Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

CsaSzi9294

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2023.04.02. 09:14
CsaSzi9294 írta: 2023.04.02. 09:02
interfan írta: 2023.04.02. 08:59

De ki az a "barki"?

Persze lehet "kozunk sem lesz a meccshez", ahogy te irod.
De lehet meglepodsz, es megis az lesz ami pl a Barca ellen.
Chivu! Még Carboni is kapna esélyt.
Oszinten kerdezem, tudunk Chivurol barmit?

En megmondom oszinten Nem, ezert utananeztem.

- 1.
Chivut tobbszor akartak az Ifibol iden kirugni, mint Inzaghit a felnott csapatnol

- 2.
Chivu idei Intere a kemeny 10. megegyszer mondom 10.helyen van a bajnoksagban.
6db pontra a kieso helytol

- 3.
Az Ifi BL-ben nagyon csunya bukas es veresegek, 8 kapott gol 2db meccsen a Barca ellen.
Majd egy bizonyos Rukh Liv elleni kieses.

- 4.
Chivu idei merlege 35 meccs = 12 GY 10X 13 vereseg.

- 5.
Bajnoksagba 25 meccs = 8 GY 9X 8 vereseg

- 6.
Szuperkupa vereseg a Fiorentinatol
Szezon elején azt mondtad a keret simán (!) alkalmas a top4 hez, Inzaghi ide vagy oda, a csapat rutinból lehozza… Hát úgy tűnik még sem.
Chivu múltja és jelenléte viszont elég lehet ahhoz amit mondtál. Ha már tudja őket motiválni csak annyira, hogy elhiggyék a játékosok, hogy nyerhetnek már előrébb leszünk.
A kerete is más lenne mint az ifi, én nem nézném mit hozott velük idén.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2023.04.02. 09:27
CsaSzi9294 írta: 2023.04.02. 09:02

Chivu! Még Carboni is kapna esélyt.

- 1.
Chivut tobbszor akartak az Ifibol iden kirugni, mint Inzaghit a felnott csapatnol

- 2.

- 3.
Az Ifi BL-ben nagyon csunya bukas es veresegek, 8 kapott gol 2db meccsen a Barca ellen.

- 4.

- 5.

- 6.
Szezon elején azt mondtad a keret simán (!) alkalmas a top4 hez, Inzaghi ide vagy oda, a csapat rutinból lehozza… Hát úgy tűnik még sem.
Chivu múltja és jelenléte viszont elég lehet ahhoz amit mondtál. Ha már tudja őket motiválni csak annyira, hogy elhiggyék a játékosok, hogy nyerhetnek már előrébb leszünk.
Az Inter jelenleg is 3.helyen all, az hogy Te mekkora szetesest vizionalsz, az egy masik kerdes, mert az a szeteses oktoberbe sem jott ossze.

Chivu "totalis szetesest" hoz ellenben Inzaghival.
Aki egy Ififbe is ekkora KO-t hoz, az azert eleg nehez elkepzelni egy felnott csapatban.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Poénból megnéztem a videót, de atya ég, hogy itt mennyivel soványabb tényleg Lukaku!
interfan

Interfan1000 írta: 2023.04.02. 09:40 Poénból megnéztem a videót, de atya ég, hogy itt mennyivel soványabb tényleg Lukaku!
15kg...
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.04.02. 09:30

- 1.

- 2.

- 3.

- 4.

- 5.

- 6.
Az Inter jelenleg is 3.helyen all, az hogy Te mekkora szetesest vizionalsz, az egy masik kerdes, mert az a szeteses oktoberbe sem jott ossze.

