A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Szabr91

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

bodimiki7 írta:Gyakorlatilag lényegtelen, hogy ki az edző mert nem fog nálunk megoldani semmit sem. De érdekes kérdéseket vetne fel, hogy a 0 km-es Serie A rutinú de Boert elküldik és hoznának a helyére egy szintén kezdőt. Most nem tudom, hogy ezen nevetni kellene vagy sírni... :lol:

Hát ezaz. Jönnek a hírek, hogy olyan edzőt akarnak, aki ismeri a Serie A-t, az olasz focit, erre aki ismeri, azt kigolyózzák és hoznak egy spanyolt. Mintha saját maguk ellen lennének. Mert, hogy Joorabchian ajánlására...Marcelinót is ő képviseli? Mennyi lesz a részesedése a díjából? Mintha Vörösbaranyi mondaná meg ki legyen a szöv. kap. Agyam eldobom.
Szabr91

Festa írta:
interfan írta:Lezajlott a találkozó a Suning vezetői és Pioli közt.
Hiába Ausilio ajánlása és minden ereje, a Suning vezetőit továbbra sem győzte meg.
Pioli el is hagyta Milánót, de továbbra is kapcsolatban maradt Ausilioval, és izgatottan várja hogy elkezdhesse munkáját az Internel.
Viszont a Suning vezetői Kia Joobrachian tanácsára inkabb Marcelinoval képzelik el a jövőt.
Marcelino is Milánóban van, és várja a hívást a találkozóra.
Ez a találkozó már a következő órákban megtörténhet, mivel a Suning vezetői holnap be akarják jelenteni az új edzőt.

A legrosszabb megoldás lesz.
Egy nevesincs edző akinek még edzői tapasztalata sincs.
A Chelsea is túl élte tavaly a 10.helyet talán mi is túl fogjuk.

Conteval érkezett a tisztítótűz, de hozzánk mikor érkezik már valakivel?
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Szabr91 írta:
Festa írta:
interfan írta:Lezajlott a találkozó a Suning vezetői és Pioli közt.
Hiába Ausilio ajánlása és minden ereje, a Suning vezetőit továbbra sem győzte meg.
Pioli el is hagyta Milánót, de továbbra is kapcsolatban maradt Ausilioval, és izgatottan várja hogy elkezdhesse munkáját az Internel.
Viszont a Suning vezetői Kia Joobrachian tanácsára inkabb Marcelinoval képzelik el a jövőt.
Marcelino is Milánóban van, és várja a hívást a találkozóra.
Ez a találkozó már a következő órákban megtörténhet, mivel a Suning vezetői holnap be akarják jelenteni az új edzőt.

A legrosszabb megoldás lesz.
Egy nevesincs edző akinek még edzői tapasztalata sincs.
A Chelsea is túl élte tavaly a 10.helyet talán mi is túl fogjuk.

Conteval érkezett a tisztítótűz, de hozzánk mikor érkezik már valakivel?

Majd Simeone, addig sajnos ez van :roll:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Marcika...baszdmeg..falnak megyek..
Moggi fedőcége lehet a Suning. :D Ezek teljesen leépítenek minket.
Aki többszörös holland bajnok az nem jó, de egy spanyol 2 edző az király lesz.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

elsírom magam :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nekem csak egy igazi Marcelinho van és ő az:

https://www.youtube.com/watch?v=CCSNSzxloH4
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Mi akarunk eredményt és top csapat lenni újra.
Erre egy Pioli és Marcelino a 2 jelölt, komolyan szégyen.
Hiddink nem kell mert 2,5 évre írna alá, Blanc nem kell mert 3,5 évre, Bielsa nem jön mert ellenkezik az elveivel mi ezt elfogadjuk, Pellegrininek hiába van csapata rá sem nézünk, AVB nem kell mert 2,5 évre írna alá.
Elképesztő ami itt ment megint...
Jöhet ide James, Marquinhos, Alexis, bárki, de amíg ilyen Pioli-Marcelino szintbe gondolkozunk addig ne várjunk semmit.
Kb kezdődhet a fogadás hogy meddig húzza az új edző.
Bajnokságba Milan, Napoli, Fio, Genoa, Sass, Lazio...
Lehet januárban megint új edző jön...
De majd, egyszer, talán, esetleg Simeone eljön.
Szép dolog álmodni, de a valóság meg az álom közt egy fényév van kb.
Szabr91

