Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Fan Gusto

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nálam Pandev alapkezdő. Nagyon jó technikai képességekkel bír. Ezt tavaly az elején meg is mutatta nekünk, aztán viszont a fizikai hiányosságai előtérbe kerültek sajnos. Most, hogy nincsen ilyen téren sem problémája még jobb lehet!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Baggio85 írta:
Hát lett volna ötletem.

pont ezért kérdeztem :)
kit igazoltál volna helyette?
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

versenyszellem írta:
Baggio85 írta:
Hát lett volna ötletem.

pont ezért kérdeztem :)
kit igazoltál volna helyette?

Pellissier pl.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Ez gondolom csak vicc akart lenni. :)

Sculli van olyan jó játékos mint ő, hanem jobb..
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

bazsi írta:és ha nagyon kell coutinho is tud szélsőt játszani.

főleg h irányító mellett a bal szélső a másik posztja :D
versenyszellem

Baggio85 írta:
Pellissier pl.

Szerintem nem rossz ő sem, de mondjuk Sculli mellett szól, hogy a Genoaban játszott Militóval. meg persze nem tudjuk Pellissier árát és fizuigényét sem.
Máskülönben azért ők szerintem elég hasonló kategóriák, nagyon egyikkel sem lehet befürödni, de nem ők fogják a BL-t vagy a bajnokságot nyerni a csapatnak.

A lényeg hogy hozzanak egy jó Cruz szintet :)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Tommy írta:Ez gondolom csak vicc akart lenni. :)

Nyilván mondhattam volna Messit is, de Sculli "kategóriásat" kerestem, tehát olasz, támadó, 30 év körüli, kiegészítő embernek. Bevallom sokat nem láttam Scullit játszani (egyébként sem őt figyeltem), de mondjuk támadó létére rúgott kb 110 meccsen 18 gólt. Pellissier meg 265 meccsen 83-at...
versenyszellem írta:
Baggio85 írta:
Pellissier pl.

de nem ők fogják a BL-t vagy a bajnokságot nyerni a csapatnak.
A lényeg hogy hozzanak egy jó Cruz szintet :)

Na ebben viszont egyet értünk. :)
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Reméljük Sculli, ránk cáfol és nagyon jó csere lessz ha még is rá esne a választás bár nem értem miért nem Rossi-t ő nyilatkozott is, hogy szívesen igazolna hozzánk...
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Baggio85 írta:
Tommy írta:Ez gondolom csak vicc akart lenni. :)

Nyilván mondhattam volna Messit is, de Sculli "kategóriásat" kerestem, tehát olasz, támadó, 30 év körüli, kiegészítő embernek. Bevallom sokat nem láttam Scullit játszani (egyébként sem őt figyeltem), de mondjuk támadó létére rúgott kb 110 meccsen 18 gólt. Pellissier meg 265 meccsen 83-at...[quote="versenyszellem"]

Sculli inkább szélső csatárt játszik, Pellissier pedig tipikus befejező csatár
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

jdanika írta:Reméljük Sculli, ránk cáfol és nagyon jó csere lessz ha még is rá esne a választás bár nem értem miért nem Rossi-t ő nyilatkozott is, hogy szívesen igazolna hozzánk...

Szerintem drága, pedig nagyon jó lenne.
Jó ez hogy kicsit elkezdtünk olaszosodni, ha nincs is mozdítható olasz klasszis, legalább a kiegészítő emberek között legyenek olaszok.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Sculli-ról azt írják ma vagy holnap lezárul az átigazolási ügye és az olasz szuperkupa döntőn már játszhat is akár.

Többen írjátok Rossit, még pletyka szinten is alig került szóba velünk a neve, szóval szerintem Branca noteszébe nincs is benne a neve. Na meg tuti, hogy 20 alatt nem engedné el a Villarreal, az meg sok.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ráadásul előre ott van még nekünk Obinna is, aki rendre bizonyít a felkészülési meccseken, nem lóg ki a csapatból, sőt.
Fiatal, és ambíciózus, bizonyítani akar, szerintem maradhat.
Pandev alap kezdő nálam is, nagyon szeretem, nagy kedvencem volt a Lazioban is. Nagy szezonja lehet, most, hogy fizikálisan topon lesz.
2 szélre Biabiany és Obinna szerintem az első számú cserék, Milito helyére pedig nem feltétlen kell csere, mert nagyon keveset játszhatna, nyilván ha Milito nem sérült, kirobbanthatatlan. Ha meg van vmi baj, nyilván Eto'o beugrik.
Csak el kell bótolni előről a Suazo, Mancini duót és Kerlont.
Ha a középpályán esetleg összejönne a Muntari Ledesma csere, hihetetlen boldog lennék, Ledesma nagyon jó játékos.

