Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sorger=giallo

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Festa írta: 2026.01.26. 14:34 Volt kint valamelyik Inter hazain és Thuram ki is mutatott neki.
Kár ebből ekkora cirkuszt csinálni.Ettől függetlenül vicces pali,de mivel nem top nem a skill készlete hanem a mentalitása.
Ökörködik edzésen is ez látjuk a képekből.Vannak klasszis momentumai,de közben meg nem konstens a teljesítménye.
Pont ezért írtam, hogy költői a kérdés. A testvére, nem annyira meglepő, hogy megnézi. Viszont a teljesítménye nem az igazi és messze nem "fiatal" már, talán még most ki lehetne szállni belőle jelentősebb pénzért.

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

sorger=giallo írta: 2026.01.26. 14:48
Festa írta: 2026.01.26. 14:34 Volt kint valamelyik Inter hazain és Thuram ki is mutatott neki.
Kár ebből ekkora cirkuszt csinálni.Ettől függetlenül vicces pali,de mivel nem top nem a skill készlete hanem a mentalitása.
Ökörködik edzésen is ez látjuk a képekből.Vannak klasszis momentumai,de közben meg nem konstens a teljesítménye.
Pont ezért írtam, hogy költői a kérdés. A testvére, nem annyira meglepő, hogy megnézi. Viszont a teljesítménye nem az igazi és messze nem "fiatal" már, talán még most ki lehetne szállni belőle jelentősebb pénzért.

FORZA INTER!!!
Lukaku kb egy edző alatt mutatta meg Prime oldalát egyébként nagyon hektikus volt.Az az egy mester az Conte.
Amennyiben Thuram is megtalálná ezt az Apafigurát (Chivu sem az neki) akkor szerintem világ 10 legjobb támadója között lehetne.Én mondjuk bírom,de egy Interbe is folyamatos jó teljesítmény kell nem csak havi egy-két villanás.
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

Szerdán a Dortmund ellen mennyire érdemes hajtani-vesződni lefárasztani magunkat? Nézve a tabellát és az előttünk álló csapatok utolsó fordulós meccseit nem sok esély van arra, hogy még győzelem esetén is bekerüljön az első 8-ba. PSG-NU ami necces döntetlen esetén mindkettő kikerülhet a legjobb 8-ból, viszont kb 4 csapat is nagyobb eséllyel indul tőlünk a legjobb 8 felé arra az 1 vagy 2 pozira. Nagyon kicsi az esély arra, hogy benne lehessünk a legjobb 8-ban akkoris ha nyernénk. Persze jó lenne rangadót nyerni végre de azt csakis akkor, ha nem fárasztjuk ki magunkat a Cremonese ellen mert jelenleg nagyobb szükség lenne szerintem a Scudettora. Cremonese-Inter, Milan-Bologna meg Nápoly-Fio lesz a kövi forduló. Ill. Parma-Juve és Como-Atalanta. Itt lehetnek meglepetések és annak nem nekünk lenne lennie.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

koviroland92 írta: 2026.01.26. 20:28 Szerdán a Dortmund ellen mennyire érdemes hajtani-vesződni lefárasztani magunkat? Nézve a tabellát és az előttünk álló csapatok utolsó fordulós meccseit nem sok esély van arra, hogy még győzelem esetén is bekerüljön az első 8-ba. PSG-NU ami necces döntetlen esetén mindkettő kikerülhet a legjobb 8-ból, viszont kb 4 csapat is nagyobb eséllyel indul tőlünk a legjobb 8 felé arra az 1 vagy 2 pozira. Nagyon kicsi az esély arra, hogy benne lehessünk a legjobb 8-ban akkoris ha nyernénk. Persze jó lenne rangadót nyerni végre de azt csakis akkor, ha nem fárasztjuk ki magunkat a Cremonese ellen mert jelenleg nagyobb szükség lenne szerintem a Scudettora. Cremonese-Inter, Milan-Bologna meg Nápoly-Fio lesz a kövi forduló. Ill. Parma-Juve és Como-Atalanta. Itt lehetnek meglepetések és annak nem nekünk lenne lennie.
Ahogy mar irtam, en azt gondolom, hogy elegge paradox allt igy elo...

