Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

jdanika

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Ez talán már a Poolnak sem lenne olyan rossz...de valószínű hogy inkább a pénz kellene nekik.

Hát igen, nagyon sok hír szólt arról, hogy a Pool nagyon elvan adósodva, nem tartom valószínűnek, hogy belemennének.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Én sajnálnám, ha elmenne Obinna! Legyen csak 9+Muntari! Az úgy kb 24 millió euró! Annyiért már csak megéri eladni a poolnak Kuyt játékjogát!

Persze én is olvastam, hogy nincs szükségük Muntarira, mert már ott van Poulsen, hanem inkább Obinna-t kérnék!

Kövezzetek meg, de én látok fantáziát most benne! Persze ezek csak felkészülési meccsek voltak és nem a 2 Citynek lőtt gólja miatt mondom, hogy maradjon..... hajtott küzdött és általában mikor lehetőséghez jutott jól ment neki a játék. Kérdés, hogy a kezdő közelébe milyen gyakran kerülne, mert ha Rafa nem nagyon számol vele, akkor tényleg el kell adni.... vagy legalább kölcsönbe elpasszolni!

Kuyt szerintem meg FELSLEGES! Minek oda még plussz ember??? Ezzel Biabiany esélyeit le is nulláznánk, mert mikor jutna szóhoz egy Pandev Kuyt páros mögött??? Ha csak Goran lenne előtte, még csereként láthatnánk is a kis franciát, de ha jön a holland, akkor tuti, hogy nem.
TÖK FELESLEGES IGAZOLÁS! Ha nem lenne Goran, akkor oké, de így???? pffffffffffff

Antonelliről meg nem sokat tudok. valaki felvilágosítana kicsit? Azt vágom, hogy olasz, meg hogy a Parma játékosa volt és hogy szélső védő, de kicsit bővebb anyagra is szükségem lenne! Nekem úgy rémlik, mintha bal hátvéd lenne!
internaZIOnaLe

mike írta:
DSanton39 írta:Kuyt ügyben fejlemények, az ajánlatunk 9 millió + Obinna volt, de ezt visszautasították. most két lehetőség van vagy megemeljük 18-ra plusz Obinna, vagy az első ajánlathoz még hozzácsapjuk Muntarit. (calciomercato.com)

én az utóbbit favorizálnám.

hmmm ;)
9M + Obinna + Muntari -> Ez jó, ezt át kellene tolni rajtuk.
Ez talán már a Poolnak sem lenne olyan rossz...de valószínű hogy inkább a pénz kellene nekik.

Obinna = 5-7 millió
Muntari = 13-15 millió
+ 9 milló
------------------------
Ez legrosszabb esetben is 27 millió egy Kuyt-ért!?!?!?! Remélem ez csak valami vicc!

Amúgy kétlem, hogy Obinna és Muntari mellé még azt a 9 misit is tartanánk! 27 millióért már egy Aguero is mozdítható lenne, vagy valami hasonló kaliber... ROSSI is..... CASSANO is... és még sorolhatnám.

Semmi bajom Kuyt-el, csak ennyit nagyon nem ér. Tényleg küzd hajt a pályán, nagy szíve van, de mág benne van a korban és nem hiányposztra jön! (nekem nem hiányposzt ez, hisz Pandev, Biabiany, és még Coutinho is ott van arra az oldalra is)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Agüero kivásárlási ára 60 millió, most készül aláírni új szerződését, ezzel 90 millióra növelik azt. szóval róla ne álmodj.
Muntari ha ennyire értékes lenne, már biztos nem lenne itt, de sajnos nem a legkelendőbb játékosunk.

amellett persze Kuyt nem ér ennyit, viszont túl bő a keretünk és vhogy szűkíteni kell, és az ilyen játékos csere erre a legjobb megoldás. ;)
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

DSanton39 írta: viszont túl bő a keretünk és vhogy szűkíteni kell, és az ilyen játékos csere erre a legjobb megoldás. ;)