Aki egy Ififbe is ekkora KO-t hoz, az azert eleg nehez elkepzelni egy felnott csapatban.
Befejeztem ezt a beszélgetést!! Túl mész egy határon.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Interfan1000 írta: 2023.04.02. 09:20 Egyébként vicces, de több mint 10 éve, mikor még aktív játékos volt Chivu meg Thiago Motta, akkor ők voltak itt a legutáltabb játékosok a fórumon, azok a tipikus bűnbakok, akikre rá lehetett fogni az aktuális vereségeket, ha nem ment a csapatnak! Csak vissza kell olvasni…

Most meg legyen valamelyikük az edző…vajon megélem, hogy megint 10 év múlva azon megy a szurkolás, hogy Gagliardini vagy Dumfries legyen majd a vezetőedző? :D
Chivut én is nagyon sokat szidtam :D (Viszont Samuellel nagyon jók voltak mikor középhátvédként nyomták). Motta nem kapta meg az elismerést, pedig nagyon fontos és hasznos játékos volt, ami akkor látszódott igazán, mikor elment a középpályáról.
Interfan1000

15 kilogramm egyébként rengeteg! Én nyilván sose voltam ezen a profi szinten, de 1,87 magas vagyok, abba hagytam a focit a térdem miatt…felmentem 82 kilóról 88 kilóra és úgy belassultam, mint a tetű!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Interfan1000 írta: 2023.04.02. 09:40

Poénból megnéztem a videót, de atya ég, hogy itt mennyivel soványabb tényleg Lukaku!
menyire jo volt mikor o volt az edzonm
jajjj az a csunya jatek :( igaz nyertunk
interfan

Interfan1000 írta: 2023.04.02. 09:49 15 kilogramm egyébként rengeteg! Én nyilván sose voltam ezen a profi szinten, de 1,87 magas vagyok, abba hagytam a focit a térdem miatt…felmentem 82 kilóról 88 kilóra és úgy belassultam, mint a tetű!
Nekem ezzel a Lukaku sulyproblemaval kapcsolatban mindig ez a Capello nyilatkozat jut eszembe Ronaldorol:

"
Az ember 96 kg volt.
Megkerdeztem tole, hany kilo voltal 2002-ben amikor VB-t nyertel?
A valasz az volt, 84kg.
Annyit kerdeztem, letudsz menni ujra legalabb 90kg-ra?
Hat nem sikerult...
"

Es azert itt meg kevesebb kilorol is volt szo, mint most az emlitett 15kg...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

CsaSzi9294 írta: 2023.04.02. 09:45
interfan írta: 2023.04.02. 09:30

Befejeztem ezt a beszélgetést!! Túl mész egy határon.
Igazán tudhatnád már, hogy vele nem érdemes leállni.
Nem tudhatod jobban nála, bármi is a téma.
Ha az első rákontrád után nem megy át, utána sem fog, hagyd rá, had higyje hogy megint neki van igaza :)
interfan

PellerG írta: 2023.04.02. 10:05 Igazán tudhatnád már, hogy vele nem érdemes leállni.
Nem tudhatod jobban nála, bármi is a téma.
Ha az első rákontrád után nem megy át, utána sem fog, hagyd rá, had higyje hogy megint neki van igaza :)
Oszinten kerdezem, ki beszelt arrol, hogy "kinek van igaza"?
Oszinten kerdezem, kit erdekel "kinek van igaza"?
Varom megtisztelo valaszod.

Egyebkent nincs igazam tevedtem, hiszen azt vartam megverjuk a Fiorentinat, sot mi tobb Lukaku es Correa golt is vartam.
Nem lett igazam, tevedtem, jobban tudta mas.
Es?
Kit erdekel?
A Porto ellen meg tovabbmentunk, es igazam lett.
Es?
Kit erdekel?
Mert engem nem.

Teged ezek szerint igen?

