Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Nia

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ranocchia nagyon jó lenne.Az egyik legtehetségesebb Olasz védő és még csak most lesz 23.
Kákával semmi bajom,de kizárt és nem is szeretném.Elég sokat sérült is.
Sanchez meg akármennyire is jó szerintem 15 milliót nem ér,bár ő is csak 23...10+ adjuk nekik Nwankwo-t vagy Biabiany-t :)
Bár őszintén, nem tiltakoznék ez ellen a 3 ember ellen sem. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Ranocchia, Sanchez és Tevez

Sanchezért elutasították a 15m-t + biabianyt szóval emelni kell a tétet ( muntari :D ) nagyon jó játékos lesz belőle
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Crespo írta:Az a baj, hogy azt se lehet tudni, mit akar játszatni Leonardo a csapattal. Nekem már a 4-3-1-2 jobban tetszene, a keret is ennek felel meg, de akkor felesleges Sánchez, akkor inkább Kakát kéne elhozni (bár őt akkor Sneijder helyére?). A védelem megerősítését üdvözlöm, de igazából ha nem dől már ki sok ember hosszabb időre, akkor meg is lenne a csapat, bár a keret frissítése sem lenne rossz ötlet.

Valószínű azért a vezetőség már tudja Leonardo mit akar játszatni, és ahoz fognak igazolni.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem a lényeg az igazolások terén, legalábbis ami a támadást illeti, hogy Pandev kikerüljön végérvényesen a kezdőből és legyen egy berakható befejezőemberünk Milito és Eto mögött. Én mindig Pandev posztját éreztem kritikusnak, a tavaly kezdőnkből is gyakorlatilag ő volt az egyedüli aki kilógott a sorból és nem tekinthető klasszisnak.
RenciDavid

Amúgy kinézem Morattiból, hogy csak azért lett Leonardo az edzőnk, mert csak így vehető rá Kaka, hogy hozzánk jöjjön. Aztán ha Leonardo röpül fél vagy 1 év múlva már tökmind1, mert Kaka itt lesz utána is. :)
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Ajánlatot tettünk Alexis Sánchezért, kölcsön vennénk Kakát
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

A legfrissebb délutáni hírek szerint már biztos, h Ranocchia az Inter játékosa, 11-12 millió közti összeget kell fizetni a Genoa-nak. Így ha minden igaz megúsztuk azt, h Preziosi lehúzzon tőlünk pár tehetséges fiatalt.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=15570
Most már biztosnak látszik, hogy a szerdai edzésen nem csak leonardo debütál hanem ranocchia is, állitolag el is bucsuzott genoai csapattársaitol, az ára pedig 11-12m plusz még a nyári 5 így összesen 17m lesz.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

kiscivis írta:A legfrissebb délutáni hírek szerint már biztos, h Ranocchia az Inter játékosa, 11-12 millió közti összeget kell fizetni a Genoa-nak. Így ha minden igaz megúsztuk azt, h Preziosi lehúzzon tőlünk pár tehetséges fiatalt.

Na ez nagyon jó hír, örülök nagyon Ranocchiának, de azért Santont, nem áldoztam volna fel érte. Alexis érkezésére több esélyt látok mint Kakáéra, szerintem amennyire vallásos, meg a többi dolga tuti nem jön.....
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

kiscivis írta:A legfrissebb délutáni hírek szerint már biztos, h Ranocchia az Inter játékosa, 11-12 millió közti összeget kell fizetni a Genoa-nak. Így ha minden igaz megúsztuk azt, h Preziosi lehúzzon tőlünk pár tehetséges fiatalt.

pont most akartam én is linkelni, bár goal.com-on még nem írnak részleteket meg forrást sem. de ha igaz, akkor nagyon megérte.
rszabolcs85

Hozzászólás Szerző: rszabolcs85 »

Megvan Ranocchia!

Már szerdán Appianoban edz a töbiekkel, de hivatalosan csak január 3-ától lesz Inter-játékos (ekkor nyit a mercato).

A nyári 50 %-kal együtt összesen kb 17 millióba került, játékosokat most nem adunk a Genoának (ami jó, hiszen Preziosi a Destro, Obi, Natalino hármast akarta, nem véletlenül, ők sztem mutattak életjeleket)

HURRÁ!

