Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Atosz

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Festa írta: 2026.07.02. 11:50 Nyaralás alatt inkább nem olvasok mercatos híreket mert inkább lent maradok a medence alján...
Kezdünk olyan lenni mint Serminátor az Amerika pitéből aki ugyanazzal a szar szöveggel megy oda minden csajhoz és állandóan lepattintják...
😂😂😂😂

A kapus sztorit lehet, mostmár úgy lennék vele, hogy nyomjuk bele a pénzt Suzukiba, a lowcost 2. számúakat hagyjuk a faszba, aztán majd meglátjuk mi lesz a többi poszton. 😀
De mégegy Kepát elolvasok valahol…
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Festa írta: 2026.07.02. 11:50 Kezdünk olyan lenni mint Serminátor az Amerika pitéből aki ugyanazzal a szar szöveggel megy oda minden csajhoz és állandóan lepattintják...
Imádom az Amerikai Pitét, főleg az első kettőt.
Remek zenék, buli, pazar hangulat, bunkóságok, szex és alkohol minden mennyiségben :D

És igen, mi vagyunk a Serminátor :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

mike írta: 2026.07.02. 13:57
Festa írta: 2026.07.02. 11:50 Kezdünk olyan lenni mint Serminátor az Amerika pitéből aki ugyanazzal a szar szöveggel megy oda minden csajhoz és állandóan lepattintják...
Remek zenék, buli, pazar hangulat, bunkóságok, szex és alkohol minden mennyiségben :D

Ez azért is kellemetlen,mert nem egy főszerep az övé.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

vaskalap írta: 2026.07.02. 14:33
mike írta: 2026.07.02. 13:57

Ez azért is kellemetlen,mert nem egy főszerep az övé.
Majd azt mondjuk Anyádnak,hogy megettük az egészet ;)
Remélem egyszer legalább egy 5 milliós csere kapust valamikor megtudunk szerezni.

További jó hírek,hogy az M4 Akanjival hírdeti a Svájc-Algéria meccset
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Lehet hogy a formacionkkal van a baj. Bastoni egy nagyon jó bal oldali középső védő a 3 középső védős felállásban. 4 védősben is olyan jó??? Szerintem korántsem, mert nem a védekező skilljei kiemelkedőek, sokkal inkább a támadó készségei!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

interfan írta: 2026.07.02. 10:57 Republica szerint Lotito felbontotta az egyeszseget, es visszautasitotta az Inter-Provedel uzletet.
Megemelte Provedel arat, ami legalabb 5m euro innentol, az Inter ezt az osszeget pedig nem fogja kifizetni.
Republica szerint az Inter Kepa fele fordult, es Kepa erkezhet a kapuba akire az Arsenal nem szamit, es szabadulni akarnak tole.
Sky szerint meg "e fatta" Provedel 3m euroert az Inter jatekosa.

Romano szerint is "fake news" Kepa story, es Provedel az Interbe igazol.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

interfan írta: 2026.07.02. 20:30
interfan írta: 2026.07.02. 10:57 Republica szerint Lotito felbontotta az egyeszseget, es visszautasitotta az Inter-Provedel uzletet.
Megemelte Provedel arat, ami legalabb 5m euro innentol, az Inter ezt az osszeget pedig nem fogja kifizetni.
Republica szerint az Inter Kepa fele fordult, es Kepa erkezhet a kapuba akire az Arsenal nem szamit, es szabadulni akarnak tole.
Sky szerint meg "e fatta" Provedel 3m euroert az Inter jatekosa.

Romano szerint is "fake news" Kepa story, es Provedel az Interbe igazol.
A Lazio még a 30+-os játékosokkal is legombol minket mindig...
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

A Milan közben viszi Vandijk-ot. Nem csípem a palit, de tény a tudása nagyon ott van .

Nálunk meg megy a nagy semmi
Anonym alkesz

Hozzászólás Szerző: Anonym alkesz »

internaZIOnaLe írta: 2026.07.02. 23:59 A Milan közben viszi Vandijk-ot. Nem csípem a palit, de tény a tudása nagyon ott van .

Esélyük nincs leigazolni.
interfan

Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlatot tesz Chalobah kapcsan.
Chelsea 35m eurot ker.

Romano is megerositi, Chalobah elfogadta az Inter ajanlatat, most a Chelseavel kell megegyezni.

SportItalia es a Gazzetta szerint is visszalepett a Napoli Khalaili ugyeben, nem
gyozte meg oket, es a Napoli szerint nem er a jatekos 25m eurot.
Schira szerint a jatekos nyitott az Interre, es 1,8m euros eves fizetest kaphat, 2031-ig szerzodessel.
Sky is megerositi, 25m eurot kernek erte, amennyiben ezt az Inter kifizeti, meglesz a jatekos.

Milanoi Corsera szerint az Internel Cambiaso lett volna a jelolt, de a 35m koruli osszeget sokaltak erte, mint Dodo 3m euros fizetesi igenyeit is, igy jutott el az Inter a legolcsobb, legkonnyebben megszerezheto jatekoshoz Khalailihez.