Burdisso szerintem maradhatna télig, mikor csatlakozik Ranocchia, de nyilván nem siránkoznék, ha elhúzna. Azt a büdös Rivast meg 1etlen pillanatig sem értettem miért vettük. Ráadásul el is lőttünk vele anno 1 EU-n kívüli játékosigazolást... Mindegy...
Csak valaki vigye már el! Nem hiszem el, hogy nem kell az ilyen frissen feljutott olasz csapatoknak, mint pl a Lecce...
Én Scullit feleslegesnek tartom előre. Obinnát szerintem nem fogjuk eladni, számít rá Beni, tehát elől megvagyunk.
Bár, ha Cassano jönne madarat lehetne velem fogatni, nem vetném meg, nyilván...
R9.

hát elől most hogy lesz 3 csatáros lesz megint? mert ugye benitez több gólszerzési lehetőséget ígért etoonak
versenyszellem

R9. írta:hát elől most hogy lesz 3 csatáros lesz megint? mert ugye benitez több gólszerzési lehetőséget ígért etoonak

Max úgy hogy Benitez többet Rotálja majd Militot és olyankor Etoo a helyén játszik majd.
nem lenne jó ötlet nagyon változtatni a tavalyi taktikán.

Esetleg annyiban, hogy Etoo-t feljebbtolni, közelebb Militohoz. de akkor meg hátrafelé lesz gond..
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Most akkor Ranocchia télen biztosan jön?
Rivas,Burdisso,Cordoba,Mancini,Muntari,Suazo,Kerlon mehetne,Obinna kaphat egy félévet bizonyittani.
Ezekböl a játékosokbol szerintem befolyna még ugy 30-40 m euró. Ebben a szezonban meglepöen jol állunk az eladási listán de azért egy nagyot hozni kéne. Aguerot pl. mert csatár mindenképpen kell.
Corboba maradhat mig nem jön Ranocchia.
Elég sok a játékos,Burdi,Muntari,Mancini igy is sokat elégedetlenkedett hát még igy,hogy 25-30as a keret.
Fiataloknak is kell a hely szoval a fentebb emlitettek mindegyike mehetne.
Aquilanit olcsón lehetne hozni csak hát sajna kockázatos.
R9.

ja de rivas senkinek nem kell
cordobát eladni????????? miért nem adjuk el zanettit? ne vicceljünk már :D
mancini senkinek nem kell, muntari mehetne, kerlo se kell senkinek sztem :D suazoért se sok mindenki adna pénzt :d

ott van pandev milito etoo coutinho obi elől, most augero nem fog jönni 40 m-ért padozni
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Atosz írta: Pandev alap kezdő nálam is, nagyon szeretem, nagy kedvencem volt a Lazioban is. Nagy szezonja lehet, most, hogy fizikálisan topon lesz.

Ő nálam nagy talány, mikor elhoztuk 4-5 meccsen fantasztikusan tolta, utána meg nagyon elszürkült. Valószínű hogy valahol a kettő között lehet az igazi tudása, egyébként nagyon szimpatikus játékos.
Biztosan megharcol majd a 3. csatár posztért :)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:ott van pandev milito etoo coutinho obi elől, most augero nem fog jönni 40 m-ért padozni

Biabiany-t mindig kihagyod :D meg valószinű Sculli is ott lesz.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Marco írta:
R9. írta:ott van pandev milito etoo coutinho obi elől, most augero nem fog jönni 40 m-ért padozni

Biabiany-t mindig kihagyod :D meg valószinű Sculli is ott lesz.

Pedig szerintem Biabiany a fiatalok közül az egyik ha nem a legjobb...jelenleg legalábbis mindenképp. Azért már van némi meccsrutinja a tavalyi év után..és egyik másik felkészülési meccsen már megmutatta hogy miért is hoztuk vissza..amellett hogy a Seria A egyik leggyorsabbja..kimondottan technikás...jól fog még jönni az ő jelenléte a csapatnál..
R9.

ja igen :D bírom őt is, jó lesz ez a 3 fiatal
csak azért lehetne egy kis fehérítés is..
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Biabiany ::::::::::::::> ha úgy játszik mint a Parma csapatába,akkor nagy baj nem lesz..
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