Vereseg vagy X-el se nagyot hatralepni, se elore nem igazan tudunk.
(Nyilvan matematikailag tortenhet olyan abszurd, hogy vereseg eseten akar 22.helyre is hatracsuszhatunk, X eseten meg akar a 7-8.helyre is mehetunk, dehat ezek a nyilvan annyira abszurd forgatokonyvek, hogy gyakorlatilag lehetetlen kategoriak.)
Ha X vagy kikapunk a Dortmund ellen, akkor jo esellyel ez a 13-16.hely kornyeke lenne a mienk.
Ami azert valljuk be, nagyon nem az igazi.
Akar mar mostanra is nezve a playoffba, es akar egy tovabbjutas eseten a 16 kozott nagy hatranyt jelentene ez.

Ellenben ha nyerunk...
(Nyilvan itt is meg kell emliteni a matematikat, es akar meg az egyenesagon tovabbjutas is meglehetne, de ez megint inkabb matematika, mert az elottunk allo csapatok kozul 6-nak sem szabadna nyernie, amire azert megint nem annyira sok az esely)
Gyozelem eseten valahol a 9-11.hely kornyeke azert jo esellyel meglehetne, ami azert mindjart mashogy nez ki a playoff tekinteteben.

Egyszoval kis tulzassal a vereseg vagy X ugyannyit er, ellenben egy gyozelem a playofft nezve segithetne.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nálam a scudetto a fő csapás,mert ezzel a kerettel megint megismétlődik a tavalyi semmi.Értem,hogy kell a bevétel,de mint szurkoló nekem a trófea az első,tekintve,hogy az esély is nagy rá.Nyilván szurkolok a csapatnak,de ha max 1 kört megyünk,nem fogok pityeregni.A tavalyi döntő,épp elég sokk volt.
interfan

vaskalap írta: 2026.01.27. 10:20 Nálam a scudetto a fő csapás,mert ezzel a kerettel megint megismétlődik a tavalyi semmi.Értem,hogy kell a bevétel,de mint szurkoló nekem a trófea az első,tekintve,hogy az esély is nagy rá.Nyilván szurkolok a csapatnak,de ha max 1 kört megyünk,nem fogok pityeregni.A tavalyi döntő,épp elég sokk volt.
Egyetertek, nem engedhetjuk meg magunknak, hogy ezt az idei Scudettot elbukjuk...

BL-ben meg az a realitas amit Akanji mondott:
Negyeddonto.

Teljesen realis amit mondott mint cel:
Scudetto gyozelem + BL negyeddonto
interfan

Barella izomhuzodast szenvedett, biztosan kihagyja a Dortmund elleni meccset.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta: 2026.01.27. 15:14 Barella izomhuzodast szenvedett, biztosan kihagyja a Dortmund elleni meccset.
Ez nagyon rossz hír..3 fronthoz teljes keret kell.
interfan

Festa írta: 2026.01.27. 16:07
interfan írta: 2026.01.27. 15:14 Barella izomhuzodast szenvedett, biztosan kihagyja a Dortmund elleni meccset.
Kupabol kellene kiesni minel elobb, legfeleslegesebb sorozat.
Se sportszakmai erteke, penzugyi meg foleg.
INTER-1908

Hozzászólás Szerző: INTER-1908 »

interfan írta: 2026.01.27. 16:11
Amugy a Dortmund elleni meccsnek van tétje?
Nem emlékszem tavaly hogy volt sorsoltak a csapatokat vagy a 9. kapta a 24.et?
interfan

INTER-1908 írta: 2026.01.27. 17:44
interfan írta: 2026.01.27. 16:11

Termeszetesen van, mar a playoff kapcsan is, de a 16 kozott is.

- Playoffban:

9/10. helyezett kaphatja a 24/23.helyezetett
11/12. helyezett kaphatja a 22/21. helyezetett
13/14 vs 19/20.
15/16 vs 17/18.

