Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Festa

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Festa »

DaNi írta:Benitez most Lucast akarja :cry: hihetlen ez az ember nem a Parma vagyunk ,hogy ilyen játékosokat igazoljunk :evil: Ha annyira a volt csapatából akar igazolni akkor hozza Gerardot vagy Raúl Meirelest de ne ilyen Lucas szintű játékosokat

Jogos.Ki az a Lucas? Szerintem max Mariga szint.Normális ember kéne a középpályárasa aki thermentesití Sneijdert.Olyan játékos mint Van der Vaart vagy Fabregas.Bár mondjuk az is igaz,hogy most azt mondani,hogy van elég védekező középpályásunk elég vicces kijelentés,hogy mindegyikük egyszerre sérült.
:?
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Valóban van egy kisebb probléma a csapat körűl. Én azt mondom ide 2 középpályás kell. Nem feltétlenűl világklasszis. A T'ham ellen lehetett látni hogy Sneijder kevés támogatást kap Capitanoéktól. Gyakorlatilag a holland nem tudott semmit csinálni. Ha van Cambi és Stanko akkor nincs gond de ha már egyikük is sérűlt látjuk mi van. Obi ügyes de ő abban a korba van mikor beteszik a meccs végén 10-15-20 percre esetleg 1 félidőre. Aztán lehet hogy a védelemre is ráfér valami frissítés de szerintem ha a közepünk jó akkor a védelem is erősebb. A baj az hogy nem olvasok olyan híreket ahol középpályásról van szó. Ami azt illeti nem is lesz nagy mozgolódás télen ugye nem szokás.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Vicc h ien noname fos embereket akar igazolni

vegyük meg Bale-t, Schweinsteigert meg Cassanot
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

Schweinsteiger-t elnézegetném Inter mezben, de szerintem nem fog a Serie A-ba igazolni. Valószínű, hogy nyáron vagy megy a Realba, vagy pedig Man Utd., Chelsea. Bármennyire is rossz érzés, de ilyen Schweinsteiger, Fabregas játékosok most nekünk nem reálisak. Bale megszerezhető lenne talán, nagyon irreális összegért. Cassano még csak-csak, de kutyából nem lesz szalonna.
R9.

nem realitás kell ide hanem pénz :D az meg van morattinak
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

de Real Madrid sem vagyunk. ott van Fergusson példája.sok fiatalt betudott építeni úgy,hogy klasszisok lettek belőle.vagy az Arsenal nem 1 olcsón megvett fiatalból lett jó játékos.szerintem a primavera-ból nem kéne mindenkit elszórni.azért vannak jobbak Pandevnél.
Rafa szeret rotálni.nem reális elvárás a bl győzelem újra,de a scudettot be lehetne húzni úgyis,hogy igazolunk 1-2 klasszist mondjuk 40-50 millióból és akkor még bőven maradna Moratti farzsebében apró.
sérülésekkor pedig be lehetne tenni akár egy Destrot is.lassacskán öregedik a védelem is,középpálya.úgyis be kellesz építeni új emberkéket.szerintem fokozatosan kellene,nem pedig milán módin. fiatalok közül 1-2t megtarthatnánk,lehet többet tanulhatnának,mint a seria c-ben.
ha azt nézzük Balotelli,Akvafreszka,Destro,Santon,Martins,Khrin mind ott vannak a fiatalok között az igéretek között.lehet jönni azzal,hogy kell a meccs,na de annak meg mi értelme van,hogy először opciós joggal köcsönbe,majd megszerzi az adott csapat 2év múlva meg visszavennék 10szeres pénzért.(Adriano)
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Schweinsteiger nem focista!! Lavezzi, Hamsik Forlan,Suarez kakliberű játékosok kellenek.
R9.

tabi.csaba írta:Schweinsteiger nem focista!!

te meg nem láttad játszani
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

tabi.csaba írta:Schweinsteiger nem focista!! Lavezzi, Hamsik Forlan,Suarez kakliberű játékosok kellenek.

