A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DSanton39

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Kép
Benítez is beállhatna edzésbe, lenne mit ledolgozni :D
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Igaz igaz :D aztán ki tudja lehet még maiconra is 10en 20at verne Benítez :lol:
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Tény, Mourinho sportosabb :D
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Rafa exkluzív interjúja: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=23464

Már alig várja ,hogy elkezdődjön a szezon. Szertné játszatni a focit, több labdabirtoklás, szép játék. 4-3-3 vagy 4-2-3-1 felállásban fogunk játszani.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Bárki bármit is mond, ez az idei mercatto nagyon soványra sikerült, bár még van egy kis időnk, de Moratti inter.it-es nyilatkozatából is az derül ki, hogy marad a jelenlegi keret.
Mit gondoltok, mi az oka annak, hogy nem igazoltunk úgy ahogyan a korábbi években megszokhattuk?
Szerintem elég jelentős szerepe van Oriali távozásának is ebben.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Nekem rémlik valami olyasmi, hogy most a klub filozófiája a jövő csapatának építése. Nem a sztárjátékosok agyonvásárlása hanem fiatalok beépítése, és ebben a szellemben tervezte meg a mercatot is állítólag.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Süti írta:Mit gondoltok, mi az oka annak, hogy nem igazoltunk úgy ahogyan a korábbi években megszokhattuk.
A tavalyi mercato túl jól sikerült. :D Megmondom őszintén én egy nagy névre számítottam bárhova a csapatba.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Lombardini írta:Nekem rémlik valami olyasmi, hogy most a klub filozófiája a jövő csapatának építése. Nem a sztárjátékosok agyonvásárlása hanem fiatalok beépítése, és ebben a szellemben tervezte meg a mercatot is állítólag.

Én meg vmi olyasmit hallottam még anno..ami valószínűleg kacsa..sőt...h az öreg külön stadiont akar az internek és lehet h most erre teszi el a pénzt...
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Injoc írta:Én meg vmi olyasmit hallottam még anno..ami valószínűleg kacsa..sőt...h az öreg külön stadiont akar az internek

És ez nem kacsa.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

SKY Sport 24-en most ebben a pillanatban főcím:

Mourinho: Tornare all'Inter?
Perche' no, siamo stati felici insieme.

Ha jól fordítom, ami nem biztos :-)

Mourinho: Visszatérni az Interbe?
Miért ne, mi együtt boldogok voltunk.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

A Gazzettán meg van egy hosszabb cikk ahol hízeleg Morattinak:

http://www.calciomercato.com/rassegna-s ... -settimana
DSanton39

goal.com-on is van egy ilyen cikk, hogy egy nap visszatérhet az Interhez ha szükség lesz rá. :)

ezzel párhuzamosan Walter Zenga is nyilatkozott, hogy az Inter problémája, José Mourinho elvesztése.

sokat mondó. :)

bár azon a véleményen vagyok hogy Beníteznek meg kell adni az esélyt, de biztos nem ő lesz az újabb sikeredzőnk, akit a szurkolók visszasírnak.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

DSanton39 írta: biztos nem ő lesz az újabb sikeredzőnk, akit a szurkolók visszasírnak.

Ne legyen igazad! Meglátjuk, hogy mire képes Rafa és az Inter együtt...

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2010.09.02. 22:11-kor.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

sorger=giallo írta:
DSanton39 írta: biztos nem ő lesz az újabb sikeredzőnk, akit a szurkolók visszasírnak.

Ne legyen igazad! Meglátjuk, hogy mire képes Rafa és az Inter együtt...

FORZA INTRE!!!

