Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Ipa
Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)
Kuyt játszott ma a Poolban, ezzel szerintem eldőlt, hogy marad.
-
zanetti88
Ipa írta:Kuyt játszott ma a Poolban, ezzel szerintem eldőlt, hogy marad.
remélem is
nem rossz játékos,de annyit nem ér amennyit kérnek érte...
- DSanton39
ezért gáz hogy Balotellit csak ilyen későn adtuk el, mert nem lehet már normális játékossal pótolni. Cassano, Rossi, Agüero, Kuyt kilőve. marad Robinho vagy pedig senki nem jön helyette. ami egyébként nem akkora baj, mert Biabiany is nagyon jó.
-
R9.
fasza, pool elfogadta barca ajánlatát.... mert moratti 6m-t meg muntarit ajánlotta fel -.-
- bazsi
szerintem annyira nem nagy baj ha nem jön mascherano. sőt...
-
szabinho91
Én örültem volna neki, na és akkor most kilőve Kuyt és Mascherano is... kíváncsi vagyok mit húznak Morattiék.
- tomika431
Megegyezett Javier Mascherano vételáráról a Liverpool FC és az FC Barcelona, így az angol klub argentin középpályása engedélyt kapott arra, hogy tárgyaljon a katalánokkal. Ez azt jelenti, hogy szinte bizonyos, a kiváló játékos a La Ligában folytatja pályafutását. Igaz, még meg kell állapodnia a gránátvörös-kékekkel és hátravan még a kötelező orvosi vizsgálat is. Masche is kilőve,Kuiyt is,,,szerintem nem igazolunk senkit,de nem baj,igy is erős a keret.
- interlaci
Ha valóban nem jön már senki,akkor megmondom őszintén én kicsit csalódott leszek..Tény,hogy erős a csapat így is,meg végül is tavaly megnyertünk mindent,minek változtatni,meg szép dolog a fiatalítás,de azért..BL-t nyertünk,azt hittem,így majd ide tudunk csábítani legalább 1 világklasszis játékost.Ehelyett eladtuk az egyik legnagyobb reménységünket(tény ,voltak vele gondok,nem is kevés,de én akkor is sajnálom),és nem igazoltunk senkit helyette.Félek gondban leszünk a bajnokságban is...Főleg ha össze jön a Milan-Ibra házasság..Majd kiderül,azért bízok a fiúkban akik itt vannak,csak attól félek,h őket már annyira nem motiválja semmi,hisz mindent megnyertek amit lehet.Majd meglátjuk!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- mike
szabinho91 írta:Én örültem volna neki, na és akkor most kilőve Kuyt és Mascherano is... kíváncsi vagyok mit húznak Morattiék.
Jó lett volna, de nincs gond hogy nem jött ide.
Csak mostmár kíváncsi vagyok jön-e valaki egyáltalán.
Nem létezik hogy nem igazolunk senkit sem....
Remélem robban egy ilyen Lucio szerű bomba az utolsó pár napban, mint tavaly.
- BandInter
mike írta:szabinho91 írta:Én örültem volna neki, na és akkor most kilőve Kuyt és Mascherano is... kíváncsi vagyok mit húznak Morattiék.
Jó lett volna, de nincs gond hogy nem jött ide.
Csak mostmár kíváncsi vagyok jön-e valaki egyáltalán.
Nem létezik hogy nem igazolunk senkit sem....
Remélem robban egy ilyen Lucio szerű bomba az utolsó pár napban, mint tavaly.
Lucio??
- mike
BandInter írta: Lucio??Nem Wes-t akartad mondani?? Amúgy robbanhat.... Állítólag valakit keresünk a középpályára. Az olasz sajtó értesülései szerint a fioból Montolivo kerűlt most így képbe.
Mindegy, mindkettő elég nagyot szólt
Csak Luciorol azt sem tudtunk hogy tárgyalunk vele, csak hirtelen bejelentették hogy leigazoltuk
Montolivoban lenne fantázia...
- BandInter
Csak azt hittem Sneijdire gondolsz mert ugye ő robbant az uccsó pillanatba...
Montolivo jó is kiváncsi leszek mi lesz belőle.... Sztem más nem lesz. Nem is igen hallani másról. Kuyt meg Masche volt a vezető hír velünk kapcsolatba. Kuyt marad. Masche meg Barca ahogy már itt írták.
Persze ettől függetlenűl bármi lehet...
