Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: interfan »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.10. 16:16 Asensiot el lehet engedni, kb a dupláját kapja majd a törököknél, mint mi adnánk.
Szerintem nem lesz itt 3421, marad a jó öreg 352, mivel Calha is marad, plusz amihez a támadósor is kész a Lau, Thuram, Bonny, Pio sorral. Bízom benne, lesz annyi eszünk, hogy Pio marad és hagyjuk berobbanni. Az, hogy ennyi csapat érdeklődik és még mindig itt van, bizakodásra ad okot.

A mercatot illetően, Sommer, Dumfries, Calha marad, szerintem Frattesi is. A meghatározóbbak közül eladva talán Acerbi, Asllani, Taremi. Plusz Bisseck, őt De Winterrel pótolhatjuk.

Nem lesz itt se Asensio, se Nkunku, se Vlahovic, de még Leoni sem.Az érkezők névsora a Bonny, Zalewski, Henrique, Sucic, De Winter sorral lesz teljes.

Sommer—Pavard-De Winter-Bastoni—Dumfries-Barella-Calha-Sucic-Dimarco—Lau-Thuram

Martinez—Darmian-DeVrij-Carlos—Henrique-Frattesi-Zielinski-Miki-Zalewski—Bonny-Pio

Ennyi szerintem, a felkészülésre össze fog ez állni.
Teljesen realis forgatokonyv ez, sot valoszinu a legrealisabb.

En Acerbit tavozasat nem erzem, szerintem o is maradni fog.

Azert nem veletlen, hogy Chivu is azt mondta, szeretne a jelenlegi csapatot tovabbvinni, es a jelenlegi kerettel dolgozni.
Es az sem veletlen amirol Ausilio es Marotta is beszelt mar nagyon sokszor, a minel kevesebb valtozast akarunk szlogennel.

Par napja volt itt egy cikk, hogy minden nagyobb valtozast 2026-ra tolunk el.
Valljuk be, ez realis es teljesen elkepzelheto.
interfan

Belga forrasok szerint a Brugge-Inter targyalason felmerult a Milan altal akart Jashari, valamint Ordonez neve.
Ezen forrasok szerint az Inter 30m + Stankovic ajanlatot tenne Jashari ugyeben, viszont ezt Jashari egybol visszautasitotta, es csak a Milan erdekli, ezert ebbol nem lett semmi.
Belga forrasok szerint a targyalason ezert Ordonez neve volt a tema.
Itt 22m + Stankovic = Ordonez ajanlat van a belgak szerint.

Sky es Di Marzio viszont tagadja a Jashari ajanlatot, Di Marzio szerint az Internel nem
merult fel, es nem is tema, mivel Calhanoglu marad.

SportItalia es Pedulla is cafolja, hogy barki mas felmerult volna, csakis Stankovic volt a tema a Brugge targyalason.

Szinten Sky es Di Marzio szerint S.Esposito kozel a Cagliarihoz, 7m euroert tavozhat.
Betissel pedig targyalunk Asllani ugyeben, de csakis veglegesen adnank el a jatekost 10-15m koruli osszegert.

Gazzetta szerint az Internek iden nem lehetoseg Leoni, mivel a Parma legalabb 40m eurot ker, az Inter ennek a kozeleben sem tud fizetni.
Milanoi forrasok szerint eleve Leoni a Milanba menne, es nem is az Interbe.
Tegnap Gila ugynoke (aki Martinez ugynoke is), az Inter szekhazban jart, de elmondasa szerint Gila marad a Lazio jatekosa.
De Winter meg a tema a Gazzetta szerint, erte 25m koruli osszeg is eleg, ami az Inter szamara is elerheto.

Szinten a Gazzetta szerint lezarulhat 20-25m osszeertekben az S.Esposito, Stankovic, Buchanan sor eladasa.
V.Carboni ingyen kolcsonnel megy a Genoaba, Taremi-Palacios kapcsan semmifele erdeklodes nincsen.
De Pieri es Berenbruch is tavozhatnak kolcsonnel a Padova es a Spezia van kepben.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

interfan írta: 2025.07.11. 06:03
Szinten Sky es Di Marzio szerint S.Esposito kozel a Cagliarihoz, 7m euroert tavozhat.
Betissel pedig targyalunk Asllani ugyeben, de csakis veglegesen adnank el a jatekost 10-15m koruli osszegert.

Gazzetta szerint az Internek iden nem lehetoseg Leoni, mivel a Parma legalabb 40m eurot ker, az Inter ennek a kozeleben sem tud fizetni.
Milanoi forrasok szerint eleve Leoni a Milanba menne, es nem is az Interbe.
Tegnap Gila ugynoke (aki Martinez ugynoke is), az Inter szekhazban jart, de elmondasa szerint Gila marad a Lazio jatekosa.
De Winter meg a tema a Gazzetta szerint, erte 25m koruli osszeg is eleg, ami az Inter szamara is elerheto.

Szinten a Gazzetta szerint lezarulhat 20-25m osszeertekben az S.Esposito, Stankovic, Buchanan sor eladasa.
V.Carboni ingyen kolcsonnel megy a Genoaba, Taremi-Palacios kapcsan semmifele erdeklodes nincsen.
De Pieri es Berenbruch is tavozhatnak kolcsonnel a Padova es a Spezia van kepben.
Ahogy tegnap írtam, Leoni helyett De Winter lesz az új védőnk, aki a S.Esposito, Stanko, Buchanan eladási összege. Plusz ugye Carboni is ingyen megy Genovába.
Asllani nem kérdés, gondolom ha már Sucic 14m-s árán megy már jó. Vagy valami 10+bónuszba.Betis jó lesz neki.
Gila Sarri miatt nem megy sehova, ahogy a többi alapemberük sem.
Taremi lehet maradni fog 5. támadónak, nem tudom kell e bárhova is, talán valami török középcsapatba pár millió euróért. Palaciost meg annyira felesleges volt idehozni, hogy még egy zsák labdát se akarnak érte fizetni.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Tippem,hogy Stankovic megy kölcsön plusz 10m opcióval,jó lenne legalább egy kötelezőt belevenni,ha Bl-be jutnak vagy elér egy meccsszámot. Seba Esposito max 5m plusz bónusz és Buchanan se lesz több,de ne legyen igazam :roll:
Asslani se lesz eladva nagyon 10m felett,Tareminál pedig örüljünk,ha nem kell még fizetni végkielégítést neki,úgyhogy legjobb esetben 30m összejöhet ebből a sorból,de nagyon optimistán is max 40m.

