Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

versenyszellem írta:
hazafi írta:ÉN jobban örültem volna annak, ha Ranocchia most érkezik. Gondoljátok végig, hogy ha pl Samu, vagy Lucio megsérül, vagy ne agy isten mind 2, esetleg el vannak tiltva, akkor csak Chivu az, aki számításba jöhet. Matrix, Cordoba már elég lassúak, sztem egy Bl-be meg az erősebb csapatok ellen a Serie A-ba is.

Szerintem tavaly amikor játékhoz jutottak mindketten színvonalasan teljesítettek. meg még itt van ugye Burdi is, aki egyelőre a keret tagja, egy-egy meccsre azért ha nálunk marad jó lehet ő is.
Azért az csúny lenne, ha mindkettő egyszerre lenne eltiltva vagy sérültek. Azért annyira szuperkeret nem kéne. Rannochiára ráfér még az, hogy játszon és fejlődjön főleg a sérülése miatt is, nem kéne nálunk padoztatni 4. számú hátvédként, hogy arra várjon mikor dől ki egyszerre Lúcio és Samuel.

Teljesen igazad van.

Burdissoért meg elvileg beszállt a Juve.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

jaja, ha burdi elmegy akkor érdemes lehet elgondolkodni esetleg +1 középsővédő igazolásán, de sztem Burdi nélkül is elegen vagyunk.
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Bőven megvagyunk nélküle, s akár januártól Cordoba nélkül is.

Samuel, Lucio, Chivu, Mátrix, Cordoba, Faraoni, Benedetti
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Jimenezt vinné a Zaragoza!!!

Van der Wiel-t ismét szeretnénk a sorainkban tudni!

Benedetti MÉG NEM A MIÉNK! Így ne számoljunk vele! Ahogyan Faraoni is sajnos a primaverásokkal készül. Persze onnan őt ki lehet emelni, ha védő gondunk lesz, csak kérdés, hogy nem-e fog megszeppenni a nagy lehetőségtől, hogy hirtelen be kell ugrania a nyagok közé!

Majd meglátjuk!
gyuszi
Kapcsolat:

internaZIOnaLe írta:Jimenezt vinné a Zaragoza!!!

Van der Wiel-t ismét szeretnénk a sorainkban tudni!

Benedetti MÉG NEM A MIÉNK! Így ne számoljunk vele! Ahogyan Faraoni is sajnos a primaverásokkal készül. Persze onnan őt ki lehet emelni, ha védő gondunk lesz, csak kérdés, hogy nem-e fog megszeppenni a nagy lehetőségtől, hogy hirtelen be kell ugrania a nyagok közé!

Majd meglátjuk!

Jimenez meg már annyira sem a miénk mint a fiatal olasz :-)

Ilyen szempontból pont tök mindegy hogy a Zaragoza vagy a Loki vinné :-)

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23578

Benedetti ufficale bejelentése már csak részlet kérdés ez alapján, szerintem.

Benitez hozzá fog nyúlni egy-két primavera-s játékoshoz, ahogy JM is tette az tuti.

Faraoniról nem hiszem, hogy megszeppene egy-egy olasz kupa meccsen, vagy bajnokin. Stabil tagja az olasz utánpotlás nemzeti 11-nek, én bízok benne.
internaZIOnaLe

Igazad van Gyuszi! Benéztem hogy Jimenezt már rég eladtuk.... :lol:

A védő kérdést meg majd meglátjuk! Remélem, hogy neked lesz igazad és tényleg lehetőséget ad a "kicsiknek" is! Rafa többet játszat fitalaokat, mint Mou! Igaz, a portugálon nagyobb volt a nyomás a BL miatt, mert az volt az elvárás hogy meg kell nyernünk, így nem kockáztathatott fitalok próbálgatásával!

Most viszont már más a helyzet! A jövő csapatát kell építeni, a bajnokság így is meg lesz, a többi meg csak GRÁTISZ.. ha összejön!

Kicsi Off: Oriali-t miért küldték el, azon kívül, hogy Benitez embere vette át a szerepkörét!? Mi lesz most vele?
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

internaZIOnaLe írta:Kicsi Off: Oriali-t miért küldték el, azon kívül, hogy Benitez embere vette át a szerepkörét!? Mi lesz most vele?