Azigen :D
szabinho91

Hozzászólás Szerző: szabinho91 »

tabi.csaba! Schweinsteigerhez képest pl. Lavezzi nem kaliber, szerény véleményem szerint. Ha jól tudom a posztjukban is igen különböznek egymástól.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

szabinho91 írta:tabi.csaba! Schweinsteigerhez képest pl. Lavezzi nem kaliber, szerény véleményem szerint. Ha jól tudom a posztjukban is igen különböznek egymástól.

Lavezzi csatár de mint irányító is messze jobb mint schweini!
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

tabi.csaba írta: Lavezzi csatár de mint irányító is messze jobb mint schweini!

Sztem életében nem játszott még irányítót :roll:
Egyébként nagyon örülnék neki ha megvennénk, nagyon alulértékelt játékos.
BandInter

Lavezzi valóban jó lenne nekünk olyan se csatár se irányító. Én ahogy szoktam látni a játékát pont jó lenne nekünk a szélre. Sőt a szélre Miccolit is el tudnám képzelni de ezt már nyáron is mondtam.
Schweini nem játékos?? Azért én örülnék ha jönne. Valószínűleg nyáron angliába megy.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

BandInter írta:Lavezzi valóban jó lenne nekünk olyan se csatár se irányító. Én ahogy szoktam látni a játékát pont jó lenne nekünk a szélre. Sőt a szélre Miccolit is el tudnám képzelni de ezt már nyáron is mondtam.

Lavezzi tényleg jó lenne, fiatal is, gyors is, technikás is. ;) Csak kérdés mennyit kérne érte a Napoli, ha jól tudom ők 6 millióért vették.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Cassano se lenne rossz :!: főleg ingyen :!: szerintem itt megvan az a fegyelem ami ahoz kell ,hogy újra meghatározó játékos legyen, meg majd Materazzi segít neki a beilleszkedésbe és távoltarja a balhéktól ,amúgyis nagy spanok
BandInter

Valóban jó lenne Cassano. Én is örülnék neki de ahogy nyilatkozott a balhé után... Meg már azóta nyilvánosan is bocsánatot kért. Sztem abból békülés lesz. De ne legyen igazam és hozhassuk el ingyen. :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Meghát azt balhének nem is nagyon nevezhetjük, a Samp elnöke fújta fel, nem edzésre nem ment vagy késett el, csak egy ünnepségre nem ment el mert nem ért rá, ennyi. Amugy mióta a sampnál van szinte semmi balhéja nem volt, teljesen megváltozott. Tökön szúrom magam ha a gobbok megveszik. :(
Cupi

Tommy írta:Tökön szúrom magam ha a gobbok megveszik. :(

Főleg ha esetleg ingyen.... :evil:
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Tommy írta:csak egy ünnepségre nem ment el mert nem ért rá, ennyi.

Plusz az elnökre mások előtt tett nem megfelelő jelzőket, és 4-5 csapattársát "seggnyalónak" nevezte.

Szerintem se távozik, ez nem direkt provokáció volt a részéről.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hát mivel Samuel szezonjának annyi, úgy gondolom, hogy Ranocchiának Január 1-el kötelező jönnie. A cseréink nagyon gyengék, kétlem, hogy cordobával vagy materazzival tudnánk nyerni bármit is.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

RenciDavid írta:Hát mivel Samuel szezonjának annyi, úgy gondolom, hogy Ranocchiának Január 1-el kötelező jönnie. A cseréink nagyon gyengék, kétlem, hogy cordobával vagy materazzival tudnánk nyerni bármit is.

Jönni fog ez már év elején eldöntött tény volt, de szted kit fog inkább berakni középre Cordobat v Ranocchiát? Gyanítom Cordobat....és még csak nem is Chivut aki tökéletesen megoldaná ezt a problémánkat. Chivu akkor kerülhet majd oda ha felépült Motta és Stanko is ezáltal a középpályán már nem lesz hely Zanettinek, aki így visszakerülhet balhátvédbe :)
Ranocchia majd esetleg kupameccsen bemutatkozhat..vagy ha ne adj isten még több sérült lesz a védelmben.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Injoc írta:
RenciDavid írta:Hát mivel Samuel szezonjának annyi, úgy gondolom, hogy Ranocchiának Január 1-el kötelező jönnie. A cseréink nagyon gyengék, kétlem, hogy cordobával vagy materazzival tudnánk nyerni bármit is.