......és ez megnyithatja az utat Javier Mascherano előtt. Nem megy viszont Maicon Madridba, érkezhet viszont a Genoától Giuseppe Sculli szélső, mégpedig ötmillióért, miközben a játékos évi 1.5 milliót keres majd. Genovai (volt) mestere már érzelmes búcsút is vett tőle, Sculli pedig könnyes viszlátot intett a drukkereknek, azaz lehet némi alapja eme átigazolási hírnek. Érdekességképpen megemlítjük, hogy felvetődött a Romával egy Nicolás Budisso–Júlio Baptista csere lehetősége is, és az Inter beszállt a Danilo Pereira-hadműveletbe.
forrás: http://www.nemzetisport.hu
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

jdanika írta:
......és ez megnyithatja az utat Javier Mascherano előtt. Nem megy viszont Maicon Madridba, érkezhet viszont a Genoától Giuseppe Sculli szélső, mégpedig ötmillióért, miközben a játékos évi 1.5 milliót keres majd. Genovai (volt) mestere már érzelmes búcsút is vett tőle, Sculli pedig könnyes viszlátot intett a drukkereknek, azaz lehet némi alapja eme átigazolási hírnek. Érdekességképpen megemlítjük, hogy felvetődött a Romával egy Nicolás Budisso–Júlio Baptista csere lehetősége is, és az Inter beszállt a Danilo Pereira-hadműveletbe.
forrás: http://www.nemzetisport.hu

Baptista nem Olympiakos játékos már?
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Már Rasmussen-t is írják mint Ferkó utód! Egyenlőre skóciában (talán celtic) játszik, 25 éves és nagyon tehetséges! Kölcsönről és opciós megvásárlási jogról szólnak a hírek vele kapcsolatban!
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

internaZIOnaLe írta:Már Rasmussen-t is írják mint Ferkó utód! Egyenlőre skóciában (talán celtic) játszik, 25 éves és nagyon tehetséges! Kölcsönről és opciós megvásárlási jogról szólnak a hírek vele kapcsolatban!

hát nem tudom....
életembe nem hallottam még róla
ha annyira tehetséges lenne 25évesen akkor már hallottam volna róla...
internaZIOnaLe

zanetti88 írta:
internaZIOnaLe írta:Már Rasmussen-t is írják mint Ferkó utód! Egyenlőre skóciában (talán celtic) játszik, 25 éves és nagyon tehetséges! Kölcsönről és opciós megvásárlási jogról szólnak a hírek vele kapcsolatban!

hát nem tudom....

Én már rég halottam róla! Dán válogatott a srác és láttam is játszani egy párszor.... elég ügyesen mozog! Na nem úgy kell elképzelni, hogy (ha) idejön és megváltja a világot, de k tudja???

Egy próbát ő is megér.... jobban támogatom mint Sculli-t, mert ő fitalabb, és kölcsön jönne (nem bukhatunk rajta), míg Sculli olasz... meg játszott Militoval, talán ezért lenne jó ő....

Van pro és kontra... majd meglátjuk mit lép Branca papa :mrgreen:
DaNi

zanetti88 írta:

hát nem tudom....

Szerintem se egy nagy játékos :!: 10 meccsen lőtt 2 gól és volt 3 válogatott meccse
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

jdanika írta:Reméljük Sculli, ránk cáfol és nagyon jó csere lessz ha még is rá esne a választás bár nem értem miért nem Rossi-t ő nyilatkozott is, hogy szívesen igazolna hozzánk...

Amikor Benitezt szerződtették akkor nyilatkozta Moratti h egy új koncepciót képzelnek el vele,mégpedig fiatalítást (többek közt) ill saját nevelésü játékosokat kinevelni ezért töltötték fel a primaverás csapatot így és sztem ezért nem igazolunk nagyobb nevet mert akkor Obinna,Biabiany,Coutinho trionak esélye se lenne a bizonyításra ha mondjuk jönne egy Rossi.Én is örülnék neki de annak még jobban ha fiatalok olyan teljesítményt nyújtanának már most h ne csak kiegészítő szerepet töltsenek be a keretbe.
denes710

Hozzászólás Szerző: denes710 »

Igazad van de mit szeretnél azt hogy az inter 4-5év múlva rohat jó csapat legyen vagy már most is az legyen ? Mert azért egy super mariot pótolni kell .
internaZIOnaLe

Raiola szerint Kerlon a szerződése végéig BIZTOSAN NÁLUNK MARAD! Az ügynök azt állítja, hogy idén nyáron nem lesz kölcsönadva, mivel a jelenlegi sérülésének ápolását a legjobb körülmények között szeretnék végig csinálni, ami még kb 2 hónap a teljes felépülésig.
Ha a felépülése utáni időszakban nem kap lehetőséget, vagy nem tud bizonyítani, akkor viszont könnyen lehet, hogy januárban kölcsön adják!

