Innentol Marottan mulik kb minden.
Ahogy irjak, mindenki helyzete ertekelve lesz.
Nem nagyon teketoriazik a kancsi, az eleg egyertelmu.
Nem egy szivbajos ember.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Innentol Marottan mulik kb minden.
de nekunk nem "jobb" kell hanem a legjobbinterfan írta: ↑2018.12.16. 13:55Szerintem az emlitett nevek kozul, jopar edzo jobb mint ez a kokler.versenyszellem írta: ↑2018.12.16. 13:38Pontosan mire gondolsz ezzel? Rugjuk ki Spallettit anelkul hogy hozunk vkit, aki jobb nala, hogy ne csak a 2. helyert legyunk harcban??interfan írta: ↑2018.12.16. 12:52
De most ha arra varunk, hogy ide egy top nev jojjon, akkor elfogadjuk es alairjuk elore, hogy evekig 2-6.hely lesz, es lehet majd 10 ev mulva jon top edzo?
Szoval ez, hogy varunk, varunk, varunk, ez nem jo taktika, nagyon nem....
Az meg hogy oke, ez van nem nyerunk semmit, hat az szamokra elkeserito.
Mert szerintem nem arra gondolunk hogy Simeone es tsai vagy senki mas..
![]()
Es most itt nem a Conte, Simeone, Mou, Pochettino, Klopp sorra gondolok.
Ahogy irtam, en mar nyaron kitettem volna, es azonnal alairtam volna helyette Emeryt.
O is pl az az edzo, aki nem a vilag elitje, de tudja mi az hogy nyerni.
Elorelepesre igenis van lehetoseg, mert Spalletti azert nagyon nem az a szint, akitol konkretan 5db edzo jobb a vilagon.
Bar az lenne, azt hiszem nem itt allnank jelen pillanatban.
Abszolút adnám, Chuchu már a pályán is José meghosszabbított keze volt, igazi karakter, és Interes : )
En nagyon remelem, Marottanak lesz esze.R9. írta: ↑2018.12.17. 10:37 https://www.fcinternews.it/in-primo-pia ... era-295768
simeone is megszolalt![]()
vmelyik jojjon
Azaz Simeone ügynöke Madridban a szerződése meghosszabbítása kapcsán.
Ahogy irtam is, a hirek szerint jelenleg a Suning nem akarja eladni a sajat reszesedesuket.versenyszellem írta: ↑2019.01.13. 09:49 kezd egy kicsit sok lenni ez az eladas/megvetel, nem lehetne egy kisallandosag?
ok, az meg tetszik, hogy lenne egy tobbsegi es egy kisebbsegi tulaj.
De a Suningnal mi tortent, ha most eladnak a teljes reszesedesuket (meg ha esetleg az 1mrd ar esetleg komoly nyereseget is jelentené nekik)
Igen, ez jön le nekem is. Na akkor dobhatjuk a kukába a hosszútávú terveink vannak a klubbal dumát...persze ez nem személyes, csak üzlet. Ezt tudtuk mindig.versenyszellem írta: ↑2019.01.13. 10:11 hat nekem a "nem adjuk 800-ert csak 1000-ert" resze a hirnek nem azt sugallja hogy nem adnek el azonnal, ha megkapnak ezt az osszeget, de lehet hogy en ertettem felre azt amit irtal, meg nem olvastam utana a hirportalokon, hogy mi irtak pontosan
De Interfan, ezt te írtad be ide még tavaly októberben:
Ahogy akkor is irtam, holnap lehet hivatalos.Cupi írta: ↑2019.01.13. 11:32De Interfan, ezt te írtad be ide még tavaly októberben:
"Az elso bejelentes meg is tortent, Steven Zhang az uj elnok, a Suning pedig a 100%-os tulajdonos.
Thohir mint elnok, es mint resztulajdonos is tavozott vegleg az Intertol."
"Steven Zhang es Marottan kivul, szinten holnap lehet hivatalos, a Suning 100%-os tulajdonresze.
Mivel megvettek Thohir maradek 30%-at."
Most akkor mi az igazság?![]()
Remélem igazad lesz ezekben a dolgokban, ésszerűnek tűnik a dolog.segogabor írta: ↑2019.01.13. 16:21 Annyi a hír ,hogy végül valóban a honkongi alapé lesz a 31% .