Jelen allas szerint a Leverkusen vagy a Marseille lehetne az ellenfelunk a playoffba.
(Nyilvan ez holnap este nagyon megvaltozhat)
INTER-1908

interfan írta: 2026.01.27. 17:55
INTER-1908 írta: 2026.01.27. 17:44
interfan írta: 2026.01.27. 16:11 Kupabol kellene kiesni minel elobb, legfeleslegesebb sorozat.
Termeszetesen van, mar a playoff kapcsan is, de a 16 kozott is.

- Playoffban:

9/10. helyezett kaphatja a 24/23.helyezetett
11/12. helyezett kaphatja a 22/21. helyezetett
13/14 vs 19/20.
15/16 vs 17/18.

Jelen allas szerint a Leverkusen vagy a Marseille lehetne az ellenfelunk a playoffba.
(Nyilvan ez holnap este nagyon megvaltozhat)
Köszi azt hittem sorsolnak en a 8 ra nem látok esélyt szerintem nincs is.
Jó lenne előrébb végezni de azért egy Marseile nem hangzik rosszul... Vagyis jobb mint egy Napoli (feltéve ha bejutnak) vagy azonos nemzet nem jöhet?
interfan

INTER-1908 írta: 2026.01.27. 20:58 Köszi azt hittem sorsolnak en a 8 ra nem látok esélyt szerintem nincs is.
Jó lenne előrébb végezni de azért egy Marseile nem hangzik rosszul... Vagyis jobb mint egy Napoli (feltéve ha bejutnak) vagy azonos nemzet nem jöhet?
Nagyon szivesen.
Barki lehet az ellenfel a playoffoba, meg akar a Dortmund is, hiaba jatszottunk mar ellenuk.
Ma biztosan oriasi valtozasok lesznek, de egy jelenlegi allas szerinti Olympiacos/Bilbao azert jobban nezne ki, mint egy Leverkusen/Marseille.

Es ott van ugye a 16 kozotti meccsek is.
Ha ott vegeznek ahol most vagyunk, akkor egy playoff tovabbjutas eseten a Real/Liverpool varna rank.
Ha mar 1 helyet is hatracsuszunk, akkor meg Arsenal/Bayern.
(Jelen allas szerint)
Ez meg szinten nem nezne ki valami jol...

X vagy vereseg az mara kis tulzassal mindegy is, mert jo esellyel egy nagyon nehez helyzetbe kerulhetunk ezzel.

Ellenben egy gyozelemmel nagyot is lephetunk elore, es ha az egyenesagon tavobbjutas nem is lenne meg, (szerencsevel meg akar az is meglehetne) de egy 9-10.hely akar igen, ami a playoffra is nagy segitseg (23. vagy 24.lenne az ellenfel).
Valamint a 16 kozottre is, mert ez esetben 7. vagy a 8. johetne szembe a 16 kozott, ami jelen allas szerint a Chelsea es a Newcastle.
Nem gyozom elegszer hangsulyozni, ez meg rengeteget valtozhat estere (milyen elkepeszto izgalmas is ez az uj BL formatum, hogy az utolso forduloban meg a tabella 90%-a atrendezodhet), de pl az elejen az Arsenal vagy Bayern nem eshet mar vissza.
Egyszoval ha ma nem nyerunk, ezaltal a 15-18.hely kozott vegzunk, akkor playoff tovabbjutas eseten Arsenal vagy Bayern lenne az ellenfel a 16 kozott.
Ami hat maradjunk annyiban, hogy nem eppen a legjobb, es akkor finoman fogalmaztam...
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Őszintén szólva ez az a meccs, amin nem tudom mit várjak (el). Talán azt, hogy játszon J.Martinez, DeVrij, Acerbi,Frattesi, Bonny...
Az a baj, hogy nekünk ezen a meccsen is akkor van esélyünk a jobb eredményre, ha teljesen odatesszük magunkat, de azt meg nem tudom, hogy megéri e. A 8 elment, és a play-offban olyan csapattal nem fogunk tudni összekerülni úgysem, akik ellen 2 sima meccs jönne.
Nyilván az onnan továbbjutási esélyeinknek nem lenne mind1 az ellenfél, de nem tudom, hogy ennek a csapatnak kell-e 3+2 BL meccs. Az megint a bajnoki esélyeinknek "aknázna nála".
Dumfries, Calha, Barella már most sincs és ez így semmivel nem lenne rövidebb szezon, mint a tavalyi. Zielinskire a jelenlegi helyzetben pl. szerintem senkinek nem kell magyarázni, hogy mennyire kellene vigyázni. Valaki megfogalmazta jól itt a fórumon, hogy játszanak azok, akik kevesebbszer jutottak szóhoz, aztán amíg jutunk, jutunk.
Azt is tudom viszont, hogy fentről mi az elvárás és az még csak nem is a 16 közé jutás...
interfan