Fizuja kb 2 milla lesz, vagy picivel alatta.
kiscivis

rszabolcs85 írta:Megvan Ranocchia!

Már szerdán Appianoban edz a töbiekkel, de hivatalosan csak január 3-ától lesz Inter-játékos (ekkor nyit a mercato).

A nyári 50 %-kal együtt összesen kb 17 millióba került, játékosokat most nem adunk a Genoának (ami jó, hiszen Preziosi a Destro, Obi, Natalino hármast akarta, nem véletlenül, ők sztem mutattak életjeleket)

HURRÁ!

Fizuja kb 2 milla lesz, vagy picivel alatta.

Örömmel látom, h visszatértél kolléga! :) Remélem nem csak átmenetileg!
rszabolcs85

Hozzászólás Szerző: rszabolcs85 »

OFF: talán mostanában többet leszek majd, de annyit biztosan nem, mint régebben. Sokkal kevesebb időm van. :(

ON:

most akkor hozhatnánk vmi támadószerűséget is, én ettől a Sancheztől annyira nem vagyok elájulva, pláne nem 20 milláért.

De ha mégis idehozzák, nem fanyalgok, de akkor legalább Biabianyt sózzuk rá az Udinére :)
kiscivis

Sajnos nem sok Udinese meccset láttam idén, de amit a Vb-n és ellenünk láttam azon igencsak meggyőzött arról, h tudna segíteni rajtunk. Pláne elnézve, h Biabiany és Pandev balfaszoskodnak a széleinknek.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

RANOCCHIA
Végre 1 értelmes húzás. Persze a szükség is szülte.
Bízom benne, hogy nem csalódás lesz a vége.
Napoli ellen kezdetni kell. A bizonyítási vágy miatt.
kiscivis

Nehezen tudnám elképzelni, h már az első meccsen kezdjen. Gondolom mindenki kíváncsi rá, de a belső védő poszt nem az amit beilleszkedés nélkül, amolyan "sneijderi" villámdebütálással le lehetne hozni. Oda kiemelten fontos az összeszokottság.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Valaki meg tudja mondani, hogy mi értelme ha egy játékosnak két klub a tulajdonosa? Én az internél még csak a hátrányát tapasztaltam. Ranocchia 17millióért, és tulajdonképp 50%-a a játékosnak a miénk........ Akkor 34 milliót ér egy tehetséges belső védő, aki még "csak" egy ígéret?
Más: Mondja már el nekem valaki, hogy ha megvennénk Tévezt, akkor ő hol játszana? Ki kit padoztatna, Millito, Etoo? Ezen már annyit gondolkodtam, de én nem egy sztárcsatárt vennék, hanem egy fiatal tehetséget, pl Bojan, aki bírja a padot....
kiscivis

Dirtylt írta:Valaki meg tudja mondani, hogy mi értelme ha egy játékosnak két klub a tulajdonosa? Én az internél még csak a hátrányát tapasztaltam. Ranocchia 17millióért, és tulajdonképp 50%-a a játékosnak a miénk........ Akkor 34 milliót ér egy tehetséges belső védő, aki még "csak" egy ígéret?