Ujra visszakanyarodnek PellerG arra, hogy ki beszelt arrol 1mp-re is, hogy "kinek van igaza"?
Csaszi szerint "totalis szeteses" van, szerintem nem.
Caszi szerint a Juve ellen "kozunk sem lesz a meccshez", szerintem meg lesz.
Ez egy is velemeny, es az is.
Korabban is kiderult mar, lasd Barca meccsek, hogy megsincs totalis szeteses.
De korabban is kiderult mar, hogy megis kitudunk kapni egy Spezia, Bologna, stb parostol.
Egyetlen 1mp-re nem volt arrol szo, hogy "kinek van igaza".
Pl engem totalisan hidegenhagy kinek van es lesz igaza.
Tevedtem a Fiorentina meccsel, nem lett igazam, es?
A Porto meccsel kapcsolatban meg eltalaltam, es?
Kit erdekel?
Majd most a Juve szetver minket, vagy megfogjuk oket, szamit ez barmit kinek lesz igaza?
Szerintem nem...
Mert engem nem az biztos, de ugy latom teged ez a "kinek van igaza" tema nagyon izgat...
R9.

:mrgreen:
interfan

sly89 írta: 2023.04.02. 09:49
Interfan1000 írta: 2023.04.02. 09:20 Egyébként vicces, de több mint 10 éve, mikor még aktív játékos volt Chivu meg Thiago Motta, akkor ők voltak itt a legutáltabb játékosok a fórumon, azok a tipikus bűnbakok, akikre rá lehetett fogni az aktuális vereségeket, ha nem ment a csapatnak! Csak vissza kell olvasni…

Most meg legyen valamelyikük az edző…vajon megélem, hogy megint 10 év múlva azon megy a szurkolás, hogy Gagliardini vagy Dumfries legyen majd a vezetőedző? :D
Chivut én is nagyon sokat szidtam :D (Viszont Samuellel nagyon jók voltak mikor középhátvédként nyomták). Motta nem kapta meg az elismerést, pedig nagyon fontos és hasznos játékos volt, ami akkor látszódott igazán, mikor elment a középpályáról.
Egyebkent az erdekes, hogy Motta tenyleg anno mennyit szamitott.
Ranieri azota is barmikor megszolal az Interrol, csakis azt mondja, hogy Motta elvesztese volt a kulcs, es amiatt lett az ami.
Es hat igy tobb mint 10 ev elteltevel, igy is van.

Motta szerintem nagyon jo edzo lesz.
Azt a total 0 Speziat benntartotta, majd a Bolognat is szepen felepitette, osszerakta.
Tobb taktikat hasznal, rugalmas, fiatalokat is beepit.
Nekem a "kisebb" nevek kozul egyertelmuen a legbiztatobb o, es meg mindig csak 40 eves, En siman megprobalnam ot a nyartol, latok benne lehetoseget boven.
En sokkal inkabb tamogatnam ot, mint a begyepesedett Olasz vonalat.
Viszont az sajnos sokat elmond, ha inkabb hosszabbit egy Bolognaba, mint hogy atvegye az Intert...
Sajnos egy fiatal, feltorekvo edzonek, haat nem biztos hogy ez a jelenlegi Inter akkora vonzero, foleg ugy, hogy mekkora "edzotemeto" vagyunk.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Gondolom a vezetőknek van már valami alternatívája,ha Inzaghinak menni kell.Kíváncsi lennék a nevekre,mert pénz az nyista.
interfan

vaskalap írta: 2023.04.02. 13:18 Gondolom a vezetőknek van már valami alternatívája,ha Inzaghinak menni kell.Kíváncsi lennék a nevekre,mert pénz az nyista.
Hirek szerint nyartol ha valtas lenne:

De Zerbi, Italiano, Dionisi, Ballardini
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2023.04.02. 15:52-kor.
R9.

mikor lesz válságértekezlet? :D
interfan

R9. írta: 2023.04.02. 15:39 mikor lesz válságértekezlet? :D
Mar volt, tegnap este megkapta Inzaghi az ultimatumot. :D :D

Komolyra forditva, ma volt a 399. valsagertekezlet iden Appianoban, ahol a szakmai vezetes ujra elbeszelgetett Inzaghival, es azonnali reakciot es fordulatot kertek.
CsaSzi9294

Inzaghi volt kapitánya, Marco Parolo tegnap este az edző hiányosságairól beszélt.