Sportmediaset szerint az Inter hiaba ajanlotta fel a telen erdeklodo Bournemouth, es Besiktas csapatanak, nincs erdeklodes Henrique kapcsan.
Kiemelik semmilyen mas csapat sem erdeklodik, ha ez igy marad, akkor az Inter nem fog tudni megszabadulni a jatekostol.
mike

interfan írta: 2026.07.03. 06:04 Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlatot tesz Chalobah kapcsan.
Chelsea 35m eurot ker.

Romano is megerositi, Chalobah elfogadta az Inter ajanlatat, most a Chelseavel kell megegyezni.

SportItalia es a Gazzetta szerint is visszalepett a Napoli Khalaili ugyeben, nem
Schira szerint a jatekos nyitott az Interre, es 1,8m euros eves fizetest kaphat, 2031-ig szerzodessel.
Sky is megerositi, 25m eurot kernek erte, amennyiben ezt az Inter kifizeti, meglesz a jatekos.
Chalobah nagyon rendben van, de jó lenne kicsit alkudni:D

Khalaili ? Nem tudom. Korábban már Lazaro és Buchanan is besült nálunk, pont ezen a poszton, és ugyanúgy alsóbb nyugat európai ligából érkezve. Ráadásul L Henrique is kuka RWB-ben, elég sokak hibázunk ide.
A videói alapján Khalaili tényleg ügyes, sőt nagyon is az, de 25 millió nagy kockázat nekünk szerintem, biztosan nem fizetnék érte ennyit. Értem hogy a Napoli miért sokallja ezt az árat.

Van Dijk két hét múlva 35 éves lesz, annyira nem sírok érte, nagy név, de nem véletlenül szabadul tőle a Pool, lehasználták.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Anan szerintem közel sem ér 25-öt, sőt. De kb ilyen üzlet keretében vettük, már kicsit idősebben Henriquét hasonló összegért. Úgy tűnik 20-ról indul a licit.
Hogy tudnak-e faragni az összegen, nem tudom, de az biztos, hogy egy kevéssé jól sikerült év után eladhatatlanok ezek a focisták.
Jó lenne valami opciós dologgal igazolni...
Palestrának örültem volna, de Dodó(k)nál nem szeretném, hogy kikössünk. Inkább maradjon a Diouf+Henrique páros, és kapjanak lehetőséget.
Egy már bizonyított, mondjuk 26-27 év körüli játékosért, meg nem akarnak kétszer ekkora összeget az asztalra tenni, mert nem megy az eladás...
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Inkabb alljon be Zanetti vagy Maicon öregen.

Siralmasak ezek a nevek. En tovabbra sem ertem hogy ha Palestrara lett volna majdnem 50 akkor masra miert nincs. Nekimenni a szezonnak egy Luis Henrique-Khalaili kettőssel az eleg kemeny.
interfan

Gazzetta szerint targyalasokat folytatunk Ake kapcsan.
Megtettuk a hivatalos ajanlatot neki, Chivu is kulon felvette vele a kapcsolatot, es biztositotta, hogy komoly szerepet szan neki.

TMW szerint az Inter ajanlatot tesz Bellanova kapcsan.
20m koruli osszeg, amennyiben nem jon ossze o sem, akkor Khalaili fele fordulunk.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Jajj, ettől a Bellanovától mentsen meg minket a Jóisten…
VInter101

Interfan1000 írta: 2026.07.03. 14:15 Jajj, ettől a Bellanovától mentsen meg minket a Jóisten…
Ugyanígy gondolom én is!!!!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Interfan1000 írta: 2026.07.03. 14:15 Jajj, ettől a Bellanovától mentsen meg minket a Jóisten…
Nem tanulunk a saját hibáinkból ezt tudjuk. Na de hogy egy nálunk már egyszer felsült játékost újra meg vegyünk mert máshol volt azóta egy-két közepesnek mondható szezonja... nevetséges és döbbenetes is egyben. Felkészül Lazaro, Buchanan vagy esetleg reaktiváljuk Jonathant?
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

interfan írta: 2026.07.03. 13:42 Gazzetta szerint targyalasokat folytatunk Ake kapcsan.
Megtettuk a hivatalos ajanlatot neki, Chivu is kulon felvette vele a kapcsolatot, es biztositotta, hogy komoly szerepet szan neki.

20m koruli osszeg, amennyiben nem jon ossze o sem, akkor Khalaili fele fordulunk.
Újabb sikeres Ausilio féle egyeztetések. Aké -> Fener Her we go. :D
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

k.tomi880421 írta: 2026.07.03. 17:36
interfan írta: 2026.07.03. 13:42 Gazzetta szerint targyalasokat folytatunk Ake kapcsan.

