Pontosan ezt írtam, de aztán inkább kitoroltem......
Nincs más értelmes magyarázat erre!!
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ok de évi 3 milliót kifizetünk neki úgy, hogy most már egyre többet fog a padon ülni.JJ5 írta: ↑2018.10.26. 10:30 A szerződés hosszabítások azért vannak, mert így a bekerülési költségüket hosszabb távra lehet elosztani, tehát kisebb az amortizáció?! Ez egy pénzügyi manőver, az igazolásoknál lehet fontos, bár én baromira nem értek ehhez! A lényeg h nem azért kap Candreva plusz 1 évet, mert annyira elégedettek vele, hanem mert így kisebb "teher" a klub számára.
Ha mar Ranocchia.Cupi írta: ↑2018.10.26. 10:38Ok de évi 3 milliót kifizetünk neki úgy, hogy most már egyre többet fog a padon ülni.JJ5 írta: ↑2018.10.26. 10:30 A szerződés hosszabítások azért vannak, mert így a bekerülési költségüket hosszabb távra lehet elosztani, tehát kisebb az amortizáció?! Ez egy pénzügyi manőver, az igazolásoknál lehet fontos, bár én baromira nem értek ehhez! A lényeg h nem azért kap Candreva plusz 1 évet, mert annyira elégedettek vele, hanem mert így kisebb "teher" a klub számára.Eladni ilyen fizuval soha nem fogjuk tudni, szóval 3 év múlva innen megy nyugdíjba. Rano 2.0.
![]()
Jól látod, ez az egésznek a célja.JJ5 írta: ↑2018.10.26. 10:30 A szerződés hosszabítások azért vannak, mert így a bekerülési költségüket hosszabb távra lehet elosztani, tehát kisebb az amortizáció?! Ez egy pénzügyi manőver, az igazolásoknál lehet fontos, bár én baromira nem értek ehhez! A lényeg h nem azért kap Candreva plusz 1 évet, mert annyira elégedettek vele, hanem mert így kisebb "teher" a klub számára.
Legalább 2 van.
Igen ez mar hivatalos is, Inter.it-en is megjelent.
Ez hihetetlen, oltári nagy pénzkidobás eddig Ninja, olyan Interes ez az egész:(interfan írta: ↑2018.12.23. 14:31Igen ez mar hivatalos is, Inter.it-en is megjelent.
Fegyelmi okokbol fel lett fuggesztve, es kivan zarva az Inter keretebol hatarozatlan idore.
Azonnali cselekves kellett a klub reszerol, es az egyik legsulyosabb buntetes kiszabasa.
A dontes a vezerigazgatoink hoztak meg, Marotta es Antonello.
Kopasz 11x elnezte majd a dzsuvetől kell jonnie egy arcnak aki azt mondja eleg?? Ez azert gaz....vaskalap írta: ↑2018.12.23. 21:41 12.alkalom????Ha ez igaz akkor min csodálkozunk.Éppen itt az ideje a rendrakásnak.Azt nem értem,hogy egy profi klubnál,hogy engedhetnek meg ekkora fegyelmezetlenséget.Ez Spal sara egyértelműen.Tudom utólag okosnak lenni olyan mint előre hülyének,de Ninja idehozatala abszolút baklövés.
A szurkolok, ujsagirok, es szakertok tiszteletet kivivta ezzel Marotta.Cupi írta: ↑2018.12.23. 22:07Kopasz 11x elnezte majd a dzsuvetől kell jonnie egy arcnak aki azt mondja eleg?? Ez azert gaz....vaskalap írta: ↑2018.12.23. 21:41 12.alkalom????Ha ez igaz akkor min csodálkozunk.Éppen itt az ideje a rendrakásnak.Azt nem értem,hogy egy profi klubnál,hogy engedhetnek meg ekkora fegyelmezetlenséget.Ez Spal sara egyértelműen.Tudom utólag okosnak lenni olyan mint előre hülyének,de Ninja idehozatala abszolút baklövés.
Menjen az anyjába nyugodtan. Fél Milánó ott várta a repülőtéren, és ezt kapják cserébe, szemét tróger.
Persze nem tudhattuk hogy ekkora bukta lesz a Ninja, de azért némi előjele volt a dolognak! (Belga válogatott körüli balhéjai és a Roma is szabadulni akart tőle nagyon, mint tapasztalhatjuk nem véletlenül) Szegény Rafinha! Nagyon sajnálom a brazilt és remélem nem hagyja abba a focit mert az újabb sérülése után voltak olyan hírek hogy befejezi! Mindenesetre jól elbántunk vele a seggfej Belga miatt! Köszi Spalletti!
Talán mert Gabigol nem szélsőt játszik mostanában! A Santosban is centerként tolja ezérti is rúghatott annyi gólt!
Nyugodtan kilehetne probalni.
