Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

hvmetal írta:az uruguayit nyáron itt sem akarták sokan.már rohadt drága lenne
Ti hibátok

Én még most is tartom, nem kell ide Cavani :).
Nem olyan nagy játékos hogy sírjunk érte..
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:27 meccs 20 gól, ettől viszont már hanyatt dobhatjuk magunkat. :D

Akkor vegyük meg C.R.-t 18 bajnokin 23 gól ha jól tudom.Bár nem nehéz úgy,hogy a többiek más dimenzióban indulnak ott.Én indítanék a 2 sztárgárdának egy külön bajnokságot,legalább a többi izgalmas lenne :)

Egyébként tényleg nem rossz Cavani,bár mondjuk van jó pár nagy jövő előtt álló játékos az Olasz bajnokságban.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

20m-t + obit ajánlotta sanchezért moratti, ez az utolsó ajánlat
ma v holnap érkezik milánóba sanchez ügynöke
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Ha ezt nem fogadják el, akkor semmit sem. :)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

R9. írta:20m-t + obit ajánlotta sanchezért moratti, ez az utolsó ajánlat
ma v holnap érkezik milánóba sanchez ügynöke

Rem Obi-nak csak a felét adjuk, a fiatalok közül számomra ő volt a legmeggyőzőbb. Inkább adnánk Biabiany-t, pedig őt is bírom.
R9.

mit bírsz rajta h majd elesik a labdával? :D
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

amúgy tehetségesnek tűnt a kis gyík fejű,de el tudom képzelni,hogy Benitez akarta.se Coutinho-tól,se tőle nem voltam elájulva,de azért kapjanak még egy esélyt.Leonardonál eddig Motta,Maicon,Cambiasso,Pandev,Chivu -meg biztos van még- jobb,mint Beniteznél bármikor. ki tudja,lehet beáll és 40méteres szólóval megszerzi az év gólját.
1érv,hogy miért maradjon még félévet legalább:
http://www.forzaparma.com/wp-content/up ... ny-002.jpg
R9.

ja csak bia 23 éves lesz, míg coutinho 19 :D
coutinho maradjon, bia menjen mert közel nem inter szint
Marco

Sztem annyira nem volt szörnyű Bia, ahoz képest ahogy az egész csapat játszott Rafanál. Sőt sztem jobb volt eddig mint a kis brazil, mert ő is csak a Samp ellen villogott amúgy meg nulla volt eddig. De még tényleg fiatal és sokkal jobb játékos lehet belőle mint a franciából. A lényeg h Obi maradjon vagy csak felét adjuk mert sztem sokra viszi még.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Gyalogkakukk max az alsóházi csapatokba férne el. Azon kívül, hogy gyorsan fut semmi mást nem tud. Se védekezni, se fejelni, se lőni, se cselezni, se beadni.
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Az olasz honlapok erősen cikkeznek h Sanchez jön és jönni akar.Közel a megállapodás.Én és szerintem sok szurkolótáram örülne neki.Jó lenne egy olyan játékos aki nem csak fiatal és tehetséges de tudna mégtöbb ötletet vinni a játékba és felszántaná a pályát.Anno Snidling érkezése is sokat lendített a csapaton.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Marco írta:Sztem annyira nem volt szörnyű Bia, ahoz képest ahogy az egész csapat játszott Rafanál. Sőt sztem jobb volt eddig mint a kis brazil, mert ő is csak a Samp ellen villogott amúgy meg nulla volt eddig. De még tényleg fiatal és sokkal jobb játékos lehet belőle mint a franciából. A lényeg h Obi maradjon vagy csak felét adjuk mert sztem sokra viszi még.