Óriási , olyanok vagyunk az átigazolási piacon mint kezdő buzi a gőzfűrdőben :D :lol:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

k.tomi880421 írta: 2026.07.03. 17:36

Azért az kemény amikor egy Fener-el szemben sincs esélyünk..... :o
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

VInter101 írta: 2026.07.03. 14:27
Ugyanígy gondolom én is!!!!
Bellanova....te jó ég....teljesen úgy érzem magam mintha egy Genova szint lennénk amikor a velünk komolyabban szóba került neveket olvasom. :)
Elképzelem azt a vezetői meetinget amikor megszülik ezeket a neveket.
- Nem jött össze Palestra....most mi legyen főnök? Gondolkodjunk....olasz kéne...jaja az jó lenne....nincs VB, pihent játékosok....Bellanova?....Piero te zseni vagy. Gyorsan ajánljunk be egy 25 milliót mielőtt elviszi elölünk a francia 2-ből valaki.
interfan

mike írta: 2026.07.03. 06:54 Khalaili ? Nem tudom. Korábban már Lazaro és Buchanan is besült nálunk, pont ezen a poszton, és ugyanúgy alsóbb nyugat európai ligából érkezve. Ráadásul L Henrique is kuka RWB-ben, elég sokak hibázunk ide.
A videói alapján Khalaili tényleg ügyes, sőt nagyon is az, de 25 millió nagy kockázat nekünk szerintem, biztosan nem fizetnék érte ennyit. Értem hogy a Napoli miért sokallja ezt az árat.
HerfortBalazs írta: 2026.07.03. 10:06 Inkabb alljon be Zanetti vagy Maicon öregen.
Siralmasak ezek a nevek. Nekimenni a szezonnak egy Henrique-Khalaili kettőssel az eleg kemeny.
MLK írta: 2026.07.03. 08:37 Anan szerintem közel sem ér 25-öt, sőt. De kb ilyen üzlet keretében vettük, már kicsit idősebben Henriquét hasonló összegért. Úgy tűnik 20-ról indul a licit.
Hogy tudnak-e faragni az összegen, nem tudom, de az biztos, hogy egy kevéssé jól sikerült év után eladhatatlanok ezek a focisták.
Jó lenne valami opciós dologgal igazolni...
Palestrának örültem volna, de Dodó(k)nál nem szeretném, hogy kikössünk. Inkább maradjon a Diouf+Henrique páros, és kapjanak lehetőséget.
Egy már bizonyított, mondjuk 26-27 év körüli játékosért, meg nem akarnak kétszer ekkora összeget az asztalra tenni, mert nem megy az eladás...

Nyilvan erthetoek a kritikak a Khalaili kapcsan, mert valoban sok igazsag van abban amit irtatok.

Dehat latjuk...
- Palestra 60m, eselytelen.
- Kayode hosszabbitott 2031-ig, valoszinu el sem adtak volna, es o sem akart volna tavozni.
- Diaby nem WB, es 45m, nem is akarjak eladni.
- Cambiaso is 35-40m, kitudja a Juventus egyaltalan adta volna e.
- Dodo 25m, es meg dupla annyi fizetest is ker mint Khalaili.
- Bellanovat ismerjuk.
- Ilyen Norton Cuffy is haat finomam szolva sem komoly szint.

Persze 139. megoldas Khalaili, akit a legolcsobban es legkonnyebben tudunk megszerezni.
Es nyilvan lehetett volna meg X nev akikben ne adja eg tobb lehetoseg is van, ezek mindig erhetoek.

Dehat latjuk nekunk ez a Dodo-Bellanova-Cuffy-Khalaili sor jutott, ebbol pedig nem biztos Khalaili kilog lefele.
Ettol fuggetlenul besulhet mint annyi nev mar, de hatha most eppen nem, es most jol alakulnak a dolgok vele.
Anonym alkesz

mike írta: 2026.07.03. 06:54
interfan írta: 2026.07.03. 06:04 Sky es Di Marzio szerint az Inter hivatalos ajanlatot tesz Chalobah kapcsan.
Chelsea 35m eurot ker.

Khalaili ? Nem tudom. Korábban már Lazaro és Buchanan is besült nálunk, pont ezen a poszton, és ugyanúgy alsóbb nyugat európai ligából érkezve. Ráadásul L Henrique is kuka RWB-ben, elég sokak hibázunk ide.

Van Dijk két hét múlva 35 éves lesz, annyira nem sírok érte, nagy név, de nem véletlenül szabadul tőle a Pool, lehasználták.
Pont ez a lényeg, hogy a Liverpool nem akarja, hogy Van Dijk elmenjen. Alissont sem engedték el a Juventushoz, hiába egyezett meg velük és a kopasz edzőjükkel, aki volt már az edzője a Roma-nál...Salah és Robertson elmennek nyáron, tavaly Alexander-Arnold, nem akarnak több rutinos vezért elengedni.
A Milan is inkább Mario Gila felé fordult, aki nagyon jó védő. Nem értem mi miért nem akarjuk leigazolni....
Jobb mint bármelyik játékos aki eddig felmerült....
k.tomi880421

Anonym alkesz írta: 2026.07.03. 20:43
Chelsea 35m eurot ker.

Pont ez a lényeg, hogy a Liverpool nem akarja, hogy Van Dijk elmenjen. Alissont sem engedték el a Juventushoz, hiába egyezett meg velük és a kopasz edzőjükkel, aki volt már az edzője a Roma-nál...Salah és Robertson elmennek nyáron, tavaly Alexander-Arnold, nem akarnak több rutinos vezért elengedni.
A Milan is inkább Mario Gila felé fordult, aki nagyon jó védő. Nem értem mi miért nem akarjuk leigazolni....
Már csak az hiányzik, hogy Lotitóval alkudozzunk. Ugyanoda jutnánk vele mint az Atalantával. Chalobahnak nagyon örülnék, Ő amúgy nagyon illene a játékrendszerünkbe jobb oldalra szerintem. Nagyon hasonló a játékstílusa mint Bissecknek, Akanji mehetne középre és mögé kellene még egy játékost vásárolni.
Anonym alkesz