Frattesi szerintem marad,főleg,hogy most műtötték,szeptemberig nem is játszhat. Hakan is úgy tűnik visszatáncolt,pedig Edersonra lecseréltem volna, Sommer szerintem marad.Dumfries és Bisseck még talán a piacon vannak,szerintem sok érkezőnk már nem lesz,max ha valamelyikük távozna. Egy fiatalabb védőt pedig mindenképp kéne hozni,de amíg itt van a Bastoni, Acerbi, DeVrij, Pavard, Bisseck, Darmian/Carlos sor a védelemben,nagyon nincs hely új embernek.
interfan

Minden kesz A.Stankovic ugyeben, mindenben megallapodtunk a Brugge csapataval.
8m-ert veszik meg (+2m bonusz), az Internek pedig 28m euros visszavasarlasi opcioja lesz.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

interfan írta: 2025.07.11. 17:18 Minden kesz A.Stankovic ugyeben, mindenben megallapodtunk a Brugge csapataval.
8m-ert veszik meg (+2m bonusz), az Internek pedig 28m euros visszavasarlasi opcioja lesz.
Akkor talán összejön a végül 10m érte,a 28m buyback valószínű sose fog megtörténni,de legalább beleraktunk vmit :roll:

Jó lenne minél előbb lezárni Esposito,Buchanan,Asslani,Taremi eladást is,hogy a felkészülés kezdetére csak az maradjon,akire tényleg számítunk.
CsaSzi9294

brecsinho írta: 2025.07.11. 18:31
interfan írta: 2025.07.11. 17:18 Minden kesz A.Stankovic ugyeben, mindenben megallapodtunk a Brugge csapataval.
Akkor talán összejön a végül 10m érte,a 28m buyback valószínű sose fog megtörténni,de legalább beleraktunk vmit :roll:

Jó lenne minél előbb lezárni Esposito,Buchanan,Asslani,Taremi eladást is,hogy a felkészülés kezdetére csak az maradjon,akire tényleg számítunk.
A védelem nekem még nem teljesen tiszta amúgy.
Tegyük fel jön De Winter és Bisseck megy.

Pavard-De Winter-Bastoni
Darmian-Acerbi-DeVrij-Carlos

Onnan még valakinek távoznia kell szerintem. Hacsak nem akarnak egy 4 védős rendszerhez is játékost. Vagy Zalewski a 3421-nél felmegy a támadók mögé Carlos meg Dimarco cseréjének a szélre. Vagy én nézek be valamit? :think:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.11. 19:34
Pavard-De Winter-Bastoni

Vagy én nézek be valamit? :think:
De Winter jobb kh lesz ,ő nem középső kh ezt szinte biztosra veszem.
Szerintem Acerbi és De Vrij felváltva lesznek a kezdő középső kh-k ahogy eddig is volt pedig sajnos mindkettőn látszik már a visszaesés
k.tomi880421

Hozzászólás Szerző: k.tomi880421 »

Pavard-De Winter-Bastoni

Onnan még valakinek távoznia kell szerintem. Hacsak nem akarnak egy 4 védős rendszerhez is játékost. Vagy Zalewski a 3421-nél felmegy a támadók mögé Carlos meg Dimarco cseréjének a szélre. Vagy én nézek be valamit? :think:
Szerintem Chivunál is Pavard-Acerbi-Bastoni lesz a kezdő
Darmian-De Vrij-Carlos meg a csere.

Talán Zalewski lesz Dimarco cseréje viszont fura módon már Inzaghi és Chivu és próbálgatta KP-ként Zalewskit.

Persze itt vannak a posztok között átfedések ahogy alakul. Darmian képes játszani JKHV-et és JHV-et is, Zalewski BHV, JHV és KP, Carlos pedig BKHV-et és BHV-et is.

Taremiről pedig az a hír járja, hogy az ügynöke beajánlotta Dzeko helyére a Fenerbe ill. a Fulham komolyan fontolgatja a leigazolását.
CsaSzi9294

k.tomi880421 írta: 2025.07.11. 20:50
Szerintem Chivunál is Pavard-Acerbi-Bastoni lesz a kezdő
Darmian-De Vrij-Carlos meg a csere.

Talán Zalewski lesz Dimarco cseréje viszont fura módon már Inzaghi és Chivu és próbálgatta KP-ként Zalewskit.

Persze itt vannak a posztok között átfedések ahogy alakul. Darmian képes játszani JKHV-et és JHV-et is, Zalewski BHV, JHV és KP, Carlos pedig BKHV-et és BHV-et is.

Taremiről pedig az a hír járja, hogy az ügynöke beajánlotta Dzeko helyére a Fenerbe ill. a Fulham komolyan fontolgatja a leigazolását.
Annyira írják Leonit és mint alternatívának De Wintert (sőt már inkább a belga a prio), hogy egyikőjük biztosan érkezik. Én arra tippelek inkább, hogy Bisseck megy plusz a Darmian, Acerbi kettős közül még az egyik (szerintem Acerbi egy Al Hilallal).
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Hát én De Winterrnél azt látom, hogy a védelemben már mindenütt játszott. De a három fős hátsó alakzatoknál középen volt.
Akárhogyan is, de ha igazolunk egy védőt azt a két öregróka helyére, középre kell! Ha igazolunk egyáltalán védőt...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Pavard-De Winter-Bastoni

De Winter Bisseck esetleges távozása esetén van képben.
Ugyanaz a poszt, nem középső KH három védősben.
Ha középre lesz érkező, az Leoni lehet a hírek szerint, csak ahhoz Acerbi vagy De Vrij távozása kéne.
CsaSzi9294

PellerG írta: 2025.07.11. 22:41
De Winter Bisseck esetleges távozása esetén van képben.
Ugyanaz a poszt, nem középső KH három védősben.
Ha középre lesz érkező, az Leoni lehet a hírek szerint, csak ahhoz Acerbi vagy De Vrij távozása kéne.
Végülis jah, igazad lehet. :thumbup:
interfan

Egyebkent aki erti azt elmondhatja, hogy ennek mi a pontos ertelme.