Én úgy tom ,hogy a Napoli csapatában fog dolgozni

Szeretnénk leigazolni Evrát, a francia új kalandokra vágyik, Benitez már el is különítette rá a pénzt :!: már csak a real szólhat bele, ha nem sikerül leigazolniuk Ashley Colet

A Brescia érdeklődik Suazo és Obinna iránt
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DaNi írta:Én úgy tom ,hogy a Napoli csapatában fog dolgozni

Szeretnénk leigazolni Evrát, a francia új kalandokra vágyik, Benitez már el is különítette rá a pénzt :!: már csak a real szólhat bele, ha nem sikerül leigazolniuk Ashley Colet

Egy fillért nem különítenék el rá....amit levágott a francia válogatottban a vb-n, nem kellene, hogy bomlassza a társaságot ha épp megsértődik valamin... :evil: Na meg már tapossa a 30. évét, inkább fiatalabbra költsünk ha midnenáron venni akarunk valakit arra a posztra ;)
Atosz

Remélem én is, hogy nem jön Evra.
Minek ő, ha marad Maicon? Mondjuk 2-3 évig atom széljátékunk lenne a védők részéről, az tuti, de akkor már tényleg inkább egy fiatal(abb).
Mondjuk Van der Wiel. Óriási tehetség a srác.
internaZIOnaLe

Ferkó helyére Kuyt, Podolski, Özil pályázik!

A tuttomercato oldalán szavaznak a látogatók, ahol a pillanatyni állás így néz ki, Balotteli pótlására érkezőket tekintve:

Inter, chi volete per il dopo Balotelli?

Voti totali: 6196

* Mesut Ozil 48,72 %
* Dirk Kuyt 18,59 %
* Giuseppe Rossi 32,68 %

Remélem Rossi lesz a befutó!

De igazából, ha elmegy Feri, akkor sincs nagy gond, ha nem jön a helyére senki! Állítólag Benitez a korábban beharangozott 4-2-3-1 és a 4-3-3 helyett most a 4-4-2 formációt preferálja! SZÉLSŐJÁTÉKKAL!!!! :shock:

Szóval izgalmas lesz még ez a hátre lévő bő 1 hónap, mert ha ez lesz valóban az alap felállás, ahoz szélsők kellenek megnit, de lehetőleg olyanok, akikkel NEM SZÍVJUK MEG mint 2 éve! :ugeek:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a Corriere szerint Rossi, Forlan és Kuyt az esélyes Balotelli pótlására. Podolskit nem tom honnan vetted.
internaZIOnaLe

DSanton39 írta:a Corriere szerint Rossi, Forlan és Kuyt az esélyes Balotelli pótlására. Podolskit nem tom honnan vetted.

A tuttomercato oldaláról!

FORLAN-t meg felejtsük már el... ő nem egy mélységi szélső pozícióból berobbanó játékos! Bár tény, visszavontabban játszik mint pl. Milito, de akkor is! Na meg nem mai "csirke" már ő sem, attól függetlenül hogy nagyon szimpatikus, jó játékos az uruguay-i!

A másik két általad említett emberke jöhet! Ill. az egyik, mert kettőre nincs szükség!

Kuyt nagy küzdő, de már nem fiatal, Rossi meg olasz és jó korban is van, bár talán nincs annyi rutin benne, mint a hollandus lábában!

Háááát nem tudom!

Ne vegyünk senkit! Pandev megoldja, Biabiany-val egyetemben!
Cupi

Podolski vicc lenne, a kölnbe alig fért be tavaly és ha jól tudom rúgott kemény 2 gólt az egész szezonban....VB-n is volt 1 vagy 2 jó meccse max. :?

Forlan jó játékos, de az egyik az, hogy Ő olyan mint Milito, és nem csak azért mert Ő is középcsatár hanem a korában is, 31 éves, max 2 jó idénye lehet még ilyen magas szinten. Másik meg, hogy gondolom az ára elég magas, 20 millió alatt biztos nem adnák el, annyit meg szerintem a kora miatt már nem ér....
gyuszi
Kapcsolat:

3 csatáros formációhoz kell még egy csatár ha megy Mario.

