Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Cupi

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.02.09. 09:19 Visszanezve a tegnapi Pool-City meccset, azert Bernardo Silva elkepeszto klasszis meg mindig.
Nyilvan 32 eves lesz a nyaron, de olyan szintu tudasa van ami a vilagon nagyon keveseknek.

Irtak ugye az olaszok, hogy nyaron akarjuk az atigazolasi bombat, es egy vilagklasszis jatekost aki Silva lenne.

Erte tenyleg valoban mindent megkellene tenni, olyan fogas lenne mint nem tudom ki es mikor volt utoljara.

Igaz, nem tudom mennyi a realis eselyunk, amikor a Real, Barcelona, Bayern, Pool, Arsenal, MU mennek erte.
Es most csak a "nagyokat" emlitve, mert ott vagyunk mi is, a Milan, Napoli, Juventus, es Szaudi csapatok.
Ő nagyon jó lenne. Hiába lesz 32 éves szerintem az olasz ligába 2-3 jó éve biztos lenne. ;) Még akkoris megérné ha kapna egy 10 milliós aláírási pénzt és mondjuk 8 milliós éves fizut.
Persze sajnos az már egy más kérdés mennyire vagyunk neki vonzók a rengeteg ajánlat közt. :?
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Cupi írta: 2026.02.09. 11:52
interfan írta: 2026.02.09. 09:19 Visszanezve a tegnapi Pool-City meccset, azert Bernardo Silva elkepeszto klasszis meg mindig.
Nyilvan 32 eves lesz a nyaron, de olyan szintu tudasa van ami a vilagon nagyon keveseknek.

Irtak ugye az olaszok, hogy nyaron akarjuk az atigazolasi bombat, es egy vilagklasszis jatekost aki Silva lenne.

Erte tenyleg valoban mindent megkellene tenni, olyan fogas lenne mint nem tudom ki es mikor volt utoljara.

Igaz, nem tudom mennyi a realis eselyunk, amikor a Real, Barcelona, Bayern, Pool, Arsenal, MU mennek erte.
Es most csak a "nagyokat" emlitve, mert ott vagyunk mi is, a Milan, Napoli, Juventus, es Szaudi csapatok.
Ő nagyon jó lenne. Hiába lesz 32 éves szerintem az olasz ligába 2-3 jó éve biztos lenne. ;) Még akkoris megérné ha kapna egy 10 milliós aláírási pénzt és mondjuk 8 milliós éves fizut.
Persze sajnos az már egy más kérdés mennyire vagyunk neki vonzók a rengeteg ajánlat közt. :?
Nem véletlen írram,nekem ő a top név nyárra,és ha sikerülne megszerezni,minden eddigi bakit elnézek Pieronak.Barellából kihozná újra a régi énjét,ők lennének a "dinamit duó" a kp-n.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Dejan Stankovic:
Nem tudom hova igazol majd a fiam, nincsenek prioritasok.
Egy dolog szamomra biztos, o egy top jatekos lesz, hogy hol az majd kiderul.

Cassano:
A vilag ket legjobb szakmai vezetoje Ausilio es Monchi. Gyakran beszelek Ausilioval, kivalo a viszonyunk.

Bastoni soha nem volt top vedo, sot Bastoni nem is jo vedo.
Nehezen mozog, lassu, nem erti a vedekezest sem, 50 meterre a kaputol keptelen vedekezni.
Egyaltalan nem kedvelem Bastonit, es nem is jo jatekos.
Az Internek kellene venni egy jo kozephatvedet Akanji melle.

Pavard kozben ujra negativ foszereplo lett a Marseillben a PSG ellen vasarnap elszenvedett 5-0 veresegen.
Francia forrasok szerint egyre biztosabb, a Marseille nem veszi meg, es nyaron visszakuldik az Interbe.
Olasz forrasok szerint az Internel egyaltalan nem szamitanak Pavardra, es o sem akar mar az Inter jatekosa lenni, ezert mindenkeppen elakarjak adni.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

interfan írta: 2026.02.10. 06:56
Cassano:
A vilag ket legjobb szakmai vezetoje Ausilio es Monchi. Gyakran beszelek Ausilioval, kivalo a viszonyunk.

Nehezen mozog, lassu, nem erti a vedekezest sem, 50 meterre a kaputol keptelen vedekezni.

Pavard kozben ujra negativ foszereplo lett a Marseillben a PSG ellen vasarnap elszenvedett 5-0 veresegen.
Francia forrasok szerint egyre biztosabb, a Marseille nem veszi meg, es nyaron visszakuldik az Interbe.
Olasz forrasok szerint az Internel egyaltalan nem szamitanak Pavardra, es o sem akar mar az Inter jatekosa lenni, ezert mindenkeppen elakarjak adni.
Cassano biztos, hogy elmebeteg, vagy csak azt szeretné, hogy foglalkozzanak vele.
Pavard amúgy nem tudom mitől volt főszereplő amikor a védelem legjobb értékelését kapta (Sofascore 6.8) és a szezonban is mindent egybevetve 7.0-es értékelése van, valamint egy gólja és 3 gólpassza. Nem úgy tűnik, hogy lefele lóg ki ebből a Marseilleből.
interfan

Francesco írta: 2026.02.10. 08:13
interfan írta: 2026.02.10. 06:56
Cassano:

Cassano biztos, hogy elmebeteg, vagy csak azt szeretné, hogy foglalkozzanak vele.
Pavard amúgy nem tudom mitől volt főszereplő amikor a védelem legjobb értékelését kapta (Sofascore 6.8) és a szezonban is mindent egybevetve 7.0-es értékelése van, valamint egy gólja és 3 gólpassza. Nem úgy tűnik, hogy lefele lóg ki ebből a Marseilleből.
Nem lattam a meccset, de nagyon szidjak Pavardot.
Mondjuk az 5-0 tenyleg nem szep...

Es valamiert ugynezki nem igazan akarjak vegleg megvenni.

https://www.calciomercato.com/liste/int ... 1d2c24b293

https://onefootball.com/en/news/pavard- ... r-42381841

https://m.linterista.it/news/marsiglia- ... ard-185532

Legutobb a szurkolok is nekimentek ezert:

Egyebkent itt van egy eleg mely elemzes a meccsrol, nyilvan ebben az oriasi klasszis kulonbseg a ket csapat kozott:

https://en.parisfans.fr/psg-vs-om-how-m ... e_vignette
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2026.02.10. 14:55-kor.
Interfan1000

Hozzászólás Szerző: Interfan1000 »

A Marseille vett egyáltalán valaha ennyi pénzárt Pavard korabeli játékost? Szerintem sose akarták megvenni és óriási hiba ilyen csapatnak egyáltalán kölcsönadni bárkit is kötelező opció nélkül.
interfan