Szerintem az nyilvánvaló, hogy a Suning Simeonera vár. Ez azért baj, mert mire lejár a szerződése, az 1,5 szezon. Addig meg elvegetálunk? Mi lesz, ha Simeone nem akar a Serie C-ben edzősködni?
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Megmondom őszintén volt már pár alkalom amikor nagyon kilátástalannak láttam a helyzetet az utóbbi 6 és fél év alatt, de ennyire még sosem. Félek a szezon első felét erősen alsóházi csapatként fogjuk zárni, remélhetőleg azt a szégyent nem kell megélnünk, hogy kiesik a csapat év végén... Ekkora fejetlenséget, szánalom. Simeone 100% nem fog jönni ha nem lesz rendbe téve a klub, márpedig jelenleg nem hogy egyhelyben toporgás van a már tavalyi mélyponthoz képest is, hanem egyenesen mélyrepülés.
interfan

Olasz másodedzője lehet majd Marcelinonak.
Nagy eséllyel Baresi helyet kaphat a stábjában.2
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:Mi akarunk eredményt és top csapat lenni újra.
Hiddink nem kell mert 2,5 évre írna alá, Blanc nem kell mert 3,5 évre, Bielsa nem jön mert ellenkezik az elveivel mi ezt elfogadjuk, Pellegrininek hiába van csapata rá sem nézünk, AVB nem kell mert 2,5 évre írna alá.
Jöhet ide James, Marquinhos, Alexis, bárki, de amíg ilyen Pioli-Marcelino szintbe gondolkozunk addig ne várjunk semmit.

Ez nem most van elcseszve, hanem nyáron volt. Akkor szépen Pellegrinit kellett volna hozni júniusban, nem baszakodni ezzel a hülye Mancinivel.
AVB mivel lenne jobb, mint Pioli? Sehol. Blanc egy totál Mancini 2, egy sztárcsapattal bajnokságot tudott nyerni, ennyi. A holland iskola totális bukása után én sem hívnám fel Hiddinket. Marcelinot sem hoznám ide.
Ha nem Pioli, akkor maximum Bielsa, de Ő is sok helyen égett már be. Ebben a helyzetben szerintem egy olasz edző lenne a legmegfelelőbb, sajnos ezek közül a legjobb Pioli.
interfan

alwin91 írta:
interfan írta:Mi akarunk eredményt és top csapat lenni újra.

Ez nem most van elcseszve, hanem nyáron volt. Akkor szépen Pellegrinit kellett volna hozni júniusban, nem baszakodni ezzel a hülye Mancinivel.
AVB mivel lenne jobb, mint Pioli? Sehol. Blanc egy totál Mancini 2, egy sztárcsapattal bajnokságot tudott nyerni, ennyi. A holland iskola totális bukása után én sem hívnám fel Hiddinket. Marcelinot sem hoznám ide.
Ha nem Pioli, akkor maximum Bielsa, de Ő is sok helyen égett már be. Ebben a helyzetben szerintem egy olasz edző lenne a legmegfelelőbb, sajnos ezek közül a legjobb Pioli.

Azzal teljesen egyetértek, hogy itt már nyáron lépni kellett volna.
De nyáron is kivártuk, amikor meg léptünk nem az elvárásoknak megfelelően választottunk edzőt.
Pellegrini nekem is egyik favorit lett volna nyáron.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy Blanc egy semmi.
Oké BL-be nem ment neki, de olyan szinten uralta tavaly mondjuk a bajnokságot mint még soha senki.
Nem kis sztárokkal dolgozott együtt, és mindig mindenkit beállított a sorba. És itt nem noname játékosokat kellett megfognia, hanem Ibrakat.
Bielsa pedig rövitávon mindenhol csodát tett, ő maga egy zseni.
De ezekbe sajnos felesleges belemenni, mert nem témák már ezek a nevek.