Jönni fog ez már év elején eldöntött tény volt, de szted kit fog inkább berakni középre Cordobat v Ranocchiát? Gyanítom Cordobat....és még csak nem is Chivut aki tökéletesen megoldaná ezt a problémánkat. Chivu akkor kerülhet majd oda ha felépült Motta és Stanko is ezáltal a középpályán már nem lesz hely Zanettinek, aki így visszakerülhet balhátvédbe :)
Ranocchia majd esetleg kupameccsen bemutatkozhat..vagy ha ne adj isten még több sérült lesz a védelmben.

szerintem ez majd kiderül, ha itt lesz Ranocchia. Addig is valakinek játszani kell Samu helyén. Ha az a játékos beválik, akkor ő fog játszani a továbbiakban is ott, akár jön Ranocchia, akár nem.
Értelmetlen előre basztatni Rafát valamiért, amit meg sem csinált még és, ha máshogy csinál, mint mi gondoljuk, az sem lesz biztosan rossz!
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

hvmetal írta:de Real Madrid sem vagyunk. ott van Fergusson példája.sok fiatalt betudott építeni úgy,hogy klasszisok lettek belőle.vagy az Arsenal nem 1 olcsón megvett fiatalból lett jó játékos.szerintem a primavera-ból nem kéne mindenkit elszórni.azért vannak jobbak Pandevnél.

Egy Balotelli nevű 2 góljával épp most nyert a City. (Igaz a végén kiállították :D )
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

versenyszellem írta:szerintem ez majd kiderül, ha itt lesz Ranocchia. Addig is valakinek játszani kell Samu helyén. Ha az a játékos beválik, akkor ő fog játszani a továbbiakban is ott, akár jön Ranocchia, akár nem.
Értelmetlen előre basztatni Rafát valamiért, amit meg sem csinált még és, ha máshogy csinál, mint mi gondoljuk, az sem lesz biztosan rossz!

Én ezt nem feltétlen gondoltam basztatásnak...inkább csak h Chivut ő szívesebben fogja bal hátvédként játszatni mivel ő bal lábas és inkább Cordobával akarja majd Samuelt helyettesíteni...így hiába jön Ranocchia nem lesz rögtön kezdő (ami nem is elvárható). Ha pedig felépül a középpálya csak remélni tudom h Zanettit visszarakja bal hátvédbe, mert sztem tavaly nagyon jól megoldotta azt az oldalt.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Olasz oldalakon felemerült több név a januári mercatora: Cahill, Sakho, Vargas, Andreolli
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Injoc írta:
versenyszellem írta:szerintem ez majd kiderül, ha itt lesz Ranocchia. Addig is valakinek játszani kell Samu helyén. Ha az a játékos beválik, akkor ő fog játszani a továbbiakban is ott, akár jön Ranocchia, akár nem.

Én ezt nem feltétlen gondoltam basztatásnak...inkább csak h Chivut ő szívesebben fogja bal hátvédként játszatni mivel ő bal lábas és inkább Cordobával akarja majd Samuelt helyettesíteni...így hiába jön Ranocchia nem lesz rögtön kezdő (ami nem is elvárható). Ha pedig felépül a középpálya csak remélni tudom h Zanettit visszarakja bal hátvédbe, mert sztem tavaly nagyon jól megoldotta azt az oldalt.

jójó :)
Festa

RenciDavid írta:Olasz oldalakon felemerült több név a januári mercatora: Cahill, Sakho, Vargas, Andreolli

Ezek közül Varga és Cahill is jöhetne. Ha vargas jön akkor játszatna balhátvédet és akkor Chivu bemehetne középre Lucio mellé.
Sakho Fekete ló ,Andreolli pedig volt már nálunk és nem járt sok sikerrel.
Samuel volt az egyik legstabilabb pont a védelemben.nem nagyon hibázátott ebben az idényben.Talán pont a tegnapi meccsen a Brescia góljánál.Nagy szerepe volt A "Falnak" a BL gyözelmünkben.Remélem hamarabb felépül mint ahogy most ki néz.
hvmetal