Igazad van! Meg kell adni a lehetőséget de jó edző, csak ne hogy a bajnokságba kerüljön :roll:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Úgy látom bármilyen edző jött volna Mourinho után ugyan ilyen szkeptikus lenne mindenki. Az előző szezont felülmúlni nem lehet, csak megismételni, ami nem egyszerű. Az sem mellékes hogy Benitez nem kapott senkit akit kért, gyakorlatilag Mou csapatát kell átformálnia.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Szerintem se törjünk pálcát Benítez feje fölött 1 forduló után. Új edző, új elképzelés, új edzések, stb, hagyjunk neki időt.
José is döntetlenezett mindkét szezonja első meccsén, na meg Ő is bukott kupát, emlékezzünk a tavalyi szupekupára a Lazio ellen. Majd jött hazai pályán az 1-1 az újonc Bari ellen és mindenki kongatta a vészharangokat, aztán tudjuk mi lett a vége. :)
Motivácót kell valahogy fenntartania a játékosokban, mert egy ilyen triplázós idény után az marha nehéz lesz.... :?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Nem tudjátok, mit szólt be Ferguson Beníteznek?
Inter.it-en van vmi Rafa komment, h meglepte h így odaszólt neki 1 mostani nyilatkozatában, de h mi a helyzet, nem írják
DSanton39

PellerG írta:Nem tudjátok, mit szólt be Ferguson Beníteznek?
Inter.it-en van vmi Rafa komment, h meglepte h így odaszólt neki 1 mostani nyilatkozatában, de h mi a helyzet, nem írják

leszólta a munkáját, kb hogy a Liverpoolnál eltöltött évek alatt a Pool nem sokat fejlődött, és majd Hodgson alatt egész más lesz a Pool.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

DSanton39 írta:
PellerG írta:Nem tudjátok, mit szólt be Ferguson Beníteznek?

leszólta a munkáját, kb hogy a Liverpoolnál eltöltött évek alatt a Pool nem sokat fejlődött, és majd Hodgson alatt egész más lesz a Pool.
Hát már most egész más ,16. hely :lol:
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

The best!!!Visszavárunk!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=DKvWLaUnRBU
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Olasz források szerint Benitez kapott 2 meccsnyi türelmet, ha az alatt sem javul a csapat teljesítménye, repül. Helyette Trapattonit és Leandrot emlegetik. :roll:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Most a Twente meccset emlegetik vízválasztóként.Érdekes helyzet állna elő ha elbuknánk azt is hazai pályán.Az 6 nyeretlen meccs sorozatban ha jól számolom.
Múltkor valaki kérdezte mikor voltunk 5.-ek én egy 4. helyre emlékszem(mostanában),talán 2008ban a 9 vagy 10. fordulóban(de az sem volt ennyire távol).Mondjuk most még meg sem néztem hova csúsztunk vissza.Lehet jobb is.

"Legyőzzük a Twentét, és minden megváltozik. Hiszek még a bajnoki aranyban, és a vezetőség bizalmában is" (Benítez)

A bajnoki aranyban én is,de már nem önnel.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

És ha megverjük a Twentét 1 góllal szenvedve? Oké Eto eldöntheti. De utána Parma és Lazio :!: a bajnokságban csatárok nélkül. Tutira nem hozunk el 6 pontot és akkor marad vagy megy? Nem jó ez az időhúzás ebből a szituációból lehetetlen h Benitez visszahozza a csapatot. Csinálhatjuk amit a Juve Ferraraval... ott is a szurkolók hónapokat vártak, hogy menjen és csak jöttek a szar meccsek hétről hétre és nem lépett a vezetés, aztán láttuk mi lett a vége.

Persze elhiszem, hogy Morattinak nincs kedve kifizetni 10 millát Beniteznek végkielégítésként. Egész nyáron nem költöttünk ennyit játékosra.
Ha jól tudom 6 millát keres nem? És hány éves szerződése van? 2 vagy 3? Szép pénz...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ki mit gondol Rafa Benitezről és eddigi munkásságáról?
Szétnéztem Itáliában...