Milito, Eto'o, Pandev, Biabiany kevés, vagy Coutinho (akiről mellesleg Castelazzi azt nyilatkozta hogy fenomenális) tud játszani szélső támadót???

4-4-2-öhöz nem kell több csatár. De azt hogyan gondolja vajon Benitez? Vonalban vagy rombuszban? Nem mindegy. Rombuszhoz megvagyunk, sima 4-4-2 höz sovány a keret középpályás része. Nagyon kevés olyan játékosunk van aki tud igazán szélső kp-ást játszani. Illetve így nincs hely a két szélső védőnek fel alá rohangálni.

Egy szó mint száz én még mindig a Mou által kitalált 4-2-1-3 at preferálnám, erre a legalkalmasabb a keret.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Ha megy Balo 2 embert tudok elképzelni helyette a keretben. Kuyt-ot, és G. Rossit. Kuyt hatalmasakat küzd és ez nagyon szimpatikus nekem. kb. 13-14 millát simán megérne. Rossi meg nagyon fiatal, olasz, és ő sem ügyetlen. Ha ő jönne sem szomorkodnék.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

A felállásunk valószínűleg megmarad. Pár napja olvastam, hogy Benitez is a 4-2-3-1 és a 4-3-3 között fog variálni.

Kuyt szerintem nem Inter szint. Rossi jöhetne, de én még mindig Agüerot tartom a legjobbnak aki megvehető.
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

Én Rossi-t favorizálnám. szépen lassan kialakulhatna egy "olasz váz" a csapatban. Santon-Ranocchia-Faraoni-Benedetti-Rossi...nem lenne rossz sztem. már csak a középpályára kellene 1-2 tehetséges olasz. tudtok vkit, aki szóba jöhetne??
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

internaZIOnaLe írta:Állítólag Benitez a korábban beharangozott 4-2-3-1 és a 4-3-3 helyett most a 4-4-2 formációt preferálja! SZÉLSŐJÁTÉKKAL!!!! :shock:

Hát nem hinném hogy ez lesz, a Liverpoolnál is a 4-2-3-1 ment, és itt is ehhez van megfelelő játékoskeretünk. A 4-4-2-ben pl Sneijdert hová tenné ? A szélre nem való az biztos. A fejemet rá hogy marad ez a játékrendszer :)
mike

internaZIOnaLe írta:Ferkó helyére Kuyt, Podolski, Özil pályázik

Jajj ne, hagyjuk már ezeket a nyominger fricceket, sehol sem élnek meg szinte csak a válogatottban jók. Podolski is szinte csak 2-4 évente kerül elő, a klubcsapatában nulla.
DSanton39

Kajla írta:Én Rossi-t favorizálnám. szépen lassan kialakulhatna egy "olasz váz" a csapatban. Santon-Ranocchia-Faraoni-Benedetti-Rossi...nem lenne rossz sztem. már csak a középpályára kellene 1-2 tehetséges olasz. tudtok vkit, aki szóba jöhetne??

Montolivo, Bolzoni, Tissone, Palombo...
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Verratti, Sciacca, Ragatzu
hazafi

ja meg Poli :D
DSanton39

Verratti még csak 16 éves, ő max primaveraba jöhet :)
hazafi

Megnéztem Verratti 1992.11.05 én született, tehát 17. Egyébként persze egyenlőre oda a Primaveraba, de sztem ő ilyen korán érő játékos lesz, és akár már a 11-12 es szezonban lehetne alkalmanként beküldeni. Fabregas is annak idején aszem 19 évesen már satbil kezdője volt az Arsenalnak. Sztem így minél többször be kell majd őket dobni. Nem is értettem Mou is miért nem küldte be Arna-t idén többször. Érthetetlen volt számomra.
DaNi

A 4-4-2 könnyen átalakulhet 4-2-2-2-vé.
----------VÉDŐSOR--------
---Cambiasso---Motta
Sneijder----------------Rossi
--------Eto'o----Milito

De szerintem a keretünk a 4-2-3-1-re van berendezve és ezen nem kéne voltoztatni
internaZIOnaLe

Na a Real kiszállt a Maicon-ért folyó harcból! Ugye megtették az ultiátumukkal egybekötött 22 milliós ajánlatukat, de mi rettentő gyorsan reagáltunk is rá, hogy 28 millió alatt NEM ELADÓ!