2 feltételezés ami miatt így lehet:
- A honkongiakon keresztül fog áramlani a zsé,így megkerülve a kínai kormány embargóját
a másik:
- Stadionprojektben láttak fantáziát és ezért fektetnek be.
Szerintem tragédiára semmi ok,de tényleg jó lenne már a nyugi.
Ez a csoport tényleg brutál gazdag.
Ezeket azért kezeljük fenntartásokkal. Suning moöst kezdi az igazi építkezést, visszajutottunk a BL-be, nyáron lejár az SA. Új igazgató, stb. Kicsit fura lenne nekem, hogy erre azt mondják oké vihetitek a klubot.
Csak a történeti hűség kedvéért, Jack Ma valóban a 20. a Forbes listáján, de Kínában csak a 2. (a Forbes listáján 17.helyezett MA Huateng megelőzi) helyezett.interfan írta: ↑2019.01.15. 06:29 Jack Ma a vilag egyik leggazdagabb embere.
Egesz Azsiai kontinens kiemelkedoen leggazdagabb embere, es vilag viszonylatban is a 20.leggazdagabb a vilagon.
Vagyona senkiehez nem foghato, akik eddig a foci vilagaba leptek, a valaha volt leggazdagabb ember lenne, aki a labdarugaba beszal.
PSG, City, Chelsea, stb nagyon messze allnak az o vagyonatol.
Simeone most hosszabbit majd az Atleticoval, semmi koze a valtashoz.
Na ez igy oriasi lenne.
Trukk?
Minden szavaddal egyetertek Mike.mike írta: ↑2019.01.15. 17:23Na ez igy oriasi lenne.
Zhangek maradjanak csak, ha Jack Ma befektetne az Interbe az valoban a Top 10-be emelne minket finanszirozasban.
Onnan barmilyen jatekost el tudnank hozni, es az edzok teren is komolyabb sanszunk lenne a legjobbakra.
Egyenlore azert ezt meg kezeljuk pletykakent, nehogy koppanjunk.
Tul szep hogy igaz legyen![]()
Magyarul kiskapu.
Ez ok de ezek a csapatok (főleg a psg és a city) lefizetik a megfelelő embereket az UEFA-ba....pont ezért nem büntetik meg őket. Ha mi ilyet nem akarunk akkor elég nehéz dolgunk lesz.
De azert azt is tegyuk hozza, hogy az FFP nem ez, hanem egy kvazi onfinanszirozo klubmodell.
Ezzel teljesen egyetértünk. Csak sajnos ehhez nem csak pénz kell hanem szakértelem is. Valamint a fiatal tehetségeinket nem elherdálni, apróért eladni, hogy más rivális csapatba teljesedjenek ki. Minőségi scout amit írtál lehetne már az utánpótlásunknál is mert sajnos onnan is engedünk el nagy tehetségeket /akiket később drágán visszavásárolunk/versenyszellem írta: ↑2019.01.15. 22:35
Nekem egyebkent ennyi kene, nem több, egy jol működő, gazdasagilag massziv klub Nem szeretnek PSG #2-t a csapatombol, inkabb ilyen Tottenham fele, lépésről lépésre egyre feljebb a csucs fele megoldast latnek.
Mukodjon jol a klub, fejlesszen ahol tud, szerezzen jobb szponzorokot, stb es aztan ezekbol a bevetelekbol legyen egy megjobban működő utanpotlasunk es egy világszintű scout rendszerunk.
Ez a ketto, termeszetesen a biztos anyagi mukodes mellett, lehetőve tenne, hogy a vilag legjobb csapatai koze emelkedjunk es aztan ott is maradjunk.
Es ha mar ott leszunk, akkor csak ido kerdese egy egy uj Ronaldo, a brazil, is nalunk fogja a fenykorat lenyomni, mert nagyok es vonzoak leszunk
![]()
Befosok ha ez valóban létrejöninterfan írta: ↑2019.01.16. 10:31 Hirek szerint kb 1-1,5 honap, mire vegig megy ez az uj tulajdonosi kor erkezese.
Jack Ma es az Alibaba lehet az uj reszvenyes, akik a Thohir fel 31%-ot vasaroljak meg.