És ki helyén játszana? Keita és Martinez is mindig padozik....őket is előzze meg Gabigol? Szerintem tök felesleges ide. Aminek értelme lenne az az, hogy egy olasz középcsapatnak kölcsönadni, nyáron meg jöhet vissza ha ott játszik és bizonyít.interfan írta: ↑2018.12.27. 11:27
Amit Perisic es Candreva nyujt, azt o is siman lehozna.
Vesziteni nem veszithetnek vele, es nyugodtan jatszhatna.
Dehat ez az Inter, es Spalletti, akinel Perisic klasszis, kozpen meg nevetseges amit hoz.
Candreva meg a "rutin" miatt kell neki, csak ra kellene jonni, hogy 2010 ota a "rutinnal" nem ertunk el semmit.
Ki helyett?Cupi írta: ↑2018.12.27. 12:01És ki helyén játszana? Keita és Martinez is mindig padozik....őket is előzze meg Gabigol? Szerintem tök felesleges ide. Aminek értelme lenne az az, hogy egy olasz középcsapatnak kölcsönadni, nyáron meg jöhet vissza ha ott játszik és bizonyít.interfan írta: ↑2018.12.27. 11:27
Amit Perisic es Candreva nyujt, azt o is siman lehozna.
Vesziteni nem veszithetnek vele, es nyugodtan jatszhatna.
Dehat ez az Inter, es Spalletti, akinel Perisic klasszis, kozpen meg nevetseges amit hoz.
Candreva meg a "rutin" miatt kell neki, csak ra kellene jonni, hogy 2010 ota a "rutinnal" nem ertunk el semmit.![]()
Candreva már alig játszik, csereként is ritkán jön be. Szóval ha helyette lenne akkor a padot koptatná. Perisic más, de helyette meg első körben Keitat kezdetném.
Ebben igazad van.Cupi írta: ↑2018.12.27. 12:30Candreva már alig játszik, csereként is ritkán jön be. Szóval ha helyette lenne akkor a padot koptatná. Perisic más, de helyette meg első körben Keitat kezdetném.
Gabigolnak fel kéne vennie az olasz bajnokság ritmusát, én ezért írtam jót tenne ha elmenne egy Cagliari-ba vagy Parmaba. Nálunk padozna, még ez EL-ben sem hiszem, hogy játszana. Max a kupába.
Ha Spalletti marad az edző teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy Candreva (biztos vagyok benne, hogy kiteszi Marotta nyáron) és Perisic esetleges távozása esetén Karamoh, Keita, Politano nevek alkossák a szélsőket. Túl fiatalokinterfan írta: ↑2018.12.27. 12:36Ebben igazad van.Cupi írta: ↑2018.12.27. 12:30Candreva már alig játszik, csereként is ritkán jön be. Szóval ha helyette lenne akkor a padot koptatná. Perisic más, de helyette meg első körben Keitat kezdetném.
Gabigolnak fel kéne vennie az olasz bajnokság ritmusát, én ezért írtam jót tenne ha elmenne egy Cagliari-ba vagy Parmaba. Nálunk padozna, még ez EL-ben sem hiszem, hogy játszana. Max a kupába.
Csak el kellene kezdeni hasznalni a sajat fiataljainkat is.
Lasd Bastoni, Karamoh, Dimarco.
Eleg volt elcseszni jopar tehetsegunket.
Ezek a jatekosok is tudnak egy Perisic-Dalbert-Borja szintet.
Szoval remelem Marottaval vegre valtozik valami, es elkezdunk esszel igazolni.
Azért, hogy ha a Flamengoban csinál egy félelmetesen jó szezont, akkor a Psg ne 10millióért, hanem 40ért vegye meg, ahogy mi is!Süti írta: ↑2019.01.10. 20:42 Icardi lehet hogy tényleg távozik, de valahol én ezt nem látom akkora tragédiának.![]()
Nagyon fontos játékos, a legfiatalabb Inter játékosként lőtte meg a 100. Serie A gólját, de ha nem adnak neki fizu emelést, akkor szerintem távozni fog.
Kapitánynak meg még mindig vicces nálam.
Más.
Az odáig rendben van, hogy a Flamengo átvállalja Barbosa 3 millás fizetését, de minek hosszabbítottunk vele?![]()
Elvileg azért, mert onnan akarunk igazolni valakit (a nevére nem emlékszem) akiért sorba állás van... és így kedvezőbb lehet majd a megitélésünk az eladásakor! (bár szerintem ez baromságSüti írta: ↑2019.01.10. 20:42 Icardi lehet hogy tényleg távozik, de valahol én ezt nem látom akkora tragédiának.![]()
Nagyon fontos játékos, a legfiatalabb Inter játékosként lőtte meg a 100. Serie A gólját, de ha nem adnak neki fizu emelést, akkor szerintem távozni fog.
Kapitánynak meg még mindig vicces nálam.
Más.
Az odáig rendben van, hogy a Flamengo átvállalja Barbosa 3 millás fizetését, de minek hosszabbítottunk vele?![]()