Coutinho sokkal jobb volt, ha jól tudom a gazetta 2 meccsen is ott választotta meg a csapat legjobbjának, biabianyt egyszer sem.. Beadni nem mer, cselezni nem nagyon szokott, azon kívül, hogy gyors semmire nem jó, egyértelműen nem Inter szint, talán 1 jó meccse volt.. A kis brazilon meg legalább látszott, hogy tehetséges, voltak jó passzai, villanásai, ő belőle pár év mulva klasszis focista lehet, biabiany-ból meg egy chievo szintű focista..
Marco

Tommy írta:
Marco írta:Sztem annyira nem volt szörnyű Bia, ahoz képest ahogy az egész csapat játszott Rafanál. Sőt sztem jobb volt eddig mint a kis brazil, mert ő is csak a Samp ellen villogott amúgy meg nulla volt eddig. De még tényleg fiatal és sokkal jobb játékos lehet belőle mint a franciából. A lényeg h Obi maradjon vagy csak felét adjuk mert sztem sokra viszi még.

Coutinho sokkal jobb volt, ha jól tudom a gazetta 2 meccsen is ott választotta meg a csapat legjobbjának, biabianyt egyszer sem.. Beadni nem mer, cselezni nem nagyon szokott, azon kívül, hogy gyors semmire nem jó, egyértelműen nem Inter szint, talán 1 jó meccse volt.. A kis brazilon meg legalább látszott, hogy tehetséges, voltak jó passzai, villanásai, ő belőle pár év mulva klasszis focista lehet, biabiany-ból meg egy chievo szintű focista..

Én írtam is h Coutinho tehetséges meg tényleg jó játékos lehet, de nekem a Samp meccs kivételével nem volt vmi nagy szám ő se, ami nekem nagyon feltánt h labdát nem tudja levenni rendesen, nagyon sokszor elpattant tőle meg hasonlóak, és nem mondtam h Biabiany olyan jó volt, de ebből az őszi gyenge Interből nekem nem lógott ki, de tény ha jó formában van a csapat nincs helye itt. Szóval én nem akarom Coutinhot bántani, de nekem eddig egyformán gyenge volt mindkettő.
Tommy

Hát nem tudom, egy olyan támadó aki több mint 15 meccsen 0 gólt lőtt, és 1 jó meccse volt, az nekem eléggé kilóg.. Bár Coutinho se lőtt gól, de neki legalább volt pár jó meccsei, és villanásai amin látszott, hogy tehetséges játékos, és hogy a jövő interjének egyik alapembere lehet. Na meg a kis brazil 18 éves, biabiany pedig már 23..
Marco

Tommy írta:Hát nem tudom, egy olyan támadó aki több mint 15 meccsen 0 gólt lőtt, és 1 jó meccse volt, az nekem eléggé kilóg.. Bár Coutinho se lőtt gól, de neki legalább volt pár jó meccsei, és villanásai amin látszott, hogy tehetséges játékos, és hogy a jövő interjének egyik alapembere lehet. Na meg a kis brazil 18 éves, biabiany pedig már 23..

Klub vébén lőtt 1 gólt :D amúgy meg az őszi Interben nem sok játékosnak volt sok jó meccse, és csak azt írtam h sztem a brazil se volt jó eddig, úgy mint a francia se, de Cou előtt nagy jövő áll ezt nem vitatom. De ez sztem itt már off. :)
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Az Udinese az ex-zetés Rudnevssel tárgyal. Talán Sanchez helyére akarják. Viszont a 10-11es szezoba már szepelt a ZTEbe és a Lech Poznanba így Udinébe már nem léphet pályára valószínű csak nyáron érkezik. Így lehet Sanchez is csak nyáron hagyja el őket.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

jól hangzik,hogy már most télen,mert 22éves és már bizonyított a bajnokságban,jövő embere lehet és akár hozhatna lendületet a támadójátékba.na de azt sem kell elfelejteni,hogy az Udinese más focit játszik,mint az Inter és átszokni napok alatt egy klasszis csapatba,más szerepkörre az nem biztos,hogy egyből menne neki. Constant-ot írják,hogy nyáron..őt nem igazán láttam játszani még,csak nem valami átlagos csoki ha mi is,meg a bilán is érdeklődik iránta.
Branca azt mondja nem lesz igazolás,Moratti állítólag,hogy lesz,mert Leonardo megérdemli.
Rossi jelezte,hogy ott hagyná a Villarrealt a Chelsea,Inter,Real hívására. egyik legtehetségesebb olasz,jó meglepetés lenne
Nia

Sanchezről már mindenhol harsognak.Bár azt mondták nincs több igazolás,szerintem nem zörög a haraszt ... mások is vannak az étlapon bőven.
Nagyon szeretném már jó közel tudni hozzánk.Jó formában játszik,persze egy nagy csapatban megfelelni mindig nehezebb.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Sanchezt nem nagyon akarja engedni az udinese....

