A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: interfan »

R9. írta:Még mindig Contet és Cholot írják

Ez szerintem így is marad, jópár hónapja erről szól minden hír.
All-in Conteért, ezzel és ezzel akarjuk meggyőzni, most már ezzel is, ja és ezzel is.
Mint tudjuk május 27, ekkor kapunk végleges választ.
Simeone ügyet meg megint kívülről fújjuk, ő az első számú Conte alternatíva.

Viszont valljuk be, reális esély, hát nem tudjuk mennyi van...
És sajnos itt kezdődnek a bajok.
Én ezekből a Kínaikakból simán kinézem, hogy Mancini tényleg egy komoly alternatíva.
Láttuk a Mancini utáni váltás, és láttuk a De Boer utáni váltást.
És tudjuk azt pontosan, hogy Mancinivel 3 évvel hosszabbítttak volna.
Tehát szerintem abszolult reális a Mancini, Marcelino sor mint Conte-Simeone alternatíva.
És ez az igazán elkeserítő...

De jöjjön be az álmok álma, és jöjjön Conte Orialival.
Vagy jöjjön a mi magyar szurkolók álma Simeone.
Vagy ha nem, akkor normális nevekből válasszunk.
Pochettino, Blanc, Emery, Jardim, stb.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

És Interfan kit választanál Mancinit vagy Piolit? :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára drrossgeller 2017.05.08. 14:10-kor.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Most komolyan ha Mancini leulne 3xorra a vilag rajtunk rohogne - mondjuk ennel jobban nemtom lehet e meg fokozni a hangulatot
interfan

drrossgeller írta:És Interfan kit választanál Mancinit vagy Piolit? :D

Szerintem visszahoznám Stramat. :D
interfan

R9. írta:Most komolyan ha Mancini leulne 3xorra a vilag rajtunk rohogne - mondjuk ennel jobban nemtom lehet e meg fokozni a hangulatot

Sajnos nagyon tartok tőle abszolult reális ez a Mancini, Marcelino vonal.
Világ szánalma lenne...
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

interfan írta:
R9. írta:Most komolyan ha Mancini leulne 3xorra a vilag rajtunk rohogne - mondjuk ennel jobban nemtom lehet e meg fokozni a hangulatot

Világ szánalma lenne...

Ezután már tényleg csak az Egervári, Tornyi Barna, Csank Jani szint van. :D
R9.

interfan írta:

en zaccheronit
interfan

R9. írta:
interfan írta:

en zaccheronit

Micsoda edzőzsenieink voltak.
Mancini, Pioli, De Boer, Strama, Gasperini, Ranieri, Zaccheroni.
Tényleg nem semmi...
Ezek vagyunk mi. :D
interfan

matyinter írta:
interfan írta:

Világ szánalma lenne...

Ezután már tényleg csak az Egervári, Tornyi Barna, Csank Jani szint van. :D

Hát viccen kívül. :D
Elképesztő mekkora trollok vagyunk edzőtéren. :D
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

drrossgeller írta:De mikor valaki Cholot írja őt meg leoltod, hogy semmi esély rá, de Mancinire van.

Igazából Contét csak a bulvárlapok írják, semmi esély rá. A realitás teljesen máshol van, mint Conte.

Például a szenny Sunday Express szerint Conte fogja Luis Enriquet pótolni a Barcánál. Körülbelül ennyire hitelesek a Conte-Inter pletykák is.
http://www.express.co.uk/sport/football ... ews-Gossip
R9.

Biztos van benne valami ha kb osszes lap lehozta (gds,sky)
drrossgeller

interfan írta:
Micsoda edzőzsenieink voltak.
Mancini, Pioli, De Boer, Strama, Gasperini, Ranieri, Zaccheroni.
Tényleg nem semmi...
Ezek vagyunk mi. :D

Mazzari hol maradt? :)

Valamikor én is így gondoltam, de ma már kicsit árnyaltabban látom. Fontos lehet az edző személye, de nem minden. Barcelona, igazi edzőzseni nélkül is képes volt sikert sikerre halmozni, ahogy pl. szerintem Zidane se. Sőt el tudom képzelni, hogy Allegri is itt lenne a listán, ha nálunk lett volna edző és nem amott (nem írom le hol). Abban egyezzünk, hogy nem igazán tudunk edzőt kinevezni, de mögöttes hátteret sem adunk nekik a kibontakozásra. Fenti edzőkből azért páran értek el karrierjük során megsüvegelendő dolgot, tehát nem teljesen kóklerek:
Mancini- olasz és angol bajnok
De Boer- holland bajnok
Ranieri- számtalan második hely, és ugye a tavalyi csoda
Zaccheroni- Milánnal bajnokság

De a Piolival a Lazios 3.hely, Gasp idei Atalantája, vagy a korábbi Genovája, Mazzari-féle Napoli is legalább egy dobogót érhetett volna.