Szóval ennyit erről!

Amúgy meg Pastore-ért simán bejelentkezett a Reklám Margit 25 millióval... aki azért valljuk be elég nagy lutri kategóriába tartozik! Maicon-ért meg sajnálnak 28-at! Az agyam eldobom! Nem baj, maradjon csak a brazil, mi jól járunk mindét esetben. A kérdés csak az, hogy Douglas mit akart volna, mert ha spanyol honba vágyott és csak miattunk nem tudott menni, várható a formahanyatlás, vagy duzzogás (kicsit jogosan is). Szóval nem tudom! :roll:

Suazo lehet, hogy mégse megy sehova! Most arról cikkeztek, hogy az Ő neve is szerepel az amerikai túrára induló játékosok között, ahol ÁLLÍTÓLAG Benitez kezdő csatárként számít rá!!!! :shock:

Ám legyen... én is látok benne fantáziát, cáfoljon ránk és bizonyítson! Jó fizikuma van és biztos, hogy nem felejtett el focizni sem! Majd az "öreg" Rafa eldönti mi legyen vele!
DSanton39

hazafi írta:Megnéztem Verratti 1992.11.05 én született, tehát 17. Egyébként persze egyenlőre oda a Primaveraba, de sztem ő ilyen korán érő játékos lesz, és akár már a 11-12 es szezonban lehetne alkalmanként beküldeni. Fabregas is annak idején aszem 19 évesen már satbil kezdője volt az Arsenalnak. Sztem így minél többször be kell majd őket dobni. Nem is értettem Mou is miért nem küldte be Arna-t idén többször. Érthetetlen volt számomra.

mert neki az eredményesség volt a cél, abba pedig próbálgatások nem férnek bele, ezért nem is volt rotáció. a másik hogy tudta ő hogy nem ő lesz a mi SAF-unk, csak az az edző bíbelődik a fiatalok beépítésével aki hosszútávra tervez.
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

DaNi írta:A 4-4-2 könnyen átalakulhet 4-2-2-2-vé.
----------VÉDŐSOR--------
---Cambiasso---Motta
Sneijder----------------Rossi
--------Eto'o----Milito

De szerintem a keretünk a 4-2-3-1-re van berendezve és ezen nem kéne voltoztatni

Hát gondolom Rafanak nem áll szándékában Sneijder képességeit a szélre pazarolni.. ugyhogy ez a taktika felejthető valószínűleg.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Szerintem is maradni fog a tavalyi játékrendszer, Suazot szerintem elpasszolhatjuk pár játékossal együtt....
És Arnautovic visszament a Twente-be??? mert nem is tudom ő hova lett ezek szerint lemaradtam valahol, vagy még mindig nálunk van ? :roll:
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

jdanika írta:Szerintem is maradni fog a tavalyi játékrendszer, Suazot szerintem elpasszolhatjuk pár játékossal együtt....
És Arnautovic visszament a Twente-be??? mert nem is tudom ő hova lett ezek szerint lemaradtam valahol, vagy még mindig nálunk van ? :roll:

Werder Bremennél folytatja.
mike

internaZIOnaLe írta:Na a Real kiszállt a Maicon-ért folyó harcból! Ugye megtették az ultiátumukkal egybekötött 22 milliós ajánlatukat

Még hogy ők adnak ultimátumot nekünk :lol:
Megint fordítva ülnek a lovon :mrgreen:
Atosz

Suazot soha.
Örültem mikor megvettük, hogy elhappoltuk a Milan elől, szerettem. Míg hozzánk nem jött, és nem csalódtam benne legalább 500x, és míg ezzel be nem bizonyította, hogy ez a szint nem az övé. Neki az való, ha egy kiscsapatban rá hegyezik ki a támadásokat. A Genoában hasonlóan színvonalasan teljesített, mint a Benficában, vagy nálunk előtte.
Egy BL címvédő csapatban nehogymár pályára léphessen. Nagyon megutáltam.
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

HIvatalos: Benedetti a miénk, míg Stevanovic Torinóban folytatja. Mindkét játékos a két klub közös tulajdona.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=57804

Kíváncsi vagyok mi lesz a vége...
DaNi

Injoc írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=57804

Kíváncsi vagyok mi lesz a vége...

