A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Abel15
Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)
Úgy látom,a "simafejűt"már nem becsűlik,nem tisztelik a játékosok!!!Nincs tekintélye!!!

-
Fan Gusto
- Abel15
Mert úgy látom más csapatok meccseinél,a cseréknél vagy a meccsek végén a megnyilvánulásoknál!!!Pl:vannak edzők akik megölelik a játékosukat! 
- interfan
Nem kellett sokat varni, a Spalletti jovojet firtato hirekre.
TS, Gazzetta, Corriere, Sky, Republica szerint is, Zhang es Marotta kozos, es egyben elso szamu celja a nyarra Conte.
Hatterben megprobaljuk meggyozni, de ehhez komoly tervek, es nevek kellenek.
Amennyiben Conte nem sikerul, szinten nagyon komoly jelolt Mourinho, akinek nagyon nem biztos a jovoje a MU-nal.
Simeone mint mindig tema, de az o helyzete eleg vilagos jelenleg.
Amenniyben lesz megfeleo penz, es jovokep, abban az esetben nagyon konnyu lehet Contet meggyozni.
TS, Gazzetta, Corriere, Sky, Republica szerint is, Zhang es Marotta kozos, es egyben elso szamu celja a nyarra Conte.
Hatterben megprobaljuk meggyozni, de ehhez komoly tervek, es nevek kellenek.
Amennyiben Conte nem sikerul, szinten nagyon komoly jelolt Mourinho, akinek nagyon nem biztos a jovoje a MU-nal.
Simeone mint mindig tema, de az o helyzete eleg vilagos jelenleg.
Amenniyben lesz megfeleo penz, es jovokep, abban az esetben nagyon konnyu lehet Contet meggyozni.
- interfan
Ezekben a pillantokban kezdodik a vezetosegi ules, ahol hivatalosan is felkeri Zhang Jr, Marottat, az uj vezerigazgatoi posztra.
Hivatalos bejelentes is lesz.
A helyszinre mar megerkezett Zhang Jr, es az egesz Inter vezetes.
Marottat mint egy top jatekost ugy varjak a szurkolok, akik tobb 100-an varakoznak es udvozlik Marottat.
Olasz lapok szerint ez feler egy Juve-CR szintu igazolassal, es 2010 majus 22 utan, ujra egy elkepeszto nagy eredmenyt ert el az Inter.
Marottat mint egy top jatekost ugy varjak a szurkolok, akik tobb 100-an varakoznak es udvozlik Marottat.
Olasz lapok szerint ez feler egy Juve-CR szintu igazolassal, es 2010 majus 22 utan, ujra egy elkepeszto nagy eredmenyt ert el az Inter.
-
R9.
sabatini 2 
- Cupi
Kb ezeket írtad/írták Sabatini érkezésekor isinterfan írta: ↑2018.12.13. 13:27 Ezekben a pillantokban kezdodik a vezetosegi ules, ahol hivatalosan is felkeri Zhang Jr, Marottat, az uj vezerigazgatoi posztra.
- interfan
Tenyleg nem kotekedesbol irom, de utanna kell nezni a dolgoknak, es hamar kiderul, nagyon nem Sabatini 2.0 az egesz.Cupi írta: ↑2018.12.13. 14:09Kb ezeket írtad/írták Sabatini érkezésekor isinterfan írta: ↑2018.12.13. 13:27 Ezekben a pillantokban kezdodik a vezetosegi ules, ahol hivatalosan is felkeri Zhang Jr, Marottat, az uj vezerigazgatoi posztra.
Olasz lapok szerint ez feler egy Juve-CR szintu igazolassal, es 2010 majus 22 utan, ujra egy elkepeszto nagy eredmenyt ert el az Inter.Reméljük ennek nem az lesz a vége.
Sabatini nem kapott semmilyen, ismetlem semmilyen szerepet, posztot az Internel.
O a Suning group sportert felellos managere lett.
Ez konkretan annyit jelentett, hogy besegitett a Jiangsunal, es az Internel is.
De hatalma, es dontesi pozicioja nem volt.
Szoval ismetlem magam, teljesen mas az egesz.
- interfan
Kozben mar hivatalos.
Marotta az Inter uj vezerigazgatoja.
O felel innentol mindenert, ami a kozvetlen csapat korul van.
3 + 2 eves szerzodest irt ala, es evi 3m-s fizetest kap majd.
