli, Ledesma-Muntari csere lehetőségeként.
Mi szerintem igen![]()
Muntarit szinte bárkire/bármire elcserélném
Bár elcserélnénk
Felőllem Sculli is jöhet
- bazsi
a ledesma-muntari csere bombaüzlet lenne nekünk

- DaNi
Burdissot már a Chelsea is vinné
( Carvalho pótlására )
- csak is inter
DaNi írta:Burdissot már a Chelsea is vinné( Carvalho pótlására )
10-ért vihetik...
- DSanton39
év üzlete lenne, Muntarit is vihetik.
Cassano a Sampnál akarja befejezni a pályafutását. így marad Sculli, esetleg Rossi.
Cassano a Sampnál akarja befejezni a pályafutását. így marad Sculli, esetleg Rossi.
- Tamas76
DaNi írta:Burdissot már a Chelsea is vinné( Carvalho pótlására )
A Lokomotív Londonnál felmondott(?) Peter Kenyon, akinek azért igen nagy beleszólása volt az igazolásokba és azért ő előtte a ManUnitedben sem végezte rosszul a dolgát, de a Chelsea-nél sem. Ha akkora vakegér kerül a helyére, aki le akarja igazolni Burdissót, annak örülök. Még esetleg Suazót is hozzá lehetne csomagolni, meglepetésként!
- Bombastico
csak is inter írta:DaNi írta:Burdissot már a Chelsea is vinné( Carvalho pótlására )
10-ért vihetik...
Áhh! Nem szabad annyit kérni érte, mert sosem viszik el.
6-8 millió a realitás sztem.
- Tommy
Balotelli szerződésébe beleraktunk egy olyan pontot, hogy ha city elakarja adni és valamlyik olasz csapat megakarná vásárolni, akkor elővásárlási jogunk van rá visszavenni, jó húzás, így legalább tuti nem megy a milanba
Gondolom emiatt lett ez belerakva a szerződésbe.
- graziejosé
Tommy írta:Balotelli szerződésébe beleraktunk egy olyan pontot, hogy ha city elakarja adni és valamlyik olasz csapat megakarná vásárolni, akkor elővásárlási jogunk van rá visszavenni, jó húzás, így legalább tuti nem megy a milanbaGondolom emiatt lett ez belerakva a szerződésbe.
Úristen ez nagyon jó, pont valami ilyenre gondoltam, bár egyszerűbb lett vna akkor már kölcsönadni. De az tényleg jó lenne, h ott megnevelődik és visszajönne. Vagy csak lerúgják párszor az ilyen favágó Terryk és sírva menekül vissza
- mike
Bombastico írta:csak is inter írta:DaNi írta:Burdissot már a Chelsea is vinné( Carvalho pótlására )
10-ért vihetik...
Ott a pont
Nem szabad sokat kérni érte, mert még rajtunk marad.
- Crespo
Tommy írta:Balotelli szerződésébe beleraktunk egy olyan pontot, hogy ha city elakarja adni és valamlyik olasz csapat megakarná vásárolni, akkor elővásárlási jogunk van rá visszavenni, jó húzás, így legalább tuti nem megy a milanbaGondolom emiatt lett ez belerakva a szerződésbe.
Csak azt tudnám, hogy ez hogy lép majd érvénybe, szóval ha a Milan bejelentkezik érte, akkor megjelenik Branca, és közli vele, hogy "hááháá, idejössz!", vagy mi?
- zsizsi14
Crespo írta:Tommy írta:Balotelli szerződésébe beleraktunk egy olyan pontot, hogy ha city elakarja adni és valamlyik olasz csapat megakarná vásárolni, akkor elővásárlási jogunk van rá visszavenni, jó húzás, így legalább tuti nem megy a milanbaGondolom emiatt lett ez belerakva a szerződésbe.
Csak azt tudnám, hogy ez hogy lép majd érvénybe, szóval ha a Milan bejelentkezik érte, akkor megjelenik Branca, és közli vele, hogy "hááháá, idejössz!", vagy mi?
Ha jól tudom a barca fabregas-t így adta el az arsenalnak. És volt is vita, hogy hogyan tudna madridba menni.
- Nia
mike írta:Bombastico írta:csak is inter írta:Burdissot már a Chelsea is vinné( Carvalho pótlására )
10-ért vihetik...