Ahogy mar volt rola szo, az Alibaba es a Suning egyutmukodese regota fenall mas szektorokban.
A Suning 20%-os tuladjonosa az Alibaba, azaz Jack Ma.
Ha létre is jön az üzlet még várjunk azzal a nagy örömködéssel.mike írta: ↑2019.01.16. 10:38
Befosok ha ez valóban létrejön![]()
Ez egy Messinél is nagyobb igazolás lenne, még mindig túl szép hogy igaz legyen : )
Én meg igencsak szeretnék egy PSG szerű klubot, legalábbis a lehetőségek tekintetében.
Sztárokat szeretnék újra, a világ legjobbjait látni kék-feketében, mint anno Ronaldo, Crespo vagy akár Vieri, Zanetti volt.
A PSG egy hagyományok nélküli fiatal klub, az Inter meg egy nagymúltú egyesület.
A rakat pénztől még lehetünk hűek az Inter múltjához:)
Kíváncsian várom a fejleményeket.
Az új hír, már nem annyira happy... https://www.football-italia.net/133405/ ... ter-sharesCupi írta: ↑2019.01.16. 11:30Ha létre is jön az üzlet még várjunk azzal a nagy örömködéssel.mike írta: ↑2019.01.16. 10:38
Ez egy Messinél is nagyobb igazolás lenne, még mindig túl szép hogy igaz legyen : )
Én meg igencsak szeretnék egy PSG szerű klubot, legalábbis a lehetőségek tekintetében.
Sztárokat szeretnék újra, a világ legjobbjait látni kék-feketében, mint anno Ronaldo, Crespo vagy akár Vieri, Zanetti volt.
A PSG egy hagyományok nélküli fiatal klub, az Inter meg egy nagymúltú egyesület.
Kíváncsian várom a fejleményeket.Semmi garancia nem lesz arra, hogy valóban be is tolják a pénzt és tényleg tudunk egy erősebb csapatot építeni most elérhetetlen nevekkel.
Annyi ígéretet hallottam és olvastam én már az elmúlt 8 évben....
Majd jönnek a dumák, hogy oké idén még nem de 2020 nyarán már jönnek a nagy igazolások.![]()
![]()
Te annyira .... vagy.
Meglatjuk mi lesz.drtie írta: ↑2019.01.17. 22:13Az új hír, már nem annyira happy... https://www.football-italia.net/133405/ ... ter-sharesCupi írta: ↑2019.01.16. 11:30Ha létre is jön az üzlet még várjunk azzal a nagy örömködéssel.mike írta: ↑2019.01.16. 10:38
Kíváncsian várom a fejleményeket.Semmi garancia nem lesz arra, hogy valóban be is tolják a pénzt és tényleg tudunk egy erősebb csapatot építeni most elérhetetlen nevekkel.
Annyi ígéretet hallottam és olvastam én már az elmúlt 8 évben....
Majd jönnek a dumák, hogy oké idén még nem de 2020 nyarán már jönnek a nagy igazolások.![]()
![]()
Szerintem sokkal egyszerubb, fogom es belinkelelem a forrasokat.versenyszellem írta: ↑2019.01.18. 11:29 szerintem egyebkent nem lenne hulyeseg ha lenne egy ilyen Forum/Fooldal resz, mert nagyon nehez atlatni, hogy Interfan mikor ir hozzaszolast es mikor hireket fordit, szoval a hireknek kene egy elkulonult részleg, es minden azonnal atlathatobb lenne
A forum megmaradna a velemenyeknek gondolatoknak
Es a hirek forditasa is kapna egy dedikalt helyet maganak
Es ezzel ki is lenne iktatva ez a tamadasi/vedekezi felulet, hogy egy hozzaszolas itt az most hirnek minosul-e es ezert interfant nem kritizalhatjuk, hiszen nem ő irta, mikozben egyertelmuen ott a neve minden egyes hozzaszolasanal, hogy ő irta ide, tehat ha valotlansag, akkor az az ő tevedese a forum nezopontjabol
bocs az OFF-ert, de ez szerintem ez nagyon szukseges lenne, mert perpillanat ez a kaosz elegge megoli az értelmes parbeszed nagyreszet a forumban