Marotta elmondta, nagy feladat lesz, de nagyon motivalt, es feladata az Inter ujra a top csapatok koze emelni.
Nyarig minden marad a regi.
Addig Marotta ertekeli mindenki munkajat.
Antonello marad, de innentol a gazdasgi ugyekert felel, o ezert valoszinu maradni is fog nyartol is.
Ausilio es Gardini innentol Marotta beosztottjai, es segitoi.
Az o munkajukat a nyarig ertekeli Marotta, es meglatja, kire van szukseg, es kire nem.
Az eddig Ausilio segito Dario Baccin felemelkedik az Ausilio-Gardini paroshoz.
Az o harmuk feladata nyarig, Marotta munkajat mindenben segiteni.
Jatekosok es edzo teren is nagy valtozasok lehetnek.
Mint arrol mar volt szo, Marotta celja nyarra Conte, akit a Suning gazdasagi erejevel, es projektjevel akar meggyozni.
Jatekosok kapcsan aki erinthetetlen a lapok szerint, akikre Marotta mindkeppen epit a jovoben is:
Skriniar, DeVrij, Asamoah, Brozovic, Icardi.
Akikre a jelenlegi hirek szerint nem szamitunk, es minel elobb szabadulni akarunk:
Ranocchia, Miranda, Borja, Candreva.
Tobbiek helyzete pedig ertekelve lesz a nyarig.
A kolcsonben itt levok kozul, eddig senki nem mutatott annyit, hogy megakarjuk venni.
Viszont a kolcsonben levo fiataljainkat vissza akarja hozni Marotta.
Szurkolok koreben meg oromunnep van olaszban.
"CRBeppe" a hasznalt jelzo.
Mbappe, Pogba, Neymar, Messi, es hasonlo szintu jatekosokat kernek Marottatol.

Marotta elmondta, nagy feladat lesz, de nagyon motivalt, es feladata az Inter ujra a top csapatok koze emelni.
Antonello marad, de innentol a gazdasgi ugyekert felel, o ezert valoszinu maradni is fog nyartol is.
Az o munkajukat a nyarig ertekeli Marotta, es meglatja, kire van szukseg, es kire nem.
Mint arrol mar volt szo, Marotta celja nyarra Conte, akit a Suning gazdasagi erejevel, es projektjevel akar meggyozni.
Jatekosok kapcsan aki erinthetetlen a lapok szerint, akikre Marotta mindkeppen epit a jovoben is:
Akikre a jelenlegi hirek szerint nem szamitunk, es minel elobb szabadulni akarunk:
A kolcsonben itt levok kozul, eddig senki nem mutatott annyit, hogy megakarjuk venni.
Mbappe, Pogba, Neymar, Messi, es hasonlo szintu jatekosokat kernek Marottatol.
- alwin91
Sabatini kinevezésénél én abszolút nem voltam boldog, mert szerintem nagyban az Ő érdeme is volt, hogy a Roma éveken keresztül kiárusította a legjobbjait (ez ma is így van még).
Marotta eredményeit viszont nem kell bemutatni, reméljük tényleg sokáig lesz itt.
Egyébként ma már írtak a lapok Spalletti menesztéséről - szerencsére. Nem láttam a meccset, de a kezdő és a cserék mindent elmondanak arról, hogy miért lett csak X. Igaz, jobb eredményeink vannak, mint 2011 óta akárkivel, de ez a keretnek is köszönhető. Vannak lyukak, de alapvetően sokkal erősebb, mint korábban akármikor. Egyedül a középpálya nagyon vékony, Brozo meg nem fog tudni minden egyes meccsen jó teljesítményt nyújtani. Az EL-ben szerintem egyedül a Chelsea az, aki ténylegesen minőségibb kerettel rendelkezik (én az Arsenalt nem sokba nézem, elnézést kérek azoktól, akik szurkolnak az ágyúsoknak is). Viszont Spallettivel kötve hiszem, hogy egy nyolcaddöntőnél többre számíthatunk. Engem annyira idegesít amit művel, hogy nagyon ritkán is nézek meccset már
Marotta eredményeit viszont nem kell bemutatni, reméljük tényleg sokáig lesz itt.