Abban is egyetértek, hogy ha már választani kell Marcelino vagy egy olasz edző közt, akkor inkább az olasz.
Nem szeretem Piolit, semmire nem tartom, nálam még Guidolin is előtte lenne a sorba.
Viszont Marcelinoval szemben nem is kérdés hogy őket kéne.
Már írják is az olasz lapok, hogy De Boer után egy újabb totál vak edzőt idehozunk...
Újabb öngól...
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Nekem valami azt súgja hogy Marcelino lesz az edzőnk..
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Inkàbb hozzuk vissza Cupert....bohóckodás megy, nem lehet, hogy a hàttérben màr megeggeztünk Simeoneval, hogy év végén jön? Máskülönben amit csinàlunk a focimanagerben is elképzelhetetlen vagy az nb1ben, óvodás dolgok... Thohir amúgy meg mi a fasznak van még itt? Ō is csak belepofázni tud mindenbe...elnök...ugyan...Kia mittudoménki irànyítgatja az àtigazolàst meg javasolgat? Minek van a sportigazgató? Gondolom szép kis zsetont szedett le a J.Mario , Barbosa üzlet utan... Nem am ntha Ausilio alkalmas lenne a szerepre...
interfan

Kenji írta:Inkàbb hozzuk vissza Cupert....bohóckodás megy, nem lehet, hogy a hàttérben màr megeggeztünk Simeoneval, hogy év végén jön? Máskülönben amit csinàlunk a focimanagerben is elképzelhetetlen vagy az nb1ben, óvodás dolgok... Thohir amúgy meg mi a fasznak van még itt? Ō is csak belepofázni tud mindenbe...elnök...ugyan...Kia mittudoménki irànyítgatja az àtigazolàst meg javasolgat? Minek van a sportigazgató? Gondolom szép kis zsetont szedett le a J.Mario , Barbosa üzlet utan... Nem am ntha Ausilio alkalmas lenne a szerepre...

Álmodhatunk tovább hogy na majd 2018-ban Simeone.
De egy, addig még van 1,5 év ami egy Marcelinoval érdekes lesz...
Kettő meg majd nézhetünk nagyokat ha eljön a 2018 és Simeone nem jön. Évek óta ez megy...
Minden nevetséges döntést ráfogunk Simeonera, aki lassan 3 éve minden nyáron érkezik...
interfan

tomika431 írta:Nekem valami azt súgja hogy Marcelino lesz az edzőnk..

Ezt teljesen jól érzed.
tomika431

interfan írta:
tomika431 írta:Nekem valami azt súgja hogy Marcelino lesz az edzőnk..

Ezt teljesen jól érzed.

Holland után spanyol foci..hát ha tiki takát szeretne az itt nem fog menni..de ki tudja..
interfan

Legalabb taktikailag nincs kérdés mi lesz.
Visszatér a Ranieri féle jó öreg 4-4-2.
tomika431

interfan írta:Legalabb taktikailag nincs kérdés mi lesz.
Visszatér a Ranieri féle jó öreg 4-4-2.

akkor kb..Handa-D'Ambrosio,Miranda,Murillo,Santon-Perisic,Banega,Mario,Candreva-Icardi,Eder
interfan

Marcelino 2019-ig ír alá, egy 2,5 + 1 éves szerződést.
Felmondási záradék nem szerepel majd a szerződésében, mivel úgy nem hajlandó aláírni.

Nem baj, akkor majd 2019-ben Simeone.
Sőt Simeone egyutt Mourinhoval.
Az ember már csak sírni tud ezek után...
tomika431

interfan írta:Marcelino 2019-ig ír alá, egy 2,5 + 1 éves szerződést.
Felmondási záradék nem szerepel majd a szerződésében, mivel úgy nem hajlandó aláírni.

Nem baj, akkor majd 2019-ben Simeone.
Sőt Simeone egyutt Mourinhoval.
Az ember már csak sírni tud ezek után...

Akkor ezek szerint Simeone sem olyan biztos hogy jön ide...érdekes szezon elé nézünk..
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Engem már nagyon nem érdekel az egész. Felőlem már lehet Gipsz Jakab is az edzőnk, csak játszunk már 2 csatárral! (és persze ne 3 védővel) Én már ekkor boldog lennék. Ha ez 4-4-2 akkor legyen az. :D
Egyedül Icardi elől őrlődve 3 védővel a nyakán sokszor életképtelen. Viszont ha megoszlik a figyelem, nagyobb esély van a gólszerzésre. Remélhetőleg elő lesz már véve Barbosa is! (holnap akár!!!!)