- José Mourinho nem különösebben kedvelte meg Benitezt mialatt a Chelsea vezetőedzője volt. Hogy azért-e, mert többször piszkított bele a mérlegébe, vagy más miatt az most mindegy. Az Inter legendás edzője a mostani bukdácsolást látván cinikusan -ahogyan szokta- tette fel a kérdést majd válaszolta is meg azt: "Beniteznek nem jön össze az Internél? Hihetetlen."
- Massimo Moratti is megszólalt a Chievo elleni vereséget követően. Nyílván sokakat érdekel, hogy mit mondott a Mister. Lássuk... "Örülök, hogy Benitez úgy érzi mindenki mögötte áll, hiszen sem a vezetőség sem a csapat nem mutatott ellenkező jeleket. El kell kezdenünk nyerni és javítani a játékon. Hogy mi lesz Benitezzel? Győztes meccseket akarok látni, most ez a legfontosabb. Fontos lenne, hogy megnyerjük a Twente elleni meccset, hiszen így levegővételhez jutna a csapat. Győznünk kell mindenképpen." Olybá tűnik tehát, hogy a tulajdonos úr még ha burkoltan is, de ultimátumot adott a spanyol trénernek.
- Nézzük mit írt a La Gazzetta dello Sport ebben az ügyben: " A Twente ellen megpecsételődhet Rafa Benitez sorsa, ha nem nyer a csapat vélhetően megköszönik az eddigi munkáját -már, ha lenne mit- és új edzőt neveznek ki. A legesélyesebb Luciano Spalletti, aki a Zenitet hagyná ott, hogy ismét Itáliában vegye kezébe a karmesteri pálcát. Amennyiben ő nem lenne megszerezhető ott van még a nyáron szappanopera szereplővé lett Fabio Capello, aki Moratti nagy kedvence, valamint Leonardo, aki az utóbbi időben meglehetősen közel került az olajbáróhoz. Azonban ma egy újabb névvel bővült a lehetséges utódok névsora, hiszen sokan tudni vélik, Simeone az Inter korábbi csupaszív játékosa is esélyes a padra. Mi lesz veled Rafa?" Jó kérdés, persze az is, hogy így hogy lehetet rendesen dolgozni, bár volt rá ideje elég, mondhatják az ellen oldal szóvivői.
- Hogyha már az esélylatolgatásnál tartunk, akkor vessünk néhány pillantást a fogadóirodák oddsaira: Spalletti esetleges érkezésére 8.0 a szorzó jelenleg. A második legesélyesebb Walter Zenga, vele 10-szeres pénzt lehet nyerni. Arra, hogy a korábbi tréner Roberto Mancini honvágy miatt visszasírja magát 21.0 az odds. Beckham óta pedig tudjuk: "Impossible is nothing." Mourinho érkezése 30-szoros pénzt fizet. Az irodák tehát óvatosak és Benitez megmenekülését 2.75-ös oddsal látták el. Ez arra enged következtetni, hogy senki sem tudja mit gondol ebben a témában Moratti, hiszen Benitez bikása egyben beismerése annak, hogy nyáron rossz lóra tett az Inter elnöke.
- Sandro Mazzola is állást foglalt a témában: " Mindig nehéz egy győztes csapatot átvenni különösen olyan edzőtől, mint Mourinho. Az Inter az előző szezonban mindent vitt, motiváció nélkül könnyen megelégedhetnek ilyenkor a játékosok. Mourinho ezt remekül tudta befolyásolni. Erőn felüli tett volt. Ennek a levét issza jelenleg Benitez. Neki nem megy a motiválás. Ugyanakkor nem hiszem, hogy az őszi szezon befejezte előtt kirúgják a spanyol trénert, hacsak nem veszít el még pár meccset." Egy biztos, a Twente ellen a játékosokon is múlhat Benitez sora. Ki akarja, hogy menjen és ki nem...
- Massimo Mauro a SKY-tól is elgondolkodott az eddigi teljesítményen: "Ez a jelenlegi Inter felismerhetetlen a tavalyihoz képest. Hiányzik a lélek és a büszkeség." Márpedig, ha annyira szeretnék Benitezt, mint nyilatkozzák, akkor e kettőnek a helyén kéne lennie...
- A végére egy érdekes hír, melynek a valóság alapja nyilván megkérdőjelezhető: "Bruno Longhi szenzációs hírrel indította a napot a műsorvezető egy Inter közeli forrás szerint elhangzott telefonbeszélgetést közölt, mely egyik felén Moratti volt. A másik fél a beszélgetés végén azt mondta, hogy "Ne aggódj én jövök!"". Hogy Moratti kivel beszélt telefonon? Az mindent elmond, hogy a másik fél Madridból beszélt...
Remélem nem untattalak titeket a hosszabb írással.
Forza Inter!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

dehogy untatsz
sőt nagyon jó ez az írás
csak az a baj most elkezdtem reménykedni mourinhoban megint :D pedig esélye kb 1%
az biztos h van egy megállapodás a real és mourinho között h x millióért elmehet mourinho, sztem moratti kifizetné még ma :D
R9.