Egyébként ma már írtak a lapok Spalletti menesztéséről - szerencsére. Nem láttam a meccset, de a kezdő és a cserék mindent elmondanak arról, hogy miért lett csak X. Igaz, jobb eredményeink vannak, mint 2011 óta akárkivel, de ez a keretnek is köszönhető. Vannak lyukak, de alapvetően sokkal erősebb, mint korábban akármikor. Egyedül a középpálya nagyon vékony, Brozo meg nem fog tudni minden egyes meccsen jó teljesítményt nyújtani. Az EL-ben szerintem egyedül a Chelsea az, aki ténylegesen minőségibb kerettel rendelkezik (én az Arsenalt nem sokba nézem, elnézést kérek azoktól, akik szurkolnak az ágyúsoknak is). Viszont Spallettivel kötve hiszem, hogy egy nyolcaddöntőnél többre számíthatunk. Engem annyira idegesít amit művel, hogy nagyon ritkán is nézek meccset már
- vaskalap
Azért maradjunk két lábbal a földön,és várjuk a nyarat.interfan írta: ↑2018.12.13. 14:37 Kozben mar hivatalos.
Mbappe, Pogba, Neymar, Messi, es hasonlo szintu jatekosokat kernek Marottatol.![]()
![]()
- Cupi
Ezt tudom de attól függetlenül, hogy miben volt más a történet a lényeg az, hogy az érkezésekor szintén nagy volt az öröm és az optimizmus.interfan írta: ↑2018.12.13. 14:26
Tenyleg nem kotekedesbol irom, de utanna kell nezni a dolgoknak, es hamar kiderul, nagyon nem Sabatini 2.0 az egesz.
Sabatini nem kapott semmilyen, ismetlem semmilyen szerepet, posztot az Internel.
O a Suning group sportert felellos managere lett.
Ez konkretan annyit jelentett, hogy besegitett a Jiangsunal, es az Internel is.
De hatalma, es dontesi pozicioja nem volt.
Szoval ismetlem magam, teljesen mas az egesz.
Bízom benne de majd meglátjuk milyen lesz.
-
R9.
Itt akkor lesz siker ha eltudunk hozni egy gyoztes mentalitasu edzot, ez nem mas mint Simeone sztem
iden vegen biztos tavozik mar az atleticotol, hozni kell
iden vegen biztos tavozik mar az atleticotol, hozni kell
- mike
Nem tudom elegge hangsulyozni mennyire egyetertek ezzel : ))
Cholo, esetleg Jose.
Minden mas csalodas lenne nekem
(Igen Conte is, mert gyuves)
-
Janicsár
Oké Cupi de kicsit ez olyan mintha jönne egy világsztár bárkiakárki és azt mondanánk hogy ne örüljünk előre mert nálunk még nem bizonyított:D
Szerintem nyugodtan örülhetünk mert ezekkel a lépésekkel ledobálhatjuk a "fejétől bűzlik a hal" mondatokat magunkról. Szerintem a kettő között félúton van az igazság, lehet örülni de ez még nem jelenti azt hogy télen Messi érkezik.
Szerintem nyugodtan örülhetünk mert ezekkel a lépésekkel ledobálhatjuk a "fejétől bűzlik a hal" mondatokat magunkról. Szerintem a kettő között félúton van az igazság, lehet örülni de ez még nem jelenti azt hogy télen Messi érkezik.
- interfan
Engem egyaltalan nem erdekel, hogy Juves.
Kb a fel Juvet eltudnam hozni, mert ok olyan szintu jatekosok.
Conte a vilag egyik legjobb edzoje, Jose ota a kozelben nem volt ilyen mentalitasu, es ilyen gyoztes tipus edzonk.
Marotta-Conte, az tenyleg szolna akkorat mint a Juve-CR ugy.
Ettol fuggetlenul, nalam is Simeone lenne az elso szamu, utanna Pochettino, majd Conte es Mou.
De ezek kozul akire esely lehet, az kb csak Conte.
Kiveve ha Mout elkuldi a MU.
- interfan
Minden egyes szavaddal egyetertek, tokeletesen leirtad.Janicsár írta: ↑2018.12.14. 10:24 Oké Cupi de kicsit ez olyan mintha jönne egy világsztár bárkiakárki és azt mondanánk hogy ne örüljünk előre mert nálunk még nem bizonyított:D
Ettol fuggetlenul en is kizarom, hogy nyaron ide Mbappe, Salah, Pogba szintek fognak jonni.
De a mar sokat emlegetett jatekosok, mint Martial, Mane, Alexis, James, Rabiot, Verratti, Kroos, stb, stb, mind mind elkepeszto nagy elorelepest jelentenek.
Marotta az elso lepes ahhoz, egy ujra top csapatta valjunk.