Baggio85 írta: 2026.01.28. 07:30 8 elment, és a play-offban olyan csapattal nem fogunk tudni összekerülni úgysem, akik ellen 2 sima meccs jönne.
Azt is tudom viszont, hogy fentről mi az elvárás és az még csak nem is a 16 közé jutás...
Miert is?

Ha pl nyernek ma, akkor jo esellyel 9-10.hely meglenne (ha a top 8 nem is).
Ez esetben jonne a 23-24.
Itt meg azert most is egy Olympiacos all. (jelenleg)
Nyilvan minden meccs nehez, de azert nem mindegy, hogy egy Olympiacos szint jon, vagy egy Leverkusen, csak ket pelda a mostani alapjan.

Es ismetlem, ha 14-18.hely kozott vegzunk, akkor Arsenal, Bayern es tarsaik jonnenek a 16 kozott ha tovabbjutunk.

Az meg hogy mi az elvaras az idei BL-ben, azt tudjuk, Akanji elmondta:

"
Ez nem titok, az oltozoben is vilagosak vagyunk.
Meg kell nyerjuk a Scudettot.
A BL-ben pedig negyeddontobe jutas a cel.
"
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Nem tudom, mi lesz ma, én egy x-et reálisnak tartanék, gyakorlatilag ugyanott vagyunk a tabellán. Minden másra este 11-kor visszatérünk.
INTER-1908

Szerintem iden a BL ben nincs esélyünk komoly dolgokra 16 közé kerülés szerintem a realitás a többi extra.
Anyagi dolgok miatt fontos a jo bl de osszessegeben nehéz lenne olyan parharcot mondani a 16 között ahol egyértelműen esélyesek lennénk.
interfan

INTER-1908 írta: 2026.01.28. 14:52 Szerintem iden a BL ben nincs esélyünk komoly dolgokra 16 közé kerülés szerintem a realitás a többi extra.
Anyagi dolgok miatt fontos a jo bl de osszessegeben nehéz lenne olyan parharcot mondani a 16 között ahol egyértelműen esélyesek lennénk.
Attol fugg, mert ha nyerunk ma, akkor elorebb tudunk lepni, ez meg egy esetleges 16 koze jutas kapcsan sem mindegy.

Nyilvan ez jelenlegi allas, de ha elorelepnek, akkor Newcastle, Chelsea, Spurs is johetne.
Persze benne van, hogy a Newcastle es a Chelsea nem is lesz a 8 kozott, de akar egy Sporting is odakerulhet.
Na most ezzel nem azt mondom, hogy mi vagyunk onnantol az "eselyesek", egy Sporting, Atletico, Chelsea, Tottenham, Newcastle sor ellen, de mennyivel tobb eselyunk lenne, mint egy Arsenal, Bayern es tarsaik ellen.

Az eselyt pedig ugy tudjuk csakis megadni magunknak, ha ma nyerunk.