Kezdjük ott, hogy nem az 50%át vettük meg 17ért. Nyáron megszereztük a felét kb 4-4,5 millió körüli összegért, azzal a megegyezéssel, h marad a Genoanal. Most pedig megvettük a másik felét is 11-12 millió közti összegért. Így lesz a teljes ár kb 17 millió.
Az pedig tény, h a közös tulajdonlásnál sokszor többet kell fizetni egy játékos feléért mint mi azt gondolnánk, de ezek a megállípodások szinte mindenkinek jók. A "nagy klub" azt nyeri ezzel, h a tehetséges játékosok, akiknek még nincs helye a nagy csapat keretében állandó játéklehetőséghez jutnak, így megedződnek, és kibontakozhatnak a Seria-A szintjének megfelelően. Ez sokkal jobb mint a sima kölcsönadás, hiszen ilyenkor a "kisebb" klub is érdekelt abban, h a játékos játszon és fejlődjön hiszen így lát belőle nagyobb összeget, míg kölcsönvét esetén egy büdös fillért se, így ott ugye nem érdekük a játékos szerepeltetése.
Az, h egy nagyobb klub egy játékos felét birtokolja, nagy biztonságot ad, hiszen ha nem jön be, túladja, ha viszont igen akkor jóformán minden más klubot kizárt a játékos megszerzését illetően. A két klub egymás közt pedig lerendezi, h mindenki jól járjon. Ha pedig nem sikerült megegyezni egy bizonyos határidőig, akkor ilyen esetekben jön a borítékolás, ahol a borítékba nagyobb összeget ajánló klub kapja meg a játékos maradék 50%-át.
Remélem érthető.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Bombastico írta:RANOCCHIA
Végre 1 értelmes húzás. Persze a szükség is szülte.
Bízom benne, hogy nem csalódás lesz a vége.
Napoli ellen kezdetni kell. A bizonyítási vágy miatt.

Én is örülök neki.Végre egy olasz játékos aki akár alapember is lehet.
Jó kérdés,hogy mennyit is ér valójában.
Az már eleve egy szimpatikus dolog,hogy igazoltunk.

Remélem Sanchez vagy Tevez is érkezik mert elöl is ránk fér a frissítés.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tevez télen? szerintem nem reális,hogy 40millió euróért majd Moratti megveszi.Ahogy Sanchez sem ha nem mennek bele,hogy 1 játékossal csökkentsük az árát.Cassano-ért kár.nem sok ilyen kaliberű játékos futkározik 10millió alatt.
jó,hogy Ranocchia meg van,jó kis hátvédsor lehetett volna egykor Inter primavera-sokból.
.... Ranocchia-Bonucci-Santon (Santon eredeti posztján)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

hvmetal írta:Tevez télen? szerintem nem reális,hogy 40millió euróért majd Moratti megveszi.Ahogy Sanchez sem ha nem mennek bele,hogy 1 játékossal csökkentsük az árát.Cassano-ért kár.nem sok ilyen kaliberű játékos futkározik 10millió alatt.
jó,hogy Ranocchia meg van,jó kis hátvédsor lehetett volna egykor Inter primavera-sokból.

Tudtommal Ranocchia nem Inter nevelés de lehet tévedek.
hvmetal

Marco írta:
hvmetal írta:Tevez télen? szerintem nem reális,hogy 40millió euróért majd Moratti megveszi.Ahogy Sanchez sem ha nem mennek bele,hogy 1 játékossal csökkentsük az árát.Cassano-ért kár.nem sok ilyen kaliberű játékos futkározik 10millió alatt.

Tudtommal Ranocchia nem Inter nevelés de lehet tévedek.

valószínűleg igazad van.rosszul emlékeztem,de attól még ha azt nézzük mekkora ígéretek és olaszok.
Arezzo-t írják első csapatnak nála,2006-tól
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

A Transfermarkt adatai szerint :Ranocchia piaci értéke jelenleg 10 M€, akiért a nyáron 6 M€-t fizettünk ki.
A róla közölt híreket én úgy értelmeztem,hogy a teljes vételára volt a 12M€ , - amiből nyilván lejött a nyáron kifizetett 6M -s előleg.
A 17 M€-s vételárat ezért is sokallom, bármilyen tehetséges és fiatal VÉDŐ-ról van is szó. :o
Végülis mindegy, hogy mennyibe is került, sokkal fontosabb,hogy mielőbb beilleszkedjen a csapatba és Lucióval együtt egy áthatolhatatlan, stabil védőpárost alkossanak a jövőben. ;)
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

kiscivis írta:
Dirtylt írta:Valaki meg tudja mondani, hogy mi értelme ha egy játékosnak két klub a tulajdonosa? Én az internél még csak a hátrányát tapasztaltam. Ranocchia 17millióért, és tulajdonképp 50%-a a játékosnak a miénk........ Akkor 34 milliót ér egy tehetséges belső védő, aki még "csak" egy ígéret?