Persze ezek feltételezések, de többségüknél nem is nagyon kaptak segítséget, max időt. Most például arra gondolok, hogy Gasp és Ranieri egy taktikás edző, és előbbinél nem is igazoltunk a három védős felálláshoz, utóbbinál pedig eladtuk és nem pótoltuk a 4-4-2 egyik kulcsemberét Mottát.

Egy edző tud erőn felül teljesíteni, és egy kisebb csapatból is kihozni a maximumot pl. Cholo, de több példa is mutatja, hogy gyakorlatilag szinte edző nélkül is tudni kellene győzni, ha a háttérben minden rendben van. Most úgy érzem, hogy általában nem jó neveket választottuk edzőnek (kivéve mikor év közben kellett váltanunk, akkor szerintem a legjobbat hoztuk ki a szitukból), de nem adtuk meg azt a hátteret feltétlenül, amivel sikeresek lehettek volna. Abban egyetértünk, hogy a fenti nevekből választana mondjuk jövőre a Milán vagy a Róma és még néhány jó igazolással sem feltételeznénk, hogy jövőre bajnokok lesznek, de egy masszív dobogón nem csodálkoznánk szerintem. Nálunk ez sem jön össze évek óta.

Én ennek jelenleg két okot látok:
1. Miután Moratti elzárta a pénzcsapot nem tudtunk olcsó, de jó játékosokat hozni. Most komolyan nézzünk rá kik voltak Strama alatt a keretünk tagjai... A gond az volt, hogy toldozgattunk, spóroljunk egy-egy játékoson, de kell vagy 8 a keretbe, mert senki sem válik be, ahelyett, hogy hoznánk 3-4-et, de az minőség.
2. Bizonytalansági-faktor. Ha egy edző zsinórban elszenved mondjuk három vereséget, már indul is a pletyka, ki is jöjjön, és ha ehhez hozzátesszük, hogy még azt sem lehetett tudni, hogy idővel jövőre ki lesz a tulajdonos... Thohir alatt kezdett megint erősödni a keret, de könyörgöm nonszensz, hogy utóbbi években folyamatosan változott a tulaj személye...

Én a kínaiak pénze, Oriali és a stabilitás miatt most bizakodó vagyok, mint oly sokszor az évek alatt...
ibrahimovics

Hozzászólás Szerző: ibrahimovics »

Én még mindig kíváncsi lennék hector cuper képes lenne e ezzel a csapattal a végén el bukni a bajnokságot és vesztesként csak masodikak lennénk.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

R9. írta:
interfan írta:

en zaccheronit

Csodálkozom,hogy egyik szennylapban sem merült fel Rafa "Pincér" Benitez neve,mikor éppen most lett angol bajnok :lol:

Amúgy szerintem Conte 1%, Simeone 2%, Spalletti 7% és 90% hogy a következő edző se húzza ki az idény végéig...

És hogy fokozzam az "optimista" hangulatot,nagyon elhalkultak az Oriali kinevezéséről szóló hírek is...meg az is már milyen,hogy Ausilio tárgyal Orialival,hogy lesz-e a főnöke..nincsenek jó előérzeteim :roll:
Tojgli

ibrahimovics írta:Én még mindig kíváncsi lennék hector cuper képes lenne e ezzel a csapattal a végén el bukni a bajnokságot és vesztesként csak masodikak lennénk.

Pont ugyanez jutott az eszembe, hogy most kéne Cuper. A második hely tökéletes lenne idén.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Na már csak Mancini neve hiányzott ide : D

Cúpert én bírtam, abból a keretből sztem a maxot hozta ki, Guly, Conceicao, Vivas féle nullákkal majdnem bajnokok lettünk.
Racionális, csúnya focit játszatott, de eredményeset.
Az elmúlt években ezt a szar futballt, eredmény nélkül produkáljuk.
interfan

Tojgli írta:
drrossgeller írta:De mikor valaki Cholot írja őt meg leoltod, hogy semmi esély rá, de Mancinire van.

Igazából Contét csak a bulvárlapok írják, semmi esély rá. A realitás teljesen máshol van, mint Conte.

