Teljesen realis forgatokonyv ez, sot valoszinu a legrealisabb.CsaSzi9294 írta: ↑2025.07.10. 16:16 Asensiot el lehet engedni, kb a dupláját kapja majd a törököknél, mint mi adnánk.
Szerintem nem lesz itt 3421, marad a jó öreg 352, mivel Calha is marad, plusz amihez a támadósor is kész a Lau, Thuram, Bonny, Pio sorral. Bízom benne, lesz annyi eszünk, hogy Pio marad és hagyjuk berobbanni. Az, hogy ennyi csapat érdeklődik és még mindig itt van, bizakodásra ad okot.
A mercatot illetően, Sommer, Dumfries, Calha marad, szerintem Frattesi is. A meghatározóbbak közül eladva talán Acerbi, Asllani, Taremi. Plusz Bisseck, őt De Winterrel pótolhatjuk.
Nem lesz itt se Asensio, se Nkunku, se Vlahovic, de még Leoni sem.Az érkezők névsora a Bonny, Zalewski, Henrique, Sucic, De Winter sorral lesz teljes.
Sommer—Pavard-De Winter-Bastoni—Dumfries-Barella-Calha-Sucic-Dimarco—Lau-Thuram
Martinez—Darmian-DeVrij-Carlos—Henrique-Frattesi-Zielinski-Miki-Zalewski—Bonny-Pio
Ennyi szerintem, a felkészülésre össze fog ez állni.
En Acerbit tavozasat nem erzem, szerintem o is maradni fog.
Azert nem veletlen, hogy Chivu is azt mondta, szeretne a jelenlegi csapatot tovabbvinni, es a jelenlegi kerettel dolgozni.
Es az sem veletlen amirol Ausilio es Marotta is beszelt mar nagyon sokszor, a minel kevesebb valtozast akarunk szlogennel.
Par napja volt itt egy cikk, hogy minden nagyobb valtozast 2026-ra tolunk el.
Valljuk be, ez realis es teljesen elkepzelheto.