Közben rámozdulutnk Vargas-ra, akit 20 millióért adnának el, amit állítólag Moratti ki is fizetne érte.... (elvileg a violák pénzt akarnak csinálni belőle) Őt a Zenit, Bayern M. is meg akarja szerezni, de mi vagyunk a favoritok.

Ami viszont jó hír, hogy talán ma végleg sikerült lezárni a Castaignos "ügyet" és a fiatal holland játékos a Feyenord-tól hozzánk igazol.. de elvileg csak nyáron! Ha minden igaz, 5.000.000 eurót adunk érte, vagy ha ez nem elég, akkor még Rivast is! (valamelyik ajánlatba 100%, hogy belemegy a Feyenord... :P)

Jobb lenne a második variáció... egy gyenge játékossal kevesebb lenne! :D
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Én kicsit sokkalom azt az 5öst egy egyenlőre csak "tehetségért" bár ez szubjektív.
Vargas-szal kapcsolatba meg érdekes lenne ha mi lennénk előnybe,mikor rárepültünk Montolivora akkor az elnök kijelentette h amíg ő a főnök addig Montolivo biztos h nem lesz interes,akkor a cikk írója kitért h valszeg Toldo miatt csípte be zsírt a violák vezetője a nerazzurrikra....
Azt viszont el tudom képzelni h Vargas nem akar elköltözni a csizmából,talán ezért lehetünk elönybe

Constant pedig egész ügyes,jó cselezőkéje van,amellett jól is szerel ami ritka párosítás :!:
Hát a felét érdemes lenne megvenni,aztán hagyni h kicsit pallérozódjon még.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Moratti pár napja azt nyilatkozta, hogy nem hiszi, hogy Sanchez már januárban érkezni fog. Persze mondott Ő már sok mindent ami végül nem úgy lett, de szerintem nyáron fog csak érkezni.
Szerintem Vargas-ért is sok az a 20 millió, valami játékost bele kellene még vonni vagy kéne alkudni. ;)
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Maicon esetleges eligazolása esetén Brancaéknak már megvan a B-terve. A Fluminense 24 éves jobb hátvédjét, Mariano-t nézték ki. Aki játékstílusban egy az egyben Maicon "koppintás" :!:
Tommy

Stankov írta:Én kicsit sokkalom azt az 5öst egy egyenlőre csak "tehetségért" bár ez szubjektív.
Vargas-szal kapcsolatba meg érdekes lenne ha mi lennénk előnybe,mikor rárepültünk Montolivora akkor az elnök kijelentette h amíg ő a főnök addig Montolivo biztos h nem lesz interes,akkor a cikk írója kitért h valszeg Toldo miatt csípte be zsírt a violák vezetője a nerazzurrikra....
Azt viszont el tudom képzelni h Vargas nem akar elköltözni a csizmából,talán ezért lehetünk elönybe

Constant pedig egész ügyes,jó cselezőkéje van,amellett jól is szerel ami ritka párosítás :!:
Hát a felét érdemes lenne megvenni,aztán hagyni h kicsit pallérozódjon még.

Nem a Te pénzed, ne sajnáld. :D
Egyébként ez még viszonylag kevés, manapság már a nagy tehetségek is 10 millio felett kezdődnek..

Azt meg nem értem Toldo miatt miért lenne mérges a Fio vezetője Della-Valle.. Mikor toldonoét leigazoltuk, akkor még neki semmi köze nem volt a fiorentinához, még cecchi gori volt a tulaj akkoriban.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Tommy írta:
Stankov írta:Azt meg nem értem Toldo miatt miért lenne mérges a Fio vezetője Della-Valle.. Mikor toldonoét leigazoltuk, akkor még neki semmi köze nem volt a fiorentinához, még cecchi gori volt a tulaj akkoriban.