k.tomi880421 írta: 2026.07.03. 21:12

Már csak az hiányzik, hogy Lotitóval alkudozzunk. Ugyanoda jutnánk vele mint az Atalantával. Chalobahnak nagyon örülnék, Ő amúgy nagyon illene a játékrendszerünkbe jobb oldalra szerintem. Nagyon hasonló a játékstílusa mint Bissecknek, Akanji mehetne középre és mögé kellene még egy játékost vásárolni.
Annyiért már inkább kapust kellene venni...Nem is emlékszem mikor volt ennyire gyenge kapusunk a kezdőbe, mint aki jövőre lesz.
Láthatjuk más klubok példáját, hogy egy rossz kapusra rámehet a teljes szezon...
k.tomi880421

A La Gazzetta dello Sport legfrissebb beszámolói szerint az Inter vezetősége meghozta a végleges döntést, és az Union Saint-Gilloise tehetségét, Anan Khalailit választotta Denzel Dumfries utódjának. A milánói klub és a játékos között már meg is született a teljes körű megállapodás, melynek értelmében a labdarúgó nettó 1 millió eurós éves fizetést kapna Milánóban.

Kezdetben a Napoli és a Borussia Dortmund is élénk érdeklődést mutatott a játékos iránt. A megnövekedett piaci kereslet miatt a belga klub azonnal megemelte Khalaili árat, így a kezdeti 25 millió euró helyett már 30 milliót kértek érte. Viszont időközben a Napoli kiszállt a versenyből mivel előbb játékosokat kell eladniuk, míg a németek érdeklődése pedig megmaradt a puhatolózás szintjén. Így egyedül az Inter lépett fel konkrét, hivatalos megkereséssel a Saint-Gilloise felé, ezzel a milánóiaknak sikerült kedvezőbb pozícióba kerülniük a tárgyalóasztalnál.

A felek végül egy 23 millió eurós fix összegben, valamint minimális bónuszokban állapodhatnak meg, erre a végleges vételárra pedig már az Inter mögött álló Oaktree tulajdonosi kör is rábólintott.
k.tomi880421

Anonym alkesz írta: 2026.07.03. 21:52

Annyiért már inkább kapust kellene venni...Nem is emlékszem mikor volt ennyire gyenge kapusunk a kezdőbe, mint aki jövőre lesz.
Láthatjuk más klubok példáját, hogy egy rossz kapusra rámehet a teljes szezon...
Ezt én is ugyanígy gondolom. Írtam is már előzőleg itt a fórumon, hogy szerintem soha nem volt még olyan gyenge kapusunk mint ami lesz jövőre de a vezetőség kérte Chivut, hogy Josep Martinez legyen a kezdő kapus amibe az edző beleegyezett míg már kb fix Provedel érkezése is így már nem várható újabb érkező kapus téren.

Am Sommer sem volt már olyan extra a szezonban nem csoda, hogy Chivu a szezon második felében egyre többet játszatta Martinezt kezdőként míg az utolsó pár meccsen már kb Martinez volt a fix kezdő Chivunál.

Mondjuk szerintem jobban kell a védő mert jelenleg 3 db KH-ünk van, Bastoni, Akanji és Bisseck 3 posztra.

Amúgy felmerült az az ötlet is, hogy ha Provedelt nem sikerül leigazolni akkor Konstantinos Tzolakist próbáltuk volna leigazolni. Mennyivel jobb lett volna egész parádés védései vannak.
PellerG

Én még mindig úgy gondolom, Chalobah Bisseck helyére jön, akit a Bayern vinne.
Totál egy poszt ők.
PellerG

internaZIOnaLe írta: 2026.07.02. 23:59 A Milan közben viszi Vandijk-ot. Nem csípem a palit, de tény a tudása nagyon ott van .

Gila lett, maradhat? 🤣😵
interfan

PellerG írta: 2026.07.03. 23:27

Gila lett, maradhat? 🤣😵
Egyebkent Gila szerintem nem rossz KH papiron.

Iden is a Lazio legjobbja volt.
Sot a teljes Serie A egyik legjobb KH statjatjait es atlagait hozta iden is, tavaly is, sot azelott is.
3 eve kiemelkedo szezonokat hoz a Serie A-ban.
Ehhez kepest 25m + 5m nem komoly penz erte, raadasul meg csak 25 eves, most lesz 26.

Ettol fuggetlenul bukhat, mint barki a vilagon, de papiron nem rossz igazolas.

Van Dijk meg 35 eves, 13,5m euros fizetessel, en ot biztosan nem eroltetnem mar.

PellerG írta: 2026.07.03. 23:26 Én még mindig úgy gondolom, Chalobah Bisseck helyére jön, akit a Bayern vinne.
Totál egy poszt ők.
Az oke, de mi oda is akarunk igazolni nem?
Akanji mar kozepen jatszott iden is, Bastoni meg fix a balon a kezdobe.
Miert kellene ehhez Bissecknek tavozni?