Például a szenny Sunday Express szerint Conte fogja Luis Enriquet pótolni a Barcánál. Körülbelül ennyire hitelesek a Conte-Inter pletykák is.
http://www.express.co.uk/sport/football ... ews-Gossip

Azért ezzel nagyon messze jársz az igazságtól.

http://www.fcinternews.it/focus/sky-att ... ive-246082
http://www.fcinternews.it/focus/carrera ... emi-246078
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... one-246041
http://www.fcinternews.it/rassegna-stam ... uro-246023
http://www.fcinternews.it/rassegna-stam ... ter-245877
http://www.fcinter1908.it/copertina/int ... ven-zhang/
http://www.fcinter1908.it/primo-piano/s ... -arrivera/
http://www.calciomercato.com/news/inter ... cco--48590

És ez csak a mai nap "termése".
Meg lehet mondani, hogy a komoly angol lapok nem írják, ez oké.
De azért a Skyt, a Gazzettat, meg akár a TS-t mindennek lehet nevezni, de nem bulvárlapnak.

Ja és megint nem beszélve az elmúlt időben tett nyilatkozatokról:
- Contet kb 10x kérdezték az elmúlt 2 hónap alatt, elég megnézni a válaszokat, ha valaki sejt egy Conte-Inter dolgot a háttérben
- Conte ügynöke is kb 5x szólalt meg, mindegyik alkalommal elmondta, ez Conte döntése nem az övé.
- Valamint Conte volt segítője, is elmondta pont ma, hogy Conte helyes döntés fog hozni az Inter-Chelsea kérdésből.
Valamint hogy egy igazi profi, és semmi problémát nem jelentene neki az Inter, és mindent amit lehet megtenne a csapatért.

Szóval ezek után azt mondani, hogy ez csak egy egyszerű pletyka, háát...

Az most egy megint más kérdés, hogy reálisan mennyi esélye van.
Mert azért azt az összes lap leírja, hogy max 10-20%.
De egy dolog biztos, ez a Conte-Inter szál nagyon nagyon komolyan él a háttérben.
interfan

Sajnos nagyon tartok attól amit Brecsinho kolléga írt...
Hogy az egész Oriali dologból nem lesz semmi.
Onnantól meg ha nem jön egy normális felső vezető, vége a csapatnak.
Mint ezt látjuk 2010 óta...
interfan

Újabb cikk az eddigiekhez.
http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... mpo-246089

Ezen hír szerint már annyira konkrét a Suning elképzelése, hogy a konkrét nyári programot is felvázolták Contenak.
Többi részét meg felesleges is leírni, de hát megteszem ha már itt ez a cikk.
Évi 15m-s fizu, 5 éves szerződés, totális teljhatalom, Oriali, mind a 6 fős szakmai stáb, korlátlan és egyedüli hatalom egész Appianoban, 6 új játékos a kezdőbe.
A cikk, mint az összes többi kitér arra, hogy teljes az all-in Conteert, szóval mindent egylapra teszünk fel.
Még akár a világ legjobban fizetett edzőjévé is hajlandók Zhangek megtenni.
Kitérnek arra is, hogy Simeone mint B terv még képben van. De nagyon "langyos" az egész ügy, mivel semmiféle kapcsolat nincs, másik meg hogy Simeonenak egyáltalán nem az Inter van jelenleg képben.
interfan

Azért számomra az továbbra is elképesztő, hogy mennyire de mennyire máshogy gondolkoznak az olaszok.
Nagyon sok olasz Inter fórumot olvasok, sok megszólalást netes hírportálokon, és teljes más a helyzet mint itt nálunk.
Itt Magyarországon szerintem nincs Inter szurkoló aki Contet mondaná, és nem pedig Simeonet.
Persze azt mindenki elismeri, hogy a világ legjobb edzőiről beszélünk.
De köztük én is, inkább Simeonet választanám. Miközben elismerem, hogy Conte a világ egyik legjobbja.
Olaszban viszont mindenki, mint a megváltó Contet várja. Sokkal-sokkal-sokkal inkább mint Simeonet.
Conteban látják jelenleg a legjobb edzőt a világon, és nála nem tartanak senkit jelenleg többre.
A Juves múltja meg a kinti Inter szurkolóknak csak jó dolog, mivel egy hatalmasat odalehet ezzel a Juvenak vágni. Elképesztően sok kommentet olvastam, hogy mennyire megnéznék a Juve vezetők fejét, amikor Conte Inter mezzel pózol, és amikor Conte leszóritja a Juvet a trónról.
Szinte teljes az összhang az olasz szurkolók körében, és ez az összhang Conte körül egyesül.