Na ezt pl nem tudtam h közbe volt egy elnökváltás :oops:
mike

Tommy írta: Nem a Te pénzed, ne sajnáld. :D

Ez szépen hangzik, de nem így van, ez a mi pénzünk is :mrgreen:
Gondolom van egy bizonyos pénzügyi keret az igazolásokra, és nekem sem mindegy hogy ezt milyen hatékonyan költjük el :)
Pl 2,5 éve, 50 millió ment el RQ,Mancini,Muntari igazolására, mindhárom kukába dobott pénz lett utólag - persze nem nem lehetett tudni, de az még nekem is fájt :lol:
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Remélem van valami valóságalapja ennek a hírnek, mert jó lenne leigazolni a kis chileit. Sanchez gyerek sokat lendítene kreativitás terén a csapat játékában.

http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... er-alexis-

Forza Inter!!!
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Pár napja olvastam, hogy a milan le akarja igazolni Van Bommelt. Jót nevettem rajta, de ma azt láttam, hogy mi is meg akarjuk szerezni. Nem tudom ez mennyire igaz, de nehogy idejöjjön a favágók favágója.
Nia

20- 25 millióról hallottam, az rengeteg pénz érte.Főleg,hogy tudjuk,hogy az Udinese mindig szeret szívózni.Odaadja szerintem olcsóbban is még.Bár olvastam ma a Chelsea érdeklődését is iránta.

Van Bommel-lel a Milán igazi undormánycsapat lenne már.Ide ne jöjjön.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Audipower írta:Remélem van valami valóságalapja ennek a hírnek, mert jó lenne leigazolni a kis chileit. Sanchez gyerek sokat lendítene kreativitás terén a csapat játékában.

Forza Inter!!!

Hát eléggé úgy néz ki, hogy igen. Remélem sikerül idecsábítani de már a 25 milla elég lesz nekik remélem....
2 új névvel hoztak szóba a Toulouse védőjével Franck Tabanou-val Chivu helyére álllítólag.
A másik felmerült név Gareth Barry. :shock:

A forrás szerint az Internazionale eleddig hibátlan mérleggel rendelkező mesterének, Leonardónak - aki nemrégiben Rafael Benítezt váltotta a kispadon - az egyik legfőbb kiszemeltje a Manchester City együttesében futballozó angol válogatott Gareth Barry.

Állítólag 17 millió fontos ajánlat megtételét javasolja a vezetőségnek a brazil szakember, s amennyiben nemleges válasz érkezne, abban az esetben egy játékos is belekerülhetne a következő ajánlatba.

A 29 esztendős Barry manchesteri szerződése 2014-ig érvényes.
realevil

Nia írta:20- 25 millióról hallottam, az rengeteg pénz érte.Főleg,hogy tudjuk,hogy az Udinese mindig szeret szívózni.Odaadja szerintem olcsóbban is még.Bár olvastam ma a Chelsea érdeklődését is iránta.

Van Bommel-lel a Milán igazi undormánycsapat lenne már.Ide ne jöjjön.

25 milla tényleg nagyon sok, de ez az ár mehet még fentebb is a Manutd és a Chelsea ajánlataitól függően. Nálam ez az összeg már a plafon. Kíváncs vagyok Morattiék meddig hajlandóak elmenni érte. ;)

Van Bommel meg remélem csak egy vicc akar lenni! :D Mindenesetre én jót mosolyogtam rajta. :D
mike

Jesszus, ilyen Barry,Van Bommel féléket nehogy meglássak a csapat körül, elég nekünk egy hatalmas favágó, Barry meg amúgy is nulla, a vb-n is szénné szívatták az agyát minden meccsen.
Sanchezt csak a vb-n láttam eddig, 25 millió rengeteg pénz érte, remélem megéri.
R9.