Kezdjük ott, hogy nem az 50%át vettük meg 17ért. Nyáron megszereztük a felét kb 4-4,5 millió körüli összegért, azzal a megegyezéssel, h marad a Genoanal. Most pedig megvettük a másik felét is 11-12 millió közti összegért. Így lesz a teljes ár kb 17 millió.
Az pedig tény, h a közös tulajdonlásnál sokszor többet kell fizetni egy játékos feléért mint mi azt gondolnánk, de ezek a megállípodások szinte mindenkinek jók. A "nagy klub" azt nyeri ezzel, h a tehetséges játékosok, akiknek még nincs helye a nagy csapat keretében állandó játéklehetőséghez jutnak, így megedződnek, és kibontakozhatnak a Seria-A szintjének megfelelően. Ez sokkal jobb mint a sima kölcsönadás, hiszen ilyenkor a "kisebb" klub is érdekelt abban, h a játékos játszon és fejlődjön hiszen így lát belőle nagyobb összeget, míg kölcsönvét esetén egy büdös fillért se, így ott ugye nem érdekük a játékos szerepeltetése.
Az, h egy nagyobb klub egy játékos felét birtokolja, nagy biztonságot ad, hiszen ha nem jön be, túladja, ha viszont igen akkor jóformán minden más klubot kizárt a játékos megszerzését illetően. A két klub egymás közt pedig lerendezi, h mindenki jól járjon. Ha pedig nem sikerült megegyezni egy bizonyos határidőig, akkor ilyen esetekben jön a borítékolás, ahol a borítékba nagyobb összeget ajánló klub kapja meg a játékos maradék 50%-át.
Remélem érthető.

A legutolsó cikk szerint 12 most, 5 nyáron. Ezért gondoltam 17 milliót. Az értéke valahol 10m euró környékén lehet, persze ha 20-at fizetünk érte, és tényleg 4 éven keresztül 2m euró környékén tudjuk tartani a fizetését és a klub emblematikus figurájává növi ki magát, én is leszarom, hogy mennyibe fájt. Megértem a közös tulajdon lényegét, de még így sem tartom szerencsésnek. Mondok rá példát, Pedro, Bojan, Fabregas és sok ezer más játékos... A gazdag klub megveszi, leigazolja, megszerzi a fiatal tehetséget, felneveli és játszatja, továbbadja. Talán egy két játékosfigyelőt és ifjúsági edzőt cserélnék le a közös tulajdon helyett...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Ranocchia-nak én is nagyon örülök, és jöhetne még 1-2 olasz.
Mondjuk a Criscito,Palombo,Montolivo,G Rossi négyesből :).
kiscivis

Mazzola írta:A Transfermarkt adatai szerint :Ranocchia piaci értéke jelenleg 10 M€, akiért a nyáron 6 M€-t fizettünk ki.
A róla közölt híreket én úgy értelmeztem,hogy a teljes vételára volt a 12M€ , - amiből nyilván lejött a nyáron kifizetett 6M -s előleg.

Preziosi nyilatkozatából mostmár egyértelműen kedrül, hogy a maradék 50%ért fizetnünk 12,5 milliót.
Mazzola

kiscivis írta:
Mazzola írta:A Transfermarkt adatai szerint :Ranocchia piaci értéke jelenleg 10 M€, akiért a nyáron 6 M€-t fizettünk ki.

Preziosi nyilatkozatából mostmár egyértelműen kedrül, hogy a maradék 50%ért fizetnünk 12,5 milliót.

Igen Neked van igazad !!
Összesen tehát 18 M €-ba került Ranocchia, ami szerintem iszonyatosan magas ár egy fiatal védőért! :o
Főleg ha arra gondolok,hogy Lució csak 8 M-ba került és amióta itt játszik szinte minden meccsen a csapat egyik legjobbja volt. Persze Ranocchianak még lehet min.10 sikeres éve a csapatnál, és ha átlagban csak a felét produkálja annak amit Luciótól megszokhattunk, akkor már megérte az árát.
Minden esetre sok sikert kívánok neki a Világ Legjobb Klubcsapatában !! ;)
hvmetal

kemény az ára,de új Nesta-nak tartják és tényleg úgy tűnik,megvan hozzá a képessége,hogy akkora karriert befusson.Nem az én pénzem,szóval megérte.Na meg örülök,hogy Mariga,Santon,Destro nem lett bevonva az üzletbe.Destrot nem kellene elszórakozni.Nálunk is kiemelkedően játszott,simán benne van,hogy a calcio egyik legjobb játékosa lesz
Még Berbatovról is említést tesznek,de ő valószínű,hogy a vezetőségnél nem került szóba
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Mazzola írta:Összesen tehát 18 M €-ba került Ranocchia, ami szerintem iszonyatosan magas ár egy fiatal védőért! :o
Főleg ha arra gondolok,hogy Lució csak 8 M-ba került