U23-as csapatba leigazolunk egy bizonyos Giuseppe Prestiat.
Ez a Prestia egyebkent 32 eves lesz novemberben, es igy erkezik az U23-as csapatba.

https://m.fcinternews.it/focus/inter-un ... lfi-986720

https://m.fcinternews.it/focus/conferme ... u23-986729

Ezen kivul szinten az U23-as csapatba elenken erdeklodunk egy bizonyos Alex Redolfi irant.
Redolfi egyebkent szinten 32 eves lesz januarban.

Masik oldal meg:
Mikozben 32 eves jatekosok erkezhetnek az U23-as csapatba, a tavalyi ifi legjobbja Berenbruch, es a masodik legjobbja De Pieri pedig kolcsonnel tavozhatnak.

Biztos van aki ezeket erti, de en nem eppen.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Csak arra tudok gondolni, hogy a mieink magasabb szinten fognak játszani, a két idősebb pedig vagy valakinek a haverja, vagy úgy vannak vele, hogy kell egy-két mentor a csapatba, akiktől lehet tanulni, ha nem is futballt, de hozzáállást stb.
interfan

Gazzetta is megerositi Calhanoglu maradasat, es azt is, hogy Chivu foszereplokent szamol vele, es a KP vezerekent.
Chivu nagyon elegedett es boldog, hogy Calhanoglu marad, mivel mindig kore epitette volna az Inter KP-t.

Szinten megerositi a Gazzetta, a forradalom elmarad, es az Internel az lesz amit vezetoink tobbszor elmondtak, leheto legkevesebb valtozas, es az eddigi alapemberek kore epulo csapat.
Chivu otlete es kerese is mindvegig az volt, hogy maradjon az eddigi kezdo, es veluk szamol a tovabbiakban is kezdokent.

Gazzetta szerint kar tagadni, hogy rejt kockazatokat ez a dontes, ennek 3 oka:
- 1.
Ez a keret mar rengeteg csatan ment at, meg kell talalni a modjat, hogy ujra motivalt legyen a keret.
Plusz az alapemberek ujabb 1 evvel idosebbek lettek.
- 2.
Minden egy totalisan kezdo edzon mulik, azaz Chivun.
Neki kell ujra motivalni ezt a keretet, neki kell ezeket a hatalmas csalodasokat feledtetni, es a stresszes oltozot rendbe hozni.
Nem beszelve a Fluimenese elleni vereseg utani nyilatkozatokrol.
- 3.
Ez a keret, es ez a kezdo sok kudarcnak az arca.
A ketszer elbukott Scudettoe, a ketszer elbukott BL dontoe, es a BL dontok tortenelem legnagyobb vereseget elszenvedo csapat.

Gazzetta viszont kiemeli a pozitiv oldalat is.
- 1.
Ez a keret biztosan nem akar egy orok vesztes kepet hagyni magat mogott, es Chivu szemelyetol fuggetlenul, lehet magukat is kepesek annyira motivalni, hogy visszaszerezzek a Scudettot, es ujra a Serie A bajnokai legyenek.
2.
A rutin, a tapasztalat, es az osszeszokotsag is az Inter mellett, es ez a dontes mellett szolhat, hogy minden alapember maradjon, es a leheto legkevesebb valtozas legyen.
P-Inter

Hozzászólás Szerző: P-Inter »

Francesco írta: 2025.07.12. 07:50 Csak arra tudok gondolni, hogy a mieink magasabb szinten fognak játszani, a két idősebb pedig vagy valakinek a haverja, vagy úgy vannak vele, hogy kell egy-két mentor a csapatba, akiktől lehet tanulni, ha nem is futballt, de hozzáállást stb.
Ilyen a milán meg a juve u23-as csapatában is van (igaz az atalantában pont nincs). Én is egy ilyen mentor dologra gondolok, vagy játékos edzőknek. Ha nem ugyanaz a 2.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Most néztem meg Bonnyrol egy hosszabb videót.
Szerintem nagyon ügyes a srác. Oké mindenkiről lehet úgy osszevagni 5 percet... mégis azt érzem jó fogás lesz a kölyök.
Ragad hozzá a labda.. bátran egy egyezik... kellően fizikális mégis egész technikás...ja és 18rol előszeretettel bombázza a kapura ami nálunk eléggé hiánycikk. Ráadásul kiszorított reménytelen helyzetben védőkkel a nyakán is jól hozza ajtó ablak helyzetbe a társait...

Én bizakodok.
CsaSzi9294

Amennyiben így marad a keret, mint most (persze nem Buchananékra gondolok), akkor ezek az igazolások nálam rendben vannak.

Sucic egyenlőre úgy tűnik hasznos tagja netán később meghatározó tagja lesz a csapatnak. Nem szarta össze magát, gólpasszt is adott Pionak. Ha nem is lesz egyből kezdő, Mikit ki fogj szorítani szerintem októberre.

Henrique bár sokat nem mutatott, nem is vártam tőle, hogy 2-3 edzés után kiemelkedő teljesítményt nyújt majd egy totál 0 klub vb-n. Hagyni kell beilleszkedni, ne nevezzük rögtön az új Dalbertnek. Ha egy kis tököt növeszt és összeszoknak még Dumfries-zel harcolhatnak is a kezdőért.