Montolivo jó is kiváncsi leszek mi lesz belőle.... Sztem más nem lesz. Nem is igen hallani másról. Kuyt meg Masche volt a vezető hír velünk kapcsolatba. Kuyt marad. Masche meg Barca ahogy már itt írták.
Persze ettől függetlenűl bármi lehet...
- tomika431
nekem valami azt súgja hogy lehet Robinho fog érkezni,(lehet a Balotelli üzlet miatt)de ki tudja....örülnék Montolivónak is,csak kérdés,hogy a Fiorentina elengedi-e...igaz,a mult éven is majdnem záráskor igazoltunk,amikor már azt hittük hogy lezárultak nekünk az igazolások és lám érkezett Sneijder és Lúció,,nagy a gyanum hogy most is igy lesz valaki,
- mike
BandInter írta:Csak azt hittem Sneijdire gondolsz mert ugye ő robbant az uccsó pillanatba...![]()
Ja igen, tényleg ő maradt a végére.
Jókora altatás volt tavaly hogy jön, aztán hogy mégsem jön - aztán csak megnyertük vele a BL-t
- Dris
interlaci írta:Ha valóban nem jön már senki,akkor megmondom őszintén én kicsit csalódott leszek..Tény,hogy erős a csapat így is,meg végül is tavaly megnyertünk mindent,minek változtatni,meg szép dolog a fiatalítás,de azért..BL-t nyertünk,azt hittem,így majd ide tudunk csábítani legalább 1 világklasszis játékost.Ehelyett eladtuk az egyik legnagyobb reménységünket(tény ,voltak vele gondok,nem is kevés,de én akkor is sajnálom),és nem igazoltunk senkit helyette.Félek gondban leszünk a bajnokságban is...Főleg ha össze jön a Milan-Ibra házasság..Majd kiderül,azért bízok a fiúkban akik itt vannak,csak attól félek,h őket már annyira nem motiválja semmi,hisz mindent megnyertek amit lehet.Majd meglátjuk!
FORZA INTER!
minden posztra érkezett egy-két fiatal akik nagyon jól tolják és ez az öregebbeket is nagyon jól fogja motiválni hogy nehogy kiszoruljanak a kezdőből.
minden poszton a mi emberünk lett a világ legjobb klubfudbalistája elég világklasszis van így is.
mondjuk montolivonak örülnék csak hogy ne a szerencsétlen muntarit kelljen néznem ha lesérülnek páran, de ha nem jön senki az se tragédia.
-
R9.
fú ez a patkány ibra mindig is utáltam de most.... remélem kapnak egy 4:0-t megint ááááá
még galliani poénkodik
Galliani: Az ünnepségre (Ibra bemutatására) meghívom az intereseket is
kva ...át
robinho jó lenne ha jönne, akk embertelen jók lennénk
még galliani poénkodik
Galliani: Az ünnepségre (Ibra bemutatására) meghívom az intereseket is
kva ...át
robinho jó lenne ha jönne, akk embertelen jók lennénk
- mike
R9. írta:Galliani: Az ünnepségre (Ibra bemutatására) meghívom az intereseket is
kva ...át
Hagyd a fenébe, már csak ez maradt a kopasznak, meg a folyamatos magyarázkodás.
Szerintem Morattiék szívesen el is mennének a meghívásra, egy tehertaxival meg odaszállítanák az elmúlt 3-4 évben nyert összes kupánkat
- g.e.r.a
Cassano azt hiszem játszhatna még nálunk a BL-be!Mert azt hiszem úgy van a szabály, h aki játszik a selejtezőben, de nem jut be adott csapatával a főtáblára akkor egy másik csapat színeiben pályára léphet a BL-ben!Csak akkor nem, ha aktuális csapatával bejut a főtáblára!
Kuyt ilyen téren kilőve szal számomra biztos, h nem jön, amit nem is bánok.
Ibrahimovic meg egy zsoldos ezt már akkor is tudtuk amikor nálunk játszott.
Szép volt jó volt amíg nálunk játszott, de jobb nélküle és végre az összes ilyen ego eltűnt a csapatból.
Személy szerint nekem Robinho leigazolása lenne a bomba az átigazolási piacon, de van egy olyan érzésem, h az is erősen benne van a pakliban, h nem jön senki.
Robinho jó helyen lenne itt Maicon, meg Júlio Cesar pajtik úgy is, ha meg nem tudna viselkedni ott van Materazzi, aki helyre tegye:D
Kuyt ilyen téren kilőve szal számomra biztos, h nem jön, amit nem is bánok.