Ausilio azt mondta 2 KH erkezik majd, akkor szerinted 3 is erkezik?
interfan

Romano bejelentette, mindenben megallapodtunk Chalobahval.
Chalobah igent mondott az Internek, most a ket klubnak kell megegyeznie.
mike

interfan írta: 2026.07.04. 06:31 Romano bejelentette, mindenben megallapodtunk Chalobahval.
Az nekünk már semmiség szokott lenni, percek alatt megvan :lol:
MLK

Azt nem tartom elképzelhetőnek, hogy a negyedik, kvázi beugró szerepkörre 30+ milliós, egyből magas fizetésű játékost hoznánk a védelembe.
Bissecket vagy Bastonit pénzzé akarják tenni....
Bisseck kellhet egyáltalán a Bayernnek?Brownt most igazolták le (ő bal oldalon játszik), de egyébként tele vannak védőkkel. Valaki figyeli esetleg az ő piaci mozgásaikat?
interfan

MLK írta: 2026.07.04. 08:24 Azt nem tartom elképzelhetőnek, hogy a negyedik, kvázi beugró szerepkörre 30+ milliós, egyből magas fizetésű játékost hoznánk a védelembe.
Bissecket vagy Bastonit pénzzé akarják tenni....
Bisseck kellhet egyáltalán a Bayernnek?Brownt most igazolták le (ő bal oldalon játszik), de egyébként tele vannak védőkkel. Valaki figyeli esetleg az ő piaci mozgásaikat?
Bayernek mindenkeppen kell KH, lehet 2 is.
Kimet elakarjak adni, ahogy Itora sem szamitanak.
Gvardiol, Ruben Dias, Kounde voltak a jeloltek, de Gvardiol, es Dias mar nem sikerult, Kounde is kerdojeles.
Most Bremer kapcsan targyalnak a Juventussal, es Stonesnak is tettek ajanlatot.
Valamint O.Diomande, Tomas Araujo, Coulibaly, Ahanor, Branthwaite, Ordonez, Murillo, Lukeba, Bisseck is a jeloltek kozott van.
MLK

interfan írta: 2026.07.04. 08:50
MLK írta: 2026.07.04. 08:24
Bayernek mindenkeppen kell KH, lehet 2 is.
Kimet elakarjak adni, ahogy Itora sem szamitanak.
Gvardiol, Ruben Dias, Kounde voltak a jeloltek, de Gvardiol, es Dias mar nem sikerult, Kounde is kerdojeles.
Most Bremer kapcsan targyalnak a Juventussal, es Stonesnak is tettek ajanlatot.
Valamint O.Diomande, Tomas Araujo, Coulibaly, Ahanor, Branthwaite, Ordonez, Murillo, Lukeba, Bisseck is a jeloltek kozott van.
Köszönöm
kisnerra88

Hozzászólás Szerző: kisnerra88 »

Bastoni hirek utan jo lenne minel hamarabb szabadulni egy ilyen arctol meg akar aron alul is , ha valaki fizet erte. A juve meccs ota mindenki ismeri mekkora troger, na most mar megjobban megerositette azthiszem. Majd a vegen lecsukjak, eltiltjak es penz sem lesz belole.

A masik lautaro , lathato hogy a vb-n sem a piza, lecce, cremonese szintu ellenfelek vannak. Most kene megvalni tole es ertelmesen visszaforgatni az arat.
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

kisnerra88 írta: 2026.07.04. 10:39 Bastoni hirek utan jo lenne minel hamarabb szabadulni egy ilyen arctol meg akar aron alul is , ha valaki fizet erte. A juve meccs ota mindenki ismeri mekkora troger, na most mar megjobban megerositette azthiszem. Majd a vegen lecsukjak, eltiltjak es penz sem lesz belole.

A masik lautaro , lathato hogy a vb-n sem a piza, lecce, cremonese szintu ellenfelek vannak. Most kene megvalni tole es ertelmesen visszaforgatni az arat.
Inter két ikonjáról tisztelettel beszelj kérlek.
interfan

Sky szerint a Como uj ajanlata nagyon kozel van a Chelsea keresehez Chalobah ugyeben.

TMW szerint amennyiben Solet utan Chalobah sem sikerul, az Inter kovetkezo jeloltjei Inacio, Davinson Sanchez.
VInter101

Találhatnának már vevőt az üzérkedők!
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2026.07.04. 16:37 Sky szerint a Como uj ajanlata nagyon kozel van a Chelsea keresehez Chalobah ugyeben.

TMW szerint amennyiben Solet utan Chalobah sem sikerul, az Inter kovetkezo jeloltjei Inacio, Davinson Sanchez.
Értem a pletykagyárakat (nem ellened szól!!!), de ha Csalóbá 35 milliója mellé odatesszük a 60+ misit ami elment nekik Pazra, akkor ebből hogy lesz uefas meccs? Ennyi bevétele nem volt a Comonak. Nem is nevezik ezeket a játékosokat, vagy mi a szándék? Fura….
interfan

möszi írta: 2026.07.04. 17:33
interfan írta: 2026.07.04. 16:37 Sky szerint a Como uj ajanlata nagyon kozel van a Chelsea keresehez Chalobah ugyeben.