"Mi az ami hiányzik Inzaghiból? Manegelni a csapatot. Allegri az egyik legjobb ebben, ő egy szinttel Inzaghi felett van. Inzaghi inkább a játékosokra hagyatkozik, míg Allegri a játékosok felett áll. Mint manager, Inzaghi inkább pár játékosra hagyatkozik, hogy ők oldják meg azt a részt. Aztán ha a dolgok rosszul mennek, azzal kockáztatod a megkötött kompromisszumokat. Az Internél látható, amit maga Inzaghi is elmondott; "egy bizonyos pontnál összeomlunk". Amikor a meccs elkezdődik és valami rossz történik, elkezdenek összeomlani. Ekkor elkezdenek egyénileg játszani, és ilyenkor hiányzik egy vezér. Ha tetszik ha nem, Allegri egy ilyen vezér a Juvenél."

Fb/ Il B. U.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Csóró Lukaku, megpróbálhatta volna jobbal.

Közben bárhogy is nézem, ennek a csapatnak lefőtt a kávé. Egyetértek azokkal, akik szerint a bajnokságot már egy ideje elengedték a fiúk. És persze, balgaság, de igaz, elég 1-4 közé beérni. Lesz BL.
Ráadásul már az sem megy egy ideje, hogy nagyobb meccsekre összeránduljanak és mutassanak valamit.
15 nap, 5 meccs, sok utazás, benne bl, Kupa, bajnoki, és vagy presztízs vagy sima vagy épp esélyesebbként nyomatják a csapatot. Úgy, hogy az újságok azt sem veszik figyelembe, hogy a válogatott szünet miatt maródiak vannak, gyenge a pad és úgy játszunk két csatárral, hogy abból csak az egyik használható.
Elfáradtak, és még három front van!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Szerintem az utolsó 5 fordulóban bebiztosítjuk a BL helyet:
Roma(V)
Sassuolo(H)
Napoli(V)
Atalanta(H)
Torino(V)
:D
CsaSzi9294

Baggio85 írta: 2023.04.02. 22:27 Szerintem az utolsó 5 fordulóban bebiztosítjuk a BL helyet:
Roma(V)
Sassuolo(H)
Napoli(V)
Atalanta(H)
Torino(V)
:D
Az igen. :wtf:
És a Róma előtt még egy Lazio is lesz.
interfan

Nekem most az az erzesem, hogy egy Salernitana gyozelem fogja megmenteni Inzaghit.

Juve ellen valahogy kiszenvedunk egy X-et.
Salernitanat verjuk, es Inzaghi ezzel "megmenekul".
chester0921

Hozzászólás Szerző: chester0921 »

interfan írta: 2023.04.03. 08:44 Nekem most az az erzesem, hogy egy Salernitana gyozelem fogja megmenteni Inzaghit.

Általában így szokott történni, addig osztogatjuk következetlenül az utolsó utáni ultimátumokat, amíg 5-6 meccsel továbblendülünk, hogy aztán újabb válságértekezletet hívjunk össze. Az elkövetkező egy hét kritikus lesz az Inter számára, ha kapunk egy zakót a Juvétól, és a Benfica oktat minket, akkor szerintem elfogy Inzaghi szerencséje. Az az érzésem hogy ebből a körforgásból csak a tulajdonosváltás és a gazdasági stabilitás tud minket kiszakítani.
interfan

chester0921 írta: 2023.04.03. 08:59
interfan írta: 2023.04.03. 08:44 Nekem most az az erzesem, hogy egy Salernitana gyozelem fogja megmenteni Inzaghit.