Ibrahimovic meg egy zsoldos ezt már akkor is tudtuk amikor nálunk játszott.
Szép volt jó volt amíg nálunk játszott, de jobb nélküle és végre az összes ilyen ego eltűnt a csapatból.
Személy szerint nekem Robinho leigazolása lenne a bomba az átigazolási piacon, de van egy olyan érzésem, h az is erősen benne van a pakliban, h nem jön senki.
Robinho jó helyen lenne itt Maicon, meg Júlio Cesar pajtik úgy is, ha meg nem tudna viselkedni ott van Materazzi, aki helyre tegye:D
-
szabinho91
Robinho egyébként fantasztikus játékos, ha csak a játékra koncentrál és jól érzi magát. DE, tudjuk ha nem tetszik neki valami, akkor bevágja a hisztit stb...
- Tommy
Középpályás nem olyan fontos, persze ha jött volna Mascherano örültem volna, de nem létfontosággú arra a posztra igazolni, mert megvagyunk ott.
Balotelli helyére kéne csak valaki.
Balotelli helyére kéne csak valaki.
- Komax
Talán csak Robinho az egyetlen alternatíva. Egyáltalán tárgyalunk valakivel??Tommy írta:Balotelli helyére kéne csak valaki.
- internaZIOnaLe
Sajnálom, hogy elment kölcsönbe Obinna... most először láttam benne fantáziát és még talán helye is lett volna a csapatban szélen! Eto'o-t válthatta volna csereként és a gyorsaságát ki lehetett volna használni az utolsó 10-20 percben... bár nem mintha a kameruni lassú és fáradékony alkat lenne.... 
- realevil
Jót fog tenni neki ez a kis kirándulás Angliába és a javára válik majd. Bízom benne, hogy több lehetőséget fog kapni, mint nálunk kapott volna.
- Bombastico
Sokat segíthet a WestHamnek a bent maradásban. Hétvégén a MU ellen be is mutatkozhat.
- DSanton39
legújabb kiszemeltünk, Montolivo, mivel Mascheranoról lecsúsztunk.
-
szabinho91
Haha, Montolivo, annyi a pozitív benne, hogy olasz. Többet én nem látok.
- realevil
szabinho91 írta:Haha, Montolivo, annyi a pozitív benne, hogy olasz. Többet én nem látok.
Amit meg a vb-n nyújtott az számomra erősen felejthető. Nem kell ő ide.
- jdanika
realevil írta:szabinho91 írta:Haha, Montolivo, annyi a pozitív benne, hogy olasz. Többet én nem látok.
Az egész amit az Olasz válogatott nyújtott felejthető, nemvolt klasszis Montolivo, de ő vette át Pirlo helyét, és néha jól is forgatta a csapatot, és volt pár jó labdája, én látok benne fantáziát, itt nem kapna akkora feladatot mint a válogatottban Cambival, vagy Capitanoval jó párost alkotnának....
- Legoemberhajú
realevil írta:szabinho91 írta:Haha, Montolivo, annyi a pozitív benne, hogy olasz. Többet én nem látok.
hát a vb-ből nem érdemes kiindulni, mert elvétve akadt sztárjátékos aki képességeihez méltóan játszott
- jdanika
Most jutott eszembe, nemrég szóbahoztak Palomboval is, na őt szívesebben látnánk páran szerintem mint Montolivot, és olcsóbb is lenne szerintem, ráadásul olasz ő is!
- psn
egy ajánlatot di natale is megért volna sztem..
- csak is inter
psn írta:egy ajánlatot di natale is megért volna sztem..
Szerintem még nem késő.
-
R9.
akk már inkább cassano pazzini
de legjobb robinho lenne, akár kölcsön opcióval
de legjobb robinho lenne, akár kölcsön opcióval
- psn
szerintem natale jobb mint cassano, de abban egyetértünk hogy robinho lenne a legjobb megoldás..
- kiscivis
Miért lenne jobb egy madárcsontú, hisztis brazil aki még egy percet nem játszott az olasz bajnokságban? jó R9 neked nem kell válaszolni a te indokodat tudom 
-
westside05
Egyszer azt olvastam Di Nataléról, hogy azt nyilatkozta jól érzi magát az Udinében és nem akarja elhagyni
- psn
azért a juve ajánlatát is átgondolta párszor, igaz aztán visszautasította.. nekünk nem biztos h nemet mondana.. 
