Cupi írta:Kb. 1 hónapja Marotta nyilatkozta, hogy lesz 100 millájuk nyáron játékosokra és több komolyabb játékost is szeretnének venni.
Szerintem még mindig a kártérítést várják csak
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Cupi írta:Kb. 1 hónapja Marotta nyilatkozta, hogy lesz 100 millájuk nyáron játékosokra és több komolyabb játékost is szeretnének venni.
PellerG írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy Guardiola elhagyja a Barcát a döntő után!
Moratti már cáfolta is az egészet.internaZIOnaLe írta:A France Football tudni véli, hogy az Internél is foglalkoznak a kérdéssel, és Leonardo távozási szándéka esetén Marcelo Bielsát kérnék fel vezetőedzőnek.[/i]
Komax írta:Moratti már cáfolta is az egészet.internaZIOnaLe írta:A France Football tudni véli, hogy az Internél is foglalkoznak a kérdéssel, és Leonardo távozási szándéka esetén Marcelo Bielsát kérnék fel vezetőedzőnek.[/i]
R9. írta:ott van boas mi a fszt kell ennyit variálnia?
Komax írta::shock: Azt hittem csak kacsa Leo távozása.
Nem kell tökölni: Ancelotti
Süti írta:R9. írta:ott van boas mi a fszt kell ennyit variálnia?
Gondolom azt, hogy 15 millió euró a kivásárlási ára, és a fizuja is több lenne mint Leo-nak.
PellerG írta:Én őszintén bevallom, nagyon meglepett h megy Leo!
Ez a Villas Boas kérdés nehéz
Gabosska írta:Mou érkeztével özönlöttek a sztárok az Interbe
Süti írta:Gabosska írta:Mou érkeztével özönlöttek a sztárok az Interbe
Ezt azért túlzásnak érzem.
Ha José valamiben nem alkotott maradandót az Inter-nél, akkor az igazolásokban.
Gabosska írta:Süti írta:Gabosska írta:Mou érkeztével özönlöttek a sztárok az Interbe
Ezt azért túlzásnak érzem.
Ha José valamiben nem alkotott maradandót az Inter-nél, akkor az igazolásokban.
Azért Schnidling, Etoo, Lucio, Milito, Motta nélkül az égvilágon semmit nem alakítottunk volna... nálam ők sztár kategória.