Ha ez tényleg így van, akkor nincs maradása
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.
Én már az első Inter-es szezonjában szélen játszattam volna.
Semi más nem lenne a dolga csak,elrúgni a labdát a játékos melett éslefutni,csatárnak nem elég harcos,rendre elfekszik egy ütközéskor és nem is túl labdaügyes.:
http://www.youtube.com/watch?v=kQtkCnmAvR4
http://www.youtube.com/watch?v=HqhVVOet ... re=related

Két Suazo gólpassz a szélről,itt esetleg látnám hasznát,ha rendesen védekezne,de hát egyetlen esélye a csapatban kerülésbe ez lenne,biztos vagyok benne,hogy megtenné.
horas

horas írta:Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.
Semi más nem lenne a dolga csak,elrúgni a labdát a játékos melett éslefutni,csatárnak nem elég harcos,rendre elfekszik egy ütközéskor és nem is túl labdaügyes.:

Két Suazo gólpassz a szélről,itt esetleg látnám hasznát,ha rendesen védekezne,de hát egyetlen esélye a csapatban kerülésbe ez lenne,biztos vagyok benne,hogy megtenné.

Suazo-ról továbbra is tartom,hogy ő nem egy bűn rossz csatár,most már két éve nem igazán játszik sehol ez látszik rajta.Az első szeonban nem volt rossz nem szerzett sok gólt,de veszélyesen játszott és voltak gólpasszai ahogy látjuk,összeségégben nem volt egy rossz szezonja,a Benfica-ban sem indult rosszul megsérült,nem tudott többet játszani,majd visszakerült az Inter-be itt sem játszott tavaly semmit mikor elkerült a Genoa-hoz akkor már lassan egy éve nem játszott semmilyen szinten,most vagy ennyire széteset mint játékos vagy a meccshiány látszik rajta,mindenesetre egy jó formában lévő Suazo nem hátrány a csapat számára,bár most brutálisan erős konkurenciája van,Balotelli és Quaresma távozásával talán némi esélye nyilik a csapatba kerülésre,ha Benítez télleg lát benne fantáziát.
internaZIOnaLe

horas írta:Suazo-nak egyetlen igazi skillje van a gyorsasága.

Szerintem épp hogy megfelelő a fizikuma a csatár posztra, magasabb és erősebb is mint pl. anno Martins volt és azért ő is rendre csatárt játszott, nem pedig szélsőt!!!!

Olcsó és gazdaságos megoldás lenne, ha az Obinna Suazo kettős közül az egyiket megtartanánk (nekem oly mindegy hogy melyiket... talán Suazo hasznosabb lehetne), biztonsági embernek Balo helyére! Na nem a szó szoros értelmében helyére, hanem arra az esetre, ha csatárra lenne szüksége a csapatnak!

Más!

Olvastam valami olyat az fcinternews oldalán, hogy januárban Matrix elmegy, ha jön Ranocchia, vagy csak el akart menni a télen, mert már akkor jött volna az ifjonc? Nem értettem pontosan!

Feri meg menjen amerre lát! Szerintem eléggé a tűréshatár szélén van már a hangulat a caspaton is belül, ha cordoba (aki amúgy elég ritkán ad interjút, akkor is nagyon szolídat) a sajtóban nyilvánosan nekiáll pocskondiázni ezt a hülye gyereket!