De nem az irreális játékoscserék, akárhány fős is a keretünk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

internaZIOnaLe írta:Obinna = 5-7 millió
Muntari = 13-15 millió

Ne viccelj, Muntari hol ér ennyit ?
Nincs az a hülye aki pénzt adna érte.
Az más dolog hogy mi ennyit fizettünk érte - kár volt :evil:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

mike írta:
internaZIOnaLe írta:Obinna = 5-7 millió
Muntari = 13-15 millió

Ne viccelj, Muntari hol ér ennyit ?
Nincs az a hülye aki pénzt adna érte.
Az más dolog hogy mi ennyit fizettünk érte - kár volt :evil:

Muntari szerintem sem ér többet 10 milliónál, de persze nem lenne ellenemre, ha végre sikerülne elpasszolni egy zseniális üzlet keretében. Vagy csak úgy szimplán... Ezen túl, hiába állunk eddig pluszban az idei átigazolásokkal, azért én továbbra sem bánnám, ha még néhány embertől megszabadulnánk, habár sajnos van 2 komolyan esélytelen kategória(Mancini, Rivas) is.

FORZA INTER!!!
DSanton39

a Parma elnöke azt nyilatkozta jó a kapcsolat a Parma és az Inter között, de nem folytak tárgyalások Antonelli ügyben, az hogy megvettük csak pletyka, így marad náluk.

úgy tűnik csak nem jön össze hogy olaszt igazoljunk, Scullival is megszakadtak a tárgyalások, most meg ez.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Muntari-ért ha valaki adna 10 milliót már boldogok lehetnénk, sajnos a realítás az, hogy maximum ennyit ér, de lehet még ennyit sem...
Agüero meg tényleg jó lenne, de már tavasszal is megmondták, hogy 40 millió alatt szóba se állnak senkivel. Az meg sok, nem vagyunk Mi raelmargit vagy city ;)
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Én azt olvastam Antonellivel kapcsolatban, hogy voltak tárgyalások. Közel voltak a megegyezéshez, de a Parma elnöke meggondolta magát.

Lesznek itt még meglepetések a következő 1 héten, és itt nem Antonellire gondolok.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

gyuszi írta:Én azt olvastam Antonellivel kapcsolatban, hogy voltak tárgyalások. Közel voltak a megegyezéshez, de a Parma elnöke meggondolta magát.

Lesznek itt még meglepetések a következő 1 héten, és itt nem Antonellire gondolok.

Remélem Gyuszi csak kellemes meglepetések lesznek.
Pl hogy túladunk a selejten,Rivason,Suazo,meg az "ősmajom" Muntarin.
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Szerintem Muntari marad, nem lesz már igazolás középpályára. A poolnak pénz kell (nem pénz+játékos) amit a barca ki is köhög majd Masceranoért.

Szerintem Beniteznél a Mariga-Cambiasso védekező kp-ja lesz az alap.

Van egy olyan érzésem is hogy a szezonban játszunk még 4-3-1-2-t, két centerrel (Eto'o, Milito) elől, Sneijderrel a hátuk mögött.

Suazot, Burdissot eladjuk, Rivast is szerintem max kölcsön.

Én egy 31-és Giusseppe Rossis transzfert érzek.
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Van egy bizonyos James McCarthy... Skót de ír válogatott. 1990 12 11 született.. és középpályás... Állítólag több nagy klub is érdeklődik iránta. és ahogy olvastam nem olyan nehéz megszerezni "csak" a többi kérővel kell megküzdeni... Viszont Benítez már nyilatkozgatott róla és csípi is a srácot. 2-2.5 millió euróra saccolják az árát...
Jelenleg a Wigan játékosa. A szigetország szakértői nagy tehettségnek vallják. Főleg támadó középpályás de a szélen is bevethető a jobb oldalon. Állítólag harcos, kemény, jól lát a pályán, és jól bánik a labdával. Azért említették fel velünk mert idén eddig inkább a fiatalokra mentünk rá és ugye eléggé azt mondják hogy nem lesz nagy költekezés idén. Viszont ez a srác pont kapóra jön (lehet csak a média szerint) nekünk mivel fiatal is és nem is drága sőt még ugye Rafa is csípi. Kíváncsian várom a fejleményeket...
Nos valaki hallott róla??
mike

gyuszi írta: Én egy 31-és Giusseppe Rossis transzfert érzek.