Zalewskit láthattuk már többször. 6 millióért egy olyan játékost szereztünk, aki bal szélen, középen és még támadó pozícióban is használható. Hatalmas üzlet.
(Egyébként egy személyes megjegyzés: Dimarcoról nem sok szó esik, de ha a tavalyi formáját hozza, én kiraknám a kezdőből. Túl biztos a kezdetése, ha úgy alakul én leültetném és ha úgy van Carlost és Zalewskit is bátran betenném a helyére.)

Bonny: Sejtelmes, hogy hogy fog elsütni ez az üzlet, de, ha Chivu azt mondja extra, hát higgyük el. Bevallom kicsit sokallom a 25m-t érte, se az is igaz, hogy mindenki itt kezdődik kb, aki egy kisebb csapatból igazolnak egy nagyobba. Én nem is a góllövés várom tőle, inkább a helyzetek kiharcolását, a távoli lövéseket és a gólpasszokat.

Pio: Én jelenleg miatta várom legjobban a következő szezont. Chivutól meg fogj kapni az esélyt és biztos vagyok benne, 1 év múlva Lautaro-Pio Esposito kettős lesz a kezdő támadósorunk. Nagyon kell már egy ilyen motivált fiatal robosztus csatár előre, főleg az utóbbi években látottak után.

Lényeg, hogy nem lesz ez feltétlen rossz, mégpedig azért sem, mert a Bastoni-Barella-Dimarco-Lautaro gerinc biztos, hogy marad. Pavard, Calha és Thuram meg remélhetőleg megnyugszik és nem lötyögni fognak a pályán. Kiegészültünk egy Suciccal, Henriquével, Bonnyival és Pioval, akik mind motiváltak lesznek, mert ezt a mezt viselhetik. Valahogy jó megérzésem van a csapattal és Chivuval kapcsolatban. Én még minimum egy igazolást várok a védelembe és ha még bejönne Leoni is, én annak csak örülni fogok.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.12. 10:08 Amennyiben így marad a keret, mint most (persze nem Buchananékra gondolok), akkor ezek az igazolások nálam rendben vannak.

Sucic egyenlőre úgy tűnik hasznos tagja netán később meghatározó tagja lesz a csapatnak. Nem szarta össze magát, gólpasszt is adott Pionak. Ha nem is lesz egyből kezdő, Mikit ki fogj szorítani szerintem októberre.

Henrique bár sokat nem mutatott, nem is vártam tőle, hogy 2-3 edzés után kiemelkedő teljesítményt nyújt majd egy totál 0 klub vb-n. Hagyni kell beilleszkedni, ne nevezzük rögtön az új Dalbertnek. Ha egy kis tököt növeszt és összeszoknak még Dumfries-zel harcolhatnak is a kezdőért.

Zalewskit láthattuk már többször. 6 millióért egy olyan játékost szereztünk, aki bal szélen, középen és még támadó pozícióban is használható. Hatalmas üzlet.
(Egyébként egy személyes megjegyzés: Dimarcoról nem sok szó esik, de ha a tavalyi formáját hozza, én kiraknám a kezdőből. Túl biztos a kezdetése, ha úgy alakul én leültetném és ha úgy van Carlost és Zalewskit is bátran betenném a helyére.)

Bonny: Sejtelmes, hogy hogy fog elsütni ez az üzlet, de, ha Chivu azt mondja extra, hát higgyük el. Bevallom kicsit sokallom a 25m-t érte, se az is igaz, hogy mindenki itt kezdődik kb, aki egy kisebb csapatból igazolnak egy nagyobba. Én nem is a góllövés várom tőle, inkább a helyzetek kiharcolását, a távoli lövéseket és a gólpasszokat.

Pio: Én jelenleg miatta várom legjobban a következő szezont. Chivutól meg fogj kapni az esélyt és biztos vagyok benne, 1 év múlva Lautaro-Pio Esposito kettős lesz a kezdő támadósorunk. Nagyon kell már egy ilyen motivált fiatal robosztus csatár előre, főleg az utóbbi években látottak után.

Lényeg, hogy nem lesz ez feltétlen rossz, mégpedig azért sem, mert a Bastoni-Barella-Dimarco-Lautaro gerinc biztos, hogy marad. Pavard, Calha és Thuram meg remélhetőleg megnyugszik és nem lötyögni fognak a pályán. Kiegészültünk egy Suciccal, Henriquével, Bonnyival és Pioval, akik mind motiváltak lesznek, mert ezt a mezt viselhetik. Valahogy jó megérzésem van a csapattal és Chivuval kapcsolatban. Én még minimum egy igazolást várok a védelembe és ha még bejönne Leoni is, én annak csak örülni fogok.
2023 nyara ota vakon vagyunk a mercatokon, ideje hogy most ez valtozzon.
Megis eredmenyeket ertunk el, ami azert az edzonek nagyon nagyban koszonheto.

Valtozni fog e ez, az majd kiderul...
Remeljuk a mercatos resz valtozik, az edzos resz pedig nem.
CsaSzi9294

Állítólag szerződést szeretnénk bontani Acerbivel, ami 0,5m-ba kerülne. Van erről valami konkrétabb infó?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.12. 15:30 Állítólag szerződést szeretnénk bontani Acerbivel, ami 0,5m-ba kerülne. Van erről valami konkrétabb infó?
Sportmediaset szerint Acerbi maradhat az Interben.
Sot a 0,5m euros dij leteze sem valos szerintunk.

Sportmediaset szerint az Inter is Acerbi maradasat akarja, es Acerbi is maradni akar az Interbe.

https://m.fcinternews.it/focus/i-sm-i-a ... one-986759
interfan

Torok forrasok megerositik, a Galata nem Sommert akarja uj kapusnak, igy Sommer marad az Internel.