Értem a pletykagyárakat (nem ellened szól!!!), de ha Csalóbá 35 milliója mellé odatesszük a 60+ misit ami elment nekik Pazra, akkor ebből hogy lesz uefas meccs? Ennyi bevétele nem volt a Comonak. Nem is nevezik ezeket a játékosokat, vagy mi a szándék? Fura….
Francesconak forumtarsunk irasa volt itt nem olyan reg errol:
Francesco írta: 2026.06.26. 18:36 Megy a matek Nico Paz és a 60 milla körül, de érdemes tisztázni, hogy az UEFA pénzügyi fenntarthatósági szabályai (FSR) nem úgy működnek, hogy ’kiveszünk 60 milliót a kasszából és kész’.
A lényeg az ún. Squad Cost Rule (70%-os szabály): a klub a teljes éves bevételének maximum 70%-át költheti a teljes keretre (játékosok/edzők fizetése + átigazolások éves amortizációja + ügynöki díjak).
Két dolog, amit sokan elfelejtenek:

1. Az amortizáció a kulcs: A 60 milliós vételárat nem egyben kell kigazdálkodni. Ha Paz 5 évre írt alá, az éves szinten ’csak’ 12 millió eurós terhet jelent a könyvelésben + a fizetése. Tehát a 60 milliós transzfer éves szinten kb. 15-18 millióba kerül a klubnak a 70%-os kereten belül, nem 60-ba.

2. Bevétel vs. Tulajdonos: Hiába a gazdag háttér (Djarum Group), az UEFA-t nem érdekli a tulajdonos pénztárcája. A Comónak saját bevételt kell felmutatnia (TV-s jogdíjak, jegyek, szponzorok). Ha a bevételük 150-200 millió körül mozog, akkor a 70%-os keretük 105-140 millió között van. Ebbe a keretbe simán beleférnek az ilyen nagy húzások, amíg a bérlista többi része rendben van.

Plusz ugye itt van viaszvásárlási opció meg egyéb opciók.
Mivel a vételár sokszor tartalmaz ilyen kikötéseket, a két klub közötti megállapodás nem csak pénzmozgás, hanem egyfajta „kockázatmegosztás”. Ez gyakran segít abban, hogy a vételár amortizációja kedvezőbb feltételekkel jelenjen meg a könyvekben.
A Como nemcsak egy játékost vett, hanem egy olyan eszközt, aminek a piaci értéke a Serie A-ban való szereplés alatt exponenciálisan nőhet. Az UEFA szemében ez már befektetésnek minősül, nem csak kiadásnak.

Ezen kivul lehet eladasok is lesznek, lasd Baturina, akiert azert komoly penzt is kaphatnak.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

interfan írta: 2026.07.04. 17:52

Francesco írta: 2026.06.26. 18:36 Megy a matek Nico Paz és a 60 milla körül, de érdemes tisztázni, hogy az UEFA pénzügyi fenntarthatósági szabályai (FSR) nem úgy működnek, hogy ’kiveszünk 60 milliót a kasszából és kész’.
A lényeg az ún. Squad Cost Rule (70%-os szabály): a klub a teljes éves bevételének maximum 70%-át költheti a teljes keretre (játékosok/edzők fizetése + átigazolások éves amortizációja + ügynöki díjak).

1. Az amortizáció a kulcs: A 60 milliós vételárat nem egyben kell kigazdálkodni. Ha Paz 5 évre írt alá, az éves szinten ’csak’ 12 millió eurós terhet jelent a könyvelésben + a fizetése. Tehát a 60 milliós transzfer éves szinten kb. 15-18 millióba kerül a klubnak a 70%-os kereten belül, nem 60-ba.

2. Bevétel vs. Tulajdonos: Hiába a gazdag háttér (Djarum Group), az UEFA-t nem érdekli a tulajdonos pénztárcája. A Comónak saját bevételt kell felmutatnia (TV-s jogdíjak, jegyek, szponzorok). Ha a bevételük 150-200 millió körül mozog, akkor a 70%-os keretük 105-140 millió között van. Ebbe a keretbe simán beleférnek az ilyen nagy húzások, amíg a bérlista többi része rendben van.

Mivel a vételár sokszor tartalmaz ilyen kikötéseket, a két klub közötti megállapodás nem csak pénzmozgás, hanem egyfajta „kockázatmegosztás”. Ez gyakran segít abban, hogy a vételár amortizációja kedvezőbb feltételekkel jelenjen meg a könyvekben.
A Como nemcsak egy játékost vett, hanem egy olyan eszközt, aminek a piaci értéke a Serie A-ban való szereplés alatt exponenciálisan nőhet. Az UEFA szemében ez már befektetésnek minősül, nem csak kiadásnak.