Sajnos nem is tárgyaltak az ő ügyében, így kevéssé valószínű, pedig nagyon jó lenne ide.
Jelenleg így állunk csatárügyileg:
Etoo,Milito,Pandev,Obinna,Biabiany.
Suazo valszeg megy, Coutinho is inkább irányító lesz sztem.
Ez egy kicsit szűkös nekem, sérülés esetén gond lehet.
Valaki mindenképp kellene még ide.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Lúció ügyében se hallottunk sokat tárgyalásról csak egyszer robbant a bomba. :)

Más: Ma megint előtérbe került egy lehetséges biznisz a Chelseavel Burdisso ügyében.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

mike írta:
DSanton39 írta:Kuyt ügyben fejlemények, az ajánlatunk 9 millió + Obinna volt, de ezt visszautasították. most két lehetőség van vagy megemeljük 18-ra plusz Obinna, vagy az első ajánlathoz még hozzácsapjuk Muntarit. (calciomercato.com)

hmmm ;)

f.szba már köjtel :twisted:
van elég csatár,meg nem 1 30évest kéne venni
hol ér már 30-35milliót... annyiért már 1 fiatal klasszist lehetne venni
rossi kijönne 10-15ből
kedvelem kuyt-öt de nem ér ennyit
pff 18 millió meg obinna...hát obinna többet ér mint kuyt....
mike

zanetti88 írta:f.szba már köjtel :twisted:
rossi kijönne 10-15ből

Milito is 30 évesen jött, van gondod vele ?
Hol volt itt szó 30-35 millióról ?
Obinna jobb mint Kuyt :lol: :lol:
Amúgy én sem ragaszkodom egyáltalán hozzá, csak kevesen vagyunk elöl.
Én is Rossinak örülnék a legjobban.
jdanika

zanetti88 írta:
mike írta:

hmmm ;)

f.szba már köjtel :twisted:
rossi kijönne 10-15ből

Az én véleményem, hogy Kuyt se fog már érkezni
Az meg hülyeség szerintem, hogy Rossi kijönne 10-15 ből, minimum 20 ha enm 23-24 amennyiért ellehetne hozni.
DSanton39

kiscivis írta:Más: Ma megint előtérbe került egy lehetséges biznisz a Chelseavel Burdisso ügyében.

eredetileg David Luizt akarták leigazolni, de a Benfica nem adja csak 30 millióért. annyit meg nem akarnak fizetni, ezért került szóba Burdisso. hát én azt mondom fizessen a Chelsea egy 10-est, és akkor jól is járunk, meg ők is.
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

mike írta:Milito is 30 évesen jött, van gondod vele ?
Hol volt itt szó 30-35 millióról ?
Obinna jobb mint Kuyt :lol: :lol:
Amúgy én sem ragaszkodom egyáltalán hozzá, csak kevesen vagyunk elöl.
Én is Rossinak örülnék a legjobban.

leirta már normálisan internaZIOnale:

Obinna = 5-7 millió
Muntari = 13-15 millió
+ 9 milló
------------------------
Ez legrosszabb esetben is 27 millió egy Kuyt-ért!?!?!?! Remélem ez csak valami vicc!
hol ér már ennyit kuyt...
a barca majdnem ennyiért vette meg villa-t....
mike

Ez azért mégsem ugyanaz mintha ezt a 27 milliót ki kellene fizetni euroban.
(egyébként meg mindegy mert úgy néz ki mégsem adja el a Pool)