Interfan1000 írta: 2026.02.10. 08:36 A Marseille vett egyáltalán valaha ennyi pénzárt Pavard korabeli játékost? Szerintem sose akarták megvenni és óriási hiba ilyen csapatnak egyáltalán kölcsönadni bárkit is kötelező opció nélkül.
Pavard 30 eves.
Marseille igazolasi rekordjai 30 vagy afeletti jatekosok eseteben:

1. Malinovskyi: 10m (30 eves)
2. Kondogbia: 8m (30 eves)
3. Diawarra: 6,5m (30 eves)
4. Rami: 6m (31 eves)
5. Hilton: 5m (30 eves)
VInter101

Hozzászólás Szerző: VInter101 »

Interfan1000 írta: 2026.02.10. 08:36 A Marseille vett egyáltalán valaha ennyi pénzárt Pavard korabeli játékost? Szerintem sose akarták megvenni és óriási hiba ilyen csapatnak egyáltalán kölcsönadni bárkit is kötelező opció nélkül.
De Cassano megmondta:
A vilag ket legjobb szakmai vezetoje Ausilio es Monchi. Gyakran beszelek Ausilioval, kivalo a viszonyunk! Valószínűleg az utolsó mondat ami megdobja a véleményt! ;)
interfan

Francia forrasok szerint a Marseille nem veszi meg Pavardot, es nem el az opcioval.

https://m.linterista.it/news/dalla-fran ... nto-185600
interfan

Ujabb helyrol erositik meg, ezuttal a LInterista sajat forrasai, az Inter hosszabbitasi ajanlatot tett Sommernek, es az Inter Sommert szeretne jovore 2.szamu kapusnak az erkezo uj 1.szamu kapus melle/moge.
Josep Martinezre nem szamitunk, es ezen forrasok szerint mar kozoltuk is vele, keressen uj csapatot maganak.

Tovabbra is tema Diouf es Sucic jovoje.
Ha tobb uj KP erkezne a nyaron, akkor Diouf es Sucic is tavozhat.

Nemet Bild szerint az Inter Dumfries utodnak a Dortmund jatekosat Daniel Svensson nezte ki.
(Mondjuk o egy fix bal WB, nem tudom jobbra hogy is lenne, igaz Perisic ota mar barmi lehetseges)

McKennie kapcsan a Juventus is ajanalatot tehet, es McKennie szamara a prioritas a maradas a Juventusban Pedulla es a SportItalia szerint.
Az alairasi penz igenye jelenti a problemat, de a Juventusra var, maradni szeretne, es addig nem targyal mas csapatokkal.

SportItalia szerint McKennie leigazolasa nehezebb lesz mint Pellegrini kapcsan, mivel az amerikai jatekos szeretne a Juventusban maradni.
MLK

Hozzászólás Szerző: MLK »

Ha nem lesz tetemes pénz belepakolva a mercatóba, nem álmodozok klasszis kapusról, inkább még egy évet kinézek Sommernek.
A két fiatal kp-nk eladása érdekesebb téma. Diouf, ha kicsivel többet játszana, de a gól/perc mutatója maradna :) jól ki lehetne szállni az üzletből.
Sucic-nál viszont nem tudom, nem értem mi van. Neki megvan a lehetősége, de semmi előrelépést nem látok. Ha ennyire nem fekszik neki a közeg, menjen csak. Stankónak legalább meglenne helye és a keret is a leigazolására.

McKennie rabruhás. Én nem szeretném itt látni, és ingyen amúgy sincs senki. Ha van rá lehetőség inkább B. Silvára menjen az a keret.

Frattesi+Diouf+Sucic - részemről mehet
B. Silva (remélem)+Stankó (elvárnám)+Massolin (...) - jöhet
Calhával én továbbra is számolok. Szerintem szerződéshosszabbítás lesz belőle.

Jövőre a Barella, Calha, Silva, Zielinski, Stankó, Massolin kp-t nagyon adnám.
Ebből egyedül Massolin a lutri. Stankó pedig új sztárpalánta.
Ha mennének az eladások, befektetés nélkül meglenne az új kp. sor (vagyis Silva igazolása, és Calha hosszabbítása).

Dumfries posztját sokkal nehezzebb kérdésnek látom. Pénzt nem fogunk látni az eladásából. Élő szerződése van, viszont azt a szintet amit ő tud (vagy tudott) pótolni nem tudjuk. Egyébként meg akar-e teljes gőzerővel játszani, ha felépül?

Egyelőre LH játszon, amennyit csak lehet, aztán elválik itt mi lesz.

A védelembe és a kapusposztra kellene pénzt bepakolni. Eladásból itt egyedül Martinezért lehet valami kis pénzt várni.
interfan

MLK írta: 2026.02.11. 08:55 Ha nem lesz tetemes pénz belepakolva a mercatóba, nem álmodozok klasszis kapusról, inkább még egy évet kinézek Sommernek.
A két fiatal kp-nk eladása érdekesebb téma. Diouf, ha kicsivel többet játszana, de a gól/perc mutatója maradna :) jól ki lehetne szállni az üzletből.
Sucic-nál viszont nem tudom, nem értem mi van. Neki megvan a lehetősége, de semmi előrelépést nem látok. Ha ennyire nem fekszik neki a közeg, menjen csak. Stankónak legalább meglenne helye és a keret is a leigazolására.

McKennie rabruhás. Én nem szeretném itt látni, és ingyen amúgy sincs senki. Ha van rá lehetőség inkább B. Silvára menjen az a keret.

Frattesi+Diouf+Sucic - részemről mehet
B. Silva (remélem)+Stankó (elvárnám)+Massolin (...) - jöhet
Calhával én továbbra is számolok. Szerintem szerződéshosszabbítás lesz belőle.

Jövőre a Barella, Calha, Silva, Zielinski, Stankó, Massolin kp-t nagyon adnám.
Ebből egyedül Massolin a lutri. Stankó pedig új sztárpalánta.
Ha mennének az eladások, befektetés nélkül meglenne az új kp. sor (vagyis Silva igazolása, és Calha hosszabbítása).

Dumfries posztját sokkal nehezzebb kérdésnek látom. Pénzt nem fogunk látni az eladásából. Élő szerződése van, viszont azt a szintet amit ő tud (vagy tudott) pótolni nem tudjuk. Egyébként meg akar-e teljes gőzerővel játszani, ha felépül?

Egyelőre LH játszon, amennyit csak lehet, aztán elválik itt mi lesz.

A védelembe és a kapusposztra kellene pénzt bepakolni. Eladásból itt egyedül Martinezért lehet valami kis pénzt várni.
Remek osszefoglalo, es szerintem jol latod a helyzetet.

En annyiban gondolom ezt maskeppen, hogy pl egy Vicario meglehet.
Spurs szabadulna tole, 15-20m eurot kernek, ennyit osszetudunk szedni eladasokbol.