Ezen kivul lehet eladasok is lesznek, lasd Baturina, akiert azert komoly penzt is kaphatnak.
Köszi. Ezzel az történik, amit látunk: ha kellően korrumpálod az uefat, akkor van mozgástér és egyenlőbb lehetsz az egyenlőknél. Ehhez képest sokkal átláthatóbb és korrektebb az NFL. Mondjuk ott nem igazán férnek bele a csúszópénzek. Na mindegy is. Minden mercaton végigdühöngöm ezt a dolgot. Mekkora amúgy a Como stadionja? Mennyi a meccsbevételük átlagban, mondjuk a Milanhoz viszonyítva? Közben meg ezek lassan megvesznek mindenkit, mások meg (tradicionális olasz klubok) elsorvadnak.
interfan

möszi írta: 2026.07.04. 18:11
interfan írta: 2026.07.04. 17:52

Köszi. Ezzel az történik, amit látunk: ha kellően korrumpálod az uefat, akkor van mozgástér és egyenlőbb lehetsz az egyenlőknél. Ehhez képest sokkal átláthatóbb és korrektebb az NFL. Mondjuk ott nem igazán férnek bele a csúszópénzek. Na mindegy is. Minden mercaton végigdühöngöm ezt a dolgot. Mekkora amúgy a Como stadionja? Mennyi a meccsbevételük átlagban, mondjuk a Milanhoz viszonyítva? Közben meg ezek lassan megvesznek mindenkit, mások meg (tradicionális olasz klubok) elsorvadnak.
Volt egy iras valahol amit lattam, hogy a Como meg UEFA "szuz" ezert barmilyen szankcio csak jovore kaphat, mivel iden indul eloszor UEFA sorozatban, igy nincs is lehetoseg a korabbi evek miatt buntetest kiosztani.
Ha erdekel majd megkeresem reszletesen.

Egyebkent ugymond teljesen "tiszta" a rendszer, ott a 70%-os szabaly, az ugymond eleg vilagos.
Ennek kell megfelelni.

Milant se kell felteni, bekezdtek egy laza 105m elkoltesevel 2 jatekosra.
Persze ertem amit irsz.

Visszaterve a Comora, nem tudhatjuk milyen eladasok lesznek, pl Baturina, es meg kitudja ki.
k.tomi880421

interfan írta: 2026.07.04. 06:31 Romano bejelentette, mindenben megallapodtunk Chalobahval.
Ezt a posztot 17 órája írtad viszont az általad Fabrizio Romanora hivatkazó hírrel ellentétben Ő maga 15 órája rakta ezt a hírt ki:

E szerint reggel Fabrizio Romano nem azt írta amit Te és nem akkor amikor Te írtad, hogy Chalobah igent mondott az Internek, hanem azt, hogy az ügynökei Milánóban vannak és tárgyalnak a személyes feltételekről.

Aztán délután jött egy frissítés az X-en Romanotól, hogy Chalobah nyitott az Inter ajánlatára és várja, hogy az Inter ajánlatott tegyen a Chelsenek.

15:48 perckor pedig újra Romano poszt az X-en, hogy a Como ajánlatát elutasította a Chelsea az Inter érdeklődésről pedig ugyanaz mondható el mint az előbb írottakról. Ausilio nem siet kb ennyi a lényeg. Még vár egy napot Mr. Balkán és a Como lerak egy újabb Chelsea által elfogadható ajánlatot.
interfan

k.tomi880421 írta: 2026.07.04. 23:46
Ezt a posztot 17 órája írtad viszont az általad Fabrizio Romanora hivatkazó hírrel ellentétben Ő maga 15 órája rakta ezt a hírt ki:

E szerint reggel Fabrizio Romano nem azt írta amit Te és nem akkor amikor Te írtad, hogy Chalobah igent mondott az Internek, hanem azt, hogy az ügynökei Milánóban vannak és tárgyalnak a személyes feltételekről.

Aztán délután jött egy frissítés az X-en Romanotól, hogy Chalobah nyitott az Inter ajánlatára és várja, hogy az Inter ajánlatott tegyen a Chelsenek.

15:48 perckor pedig újra Romano poszt az X-en, hogy a Como ajánlatát elutasította a Chelsea az Inter érdeklődésről pedig ugyanaz mondható el mint az előbb írottakról. Ausilio nem siet kb ennyi a lényeg. Még vár egy napot Mr. Balkán és a Como lerak egy újabb Chelsea által elfogadható ajánlatot.
Itt az eredeti cikk ami alapjan irtam:
(Pentek, 18:04-es az eredeti iras, en ezt hoztam ide a forumra szombat 6:31-kor)

https://www.fcinter1908.it/calciomercat ... o-chelsea/

Ebben Romano leirja, Chalobah igent mondott az Internek, es arra var hogy a ket klub megegyezen, es keszen all az Inter mezet viselni.
interfan

Chivu azt mondta, hogy szeretne ha a felkeszules kezdetere az ujak mar megerkezzenek, hogy vegig tudjak csinalni a nyari alapozast.

Na most 8 nap mulva indul a felkeszules, julius 13-15 kozott Appianoban lesznek az elso tesztek, edzesek.
Majd julius 16-26 kozott egy Nemetorszagi edzotabor, aminek vegen julius 26-an egy Karlsruhe elleni baratsagos meccs.
Julius 28 indulunk Hong Kongba, ahol augusztus 1 City-Inter.
Majd Ausztralia fele veszi az Inter az iranyt, ahol augusztus 5 Milan-Inter, majd augusztus 8 Juventus-Inter.

Na de visszaterve a mercatora.
Ha addig nem lesz eladas, akkor ez a keret kezdi meg a felkeszulest egy het mulva Appianoban:

J.Martinez, Di Gennaro

Pavard, Bisseck, Bastoni

Henrique, Diouf, Dimarco, Augusto

Barella, Massolin, Asllani, Mkhitaryan, Stankovic, Frattesi, Zielinski, Akinsanmiro

Esposito

Kozeppalyan vagyunk rengetegen, ez 8 KP, ha Dioufot is oda vennek mar 9.
Valamint + 2 Sucic es Calhanoglu, igy mar 10-11.
Hat lesz kit eladni...

