Benítez is beállhatna edzésbe, lenne mit ledolgozni
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

A tavalyi mercato túl jól sikerült.Süti írta:Mit gondoltok, mi az oka annak, hogy nem igazoltunk úgy ahogyan a korábbi években megszokhattuk.
Lombardini írta:Nekem rémlik valami olyasmi, hogy most a klub filozófiája a jövő csapatának építése. Nem a sztárjátékosok agyonvásárlása hanem fiatalok beépítése, és ebben a szellemben tervezte meg a mercatot is állítólag.
Injoc írta:Én meg vmi olyasmit hallottam még anno..ami valószínűleg kacsa..sőt...h az öreg külön stadiont akar az internek
DSanton39 írta: biztos nem ő lesz az újabb sikeredzőnk, akit a szurkolók visszasírnak.
sorger=giallo írta:DSanton39 írta: biztos nem ő lesz az újabb sikeredzőnk, akit a szurkolók visszasírnak.
Ne legyen igazad! Meglátjuk, hogy mire képes Rafa és az Inter együtt...
FORZA INTRE!!!
PellerG írta:Nem tudjátok, mit szólt be Ferguson Beníteznek?
Inter.it-en van vmi Rafa komment, h meglepte h így odaszólt neki 1 mostani nyilatkozatában, de h mi a helyzet, nem írják
Hát már most egész más ,16. helyDSanton39 írta:PellerG írta:Nem tudjátok, mit szólt be Ferguson Beníteznek?
Inter.it-en van vmi Rafa komment, h meglepte h így odaszólt neki 1 mostani nyilatkozatában, de h mi a helyzet, nem írják
leszólta a munkáját, kb hogy a Liverpoolnál eltöltött évek alatt a Pool nem sokat fejlődött, és majd Hodgson alatt egész más lesz a Pool.
R9. írta:Mourinho és a reklám margit között van vmi egyezmény hogy x millióért felbontják a szerződését?
Inter101 írta:Nem szereti ő annyira ezt a klubbot! Ha szeretné nem hagyta volna el!!!!!
R9. írta:Tegnap este Spaletti megérkezett Milánóba...
Francesco írta:Ezt hol olvastad? Mármint, hogy megérkezett Milánóba?
Süti írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-moggi-szerint-egy-ujabb-calciopoli-segithet-az-interen-2053799/
Moggi éles bírálata, aminek ha számunkra lekezelő stílusa nem, de tartalma annál jobban tükrözi, hogy mi ment végbe az Inter-nél.
És engem is egy ideje foglalkoztat, hogy kizárólag sportdiplomáciai szempontból, mi vezetett odáig, hogy mára elveszítettük a 2006-os calcipoli utáni dominanciánkat.
Tehát itt most nem Benitez rossz taktikai húzásaira gondolok, hanem mondjuk Mourinho elvesztésétől a nyári gyenge mercatto-n át még sok mindenre.
Szerintetek mi kellett még a jelenlegi helyzet kialakulásához??
Süti írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/olaszorszag-moggi-szerint-egy-ujabb-calciopoli-segithet-az-interen-2053799/
Moggi éles bírálata, aminek ha számunkra lekezelő stílusa nem, de tartalma annál jobban tükrözi, hogy mi ment végbe az Inter-nél.
És engem is egy ideje foglalkoztat, hogy kizárólag sportdiplomáciai szempontból, mi vezetett odáig, hogy mára elveszítettük a 2006-os calcipoli utáni dominanciánkat.
Tehát itt most nem Benitez rossz taktikai húzásaira gondolok, hanem mondjuk Mourinho elvesztésétől a nyári gyenge mercatto-n át még sok mindenre.
Szerintetek mi kellett még a jelenlegi helyzet kialakulásához??
Francesco írta:Az a bajom csak Spallettivel, hogy mindig eszembe jut a Manchester elleni meccsük...
Nia írta:Francesco írta:Az a bajom csak Spallettivel, hogy mindig eszembe jut a Manchester elleni meccsük...
Gyönyörű volt