Na meg amit en maskeppen latok, az Calhanoglu.
Menni akar evek ota, 32 eves, nem tudom szabadna e hosszabbitani vele a keret 2.legmagasabb fizetesevel.
Persze nyilvan 5-10m euronal tobbet erte nem kapnank, tavaly is kiderult 8m eurot ajanlott a Galata, es ennyi.
De egy olyan jatekost itt tartani, aki folyamatosan menni akar, aki a 2.legtobbet keresi, es aki 32 eves, haaat nem tudom szabad e.

KP kerdes valoban erdekes.
Massolin mar hivatalos, es allitolag Pellegrini is johet.
Na ez 2 uj ember.
De ugye ott van az "alomigazolas" Silva, es a szinten ingyen alternativak mint Goretzka, McKennie, Kessie.
Silva szerintem sajnos szamunkra nem sok realitas...
Tegyuk fel meglenne meg valaki, akkor ugymond van 3 uj KP ingyen.
A.Stankovic nem tudom visszaakar e jonni hozzank, latjuk az apja is arrol beszel, nem tudja merre fogja folytatni...
En nem zarom ki, hogy ha o igy folytatja, elviszi egy Chelsea, Spurs 40m-ert, es abbol kapunk egy 15m korul.
Sucic kapcsan ha eladasra kerulne szinten akorul kaphatnank, es esetleg Diouf.
Ez lenne egy 40-50m, azert abbol lehetne nezelodni.

Dumfries story es a jobb WB sem egyszeru.
Ahogy a KH posztra is kellene valaki, es nem ilyen Ausilio zseni Muharemovic.
VInter101

Szerintem meg Sucicban van potenciál!
Gondoljunk bele, első éve, idegen közegben, 22 éves, én nem látok rajta semmi megilletődöttséget, vannak egész jó meccsei vannak kevésbé jók, de ez kb mindenkire igaz!
Ugyan nem látom hogy milyen hozzáállású az edzéseken, de ha látszik rajta hogy odateszi magát akkor nagyon jó játékos lehet belőle!
interfan

Calciomercato.com szerint a Marseille mar tajekoztatta az Intert, nem veszik meg vegleg Pavardot.
Az Inter vezetes valamint Chivu dontese pedig egyertelmu, Pavard nem lep palyara tobbet Inter mezben.
Szinten beszamolnak rola, Pavard es Chivu kapcsolata nagyon rossz, es emiatt sincs esely szamara.

Barcelonai forrasok szerint a Barcelona Bastonit akarja, az Inter 70-80m euro korul ker.

Corsera szerint nem csak Sommer, hanem Mkhitaryan is hosszabbitasi ajanlatot kapott az Intertol.

Nemet Sport1 szerint a Bayern figyeli a Bisseck-Dimarco parost.
Bisseck kapcsan az Inter 35-40m eurot ker, Dimarco ara viszont 50m felett van.
cuchu11

Hozzászólás Szerző: cuchu11 »

MLK írta: 2026.02.11. 08:55 Dumfries posztját sokkal nehezzebb kérdésnek látom. Pénzt nem fogunk látni az eladásából. Élő szerződése van, viszont azt a szintet amit ő tud (vagy tudott) pótolni nem tudjuk. Egyébként meg akar-e teljes gőzerővel játszani, ha felépül?
Bocs, de ezzel a "pénzt nem fogunk látni az eladásból" kijelentéssel mire gondolsz?
És miért is ne akarna teljes gőzerővel játszani?
Fejtsd már ki egy kicsit jobban, mert nem értem a dolgot :think:
MLK

cuchu11 írta: 2026.02.11. 15:27
MLK írta: 2026.02.11. 08:55 Dumfries posztját sokkal nehezzebb kérdésnek látom. Pénzt nem fogunk látni az eladásából. Élő szerződése van, viszont azt a szintet amit ő tud (vagy tudott) pótolni nem tudjuk. Egyébként meg akar-e teljes gőzerővel játszani, ha felépül?
Bocs, de ezzel a "pénzt nem fogunk látni az eladásból" kijelentéssel mire gondolsz?
Én sokszor flegmának láttam, (mint ahogyan mostanában Thuramnál is ezt gondolom). A tavalyi barca elleni meccseken egészen parádés volt, és lehet hogy nagyok az elvárásaim, de ha olyat is tud, akkor a többi meccsen is ezt szerettem volna, ill. ezt szeretném látni.
A pénz részénél pedig arra gondolok, ha ilyen meccsek után nem fizetett érte senki egy petákot sem, akkor szerintem most sem fog. Anno a szerződés lejáratának közeledte ide vagy oda, nem hinném, hogy csak arra játszottak vele kapcsolatban, hogy ingyen igazolhatóvá váljon. Ami végül hosszabbítva is lett.
Ha odateszi magát, van egy klasszisunk, ha nem, akkor meg csak egy elvágyódó de itt maradó játékosunk. Ha valaki fizetne, akkor az tuti olyan alacsony összeg lenne amiért nem engednék el. Egyébként, ha jönne a TM-es 25 m., azt is látjuk, hogy a piacon egy LH-t ér.
cuchu11

MLK írta: 2026.02.11. 16:10
cuchu11 írta: 2026.02.11. 15:27
Én sokszor flegmának láttam, (mint ahogyan mostanában Thuramnál is ezt gondolom). A tavalyi barca elleni meccseken egészen parádés volt, és lehet hogy nagyok az elvárásaim, de ha olyat is tud, akkor a többi meccsen is ezt szerettem volna, ill. ezt szeretném látni.
A pénz részénél pedig arra gondolok, ha ilyen meccsek után nem fizetett érte senki egy petákot sem, akkor szerintem most sem fog. Anno a szerződés lejáratának közeledte ide vagy oda, nem hinném, hogy csak arra játszottak vele kapcsolatban, hogy ingyen igazolhatóvá váljon. Ami végül hosszabbítva is lett.
Ha odateszi magát, van egy klasszisunk, ha nem, akkor meg csak egy elvágyódó de itt maradó játékosunk. Ha valaki fizetne, akkor az tuti olyan alacsony összeg lenne amiért nem engednék el. Egyébként, ha jönne a TM-es 25 m., azt is látjuk, hogy a piacon egy LH-t ér.
Calharól is többen mondták nyáron, hogy majd beleszarik az idei szezonba,
mert nem mehetett a Galataba. Aztán az egyik legjobb kp. idén.
Én Dumfries esetében sem tartok ettől.
Főleg azért nem, mert valószínűleg nagyon jól tudja,
ha a mostani 4 - 4,5 m euro fizunál többet szeretne keresni,
akkor extra teljesítményt kell hozni.
Ha valakiben benne van az akarat, hogy több pénzt akar keresni,
az klubnak és játékosnak is nyerő szitu lehet.
Én jobban tartok az elkényelmesedő, motivációt vesztő játékosoktól.
CsaSzi9294

Hozzászólás Szerző: CsaSzi9294 »