Festa írta:
RenciDavid írta:Olasz oldalakon felemerült több név a januári mercatora: Cahill, Sakho, Vargas, Andreolli

Ezek közül Varga és Cahill is jöhetne. Ha vargas jön akkor játszatna balhátvédet és akkor Chivu bemehetne középre Lucio mellé.
Samuel volt az egyik legstabilabb pont a védelemben.nem nagyon hibázátott ebben az idényben.Talán pont a tegnapi meccsen a Brescia góljánál.Nagy szerepe volt A "Falnak" a BL gyözelmünkben.Remélem hamarabb felépül mint ahogy most ki néz.

Cahillben te mit látsz? én csak pár everton meccset láttam mostanság,nem rossz játékos,Everton szint.
Vargas nem lenne rossz,lenne helye. Sakho-t nem ismerem Andreolli jobbszélső nem?nálunk nevelkedett ha jól emlékszem Filkorral vagy Filkor előtt 1évvel tette be a kezdőbe párszor még Mancino.
arra emlékszem,hogy tehetséges gyereknek tartották és azon a pár meccsen amit kapott nem lógott ki. bár mostanában nem hallottam róla és az ő posztjára ott lenne Santon,Zanetti,Maicon.
Festa

hvmetal írta:
Festa írta:

Cahillben te mit látsz? én csak pár everton meccset láttam mostanság,nem rossz játékos,Everton szint.
Vargas nem lenne rossz,lenne helye. Sakho-t nem ismerem Andreolli jobbszélső nem?nálunk nevelkedett ha jól emlékszem Filkorral vagy Filkor előtt 1évvel tette be a kezdőbe párszor még Mancino.
arra emlékszem,hogy tehetséges gyereknek tartották és azon a pár meccsen amit kapott nem lógott ki. bár mostanában nem hallottam róla és az ő posztjára ott lenne Santon,Zanetti,Maicon.

Cahill egész jó játékos.Simán Motta szint csak nincs jól menedzselve.
Persze inkább egy olasz kéne a középpályára.
Mondjuk Rosina a Zenitből. ;)
hvmetal

Samuel volt az egyik legstabilabb pont a védelemben.nem nagyon hibázátott ebben az idényben.Talán pont a tegnapi meccsen a Brescia góljánál.Nagy szerepe volt A "Falnak" a BL gyözelmünkben.Remélem hamarabb felépül mint ahogy most ki néz.[/quote]
arra emlékszem,hogy tehetséges gyereknek tartották és azon a pár meccsen amit kapott nem lógott ki. bár mostanában nem hallottam róla és az ő posztjára ott lenne Santon,Zanetti,Maicon.[/quote]

Cahill egész jó játékos.Simán Motta szint csak nincs jól menedzselve.
Persze inkább egy olasz kéne a középpályára.
Mondjuk Rosina a Zenitből. ;)[/quote]
őt én is támogatnám.
Cahill érdekes lenne Inter mezben,nem tudom elképzelni,de nem is lenne 40milliókba.most például elférne.
volt már róla szó és sokan felháborodtatok érte :D de én látok Lucas-ban potenciált.gyors,fiatal lehet jobban feküdne neki a calcio,mint Anglia.nem 1 Liverpool drukker ismerősöm dicsérte olyan dolgokkal,hogy ütközik és képes pótolni Maszkeranót.meglepetés ember lett. azért Cambiassot sem úgy igazoltuk le,hogy azelőtt sokra tartotta volna valaki is.emlékszem mikor megláttam újságban,hogy valamelyik túrán Mancini betette csak néztem...azóta
Cassano-ból szerintem nem lesz semmi.
érdekes,hogy csak spanyol illetve Angliába játszó játékosokat emlegetnek.ez nem baba
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Hát innen max Vargas kellene.
Cahill ? Ha lenne olyan hogy Inter B akkor oda jöhetne :mrgreen:
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Sztem Cahill nem az a Cahill akire ti gondoltok, mivel itt védők vannak felsorolva sztem az újságok Garry Cahill-re gondoltak a Bolton középhátvédjére.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

innen csak Sakho jelentene erősítést, Vargas balszélső kzp.-ként nyújt kiemelkedőt, nem balhátvédként, így felesleges.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Akármit mondatok, én még mindig Rossit akarom előre :D Nekem nagyon tetszik a játéka, kicsit Militos. De azért Cassanoval is kibékülnék, akár Lavezzivel... :D
Középpályára már a nyáron elkelett volna hozni Miguel Veloso, nem tudom miért engedtük át egy ilyen Genoának, most nem lennének talán ilyen gondjaink.
Tommy