- jdanika
Kedvelem Di Natale-t de szerintem sokat kérne érte az Udinese, és már 32 éves.....nem tudom a Juve mennyit ajánlott érte.
- rszabolcs85
Burdisso-Roma 8 millió, hivatalos.
Di Natale? ne vicceljünk már 32 éves embereket igazoljunk?
Di Natale? ne vicceljünk már 32 éves embereket igazoljunk?
-
Dirtylt
Corriere delo sport szerint rástartoltunk Fabregasra.....

- versenyszellem
Dirtylt írta:Corriere delo sport szerint rástartoltunk Fabregasra.....![]()
![]()
ideje is volt már
-
szabinho91
Egyes hírek szerint Moratti azt mondta Beníteznek, hogy annyit ajánlhat Fabregasért amennyit jónak lát, csak hozza az Interbe. Állítólag ha Fabregast nem sikerülne elhozni, akkor szóba jöhet még Schweinsteiger is. Sőt, nagyon merész húzásról is ír pár lap, hogy akár mind Fabregas, mind pedig Schweini hozzánk igazol a nyáron.
- realevil
szabinho91 írta:Egyes hírek szerint Moratti azt mondta Beníteznek, hogy annyit ajánlhat Fabregasért amennyit jónak lát, csak hozza az Interbe. Állítólag ha Fabregast nem sikerülne elhozni, akkor szóba jöhet még Schweinsteiger is. Sőt, nagyon merész húzásról is ír pár lap, hogy akár mind Fabregas, mind pedig Schweini hozzánk igazol a nyáron.
Ennek nagyon kacsa szaga van...
- jdanika
Dirtylt írta:Corriere delo sport szerint rástartoltunk Fabregasra.....![]()
![]()
Felesleges, Barcába menne csak megmondta, meg Wenger ha nem adta el a Barcának nekünk se fogja, nem fogunk 2x annyit érte adni mint a Barca, halott ügy.....
- realevil
jdanika írta:Dirtylt írta:Corriere delo sport szerint rástartoltunk Fabregasra.....![]()
![]()
Felesleges, Barcába menne csak megmondta, meg Wenger ha nem adta el a Barcának nekünk se fogja, nem fogunk 2x annyit érte adni mint a Barca, halott ügy.....
Ha mégis leigazolnánk, jönnének a nyilatkozatok, miszerint 3 hetes kora óta Inter drukker.
- Marco
Úgyse lesz egyikből se semmi, most majd ez kicsit kiengeszteli a szúrkolókat, h Fabregast meg Schweini-t akarjuk, majd 30-31ikén bejelentenek egy támadót egy ilyen Sculli szintet esetleg kicsit jobbat, és annyi lesz a Mercato számunkra. De ne legyen igazam.
-
Vitya
Én nem hiszem el, hogy bejött 40 misi az átigazolásokból, + van elvileg 100 milka az előző szezonból, és ebből nem lehet 2-3 minőségi játékost, netán nagyobb sztárt idehozni. Nagyon el lennék keseredve, ha ennyi lett volna a mercato számunkra. 
- Gabosska
- Kapcsolat:
szabinho91 írta:Egyes hírek szerint Moratti azt mondta Beníteznek, hogy annyit ajánlhat Fabregasért amennyit jónak lát, csak hozza az Interbe. Állítólag ha Fabregast nem sikerülne elhozni, akkor szóba jöhet még Schweinsteiger is. Sőt, nagyon merész húzásról is ír pár lap, hogy akár mind Fabregas, mind pedig Schweini hozzánk igazol a nyáron.
Jézusom....te egyáltalán elolvasod amiket írsz, vagy kipattan a fejeből és csak leírod?
Beníteznek az égvilágon semmi köze az átigazolás lefolyásához, nem ő fog érte ajánlatot tenni és nem ő fogja az Interbe hozni... már a legelején nyilvánosságra hozták, hogy nem mindenható, csak vezetőedző (ahogyan Mou is az lett a második szezonjára).
- DSanton39
Burdisso hivatalosan 8 millióért a Roma-é. ez a hét híre. 
- interista23
Ó de szép kis hírek röpködnek
Forlan,Sweinsteiger vagy Fabregas jön.Az lenne a legszebb ha mind a hárman...Igazság szerint örülnék egy ilyen hírnek de sajnos ezeknek valóságtartalma nem sok van