VInter101 írta: 2026.02.11. 11:18 Szerintem meg Sucicban van potenciál!
Gondoljunk bele, első éve, idegen közegben, 22 éves, én nem látok rajta semmi megilletődöttséget, vannak egész jó meccsei vannak kevésbé jók, de ez kb mindenkire igaz!
Ugyan nem látom hogy milyen hozzáállású az edzéseken, de ha látszik rajta hogy odateszi magát akkor nagyon jó játékos lehet belőle!
Egyet értek, szerintem első évéhez képest ez a szezon korrekt tőle. Jövőre biztos extrább lesz.
interfan

CsaSzi9294 írta: 2026.02.11. 21:45
VInter101 írta: 2026.02.11. 11:18 Szerintem meg Sucicban van potenciál!
Egyet értek, szerintem első évéhez képest ez a szezon korrekt tőle. Jövőre biztos extrább lesz.
Itt szerintem inkabb az a kerdes, hogy van e elorelepes hozzakepest.
Mert az egyertelmu, nem lesz 8-9 KP a keretben, latjuk az idei 7-re is azt mondjak sok, es csokkenteni kell a letszamot.

Na most...
Barellat vegyuk alapnak.
Ott a sok-sok "ingyen" nev.
Ott van A.Stankovic szinten kerdojel, es a mar tobbszor irt Spertsyan, es az utobbi idoben bedobtak a Sassuolos Ismael Kone nevet is, na meg tema tovabbra is Jones is.

Egyszoval ha ezen a logikan megyunk eloallhatna az a helyzet, hogy 1-2 KP maradna csak Barellan kivul.
Mkhitaryannak hosszabitasi ajanlatot tettunk.
Zielinski iden nagyon rendben van, nem hinnem, hogy kitesszuk.
Calhanoglu Chivu szamara a legfontosabb jatekos, o maga mondta el.

Jelenleg ugynezki, hogy a kozeppalyan akarunk a legtobbet valtoztatni.
Es ha ez valoban igy lesz, akkor valoszinuleg Sucic az aki a fontossagi listan hatrebb van.
Na meg szinten ne felejtsuk el a penzugyi kerdest.
Belole pl kaphatnank meg ertelmezheto osszeget is akar, ellenben Calhanoglu, Mkhitaryan, Zielinski eseteben nem.
Ez is egy fontos tenyezo lehet.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Ezekkel a hosszabbításokkal mondjuk nehezen fogunk bármit is alakítani a középpályán. Miki-t én nagyon szeretem, de idén már messze nem az a játékos aki volt akár csak tavaly. Ugyanakkor csereként, mikor bejön akkor a nyugalom is vele érkezik, ami Chivu-nál nagyon fontos. Calha bármennyire is fontos jáékos nem hinném, hogy pótolhatatlan lenne még úgy sem, hogy idén nagy szezont fut. Zielinski is kifelé megy, de őt abszolút meg kell tartani. Frattesi ellenben mehetne nyugodtan, viszont egy szezon után nem kéne elherdálni sem Diouf-ot sem pedig Susic-t. Esetleg egyiknél, vagy mindkettő esetében a kölcsön játszhatna egy szezon erejéig.
Stankovic-ot vissza kell venni, de már előre látom, hogy lesznek itt gondjai, mert akkora hype van körülötte, hogy vélhetően egyelőre még nincs azon a szinten és tudjuk Olaszországban ez mivel jár.
Jones nagyon jó lenne, remekül passzol, hajt én nagyon kedvelem a játékát. Az amerikai nem fog jönni szerintem és érte nem is akkora kár.
Barella, Calha, Zielinski, Jones, Stankovic, Diouf középpálya Sucic kölcsönadásával szerintem rendben lehetne. Persze az is jó kérdés, hogy hogyan lehet fejlődni 6. középpályás opcióként. Ha bajnokok leszünk, akkor lehet drasztikusabban is értelme lenne belenyúlni a csapatba.
MLK

Nem tudom a vezetőségnél mi van a fejekben, de egy Massolin igazolása után, még Mikhyvel is hosszabbítanának? Minden tiszteletem az örményé, de ezt miért kell?
Ha Stankónál biztosan tudják, hogy nem hajlandó visszajönni, akkor más a helyzet. De nálam alap lenne, hogy visszaigazoljuk. Azért a pénzért amibe kerül, meg főleg, és így a szükséges 6 helyből egy az övé lenne.
interfan

Francesco írta: 2026.02.12. 08:29 Ezekkel a hosszabbításokkal mondjuk nehezen fogunk bármit is alakítani a középpályán. Miki-t én nagyon szeretem, de idén már messze nem az a játékos aki volt akár csak tavaly. Ugyanakkor csereként, mikor bejön akkor a nyugalom is vele érkezik, ami Chivu-nál nagyon fontos. Calha bármennyire is fontos jáékos nem hinném, hogy pótolhatatlan lenne még úgy sem, hogy idén nagy szezont fut. Zielinski is kifelé megy, de őt abszolút meg kell tartani. Frattesi ellenben mehetne nyugodtan, viszont egy szezon után nem kéne elherdálni sem Diouf-ot sem pedig Susic-t. Esetleg egyiknél, vagy mindkettő esetében a kölcsön játszhatna egy szezon erejéig.
Stankovic-ot vissza kell venni, de már előre látom, hogy lesznek itt gondjai, mert akkora hype van körülötte, hogy vélhetően egyelőre még nincs azon a szinten és tudjuk Olaszországban ez mivel jár.
Jones nagyon jó lenne, remekül passzol, hajt én nagyon kedvelem a játékát. Az amerikai nem fog jönni szerintem és érte nem is akkora kár.
Barella, Calha, Zielinski, Jones, Stankovic, Diouf középpálya Sucic kölcsönadásával szerintem rendben lehetne. Persze az is jó kérdés, hogy hogyan lehet fejlődni 6. középpályás opcióként. Ha bajnokok leszünk, akkor lehet drasztikusabban is értelme lenne belenyúlni a csapatba.
Hat igen, csak ott van meg a hivatalosan is erkezo Massolin, valamint a pletykak szerinti erkezo Pellegrini.
interfan

MLK írta: 2026.02.12. 09:02 Nem tudom a vezetőségnél mi van a fejekben, de egy Massolin igazolása után, még Mikhyvel is hosszabbítanának? Minden tiszteletem az örményé, de ezt miért kell?
Ha Stankónál biztosan tudják, hogy nem hajlandó visszajönni, akkor más a helyzet. De nálam alap lenne, hogy visszaigazoljuk. Azért a pénzért amibe kerül, meg főleg, és így a szükséges 6 helyből egy az övé lenne.
En is valami ilyesmire gondolok, hogy A.Stankovic nem akar visszajonni.
Mas magyarazat nem igen van az ilyen 37 eves Mkhitaryan hosszabbitasra.