Nagyon sok szavazás volt az elmúlt hetekben/hónapokban, akár Interes lapokon, akár igazolási lapokon, de mind-mindbe Conte fölényes győzelmét hozták ki.
Ezen mondjuk ha valaki utána olvas a kinti véleményeknek, egyáltalán nem kell meglepődni.
Most is van egy szavazás, ebben is elég egyértelmű az állás.
Durván 500 szavazát után: Conte 60%, Simeone 30%, Spalletti 10%.
http://www.calciomercato.com/sondaggi/p ... dell-inter

Persze ezek semmit nem jelentek, csak nekem mindig olyan meglepő, hogy mekkora a kontraszt a kinti Inter szurkolók, és a magyar Inter szurkolók véleménye közt.
Dehát valahol ez így van rendjén.
mike

interfan írta:A Juves múltja meg a kinti Inter szurkolóknak csak jó dolog, mivel egy hatalmasat odalehet ezzel a Juvenak vágni. Elképesztően sok kommentet olvastam, hogy mennyire megnéznék a Juve vezetők fejét, amikor Conte Inter mezzel pózol, és amikor Conte leszóritja a Juvet a trónról.

Én talán emlékszel komoly indulattal fogadtam Contét, de utána ez ugrott be nekem is, hogy egy korábbi zebrával talán meg tudnánk fingatni őket, és ettől tuti kiakadnának a csalók :D

Jó lenne nekem ő is, csak végre normális vezető és edző legyen a kormányrúdnál :|
interfan

mike írta:
interfan írta:A Juves múltja meg a kinti Inter szurkolóknak csak jó dolog, mivel egy hatalmasat odalehet ezzel a Juvenak vágni. Elképesztően sok kommentet olvastam, hogy mennyire megnéznék a Juve vezetők fejét, amikor Conte Inter mezzel pózol, és amikor Conte leszóritja a Juvet a trónról.

Én talán emlékszel komoly indulattal fogadtam Contét, de utána ez ugrott be nekem is, hogy egy korábbi zebrával talán meg tudnánk fingatni őket, és ettől tuti kiakadnának a csalók :D

Jó lenne nekem ő is, csak végre normális vezető és edző legyen a kormányrúdnál :|

Hát igen, ezt nézve nagyon is érthető az olaszok véleménye.
Totál egyetértek amugy veled, azzal amit a másik topicba írtál, meg amit itt is.
Végre legyen egy normális edző.
Ha Conte, Simeone nemet mond, akkor Pochettino.
Ha ő is, akkor Blanc.
Ha Blanc is, akkor Jardim.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ez mind szép és jó,de nekem kicsit dejavu érzésem van...volt már itt az akkor a világ egyik legjobb edzőjének tartott Lippi és emlékszünk mi lett belőle.Bár lehet,hogy a fiatal generáció másképp gondolkodik és nem élt abban a korban,de nekem vannak fenntartásaim egy gobboval szemben,főleg a Lippi féle bukta után.Zanetti is elég jól kifejtette a könyvében,hogy mennyire más a két klub DNS-e és gondolkodása.Persze azóta eltelt jópár év és globalizáció meg multikulti van,klubhuseg meg hasonlo fogalmak megszűntek,totálisan az anyagiak határozzák meg az egész világrendet stb. Szóval lehet nyomni all int Contera,de reméljük nem esünk kétszer ugyanabba a hibába.Mondjuk meg mindig azt gondolom,hogy hülye lenne Conte idejönni...
interfan

brecsinho írta:Ez mind szép és jó,de nekem kicsit dejavu érzésem van...volt már itt az akkor a világ egyik legjobb edzőjének tartott Lippi és emlékszünk mi lett belőle.Bár lehet,hogy a fiatal generáció másképp gondolkodik és nem élt abban a korban,de nekem vannak fenntartásaim egy gobboval szemben,főleg a Lippi féle bukta után.Zanetti is elég jól kifejtette a könyvében,hogy mennyire más a két klub DNS-e és gondolkodása.Persze azóta eltelt jópár év és globalizáció meg multikulti van,klubhuseg meg hasonlo fogalmak megszűntek,totálisan az anyagiak határozzák meg az egész világrendet stb. Szóval lehet nyomni all int Contera,de reméljük nem esünk kétszer ugyanabba a hibába.Mondjuk meg mindig azt gondolom,hogy hülye lenne Conte idejönni...