Heynkes nevét is olvastam, de ez nagyon hápog.
interfan

Azért ennek tükörben már bánhatjuk, hogy sem García sem Prandelli nem szabad már.
Pedig ők sem egy Bielsa, Hiddink, Capello, Pellegrini, Blanc szintű edzők.
Valamint az is érdekes hogy Blancnak sok volt a 3,5 éves szerződés + fizetési igény, Hiddinknek sok volt a 2019-ig szerződés + fizetés.
De persze Marcelinoval jó 2019-ig, és ő annyira nagy név hogy felmondási záradékot sem tehetünk bele.

Hát igen, igazi vérbeli Interes döntés és sztori ez....
interfan

internaZIOnaLe írta:Engem már nagyon nem érdekel az egész. Felőlem már lehet Gipsz Jakab is az edzőnk, csak játszunk már 2 csatárral! (és persze ne 3 védővel) Én már ekkor boldog lennék. Ha ez 4-4-2 akkor legyen az. :D
Egyedül Icardi elől őrlődve 3 védővel a nyakán sokszor életképtelen. Viszont ha megoszlik a figyelem, nagyobb esély van a gólszerzésre. Remélhetőleg elő lesz már véve Barbosa is! (holnap akár!!!!)

Már írja a Gazzetta a Marcelino Intert.
4-4-2, ami inkabb 4-4-1-1 lehet:
Handa
Ansaldi-Miranda-Murillo-Santon
Candreva-Medel-Mario-Perisic
Banega
Icardi
tomika431

interfan írta:Azért ennek tükörben már bánhatjuk, hogy sem García sem Prandelli nem szabad már.
Pedig ők sem egy Bielsa, Hiddink, Capello, Pellegrini, Blanc szintű edzők.
Valamint az is érdekes hogy Blancnak sok volt a 3,5 éves szerződés + fizetési igény, Hiddinknek sok volt a 2019-ig szerződés + fizetés.
De persze Marcelinoval jó 2019-ig, és ő annyira nagy név hogy felmondási záradékot sem tehetünk bele.

Hát igen, igazi vérbeli Interes döntés és sztori ez....

Akkor ezek szerint tutira ő lesz az edzőnk.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nekem bevallom annyira elegem lett az olasz edzőkből (akik nálunk szárnyaltak: Gasperini, Ranieri, Strama, Mazzarri, Mancinit kedvelem, de hát ő is alakított), hogy emiatt elvből is külföldi edzőre szavazok.
Persze Mazzarri is ismerte pl a bajnokságot, aztán láttuk milyen nézhetetlen valami ment minden hétvégén, ráadásul még a szurkolók sem szerették, és akkor a többieket fel sem hoztam mi ment velük...

Egy külföldiben látom azt a lehetőséget, hogy valami pluszt hozzon, amivel ezt az állóvizet felforgatja.
De Boer is hozta ezt, de ő inkább a kereten tudott volna renoválni, eredményekben egyelőre nem annyira, más kérdés, hogy ahogy írtam én most már azzal is beértem volna...
És sajnos pont az ő esetében jött ki az, hogy milyen erős az ellenszél egy más kultúrából jövő edző felé...
A média... Szurkolói türelmetlenség...

A 4-1-4-1 meg szerintem nem rossz taktika, ez De Boernál is látszott néha, a keret is megvan hozzá.
Én nem látom, egy Pioli mit tudna itt hozni.
Valamiért az olasz edzők mindig forradalmat akarnak csinálni azzal, hogy már leírt játékosokból elő akarják hozni a nem bennük lévő sztárt... (Ranocchia és Nagatomo esetében ezt rendszeresen látjuk).
Valamint a 3 védő előbb-utóbb MINDIG előkerül, még ha alkalmatlan is a keret hozzá.
Én ebből nem kérnék.
Igaz Pioli mit veszíthet?
Sosem volt komoly eredménye, kiemelkedő statjai, leszámítva ugye a kifutott BL-idényt.
Tehát őt egy itteni bukta sem tűntetne fel rosszabb színben...
És igen, ez az Inter most nem az az Inter, de a márkanév mindig meg fog maradni, nem véletlenül foglalkozik ennyit velünk a világsajtó a napokban (mi(k) vezettek a válsághoz), emiatt még jól is nézne ki a CV-jében.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

PellerG írta:Nekem bevallom annyira elegem lett az olasz edzőkből (akik nálunk szárnyaltak: Gasperini, Ranieri, Strama, Mazzarri, Mancinit kedvelem, de hát ő is alakított), hogy emiatt elvből is külföldi edzőre szavazok.
Persze Mazzarri is ismerte pl a bajnokságot, aztán láttuk milyen nézhetetlen valami ment minden hétvégén, ráadásul még a szurkolók sem szerették, és akkor a többieket fel sem hoztam mi ment velük...