Na meg ez a Massolin-Pellegrini paros is kerdojeles.
VInter101

interfan írta: 2026.02.12. 09:06
MLK írta: 2026.02.12. 09:02 Nem tudom a vezetőségnél mi van a fejekben, de egy Massolin igazolása után, még Mikhyvel is hosszabbítanának? Minden tiszteletem az örményé, de ezt miért kell?
Mas magyarazat nem igen van az ilyen 37 eves Mkhitaryan hosszabbitasra.

Na meg ez a Massolin-Pellegrini paros is kerdojeles.
Vagy nem akarnak/tudnak fizetni érte!! Azért mert mi itt arról beszélünk hogy vissza kell venni mert milyen jó, attól még a világhírű és teljesítményű igazolást intéző vezetőink gondolhatják másként!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Aleksandar Stanković: “My dream is to return to Inter. I’m an Inter fan and I love the club”.

“I hope one day it will happen”, told Sky Sport.

szep napot :D
vaskalap

R9. írta: 2026.02.12. 17:20
Aleksandar Stanković: “My dream is to return to Inter. I’m an Inter fan and I love the club”.

“I hope one day it will happen”, told Sky Sport.

szep napot :D
:thumbup:
MLK

Ezt már szeretem. A vezetőség meg oldja meg. Ennyi. :thumbup:
interfan

MLK írta: 2026.02.12. 22:54 Ezt már szeretem. A vezetőség meg oldja meg. Ennyi. :thumbup:
Nalam is o alap lenne jovore.
Barella + A.Stankovic, nalam ez lenne a fix alap.
Ha igy folytatja, akkor meg Zielinskit tartanam meg, de pl nalam mar Calhanoglu kerdojeles.
Mkhitaryan-Frattesi biztosan menne, a Sucic-Diouf parostol meg ha tudunk jobbat, akkor ok is (akar kolcsonnokkel).
interfan

Schira szerint az Inter elenken erdeklodik Celik leigazolasa kapcsan a jobb WB posztra.
Celik szerzodese lejar, igy ingyen igazolhatova valik.

Bernardo Silva alternativakent targyalunk a sokkal konnyebbben elerheto Goreztkaval, de az Inter kozolte vele, csak akkor erkezhet, ha hajlando csokkenti a jelenlegi 9m euros fizeteset es a magas igenyeit.
Bernardo Silvanak 8m fizetesi ajanlatot tettunk, hirek szerint ez Goretzka eseteben 6m euro korul lehet.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Az interjúban Aleksandar Stankovic arról beszél, hogy továbbra is álma visszatérni az Interhez.

A 2005-ös születésű középpályást nyáron végleg eladták a Club Bruggenek közel 10 millió euróért, de az Inter visszavásárlási jogot kötött ki:

23 millió euróért 2026 nyarán,

illetve 2027-ben 25 millióért, plusz részesedéssel a jövőbeli eladásból.

A Sky Sport szerint az Inter kiemelt figyelemmel követi a fejlődését, és már a következő nyáron visszahozhatja.

Stankovic a Brugge-ben alapember lett, eddig 4 gólt szerzett a bajnokságban és 3-at a Bajnokok Ligájában, emellett több gólpasszt és MVP-díjat is begyűjtött.
interfan

Errol a Celikrol tud valaki tobbet?
Az oke, hogy ingyen igazolhato lehet, es nem kell erte fizetni, de elorelepes lenne o a jobb WB poszton?
Romaba nem igazan tudom mit nyujtott az elmult 4 evben.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2026.02.13. 07:37 Errol a Celikrol tud valaki tobbet?
Az oke, hogy ingyen igazolhato lehet, es nem kell erte fizetni, de elorelepes lenne o a jobb WB poszton?
Nem nagyon láttam őt játszani, de ha jól rémlik nem csak WB poszton bevethető, hanem a védőhármas jobb oldalán is. Nem tudom mi a terv Darmiannal, de az ő szerepkörében tudnám elképzelni.
interfan

matrix23 írta: 2026.02.13. 08:00
Nem nagyon láttam őt játszani, de ha jól rémlik nem csak WB poszton bevethető, hanem a védőhármas jobb oldalán is. Nem tudom mi a terv Darmiannal, de az ő szerepkörében tudnám elképzelni.
Hat csak nekunk Darmiant kell potolni?
80 perce van a szezonban, ugy hogy mindjart marcius van.

Irjak egyes helyeken, hogy mint Dumfries utod johetne...
Ismetlem en nem ismerem, de azert ez eleg viccnek hangzik.

Mas helyeken sokkal inkabb Henrique utodnak irjak, ami persze valahol magyarazhato, ha pl Henriquet eltudnank adni, es ugymond lenne egy "ingyen" utod.
Csakhat kerdes a minoseg.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

interfan írta: 2026.02.13. 08:07
matrix23 írta: 2026.02.13. 08:00
Hat csak nekunk Darmiant kell potolni?
80 perce van a szezonban, ugy hogy mindjart marcius van.

Irjak egyes helyeken, hogy mint Dumfries utod johetne...
Ismetlem en nem ismerem, de azert ez eleg viccnek hangzik.

Mas helyeken sokkal inkabb Henrique utodnak irjak, ami persze valahol magyarazhato, ha pl Henriquet eltudnank adni, es ugymond lenne egy "ingyen" utod.
Csakhat kerdes a minoseg.
Nyilván nem úgy értettem hogy évi 80 percért hozzuk el (Darmiannak sem 80 perce lenne, ha nem lett volna sérült), hanem olyan szerepre amit Darmian képviselt 2-3 éve, vagy amit Carlos Augusto képvisel a bal oldalon. WB és szélső belső védő poszton mondjuk elsőszámú csere.

Nem tudom mennyi keret lesz nyáron a védelem megerősítésére, mert szerintem a kapus poszt fontosabb lenne.

Csatár poszton nagy változást nem várok, max ha jön valakiért egy visszautasíthatatlan ajánlat, vagy pluszban egy ingyen név.

Középpályán nálam Barella, Zielinski, Sucic és Calhanoglu fix maradó lenne. Dioufról még nem tudok nyilatkozni, mert igazából még számottevő időt nem játszott a saját posztján (ha esetleg jön Pellegrini, akkor kölcsön adnám). Elvileg jön a télen vásárolt gyerek plusz gondolom Stankovic (azért talán Frattesiből 23M eurót ki bírunk szedni).

Szélén nyilván Dimarco alap, nekem Carlos Augusto cserének teljesen megfelel, plusz akár maradhatna a keretben Cocchi is. Jobbon nekem Luis Henriquevel nincs akkora bajom mint másoknak, de szerintem ő vagy Dumfries (hátha domborít valami nagyot a VB-n) menni fog a nyáron. És akkor ide érkezhetne Celik.

Belső védő poszton nálam jövőre is a Bisseck, Akanji (gondolom a Pavardért remélt pénzt szántuk érte), Bastoni hármas lenne az alap. Két öreg közül nyilván csak De Vrijt tartanám meg (a kora miatt), de ha idén sem bíznak benne, akkor jövőre mi változna. És akkor ott tartunk, hogy kellene akár még 2-3 védő játékos.