Ezt mondta Zhang jr, es Zanetti is.
Nyaron johet a 2.lepes, egy top edzo.
Utanna pedig a 4-5 top jatekos, akikre egeto szukseg van.
Szoval szerintem is lehet orulni, mert vegre elindult valami.
- Cupi
Mindenki annyira örül amennyire szeretneJanicsár írta: ↑2018.12.14. 10:24 Oké Cupi de kicsit ez olyan mintha jönne egy világsztár bárkiakárki és azt mondanánk hogy ne örüljünk előre mert nálunk még nem bizonyított:D
Cserébe viszont ha végre nyerünk valamit (akár egy nyomorult olasz kupát) 3 napig inni fogok és ünnepelni
- Cupi
Conte-val nem az a baj, hogy juvés hanem, hogy olasz. Mostanába az olasz edzők meghülyülnek. Ragaszkodnak a saját kis elképzelésükhöz akkoris ha az mindenki szerint rossz és nem is működik. Csökönyösek nagyon. Valamint nem képesek a megújulásra.
Jobbnak tartom a kopasznál, ez nem kérdés de tartanék attól sikeres lesz e nálunk.
Jobbnak tartom a kopasznál, ez nem kérdés de tartanék attól sikeres lesz e nálunk.
-
Interfan84
Conte-t én nem akarom a 3-5-2-es felállásával, akkor lehetne újjáépíteni az egész csapatot megint.
-
R9.
csak cholo v mourinho
cholot ev vegen ellehet hozni
cholot ev vegen ellehet hozni
- interfan
Csak az a baj, hogy minden evben ez van, kb 6 eve.
Es minden egyes evben, ugyanaz a vege,
koze nincs az egeszhez hogy jojjon.
Nem tudom ki tudja meg realisan elhinni, az o erkezeset.
Persze szerintem minden egyes Inter szurkolo alma kb o.
De...
Megint csak a csalodas lesz, ha ot fixre vesszuk.
Oriasi, es egyben top-top vonal lenne mar a Mourinho v Conte sor is.
De az a helyzet, hogy oket is oriasi kerdes, sikerul e meggyozni.
Rajtuk kivul is elet.
Mert persze a vilag legnagyobb dolga lenne, ha sikerulne egy Mbappe, Neymar, Salah sorbol elhozni valakit.
De ez az elitek elite, a csucsok csucsa,
mindennek a legteteje.
Nekunk ez nem elerheto, nem lehet tobb lepcsofok lepni egyszerre, egyszerre csak egy szintet realis lepni.
Szoval ha mar ilyen Martial, Alexis, stb sorbol jon valaki, mar az is elkepeszto eredmeny, a jelenleg szintunkhoz kepest.
-
R9.
hat ha suninggal nem sikerul elhozni akkor senkivel 
- interfan
Szerintem kb 120x irtam ez le, pont neked, legyen igazad.
Tenyleg kb 5 eve erre varunk, es mindig, a majd most.
Szoval 121x is leirom, legyen igazad.
De ha a realitasok nezem, akkor szerintem mar az is egy vilagbajnok eredmeny lenne, ha nyartol Conte vagy Mourinho az Inter edzoje.
Marotta + a Suning, minden adott kezd lenni.
- mike
- interfan
Ertem az elveket, de...
Most ha Simeone, Pochettino szintekre nincs esely.
Es ha Mout nem teszi ki a MU.
Akkor megis ki van ezen a szinten, magyarul top edzo, es elerheto?
Marajdon inkabb Spal?
Vagy jojjon Mancini?
Conte erdemeit es eredmenyeit meg inkabb nem kezdem el sorolni.
- Abel15
Simeone azt mondta,hogy majd egyszer......szeretne az Inter edzője lenni!!! Mikor??????

- PellerG
Igen, ez már kicsit nekem is sok lenne így.
Marotta, Conte, 3-5-2.
Marotta egy remek vezető, Conte egy karizmatikus edző, de mégis már túl "eljuvésodnánk" úgy érzem.
Spalletti korlátait ismerjük, végig lehet követni egész pályafutásán keresztül.
Egyszerűen nem győztes típus, van ilyen, hiányzik belőle az a plusz.
Szerintem ő még a Juve kerettel sem biztos, hogy Scudettot hozna velük.
Ha tényleg szintet akarunk lépni, és tényleg olyan ambícióink lesznek, hogy komoly játékosokért reálisan tudunk menni, akkor mindenképpen meg kell próbálni első körben egy ide passzoló stílusú edzőt hozni, aki fazont szab.