calciomercaton pedig ezt olvastam

Spalletti: 28%
Villas-Boas: 25%
Capello: 21%
Leonardo: 13%
Trapattoni: 10%
Francesco

:) Hát álom kategória valóban. Mindenesetre Benitez 10 milliós végkielégítéséről annyit, hogy télen ennyi pénzért ekkora erősítést nem tudnánk szerezni. :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

JM biztos, hogy nem jön.... ez csak egy kitaláció és kacsa.....

(bármennyire is szeretnénk ha visszajönne.... ő nem hagyja ott a Realt csak azért mert mi pácban vagyunk)

Simeone???

Imádtam mint játékost, de edzői pályájáról semmit nem tudok! Valakinek van infója róla?????

Sajnos én is eljutottam már arra a szinter, hogy lassan "fáj" néznem a meccseinket.... de már nem dühös vagyok... hanem végtelenül csalódott és csak keresem a hiba forrását... de nem tudok rájönni.

Nagyon nagyon összetett dolog állhat a háttérben!

Nekem már mindegy hogy mi történik... maradhat tőlem a pincér is.. jöhet más is helyette.. vagy csak vegye át Beppe a karmesteri pálcát, de KÖNYÖRGÖM TÖRTÉNJEN MÁR VALAMI!!!!!

Legalább rúgdossuk a gólokat és játszunk látványosan és kapjunk mi is sok gólt... de akkor már lehet azt mondani, hogy ELINDULT VALAMI.... és már csak a védekezésen kell csiszolni egy kicsit. DE ITT NEM INDUL EL SEMMI... ill. csak lefelé....

Na midnegy.

Bocs az Off-ért.

A témához visszatérve Leonardo, Dunga, Mancini ide nem megoldás......... Ha már váltunk,akkor náluk jobb edzőt hozzunk.
Francesco

Az Inter szurkoló oldalán arról írnak még, hogy mindenképpen vissza kellene térni Mourinho módszeréhez a sok labdás tréninghez, mert nem minden az edzőterem meg a futás, amit Benitez követel meg. Írják továbbá, hogy hiába kapunk ki a Twentetől Moratti meg fogja várni, hogy a sérülés hullámot követően, hogy megy a játék. Magyarul felteszi a kérdést, hogy: Ki a hibás Benitez, vagy a sérülések? Ezt követően a cikk írója állást foglal. Benitez nem elég jó, jöjjön Rijkaard. Hogy miért? Mert Spalletti ugyan remek edző, de nem karakteres, így nem biztos, hogy ekkora sztárokkal jól boldogulna, Leonardo pedig ugyan remek munkát végzett a Milannal, de még tapasztalatlan. Rijkaard viszont karakteres és tapasztlat edző, hiszen nyert BL-t, valamint két spanyol bajnokságot, igaz a Barcával és azóta megbukott Törökországban.
Francesco

Nos Simeone 2006-2008- ig az Estudiantes edzője volt. 2006-ban első (félévében -hiszen ott két bajnokot avatnak, egyet ősszel, egyet tavasszal) megnyerte az Apertura-t (őszi szezont) és abban az évben ő lett az év edzője Argentínában. Ehhez az is hozzájárult, hogy előző csapatánál, ahol befejezte játékos pályafutását, is remek munkát produkált, de a tulajdonosváltást követően mennie kellett. Ment is és az Estudiantes 23 év után lett ismét bajnok. 2008-ban a River Plate edzője volt, ahol gyorsan kiesett a Libertadores Kupából, de megnyerte a Clausura-t (tavaszi bajnokság). 2008 Novemberében végül elváltak útjaik, hiszen a Copa Sudamericanaból is kiestek (negyeddöntőben a Chivas ellen) és a bajnokságban is utolsó helyen álltak, pedig már csak 6 forduló volt hátra. Ezek után következett 2009-2010-es idényben a San Lorenzo kispadja. Ebben az idényben azonban nem sok babér termett Simeone-nak és a gyenge eredmények miatt, illetve a szurkolói akaratnak eleget téve távozott posztjáról...
R9.