Bárkivel lehet bukni, és bárkivel lehet nyerni.
Igen volt egy Lippink, ez oké.
De volt egy Trappatonink is, aki nem kis sikereket ért el.
Szóval az hogy mi volt Lippivel, az szintén csak 1db példa.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ha visszahívjuk Mancsot az a világ szégyene,legalja.hu......minősíthetetlen!
interfan

Az Angol Sky szerint egyre komolyabban elképzelhető a Conte-Chelsea búcsú.
Kitérnek arra hogy kisebb ok ez ügyben a pénz.
De az Inter több pénzt tud adni neki mint a Chelsea, sőt mint tudjuk a világ legjobban fizetett edzője lenne a Suning által.
De a komolyabb ok a családja a Sky szerint.
A Conte család nem fogja Contet követni Londonba.
Igy a Sky szerint nagyon komolyan elképzelhető akár már most is a búcsú.
Viszont bizakodnak, és remélik Conte marad.
De abban megegyezik a Sky, hogy legkésőbb jövőre Conte váltani fog személyes okok miatt.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Suningnak elhiszem, hogy a általa vélt legjobbat akarja. De jó lenne észrevenni, hogy nem a világot kell legyőzni, hanem olasz élcsapattá kell újra válnunk. Egyenlőre magunkat csapjuk be évről-évre, hogy milyen értékes csapatunk van, ennél meg annál sokkal jobb a keretünk. Mire megyünk, ha 30milliós játékosok melegítenek át meccseket? Kiégett játékosokban látjuk a megoldást. Hibáztatjuk az edzőket, mert menet közben vették át a csapatot és nem tudta 5 perc alatt átadni azt az üzenetet, hogy most aztán irány a BL hely. Ázsia bugyraiból irányítják a csapatot. Igazából egy fej nélküli lovas vagyunk. Ahány vezető annyi felé húzunk. Most persze azt hiszük, hogy X-nek tele tömjük a zsebét és tejhatalmat kap akkor eljön a Kánaán. Aha...
Tojgli

interfan írta:Az most egy megint más kérdés, hogy reálisan mennyi esélye van.
De egy dolog biztos, ez a Conte-Inter szál nagyon nagyon komolyan él a háttérben.

Félre ne értsd, örülnék Conte érkezésének, de nekem ez még csak pletyka szint. Meg amúgy belegondolva semmi nem indokolná, hogy eljöjjön a Chelseatől, mielőtt kipróbálná magát a BL-ben, ahol eddig finoman szólva is lebőgött.
London egyébként jó hely, nem egy Manchesterről van szó, ahol ócska szürke idő van. London klímája meglehetősen kellemes még olasz embereknek is akár.

Én egyébként Jardimnak sokkal jobban örülnék. Jobban szeretném, ha a csapat nem egy exjuvés edzővel menne. Semmi bajom Contéval, de nem szeretem a riválisok játékosait Inter színekben látni. Véleményem szerint ez tiszteletlen dolog, sosem kedveltem ezt.
interfan

Tojgli írta:
interfan írta:Az most egy megint más kérdés, hogy reálisan mennyi esélye van.

Félre ne értsd, örülnék Conte érkezésének, de nekem ez még csak pletyka szint. Meg amúgy belegondolva semmi nem indokolná, hogy eljöjjön a Chelseatől, mielőtt kipróbálná magát a BL-ben, ahol eddig finoman szólva is lebőgött.
London egyébként jó hely, nem egy Manchesterről van szó, ahol ócska szürke idő van. London klímája meglehetősen kellemes még olasz embereknek is akár.

Én egyébként Jardimnak sokkal jobban örülnék. Jobban szeretném, ha a csapat nem egy exjuvés edzővel menne. Semmi bajom Contéval, de nem szeretem a riválisok játékosait Inter színekben látni. Véleményem szerint ez tiszteletlen dolog, sosem kedveltem ezt.

Ahogy az Angol Sky írja, nem a több pénzzel kell itt foglalkozni, hanem a család.
Ez lehet az egyetlen, de egyben a legfontosabb dolog ami miatt itt váltás lehet nála.

Jardim egyébként szerintem is jó edző.
Ha nem jön sem Conte, sem Simeone, akkor nagyon komoly jelölt lenne nálam Jardim.
Pochettino, Blanc, Jardim, ez lenne nálam a következő sor.
Tojgli

interfan írta:Ahogy az Angol Sky írja, nem a több pénzzel kell itt foglalkozni, hanem a család.
Ez lehet az egyetlen, de egyben a legfontosabb dolog ami miatt itt váltás lehet nála.

Jardim egyébként szerintem is jó edző.
Ha nem jön sem Conte, sem Simeone, akkor nagyon komoly jelölt lenne nálam Jardim.