Pedulla es a SportItalia is megerositi, marad az Internel az osszes alapember, nem lesz forradalom, Sommer, Calhanoglu, Dumfries, Pavard, Thuram, Frattesi es a tavalyi alapemberek is maradnak.
Stankovic, S.Esposito, Carboni, Taremi, Palacios, Asllani akik tavoznak Pedulla szerint.
interfan

Gazzetta szerint ha az Inter megsem tudna megoldani a Calhanoglu helyzetet, es a vezetoseg valamint Chivu maradasra birni a torokot, ezaltal 10-15m korul eladnak, akkor Xhaka lehetne a Calhanoglu utod.
Mivel komoly penz nem varhato, Ederson es tarsaik, de meg a 25-30m Rios sem opcio, csakis olcso megoldas.
Chivu es az Inter mindenkeppen megfelelo rutinnal rendelkezo, tapasztalt jatekost szanna Calhanoglu posztjara (ha megis tavozna), es Xhaka megfelelo minden szempontbol.
10-12m euro korul mozdihato, igy gazdasagilag is tokeletes megoldas.

Argentin forrasok szerint az Inter az Olympiacos csapataval targyal Palacios eladasat illetoen.
Eddig senki nem akarta ot, es senki nem akarta kifizetni az Inter altal kert 1m koruli osszeget.
Az Inter tovabbra is vegleges eladast akar 1m koruli osszegert, az Olympiacos ellenben ingyen kolcson erdeklodik egyelore.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.13. 09:21 Gazzetta szerint ha az Inter megsem tudna megoldani a Calhanoglu helyzetet, es a vezetoseg valamint Chivu maradasra birni a torokot, ezaltal 10-15m korul eladnak, akkor Xhaka lehetne a Calhanoglu utod.
Mivel komoly penz nem varhato, Ederson es tarsaik, de meg a 25-30m Rios sem opcio, csakis olcso megoldas.
Chivu es az Inter mindenkeppen megfelelo rutinnal rendelkezo, tapasztalt jatekost szanna Calhanoglu posztjara (ha megis tavozna), es Xhaka megfelelo minden szempontbol.
Jaj már megint ez a Calha sztori… :yawn:
Mi történt Frendruppal? Ha jól emlékszem 25m-t kér érte a Genova. Fele annyi idős, mint a svájci, ligát is ismeri. Értem én, hogy egy 10essel drágább, de nehogy már 32-33 éves játékosokat hozzunk.
Calha meg még a végén Inzaghi mellett köt ki…
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.13. 09:44
interfan írta: 2025.07.13. 09:21 Gazzetta szerint ha az Inter megsem tudna megoldani a Calhanoglu helyzetet, es a vezetoseg valamint Chivu maradasra birni a torokot, ezaltal 10-15m korul eladnak, akkor Xhaka lehetne a Calhanoglu utod.
Mi történt Frendruppal? Ha jól emlékszem 25m-t kér érte a Genova. Fele annyi idős, mint a svájci, ligát is ismeri. Értem én, hogy egy 10essel drágább, de nehogy már 32-33 éves játékosokat hozzunk.
Irtak hogy egyaltalan nem gyozte meg a vezetoket, sem Chivut Frendrup, es nem tartjak Inter szintre megfelelo jatekosnak, ezert ot elvetettuk.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.13. 10:01
interfan írta: 2025.07.13. 09:21
Irtak hogy egyaltalan nem gyozte meg a vezetoket, sem Chivut Frendrup, es nem tartjak Inter szintre megfelelo jatekosnak, ezert ot elvetettuk.
Értem. Akkor sem hinném, hogy Xhaka ez esetben megoldás lenne. Stiller?
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.13. 10:16
interfan írta: 2025.07.13. 10:01

Értem. Akkor sem hinném, hogy Xhaka ez esetben megoldás lenne. Stiller?
Stiller nagyon hamar kiesett, 50m felett kernek erte, eselykent sem merult fel.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

CsaSzi9294 írta: 2025.07.12. 10:08 Bonny: Sejtelmes, hogy hogy fog elsütni ez az üzlet, de, ha Chivu azt mondja extra, hát higgyük el. Bevallom kicsit sokallom a 25m-t érte, se az is igaz, hogy mindenki itt kezdődik kb, aki egy kisebb csapatból igazolnak egy nagyobba. Én nem is a góllövés várom tőle, inkább a helyzetek kiharcolását, a távoli lövéseket és a gólpasszokat.
Bonny szerintem óriási vétel lesz. Eleinte - megnézve a gól/assziszt mutatóit - eléggé ferdén néztem.
Aztán megnéztem sok videót róla, és elképedtem, hihetetlen őserő és technikai tudás egyben, hihetetlen komplex csatár,
és még csak 21 éves.
Szerintem sokszorosáért akarják majd elvinni innen pár év múlva.

Sucic szintén nagy találmány, jókor csaptunk le rá, most nyáron már esélytelen lett volna.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Remélem Bonny csak hangzásra hasonlít majd Biabianyra különben az egész szezon rámehet.
Gyakorlatilag tavaly Az Arnautovic ,Correa,Taremi sor töketlensége volt ami visszatartotta a csapatot attòl,hogy kupával fejezzük be a szezont.
A legújabb pletykák szerint szòba került Openda neve is aki egy kevésbé benutellázott fiatalabb Lukaku.

Nyilván annak is örûlnek ha P.Eposito mint a mi kutyánk kölyke beépülne a csapatba és szòrná a gòlokat,
interfan

Festa írta: 2025.07.13. 13:43 Remélem Bonny csak hangzásra hasonlít majd Biabianyra különben az egész szezon rámehet.
Gyakorlatilag tavaly Az Arnautovic ,Correa,Taremi sor töketlensége volt ami visszatartotta a csapatot attòl,hogy kupával fejezzük be a szezont.
A legújabb pletykák szerint szòba került Openda neve is aki egy kevésbé benutellázott fiatalabb Lukaku.

