Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: mike »

kiscivis írta:Cavani egy nulla. Elbőgöm magam ha leigazoljuk.

Én sem különben.
Nem Inter szintű játékos, 5. csatárnak meg túl drága.
Tevez kellene ide (vagy Cassano) :)
Nazionale

Hozzászólás Szerző: Nazionale »

Bastos jó lenne , Aguero pedig csak fölösleg a 4 csarár mellett
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

DaNi írta:Szerintem Mou tudná kezelni Robinhot :!: De azért a legjobban Cassanonak örülnék :mrgreen:
Ropi Robinho?Na ne...Szinészből elég egy a kuzinoknál.
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Szerintem aki távozhatna a csapatból:
Quaresma
Mancini
Krhin
Suazo

Balotelli meg maradhatna is, mostmár azért visszavett a nagyképű viselkedéséből. Jimenez is jó játékos, csak nem sokat játszatták tavaly.
Abban igazad lehet, hogy Mariga tényleg jó cserének, meg igaz egész jól játszik, fel tudja venni a ritmust,de Krhin akkor is távozhatna. :roll: szerintem :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Adriano92 2010.05.06. 18:04-kor.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Mariga? Most jött, nem hinném h el akarnák küldeni meg ne is cserének tökéletes van benne potenciál bármi lehet belőle.
Krhin? Tehetség nem kellene elküldeni max kölcsönbe menjen.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Bocsi,de én Cassanotól nem vagyok elájulva!! :lol:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Adriano92 írta:Balotelli meg maradhatna is, mostmár azért visszavett a nagyképű viselkedéséből.
Tényleg? Azért mert néhány napja nem csinált cirkuszt? Véleményem szerint eljátszotta az Inter bizalmát. Örökre! Lehet, hogy maradni fog, de sokak szemében végleg elásta magát.

FORZA INTER!!!
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Amúgy Jimenez szerintem tökéletes Sneijder pótlására, én első évében nagyon megszerettem, ért a labdához, és azon a néhány meccsen képes jó teljesítményt nyújtani, ha érzi a bizalmat.
Bár csodálkoznék ha megtartanánk a kölcsönök után, de mindenesetre szerintem jobban pótolná Sneijdert bárkinél a mostani keretből.
Kreff

Hozzászólás Szerző: Kreff »

Sztem Jimenez is biztosan le akar lépni, korábban is a kevés játéklehetőség miatt panaszkodott, mielőtt kölcsön lett adva, nem hiszem h ezek után ismét vállalná az epizodista szerepét. :D Egyébként a Parmának opciós joga van rá nyáron (Jimenez a Mariga-üzlet részeként ment Parmába) és Mourinho láthatóan eddig sem ragaszkodott hozzá. :P
Kreff

kiscivis írta:Cavani egy nulla. Elbőgöm magam ha leigazoljuk.

detto :D

Kjaer-t kéne a Palermoból leigazolni, manapság sztem az egyik legtehetségesebb (és legkeresettebb) középhátvéd a világon.
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Hát azért elég merész dolog kijelenteni ilyet h egy nulla. Szvsz Palermo egyik legjobbja Miccolival meg Kjaerral együtt, 23 éves még csak. Előbb igazolnám le őt mint a sokat emlegetett majom Cassanot.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Szíved joga, de képességek és csapatjáték alapján sértő Cassano-ra nézve, h egyáltalán egy lapon említed vele a kis fogszabist.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Cassano egy zseni.

Cavani egy középszerű játékos, a Palermo kb a szintje.
kiscivis

Pletykaszinten felmerült, h ha nem sikerül új szerződést tető alá hozni, akkor Joe Cole nálunk, esetleg a város gyengébbik oldalán köthet ki.

Emellett nyáron Khrin is nagoyn kelendő lehet. A Napoli mellett a Palermo is szeretné. Kölcsönbe mehet, had edződjön egy kicsit.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Lazio chairman Claudio Lotito is ready to sell his left-back Aleksander Kolarov in the summer for 18 million Euros. As recently reported, the Serbia international is mainly tracked by Inter Milan.

Sok aza 18 millió bármennyire is kedvelem Kolarovot.

If Jose' Mourinho will leave at the end of the season as recently rumoured, Inter Milan boss Massimo Moratti will try to replace him with either England manager Fabio Capello or Catania's Sinisa Mihajlovic.

Mennek a pletykálgatások ezerrel, jólenne már biztosra tudni hogy mit akar Hozé.
kiscivis

Nincs rá akkora szükség, h ennyi pénzt áldozzunk rá. Max egy 10es, de még azt is sokallom.
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Kolarov érkezése egyre biztosabb, viszont valószínűleg odaadjuk cserébe Balotellit. Ez elsőre nem hangzik olyan jó üzletnek, de Balotelli távozása csak ideiglenes lenne, mert kölcsönbe szeretné megszerezni a Lazio.
E mellett még egy olyan hírt olvastam, hogy bejelentkeztünk Joe Cole játékjogáért. Szerintem jó lenne, kicsit sérülékeny, de hátha nem lesz vele gond. Amúgy ha nem hozzánk, akkor lehet hogy a Milanba igazol.
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Kis-Kis írta:E mellett még egy olyan hírt olvastam, hogy bejelentkeztünk Joe Cole játékjogáért. Szerintem jó lenne, kicsit sérülékeny, de hátha nem lesz vele gond. Amúgy ha nem hozzánk, akkor lehet hogy a Milanba igazol.