Nincs itt rá szükség! Volt vagy 4-5 gyönyörű megmozdulása, de én NEM VAGYOK ELÁJULVA TŐLE és abban sem vagyok biztos, hogy akkora nagy focista lesz belőle! Fetreng, feleslegesen cselez, jártatja a pofáját, és rengetegszer alibizik! Igen, lehet mondani, hogy HA nem így tenne... de erre példa abban a 4-5 esetben volt cask, amit fent kiragadtam! Nekem tele van vele a hócipőm! Nyugit akarok a csapat körül és ÉRTELMES OKOS, HAJTÓS, ALÁZATOS JÁTÉKOSOKAT akik BALHÉ MENTESEK!!!! (ez nem azt jelenti hogy nem fér bele ez-az, de ne heti 4 hír a szarságokról)

Le kell igazolni Rossit, ha úgy adódik és még Schweinsteiger-Mascherano-Palombo-Veloso 4-es egyik tagját középre, el kell adni Muntarit, Mancinit, Obinnat, Burdissot és rendbe is vagyunk az évre!

Ja meg az említett balhés agyatlant is!

Ennyi az elvárásom erre az átigazolási szezonra!

REMÉLEM TELJESÜL!!!! :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára internaZIOnaLe 2010.07.23. 12:03-kor.
horas

internaZIOnaLe írta:
Suazo lehet, hogy mégse megy sehova! Most arról cikkeztek, hogy az Ő neve is szerepel az amerikai túrára induló játékosok között, ahol ÁLLÍTÓLAG Benitez kezdő csatárként számít rá!!!! :shock:

Ám legyen... én is látok benne fantáziát, cáfoljon ránk és bizonyítson! Jó fizikuma van és biztos, hogy nem felejtett el focizni sem! Majd az "öreg" Rafa eldönti mi legyen vele!

Mikor indul ez a túra?
Valószinüleg azért mert kiváncsi mire képes Suazo,nem hiszem,hogy Milito elött venné szmáításba.
internaZIOnaLe

Én úgy tudom, hogy most vasárnap (25-én) repülnek ki amcsiba! A torna kezdetét nem tudom pontosan, de egy másik topikban már valaki részletezte!!!
internaZIOnaLe

horas írta:
internaZIOnaLe írta:

Mikor indul ez a túra?
Valószinüleg azért mert kiváncsi mire képes Suazo,nem hiszem,hogy Milito elött venné szmáításba.

- Július 31. Baltimore: Inter - Manchester City

- Augusztus 3. Toronto: Inter - Panathinaikos

- Augusztus 5. Dallas: Inter - FC Dallas

- Augusztus 7. Chicago: Inter - Olympiakos

- Augusztus 13. Bari: TIM kupa a Juve és a Milan részvételével.

- Augusztus 21.: Olasz Szuper Kupa Inter - Romaű

Tessék! Itt van a felkészülés menetrendje, de ez itt OFF, tehát be is fejeztem!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

internaZIOnaLe írta: Szerintem eléggé a tűréshatár szélén van már a hangulat a caspaton is belül, ha cordoba (aki amúgy elég ritkán ad interjút, akkor is nagyon szolídat) a sajtóban nyilvánosan nekiáll pocskondiázni ezt a hülye gyereket!

Most nem akarom védeni, mert sokszor volt már itt téma Balo sokan utálják páran bírják ok, de most az h egy nevesincs magyar oldal lehoz egy ilyen hírt, vagy akár egy külföldi pletyka lap attól nem biztos h gy is történt, azért tudjuk jól a sajtó mennyire szereti kavarni a szart, én nem tom elhinni h Cordoba ezt mondta, ettől függetlenül lehet tényleg azt akarja a csapat h menjen el, de sztem rendesen kavarnak itt az újságok minden nap történik vmi Baloval az ujságírók tollának jóvoltából aminek a fele ha igaz.
Cupi

Marco írta:Most nem akarom védeni, mert sokszor volt már itt téma Balo sokan utálják páran bírják ok, de most az h egy nevesincs magyar oldal lehoz egy ilyen hírt, vagy akár egy külföldi pletyka lap attól nem biztos h gy is történt, azért tudjuk jól a sajtó mennyire szereti kavarni a szart, én nem tom elhinni h Cordoba ezt mondta, ettől függetlenül lehet tényleg azt akarja a csapat h menjen el, de sztem rendesen kavarnak itt az újságok minden nap történik vmi Baloval az ujságírók tollának jóvoltából aminek a fele ha igaz.

