2025/2026 - Mi legyen Chivu sorsa?
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- PetR
- Kapcsolat:
2025/2026 - Mi legyen Chivu sorsa?
A szezon kritikus szakaszába léptünk. Bár a bajnokságban 6 pontos előnnyel vezetünk, a Bajnokok Ligája-búcsú és az utóbbi hetek játéka megosztja a szurkolókat. Hogyan döntenétek a szezon végén?
- hvmetal
Re: 2025/2026 - Mi legyen Chivu sorsa?
Most hoznám Mottát, az felrázná a csapatot és lenne egy tavasza megszokni a dolgokat.
- Dan-i-nter
Re: 2025/2026 - Mi legyen Chivu sorsa?
Én váltanék szezon végén, HA van jobb opció (Scudetto-tól függetlenül). De így hogy állítólag Simeone is egyből nemet mondott, fogalmam sincs ki az, aki lényegesen előre lépés lehetne.
Én nem írom le Motta-t a Juve sztory miatt. mert az a keret atom hulladék volt, de benne is lenne kockázat. Nála jobb név aki szabad meg nem tudom ki lenne még.
Legnagyobb gond továbbra sem az edző, hanem a vezetés (klub tulaj hiánya, Ausilio mint transfer felelős). + Ott van a kiöregedő/motiválatlan keret is.
Én nem írom le Motta-t a Juve sztory miatt. mert az a keret atom hulladék volt, de benne is lenne kockázat. Nála jobb név aki szabad meg nem tudom ki lenne még.
Legnagyobb gond továbbra sem az edző, hanem a vezetés (klub tulaj hiánya, Ausilio mint transfer felelős). + Ott van a kiöregedő/motiválatlan keret is.