Befuthat a felkeszules kezdetere Provedel es Khalaili, es ha nagy nehezen sikerul, akkor Chalobah.

Ha igy nezzuk, akkor a kapusposzt kesz, valamint elol is kesz vagyunk, ha visszaternek a VB szereplok.
WB poszt szinten kesz lesz, ha megerkezik a jobb WB.
KP-rol mar eladni kell, nem igazolni.
Es ha Chalobah is meglenne, akkor mar csak 1db low-cost KH kellene az ugymond teljesen kesz kerethez.

Ha ennyi lenne a mercato, akkor valoban bejonnenek Chivu szavai, hogy minimalis valtozast akar csak, valamint Marotta-Ausilio nyilatkozatai, hogy semmifele forradalom nem lesz, csak kisebb valtozasok lesznek.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

interfan írta: 2026.07.05. 07:01
Ha ennyi lenne a mercato, akkor valoban bejonnenek Chivu szavai, hogy minimalis valtozast akar csak, valamint Marotta-Ausilio nyilatkozatai, hogy semmifele forradalom nem lesz, csak kisebb valtozasok lesznek.
Egy nyári mercato tulajdonképpen mindig erről szól szurkolói szemmel, hogy igazából semmit nem tudunk, hogy a színfelek mögött mi történik, csak találgatunk és valótlan(?) hírekre reagálunk egészen addig míg egyik vagy másik nem realizálódik (másik csapatnál :) ) vagy el nem jön szeptember eleje.
Ezzel együtt nekem 2 dolog jut most eszembe:
1. Az aktuális olasz bajnoknál és kupagyőztesnél nyilván nem kellenek akkor változások, mint egy csapatnál, amelyik 4-5. stb. helyen végzett. De a JELENLEGI állapot, hírek szerint nálunk szintlépés nem nagyon lesz. Ez azt jelenti, hogy esélyesei leszünk a bajnokságnak, de nemzetközi szinten a BL legjobb 16ba vagy 8ba jutásnál nagyobb reményeink nem nagyon lehetnek.
2. Azért azt kb. tényleg mindenki tudja egy, de inkább 1.5-2 éve, hogy vannak posztok, ahol biztosan nagy változtatásokra és új emberekre lesz szükség. Ok, hogy 5 napja van mercato, de én azért ennél tudatosabb pótlását vártam volna el ezeknek a posztoknak, mert most kb. úgy néz ki, mintha tudtuk volna, hogy szükség lesz rá, de eddig nem csináltunk volna semmit, most próbálunk csak a lehetőségek között mérlegelni. Nekem ez eléggé meglepetés.
interfan

Baggio85 írta: 2026.07.05. 09:37
interfan írta: 2026.07.05. 07:01
Egy nyári mercato tulajdonképpen mindig erről szól szurkolói szemmel, hogy igazából semmit nem tudunk, hogy a színfelek mögött mi történik, csak találgatunk és valótlan(?) hírekre reagálunk egészen addig míg egyik vagy másik nem realizálódik (másik csapatnál :) ) vagy el nem jön szeptember eleje.
Ezzel együtt nekem 2 dolog jut most eszembe:
1. Az aktuális olasz bajnoknál és kupagyőztesnél nyilván nem kellenek akkor változások, mint egy csapatnál, amelyik 4-5. stb. helyen végzett. De a JELENLEGI állapot, hírek szerint nálunk szintlépés nem nagyon lesz. Ez azt jelenti, hogy esélyesei leszünk a bajnokságnak, de nemzetközi szinten a BL legjobb 16ba vagy 8ba jutásnál nagyobb reményeink nem nagyon lehetnek.
2. Azért azt kb. tényleg mindenki tudja egy, de inkább 1.5-2 éve, hogy vannak posztok, ahol biztosan nagy változtatásokra és új emberekre lesz szükség. Ok, hogy 5 napja van mercato, de én azért ennél tudatosabb pótlását vártam volna el ezeknek a posztoknak, mert most kb. úgy néz ki, mintha tudtuk volna, hogy szükség lesz rá, de eddig nem csináltunk volna semmit, most próbálunk csak a lehetőségek között mérlegelni. Nekem ez eléggé meglepetés.
En azt gondolom, hogy ha lenne is valamilyen "szintlepes" ha nincs egy igazan szerencses sorsolasod, nekunk akkor is a 8 koze jutas a realisan maximum a BL-ben, de kis tulzassal egyben ez a minimum is.
(Nyilvan szerencses sorsolas eseten mas a helyzet, mint ahogy balszerencses eseten is)

Iden is a 8 koze jutast kellett volna teljesiteni, ez is volt a kimondott celunk, mint ahogy jovore is azt kellene.
Ehhez a jelenlegi keretnek is nagyjabol eleg kellene lennie (ha nincs extra peches sorsolasod), de ettol tobbre egy "szintlepeses" keret sem igazan lenne tobbre kepes (kiveve egy szerencses sorsolas lasd 2023, es egy extra szezon lasd 2025).
MLK

A vb-n Orlando Gill elég jól muzsikált.
Válasz küldése