Nyilván annak is örûlnek ha P.Eposito mint a mi kutyánk kölyke beépülne a csapatba és szòrná a gòlokat,
Na ja, Openda, 50m-ert...
10 milliot nem tudunk Asensio kapcsan...
interfan

Sportmediaset bejelentette, Acerbi biztosan marad az Inter jatekosa.
Acerbi nem akar tavozni, es az Inter es Chivu is szamit ra.
Sportmediaset szerint Acerbi a Chivu fele Interben is kozponti szerepet kap.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

interfan írta: 2025.07.13. 13:59 Sportmediaset bejelentette, Acerbi biztosan marad az Inter jatekosa.
Hagyjuk már ezeket a vacak dumakat. Majd pont ő kapna központi szerepet. Ha igen, akkor mondjon le a román is a fenébe innentől. A takarító Erzsike is jó lehet edzőnek majd ennyi erővel. Kurva nagyot csalódnek ha az esetleges kezdeti pár meccs tapogatozas után ne nyúlna bele a tavalyi kezdőbe Chivu.
Festa

interfan írta: 2025.07.13. 13:55
Festa írta: 2025.07.13. 13:43 Remélem Bonny csak hangzásra hasonlít majd Biabianyra különben az egész szezon rámehet.

Na ja, Openda, 50m-ert...
10 milliot nem tudunk Asensio kapcsan...
Így van .Gyakorlatilag ami jolly jokerünk a kölcsön+opciò már nem túl népszerű.Viszont mint pletyka nem lenne rossz.
Amennyiben a 2 fitatalt sikerül december környékére beépíteni a csapatba (Pio+Sucic) én már boldog leszek.
Festa

Nekem nagy kedvencem amügy Thuram,de inkább szélső támadò mint center.
Sajnos tavaszra vissza is esett a gòllövő formája.Amit Chivu meghùzhatna ha csak meccs közben is,hogy átáll 3 támadora. ahol Lautaro-Esposito -Thuram hármassal is itt Tikus kimegy szélre.A Barca elleni visszavágò negyedik gòlja előtt is így volt csak ott Frattesi és Taremi voltak tizenhatoson belül.
interfan

internaZIOnaLe írta: 2025.07.13. 14:11
interfan írta: 2025.07.13. 13:59 Sportmediaset bejelentette, Acerbi biztosan marad az Inter jatekosa.
Hagyjuk már ezeket a vacak dumakat. Majd pont ő kapna központi szerepet. Ha igen, akkor mondjon le a román is a fenébe innentől. A takarító Erzsike is jó lehet edzőnek majd ennyi erővel. Kurva nagyot csalódnek ha az esetleges kezdeti pár meccs tapogatozas után ne nyúlna bele a tavalyi kezdőbe Chivu.
Legyen igy.
En azt gondolom, hogy Acerbinek mar tavaly sem kellett volna alapembernek lennie, nem hogy a most kezdodo szezonban.
38 eves lesz emberunk...

Mkhitaryan se valo mar szerintem alapember posztra.

Fontos lenne szerintem is, hogy legyenek valtozasok.
Az hogy lesz e, az majd kiderul, remeljuk.
Festa

Mkhitaryan hozzállása követendő példa,de sajnos már nem bír végig egész meccseket.
Sucic kell,hogy legyen a kp közepén.Minden skillje megvan ami Brozovicnak is megvan csak még gyors hozzá.
Luis Henrique ha legalább kiscsapatok ellen használhatò lenne akkor már lesz belőle hasznunk.
Inzaghi sem változtatott a 2024-es alapkezdőjén is ez így nem is volt olyan hatékony ,mert kiismerték.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Festa 2025.07.13. 15:36-kor.
interfan

Festa írta: 2025.07.13. 15:07 L.Enrique ha legalább kiscsapatok ellen használhatò lenne akkor már lesz belőle hasznunk.
55 evesen nehez lesz neki, igaz lehet a PSG-vel valo triplazas utan uj kihivast keres, amit egy Inter kezdo jatekos poszt meg is adna neki. :D :D

Bocs Festa, tul magas volt a labda. :)
O Henrique, es nem Enrique.
HerfortBalazs

Hozzászólás Szerző: HerfortBalazs »

Hogy mi a bajotok Acerbivel azt tovabbra sem ertem.
Talan meccsek mentek el rajta az előző szezonban vagy mi? Mert en ezekre nem emlekszem.
Amig hozza amit eddig tőlem 50 eves is lehet.
CsaSzi9294

HerfortBalazs írta: 2025.07.13. 15:23 Hogy mi a bajotok Acerbivel azt tovabbra sem ertem.
Talan meccsek mentek el rajta az előző szezonban vagy mi? Mert en ezekre nem emlekszem.
Amig hozza amit eddig tőlem 50 eves is lehet.
Nagy baj nincs vele, de, hogy lassan 40 éves és kezdő közelében van elég erősen, na az már gáz. Az is csoda, hogy eddig nem lassult be úgy, mint egy lajhár, de ez sajnos bármikor bekövetkezhet. Cserének se nagyon tudom már elképzelni, kell oda is a frissítés, ha meg rutin kell, ott van De Vrij. El kellene már köszönni tőle, minden rosszindulat nélkül. :roll:
Festa

interfan írta: 2025.07.13. 15:17
Festa írta: 2025.07.13. 15:07 L.Enrique ha legalább kiscsapatok ellen használhatò lenne akkor már lesz belőle hasznunk.
55 evesen nehez lesz neki, igaz lehet a PSG-vel valo triplazas utan uj kihivast keres, amit egy Inter kezdo jatekos :D poszt meg is adna neki. :D :D

Bocs Festa, tul magas volt a labda. :)
O Henrique, es nem Enrique.
Tényleg akkor Luis Henrique jogos.
Itt a strandon lángos foltos kézzel így sikerült. :D
Amúgy az öreg Enrique is igen jò SPiller volt.Voltak okos gòljai így ,szerintem elférne a középpályánkon ha csak 38 éves lenne.