Obinna és Muntari nálam ugyanúgy hulladék kategória mint Mancini,Suazo,Burdisso,Rivas stb. - ezektől szabadulni kellene.
Ha piacképesek lennének már elvitték volna őket, de valamiért senki sem kínál egy Muntariért 10-13 milliót.....
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Ha annyira támadó kell nekünk, hozzuk vissza Ibrát! :twisted: :twisted: :twisted:
Nehogymár a Milánhoz kerüljön a mezcsókolgató köcsipöcsi :D :D :D

(kölcsönbe, félfizetést állja a Barca, teljesen jó opció lenne, 6m euróba fájna csak egy évre)

ui: persze csak cserének jöjjön!!!
DSanton39

zanetti88 írta:Ez legrosszabb esetben is 27 millió egy Kuyt-ért!?!?!?! Remélem ez csak valami vicc!
hol ér már ennyit kuyt...
a barca majdnem ennyiért vette meg villa-t....

a Barca 40 milliót fizetett ki érte, azért az nem majdnem kategória. és itt játékosokból állna ez, az nem ugyanaz mintha tisztán pénzből fizetnénk ki.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Robinho nyilatkozata szerint vagy a Seria A-ban vagy a La Ligában folytatja pályafutását!
Ha Seria A akkor az Intert emlegetik!
Én örülnék, ha létre jönne egy ilyen üzlet tökéletes lenne Balotelli helyére.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Robinho hatalmas erősítés lenne, nem is értem, h eddig hogyh nem merült fel a leigazolása, főleg hogy tudjuk, h mennyire nem kell a Citynek. El lehetne helyezni a pályán 4 támadógondolkodású játékost a kezdőben (Robinho, Milito, Eto'o, Sneijder)
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Ha Robinho még befut a mercato végén,akkor azt hiszem elégedettek lehetünk az érkezőkkel.KÍváncsi vagyok mi fog történni a hátra lévő 1 hétben:) Várok vmi nagy durranást.
Cupi

Ha minden igaz Obinna a napokban aláír a West Ham-hez. Jobb is lesz neki ott.

Robinho meg jó játékos, fiatal is, de elég problémás és hisztis, na meg ha jól tudom nagyon magas a fizuja (évi 10 millió euro körüli fontot keres) és az sok, annyit mi nem adnánk neki és kérdés kevesebbért jönne e. :?
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szvsz Robinho csak kölcsönbe kéne, ahogy korábban már szó volt róla. Nem kell öntelt focista a csapatba, azt nyakunkon marad évekre.
internaZIOnaLe

Robinho szerintem is jó lenne a szélre, már ha mindenképp akarunk hozni valakit! Olcsó, kölcsönbe jönne, nincs benne rizikó, nagy spíler, ha jó napot fog ki!

A fizuja persze hogy magas, de ha nem akar csapat nélkül maradni, akkor le fog ebből adni szerintem olyan 5 millióra.

Más!

Kuyt árát 15 millióba határtozta meg a pool, de Moratti nem akar adni csak 10 milliót, amit úgy rakna össze, hogy Obinna-t eladja a West Ham csapatának 5 millióért és mellé dob egy 5-öst még és meg is van a 10 millió! :mrgreen:

Amúgy nekem nem kellene Kuyt, csak akkor ha nem lenne Pandev a csapatban. DE ÍGY????? :roll:
mike

Komax írta:Szvsz Robinho csak kölcsönbe kéne, ahogy korábban már szó volt róla. Nem kell öntelt focista a csapatba, azt nyakunkon marad évekre.

Remek képességű, de...a Realnál és Citynél is gond volt vele...
Kölcsönbe jöhet, csak nehogy a csapatnál lévő remek chemistryt felborítsa.
DSanton39

jó ideje most először úgy kezdenénk egy szezont hogy nincs problémás játékosunk. ne erőltessük Robikát. Kuyt sokkal hasznosabb játékos lenne ide.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

DSanton39 írta:jó ideje most először úgy kezdenénk egy szezont hogy nincs problémás játékosunk. ne erőltessük Robikát. Kuyt sokkal hasznosabb játékos lenne ide.