Nam majd látjuk!

Más.

Azt figyeltétek már, hogy jelenleg MINDEN POSZTON van brazil játékos a keretben?! (csatár,középpálya,védő,kapus.....csak mint érdekesség ;) )

Vannak még olyan pletykák is, miszerint Ledesma érkezhet, valamint állítólag Branca tárgyal a Bayern-el Schweni leigazolásáról, de ez jelenleg még nagyon gyerekcipőben jár!
Amennyiben el tudjuk adni Muntari-t akkor biztosan érkezni fog egy legalább akkora név mint Sulley!

8-)
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

Amennyiben el tudjuk adni Muntari-t akkor biztosan érkezni fog egy legalább akkora név mint Sulley!

mondjuk dabo vagy obodo :D
internaZIOnaLe

zanetti88 írta:Amennyiben el tudjuk adni Muntari-t akkor biztosan érkezni fog egy legalább akkora név mint Sulley!

mondjuk dabo vagy obodo :D

Ezzel csak arra akartam utalni, hogy nem egy ifjoncot teszünk be a helyére a promaverából, hanem érkezhet akár egy Veloso szintű emberke is (még mielőtt valaki belekötne, képben vagyok hogy ő a genoa játékosa, csak példának hoztam fel)!

:geek:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

denes710 írta:Igazad van de mit szeretnél azt hogy az inter 4-5év múlva rohat jó csapat legyen vagy már most is az legyen ? Mert azért egy super mariot pótolni kell .

Már most is az :D de nem muszáj öt 1 emberrel pótolni és sztem az nem egyértelmű h mert 1 ember elment akkor gyengébbek leszünk,sőt....
Biabiany pl tavaly elég komolyan firkálgatta Cordobáékat (is) én tőle várom a legtöbbet és nem 4-5 múlva hanem már ebben a szezonba
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Attól h vki még fiatal nagyon, nem biztos h csak 4-5 múlva lesz hasznunkra, Balo és Santon is hirtelen berobbant és a csapat erőségei voltak legtöbbször ( most nem kell belekötni h Balo balhéi miatt sokat ártott az más dolog). Szóval egy Biraghi( aki nekem naon szimpi és jól nyomta a felkészülés meccseken, vagy egy Obi vagy bárki berobbanhat hirtelen és lehet ugyanolyan jó kb mint egy Rossi lenne és legalább saját nevelésű fiatalok.
DaNi

Most szóbahozták Dos Santost :!: neki nagyon örülnék, föleg ha elcserélnénk Muntarira :D

Régebben Jenast is emlegették vele mi van :?: az lenne a bombaüzlet ha elhoznánk Dos Santost és Jenast cserébe a Muntari, Burdisso,Mancini trioért
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

legújabb hápogó hírünk: Marchisio ügynöke Morattival tárgyal :lol:
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Quaresmát érdemes volt 2 évig nem játszatni... :?
Beskitasba rögtön vezér a és a forduló gólját lőtte a BL selejtezőben.
http://www.youtube.com/watch?v=zbVEffLI ... r_embedded
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

RenciDavid írta:Quaresmát érdemes volt 2 évig nem játszatni... :?

Érdemes megnézni azt a rendkívül magas szintű védekezést amit az ellenfél bemutatott. Ez a vakok közt a félszemű a király esete.
versenyszellem

hát itt semmikor sem tűnt vezérnek és fordoló gólokat sem szerzett, megérte eladni minden szempontból!
DSanton39

nem játszott? amikor leigazoltuk végig kezdette José, őt és Mancinit. és még Mancini játéka volt életképesebb :D
aztán hogy nem váltak be, sem a taktika, nem volt helyük.
internaZIOnaLe

Én nem értelek titeket!

* Szerencsételn RQ az átigazolási időszak legvégén esett be hozzánk
* Nem a caspattal csinálta végig az alapozást
* Nem volt összeszokva a társakkal
* Új ország, új nyelv, új közeg
* Valami családi tragédia (szülő halála?) is akkor történt

Kérdezem én... ki az aki ilyen körülmények között jól tud teljesíteni???

Ebből a legdurvább, hogy meghalt valaki a családba és csórónak pont akkor jött ez, amikor produkálnia kellett volna! Igen, kapott JM-tól vagy 10 meccset zsinórban, de utána JM se törődött azzal, hogy megtalálja a helyét a csapatban. 4-3-3ba jött és az megbukott akkor, azután meg már nem számolt vele.