Ingyen odadobnám a Rómának is.
- DaNi
Scullit még a héten leigazoljuk
5 millio euróért, a fizetése évi 1,5 millio euro
- Baggio85
DaNi írta:Scullit még a héten leigazoljuk5 millio euróért, a fizetése évi 1,5 millio euro
Én ezt az igazolást továbbra sem nagyon értem.
- versenyszellem
Baggio85 írta:DaNi írta:Scullit még a héten leigazoljuk5 millio euróért, a fizetése évi 1,5 millio euro
Kit igazoltál volna helyette?
- DSanton39
Crespo írta:Tommy írta:Balotelli szerződésébe beleraktunk egy olyan pontot, hogy ha city elakarja adni és valamlyik olasz csapat megakarná vásárolni, akkor elővásárlási jogunk van rá visszavenni, jó húzás, így legalább tuti nem megy a milanbaGondolom emiatt lett ez belerakva a szerződésbe.
alapvetően ez úgy néz ki, ha a kis Balotelli majd 1 vagy 3 év múlva elsírja magát hogy honvágya van és haza akar igazolni, akkor nekünk fogják elsőnek felajánlani megvételre, ha esetleg nekünk nem kell, akkor tárgyalhatnak a többi olasz csapattal.
de abban az esetben is amit te kérdeztél elképzelhető a dolog, a Milan ajánl x összeget, és azt mi is megajánljuk érte, akkor a City a mienket fogadja el.
más: Sculli 3 évre ír majd alá az említett összegért. hát én sem vagyok elájulva, de mivel olasz, jól jön. jelenleg az egész felnőtt keretben van kemény 4 olasz
jobb megoldás Rossi lett volna, de ő most már késő, többet is kéne fizetni és még megegyezés sincs, sokáig elhúzódna, a Genoaval meg már minden letárgyalt.
- DaNi
DSanton39 írta:Crespo írta:Tommy írta:Balotelli szerződésébe beleraktunk egy olyan pontot, hogy ha city elakarja adni és valamlyik olasz csapat megakarná vásárolni, akkor elővásárlási jogunk van rá visszavenni, jó húzás, így legalább tuti nem megy a milanbaGondolom emiatt lett ez belerakva a szerződésbe.
alapvetően ez úgy néz ki, ha a kis Balotelli majd 1 vagy 3 év múlva elsírja magát hogy honvágya van és haza akar igazolni, akkor nekünk fogják elsőnek felajánlani megvételre, ha esetleg nekünk nem kell, akkor tárgyalhatnak a többi olasz csapattal.
de abban az esetben is amit te kérdeztél elképzelhető a dolog, a Milan ajánl x összeget, és azt mi is megajánljuk érte, akkor a City a mienket fogadja el.
más: Sculli 3 évre ír majd alá az említett összegért. hát én sem vagyok elájulva, de mivel olasz, jól jön. jelenleg az egész felnőtt keretben van kemény 4 olasz
jobb megoldás Rossi lett volna, de ő most már késő, többet is kéne fizetni és még megegyezés sincs, sokáig elhúzódna, a Genoaval meg már minden letárgyalt.
Szerintem meg Sculli jó vétel volt
- Marco
Ez olyasmi igazolás volt mint anno Pandev, nem egy sztár játékos, de hasznos ügyes játékos, és elfogadja ha padozik, és sokkal jobb ha ő ugrik be mint mondjuk egy Mancini. Pandevet is lenézték sokan mikor ide jött aztán csak bizonyitott. Rossi meg tényleg jó lett volna, de nem viselné el hosszú távon a padozást.
- Baggio85
versenyszellem írta:Baggio85 írta:DaNi írta:Scullit még a héten leigazoljuk5 millio euróért, a fizetése évi 1,5 millio euro
Kit igazoltál volna helyette?
Hát lett volna ötletem.
Marco írta:Ez olyasmi igazolás volt mint anno Pandev, nem egy sztár játékos, de hasznos ügyes játékos, és elfogadja ha padozik, és sokkal jobb ha ő ugrik be mint mondjuk egy Mancini. Pandevet is lenézték sokan mikor ide jött aztán csak bizonyitott. Rossi meg tényleg jó lett volna, de nem viselné el hosszú távon a padozást.