Szerintem Robinhonak nem lenne annyi baja mivel sok a dél-amerikai nálunk. Most visszament a Santosba és jól ment neki. Lehet a környezet is befolyásolta.
Amúgy én inkább nézek egy kicsit balhés robinhot, mint egy rossznézni mancinit... :D
g.e.r.a

Balotelli nem tudta megbontani ezt a csapategységet akkor Robinhonak se nagyon sikerülne:)
Szerintetek mire van Materazzi?Ő a fenyítő eszköz nálunk, ha vki nem bír magával ki oszt egy pár nevelő célzatú seggberúgást:D:D
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Ha olcsóbbat akarunk, mint Robinho, ott lenne kiváló igazolásnak Alexis Sanchez az Udinese-ből. Szerintem nagyon jó játékos, fiatal, biztos vagyok benne, hogy meg tudnánk egyezni a csapatával. A MU akarta vinni, nem tudom, miért nem lett belőle semmi!
g.e.r.a

Dirtylt írta:Ha olcsóbbat akarunk, mint Robinho, ott lenne kiváló igazolásnak Alexis Sanchez az Udinese-ből. Szerintem nagyon jó játékos, fiatal, biztos vagyok benne, hogy meg tudnánk egyezni a csapatával. A MU akarta vinni, nem tudom, miért nem lett belőle semmi!

Azért nem lett belőle semmi, mert 20 millió alatt nem állnak szóba senkivel sem!
Szóval olcsóbbnak semmiképpen sem nevezném....inkább azt mondanám a fizetési igényei lennének csak jóval kisebbek.
DSanton39

Obinna orvosin van a West Hamnél. 8-)

valamint közel a megegyezés a Juvéval Burdisso ügyben. mekkora lenne ha ott kötne ki :lol:
Cupi

DSanton39 írta:valamint közel a megegyezés a Juvéval Burdisso ügyben. mekkora lenne ha ott kötne ki :lol:

Na ez kemény lenne mert Burdisso azt nyilatkozta nem akar a juvéba menni, csak a róma érdekli. :) Kicsit kényszeredett mosolya lesz a mezbemutatón ha mégis a juvénak adjuk el. :) Persze az is lehet azt nyilatkozza majd, hogy kiskora óta juve drukker.... :D

Robinho-t mennyiért adnák el? Kölcsönbe jobb lenne, jövőre opciós vársárlással.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Ha elpasszoljuk Burdit meg Obinnát akkor már csak Muntari, Rivas és Mancini maradt ( csak :D )

Ha eladjuk Obinnát akkor tényleg kéne egy csatár

A napoliból szerintem Quagliarella se lenne rossz
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

DaNi írta:Ha elpasszoljuk Burdit meg Obinnát akkor már csak Muntari, Rivas és Mancini maradt ( csak :D )
Esetleg Suazo...

FORZA INTER!!!
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

£20 milliós végső ajánlatra készülünk Mascherano ügyben.
DSanton39

realevil írta:£20 milliós végső ajánlatra készülünk Mascherano ügyben.

nem csak készülünk, meg is tettük ezt az ajánlatot hivatalosan Masheért, mondta el Branca a The Sunnak.
a Barca 20 m eurósát visszadobták, ez átszámítva 24,4 m euró. pusztán az összegtől kétlem hogy meghatódnának, esetleg a játékos érdeke befolyásolhatja, ha minket választ.
mike

DSanton39 írta:
realevil írta:£20 milliós végső ajánlatra készülünk Mascherano ügyben.

nem csak készülünk, meg is tettük ezt az ajánlatot hivatalosan Masheért, mondta el Branca a The Sunnak.
a Barca 20 m eurósát visszadobták, ez átszámítva 24,4 m euró. pusztán az összegtől kétlem hogy meghatódnának, esetleg a játékos érdeke befolyásolhatja, ha minket választ.

Én végig Masche leigazolása mellett voltam, de 24M-t nem kéne kifizetni érte.
Egyébként megér ennyit , hisz a legjobb vkp-k egyike de inkább egy jó csatárt vegyünk, ott nagyobb hiány mutatkozik.
Ha Obinna és Suazo lelép akkor van Etoo,Milito,Pandev,Biabiany - ez kevés.