remélem azért, hogyha kifizetik sanchezért a 25 millát, akkor még betudjátok majd fizetni a számlákat :\
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Még mindig azt mondom, h Bastos vagy Sergio Ramos (érinthetetlen), előre pedig Robinho (már késő) :( ill. Tevez... --> szoval bastos, tevez duo és mienk lenne a világ MEGINT!!!
jaaa és majd elfelejtettem, h a kp.sort kéne szépenlassan fiatalítani: xavi vagy iniesta :)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Cinege1986 írta:Még mindig azt mondom, h Bastos vagy Sergio Ramos (érinthetetlen), előre pedig Robinho (már késő) :( ill. Tevez... --> szoval bastos, tevez duo és mienk lenne a világ MEGINT!!!
jaaa és majd elfelejtettem, h a kp.sort kéne szépenlassan fiatalítani: xavi vagy iniesta :)

és az, hogy leírtad hogy xavi vagy iniesta, mit jelent?
vagy ezzel csak a Barca játékospolitikájára akartál célozni, hogy saját neveléseket építsünk be a csapatba?

amúgy láthattuk mennyire nem azon múlik, hogy kikből áll a csapat kerete, hanem sokkal inkább azon, hogy az edzőnk mit tud velük kezdeni!
jdanika

versenyszellem írta:
Cinege1986 írta:Még mindig azt mondom, h Bastos vagy Sergio Ramos (érinthetetlen), előre pedig Robinho (már késő) :( ill. Tevez... --> szoval bastos, tevez duo és mienk lenne a világ MEGINT!!!

és az, hogy leírtad hogy xavi vagy iniesta, mit jelent?
vagy ezzel csak a Barca játékospolitikájára akartál célozni, hogy saját neveléseket építsünk be a csapatba?

amúgy láthattuk mennyire nem azon múlik, hogy kikből áll a csapat kerete, hanem sokkal inkább azon, hogy az edzőnk mit tud velük kezdeni!

Ezt én se értem, ezt a xavi iniesta hasonlítgatást. Bár tényleg jó lenne megtartani a fiatalainkat, itt elsősorba Santonra, és Coutinhora gondolok, de még Obi-t is idevehetjük, Biabiany nekem nem nyerte el a tetszésem...
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Audipower írta:Remélem van valami valóságalapja ennek a hírnek, mert jó lenne leigazolni a kis chileit. Sanchez gyerek sokat lendítene kreativitás terén a csapat játékában.

Forza Inter!!!

Szerintem most ő a hiányzó láncszem.
Ha érkezne lehet Eto'o-nak sem kéne szélsőt játszania.
Van benne egy "kis Quaresma" ,de ő már a Seria A-ban bizonyitott.
Balotelli távozás után amúgy is hiányzott egy klaszis támadó.
Coutinho tehetséges ,de olaszban még gyenge Biabiany amúgy is. ;)
Nia

Én nagyon szeretném őt az Interbe(aztán ki tudja,hogy alakul),de ahogy mondtam nem ennyiért.Mert ennyit nem ér.Az Udinese mindig ezt csinálja,az egekig tolja az árat,ha meghallja,hogy érdeklődnek "nagy" csapatok.Pepevél is pl. hasonló volt a szitu aztán potom pénzért vitte a Juve.Azért nem kellene hülyeséget csinálni,mikor kezd helyre billenni a "kassza".
Bastos-t már a Juvéval emlegetik,ahogy off.:Floro Florest is.off vége.
No.

Na jó meccsnézést,Forza Inter
jdanika

Festa írta:

Forza Inter!!!

Szerintem most ő a hiányzó láncszem.
Ha érkezne lehet Eto'o-nak sem kéne szélsőt játszania.
Van benne egy "kis Quaresma" ,de ő már a Seria A-ban bizonyitott.
Balotelli távozás után amúgy is hiányzott egy klaszis támadó.
Coutinho tehetséges ,de olaszban még gyenge Biabiany amúgy is. ;)

Ezt a Seria A-ba bizonyított dolgot nem nagyon szeretem, mert ott van, volt a mi kis Mancinink akit a legjobbak közé sorolhattunk anno a bajnokságba nálunk meg semmit se csinált és akkor még finoman fogalmaztam.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Branca lenyilatkozta, h Muntari elakar menni és nem gördítenek elé akadályt....többet szeretne játszani és erre itt nincs lehetősége!
Bárki érdeklődhet iránta, ha megegyeznek az árról már mehet is:D
Jó lenne kapni érte pár misit és az beleszállhatna a Sanchez fiúba:D
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

ugy értettem, h a 2 barcás közül az egyik kéne a középpályánkra..., mert sajna ott vagyunk gondban a BL meccseken...
Tommy

Én nem láttam, hogy tavaly valamiféle gond lett volna a középpályánkon, de idén sincs vele szerintem baj, sőőt.. Csak a sérülések kerüljék el a csapatot.
jdanika

Cinege1986 írta:ugy értettem, h a 2 barcás közül az egyik kéne a középpályánkra..., mert sajna ott vagyunk gondban a BL meccseken...