Nekem most ilyen Simeone vagy Mourinho, úgy gondolom az ő stílusuk abszolút az Interre van kitalálva.
Simeoneval kapcsolatban pár hete írták, hogy hosszabbítás van képben az Atletinél, Mourinho meg amúgy is lóg a levegőben, és továbbra is kérdés, hajlandó lenne-e milánói szobrát esetlegesen lerombolni egy visszatéréssel...
- vaskalap
- interfan
Ahogy irtam, szerintem nincs olyan Interes, aki ne Simeonet akarna.
De az a baj, hogy ra realis esely, lattuk mennyi van az evek alatt.
Az meg ugy nem mukodhet, hogy leakarom cserelni a Suzukimat, de csak a Ferrarit latom mint amire valtok.
Fel kell a realitasra keszulni, es arra, hogy nem csak Simeone van.
Vagy ha nem jon Simeone, akkor maradjon ez a kokler?
Vagy meg jobb, szamoljuk fel a klubbot, amig Simeone ide nem er?
Ez nem igy mukodik, hogy csak Simeonet latom, es senki mast...
- Inter101
Mourinhot nem hoznam! Olyan gyorsan lelecelt a BL gyozelem utan hogy nem kell tobbet Milanoba jonnie!
Egyebkent is nem kell a feszultseg amit o general minden csapatanal!
En egy fiatal nemet edzot hoznek!
Egyebkent is nem kell a feszultseg amit o general minden csapatanal!
En egy fiatal nemet edzot hoznek!
- matrix23
Én még Di Francesco-t is eltudnám képzelni, ha a Roma kirakná. Elég jó munkát végzett a Sassoulo-nál, és tavaly sem vallott szégyent. Most sem lenne fair, ha kitennék, de eléggé inog alatta a pad.
- internaZIOnaLe
Dárdai se lenne hülyeség.. és ezt nem poénnak szántam
- internaZIOnaLe
Vagy Cambiasso....gondolom már van edzői papirja ha a vbn másodedzö volt kolumbia padján.
-
Interfan84
Akkor már inkább Cambiasso, Dárdainak nem lenne semmi respektje és megennék reggelire...
- alwin91
Hú de megszaporodtak a kommentek 
Van arra reális esély, hogy akár most elküldik a kopaszt?
Én egyébként Cambiassot simán leültetném. Lehetne a mi Zidane-unk.
Van arra reális esély, hogy akár most elküldik a kopaszt?
Én egyébként Cambiassot simán leültetném. Lehetne a mi Zidane-unk.
-
ricsinter
Mourinhot szerintem nem kéne már erőltetni, eljárt felette az idő. Nekem is nagy kedvenc marad örökre, de egyszerűen vicc amit a Unitednél művel. Az is más lenne, ha jó keretünk lenne és ahhoz kéne még egy kis pluszt rádobni Spallettihez képest, de itt még bőven építkezési fázisban van a csapat, ahhoz meg nagyon nem alkalmas.
Èn még Jardimra lennék kíváncsi, annak ellenére, hogy kirúgták a Monacotól szerintem nagyon jó edző. Eladtak megint egy csomó kulcsembert, vettek a helyükre jó sok középszerű fiatalt, ehhez még párosult egy tucatnyi sérült, ebben a helyzetben sokan bukásra lettek volna ítélve.
Valamint még a Shakthar-os Fonsecaban is van fantázia szerintem, fiatal, jó focit játszat, nyilván kockázatos, de esetleg ő is megfontolandó opció lehetne.
Nálam így nèzne ki a sorrend: Simeone, Jardim, Conte (bár konkrétan én is behányok tőle
), Blanc, Fonseca.
Èn még Jardimra lennék kíváncsi, annak ellenére, hogy kirúgták a Monacotól szerintem nagyon jó edző. Eladtak megint egy csomó kulcsembert, vettek a helyükre jó sok középszerű fiatalt, ehhez még párosult egy tucatnyi sérült, ebben a helyzetben sokan bukásra lettek volna ítélve.
Valamint még a Shakthar-os Fonsecaban is van fantázia szerintem, fiatal, jó focit játszat, nyilván kockázatos, de esetleg ő is megfontolandó opció lehetne.
Nálam így nèzne ki a sorrend: Simeone, Jardim, Conte (bár konkrétan én is behányok tőle
- Abel15
Csucsut én is eltudnám képzelni nálunk!Nagyon szerettem!!!