Egy külföldiben látom azt a lehetőséget, hogy valami pluszt hozzon, amivel ezt az állóvizet felforgatja.
De Boer is hozta ezt, de ő inkább a kereten tudott volna renoválni, eredményekben egyelőre nem annyira, más kérdés, hogy ahogy írtam én most már azzal is beértem volna...
És sajnos pont az ő esetében jött ki az, hogy milyen erős az ellenszél egy más kultúrából jövő edző felé...
A média... Szurkolói türelmetlenség...

A 4-1-4-1 meg szerintem nem rossz taktika, ez De Boernál is látszott néha, a keret is megvan hozzá.
Én nem látom, egy Pioli mit tudna itt hozni.
Valamiért az olasz edzők mindig forradalmat akarnak csinálni azzal, hogy már leírt játékosokból elő akarják hozni a nem bennük lévő sztárt... (Ranocchia és Nagatomo esetében ezt rendszeresen látjuk).
Valamint a 3 védő előbb-utóbb MINDIG előkerül, még ha alkalmatlan is a keret hozzá.
Én ebből nem kérnék.
Igaz Pioli mit veszíthet?
Sosem volt komoly eredménye, kiemelkedő statjai, leszámítva ugye a kifutott BL-idényt.
Tehát őt egy itteni bukta sem tűntetne fel rosszabb színben...
És igen, ez az Inter most nem az az Inter, de a márkanév mindig meg fog maradni, nem véletlenül foglalkozik ennyit velünk a világsajtó a napokban (mi(k) vezettek a válsághoz), emiatt még jól is nézne ki a CV-jében.

Itt ebben a belterjes olasz bajnokságban,ahol sem fejlődni sem újítani nem lehet, a kicsit is kreatívabb vagy újító edzők egytől egyik megbuknak. Sokan írták itt hogy az olasz közeg.

A keretünk kreténsége az még csak az egyik tényező, hogy nincs aki levegye a körmükről a játékosokat. Sem a keretben ( anno emlékszem egy sztorira, hogy Materazzi felkente Balotellit a falra) vagy nem hiszem hogy egy Morattival packáztak volna.

A másik hogy az egész bajnokságban ez az anti foci megy, ami europai porondon 0. Forognak itt évről évre ezek a begyepesesett olasz edzőtekintélyek... es mennek is.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:
internaZIOnaLe írta:Engem már nagyon nem érdekel az egész. Felőlem már lehet Gipsz Jakab is az edzőnk, csak játszunk már 2 csatárral! (és persze ne 3 védővel) Én már ekkor boldog lennék. Ha ez 4-4-2 akkor legyen az. :D

Már írja a Gazzetta a Marcelino Intert.
4-4-2, ami inkabb 4-4-1-1 lehet:
Handa
Ansaldi-Miranda-Murillo-Santon
Candreva-Medel-Mario-Perisic
Banega
Icardi

Én őszintén megmondom, hogy tököm kivan ezzel az 1 csatáros játékkal már. A régi jó 4-3-1-2 kellene ide valami hasonló kp-val:
J.Mario---Medel---Brozovic
----------Banega----------
------Icardi----Jovetic-----
Simán megpróbálnám, mert ez a szélsős játék egyértelműen nem megy...
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Akkor most Marcelino?

2 napja megkérdeztem itt hogy ki ez egyáltalán...asszem ez mindent elmond.

Ha ő lesz hát sok sikert neki, és remélem megcáfolja az aggodalmakat.
lisznyai

Hozzászólás Szerző: lisznyai »

Sport Mediaset conferma e rilancia: per Marcelino è pronto un contratto al 2019.