DSanton39 írta:innen csak Sakho jelentene erősítést, Vargas balszélső kzp.-ként nyújt kiemelkedőt, nem balhátvédként, így felesleges.

És nekünk szélre nem kell senki, mert ott olyan jól megvagyunk, igaz? :D
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Felháborító és egyben elkeserítő, hogy mennyire sportlósak vagyunk...
Egy ilyen kaliberű csapatnál, mint a milánói Internazionale, fel sem szabadni merüljenek Andreolli szintű játékosok nevei... Cahill félék sem... ahogy elnézem a pletykákat, télen sem az lesz a lényeg, hogy minőséget igazoljunk, hanem hogy Pandev szintű játékosokkal betömjük a likakat...

Nemzetközi porondon azt kell, hogy mondjam, hogy játékosállomány szempontjából AS Roma szinten vagyunk (nyilván enyhe túlzással): amíg a spanyoloknál, angoloknál minden poszton világklasszis van (és még a padon is....lásd: Mou Marcelo mellett Evrára hajt :lol: :lol: ), nekünk a kezdőnkben olyan alakok vannak, akik a konkurensek tartalékába illenének csak...nebeszélve a cserepadunkról.

Lassan azt sem bánnám, ha megvenné a csapatot egy sejk, csak ne lássam azt, hogy itthagy minket Európa egyik legigéretesebb és legtechnikásabb játékosa (Balotelli) és az ő szerepkörét Suazo kisöccse, Biabiany tölti be... gáz.
Tommy

Szerintem meg az a gáz amit írtál.

Tavaly még ez a keret mindenki szerint az egyik legerősebb volt, most hirtelen hogy nem megy a csapatnak már nem is vagyunk az elitben és szar minden, igazolni kell 567894 játékost.

Minden poszton világklasszis megjegyzéséd nevetséges, ilyen csapat nincsen, nem lehet minden posztra 2 világklaszisod, majd a másik meg szépen üldögélne a padon mi? Semmivel nem ülnek nagyobb játékosok a real vagy a többi csapat kispadján.. Persze a keret nem tökéletes, nyilván igazolni kellett volna de kb 2-3 játékost, nem vagy 10-et. Azzal meg hogy mijen játékosokkal hoznak szóba kit érdekel? Kurvára nem tud érdekelni, hogy a sok pletyakalap mijen játékosokat hoz velünk szóba, ezeknek 99% ugyis kamu. Sejk megjegyzesédre meg.. Drukkolj a Man Citynek ha ennyire azt akarod, hogy egy sejk legyen a csapat élén.. Idióta balotellinek meg nem volt maradása, akármekkora tehetség is volt, azokután amit csinált, egy jóérzésü igazi Inter drukkernek csak örülnie kéne, hogy eladtuk, ráadásul elég szép pénzt kaptunk érte, bomlasszon máshol.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:
DSanton39 írta:innen csak Sakho jelentene erősítést, Vargas balszélső kzp.-ként nyújt kiemelkedőt, nem balhátvédként, így felesleges.

És nekünk szélre nem kell senki, mert ott olyan jól megvagyunk, igaz? :D

De kellene középpályás.Mondtam már egyszer ott van Bastos.Nem tudom mennyi de az egész baloldalt "be" tudja játszani szinte.
Egyébként milliókért is vehetsz játékosokat attól az még nem lesz csapat.
Cupi

Gabosska írta:Lassan azt sem bánnám, ha megvenné a csapatot egy sejk, csak ne lássam azt, hogy itthagy minket Európa egyik legigéretesebb és legtechnikásabb játékosa (Balotelli) és az ő szerepkörét Suazo kisöccse, Biabiany tölti be... gáz.