Negyeddonto a kimondott celunk, es ezzel adunk magunknak egy nagyobb eselyt ra ha ma nyerunk.
koviroland92

Hozzászólás Szerző: koviroland92 »

A kezdő:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Akanji
LH-Sucic-Zielinski-Mikhi-Dimarco
Thuram-Bonny

Szóval Bastoni és Lau is kimaradt a kezdőből.
Baggio85

koviroland92 írta: 2026.01.28. 20:39 A kezdő:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Akanji
Thuram-Bonny

J.Martinez és Frattesi játszhatott volna még.
Nincs valami meleg, sérüléseket meg kellene úszni!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

koviroland92 írta: 2026.01.28. 20:39 A kezdő:

Sommer
Bisseck-Acerbi-Akanji
Thuram-Bonny

Ezzel a kezdővel nagyjából fel is adta Chivu a meccset.
Akanji nem fogja tudni azt az összjátékot hozni Dimarco-val, mint Basto. A jobb szélen pedig Luis Henrique-vel eleve halottak a támadásaink. A brazil, mint ha állandóan be lenne tojva, egy cselt nem mer megcsinálni.

Egy tisztes vereséget tartok reálisnak a mai meccsen, nagy szerencsével egy X talán összejöhet.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Na végre egy bravúr Sommertől!
Audipower

A védekezésünk még mindig borzalmas, köszönjük meg Guirassy-nak, hogy kihagyta az előbbi helyzetet.

Ez a Thuram mekkora egy nudli. Már akkor tudtam, hogy nem lesz semmi a támadásból, amikor hozzá került a labda.
Hihetetlen, hogy mekkora egy 0 lett a csávó, pedig én bírtam régebben.
Ha így folytatja, őt is elengedném a szezon végén. Vele is csak többen vagyunk.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Stankovic-nak már 2 gólpassza van ma is…
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ahogy nézem eddig, ez a BVB letámadás nem túl acélos, 1-2 gyors passzal könnyen kijátszhatónak tűnik, ráadásul jó magasan is vannak. Ezt szeretjük alapvetően, lehet keresnivalónk.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

Az első 45 perc után nem igazán tudnék kiemelni senkit se a csapatból.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Interfan1000 írta: 2026.01.28. 21:31 Stankovic-nak már 2 gólpassza van ma is…
Nem tudom miért gondoljátok itt sokan, hogy ha valóban akkora ász a gyerek, akkor ne vennénk vissza. Erre találnak pénzt szerintem, nem kell aggódni. :)
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Sok van még de jelen pillanatban ha nyernénk simán bent vagyunk az első 8ban. De még sokat fog változni és még nem is nyertünk!
Baggio85

Nehéz ezt a meccset értékelni.
Túl nagy meggyőződés bennünk sincs. Mintha kivárna mindkét csapat, hogy a többi pályán mi a helyzet, van e értelme megszakadni.
Mondjuk annyi látszik, hogy komolyabb csapatok ellen Bonny is inkább fék a csapatban. Gyors-gyors, de kell neki 15 méter mire felgyorsul.
Thuram meg kínlódik önmagával is, így ketten minden, csak nem veszélyesek.
Továbbra sem látok más izgulni valót ebben a meccsben, minthogy ne sérüljön meg senki.
interfan

Nyilvan van meg egy felido, de most jelenleg egy gyozelemmel ott lehetnek a 8-ban.
Real kikap, Barcelona kikap, Chelsea kikap, PSG X, Newcastle X, Atletico X, Atalanta X, Tottenham X.

Ezert kellene nyerni...
Mert latjuk lehet meg elkepeszto szerencsenk is.
Audipower

Nagyjából az jött le nekem az 1. félidő alapján, hogy nem akarjuk magunkat összetörni.
A támadójátékunk a szokásos, az utolsó passzokat, cseleket rendre elrontjuk a kapu előtt, így nehéz gólt lőni.
Azért az vicces volt, amikor Bisseck került oda a kapu elé, borítékolható volt, hogy nem lesz belőle semmi
Szerencsére a Dortmund még nálunk is rosszabbul játszik.