Általában így szokott történni, addig osztogatjuk következetlenül az utolsó utáni ultimátumokat, amíg 5-6 meccsel továbblendülünk, hogy aztán újabb válságértekezletet hívjunk össze. Az elkövetkező egy hét kritikus lesz az Inter számára, ha kapunk egy zakót a Juvétól, és a Benfica oktat minket, akkor szerintem elfogy Inzaghi szerencséje. Az az érzésem hogy ebből a körforgásból csak a tulajdonosváltás és a gazdasági stabilitás tud minket kiszakítani.
Ez nagyon igaz, mindig igy van, 100. ultimatum, es az utolso utani meccsen gyozelem, es ujra megmenekul az adott edzo honapokra.
Hanyszor ateltuk mar ezt az utobbi 10-12 evben...

Tulajdonosvaltasra meg 1 evet varni kell.
Valahogy birjuk ki ezt az utolso nyarat, hogy ne okozzunk tovabbi karokat, es ne romboljuk tovabb a csapatot.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szenvedünk és az is lehet,hogy nem lesz BL viszont a Liverpoolnak meg a Chelseanek se,de ott mégse beszélnek arròl,hogy mindenkit eladnak..

Chivu bármit csinált is az ifivel annyira lenne új impulzus,hogy kicsit felrázza őket és a minimum 4.hely meglenne.Aztán ha nem lesz a BL akkor lehet olyan összeomlás jön mint amit vártak sokan már Conte távozásakor is.
interfan

Festa írta: 2023.04.03. 09:09 Szenvedünk és az is lehet,hogy nem lesz BL viszont a Liverpoolnak meg a Chelseanek se,de ott mégse beszélnek arròl,hogy mindenkit eladnak..
A "Fenyevekkel" mas penzugyi helyzetben vannak mint mi sem eleg jelzo a helyzet leirasara.

Ott 50-100 milliard eurok vannak a zsebekben.

Nalunk nulla azaz 0 euro, sot mi tobb, meg olyan 1,1 milliard behajtas es hitel.
Raadasul egy hitelbefeketo hitelebol mukodik a klub.

Nem egy univerzum a ketto helyzet.
Festa

interfan írta: 2023.04.03. 09:12
Festa írta: 2023.04.03. 09:09 Szenvedünk és az is lehet,hogy nem lesz BL viszont a Liverpoolnak meg a Chelseanek se,de ott mégse beszélnek arròl,hogy mindenkit eladnak..
A "Fenyevekkel" mas penzugyi helyzetben vannak mint mi sem eleg jelzo a helyzet leirasara.

Ott 50-100 milliard eurok vannak a zsebekben.

Nalunk nulla azaz 0 euro, sot mi tobb, meg olyan 1,1 milliard behajtas es hitel.
Raadasul egy hitelbefeketo hitelebol mukodik a klub.

Nem egy univerzum a ketto helyzet.
Így van.Csak arra utaltam,hogy egy komoly vezetéssel rendelkező klubnál nem egy BL szereplésen mùlik a klub jövője.Ez egy szöveg,hogy a BL helyezésének múlik minden mikor akkor is el kell majd adni játékosokat.
Lehet Chivu nem csak ideiglenes edző lesz hanem majd jò lesz jövőre is…
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Inter, listen to Moratti: "Without grit, with Fiorentina it seemed like a friendly match."

Ugyanez, ami bennem is felmerült a meccs közben, után!! Jössz egy sz*r sorozatból; azt várná az ember/szurkoló, hogy letéped a bőrt az ellenfélről/magadról a győzelemért, ehelyett úgy mindenki beletörődött, hogy "hát ez van...".