Bár érthető hogy Rafa hozná magával a Pool-os kedvenceit Masche,Kuyt - hisz még nem kapott egyetlen játékost sem a nyáron...
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Azt mondom jöjjön Mascherano!Cambiasso-val betonkemény középpályát alkotnának,nem naon mennének át rajtuk,ráadásul Rafa is megkapná a kedvencét.Sztem a pool is ott van,h menjen,bízok benne h leigazoljuk.Emellett még jöhetne Robinho kölcsönbe,és tőkéletes a csapat.Még egy-két szutykot kidobunk az utolsó héten,aztán minden ok!
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Én úgy gondolom, hogy nem fog jönni Mascherano, mivel szerintem ő a Barca játékosa lesz. Kuytot viszont le fogjuk igazolni. Távozik Suazo, Rivas, Burdisso, Obinna. Én így gondolom.
jdanika

szabinho91 írta:Én úgy gondolom, hogy nem fog jönni Mascherano, mivel szerintem ő a Barca játékosa lesz. Kuytot viszont le fogjuk igazolni. Távozik Suazo, Rivas, Burdisso, Obinna. Én így gondolom.

Hát "szabinho91" és megmondanád hova fog távozni Suazo, Rivas, Burdisso, Obinna mert jó lenne tudni, talán Burdisso, Obinna elmegy a többiek maradnak szerintem.

Én örülök Mascheranonak, Capitano is játszhat jobb bekket, és még akkor is ott van Motta Mariga...
Cupi

Mascherano érkezésének akkor lenne értelme ha Muntari lelépne. kicsit sokan lennénk a védekező középpályás poszton.
Szóval jó lenne egy kis pénzt keresni Muntari-n ;)

Obinna, Burdisso szerintem tuti elmennek, Rivas meg Suazo szerintem sajnos max csak kölcsönbe.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Hulladékok elfognak menni mind, tavaly is a mercato előtt 1 nappal távoztak, sajnos megvenni senki nem fogja őket mert annyira szarok, ezért csak kölcsönbe tudjuk őket elpasszolgatni szerződésük végéig.. Talán Muntarit, Burdissot és Obinnát tudjuk eladni. Rivas, Mancini, Suazo, Kerlon eladhatatlan.
internaZIOnaLe

Burdisznóért a Roma emelte a tétet... már 8 millió az ajánlatuk! Ennyiért el kell adni!!!!!!!!!! :twisted:
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

T. Szurkesztársak,

én is örülnék, ha azok a játékosokat, akik nem férnek bele a keretbe, el tudnánk adni. Ugyanakkor nem értem, hogy miért hívjátok őket "szutyoknak", "hulladéknak" stb. Ez marha bántó. Pl. Burdi, Obinna, Rivas vagy Suazo amikor pályán volt, mindig derekasan hajtott, csak kevesek voltak ill. Burdi általában nem is. Vele az volt a baj, hogy menetrendszerűen betlizett. Muntarinak voltak remek megoldásai, de tényleg egy időzített bomba (lásd a tavalyi 5 perces kiállítását). Mancini az egyetlen, akit soha nem láttam 10 percnél többet igazán lelkesen hajtani az Interért.
Szvsz több tisztelet járna nekik. Kösz a figyelmet.
mike

internaZIOnaLe írta:Burdisznóért a Roma emelte a tétet... már 8 millió az ajánlatuk! Ennyiért el kell adni!!!!!!!!!! :twisted:

+ még adjuk oda Rivast is bónuszba nekik :D

Ipa, értem amit írsz de szerintem ők nem olvassák a fórumot ;)
Nekem Burdi csak hulladék, sokan tudják itt hogy mely okok miatt.
Muntari is az, nyílik a bicska a zsebemben tőle, Balotelli kettő, csak ő még focizni sem tud...
Válasz küldése