HOGY KELLETT VOLNA TELJESÍTENIE?!?!

Most jöhettek Sneijder-el, aki tavaly szintén uccsó pillanatban esett be, csak épp nem volt semmi tragédia a családban! Na meg innen mi nem tudhatjuk a pontos körülményeket!

A lényeg az, hogy VAK aki azt mondja, itt meg kapta a bizonyítási lehetőséget! Ha csak negyed annyira törődnek vele is, mint anno Adri lelkével, vagy Burdisznócskával, lehet nem így sült volna el.

Persze nem kell most elszállni tőle, hogy lőtt 1-2 gólt egy gyengébb ligában, de én továbbra is tartom hogy őt JM és a körülmények szúrták el... NEM Ő A BÉNA ALIBI FOCISTA! Amikor meg talán elkapta volna a fonalat (Fior ellen pl) lesérült.

De ez itt már OFF.... csak kicsit felhúztam magam, hogy itt sokan azt szajkózzák, hogy mekkora teret adtak neki és mindenki támogatta... EGY NAGY SZ@RT!!!

Na bocs mindenkitől, akinek kicsit a lelkébe tiportam, nem akartam esetlegesen személyeskedni!

;)
kiscivis

Szerintem meg az a vakság, nem látják be páran, h egyszerűen ennyit tud. 2 évig egyfolytában a csapattal dolgozott. Ha érdemes lett volna rá az edzésmunkája alapján bizonyára többször kezd. Úgy gondolom, h a stáb tagjait egyikünk se bírálhatja, hisz míg ők minden nap testközelből látják a helyzetet, mi csak a sajtóból értesülünk az éppen aktuális hírekről ami igaz vagy nem.
Szóval felesleges itt Quaresmázni, mindenki beláthatja, h egy rakat pénzért lófaszt nem csinált, és az, h ilyen teljesítményt nyújtott csak az ő hibája. Mellesleg a beadni tudás képessége nem hiszem, h a társakkal való összeszokottságon múlik. Nem neki való ez a szintű futball.
De itt le is zárhatjuk mert már a Besiktas játékosa ahol újra félisten lehet.
DSanton39

milyen családi tragédia? én nem hallottam ilyenről. nem kevered Adrianoval?
kiscivis

DSanton39 írta:milyen családi tragédia? én nem hallottam ilyenről. nem kevered Adrianoval?

Állítólag előtte nem sokkal halt meg az édesanyja.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

DSanton39 írta:milyen családi tragédia? én nem hallottam ilyenről. nem kevered Adrianoval?

Az Édesanyja halt meg :S
DSanton39

kiscivis írta:

Állítólag előtte nem sokkal halt meg az édesanyja.

hát akkor az nyilván közrejátszott, viszont ahogy írtad is, az edzéseken kiderült volna ha hasznára van a csapatban, José nem fejre rakta be az embereket a csapatba.
internaZIOnaLe

De azt szerintem mindenki beláthatja, hogy ha nem egy Ferkó vagy akit a sajtó a hátán cipel, akkor ha leírta JM akkor el is lett felejtve. PONT JM VOLT AZ AZ EDZŐ AKI ALIG ROTÁLT... szóval én azt mondom, rosszkor jött ő hozzánk! Ill a körülmények nem úgy alakultak, ahogy azokat mindenki szerette volna (játékos, edző, szukoló stb.)
Az edzésmunkáról meg a 2 évről még annyit, hogy JM nem szórakozhatott azzal, hogy próbálgat variációkat, felállásokat, (túl sokáig) játékosokat, mert ott volt a vállán a BL teher, ami miatt szerződtetve lett. Szóval én 1000x inkább őt tartottam volna meg mikiegér helyett.... aki még futni is ritkán szokott. RQ legalább HAJTOTT, küzdött, ment az elveszett labdákért is, ellenben Mancinivel.

Mindegy... én így látom, Pepe te másképp. ;)

Én ezt itt lezártam.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem a hozzáállásával volt baj. Az embernek olyan érzése volt, hogy megijedt a lehetőségtől amikor a pályán volt. Nagyon penge játékos ezt mindenki elismeri, de Ő csak ott tud játszani ahol hagyják. Nem topligába való, ezt Ő bizonyította be a legjobban.

Ez a Rasmussen honnan jött...istenem... :|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Komax 2010.08.18. 16:49-kor.
csak is inter

Még egy név: Claudio Marchisio
Most őt hozták fel velünk...
csak is inter

Obinna kérői: Birmingham City, Stoke City, West Ham United
Az ügynöke szerint a West Ham United lenne a legjobb.
Válasz küldése