Tudták hogy szükségünk van egy védőre, nem tehetett mást a vezetőség ki kellett csengetnie a pénzt érte. Egy ígéretesnek tűnő igazolás...

Lucio meg benne van Moratti 5 legjobb igazolásában. :)
Mazzola

Ha jól belegondoltok már évek óta a Genoával bonyolítjuk le a legtöbb játékos üzletet. :)
Preciozi elnök úr Moratti talán legjobb üzleti partnere, ezért szerintem rajtuk kívűl ember nincs aki pontosan tudná, hogy egy-egy játékost mennyiért vettek, cseréltek vagy éppen adtak kölcsön egymásnak. Gondoljatok csak vissza a Milito - T. Motta bizniszről hány féle eladási/beszámítási összeg jelent meg a sajtóban amelyek közül talán egyik sem tekinthető auditált adatnak. :(
Talán egyszer majd az is kiderül(het),hogy valójában mennyibe is került nekünk Ranocchia és, hogy
valós -e a publikált 18 -18,5 M€-s vételár ? Addig is én nehezen akarom elhinni Morattiról hogy valóban ennyit ki is csengetett a fiatal védőért. :P
Tommy

Ennél olcsóbban senkinek nem adta volna el Preziosi, szal nem volt választásunk, és szerintem majd bőven visszahozza az árát.

Lúcio 31 évesen jött ide, és a Bayern nem tartott rá igényt, ezért volt ilyen olcsó.. Na meg egy 31 éves védő akármilyen klasszis, 10 millionál többet senki nem adott volna érte.

Preziosi meg az egyik legnagyobb üzletember olaszországban, vagy inkább maffiozó :D az ő üzleteibe nem nagyon lehet belelátni..
Tommy

hvmetal írta:kemény az ára,de új Nesta-nak tartják és tényleg úgy tűnik,megvan hozzá a képessége,hogy akkora karriert befusson.Nem az én pénzem,szóval megérte.Na meg örülök,hogy Mariga,Santon,Destro nem lett bevonva az üzletbe.Destrot nem kellene elszórakozni.Nálunk is kiemelkedően játszott,simán benne van,hogy a calcio egyik legjobb játékosa lesz
Még Berbatovról is említést tesznek,de ő valószínű,hogy a vezetőségnél nem került szóba

Több forrás arról ír, hogy Destro másik felét a nyáron átengedjük a genoának, szóval valószínű ő is a része volt az üzletnek.
hvmetal

Tommy írta:
hvmetal írta:kemény az ára,de új Nesta-nak tartják és tényleg úgy tűnik,megvan hozzá a képessége,hogy akkora karriert befusson.Nem az én pénzem,szóval megérte.Na meg örülök,hogy Mariga,Santon,Destro nem lett bevonva az üzletbe.Destrot nem kellene elszórakozni.Nálunk is kiemelkedően játszott,simán benne van,hogy a calcio egyik legjobb játékosa lesz

Több forrás arról ír, hogy Destro másik felét a nyáron átengedjük a genoának, szóval valószínű ő is a része volt az üzletnek.

az fasza,Acquafresca után még 1 tehetséges olasz csatárt szórunk el.Genoa-ban nem láttam sokat szerepelni,de primavera-ban azért rúgott szép gólokat,meg voltak megmozdulásai. Pandev-nél lehet többet tudna olykor.
Mondjuk ennyit Ranocchia megér
Tommy

