MLK írta: ↑2026.02.11. 08:55
Ha nem lesz tetemes pénz belepakolva a mercatóba, nem álmodozok klasszis kapusról, inkább még egy évet kinézek Sommernek.
A két fiatal kp-nk eladása érdekesebb téma. Diouf, ha kicsivel többet játszana, de a gól/perc mutatója maradna

jól ki lehetne szállni az üzletből.
Sucic-nál viszont nem tudom, nem értem mi van. Neki megvan a lehetősége, de semmi előrelépést nem látok. Ha ennyire nem fekszik neki a közeg, menjen csak. Stankónak legalább meglenne helye és a keret is a leigazolására.
McKennie rabruhás. Én nem szeretném itt látni, és ingyen amúgy sincs senki. Ha van rá lehetőség inkább B. Silvára menjen az a keret.
Frattesi+Diouf+Sucic - részemről mehet
B. Silva (remélem)+Stankó (elvárnám)+Massolin (...) - jöhet
Calhával én továbbra is számolok. Szerintem szerződéshosszabbítás lesz belőle.
Jövőre a Barella, Calha, Silva, Zielinski, Stankó, Massolin kp-t nagyon adnám.
Ebből egyedül Massolin a lutri. Stankó pedig új sztárpalánta.
Ha mennének az eladások, befektetés nélkül meglenne az új kp. sor (vagyis Silva igazolása, és Calha hosszabbítása).
Dumfries posztját sokkal nehezzebb kérdésnek látom. Pénzt nem fogunk látni az eladásából. Élő szerződése van, viszont azt a szintet amit ő tud (vagy tudott) pótolni nem tudjuk. Egyébként meg akar-e teljes gőzerővel játszani, ha felépül?
Egyelőre LH játszon, amennyit csak lehet, aztán elválik itt mi lesz.
A védelembe és a kapusposztra kellene pénzt bepakolni. Eladásból itt egyedül Martinezért lehet valami kis pénzt várni.
Remek osszefoglalo, es szerintem jol latod a helyzetet.
En annyiban gondolom ezt maskeppen, hogy pl egy Vicario meglehet.
Spurs szabadulna tole, 15-20m eurot kernek, ennyit osszetudunk szedni eladasokbol.
Na meg amit en maskeppen latok, az Calhanoglu.
Menni akar evek ota, 32 eves, nem tudom szabadna e hosszabbitani vele a keret 2.legmagasabb fizetesevel.
Persze nyilvan 5-10m euronal tobbet erte nem kapnank, tavaly is kiderult 8m eurot ajanlott a Galata, es ennyi.
De egy olyan jatekost itt tartani, aki folyamatosan menni akar, aki a 2.legtobbet keresi, es aki 32 eves, haaat nem tudom szabad e.
KP kerdes valoban erdekes.
Massolin mar hivatalos, es allitolag Pellegrini is johet.
Na ez 2 uj ember.
De ugye ott van az "alomigazolas" Silva, es a szinten ingyen alternativak mint Goretzka, McKennie, Kessie.
Silva szerintem sajnos szamunkra nem sok realitas...
Tegyuk fel meglenne meg valaki, akkor ugymond van 3 uj KP ingyen.
A.Stankovic nem tudom visszaakar e jonni hozzank, latjuk az apja is arrol beszel, nem tudja merre fogja folytatni...
En nem zarom ki, hogy ha o igy folytatja, elviszi egy Chelsea, Spurs 40m-ert, es abbol kapunk egy 15m korul.
Sucic kapcsan ha eladasra kerulne szinten akorul kaphatnank, es esetleg Diouf.
Ez lenne egy 40-50m, azert abbol lehetne nezelodni.
Dumfries story es a jobb WB sem egyszeru.
Ahogy a KH posztra is kellene valaki, es nem ilyen Ausilio zseni Muharemovic.