Most például Di Marzio azt írja, hogy Ricardo Rodriguezért a Milan esélyes és már voltak is találkozó, ami pozitívan zárult, Mi pedig inkább Samirra megyünk rá.
Ezt csak azért írom, mert 1-2 hónapja még hozzánk tűnt befutónak a svájci és látjuk mennyit változtak a hírek/pletykák.
http://gianlucadimarzio.com/it/milan-su ... -giocatore
interfan

Rodriguezzel kapcsolatban már jó ideje hír, hogy nem érdeklődünk tovább.
Mivel nem fizetjük ki a 22m-s kivásárlási árat.
Milan nagy esélyes most érte, de ott van még a Schalke is.

Nálunk első számú cél most Mendy bármi áron.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Komax írta:Suningnak elhiszem, hogy a általa vélt legjobbat akarja. De jó lenne észrevenni, hogy nem a világot kell legyőzni, hanem olasz élcsapattá kell újra válnunk. Egyenlőre magunkat csapjuk be évről-évre, hogy milyen értékes csapatunk van, ennél meg annál sokkal jobb a keretünk. Mire megyünk, ha 30milliós játékosok melegítenek át meccseket? Kiégett játékosokban látjuk a megoldást. Hibáztatjuk az edzőket, mert menet közben vették át a csapatot és nem tudta 5 perc alatt átadni azt az üzenetet, hogy most aztán irány a BL hely. Ázsia bugyraiból irányítják a csapatot. Igazából egy fej nélküli lovas vagyunk. Ahány vezető annyi felé húzunk. Most persze azt hiszük, hogy X-nek tele tömjük a zsebét és tejhatalmat kap akkor eljön a Kánaán. Aha...

lassuk, hatha Oriali odakerul ahova varjuk es akkor maris lesz feje a lovasnak.
mert valoban johet barki edzonek, amig a vezetés nincs tisztazva, addig en az elmult het ev utan, oszinten szolva arra se nagyon latok eselyt, hogy jovore a TOP4 meglesz...
mike

interfan írta:Rodriguezzel kapcsolatban már jó ideje hír, hogy nem érdeklődünk tovább.
Mivel nem fizetjük ki a 22m-s kivásárlási árat.
Milan nagy esélyes most érte, de ott van még a Schalke is.

Nálunk első számú cél most Mendy bármi áron.

Egyszerűen hülyék vagyunk, mert Mendy sztem nem fog idejönni, és Rodriguezről is lecsúszunk.
24 éves, de már évek óta a bundes egyik legjobb balbekkje, válogatott, BL tapasztalat, 22 millióért ez ajándék. Allítólag szívesen is jött volna....2 év múlva majd 40-ért akarjuk megvenni.

Samir nálam messze csak Rodriguez mögött következne....
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Jardim egyébként szerintem is jó edző.

Komolyan mondom úgy beszélünk az edzőkről, mintha válogathatnánk közülük, és megmondhatnánk hogy ki a jó és ki a rossz közülük.

Fogalmunk nincs, hogy ki hogyan teljesítene itt.

De Boer jó választásnak tűnt?

És azt sem hinném, hogy abban a helyzetben van a klub hogy csak így válogasson, nekem ebből legtöbbször az alázat hiányzik a vezetőség részéről, és azt érzem hogy hárítani akarnak mondván, hogy ha nincs top edző, akkor mit lehet tenni, nem lehet belőle többet kihozni.

Pedig most már itt lenne az ideje!!!
interfan

Süti írta:
interfan írta:Jardim egyébként szerintem is jó edző.

Komolyan mondom úgy beszélünk az edzőkről, mintha válogathatnánk közülük, és megmondhatnánk hogy ki a jó és ki a rossz közülük.

Fogalmunk nincs, hogy ki hogyan teljesítene itt.

De Boer jó választásnak tűnt?

És azt sem hinném, hogy abban a helyzetben van a klub hogy csak így válogasson, nekem ebből legtöbbször az alázat hiányzik a vezetőség részéről, és azt érzem hogy hárítani akarnak mondván, hogy ha nincs top edző, akkor mit lehet tenni, nem lehet belőle többet kihozni.

Pedig most már itt lenne az ideje!!!

Persze ezzel egyetértek, lehet idejönne Simeone vagy Conte, és kb kiesnénk.
Ezt nem lehet tudni, mert senki sem jós.

Viszont igenis válogathatunk edzők közül.
Igenis van értelme ennek ami hónapok óta megy Conte kapcsán.
Igenis lenne értelme Simeonet is megkeresni.
És igenis lenne értelme Pochettinonal is futni egy kört.
Mi történik?
Max nemet mond mind...
De utána lehet szépen tovább menni: Blanc, Jardim, Emery, akár Pellegrini, Spalletti.
És azért ezekre a nevekre azt mondani, hogy na ők is biztos esélytelenek, hát azt nem lehet...

