Ezek közül Varga és Cahill is jöhetne. Ha vargas jön akkor játszatna balhátvédet és akkor Chivu bemehetne középre Lucio mellé.
Sakho Fekete ló ,Andreolli pedig volt már nálunk és nem járt sok sikerrel.
Samuel volt az egyik legstabilabb pont a védelemben.nem nagyon hibázátott ebben az idényben.Talán pont a tegnapi meccsen a Brescia góljánál.Nagy szerepe volt A "Falnak" a BL gyözelmünkben.Remélem hamarabb felépül mint ahogy most ki néz.[/quote]
Cahillben te mit látsz? én csak pár everton meccset láttam mostanság,nem rossz játékos,Everton szint.
Vargas nem lenne rossz,lenne helye. Sakho-t nem ismerem Andreolli jobbszélső nem?nálunk nevelkedett ha jól emlékszem Filkorral vagy Filkor előtt 1évvel tette be a kezdőbe párszor még Mancino.
arra emlékszem,hogy tehetséges gyereknek tartották és azon a pár meccsen amit kapott nem lógott ki. bár mostanában nem hallottam róla és az ő posztjára ott lenne Santon,Zanetti,Maicon.[/quote]
Cahill egész jó játékos.Simán Motta szint csak nincs jól menedzselve.
Persze inkább egy olasz kéne a középpályára.
Mondjuk Rosina a Zenitből.

[/quote]
őt én is támogatnám.
Cahill érdekes lenne Inter mezben,nem tudom elképzelni,de nem is lenne 40milliókba.most például elférne.
volt már róla szó és sokan felháborodtatok érte

de én látok Lucas-ban potenciált.gyors,fiatal lehet jobban feküdne neki a calcio,mint Anglia.nem 1 Liverpool drukker ismerősöm dicsérte olyan dolgokkal,hogy ütközik és képes pótolni Maszkeranót.meglepetés ember lett. azért Cambiassot sem úgy igazoltuk le,hogy azelőtt sokra tartotta volna valaki is.emlékszem mikor megláttam újságban,hogy valamelyik túrán Mancini betette csak néztem...azóta
Cassano-ból szerintem nem lesz semmi.
érdekes,hogy csak spanyol illetve Angliába játszó játékosokat emlegetnek.ez nem baba