City megint írják Dumfriesre.Lehet,hogy 15-így még lerakják azt ezen a szinten csak bagònak számítò 25 Misit,
Akkor lehetne menni egy újabb csatárért aki egy ilyen Nkunku vagy Openda kaliber lehetne.
CsaSzi9294

Én továbbra sem vagyok meggyőződve arról, hogy Thuram marad. Azt nem hiszem (sajnos, pedig nagyon tudnék adni én is egy 3421-et), hogy a 352-n változtatni fogunk, így inkább azt mondanám, hogy el fogjuk adni és ezért röppennek fel ilyen Openda, Nkunku nevek, máskülönben miből lenne rá cash? Pio szerintem 100%, hogy marad, nincs is hasonló kaliberű centerünk mint ő, plusz a fél világot elutasítottuk már. Jó Taremi igen, de őt hagyjuk…
Na szóval én el tudom képzelni, hogy Thuramot eladjuk ilyen 60m körül, majd elhozunk egy Nkunkut vagy Opendát. :think:

Viszont a reálisabb verzió az, amit egyik nap is írtam, hogy max egy De Winter fogunk még igazolni és ennyi volt a mercato. Leoni jó eséllyel a Bornemouthba fog kikötni, így a belga fog jönni.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.13. 15:38 Én továbbra sem vagyok meggyőződve arról, hogy Thuram marad. Azt nem hiszem (sajnos, pedig nagyon tudnék adni én is egy 3421-et), hogy a 352-n változtatni fogunk, így inkább azt mondanám, hogy el fogjuk adni és ezért röppennek fel ilyen Openda, Nkunku nevek, máskülönben miből lenne rá cash? Pio szerintem 100%, hogy marad, nincs is hasonló kaliberű centerünk mint ő, plusz a fél világot elutasítottuk már. Jó Taremi igen, de őt hagyjuk…
Na szóval én el tudom képzelni, hogy Thuramot eladjuk ilyen 60m körül, majd elhozunk egy Nkunkut vagy Opendát. :think:

Viszont a reálisabb verzió az, amit egyik nap is írtam, hogy max egy De Winter fogunk még igazolni és ennyi volt a mercato. Leoni jó eséllyel a Bornemouthba fog kikötni, így a belga fog jönni.
En Thuram kapcsan azt nem latom, hogy ki akarja, es ki fizetne erte 60m eurokat...

Pool ezert eve nem tema, az a vonal mar nem el.
MU, Arsenal, Chelsea, City kilove.
Spanyolok, Franciak, Nemetek detto.

Maradnanak a Szaudiak kb, de meg pletyka szinten sem merultek fel.
Es hat az sem biztos, hogy Thuram menne oda.
CsaSzi9294

interfan írta: 2025.07.13. 15:47
CsaSzi9294 írta: 2025.07.13. 15:38 Én továbbra sem vagyok meggyőződve arról, hogy Thuram marad. Azt nem hiszem (sajnos, pedig nagyon tudnék adni én is egy 3421-et), hogy a 352-n változtatni fogunk, így inkább azt mondanám, hogy el fogjuk adni és ezért röppennek fel ilyen Openda, Nkunku nevek, máskülönben miből lenne rá cash? Pio szerintem 100%, hogy marad, nincs is hasonló kaliberű centerünk mint ő, plusz a fél világot elutasítottuk már. Jó Taremi igen, de őt hagyjuk…

En Thuram kapcsan azt nem latom, hogy ki akarja, es ki fizetne erte 60m eurokat...

Mivel nem holnap zár a piac, így ez még napról napra változhat.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez jó duma,az összes játékosról ,aki szóba került,hogy távozik,mind ezt írták :D
interfan

CsaSzi9294 írta: 2025.07.13. 15:59
interfan írta: 2025.07.13. 15:47

Mivel nem holnap zár a piac, így ez még napról napra változhat.
Nyilvan barmi lehet, es annak az ellenkezoje is, de en nem latok csapatot aki Thuram kapcsan fizetne 60-70m eurot.
Akik tamadotkeresnek azok mar mostanaban megveszik az ujat.
Ismetlem, persze lehet Szaudi liga, de arrol sincs semmi.
interfan

Ellentmondasos hirek vannak Dumfries kivasarlasi zaradeka kapcsan.
Egyes hirek szerint ez holnap lejar, mas forrasok szerint viszont csak julius 31 a lejarati datum.
Abban viszont a forrasok egyetertenek, jelenleg nincs erdeklodes Dumfries kapcsan.
Sky szerint ha hirtelen ez valtozna, es Dumfries megis tavozna, akkor Jackson Tchatchoua lehetne a Dumfries utod.

Romano szerint teljesen lefagyott a Galata-Calhanoglu szal.
Ennek az oka az, hogy a Galata max 10m eurot fizetett volna, az Inter pedig minimum 25-30m eurot kert.
A targyalasok par napja lezarultak.
Romano szerint Calhanoglu maradasa eseten mar nem lesz erkezo az Inter KP-ra, csakis egy tavozo.

Napokban hivatalos lehet V.Carboni tavozasa a Genoaba, ahova ingyen kolcsonnel megy.
Valamint S.Esposito eladasa a Cagliariba, akik 7m eurot fizetnek erte.

Viszont tobb forras szerint is elakadtak a targyalasok a Brugge csapataval A.Stankovic ugyeben.
Az Inter 10m eurot kert erte, es 25m euros visszavasarlasi zaradekot akart ami 2026 es 2027 nyarara ervenyes.
Ellenben a Brugge 6-7m-t fizetett volna, 30m visszavasarlasi zaradekot akar, es csak 2026 nyarara ervenyes visszavasarlasi zaradekot.
Amennyiben a felek nem tudnak megegyezni, Stankovic sima ingyen kolcsonnel mehet a Bruggeba.