Azért De Boer meg egy más szint, és más vonal.
Holland bajnokság totál más világ mint bármi más.
De Boert meg aki ismerte, tudta hogy ő ki.
Ő egy totál Ajax-Barca iskola, ez az elv, ez a játék.
Sok passz, nagy labdabirtoklás, feltolt védelem, stb...
Ehhez azért nem kell nagy ész, hogy tudjuk ez olaszban finoman szólva is kockázat.
De mint tudjuk megint finoman szólva sem értett a focihoz, és az ő nagy szerelme volt De Boer.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Tudom h ez nem vigasz és engem nem nagyon érdekel h mi folyik más csapatoknál,de azért nem csak nekünk vannak hasonló gondjaink,nem kell azért úgy venni h mi vagyunk a világ barmai és h rajtunk röhög az egész világ stb,stb.

Rendet kell rakni.
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... aign=nsofb
interfan

Legfrisebb hírek szerint felmerült Massimo Carrera neve.
Ő Conte segítője volt az olasz válogatottig, majd tavaly átvette a Spartak Moszkvát, ahol most bajnok lett.
interfan

Megint tudnék kb 10 cikket linkelni az edzőkerdesrol, de sosem voltam híve a cikk küldéseknek.
Ezért inkább leíróm a híreket összefoglalva:

- Egy dologban semmi kérdés, mindenki álma Conte.
Most az ember már nem írja le a 100x irt híreket.
Mert ugyanazokat írják mindig.
- Az szintén biztos, ami már jó ideje, Piolit kirúgják.
- Egy újdonság van, miszerint ha Conte nemet mond, akkor Spalletti érkezhet.
Viszont Spallettivel max 2 éves szerződést kötnénk, felmondási záradékkal, arra az esetre ha Conte jövőre jönne.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

interfan írta:Viszont Spallettivel max 2 éves szerződést kötnénk, felmondási záradékkal, arra az esetre ha Conte jövőre jönne.

De basszus. :D Komolyan ilyen hülyék vagyunk? Még itt sincs a következő edző, de kb. már tudja hogy úgysem lesz felé hosszú a bizalom, és az itt maradó játékosok is tudni fogják, hogy ha valami nem tetszik, az edző előbb repül mint ők... Aztán ha kemények az edzések, meg nem az kezd, aki épp szeretne, megint nézhetjük a beleszarom focit. Így nem lehet. Egyáltalán ki jön ide úgy, hogy tudni fogja, legjobb esetben is két éve van mert nála úgy is jobb kell? Ahh... sírni tudnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PetR 2017.05.09. 15:57-kor.
drrossgeller

interfan írta:Megint tudnék kb 10 cikket linkelni az edzőkerdesrol, de sosem voltam híve a cikk küldéseknek.

Viszont Spallettivel max 2 éves szerződést kötnénk, felmondási záradékkal, arra az esetre ha Conte jövőre jönne.

Köszi Interfan, hát nem tudom...nem fogom irigyelni a kopaszt, ha ő lesz a befutó ezen feltételek mellett. Így nem lesz könnyű a tiszteletet kivívnia.
interfan

drrossgeller írta:
interfan írta:Megint tudnék kb 10 cikket linkelni az edzőkerdesrol, de sosem voltam híve a cikk küldéseknek.

Köszi Interfan, hát nem tudom...nem fogom irigyelni a kopaszt, ha ő lesz a befutó ezen feltételek mellett. Így nem lesz könnyű a tiszteletet kivívnia.

Hát igen, nagyon nincs ez jól...
PetR kolléga is amit ir, tökéletesen igaza van ezzel.
Én elhiszem hogy a Suning, és az olasz Inter szurkolok álma Conte.
Ez rendben van.
De nem lehet igy csapatot építeni, hogy ha nem jön Conte, akkor megint csak ideiglenes megoldás jojjon, mert majd jövőre ujra megyunk tripla all-innal Contert.
Pontosan az lenne amit PetR leírt. Jönnének a lázadások, a balhék, a beleszarom stílus.
Kell egy felelős felső vezető (Oriali), ehhez egy normális edző, és szépen csapaton belül is végre rendet vágni.
Elég volt a beleszarok, meg lázadók játékosokból örökre.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

PetR írta:
interfan írta:Viszont Spallettivel max 2 éves szerződést kötnénk, felmondási záradékkal, arra az esetre ha Conte jövőre jönne.