Hát Acquafrescáért nem kár, ő nem még a padra se nagyon fért volna.. És mióta eladtuk nem is hallunk róla gyakorlatilag, annyira eltűnt. Destroval majd meglátjuk mi lesz.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Destro jelenleg kölcsönben van a Genoanál, 100%-ig a mienk. ha most ezzel az üzlettel megkapták a felét, akkor is csak félig lett az övék.
RenciDavid

Bonuccival összehasonlítva reális az ár. " Bonucci cost Juve €15.5M (but in cash plus player deals)"

Szerintem kb egy szinten van a két játékos és kb ugyan annyiba kerültek mindent egybevetve.
Süti

Mazzola írta:Talán egyszer majd az is kiderül(het),hogy valójában mennyibe is került nekünk Ranocchia

Sokszor sok múlik a könyvelésen, hogy mit hoznak nyilvánosságra az nagyságrendileg közel jár a vételárhoz.

A lényeg hogy újra minőségi embert igazoltunk, kell még 2-3, és szép tavasz elé nézünk.
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

Ranocchia érkezésével már 1-2 éven belül összeállhat hátul egy bivalyerős "olasz" védelem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kajla 2021.03.08. 22:23-kor.
Tommy

Natalino, Benedetti és Faraoni trioból ha már az egyikből nagy játékos lesz már akkor nagyon jól jártunk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Kajla írta:Santon-Benedetti-Ranocchia(Faraoni)-Natalino
Előttük meg Crisetig, Biraghi kettős szűrne :)

Én már azzal is elégedett lennék ha a kiegészítő embereink olaszok lennének. 8-)
Régi vágyam hogy újra 'olaszosabb' legyen az Inter (régebben Berti,Ferri,Bergomi,Serena,Pagliuca mind klasszis volt a maga posztján) , de jelenleg nagyon gyenge az olasz felhozatal.
Az szerintem csak álom hogy 5-6 olasz húzóemberünk legyen, főleg amennyire gyenge jelenleg az olasz válogatott
(De Rossin kívül nincs egyetlen igazi klasszis sem).
Viszont ilyen Rivas,Obinna,Biabiany,Suazo féle nulla külföldiek helyett simán lehetnének olaszok a keretben.
Szerintem Ranocchia,Criscito,Palombo,Poli,Montolivo,G Rossi mind-mind alkalmas arra hogy minimum csere legyen az Interben, de páran közülük még ennél is többre hivatottak.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

mike írta:
Kajla írta:Santon-Benedetti-Ranocchia(Faraoni)-Natalino
Előttük meg Crisetig, Biraghi kettős szűrne :)

Én már azzal is elégedett lennék ha a kiegészítő embereink olaszok lennének. 8-)
Régi vágyam hogy újra 'olaszosabb' legyen az Inter (régebben Berti,Ferri,Bergomi,Serena,Pagliuca mind klasszis volt a maga posztján) , de jelenleg nagyon gyenge az olasz felhozatal.
Az szerintem csak álom hogy 5-6 olasz húzóemberünk legyen, főleg amennyire gyenge jelenleg az olasz válogatott
(De Rossin kívül nincs egyetlen igazi klasszis sem).
Viszont ilyen Rivas,Obinna,Biabiany,Suazo féle nulla külföldiek helyett simán lehetnének olaszok a keretben.
Szerintem Ranocchia,Criscito,Palombo,Poli,Montolivo,G Rossi mind-mind alkalmas arra hogy minimum csere legyen az Interben, de páran közülük még ennél is többre hivatottak.

Hááát Mike egyet értek veled ebben a dologban. Én is szeretnék több olaszt látni az Interbe, de azért ezek a játékosok akiket felsoroltál, néhányan azért megállnák a helyüket a kezdőbe, tény és való olcsóbban meg tudja venni venni Moratti az Afrikai vagy Dél-Amerikai játékosokat, mert az Olaszokat kicsit túlértékelik talán. :?
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Tommy írta:Natalino, Benedetti és Faraoni trioból ha már az egyikből nagy játékos lesz már akkor nagyon jól jártunk.