Nem tudom, hogy ez nem azt jelenti e, hogy Inzaghi teljesen elvesztette az öltözőt.
Az már egy másik kérdés, hogy úgy néz ki, hogy a CN-nek vagy valakinek fel kéne hívni a figyelmét a játékosoknak, hogy milyen mezt viselnek! Lehet, hogy elfelejtették.
CsaSzi9294

A Curva Nord közleménye:
" Az olasz kupa és a Bajnokok Ligája kvalifikáció az utolsó lehetőség. Mi mindig támogattuk a csapatot, soha nem tűntünk el, még a rossz eredmények után sem, most azonban vége a türelemnek. Úgy gondoljuk ezeket a minimálisan elvárható eredményeket kötelessége a csapatnak elérni. Továbbra is kitartunk a játékosaink mellett, de egyértelmű, hogy vége a türelemnek, és ha ezek az elvárások nem valósulnak meg, mindenkit felelősségre vonunk és úgy fogunk bánni vele, ahogyan megérdemli. Tiszteljük a mezünket és a történelmünket, de aki nem ad bele mindent, az nem ad bele semmit!"
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... ltrimenti/
interfan

CsaSzi9294 írta: 2023.04.03. 13:45 A Curva Nord közleménye:
" Az olasz kupa és a Bajnokok Ligája kvalifikáció az utolsó lehetőség. Mi mindig támogattuk a csapatot, soha nem tűntünk el, még a rossz eredmények után sem, most azonban vége a türelemnek. Úgy gondoljuk ezeket a minimálisan elvárható eredményeket kötelessége a csapatnak elérni. Továbbra is kitartunk a játékosaink mellett, de egyértelmű, hogy vége a türelemnek, és ha ezek az elvárások nem valósulnak meg, mindenkit felelősségre vonunk és úgy fogunk bánni vele, ahogyan megérdemli. Tiszteljük a mezünket és a történelmünket, de aki nem ad bele mindent, az nem ad bele semmit!"
https://www.fcinter1908.it/copertina/in ... ltrimenti/
Azert az erdekes, hogy meg mindig a "jatekosokat" veszik elo, es tamadjak ugymond, az "edzot" pedig egyaltalan nem.
CsaSzi9294

Lehetséges kezdő a Juventus ellen:

Handanovic; Darmian, Acerbi, Bastoni;
Bellanova, Barella, Asllani, Mkhitaryan,Dimarco;
Dzeko, Lautaro

Sky
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

CsaSzi9294 írta: 2023.04.03. 21:30 Lehetséges kezdő a Juventus ellen:

Dzeko, Lautaro

Sky
Bellanova? Te jó ég. Szegény srác nagyjából a VASASba férne be, de csak mert gyors. Dumfries legalább a Lokiba is beférne. Most nem nyerni kéne? Csak kérdezem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Francesco 2023.04.03. 22:13-kor.
CsaSzi9294

Francesco írta: 2023.04.03. 22:11

Dzeko, Lautaro

Sky
Bellanova? Te jó ég. Szegény srác nagyjából a VASASba férne be, de csak mert gyors. Most nem nyerni kéne?
Én Handát sem értem igazán. Onana az egyik biztos pontja a csapatnak. Mindegy, Inzaghi tudja..elvileg..
vaskalap

Túl sok jót nem érzek holnapra.
Festa

CsaSzi9294 írta: 2023.04.03. 22:12
Francesco írta: 2023.04.03. 22:11

Dzeko, Lautaro

Sky
Bellanova? Te jó ég. Szegény srác nagyjából a VASASba férne be, de csak mert gyors. Most nem nyerni kéne?
Én Handát sem értem igazán. Onana az egyik biztos pontja a csapatnak. Mindegy, Inzaghi tudja..elvileg..
Inzaghi nem szeretne lemondani a pénzről,de nem is szeretne maradni.
Unja már a sok csesztetést.Más magyarázat Handa kezdetésére nincs.
Tombi1986

Hozzászólás Szerző: Tombi1986 »

