kiscivis írta:Cavani egy nulla. Elbőgöm magam ha leigazoljuk.
Én sem különben.
Nem Inter szintű játékos, 5. csatárnak meg túl drága.
Tevez kellene ide (vagy Cassano)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Ropi Robinho?Na ne...Szinészből elég egy a kuzinoknál.DaNi írta:Szerintem Mou tudná kezelni RobinhotDe azért a legjobban Cassanonak örülnék
Tényleg? Azért mert néhány napja nem csinált cirkuszt? Véleményem szerint eljátszotta az Inter bizalmát. Örökre! Lehet, hogy maradni fog, de sokak szemében végleg elásta magát.Adriano92 írta:Balotelli meg maradhatna is, mostmár azért visszavett a nagyképű viselkedéséből.
Kis-Kis írta:E mellett még egy olyan hírt olvastam, hogy bejelentkeztünk Joe Cole játékjogáért. Szerintem jó lenne, kicsit sérülékeny, de hátha nem lesz vele gond. Amúgy ha nem hozzánk, akkor lehet hogy a Milanba igazol.
Tommy írta:Cassano egy zseni.
Cavani egy középszerű játékos, a Palermo kb a szintje.
Pontosan melyik sérülésére gondolsz? Volt neki pár.R9. írta:joe cole a sérülése óta egy kalap szar
Esti Kornél írta:A 18 milliós hír igaz Kolarovért, higgyétek el, megér annyit, a vb-n csak felfelé mehet az ára és télen a Real Madrid ennyit adott is volna érte. Felmerült olyan hír is, hogy 25 millióért vinné az Inter Kolarovot és Ledesmát, kicsit kevésnek érzem, pár millió még mehetne rá.
Esti Kornél írta: Én nem nagyon ismerem Muntarit, a tuskósága mellett mennyire jó játékos?
Esti Kornél írta: Én nem nagyon ismerem Muntarit, a tuskósága mellett mennyire jó játékos?
benito92 írta:Én nem követem az angol bajnokságot, néha néha kínzom magam 1-1 meccsel ha épp nagyon nincs jobb dolgom, úgyhogy nem tudok Cole-ról érdemben nyilatkozni ,mit tudna ő hozzátenni a csapathoz?
Gerrardból elég volt annyi amennyit ma láttam tőle, most néztem bele liverpool cselszkibe és gólpasszt gyönyörűen ad, csak sajnos rossz kapu elé.
DSanton39 írta:a Real nem mérvadó, ott más a mérce, az akkori Roma nagycsapat volt csak balhés viselkedése miatt nem játszik még ott. Eto'o helyett simán el tudnám képzelni nálunk, a szélső támadó szerepkör feküdne neki.
Marco írta:Hát nem egy eszes spíler Muntari, és ez a szezonja egyszerűen pocsék volt bár az utobbó hetekben elfogadhatót nyújt. Tavalyi szezonja nem volt rossz, és minden meccsen hajt, küzd. Itt a forumon nem a legnépszerűbb játékos. Ha a tavalyi formáját hozná sztem erősítés lenne nektek.
Campione írta:Esti Kornél írta:A 18 milliós hír igaz Kolarovért, higgyétek el, megér annyit, a vb-n csak felfelé mehet az ára és télen a Real Madrid ennyit adott is volna érte. Felmerült olyan hír is, hogy 25 millióért vinné az Inter Kolarovot és Ledesmát, kicsit kevésnek érzem, pár millió még mehetne rá.
Nem az a kérdés, hogy ér-e annyit. Pontosabban nem kérdés. A kérdés az, hogy ennyiért szüksége van-e a csapatnak rá, illetve milyen poszton.
Korábban egyszer már kifejtettem, hogy örülnék ha a Madrid vinné el 25-ért, mi meg egy év múlva megszereznénk 5-ért, mert nem vált be. Mindenki jól járna. Lazio, Inter, és végül Kolarov is. Na jó a Madrid annyira nem, de ők már megszokhatták ezt.Esti Kornél írta: Én nem nagyon ismerem Muntarit, a tuskósága mellett mennyire jó játékos?
Tavaly még egy másik Muntari játszott nálunk illetve előtte a Portsmouthban. Egy technikás hajtós, hasznos játékos volt. Idén lehet, hogy rekordot akart dönteni a beszedett lapok tekintetében, ezért lett hülye.
Amúgy Te nem a Denevér Szálló Lakosa vagy?
Cupi írta:Esti Kornél írta: Én nem nagyon ismerem Muntarit, a tuskósága mellett mennyire jó játékos?
Ilyet is tud Muntari
http://www.youtube.com/watch?v=zSk-TkJAtZs
Mondjuk ez engem is meglepett annó Tavalyi szezonban még egész jó volt, de idén.... bebizonyosodott, hogy sajna az agya helyén max egy mogyoró van
Persze ha azt nyújtaná Nálatok amit itt az első szezonjában akkor rmég jól is járhatnátok vele
DaNi írta:Nekem semmi bajom sincs MuntarivalSzeretem a hajtós, favágós játékosokat
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=GU35rIXJ2FQ
Qadriano írta:Kornél! Muntariról még egy kis ízelítőt... Nem szép dolog tőlem de ez igencsak megmosolyogtat, persze élőben inkább sírtam h ilyen játékosnak helye van a csapatban, de ettől függetlenül a tavalyi szezonja igen jóra sikeredett, amint az előző videón is látszott.
Na de az idei "teljesítményét" inkább ez jellemzi: http://www.youtube.com/watch?v=bOXDqeos ... re=related
Amúgy tőled mint belsőstől kérdezném h mit gondolsz Cruzról? Nem igazán láttam őt játszani. Mit nyújtott ebben az idényben?
Esti Kornél írta:De, az vagyok, ismerjük egymást?![]()
Na és akkor mi van? Cole nem kell, de Gerrard erősítés lenne. Tudom nem mindenki Zanetti meg Maldini, de a mai focisták sokkal jobb erőnlétbe vannak mint pl. 10 éve, egy mai topjátékos simán tud 35 éves koráig a zeniten játszani. Ha Gerrardot tudjuk hozni és jönne, akkor jöjjön.benito92 írta:Meg persze azt se felejtsük hogy Cole idén lesz 29, Gerrard 30.
Komax írta:Na és akkor mi van? Cole nem kell, de Gerrard erősítés lenne. Tudom nem mindenki Zanetti meg Maldini, de a mai focisták sokkal jobb erőnlétbe vannak mint pl. 10 éve, egy mai topjátékos simán tud 35 éves koráig a zeniten játszani. Ha Gerrardot tudjuk hozni és jönne, akkor jöjjön.benito92 írta:Meg persze azt se felejtsük hogy Cole idén lesz 29, Gerrard 30.
erixs írta:A cikk továbbá kitér Quaresma távozására is, ô valószínüleg a török Besiktas csapatába igazol nyáron.
Inkább Tevez, mint Cassano!!!!!erixs írta:A Sportmediaset szerint, ha a Manchester City-nek sikerül megszereznie Fernando Torrest, akkor Carlos Tévez-t elengedik, ugyanis többször jelezte, hogy nem érzi jól magát a City-ben. A hír azért fontos, mert a Barcelona mellett mi is versenyben lennénk Tévez leigazolását illetően..
Így van! és ilyen-olyan okból mindig kritizálja aktuális edzőjét.kiscivis írta:Tevez akinek kb 4 év alatt nem sikerült rendesen megtanulnia angolul, és aki nem is olyan rég még a vb utáni visszavonulását emlegette. Jó játékos, sokat fut és küzd a pályán, de rengeteg akció hal el amiatt mert elönzőzi.