És a kapus posztról még nem is beszéltünk.

Kíváncsi vagyok ki lesz (ha lesz egyáltalán) az a játékos akit az amerikaiak nagy névként akarnak megszerezni.
interfan

matrix23 írta: 2026.02.13. 08:48 Kíváncsi vagyok ki lesz (ha lesz egyáltalán) az a játékos akit az amerikaiak nagy névként akarnak megszerezni.
Na ez az amit a hirek alapjan latszik, Bernardo Silva.

Az mar egy masik kerdes, hogy mennyi a realis esely...

Adnank neki 8m euros fizetest, dehat ahol Real, Barcelona, Pool, Chelsea, Bayern sor van, ott a 8m euros ajanlat nem eppen lesz a legmagasabb.
Nyilvan nem mindig a penz szamit, es Silva donhet ugy, hogy minket valaszt, hiaba adna neki mas tobb penzt.
MLK

Silvára nagyon rámennék, de ha nem nyitott a jövetelre, azonnal továbblépnék.
Massolin a keretben lesz, Zielinsky tuti marad, és Barellánál sem tartom elképzelhetőnek, hogy elmenjen, vagy el akarják adni.
Ez eddig 3 tuti kerettag a kp-ra. De folyamatos terhelés mellett csak Barella akit állandó kezdőnek tartok.
Frattesiből jó lenne kicsikarni Stankó árát, de nem látok rá sok esélyt, így biztosan kell hozzá kiegészítés, ezért nem egy újabb Massolin féle lutri igazolást kellene még csinálni, hanem ezt.

Pellegrininek vagy Goretzkának nem örülnék, főleg ha Calha helyett jönnének. A török góljai is nagyon hiányoznának, és szerintem abban a szerepkörben lennének, amiben Stankovic. Közülük meg egyértelmű a választás. Attól, hogy valaki szabadon igazolható, nem biztos, hogy kell.

Szóval eddig:
Massolin, Barella, Zielinsky, Stankó nálam a biztos. Ehhez még maradna Sucic, és jó lenne hozni Silvát. Ebben az esetben a lengyel állandó kezdő lenne, ezért örülnék, ha Calha maradna, mert arra már karcsú lesz. Ez így hét fő, mint jelenleg.

Mikhy nálam már nem játszana, ha sokadiknak maradna a keretben, akkor sem. Azokat a perceket oda kellene adni a fiataloknak.

De Vrij alig játszik, így kétlem, hogy maradna. Darmiannak és Acerbinek pedig nem nézek ki még egy évet.
Ide így kelleni fog minimum három fő. Pl.: Aké, egy lejáró szerződésű játékos, és valami ingyen kölcsönök pl. a Chelsea nem kicsi keretéből.
+ kapus
Eddig Frattesi árán jönne Stankó, Martinezés pl. Diouf árán pedig tudni kellene hozni védőket és kapust is. Lehetetlen. Mindenképpen pénzt kell beletenniük. Remélem mázlis Bl meccseink lesznek, mert a bajnokságot nagyon szeretném, hogy be legyen húzva, de igazolásokra is kellene keret. Hogy tesznek-e pluszban bele, az meg jó kérdés.
vaskalap

Ez a Celik ingyen szerintem sanszos,mivel Henrique iránt most is volt érdeklődés.
interfan

MLK írta: 2026.02.13. 10:05 Silvára nagyon rámennék, de ha nem nyitott a jövetelre, azonnal továbblépnék.
Massolin a keretben lesz, Zielinsky tuti marad, és Barellánál sem tartom elképzelhetőnek, hogy elmenjen, vagy el akarják adni.
Ez eddig 3 tuti kerettag a kp-ra. De folyamatos terhelés mellett csak Barella akit állandó kezdőnek tartok.
Frattesiből jó lenne kicsikarni Stankó árát, de nem látok rá sok esélyt, így biztosan kell hozzá kiegészítés, ezért nem egy újabb Massolin féle lutri igazolást kellene még csinálni, hanem ezt.

Pellegrininek vagy Goretzkának nem örülnék, főleg ha Calha helyett jönnének. A török góljai is nagyon hiányoznának, és szerintem abban a szerepkörben lennének, amiben Stankovic. Közülük meg egyértelmű a választás. Attól, hogy valaki szabadon igazolható, nem biztos, hogy kell.

Szóval eddig:
Massolin, Barella, Zielinsky, Stankó nálam a biztos. Ehhez még maradna Sucic, és jó lenne hozni Silvát. Ebben az esetben a lengyel állandó kezdő lenne, ezért örülnék, ha Calha maradna, mert arra már karcsú lesz. Ez így hét fő, mint jelenleg.

Mikhy nálam már nem játszana, ha sokadiknak maradna a keretben, akkor sem. Azokat a perceket oda kellene adni a fiataloknak.

De Vrij alig játszik, így kétlem, hogy maradna. Darmiannak és Acerbinek pedig nem nézek ki még egy évet.
Ide így kelleni fog minimum három fő. Pl.: Aké, egy lejáró szerződésű játékos, és valami ingyen kölcsönök pl. a Chelsea nem kicsi keretéből.
+ kapus
Eddig Frattesi árán jönne Stankó, Martinezés pl. Diouf árán pedig tudni kellene hozni védőket és kapust is. Lehetetlen. Mindenképpen pénzt kell beletenniük. Remélem mázlis Bl meccseink lesznek, mert a bajnokságot nagyon szeretném, hogy be legyen húzva, de igazolásokra is kellene keret. Hogy tesznek-e pluszban bele, az meg jó kérdés.
Calhanoglu goljai azert nagyon nagy reszben tizenegyesek.

Iden 8 gol, ebbol 4 tizenegyes.
Tavaly: 11 gol, ebbol 7 tizenegyes.
Azelott: 15 gol, ebbol 12 tizenegyes
22/23: 4 gol, ebbol 0 tizenegyes.
21/22: 8 gol, ebbol 4 tizenegyes.

Nyilvan ezeket is be kell rugni, de ha leszamitjuk oket, akkor atlagosan van 4 golja egy szezonban.

Hosszabbitas nelkul o nem fog maradni, es latjuk finonam szolva is szereti a penzt.
En egy 33 eves jatekossal mar biztosan nem hosszabbitanek 2 evvel a keret 2.legmagasabb fizetesevel.

Nalam a Barella-Zielinski paros maradna, es mindenkeppen visszahoznam A.Stankovicot.
Ha tudunk ehhez a sorhoz 3 minosegi KP-t igazolni, akar ingyen is, akkor en mashoz nem ragaszkodnek a jelenlegi keretbol.
(Akar kolcsonokkel is lehetne tavozo)

vaskalap írta: 2026.02.13. 10:16 Ez a Celik ingyen szerintem sanszos,mivel Henrique iránt most is volt érdeklődés.