Sziasztok,

A hétvégi győzelem után (kézilabda, Győr - Fradi 31:20) nem hozott lázba, hogy mit csinálunk a Fiorentina ellen, ráadásul majdnem egy időben volt a kettő meccs is.
Az idei évre meg jobban elfogyott a csapat, BL hely is necc az pedig egyenlő a csapat kivégzésével.
Az év elején is mondtam az idei keret szerintem gyengébb, mint a tavalyi és sajnos úgy néz ki bejött a megérzésem.
X játékos formán kívül van a teljes szezonban: Aslani, Brozovic, Gagliardiani, Lukaku, Correa, De Vrij, Skriniar, Handanovic

Így pedig nehéz, Inzaghit el kellene küldeni a francba.
Nyáron pedig jöjjön De Zerbi vagy Motta, de inkább egy új tulajdonos, mert elég volt a kinaikból.
interfan

Hivatalos kezdo:

Handanovic
D'Ambrosio-Acerbi-Bastoni
Darmian-Barella-Brozovic-Mkhitaryan-Dimarco
Dzeko-Martinez
CsaSzi9294

interfan írta: 2023.04.04. 20:03 Hivatalos kezdo:

Handanovic
Dzeko-Martinez
Csak nem merte Asllanit betenni a kezdőbe. De legalább Bellanova nincs ott.
R9.

nem is oan rossz a kezdo, onana kellene meg
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

CsaSzi9294 írta: 2023.04.04. 20:12

Handanovic
Dzeko-Martinez
Persze hogy nem merte! Mindig is beszari volt a "mester"! Majd pont akkor bízna a fiatalokban amikor az állása a tét! Ejjnye Csaszi! 🤜🤛💙🖤😁
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Tegyük hozzá hogy Bellanova nagyon nem jó játékos! Lassú, körülményes, mintha nem ezen a bolygón lenne. Fradiba talán cserének elmenne!
CsaSzi9294

lucky0 írta: 2023.04.04. 20:29
CsaSzi9294 írta: 2023.04.04. 20:12

Handanovic
Dzeko-Martinez
Persze hogy nem merte! Mindig is beszari volt a "mester"! Majd pont akkor bízna a fiatalokban amikor az állása a tét! Ejjnye Csaszi! 🤜🤛💙🖤😁
Naiv voltam.. :lol:
Amennyiben kikapunk, remélem reggelre már nem ő lesz az edzőnk!
Francesco

Ma is beférnék a csapatba pedig nincs keresztszalagom. :D
Francesco

CsaSzi9294 írta: 2023.04.04. 20:49 Naiv voltam.. :lol:
Amennyiben kikapunk, remélem reggelre már nem ő lesz az edzőnk!
Ha kikapunk tuti elküldik, vagy ha azt nyilatkozta, hogy "ha Brozo berúgja más lett volna a játék képe" akkor maradhat?
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Ma legalább akarnak a srácok, de ez a minimum a mai fociban. Nagyon sablonszerűek a támadásaink, semmi váratlan megoldás, de legalább cserébe pontatlanok vagyunk. Részemről elfogyott a türelem Inzaghi irányába. Ez nagyon kevés. :thumbdown:
Francesco

lucky0 írta: 2023.04.04. 21:51 Ma legalább akarnak a srácok, de ez a minimum a mai fociban. Nagyon sablonszerűek a támadásaink, semmi váratlan megoldás, de legalább cserébe pontatlanok vagyunk. Részemről elfogyott a türelem Inzaghi irányába. Ez nagyon kevés. :thumbdown:
Kicsit olyan, mintha Inzaghi úgy gondolkodna, hogy "ok egy döntetlent kihozunk, akkor nem rúgnak ki, majd a Salernitana ellen tuti nyerünk (mint a másik 10 tuti meccset), aztán a BL-ben meg úgyis jók vagyunk, hiszen megnyerjük.
Interfan1000

Juventus is komoly csapat, hogy 11 emberrel beállt védekezni és csak kontráznak hazai pályán!
vaskalap

Jön Chiesa :shock:
Francesco

Brozo de butus vagy.
Interfan1000

Vajon amúgy ebben a szezonban fogunk még gólt lőni?
Válasz küldése