Na ezt ne....inkább ne legyünk megint pár évig meghatározók a BL-be minthogy arabiok vegyék meg a klubot. Ja tényleg jó lenne, pár évig vigyorogna a vip páholyba egy "nemtudomhovatenniapénzem" arab sejk aztán meg ha ráunna kiírná az eladó táblát....ezt nem kéne
Az tény viszont, hogy minőségi játékosokat kell majd venni és nem ilyen Lopo, Cahill, meg hasonlókat. Persze ész szerűen hiány posztokra igazolva. ;)
R9.

mi az h milliókért is vehetsz játékosokat?

ha veszel egy játékost az már eleve több millió :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Többesszám akkor nem mindegy és mondtam már.Ne forgasd a szavakat.
hvmetal

legyen már még Moratti a szar... :D
szerintem mióta itt van messze mi költöttük a legtöbb pénzt játékosra.
kell a szarnak arab sejt.jobb lenne játékos temetőnek lenni? kezdjünk mi is 120millió euróért C.Ronaldot venni meg presztízsből mindenkit aki jól teljesít.nézni kell azt is mi lesz jövőre.
kellett volna igazolni illetve kellesz most,de nem muszáj folyton világklasszist.Maicon-t a Monacoból hoztuk el,Julio Cesar is a Chievo segítségével szereztük meg.most legalább 3-4szer többe kerülhet.
Cahill szerintem tényleg a boltonban játszó játékos,akit Fergusson is meg akar szerezni.öregnek meg a tehetségekhez volt mindig is szeme. Branca-nak és a spanyolnak össze kell ülniük és megnézni hova életbe vágóan fontos igazolni és ki az aki mozdítható és Inter szint.
senki sem akar rosszat a csapatnak.a megszerezhető edzők közül is Benitez volt az egyik legnagyobb név.nem hiszem,hogy valaki kalkulált volna a sérülésekkel.
az arab sejkes dolog meg nevetséges.ha Moratti egyszer lelép remélem a fia veszi át( nem tudom,hogy értene e hozzá vagy akarja e egyáltalán) Moratti név garancia legalább 1 Bek/BL sikerre az elnökösküdésük alatt :D
Massimonak még legalább 1 BL döntőt megkell nyerni 1et pedig el kell bukni és egálban van a faterral
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

mellesleg Cahill már angol válogatott. Capello hívta be, nyílván ő sem ért hozzá...
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Sajnalom Samuelt, egyik kedvencem, remelem latjuk meg, de ugy nez ki max majusban terhet vissza trofeakat emelgetni :) Nem hiszem, hogy Cahillre van szuksegunk es biztos nem fogja ott hagyni a szigetet, akarcsak Bale..de ha megis van az a penz, akkor inkabb a walesi leigazolasat tamogatnam ;) Chivut vissza kell tenni kozepre Lucio melle, megmutathatja, hogy van benne meg spiritusz, ha nem megy neki ott sem,akkor mehet Isten hirevel vissza a steuaba..de szerintem lehozna a posztot, nem kene kozepre mas csak Ranocchia januarban csatlakozzon. Faraonit fel kell hozni az elso csapathoz, Cordoba, Matrix addig mutat nekik 1-2 mesterfogast az edzeseken es lesz 2 titan es 2 rutinos emberunk Lucio,Chivu mogott...viszont szelsohatved es tamado tovabbra is kene januarban, de nem lesz egyszeru megfelelot talani :roll:

Forza Inter!!!
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Sztem valóban rá kellene startolni G.Rossira, pandev helyett a jobb szélen bőven elfocizgatna!10-15 miska az ára, fiatal,olasz,tehetséges játékos és a nyáron lenyilatkozta hogy szívesen igazolna hozzánk.Nem is értem miért nem tettünk érte ajánlatot.Ranocchiát már a nyáron el kellett volna hozni v, középre pedig montolivo és kész.Lucas sem annyira rossz spíler mint ahogyan azt sokan gondolják sztem. Kiválóan védekezik és a támadásokat is jól tudja segíteni, nyílván fejlődik még és nem lenne túl drága sem.Cassano meg egy álom,de őt úgy sem adja a samp,főleg nem ingyen,ők sem hülyék.inkább jegelik a padon átigazolási szezonig mint hogy felbontsák a szerződését.Télen valahogy egy kis pénzt kellene csinálni a hulladékjainkból (mancini,suazo,rivas) akkor moratti papa hozzá csapna még egy pár mikulást és meg is volnánk.
hvmetal

na igen.Chivu elvileg középen a legjobb.
Ranocchia jöhetne,jól játszott ellenünk.Destrot is visszahívnám(valószínűleg Bobo után ő lesz az új kedvenc csatárom,ha idejön,csak ne legyen akkora c.gány :D)
Morattira nem volt eddig jellemző,hogy télen olyan sok embert igazolt volna.Pandev,Maniche akik hirtelen eszembe jutnak. Pandevben amúgy bőven több van,mint ahogyan most teljesít.páran írták,hogy neki egy jó nyári felkészülés kell.sok sérült,gyenge formában lévő klasszisok arra engednek következtetni,hogy nyári felkészülés meg volt,csak nem jó!(de ez nem ide való)
kell egy Balszélső,nem muszáj egyből Bale,Criscito,Bastos olcsóbb,de én még Drenthével is kiegyeznék.volt Real-os szóval nálunk csak jó lehet :D
Sneijdernek kéne egy társ vagy pedig Coutinho-t megnehezíteni + 30kg téglával.
valószínű,hogy jön majd valaki kölcsönbe és foltozó játékosok jönnek,majd nyárra tartogatva az aprót
dandyka!

Hozzászólás Szerző: dandyka! »

Januárban nem lehet minőségi játékost igazolni... aki számit az be van nevezve a blbe..aki nincs és számit azt nem engedi el a csapata évközben...
balhátvéd:Bastos
belső védő:mindegy, erős és magas legyen,gyorsabb legyen ,mint samuel:)
támadó:Torres,Tevez...
kb...ilyen kalibert kéne igazolnia egy bli győztes csapatnak,h legyen motiváció és küzdés ,h ki legyen a kezdő...
hurkákkal nem erősödünk,amig egy pandev kezdő,addig nincs miről beszélni...

FORZA INTER!!!
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

hvmetal írta:na igen.Chivu elvileg középen a legjobb.
Ranocchia jöhetne

Fal sérülése miatt ebben biztos vagyok, a goal.com is írja
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Olvasgatva az fcinternews.it-et, a kovetkezo jatekosok neve jott eddig szoba:
Hulk, Kadlec, Afellay, Cassano, Luiz Suarez, Brighi, Vucinic, Payet
Vargas, Upson, Ranocchia, Agger, Ruiz (Espanol), Bale,
Van egy par combos jatekos :D
hvmetal

"Amennyiben valamilyen oknál fogva nem sikerül Ranocchia leigazolása, úgy az Inter állítólag Angilában keres magának megfelelő játékost. A liverpooli Daniel Agger, a Bolton játékosa, Gary Cahill, és Gera Zoltán csapattársa, Brede Hangeland neve is a klub szűkített listáján található."
nem kellett volna elszerencsétlenkedni Bonuccit sem.jó lenne,ha a Genoa belemenne az üzletbe.kaphatnának pluszba egy Mancini,Suazo párost.biztosabb megoldásnak tűnik,mint egy Angliából érkező tehetség.
nem tetszik,hogy a spanyolnak ennyire mániája Anglia.
Fadiga-ra emlékszem meg Keane-re aki a PL-ből érkezett.Keane akkor még csak tehetség volt,Lippi is leendő világklasszisnak mondta,aztán lett egy jó játékos.a szenegálit(Fadiga-t) kedveltem.örültem mikor jött aztán szívproblémák és 1 meccs.
vajon mi lehet Mohammed Kallonnal ? :D
Farinos,Adani,Almeyda,Gresko... ha ezt nézzük Beni még mindig jobbakat akar igazolni.
Válasz küldése