Valoban.
Az ugy egy realis forgatokonyv, hogy pl Henrique tavozik 18m, es jon a helyere egy ingyen Celik.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

interfan írta: 2026.02.11. 11:54
Corsera szerint nem csak Sommer, hanem Mkhitaryan is hosszabbitasi ajanlatot kapott az Intertol.
Mikhy új szerződése meglep. Tavaly nyáron ha jól emlékszem ő is nyilatkozta ezen a szinten ez lesz az utolsó éve. Totál hülyeség lenne itt tartani. Előző szezonban sok jó meccse volt de idén már látszik, hogy egyre pontatlanabb, gyengébb. :?
Tuti nem adnék neki még egy új szerződést.
Köszönjünk meg neki mindent és nyáron vegyünk tőle egy könnyes búcsút. ;)
cuchu11

Cupi írta: 2026.02.13. 12:17
Mikhy új szerződése meglep. Tavaly nyáron ha jól emlékszem ő is nyilatkozta ezen a szinten ez lesz az utolsó éve. Totál hülyeség lenne itt tartani. Előző szezonban sok jó meccse volt de idén már látszik, hogy egyre pontatlanabb, gyengébb. :?
Én továbbra is azt gondolom, hogy egyáltalán nem lenne meglepő,
ha több rutinróka itt maradna jövőre is.
Ennek pedig a fő oka az a következtetés,
amire MLK fórumtárs is eljutott a délelőtt folyamán:
"Hogy tesznek-e pluszban bele, az meg jó kérdés."
(mármint hogy tesz-e pénzt az Oaktree a nyári mercatoba).
interfan

cuchu11 írta: 2026.02.13. 15:37
Olaszok azert tudnak "almodni" vagy nem is tudom mikent fogalmazzak:

- B.Silva mint bombaigazolas top nev
- M.Kone 50m mint Chivu celpont
- A.Stankovic vissza 25m
- Pellegrini ingyen

Ez persze gyonyoruen hangzik, dehat itt jon a Cuchu11 altal emlitett penzkerdes.

Tegyuk fel eladjuk Frattesit 20m, Sucic ugyaennyi.
Jo esetben Calhanoglu 10m, Diouf 15m.

Es meg ez is keves lenne a fenti sorhoz...

Nyilvan itt Kone az aki nagyon megdobna a storyt, ha pl o nem lenne, akkor mennyivel realisabb egy:

- Goretzka-Pellegrini ingyen
- A.Stankovic 25m

Ennyi penzt meg azert csak osszetudnank szedni, sot meg pl maradhatna is a kapusposztra.

Nyilvan ha nagyon FM van, akkor penzugyileg a Henrique el 20m, es Celik erkezo ingyen is ugymond magyarazhato.
interfan

Francesco írta: 2026.02.14. 23:25 Egyébként, ha nyáron valaki le akarná igazolni Barella-t akkor az egy érdekes helyzet lenne. Idén sajnos nagyon gyenge és már egyáltalán nem látszik meg, ha nincs a pályán.
Hat igen, csak mennyiert adnad el?
30 eves lesz, mar ilyen 60 milliok nem fognak repkedeni.
interfan

Audipower írta: 2026.02.14. 22:48 Nyáron Thurammal kézenfogva elengedném.
CsaSzi9294 írta: 2026.02.15. 08:15 Milyen jó, hogy Chivu a nyáron úgy döntött, hogy számol Pioval. Emlékszem, még a Lookman üzletbe is szóba került, de szerencsére ebbe nem mentünk bele. Hiába Martinez vezeti a házi góllövőt, a rangadós meccseken valahogy rendre eltűnik, Thuramról meg ne is beszéljünk, nekem egyik sem annyira stabil. Nyilván Esposito még nem klasszis, de nagyon jó úton van afelé és azon túl, hogy nagyon jól tartja a labdát, a kapu előtti helyezkedése parádés és ezáltal hihetetlen gólveszélyes. Biztos vagyok benne, hogy nyáron lesznek nagy összegű ajánlatok érte, de bízom benne, hogy lesz annyi eszünk, hogy nem adjuk el, mivel hatalmasat fog ugrani a következő 1-2 évben és úgy gondolom a legjobb csatárunk lesz/lehet évekig.
En Thuramot nagyon kedvelem, millioszor irtam mar, hogy kedvenc kulfoldi Inter jatekosom.
De kar letagadni, iden o gyenge, foleg serulese ota.

Nyilvan egy lehetoseg eladni, 40m korul hatha johetne erte.
Csakhat nekem mindig jon a kerdes, kit hozunk?

Martinez kapcsan viszont nem ertek egyet.
Hany meccset nyert meg gyakorlatilag egymaga (kis tulzassal) nekunk iden? Es ezek hany pontot ertek?
Ha o nem lenne, haaat nagyon nem az 1.helyen lennenk...

Persze "nagyok" ellen nem rugott iden golt, (igaz az Atalantat az o goljaval vertuk, de nezzuk csak a Milan-Juventus-Napoli harmast).
Dehat iden melyik csatarunk rugott golt a Juventus-Milan-Napoli harmas ellen?
(Es sajnos idevehetjuk az Atletico-Arsenal-Pool sort is)
Konkretan van 8 meccs, es van 1db Thuram, es 1db Esposito gol, mindketto a Juventusnak.
Napoli 2 meccs, Milan, Atletico, Pool, Arsenal 6 meccs = 0 csatargol.
MLK

interfan írta: 2026.02.14. 07:13

- A.Stankovic vissza 25m
- Pellegrini ingyen

Ez persze gyonyoruen hangzik, dehat itt jon a Cuchu11 altal emlitett penzkerdes.

Nyilvan itt Kone az aki nagyon megdobna a storyt, ha pl o nem lenne, akkor mennyivel realisabb egy:

- A.Stankovic 25m

Ennyi penzt meg azert csak osszetudnank szedni, sot meg pl maradhatna is a kapusposztra.

Nyilvan ha nagyon FM van, akkor penzugyileg a Henrique el 20m, es Celik erkezo ingyen is ugymond magyarazhato.
Frattesit 20-ért szerintem el lehetne adni. Diouf 15 minimum. Silva egész családját el kell csábítani, hogy ide akarjon jönni.
Mikhyt el kell engedni, Stankót vissza kell hozni, Calhával pedig ha lehet, hosszabbítani kell.
Silva, Barella, Zielinsky, Stankó, Massolin, Sucic, Calha kp. sor a BL mezőnyben is erősnek számítana, nemhogy a bajnokságban. Már ha marad a hét fő.

