hvmetal írta:az uruguayit nyáron itt sem akarták sokan.már rohadt drága lenne
Ti hibátok
Én még most is tartom, nem kell ide Cavani
Nem olyan nagy játékos hogy sírjunk érte..
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
hvmetal írta:az uruguayit nyáron itt sem akarták sokan.már rohadt drága lenne
Ti hibátok
Tommy írta:27 meccs 20 gól, ettől viszont már hanyatt dobhatjuk magunkat.
R9. írta:20m-t + obit ajánlotta sanchezért moratti, ez az utolsó ajánlat
ma v holnap érkezik milánóba sanchez ügynöke
Marco írta:Sztem annyira nem volt szörnyű Bia, ahoz képest ahogy az egész csapat játszott Rafanál. Sőt sztem jobb volt eddig mint a kis brazil, mert ő is csak a Samp ellen villogott amúgy meg nulla volt eddig. De még tényleg fiatal és sokkal jobb játékos lehet belőle mint a franciából. A lényeg h Obi maradjon vagy csak felét adjuk mert sztem sokra viszi még.
Tommy írta:Marco írta:Sztem annyira nem volt szörnyű Bia, ahoz képest ahogy az egész csapat játszott Rafanál. Sőt sztem jobb volt eddig mint a kis brazil, mert ő is csak a Samp ellen villogott amúgy meg nulla volt eddig. De még tényleg fiatal és sokkal jobb játékos lehet belőle mint a franciából. A lényeg h Obi maradjon vagy csak felét adjuk mert sztem sokra viszi még.
Coutinho sokkal jobb volt, ha jól tudom a gazetta 2 meccsen is ott választotta meg a csapat legjobbjának, biabianyt egyszer sem.. Beadni nem mer, cselezni nem nagyon szokott, azon kívül, hogy gyors semmire nem jó, egyértelműen nem Inter szint, talán 1 jó meccse volt.. A kis brazilon meg legalább látszott, hogy tehetséges, voltak jó passzai, villanásai, ő belőle pár év mulva klasszis focista lehet, biabiany-ból meg egy chievo szintű focista..
Tommy írta:Hát nem tudom, egy olyan támadó aki több mint 15 meccsen 0 gólt lőtt, és 1 jó meccse volt, az nekem eléggé kilóg.. Bár Coutinho se lőtt gól, de neki legalább volt pár jó meccsei, és villanásai amin látszott, hogy tehetséges játékos, és hogy a jövő interjének egyik alapembere lehet. Na meg a kis brazil 18 éves, biabiany pedig már 23..
Stankov írta:Én kicsit sokkalom azt az 5öst egy egyenlőre csak "tehetségért" bár ez szubjektív.
Vargas-szal kapcsolatba meg érdekes lenne ha mi lennénk előnybe,mikor rárepültünk Montolivora akkor az elnök kijelentette h amíg ő a főnök addig Montolivo biztos h nem lesz interes,akkor a cikk írója kitért h valszeg Toldo miatt csípte be zsírt a violák vezetője a nerazzurrikra....
Azt viszont el tudom képzelni h Vargas nem akar elköltözni a csizmából,talán ezért lehetünk elönybe
Constant pedig egész ügyes,jó cselezőkéje van,amellett jól is szerel ami ritka párosítás![]()
Hát a felét érdemes lenne megvenni,aztán hagyni h kicsit pallérozódjon még.
Tommy írta:Stankov írta:Azt meg nem értem Toldo miatt miért lenne mérges a Fio vezetője Della-Valle.. Mikor toldonoét leigazoltuk, akkor még neki semmi köze nem volt a fiorentinához, még cecchi gori volt a tulaj akkoriban.
Tommy írta: Nem a Te pénzed, ne sajnáld.![]()
Audipower írta:Remélem van valami valóságalapja ennek a hírnek, mert jó lenne leigazolni a kis chileit. Sanchez gyerek sokat lendítene kreativitás terén a csapat játékában.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... er-alexis-
Forza Inter!!!
Nia írta:20- 25 millióról hallottam, az rengeteg pénz érte.Főleg,hogy tudjuk,hogy az Udinese mindig szeret szívózni.Odaadja szerintem olcsóbban is még.Bár olvastam ma a Chelsea érdeklődését is iránta.
Van Bommel-lel a Milán igazi undormánycsapat lenne már.Ide ne jöjjön.
Cinege1986 írta:Még mindig azt mondom, h Bastos vagy Sergio Ramos (érinthetetlen), előre pedig Robinho (már késő)ill. Tevez... --> szoval bastos, tevez duo és mienk lenne a világ MEGINT!!!
jaaa és majd elfelejtettem, h a kp.sort kéne szépenlassan fiatalítani: xavi vagy iniesta
versenyszellem írta:Cinege1986 írta:Még mindig azt mondom, h Bastos vagy Sergio Ramos (érinthetetlen), előre pedig Robinho (már késő)ill. Tevez... --> szoval bastos, tevez duo és mienk lenne a világ MEGINT!!!
jaaa és majd elfelejtettem, h a kp.sort kéne szépenlassan fiatalítani: xavi vagy iniesta
és az, hogy leírtad hogy xavi vagy iniesta, mit jelent?
vagy ezzel csak a Barca játékospolitikájára akartál célozni, hogy saját neveléseket építsünk be a csapatba?
amúgy láthattuk mennyire nem azon múlik, hogy kikből áll a csapat kerete, hanem sokkal inkább azon, hogy az edzőnk mit tud velük kezdeni!
Audipower írta:Remélem van valami valóságalapja ennek a hírnek, mert jó lenne leigazolni a kis chileit. Sanchez gyerek sokat lendítene kreativitás terén a csapat játékában.
Forza Inter!!!
Festa írta:Audipower írta:Remélem van valami valóságalapja ennek a hírnek, mert jó lenne leigazolni a kis chileit. Sanchez gyerek sokat lendítene kreativitás terén a csapat játékában.
Forza Inter!!!
Szerintem most ő a hiányzó láncszem.
Ha érkezne lehet Eto'o-nak sem kéne szélsőt játszania.
Van benne egy "kis Quaresma" ,de ő már a Seria A-ban bizonyitott.
Balotelli távozás után amúgy is hiányzott egy klaszis támadó.
Coutinho tehetséges ,de olaszban még gyenge Biabiany amúgy is.
Cinege1986 írta:ugy értettem, h a 2 barcás közül az egyik kéne a középpályánkra..., mert sajna ott vagyunk gondban a BL meccseken...
R9. írta:minek xavi v iniesta?
ott van motta, ha sérülések elkerülik embertelen passzokat ad meg nagyon jól szerel
ő lehet a kulcsfigura tavasszal... meg a serie a legjobb középpályása cambiasso
cambiasso sneijder motta 3as ha formában vannak az egyik legjobb középpályás sor...
realevil írta:Úgy néz ki, hogy a barca is beszáll a Sanchezért folytatott versenyfutásba és rátesz még pár millát a klubunk által ajánlott 25 millára...
kiscivis írta:realevil írta:Úgy néz ki, hogy a barca is beszáll a Sanchezért folytatott versenyfutásba és rátesz még pár millát a klubunk által ajánlott 25 millára...
Mondjuk kétlem, h nekik kellene, de ha követik a mostanában bevett szokásukat, h csak azért vesznek meg játékosokat, h ne legyenek máséi akkor elképzelhető.