Mourinho és a reklám margit között van vmi egyezmény hogy x millióért felbontják a szerződését?
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Az a véleményem hogy Rijkaard-al befürödnénk, remélem nem ő jön már ha egyáltalán bárki jön. Beniteznek 2 éves a szerződése, Moratti-nak nem ő lenne a legdrágább elküldött edzője, ebben biztos vagyok. Nekem Spaletti Romája tetszett, támadó karakteres foci volt, és azért az orosz bajnokságot sem könnyü megnyerni! A játékosokat fel kell rázni, erre nem tudom mennyire alkalmas, mint ahogy a többieket sem ismerem erről az oldalukról! az biztos hogy hiba volt nem igazolni senkit, igy utolag okos az ember bár ez várható volt(volt egyszer egy okos ember, biztos hallottátok a sztorit, aki azt mondta akkor is igazolni kell egy olyan csapatba ami mindent megnyert ha éppen tökéletes a keret, kellennek olyanok akik nyerni akarnak a köv. szezonban). Szerintem semmi esélye annak hogy Benitez rendbe rakja a dolgokat nálunk, nem csak a sérülések a probléma, minnél többet vár Moratti annál nagyobb hátránybol kéne felállnunk, ráadásul lassan a Bl helyek is elérhetetlenek lesznek, az meg nagy szégyen lenne ha nem tudnánk a BL-ben indulni! Egyszerüen nem látom azt az utat ami Benitezzel kivezethetne minket ebből a slamasztikából. Forza INTER!!
Francesco

--Szezon--Gólkülönbség--gy-v---pozíció-
2004-2005 -- 52 - 41----17-14----5----
2005-2006 -- 57 - 25----26-06----3----
2006-2007 -- 57 - 27----20-10----3----
2007-2008 -- 67 - 28----21-04----4----
2008-2009 -- 77 - 27----25-02----2----
2009-2010 -- 61 - 35----18-11----7----

Benitez a Poolal. Mikor elkezdtem azt hittem okosabb leszek, de nem lettem. :)
Inter101

R9. írta:Mourinho és a reklám margit között van vmi egyezmény hogy x millióért felbontják a szerződését?

Számit? Szerintetek az a Mourinho aki itthagyta a csapatot egy Bl győzelem után, tulajdonképpen nem is kellett hivnia a Madridnak, mert felkinálta magát, az a Mourinho aki ráadásul rendbe rakta a Madridot, és nagy esélye van hogy bajnokságot nyerjen és esetleg Bl-t is, az majd otthagyja öket és eljön az Intert Bl helyre vezetni? Na ne vicceljetek!! Nem szereti ő annyira ezt a klubbot! Ha szeretné nem hagyta volna el!!!!!
R9.

Inter101 írta:Nem szereti ő annyira ezt a klubbot! Ha szeretné nem hagyta volna el!!!!!

jaja nem szereti, azért sírt Materazzi vállán :D

Azért hagyta el mert követte az elveit sajnos..
Inter101

Én nem igy látom de mindegy. Ha én szeretek valamit azt nem hagyom el! Milyen elvre gondolsz? Bármikor mehetett volna spanyolba, nem kellett volna az elsö pillanatban elhagynia a csapatot! Persze hogy sirt hiszem egy BL győzelem után volt, biztos meg volt hatodva, tényleg nagy siker volt. Most komolyan ugy gondoljátok hogy Mourinho visszajönne pár héten vagy akár honapon belül?
R9.

sztem senki nem gondolja, csak titkon bízik benne :D azért mondtam h erre az esélyes 1%
Inter101

Én is örülnék neki természetesen, de nekem nagy csalodás volt hogy itthagyta és még nagyobb ahogy azt tette!
R9.

Tegnap este Spaletti megérkezett Milánóba...
R9.