Akkor eldőlni látszik: Marcelino.
ricsinter

Hozzászólás Szerző: ricsinter »

Nem rossz edző amúgy szerintem Marcelino, közelebb áll jóval a játékstílusa az olasz bajnoksághoz mint De Boeré, Villarealnak is nagyon stabil volt a védelme a keze alatt, nem a látványos focira megy rá, csakhát se nem rutinos, tapasztalata sincs olaszban és neki is játékossal való balhé miatt kellett menni a Villarealtól.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

lisznyai írta:Sport Mediaset conferma e rilancia: per Marcelino è pronto un contratto al 2019.

Mondjuk legalább a spanyol ajkúak:kolumbiaiak,argentinok,chileiek érteni fogják.
A nagy kérdés,hogy kihúzza-e nyárig.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

lisznyai írta:Sport Mediaset conferma e rilancia: per Marcelino è pronto un contratto al 2019.

Úgy néz ki hogy egy abszolút "under the radar" edzőnk lehet, aki valóban elég jó munkát végzett spanyolban.
Mondjuk spanyol liga áll a legtávolabb az olasztól, így elég érdekes döntés lehet.

Én úgy vagyok vele hogy inkább Marcelino mint egy Pioli vagy Guidolin, de túl nagy elvárásaim nem lesznek, hátha rámcáfol :P
interfan

Lezárult az edzőkérdés, Marcelino lesz az Inter új edzője, az ügyben minden kész.
Ezt megerősítette az összes hírportál. Gazzetta, Corrierre, TS, Sportmediaset, Premiumsport.
Marcelino 2019-ig ír alá, így végül 2,5 + 1 éves szerződést kap. Ha bejutunk 2018-ig a BL-be, akkor automatikusan meghosszabodik Marcelino szerződése.
Mivel úgy nem volt hajlandó aláírni mint De Boer vagy Pioli, hogy felmondási záradék legyen a szerződésbe, ezért nem szerepel a szerződésben semmilyen záradék.
Fizetéséről még nincs pontos összeg, de a hírek szerint 2-3,5m körül lesz.
Hivatalos bejelentés akár már ma érkezhet.
Komax

interfan írta:Marcelino 2019-ig ír alá, így végül 2,5 + 1 éves szerződést kap. Ha bejutunk 2018-ig a BL-be, akkor automatikusan meghosszabodik Marcelino szerződése.
2 dolog lett világos.
- Az idei szezontól nem várunk már semmit.
- Kia Joorabchian irányítja az Intert.

Sok sikert Marcelino!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nem nagyon tudtam, hogy ki is az a Marcelino, ezért gondoltam rákeresek gugliban... Elsőre egy online pizzarendelési lehetőséget dobott fel. Nagyon remélem, hogy röviddel ezután már az edzőt fogja és a sikerei miatt.. :)

Viccet félretéve, valaki felvilágosítana, hogy ki ő és mire lehet tőle számítani nagyvonalakban?
interfan

Igy utólag kiderült pár dolog.
Hiddinket mi mondtuk le, de nem a szerződés hosszúsága, hanem rövidsége miatt.
Hiddink eljött volna, de csak 6 hónapos szerződést írt volna alá.
Mi viszont közép (1,5év) és/vagy hosszútávra (2,5-3,5év) keressünk edzőt.
Ezért mondtuk vissza Hiddinket.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta:Igy utólag kiderült pár dolog.

Ezek szerint akkor lemondhatunk Simeone érkezéséről is 2018-ban? Mégsem rá vártunk?
tomika431

Én örülnék ha a klub vezetésben helyet kapnának egykori játékosaink. Pl:
Sportelnöki szerep:Zanetti, Leonardo
Technikai igazgató: Oriali
Másodedzői poszt: Baresi,Samuel,
Tehetség kutatás:Figo, Cordoba
Szabr91

lucky0 írta:
interfan írta:Igy utólag kiderült pár dolog.

Ezek szerint akkor lemondhatunk Simeone érkezéséről is 2018-ban? Mégsem rá vártunk?

A klub szerintem rá vár, de konkrétum nem lehet az ügyben. Simeone sem tudja még hol folytatja szerintem. Amíg itt ilyen káosz van vezetőségi szinten is, addig ide biztos nem fog jönni. Én úgy gondolom, hogy Simeone 2018-ig tervez az Atleticonál, de fogalma sincs, hol köt ki. Az Internek újra vonzónak kell lennie az ilyen presztízsű edzőknek, játékosoknak, addig itt ilyen kaliberű edző nem fog kikötni. Az ilyen körülménybe még Simeone is belebukhat...Itt a tulajoknak kell rendet tenni, elsősorban maguk között, utána jöhet a csapat.
interfan

Döbbenet milyen nevek merültek még fel.
Zola, Zenga.
Te jó ég...
Ez a Marcelino, Pioli sor is nulla, na de ez a 2 olasz azt hiszem mindennek a legalja.
R9.