A maradék 10-ből, hoznám Akét.
A többire ha nem tesznek bele pénzt, vagy a BL-ben kell megkeresni, vagy ingyen kölcsönök, esetleg hosszabbítások lesznek.
Pl. Sommer marad elsőszámú, a Martinezért kapott kis pénzből (ha kapunk) egy cserekapusra fogja futni esetleg.
interfan

MLK írta: 2026.02.15. 11:13
interfan írta: 2026.02.14. 07:13

- A.Stankovic vissza 25m
- Pellegrini ingyen

- A.Stankovic 25m

Frattesit 20-ért szerintem el lehetne adni. Diouf 15 minimum. Silva egész családját el kell csábítani, hogy ide akarjon jönni.
Mikhyt el kell engedni, Stankót vissza kell hozni, Calhával pedig ha lehet, hosszabbítani kell.
Silva, Barella, Zielinsky, Stankó, Massolin, Sucic, Calha kp. sor a BL mezőnyben is erősnek számítana, nemhogy a bajnokságban. Már ha marad a hét fő.

A maradék 10-ből, hoznám Akét.
A többire ha nem tesznek bele pénzt, vagy a BL-ben kell megkeresni, vagy ingyen kölcsönök, esetleg hosszabbítások lesznek.
Pl. Sommer marad elsőszámú, a Martinezért kapott kis pénzből (ha kapunk) egy cserekapusra fogja futni esetleg.
En Calhanogluval biztosan nem hosszabbitanek.
Most azt tegyuk felre, hogy "penzehes", hisz manapsag mar ki nem.
De 33 eves lesz jovore, a keret 2. legnagyobb fizetese az ove.
Hosszabbitani vele ekkora fizetessel, 35-36 eves koraig, haat szamomra orultseg....

Nem tudom Pellegrini mennyire "elorelepes" Mkhitaryanhoz kepest, en nem eppen ezen a Pellegrini vonalon mennek tovabb, de az is biztos, hogy a jovore 38 eves Mkhitaryant mar nagyon nem kellene eroltetni. Koszonjuk meg neki, es boldog "nyugdijas" eveket.

Azt kommunikaljuk, sok a 7 KP, es tobben vagyunk egyel mint kellene, mert Ausilio ugye 100X elmondta, minden posztra ketto jatekos, es ennyi, ez az o elve, ehhez ragaszkodik.
Ok, legyen igy.
Eleg a 6 KP, legyen igaza Ausilionak.
Itt a kerdes az, hogy milyen "minoseg" ez a 6 KP.
interfan

cuchu11 írta: 2026.01.27. 11:30
vaskalap írta: 2026.01.27. 10:17
interfan írta: 2026.01.27. 09:56 Ha mar eladasok...

Pedulla szerint az Inter akar 80m euros ajanlatot is kaphat a PL-bol Esposito kapcsan.

Paran ennek kapcsan kiemelik olasz forumokon, az Internek ennyiert el kellene adnia, es ebbol a penzbol csinalni egy nyari "forradalmat".
Ennyi pénzért szerintem meg lehet válni tőle.
Folyamatosan szajkózom, hogy az olasz foci jelenlegi helyzetében
nekünk tudni kell nagy összegért eladni is (pl. Onana, Lukaku, Hakimi).
Viszont azt is tudomásul kell venni, hogy csak azt lehet eladni, akiért van érdeklődés.
A szívem szakadna meg Pioért, de 80 m ajánlat esetén egy percig nem szabad gondolkozni.
Ujra felmerult ez az Esposito dolog.
Schira szerint az Arsenal megfigyeloi jelen voltak az Inter-Juventus meccsen Esposito miatt.
Schira szerint jelenleg nehez elkepzelni, hogy Espositot eladna az Inter, de a helyzet sok mindent tartogathat meg nyarig.

Calciomercato.com szerint pedig Chivu tovabbra is Bernabe leigazolasat szeretne.
A Parma 25m euro koruli osszeget ker erte.
Az Interen kivul a Juventus is akarja.
interfan

lucky0 írta: 2026.02.17. 14:36 Calhából ha tudunk nyáron ki kellene szállni. Egyre többet sérült és gyanítom ez már csak rosszabb lesz.
Egyetertek.
33 eves lesz, egyre tobbet serult, a keret 2.legtobbet kereso jatekosa, nagy butasag lenne vele hosszabbitani.
Okan ujra elmondta, Calhanoglu mekkora Galata szurkolo, alma hogy hazaterjen, es a Galata tart karokkal varja.

Nyilvan ha tavaly is max 10m euro volt az ajanlat, iden ez mar annyi sem lenne.
De ekkora fizetessel, egyre tobb serulessel, ennyi idosen a hosszabbitas hatalmas ongol lenne.
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

interfan írta: 2026.02.16. 06:40
vaskalap írta: 2026.01.27. 10:17
Ennyi pénzért szerintem meg lehet válni tőle.
Viszont azt is tudomásul kell venni, hogy csak azt lehet eladni, akiért van érdeklődés.
A szívem szakadna meg Pioért, de 80 m ajánlat esetén egy percig nem szabad gondolkozni.
Schira szerint az Arsenal megfigyeloi jelen voltak az Inter-Juventus meccsen Esposito miatt.
Schira szerint jelenleg nehez elkepzelni, hogy Espositot eladna az Inter, de a helyzet sok mindent tartogathat meg nyarig.

Calciomercato.com szerint pedig Chivu tovabbra is Bernabe leigazolasat szeretne.
Espositot nem adnám semmi pénzért. Nálam Thuram lenne a feláldozható. Most még kapnánk érte 40-50 körül. A helyére hoznék egy ingyen támadót negyediknek, olyat aki tűri a padot. Esposito vagy Bonny pedig átvehetné a francia helyét a kezdőben.
interfan

lucky0 írta: 2026.02.17. 17:05
interfan írta: 2026.02.16. 06:40

Espositot nem adnám semmi pénzért. Nálam Thuram lenne a feláldozható. Most még kapnánk érte 40-50 körül. A helyére hoznék egy ingyen támadót negyediknek, olyat aki tűri a padot. Esposito vagy Bonny pedig átvehetné a francia helyét a kezdőben.
Ezzel is egyetertek, nekem nagy kedvencem Thuram, de nalam is o menne ha kellene a penz mas posztra. (Iden sajnos joval gyengebb mint pl tavaly volt, es hat fiatalabb o sem lesz)
40m korul talan elvinne valaki, es szerintem Esposito boven megerett mar most is a kezdore.
Mondjuk nekem ez a Lewandowski, Icardi ingyen vonal annyira nem, de biztosan lehetne itt is talalni egy normalis tamadot olcson/ingyen/kolcson.
interfan

Moretto es Romano szerint megallapodtunk a fizetese ugyeben Muharemovical es ugynokevel.

Muharemovic az Inter nagy celja nyarra, Sassuolo elnoke is elmondta nemreg, hogy Ausilio regota figyeli es mindenkeppen akarja.
Sassuolo keresei jelentenek egyelore problemat, mert 35-40m korul kernek erte.
Válasz küldése