2025/2026 - Mi legyen Chivu sorsa?

Lássuk, mit gondol a fórum a csapattal kapcsolatos témákról!

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Válasz küldése

Megérdemli a folytatást jövőre is, Scudettótól, kupától függetlenül.
3
14%
Csak akkor maradhat, ha megnyeri a Scudettót vagy a kupát. Trófea nélkül váltani kell.
9
43%
A BL-kiesés és a formahanyatlás azt mutatja, hogy szintlépéshez rutinosabb edzőre van szükség.
7
33%
Nem szabad megvárni a szezon végét, most kell új impulzus a csapatnak, hogy ne bukjuk el a bajnokságot is.
2
10%

Szavazatok száma: 21

PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

A szezon kritikus szakaszába léptünk. Bár a bajnokságban 6 pontos előnnyel vezetünk, a Bajnokok Ligája-búcsú és az utóbbi hetek játéka megosztja a szurkolókat. Hogyan döntenétek a szezon végén?
hvmetal

Re: 2025/2026 - Mi legyen Chivu sorsa?

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Most hoznám Mottát, az felrázná a csapatot és lenne egy tavasza megszokni a dolgokat.
Dan-i-nter

Re: 2025/2026 - Mi legyen Chivu sorsa?

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Én váltanék szezon végén, HA van jobb opció (Scudetto-tól függetlenül). De így hogy állítólag Simeone is egyből nemet mondott, fogalmam sincs ki az, aki lényegesen előre lépés lehetne.

Én nem írom le Motta-t a Juve sztory miatt. mert az a keret atom hulladék volt, de benne is lenne kockázat. Nála jobb név aki szabad meg nem tudom ki lenne még.

Legnagyobb gond továbbra sem az edző, hanem a vezetés (klub tulaj hiánya, Ausilio mint transfer felelős). + Ott van a kiöregedő/motiválatlan keret is.
Válasz küldése