Simán igaz lehet sajnos. Már tavasszal is lehetett hallani olyan hangokat, hogy a játékosok kicsit unják a hozzáállását meg botrányait. Na meg ne felejtsd Mátrix majdnem megverte az ominózus Barca meccs után.... :)
Maradásával szerintem többet ártana mint használna....nem lenne jó ha a csapaton belül feszültségek meg ellentétek lennének.
Egyébként szerintem tuti elmegy, ma több helyen is olvastam, hogy a City és az Inter megegyezett egymással, csak a játékossal nem tudtak még, ezért húzódik, de már csak idő kérdése..... ;)
internaZIOnaLe

Állítólag kedden este Maicon karnyújtásnyira volt a Reáltól! Ajánlottak 28 millió eurót, amit már el is fogadtunk volna, de a brazil 7 milliót akar keresni jövőre, amit sokallnak a blancók! Így maradhatott minden a régiben... azaz továbbra sincs megegyezés!

Rossi meg szeretne jönni hozzánk és úgy véli ismét mi leszünk a bajnokok, viszont a klubja nem akarja elengedni! Ejnye ejnye meg kell bombázni azt a tengeralattjárót hogy nállunk kössön ki a kis olasz!
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

szerintem 15-17 millió euró körül simán elengednék. ha egy játékos elakar menni azt úgyse tudják visszatartani.
internaZIOnaLe

bazsi írta:szerintem 15-17 millió euró körül simán elengednék. ha egy játékos elakar menni azt úgyse tudják visszatartani.

Ahogy mi is elengedjük Maicont is igaz???

Bár nem tudni 100%-ig pontosan, hogy akar-e menni a barzil, de szerintem nem csupán pletyka és híresztelés! AKKOR MEG MI IS UGYANILYENEK VAGYUNK! persze mindkét játékos esetében van az a pénz.........!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

internaZIOnaLe írta:
bazsi írta:szerintem 15-17 millió euró körül simán elengednék. ha egy játékos elakar menni azt úgyse tudják visszatartani.

Ahogy mi is elengedjük Maicont is igaz???

Bár nem tudni 100%-ig pontosan, hogy akar-e menni a barzil, de szerintem nem csupán pletyka és híresztelés! AKKOR MEG MI IS UGYANILYENEK VAGYUNK! persze mindkét játékos esetében van az a pénz.........!

De más a két eset, a Villareal egy "kis" csapat hozzánk képest, nincs sok esélye velük kupákat nyerni. Míg mi nem vaunk kisebb csapat a Realnál. A másik meg h Maicon menne is de sztem nem bánja h itt marad ő csak Mou miatt akarna menni. Míg Rossi már régebben mondta h vissza akar térni olaszba, és sztem nem akar ott maradni
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Maicon tavaly sem tudta mit akar.Menni akart mert nem tiszteli a klub meg...Szóval jobban a tenyerükön kellene hordozni.A másik meg hogy neki az fáj hogy ha ajánlat érkezik érte azt a klub azonnal nem utasítja el.És ott van a Juventus elleni kiabálása.De szerintem az ügynöke ugyanolyan szarkeverő mint a Balotellié.Jók a brazilok de hogy az összesnek galamblelke van :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

interista23 írta:Maicon tavaly sem tudta mit akar.Menni akart mert nem tiszteli a klub meg...Szóval jobban a tenyerükön kellene hordozni.

Az Inter tette világ egyik legjobb játékosáva, itt lett világklasszis, alapkezdő akkor is ha rossz formában van, elnézték neki azt is ha elkésett, és keres vagy 4 millio eurót.. Mit akar még? Ha ez nem elég neki, és úgy érzi nem tiszteli a klub, akkor menjen amerre akar, nem kötelező itt játszani senkinek. De szerintem még ő sem tudja mit akar pontosan..
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ha Júli 31 az edzőmeccsek kezdete akkor addigra a főbb igazolásokat nem ártana végrehajtani. Szerintem várható is 1-2 igazolás bejelentése a jövő héten.
Válasz küldése