Xavit úgy 150 misiért talán elhozhatjuk ha visszaadjuk Eto'ot.....
Középpályára 1 fiatal Stanko féle játékos kéne, mert védekezőbe nem szenvedünk hiányt.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ha szeretnénk balhátvédet, én biztos, hogy a Marseille-s Taiwo-ra szavaznék!
Ma olvasom, hogy nem zárkóznának el az eladása elől, most még kaphatnának érte pénzt.
Én nagyon kedveltem mindig, nagyon erős fizikumu, nagyon sokat bír, és nagyon jól lő!
Manageres játékokban mindig vele kezdtem a mercatókat :-)
Olyan Evra-féle megbízható játékos, csak viselkedésben pár fokkal....jobb!
Én örülnék neki, mondjuk nyártól Chivu középen kerülhetne számításba, Materazzi és Cordoba valószínű már nem fognak maradni, aztán balbekkben kezdhetne is.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ja még annyi, hogy szerintem a fiatal Stanko-féle játékos Montolivo lehetne! Én valahogy őt látom Deki utódjaként! Nagyon hasonló a játékuk. Csak jó lenne, ha addig nem nyúlná le a Juve vagy a Milan
R9.

minek xavi v iniesta? :D
ott van motta, ha sérülések elkerülik embertelen passzokat ad meg nagyon jól szerel
ő lehet a kulcsfigura tavasszal... meg a serie a legjobb középpályása cambiasso
cambiasso sneijder motta 3as ha formában vannak az egyik legjobb középpályás sor...
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

R9. írta:minek xavi v iniesta? :D
ott van motta, ha sérülések elkerülik embertelen passzokat ad meg nagyon jól szerel
ő lehet a kulcsfigura tavasszal... meg a serie a legjobb középpályása cambiasso
cambiasso sneijder motta 3as ha formában vannak az egyik legjobb középpályás sor...

Ez így van, de a kispadra elférne Xavi vagy Iniesta. Cserének jók lennének :D ;)
realevil

Úgy néz ki, hogy a barca is beszáll a Sanchezért folytatott versenyfutásba és rátesz még pár millát a klubunk által ajánlott 25 millára... :evil:
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

realevil írta:Úgy néz ki, hogy a barca is beszáll a Sanchezért folytatott versenyfutásba és rátesz még pár millát a klubunk által ajánlott 25 millára... :evil:

Mondjuk kétlem, h nekik kellene, de ha követik a mostanában bevett szokásukat, h csak azért vesznek meg játékosokat, h ne legyenek máséi akkor elképzelhető.
realevil

kiscivis írta:
realevil írta:Úgy néz ki, hogy a barca is beszáll a Sanchezért folytatott versenyfutásba és rátesz még pár millát a klubunk által ajánlott 25 millára... :evil:

Mondjuk kétlem, h nekik kellene, de ha követik a mostanában bevett szokásukat, h csak azért vesznek meg játékosokat, h ne legyenek máséi akkor elképzelhető.

Nem tudom, akár így is lehet ahogy mondod. De a Pep által elképzelt 4-3-3ba tökéletesen beleillene és még több kreativitást tudna vinni a játékba. Guardiola szerint. Szvsz sincs Sanchezre szükségük. Lehet a padra vásárolnák, de akkor az már tényleg az lenne amit mondasz, hogy ne legyen másé... plusz elég nagy luxus is lenne.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Manapság arra nem az ésszerűség a divat. Kicsit megszédítette őket a saját nevelésű fiúk parfümje, és úgy gondolják, h van egy rakat kidobni való pénzük.
Válasz küldése