Sky es a Gazzetta szerint Chivu kerese egyertelmu volt, a jovoheten kezdodo felkeszulesre osszealljon a keret.
Nem szeretne utana alapember tavozot, es csak az olyan jatekosok tavozhatnak akikre nem szamitunk.
(Palacios, Asllani, Buchanan, Taremi)
interfan

mike írta: 2025.07.13. 12:13
CsaSzi9294 írta: 2025.07.12. 10:08 Bonny: Sejtelmes, hogy hogy fog elsütni ez az üzlet, de, ha Chivu azt mondja extra, hát higgyük el. Bevallom kicsit sokallom a 25m-t érte, se az is igaz, hogy mindenki itt kezdődik kb, aki egy kisebb csapatból igazolnak egy nagyobba. Én nem is a góllövés várom tőle, inkább a helyzetek kiharcolását, a távoli lövéseket és a gólpasszokat.
Bonny szerintem óriási vétel lesz. Eleinte - megnézve a gól/assziszt mutatóit - eléggé ferdén néztem.
Aztán megnéztem sok videót róla, és elképedtem, hihetetlen őserő és technikai tudás egyben, hihetetlen komplex csatár,
és még csak 21 éves.
Szerintem sokszorosáért akarják majd elvinni innen pár év múlva.

Sucic szintén nagy találmány, jókor csaptunk le rá, most nyáron már esélytelen lett volna.
En meg jelenleg mindenki kapcsan varnek.

Mert ott az egyik oldal, es videok igy, meg Youtube ugy, dehat emlekezzunk Palacios kapcsan is gyemantoztak paran, aztan a veget ismerjuk...
Buchanan detto...
Es akkor regebbre nem is megyek vissza.

Sucic is akkora hype most, persze kivanom legyen tenyleg akkora Ausilio zseni amit irnak, es amit beharangoznak.
Legyen igy, kivanom, de meglatjuk.

Viszont ott a masik oldal, ez a bohockodas klub VB miatt en meg nem Jonathanoznam meg Dalberteznem Henriquet.
Nyilvan benne van, hogy az lesz, hisz barmi benne van, de azert mert ezen a 0 szintu klub VB-n gyenge volt, az semmit nem jelent.

En az osszes jelenlegi erkezore azt mondom, hogy talany mi lesz beloluk.
Lehet az osszes bukik, lehet az osszes bevallik, barmi lehet.
Lenyeg szerintem, hogy kapjanak lehetoseget, es akkor osszel mar vilagosabb kepet latunk majd roluk.
interfan

interfan írta: 2025.07.14. 06:31 Ellentmondasos hirek vannak Dumfries kivasarlasi zaradeka kapcsan.
Egyes hirek szerint ez holnap lejar, mas forrasok szerint viszont csak julius 31 a lejarati datum.
Abban viszont a forrasok egyetertenek, jelenleg nincs erdeklodes Dumfries kapcsan.
Sky szerint ha hirtelen ez valtozna, es Dumfries megis tavozna, akkor Jackson Tchatchoua lehetne a Dumfries utod.

Romano szerint teljesen lefagyott a Galata-Calhanoglu szal.
Ennek az oka az, hogy a Galata max 10m eurot fizetett volna, az Inter pedig minimum 25-30m eurot kert.
A targyalasok par napja lezarultak.
Romano szerint Calhanoglu maradasa eseten mar nem lesz erkezo az Inter KP-ra, csakis egy tavozo.

Napokban hivatalos lehet V.Carboni tavozasa a Genoaba, ahova ingyen kolcsonnel megy.
Valamint S.Esposito eladasa a Cagliariba, akik 7m eurot fizetnek erte.

Viszont tobb forras szerint is elakadtak a targyalasok a Brugge csapataval A.Stankovic ugyeben.
Az Inter 10m eurot kert erte, es 25m euros visszavasarlasi zaradekot akart ami 2026 es 2027 nyarara ervenyes.
Ellenben a Brugge 6-7m-t fizetett volna, 30m visszavasarlasi zaradekot akar, es csak 2026 nyarara ervenyes visszavasarlasi zaradekot.
Amennyiben a felek nem tudnak megegyezni, Stankovic sima ingyen kolcsonnel mehet a Bruggeba.

Sky es a Gazzetta szerint Chivu kerese egyertelmu volt, a jovoheten kezdodo felkeszulesre osszealljon a keret.
Nem szeretne utana alapember tavozot, es csak az olyan jatekosok tavozhatnak akikre nem szamitunk.
(Palacios, Asllani, Buchanan, Taremi)
Szinten Romano szerint Paz nem lehetoseg az Inter szamara, marad a Comoban, es a Realnak jovore is 9m euros visszavasarlasi opcioja van.

Hirek szerint egyetlen erkezo lehet meg, egy visszavont tamado, amennyiben Taremi tavozik.
Nkunku, Openda tul draga, az Inter nem tud ennyit fizetni.
Asensio volt a fo jelolt, de ugynezki a Fener meggyozi ot a majdnem 10m euros fizetessel.

Bedobtak Julio Enciso nevet, akire a Brighton nem szamit.
Elmult felevet is kolcsonben toltotte az Ipswich csapataban.
Jovore a szerzodese is lejar, ezert 10m korul mozdithat o is.

Gazzetta szerint az Inter meg nem adta fel Asensiot, es probalnak ujabb ajanlatot tenni a jatekosnak.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Múlt hét folyamán nyilatkozott a Galate elnöke, egyelőre Osimhen a fő téma náluk, a további lépéseket ezt követően mérlegelik, mivel nem akarják csődbe vinni a klubot.
Az Osimhen-ügy kapcsán hetek óta megy az egyezkedés, banki garanciák felmutatása.

Simán elképzelhető szerintem, hogy ezután letesznek egy 20 milliós ajánlatot Calhanogluért, aki elég egyértelmű, szívesen hazatérne.
Galatanak kell is erősítenie, mivel mind a Fener, mind a Besiktas jó neveket igazol, mindkét csapat erősödik szépen az eddigi piac alatt.

Én egyáltalán nem gondolom lefutottnak a török ügyét, és ha valóban menne a pénzéhsége miatt, el kell engedni, mert az egyik félnek sem lesz jó, ha erőszakkal marad.
Akkor jövőre még ennyit sem kapnánk majd érte.
Válasz küldése