Az első félidőt végigalibiztük. Ha benne akarunk lenni a top 8-ban, ideje mutatni valamit, bár sajnos nem csak a saját kezünkben van a sorsunk.
interfan

Audipower írta: 2026.01.28. 22:06 Ha benne akarunk lenni a top 8-ban, ideje mutatni valamit, bár sajnos nem csak a saját kezünkben van a sorsunk.
Hat csak megkellene tenni legalabb azt ami tolunk fugg, hogy nyerjunk, mert anelkul nehez mirol beszelni...
VInter101

Ennyi elrontott passz. Nem játszunk jól! Mondjuk a Dortmund sem szerencsére!
möszi

Ezt a meccset egyik csapat sem rakja ki a kirakatba… Szörnyű lenne, ha itt nem nyernénk és a győzelem elég lenne a 8-ba.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Olyat nem lehet esetleg, hogy a playoff körben aki jön, az a továbbjutásért járó pénzt odaadja nekünk cserébe mi nem állunk ki és aki így megkapja őket az meg felez velünk egy kört?
interfan

interfan írta: 2026.01.28. 22:00 Nyilvan van meg egy felido, de most jelenleg egy gyozelemmel ott lehetnek a 8-ban.
Real kikap, Barcelona kikap, Chelsea kikap, PSG X, Newcastle X, Atletico X, Atalanta X, Tottenham X.

Ezert kellene nyerni...
Mert latjuk lehet meg elkepeszto szerencsenk is.
A helyzet nem hogy romlik, meg javul is.
Mar az Atletico is veresegre all, a Benfica-Real meg mar 3-1.

Rugjunk mar egy golt, ekkora szerencset a vilag bune lenne nem kihasznalni, hogy kis tulzassal senki nem nyer aki bejuthatna elottunk a 8-ba.
möszi

Nem hiszem el… Ez a Dortmund ma egy olasz középcsapat szintje. Kis nyomás kellene és rúghatnánk párat. Elsírom magam ha itt nem nyerünk. :(
VInter101

Elég gyengén játszunk!
interfan

möszi írta: 2026.01.28. 22:23 Nem hiszem el… Ez a Dortmund ma egy olasz középcsapat szintje. Kis nyomás kellene és rúghatnánk párat. Elsírom magam ha itt nem nyerünk. :(
Kikap vagy X kb mindenki jelenleg, 1db gol kellene a 8-hoz.
Audipower

Esposito, ha nem ilyen esetlen az előbbi helyzetben, akkor 1-0 lenne.
Hajt becsülettel a srác, de borzasztóan lassú és technikailag képzetlen szegény.

Thuram helyett hozzunk fel egy fiatalt a Primaverából vagy az U 23-as csapatból, nem járnánk rosszabbul, egy vicc az ember.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Hogy lehet ennyi pontatlansággal játszani?
interfan

Vegre, de kellett mar ez, el sem hiszem, hogy vezetunk.
VInter101

Ott is van bassza meg!!!!!!!!!
Atosz

Fuh de éreztem, hogy ezt Dima berakja! 😍
VInter101

És akkor most jön a neheze! Ki kell védekezni!
interfan

VInter101 írta: 2026.01.28. 22:40 Ott is van bassza meg!!!!!!!!!
Es tovabbra is minden letezo meccsen ugy alakul minden ahogy nekunk a legszerencsesebb.
A jo Isten ma mellenk allt.
Csak fujjanak mar le mindent.
möszi

interfan írta: 2026.01.28. 22:41
VInter101 írta: 2026.01.28. 22:40 Ott is van bassza meg!!!!!!!!!
Es tovabbra is minden letezo meccsen ugy alakul minden ahogy nekunk a legszerencsesebb.
A jo Isten ma mellenk allt.
Csak fujjanak mar le mindent.
Eddig… mert a faszkalap kutyafejű Konté csapata úgy néz ki itt is kiszúr velünk. Azt az embert már akkor gyűlöltem, amikor edzőnk volt. Azóta pedig… hagyjuk.
VInter101

Hát jelen állás szerint lesz még 2 plusz meccsünk!
möszi

Hoppá😁😁😁
Atosz

Diouf geci nem hiszem el 😁😁
Válasz küldése