INTER-1908 írta: ↑2022.05.30. 09:54
interfan írta: ↑2022.05.30. 09:46
Cupi írta: ↑2022.05.30. 09:43
Hihető.

Persze ha ez összejön Marotta kapjon szobrot.
115m-ert megvett jatekost, 1 ev utan kidobjak 0 euroert.
Majd 2 ev mulva, amikor mar 31 lesz Lukaku, leulunk targyalni, es 10m-ert megvesszuk.
Ahogy irtad "hiheto" a Corriere, es cserebe meg Dybala megy a Romaba.
Marottanak mar ugyis allitottunk vagy 10 szobrot, neki mar nem kell.
Inkabb a Corriere kapjon kitunetest, ha ez bejon, onanntol csak nekik hiszunk el barmit, es a Chelsea pedig a legnagyobb bohoc klub dijat.
Én nem tartom ezt annyira hihetetlennek... Ha Lukaku nem akar a chelseaben maradni akkor el kell adni annak nincs értelme hogy motiválatlanul focizgasson még két évet... két opció van a Chelsea a lehető legtöbb pénz akarja (így is bukni fog ez 100%) és eladja a Tothanemnek vagy azt mondja h mehet bárhova Anglián kívül... Csak ezután a szezon után nem fognak tolongani érte a klubbok és senki nem fog a zsebébe nyúlni tudva azt h Lukaku menni akar....Én látok esélyt arra h Lukaku nálunk köt ki más kérdés hogy ki lenne a jobb Lukaku v Dybala (nehéz eldönteni) illetve két teljesen más játékosról beszélünk én inkább Lukakut hoznám vissza Dybala és a Roma pedig szerintem nagyon passzolna
Szerintem nem az a "hihetetlen" hogy Lukaku it kothet ki.
Hanem az, amit a Corriere irogat.
- Hogy Dybalanak megmondtuk, bocsi csak B terv vagy, most varj, mert Lukaku kiderul jon e, es ha nem, na csak akkor johetsz.
- Na meg az, hogy majd totali ingyen kolcsonnel ideadjak 2 evre, es majd 2024 nyaran, amikor Lukaku mar 31 eves elmult, leulunk targyalni.
Mindezt egy olyan jatekosert, akit 1 eve 113m-ert vettek...
Sokkal hihetobbek azok a pletykak, hogy Skriniart/Bastonit ajanljuk, vagy az hogy a sima kolcsonert is 23m-t ker a Chelsea, es mi ezert odaadnak DeVrijt, stb.
Nekem nem elkepzelhetetlen, hogy Lukaku itt kot ki, viszont a fentebb irt Corriere kondiciok, es Dybala story viszont mar nonszensz es elkepezelhetetlen.
Aztan persze lehet a Corriere a kiraly, es hatalmas benezes ez tolem, es valoban ezt mondtuk Dybalanak, es megkapjuk Lukakut ingyen 2 evre, majd megvesszuk 10m-ert.
Lehet...
De en nem tudom elkepezelni.
En azt tudom elkepzelni, hogy akar Skriniar, akar Bastoni megy erte, vagy fizetunk 20-30m-t, esetleg DeVrijt a kolcsonert.
Es amit pl a Gazzetta es a Sky is irt, ha sikerul a lehetetlen, es jon Lukaku szinte ingyen, akkor eladjuk Martinezt.
Na ez nekem egy realis forgatokonyv.
Viszont ez esetben semmikeppen nem szabad Bastonit vagy Skriniart eladni, mert akkor ugyanazt eljuk at mint tavaly, hogy 2 top jatekos is megy.
Jojjon Dybala ingyen, jojjon Lukaku legjobb esetben ingyen kolcson, rosszabb esetben fizessunk a kolcsonert 20m-t, es akkor adjuk el Martinezt 80m-ert.
Mar ebbol megvan az eloirt +60m.
Fiatalalkbol, meg ilyen Sensikbol pedig szerezzunk be tovabbi penzt, es azt el is kolhetjuk meg erositesekre.