Na azért Pandev szerintem klasszisokkal jobb játékos, mint Sculli. Egyszerűen nem értem, hogy esett a döntés pont Scullira. Semmi olyat nem mutatott az utóbbi években, amitől azt mondanám, hogy Inter szintű játékos. Remélem rámcáfol...
- DSanton39
DaNi írta:Szerintem meg Sculli jó vétel voltnegyedik, ötödik számú csatárnak tökéletes ere a posztra fölösleges lett volna sztárjátékost hozni és szerintem meg egy jó csatár
padra jó vétel, de én Rossit a kezdőbe igazoltam volna gondolhatod.
és akkor Pandev padozik.
amúgy én már jobban szeretnék a távozókról olvasni, Benítez nem számol Rivas, Suazo, Burdisso, Kerlon négyessel, őket jó lenne tényleg eladni. én még hozzácsapnám Mancinit is és Muntarit belevonnám egy játékos cserébe. így kialakulna egy 25 fős (Scullit beleszámolva) ideális, fiatalokkal felfrissített keret.
- Cinege1986
Ez komoly, h Londonban akkora spílernek tartják Burdissot, h leigazolnák? Hatalmas gyíknak tartom és nemcsak a római produkciója miatt, hanem már elötte az Internél sem győzött meg, h idevaló. A Chelsea-ben meg kit akarna kiszorítani? Terryt vagy Alexet?
MÁS: Muntari télleg mehetne ahova csak ellát a térképen... sosem értettem meg, h José mit látott benne... Anno nagy téma volt, h Mourinho lezsírozza a Lampard üzletet és amikor ezzel befürdött akkor mondták, h Lampi helyett jött... nos azóta is lesem, hogy hol ér fel Muntari 1 Lampardhoz. No mind1, mostmár vihetné José a Realba is , csak itt ne legyen...
Az érkezési oldalon meg szeretném már Bastos nevét látni...
MÁS: Muntari télleg mehetne ahova csak ellát a térképen... sosem értettem meg, h José mit látott benne... Anno nagy téma volt, h Mourinho lezsírozza a Lampard üzletet és amikor ezzel befürdött akkor mondták, h Lampi helyett jött... nos azóta is lesem, hogy hol ér fel Muntari 1 Lampardhoz. No mind1, mostmár vihetné José a Realba is , csak itt ne legyen...
Az érkezési oldalon meg szeretném már Bastos nevét látni...
- interlaci
Sokan írjátok,h Sculli elfogadja ha padoznia kell,ezért jó vétel volt.Kérdem én,ha ő padozik,ki fog játszani?Ugye Milito-Eto'o tuti kezdő,de ha a tavalyi szisztémában játszunk,ami valószínű,kell még egy ember a másik szélre.Ez pedig általában a Pandev-Sculii kettős egyike lesz valószínűleg.Szal én inkább hoztam volna arra a posztra pl egy Rossit,és mögötte Pandev padozhatott vna,néha pedig beszállt volna.De majd meglátjuk mi lesz,kíváncsian várom:)
-
R9.
benitez előre veszi coutinhot meg obit is sztem
- bazsi
hát ha 4-2-3-1-be fogunk játszani, ami igen valószínű, akkor eto'o és milito helye ugye megkérőjelezhetetlen. a maradék egy helyre pedig marad biabiany, pandev, sculli + nagyon úgy néz ki hogy a nyakunkon marad mancini (nagyon utálom
) és ha nagyon kell coutinho is tud szélsőt játszani.
sculli szerintem se rossz igazolás. nem drága, olasz, nem kell nagy összeget áldozni a fizetésére, militoval nagyon érzik egymást (genoában elég jól tolták), nem öreg (29 éves, 2-3 erősebb év lehet benne).
branca tudja mit csinál. bízzunk benne.
sculli szerintem se rossz igazolás. nem drága, olasz, nem kell nagy összeget áldozni a fizetésére, militoval nagyon érzik egymást (genoában elég jól tolták), nem öreg (29 éves, 2-3 erősebb év lehet benne).
branca tudja mit csinál. bízzunk benne.
- Marco
R9. írta:benitez előre veszi coutinhot meg obit is sztem
És ne hagyd ki Biabiany-t se, őt se írnám le nagyon gyors ügyes kis játékos hasznos tagja lesz a csapatnak.