Olyan valószinűleg lenne,mint a símafejű!!!
Ja,és INTER szíve van mint a CAPITÁNONAK!!!
Olyan valószinűleg lenne,mint a símafejű!!!
Ja,és INTER szíve van mint a CAPITÁNONAK!!!
- Kenji
Azért Pali nevét bedobni elég erős
Szerintem ezt a szerzont ha nem történik valami hihetetlen mélyrepülés lehozza Spalletti. Nem tudom ki lenne a megfelelő de egy biztos Contét nagyon nem szeretném.. Már Marotta is necces nekem kicsit de azt még el tudon valahogy viselni (sima munkahely váltás a konkurenciához, kisebb Juve kötődés stb.) De Contét mindig is utáltam.. Akkor inkább 10000x vissza José még ha teljesen "bolond" mostanában de legalább visszakerülnénk a média térképre is
- interfan
Arra az olasz szakertok, es media is kezd felkeszulni, hogy kozel sem biztos, hogy Contet eltudjuk majd hozni.
( Ilyen Mou, meg Simeonet foleg)
( Klopp, Pocchetino meg inakbb 0 esely)
Ezert alternativ nevek is kezdenek felmerulni.
Ezek a nevek az evek alatt, nagyon sokszor kepbe kerultek mar.
Pellegrini, Bielsa, Blanc, AVB, Marco Silva, Conceicao, Sampaoli, Hiddink, Van Gaal, Capello.
Capello, Hiddink, Van Gaal, ok mar nem fognak klubcsapatot iranyitani, ezert roluk kb felesleges is beszelni.
Akiben en latok lehetoseget ezek kozul, az Pellegrini, esetleg Marco Silva, es Conceicao.
A Blanc, AVB, Bielsa, Sampaoli sor eleg kerdeses nalam.
Viszont szerintem Pellegrini nem lenne rossz.
Mindenhol azert ert el eredmenyeket, most is szepen hozza fel a West Hamet.
Persze BL-t nyerni nem vele fogunk, de a BL-hez, es ahhoz a szinthez ido kell.
Ez ugyanaz, hogy nem tudunk egybol egy Mbappet, Neymart, Hazardot, Griezmant igazolni.
De nekunk mar oriasi szintlepes lenne a Martial, Alexis, Mane, James, Lozano sor is, a jelenlegi helyzetunkhoz kepest.
Szoval megfelelo, minosegi 4-5 erkezovel, en kepesnek latnam Pellegrinit egy bajnoki cimre.
A ket portugal meg fiatal, tehetseges, ambiciozus, modern edzok.
Akik valamit ujat hozhatnak, a begyepesedett, regimodi, olasz edzoinhez kepest.
( Ilyen Mou, meg Simeonet foleg)
( Klopp, Pocchetino meg inakbb 0 esely)
Ezert alternativ nevek is kezdenek felmerulni.
Ezek a nevek az evek alatt, nagyon sokszor kepbe kerultek mar.
Pellegrini, Bielsa, Blanc, AVB, Marco Silva, Conceicao, Sampaoli, Hiddink, Van Gaal, Capello.
Capello, Hiddink, Van Gaal, ok mar nem fognak klubcsapatot iranyitani, ezert roluk kb felesleges is beszelni.
Akiben en latok lehetoseget ezek kozul, az Pellegrini, esetleg Marco Silva, es Conceicao.
A Blanc, AVB, Bielsa, Sampaoli sor eleg kerdeses nalam.
Viszont szerintem Pellegrini nem lenne rossz.
Mindenhol azert ert el eredmenyeket, most is szepen hozza fel a West Hamet.
Persze BL-t nyerni nem vele fogunk, de a BL-hez, es ahhoz a szinthez ido kell.
Ez ugyanaz, hogy nem tudunk egybol egy Mbappet, Neymart, Hazardot, Griezmant igazolni.
De nekunk mar oriasi szintlepes lenne a Martial, Alexis, Mane, James, Lozano sor is, a jelenlegi helyzetunkhoz kepest.
Szoval megfelelo, minosegi 4-5 erkezovel, en kepesnek latnam Pellegrinit egy bajnoki cimre.
A ket portugal meg fiatal, tehetseges, ambiciozus, modern edzok.
Akik valamit ujat hozhatnak, a begyepesedett, regimodi, olasz edzoinhez kepest.
- tomika431
Én L. Jardimba is látnék fantáziát.