Zenga o.O
interfan

R9. írta:Zenga o.O

Zola, Zenga irány a Seria B.
Marcelino = 12. hely.

Álom milyen kilátásaink vannak, és még mi keressünk hosszútávra edzőt.
Zenga, Zola, Pioli, Marcelino nem is tudom melyik a legalkalmasabb.
Ja bocs elfelejtettem hogy mi nem a Chievo vagyunk.
Blanc, Bielsa, Pellegrini, Hiddink kik ezek???
Ide Zola, Zenga, Marcelino, Pioli kell.
Ide jutottunk, döbbenet....
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Így viszont tisztul a Simeonés kép, aki elmondta (ahogy az elnök is), hogy 2018-ig mindenképpen az Atleticonál marad, mert alig várja az élményt, hogy az új stadionban is vezethesse szeretett csapatát (a 2017-18-as szezontól játszanak majd ott).

Tehát nekünk minimum 1.5 évre kell(ett) edző.
És hát amekkora a káosz itt mára, egyáltalán semmi sem biztos, sőt, valószínűtlen, hogy ha nem lesz rendeződés a háttérben, nem soknak fognak az Inter padjára vágyni a közeljövőben, hiába a pénz.

Az első hullámmal felvetődött nevek közül én Blanc-ra szavaztam volna, hiába a BL sikertelenség, viszont a PSG-vel toronymagasan nyert hazai színtéren, ez meg látjuk idén már nincs meg...
Villas Boasnak is örültem volna, viszont ahogy írta valaki, ő kicsit De Boer 2 feeling lett volna, újítás egy idegen terepen.

Aztán mindenképpen a rutinra és Hiddinkre tettem volna a voksom, aki végre talán tekintéllyel bírt volna az öltözőben.
Az olasz vonal nálam valamiért nagyon nem, Di Francescon kívül most nem látom azt a trénert, aki különb tudna lenni a Ranieri, Strama, Gasp, Mazza sornál (3 védő, fazontalanság, stb-stb).
Egy külföldi edző hozhat olyan pluszt SZERINTEM, ami szemlélet változást adhat (persze csak ha hagyják, mert De Boernak nem hagyták).
Bevallom még a Marcelinoval szemben meglévő kételyeim ellenére is rá szavaznék inkább, mint erre a Pioli, Guidolin, Zola, Zenga-féle belterjes olasz vonulatra...
R9.

Már Mourinhot is írják :D ez még hiányzott
Szabr91

Blanc a Bordeaux-nál egyértelműen jó volt (bajnoki cím), de a válogatottal és a PSG-vel szerintem egyértelműen bukott. Azzal a PSG-vel nem a bajnokság a mérvadó véleményem szerint. "Toronymagasan nyert a PSG-vel, idén mint látjuk ez nincs meg." Ezzel nem azt bizonyítod, hogy Blanc mennyire jó, hanem azt, hogy Blanc-nál Emery gyengébb. Akkor még volt egy utolsó kifutó szezonját menő Ibrahimovics :D
Komax

Sky - A Suning felbontotta Michael Bolingbroke szerződését.
tomika431

Komax írta:Sky - A Suning felbontotta Michael Bolingbroke szerződését.

no még Ausilio-ét és jöhet Leonardo a helyére..
Szabr91

tomika431 írta:

Ausilio és Gardini van Leo ellen, nem Bolingbroke volt. :D Pont annak a szerződését bontották fel, aki jól végzi a munkáját. Ezek szerint akkor nekik jobb emberük van a posztra, remélem.
tomika431

Szabr91 írta:
tomika431 írta:

Ausilio és Gardini van Leo ellen, nem Bolingbroke volt. :D Pont annak a szerződését bontották fel, aki jól végzi a munkáját. Ezek szerint akkor nekik jobb emberük van a posztra, remélem.

aha értem..mondjuk nekem Bolingbroke szimpatikus figura volt..ha jól emlékszem Thoir hozta ide.
Válasz küldése