"Inter? Belefáradtam ezekbe a hírekbe. A Portonál vagyok és itt is akarok maradni sokáig. Minden hír téves." Vilass-Boas
Francesco

Ezt hol olvastad? Mármint, hogy megérkezett Milánóba?
Inter101

R9. írta:Tegnap este Spaletti megérkezett Milánóba...

Lehet hogy csak régen látott Bl meccset! :D
R9.

Francesco írta:Ezt hol olvastad? Mármint, hogy megérkezett Milánóba?

http://www.interpersempre.com/apps/blog ... -in-milan-
R9.

ja tnap délelőtt nem este :D nem mintha számítana
de érdekes..
Francesco

Az a bajom csak Spallettivel, hogy mindig eszembe jut a Manchester elleni meccsük... :)
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2053799/

Moggi éles bírálata, aminek ha számunkra lekezelő stílusa nem, de tartalma annál jobban tükrözi, hogy mi ment végbe az Inter-nél.

És engem is egy ideje foglalkoztat, hogy kizárólag sportdiplomáciai szempontból, mi vezetett odáig, hogy mára elveszítettük a 2006-os calcipoli utáni dominanciánkat.

Tehát itt most nem Benitez rossz taktikai húzásaira gondolok, hanem mondjuk Mourinho elvesztésétől a nyári gyenge mercatto-n át még sok mindenre.

Szerintetek mi kellett még a jelenlegi helyzet kialakulásához??
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Süti írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-moggi-szerint-egy-ujabb-calciopoli-segithet-az-interen-2053799/

Moggi éles bírálata, aminek ha számunkra lekezelő stílusa nem, de tartalma annál jobban tükrözi, hogy mi ment végbe az Inter-nél.

És engem is egy ideje foglalkoztat, hogy kizárólag sportdiplomáciai szempontból, mi vezetett odáig, hogy mára elveszítettük a 2006-os calcipoli utáni dominanciánkat.

Tehát itt most nem Benitez rossz taktikai húzásaira gondolok, hanem mondjuk Mourinho elvesztésétől a nyári gyenge mercatto-n át még sok mindenre.

Az hogy elvesztettük-e a dominanciánkat majd a szezon végén derül ki.. Én még nem temetem a csapatot, 9 pont nem sok, ennél sokkal többet is adtak már le a Serie A-ban, ráadásul pont mi Inter szurkolók tudhatjuk ennyi forduló után még nem jelent semmit 10-15 pontal vezetni.. Visszatérve még a dominanciára, egyszer minden sorozat megszakad, semmi nem tart örökké, de a jelenlegi helyzetünk összetett, sok minden benne van a rossz szereplésben. Viszont a keretünk még mindig a legerősebb a Serie A-ban, ezért bízok a csapatban, a játékosok nem felejtettek el focizni.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Süti írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-moggi-szerint-egy-ujabb-calciopoli-segithet-az-interen-2053799/

Optimizmus,én hiszek még a Scudettoban,sőt a klub VB serlegben is.nehogy már ne tudjuk megverni az Intert :)
Ezen meg tegnap jót mosolyogtam,némely lúzer azt hiszi,hogy már vége a bajnokságnak.Ne már fiúk tényleg ki tudná nálunk jobban,hogy 9 pont nem előny :) Eddig mindig elbasztuk a tavaszt,most 100%os lesz és fordítottan kötünk :)

Francesco írta:Az a bajom csak Spallettivel, hogy mindig eszembe jut a Manchester elleni meccsük... :)

Gyönyörű volt :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nia írta:
Francesco írta:Az a bajom csak Spallettivel, hogy mindig eszembe jut a Manchester elleni meccsük... :)

Gyönyörű volt :)

Azért annyira nem, Én sem szeretem őket, de az az olasz foci szégyene is volt, na meg az mu-t még kevésbé kedvelem, és még finom voltam :)
Spalletti jó edző, szimpatikus figura, nekem csak az a bajom vele, hogy ha változtatni kell meccs közben akkor sokszor nem jól nyúl bele a meccsbe, nem jók a cseréi, stb. Persze ezt a farkasoknál láttam, orosz bajnokságot nem követem, lehet már fejlődött ezen a téren is. ;)
Válasz küldése