Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Festa »

P-Inter írta: Tegnap, 11:18 Hmm, szerintem Stanko maradni fog. Miki epizódszerep, Calha megsérülget, Piotr kérdőjeles nekem, van tutira Barella, Curtis, Sucic… Stanko nélkül soványnak tűnik a kp.
Zielenski szerintem Hakan hiányában az egyetlen kp aki tud registát is tud játszani.
Kifejezetten jól tartja a labdát és megvan a rugótechnikája viszont Curtis meg Niko többet fut ezért ez a hármas az alap nálam.Sucic,Miki és a kis Sztankovics pedig beugrásra kész.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Festa írta: 50 perccel ezelőtt
P-Inter írta: Tegnap, 11:18 Hmm, szerintem Stanko maradni fog. Miki epizódszerep, Calha megsérülget, Piotr kérdőjeles nekem, van tutira Barella, Curtis, Sucic… Stanko nélkül soványnak tűnik a kp.
Zielenski szerintem Hakan hiányában az egyetlen kp aki tud registát is tud játszani.
Kifejezetten jól tartja a labdát és megvan a rugótechnikája viszont Curtis meg Niko többet fut ezért ez a hármas az alap nálam.Sucic,Miki és a kis Sztankovics pedig beugrásra kész.
Csak meddig?

Nagyon ugynezki igazak voltak a nyari hirek, miszerint Chivu nem szamit ra, kolcsonadni akartuk, es megkertuk tavozzon.

Nevetsegesen keves lehetoseget kap, rossz latni ezt.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ahogy írtam is, Mkhy helyzetét teljesen benéztem. Azt hittem sokkal többet lesz a pályán.
Calhánál viszont várhatóak voltak a sérülések, így Stankó ha akar valamit, harcolja ki a helyét, mert a lehetőség megvan benne. Hacsak nem rúgta el a pöttyöst Chivunál, lesz lehetősége játszani, de azért neki is tenni kell.
Sucic eddig amit mutatott, említésre sem méltó, tehát Barella+Zielinsky+Jones kezdő háromas mellett, neki is lehet lehetősége a bizonyításra. Bízom benne, hogy élni is fog vele.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Kapustémában, jelenleg nem törnék pálcát Martinez feje felett, mert az egész védelem katasztrófa eddig, úgy ahogy van.
Ha valakire ítéletet kell mondani, az egyelőre Chivu. Nagyon remélem, hogy pozitív változások lesznek mind a védők, mind a kapusposzton is, de most türelmesnek kell lenni.
(Ettől függetlenül tartom, hogy hiba volt a kapusposzt nem fő prioritásként kezelése az átigazolási időszakban.)
Válasz küldése