Kíváncsi vagyok,hogy Faraoni és Crisetig mire viszi, mert nagyon nagy tehetségként tartják őket számon, főleg Faraoniról hallotam szépeket. Látta már valaki játszani őket?
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Egyébként szerintem egyáltalán nem gyenge az olasz felhozatal: G.Rossi, Bocchetti,Bonucci(kár érte...) is szerintem nagyon jó játékosok, nem bánnnám ha mi csapatunkban játszanának. Ugye most jött Ranocchia, itt van Santon, és itt lesz az előbb említett Faraoni.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Örülök a srácnak,fiatal,tehetséges és legalább olasz. De könnyen lehet,hogy szar lesz. Vártam,hogy jöjjön de van egy olyan érzésem nem fog bevállni. Ne legyen igazam. Játszani azt biztos fog.
Cordoba,Rivas igy akár mehetne is.
Materazzi még elbuzditgat a kispadrol,Santon,Maicon,Zanetti pedig reméljük kipiheni magát.
Középpálya az ami gázos. Mancini,Muntari mehetne már.
Kaka pedig Sneiyderrel? Fene tudja. Eléggé azonos a szerepkörük nem? Most erre lehet azt irjátok jo de akkor az egyik kimegy a szélre vagy csatárnak... Mindegy is,majd ha jön amit annyira nem szeretnék kiderül hogyan oldja meg a haverja a csapatfelállást. De azt hiszem abban egyetérthetünk fél évre nem érné meg elhozni föleg nem sérülten.Neki többet jelent a milan mint ibranak az Inter tehát nem valoszinü az se,hogy jönne.
Elöre meg eleve kell valaki! Csatárbol pedig nem szabad gagyit hozni,pénzt kell áldozni rá.
Süti

BlueSky írta:Cordoba akár mehetne is.

Cordoba-val mi a problémád?? :o

2000. óta Inter játékos, aki több mint 400-szor lépett pályára. (436 mai adat alapján.)

Innen vonul vissza, remélem.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Egyszerüen utálom!! Mindig is utáltam. Sok meccs megy el rajta ha játszik,elmegy a kedvem mikor látom,hogy a kezdöben van és mikor becserélik.
Nem tudom megmagyarázni,lehet mikor idekerült rossz meccseit láttam és azota csak a hibáit nézem.
Mindig is voltak olyan játékosokat akiket jobban vagy kevésbé de általában ugy együtt szeretem az Intert,kivéve Cordobat!!!
Biztos másnak is van olyan játékos akivel nem szimpatizál és lehet azon meg én lepödnék meg.
Pl egyik Interes haverom Zamoranot gyülölte pedig aztán ö egy elég szerethetö figura. Nem kapott autogrammot,meg valami marhaság miatt nem emlékszem de talán már ö se de egyszerüen utálta.
Az elejére már senki nem emlékszik mint ahogy nekem is csak dereng miért lettem Interes és miért nem szerettem a kezdetektöl Cordobat,nyilván akkor nem tudhattam,hogy sokáig marad szoval az ellenszenv nem mostani de tuléli az Ivan.
Remélem Ranocchia jöttével ö megy.
De ez nem ide tartozik ugyhogy bocs az offért.
kiscivis

20recoba írta:
Tommy írta:Natalino, Benedetti és Faraoni trioból ha már az egyikből nagy játékos lesz már akkor nagyon jól jártunk.

Kíváncsi vagyok,hogy Faraoni és Crisetig mire viszi, mert nagyon nagy tehetségként tartják őket számon, főleg Faraoniról hallotam szépeket. Látta már valaki játszani őket?

Volt szerencsém élőben nézni a kicsik derbyjét, és elég jó benyomást tettek mindketten. Egy meccs alapján ugye nehéz véleményt mondani, bár Crisetiget már láttam párszor, de Faraonit csak egyszer. Mindenesetre nagyon jó felépítésű és higgadt.
Tommy

Hát én kapásból tudok vagy 5 játékost, akit gyűlölök, de van több is. :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Na és Crisetig? Nem érett még, hogy bár padra csüccsenjen többször? :oops:
kiscivis

Gabosska írta:Na és Crisetig? Nem érett még, hogy bár padra csüccsenjen többször? :oops:

Lehet, h megérett, de azon a poszton túl sok játékosunk van ahhoz, h ő is odaférjen.
Válasz küldése