-
R9.
akkor inkabb maradjon spalletti
- lucky0
Ha nem tudjuk elhozni Cholot, Contet vagy Mout akkor inkább szerintem is a kopasz maradjon ( bár egyre kevésbé bízok abban hogy vele bármit is nyerhetünk) mert az említett nevek közül egyik sem garancia arra hogy jobb lenne nála sőt! Talán Jardim az akibe lehet potenciál, de ő is zsákbamacska!
- interfan
Szerintem ilyen Simeone, Pochettino, Klopp szinteket emliteni is felesleges.lucky0 írta: ↑2018.12.16. 11:08Ha nem tudjuk elhozni Cholot, Contet vagy Mout akkor inkább szerintem is a kopasz maradjon ( bár egyre kevésbé bízok abban hogy vele bármit is nyerhetünk) mert az említett nevek közül egyik sem garancia arra hogy jobb lenne nála sőt! Talán Jardim az akibe lehet potenciál, de ő is zsákbamacska!
Mourinhot is csak akkor, ha kiteszi e MU.
De eleve kerdes idejonne e, a csucsok csucsa utan. Egyaltalan nem biztos, hogy a sajat szobrat leakarja rombolni.
Nem is beszelve a 20m-fizeteserol.
Contera lehet esely, mivel nincs csapata.
Ez az abszolult elit, a teljes top vonal.
Viszont ha Conte valamiert nem jon, szerintem akkor is akadhat lehetoseg.
Mert persze garancia semmire nincs, de hogy ezert maradjon a kopasz, az hulyeseg.
O vele eleg nagy a garancia arra, hogy soha sem nyerunk semmit.
A korabban emlitett edzok kozul legalabb nyertek mar egysmast.
En is tartom, hogy pl Pellegrinivel nem lenne BL gyozelem.
De egy megfelelo minosegi igazolasokkal (4-5 uj minosegi jatekos), szerintem a Scudetto vele akar meglehetne.
De irhatnam ezt a fiatal portugalokra is.
Veluk legalabb az esely meglenne.
Spallettivel ez nalam kizart, eleg a 20 eves karrierjere, es az itt eltoltott 1,5 evere nezni.
En mar a nyaron lecsereltem volna, es ha Contet nem tudtuk volna, akkor szo nelkul elhoztam volna Emeryt.
De most mar sajnos ra sincs esely, kizart hogy otthagyna az Arsenalt ertunk.
-
Janicsár
Sajnos mindannyian emlékszünk mi történt a legutóbbi "vigyünk új színt az olasz közegbe" edzőnkkel(Frank a medve). Szerintem ezen felesleges rugózni, mert türelem megint nem lesz hozzá. Nekünk vagy egy nagy név kell vagy a stabilitás és Spalletti. Nekem is elegem van a kopaszból de a BL ben megvolt az esélyünk a bajnokságban meg ott vagyunk ahol kell egyenlőre. Nagyon szeretném látni azt a sima 4-4-2-t amit elképzeltem az argentin csatárpárosunkkal de ez Spallettinél soha nem lesz meg ez igaz, szeretném ha felépítenénk fiatalokat de ez sem lesz viszont ha megint zsákbamacska lesz meg új edző akinek 2 hét alatt kell BL-t nyernie akkor felesleges váltani.
Télen venni kell egy klasszis szélsőt aki el tud dönteni meccseket, nyáron kell venni még egyet meg egy jobb oldali wingback-et aztán elevickélünk ezzel.
Én konkrétan letojom ha nem nyerünk bajnokságot vagy bármi mást akár 5 évig, de legyünk a top3 ban BL-ben meg folyamatosan a 16 között. Amikor meg tudunk edzőt hozni aki nagy név és nem 1 évre jön akkor robbanthatunk, és vehetünk NEKI ! 3 klasszist akiket ő akar az ő rendszerébe és mehetünk a csúcsra.
Télen venni kell egy klasszis szélsőt aki el tud dönteni meccseket, nyáron kell venni még egyet meg egy jobb oldali wingback-et aztán elevickélünk ezzel.
Én konkrétan letojom ha nem nyerünk bajnokságot vagy bármi mást akár 5 évig, de legyünk a top3 ban BL-ben meg folyamatosan a 16 között. Amikor meg tudunk edzőt hozni aki nagy név és nem 1 évre jön akkor robbanthatunk, és vehetünk NEKI ! 3 klasszist akiket ő akar az ő rendszerébe és mehetünk a csúcsra.