De basszus. :D Komolyan ilyen hülyék vagyunk? Még itt sincs a következő edző, de kb. már tudja hogy úgysem lesz felé hosszú a bizalom, és az itt maradó játékosok is tudni fogják, hogy ha valami nem tetszik, az edző előbb repül mint ők... Aztán ha kemények az edzések, meg nem az kezd, aki épp szeretne, megint nézhetjük a beleszarom focit. Így nem lehet. Egyáltalán ki jön ide úgy, hogy tudni fogja, legjobb esetben is két éve van mert nála úgy is jobb kell? Ahh... sírni tudnék.

pontosan ezt gondolom en is. ha ez tenyleg is van, ennel jobban nem tudja sajat magat egy vezetes labon loni. Ennyi erovel egyszerubb lenne edzo nelkul maradni, megvarni amig vagy jon Conte vagy nem, es addig a jatekosok legalabb nyugiban edzegethetnenek, eldonthetnek egymas kozt ki legyen a kezdo v ki alljon be cserekent, aztan max ha nagyon kiesesre allnank, igazolnank par meg minosegibb embert 50-80 mill eurokert
vagy esetleg vegyunk ki szunetet addig, hogy mi csak akkor indulunk a bajnoksagban, ha Conte lesz az edzonk, esetleg Simeone, maskulonben nincs ertelme, mert csak ok eleg jok nekunk :?:
:o :o :o
interfan

Hivatalos!
Kirúgtak Piolit.
A csapatot ma maradék meccsekre Vecchi veszi át.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Pazar. Az utolsó 3 mérkőzésen tessék fiatalokat tenni a kezdőbe, a sztárjainkat pedig lelátóra ültetni (lehetőleg az ultrák közé, ha egyáltalán ott lesznek) és pénzt levonni, karóba húzatni, stb.

FORZA INTER!!!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:Hivatalos!
Kirúgtak Piolit.
A csapatot ma maradék meccsekre Vecchi veszi át.

Nem is akartam elhinni, hogy ezután a meccs után még itt ül...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Palermo 2.0
Lehet Pioli könyörgött, hogy rúgják ki végre.
Tojgli

Gyorsan megvártuk amíg a Juve bejut a BL döntőbe, így fű alatt ki lehet rúgni Piolit. A kutya nem fog ezzel a hírrel foglalkozni. Ügyes! :D

Inter's coaches this season:
Frank De Boer: 14 games [5W 2D 7L]
Stefano Vecchi: 2 games [1W 0D 1L]
Stefano Pioli: 27 games [14W 3D 10L]
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Na remélem Vecchivel elérjük a BL helyek egyikét, mert a kerest adott! :lol: :lol: :lol:

Amúgy a közlemény utolsó sorát átjárja a misztikum. Remélem már meg is van az előszerződés Spallettivel. :)
matyinter

Hozzászólás Szerző: matyinter »

Hát erre nem tudok sok mindent mondani... Várható volt.
Az a baj, hogy Vecchinek sajnos nem lesz töke nem az "alapcsapatot" felrakni. Pedig a tét nélküli fordulókban de jó lenne látni Barbosát, Pinamontit, Santont, Yao-t, az ausztrál srácot, még talán meg is nézném a meccset.
interfan

Pioli hivatalos menesztésén kívül, tegnap érkezett még egy nagyon fontos hír.
Ez pedig az, hogy a Suning Group leszerződtette Walter Sabatinit, mint technikai koordinátor és vezető.
Már tegnap este 6kor kikerült egy ilyen bejegyzés, de azt gyorsan törölték.
Mai napon Sabatini már Kínába van, ahonnan hamarosan hivatalos bejelentés is érkezik.
A holnapi nap folyamán pedig Sabatini Milánóba érkezik.
Ezzel Sabatini lesz a Suning csapatainak, technikai vezető és koordinátora.
Vonatkozik ez a Jiangsura, és az Interre.

Most hogy ez pontosan mit jelent, azt nem tudni.
Senki nem látja még pontosan, hogy ezzel Sabatini mennyire az Interhez érkezett.
Egyes hírek szerint akár Ausilio pozicója is veszélybe kerülhet, mások szerint nem, mert Sabatini mint egy felső vezető érkezik, és Ausilio alatta fog dolgozni.
Az is kérdés, hogy ezek után mi lesz Orialival.
Oriali ettől függetlenül érkezik, vagy Oriali helyett érkezik Sabatini.
Következő napokban okosabbak leszünk.
Válasz küldése