- versenyszellem
ezt adom en is amit Janicsar irt.
felesleges elkuldeni a kopaszt anelkul, hogy az uj edzovel szinte azonnali es biztos legyen a szintlepes, mert azt Interes közeg es a szurkolok sem a türelmükről hiresek (sajnos)
felesleges elkuldeni a kopaszt anelkul, hogy az uj edzovel szinte azonnali es biztos legyen a szintlepes, mert azt Interes közeg es a szurkolok sem a türelmükről hiresek (sajnos)
- interfan
Csak az a baj ezzel, hogy ha Spalletti vs Conte/Mou/Simeone kerdes van, hogy varunk barmeddig?Janicsár írta: ↑2018.12.16. 12:10 Sajnos mindannyian emlékszünk mi történt a legutóbbi "vigyünk új színt az olasz közegbe" edzőnkkel(Frank a medve). Szerintem ezen felesleges rugózni, mert türelem megint nem lesz hozzá. Nekünk vagy egy nagy név kell vagy a stabilitás és Spalletti. Nekem is elegem van a kopaszból de a BL ben megvolt az esélyünk a bajnokságban meg ott vagyunk ahol kell egyenlőre. Nagyon szeretném látni azt a sima 4-4-2-t amit elképzeltem az argentin csatárpárosunkkal de ez Spallettinél soha nem lesz meg ez igaz, szeretném ha felépítenénk fiatalokat de ez sem lesz viszont ha megint zsákbamacska lesz meg új edző akinek 2 hét alatt kell BL-t nyernie akkor felesleges váltani.
Mert legalabb anno a Mancini vs Mou valtasnal, legalabb a Scudettok megvoltak.
De most ha arra varunk, hogy ide egy top nev jojjon, akkor elfogadjuk es alairjuk elore, hogy evekig 2-6.hely lesz, es lehet majd 10 ev mulva jon top edzo?
Szoval ez, hogy varunk, varunk, varunk, ez nem jo taktika, nagyon nem....
Az meg hogy oke, ez van nem nyerunk semmit, hat az szamokra elkeserito.
Igy is mivan 2010 ota, siralmas...
Eleg volt 8 ilyen ev, koszonom nem akarom hogy az Inter egy Fiorentina/Lazio legyen.
Viszont azzal totalisan egyetertek, hogy telen kell egy klasszis szelso.
Jelenlegi szelsoink mindennek, csak nem
klasszisok, es nem kepesek golokat es meccseket eldonteni.
Evek ota komoly, sot a legnagyobb gondok vannak a szelen.
- versenyszellem
Pontosan mire gondolsz ezzel? Rugjuk ki Spallettit anelkul hogy hozunk vkit, aki jobb nala, hogy ne csak a 2. helyert legyunk harcban??interfan írta: ↑2018.12.16. 12:52
De most ha arra varunk, hogy ide egy top nev jojjon, akkor elfogadjuk es alairjuk elore, hogy evekig 2-6.hely lesz, es lehet majd 10 ev mulva jon top edzo?
Mert szerintem nem arra gondolunk hogy Simeone es tsai vagy senki mas..
- interfan
Szerintem az emlitett nevek kozul, jopar edzo jobb mint ez a kokler.versenyszellem írta: ↑2018.12.16. 13:38Pontosan mire gondolsz ezzel? Rugjuk ki Spallettit anelkul hogy hozunk vkit, aki jobb nala, hogy ne csak a 2. helyert legyunk harcban??interfan írta: ↑2018.12.16. 12:52
Mert szerintem nem arra gondolunk hogy Simeone es tsai vagy senki mas..
![]()
Es most itt nem a Conte, Simeone, Mou, Pochettino, Klopp sorra gondolok.
Ahogy irtam, en mar nyaron kitettem volna, es azonnal alairtam volna helyette Emeryt.
O is pl az az edzo, aki nem a vilag elitje, de tudja mi az hogy nyerni.
Elorelepesre igenis van lehetoseg, mert Spalletti azert nagyon nem az a szint, akitol konkretan 5db edzo jobb a vilagon.
Bar az lenne, azt hiszem nem itt allnank jelen pillanatban.
- vaskalap
Amig Spal. nem követ el nagyobb hibát,nem hinném,hogy kiteszik.Főleg ha nyártól még erősödik is a keret.Jelenleg a 2-4 hely nem megszerzésére gondolok.Persze ha a kancsi megfurja az más helyzet.