Ja, Szén Janiról én is olvastam. Kifejezetten jó "vásár" lenne. Bár tud a szélen is játszani, azt mondják, hogy az igazi pozíciója trequartista lenne, csak Albionban nem játszatnak ilyet. Nálunk jól el lenne a szélen, és Wesnek lenne egy minőségi helyettese.
Attól nem félek, hogy Milanhoz menne. Oda még túl fiatal.
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Tommy írta:Cassano egy zseni.

Cavani egy középszerű játékos, a Palermo kb a szintje.

Asszem te írtad korábban, h Miccoli nem nagy durranás, mert nagy csapatban még nem bizonyított. Nos, Cassano sem bizonyított még nagy csapatban, egyedüli nagy csapat eddig ahol volt az a Real(az akkori Romát nem tartom nagy csapatnak), ott elég szépen lebőgött, igaz ezt sok, amúgy jó játékos elmondhatja magáról. Persze lehet h leigazoljuk és gólkirály lesz, akkor kiscivist és téged meghívlak egy sörre :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

a Real nem mérvadó, ott más a mérce, az akkori Roma nagycsapat volt csak balhés viselkedése miatt nem játszik még ott. Eto'o helyett simán el tudnám képzelni nálunk, a szélső támadó szerepkör feküdne neki.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

joe cole a sérülése óta egy kalap szar
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

.
Campione

R9. írta:joe cole a sérülése óta egy kalap szar
Pontosan melyik sérülésére gondolsz? Volt neki pár. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

1,5 - 2 éve mikor kihagyott majdnem 1 évet
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Balo a Lazióban? Ezt nem tudom elképzelni és nem is örülnék neki, akármennyi is van benne.
A 18 milliós hír igaz Kolarovért, higgyétek el, megér annyit, a vb-n csak felfelé mehet az ára és télen a Real Madrid ennyit adott is volna érte. Felmerült olyan hír is, hogy 25 millióért vinné az Inter Kolarovot és Ledesmát, kicsit kevésnek érzem, pár millió még mehetne rá.
Az is felmerült, hogy Kolarovért cserébe érkezne a Lazióba Muntari és Santon, utóbbit elképzelhetetlennek tartom, előbbinek még lehet realitása. Én nem nagyon ismerem Muntarit, a tuskósága mellett mennyire jó játékos?
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Hát nem egy eszes spíler Muntari, és ez a szezonja egyszerűen pocsék volt bár az utobbó hetekben elfogadhatót nyújt. Tavalyi szezonja nem volt rossz, és minden meccsen hajt, küzd. Itt a forumon nem a legnépszerűbb játékos :D. Ha a tavalyi formáját hozná sztem erősítés lenne nektek.
Campione

Esti Kornél írta:A 18 milliós hír igaz Kolarovért, higgyétek el, megér annyit, a vb-n csak felfelé mehet az ára és télen a Real Madrid ennyit adott is volna érte. Felmerült olyan hír is, hogy 25 millióért vinné az Inter Kolarovot és Ledesmát, kicsit kevésnek érzem, pár millió még mehetne rá.

Nem az a kérdés, hogy ér-e annyit. Pontosabban nem kérdés. A kérdés az, hogy ennyiért szüksége van-e a csapatnak rá, illetve milyen poszton.
Korábban egyszer már kifejtettem, hogy örülnék ha a Madrid vinné el 25-ért, mi meg egy év múlva megszereznénk 5-ért, mert nem vált be. Mindenki jól járna. Lazio, Inter, és végül Kolarov is. :) Na jó a Madrid annyira nem, de ők már megszokhatták ezt.

Esti Kornél írta: Én nem nagyon ismerem Muntarit, a tuskósága mellett mennyire jó játékos?

Tavaly még egy másik Muntari játszott nálunk illetve előtte a Portsmouthban. Egy technikás hajtós, hasznos játékos volt. Idén lehet, hogy rekordot akart dönteni a beszedett lapok tekintetében, ezért lett hülye.

Amúgy Te nem a Denevér Szálló Lakosa vagy? :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Esti Kornél írta: Én nem nagyon ismerem Muntarit, a tuskósága mellett mennyire jó játékos?

Ilyet is tud Muntari :)

http://www.youtube.com/watch?v=zSk-TkJAtZs

Mondjuk ez engem is meglepett annó :) Tavalyi szezonban még egész jó volt, de idén.... :evil: bebizonyosodott, hogy sajna az agya helyén max egy mogyoró van
Persze ha azt nyújtaná Nálatok amit itt az első szezonjában akkor rmég jól is járhatnátok vele
benito92

Én nem követem az angol bajnokságot, néha néha kínzom magam 1-1 meccsel ha épp nagyon nincs jobb dolgom, úgyhogy nem tudok Cole-ról érdemben nyilatkozni ,mit tudna ő hozzátenni a csapathoz?

Gerrardból elég volt annyi amennyit ma láttam tőle, most néztem bele liverpool cselszkibe és gólpasszt gyönyörűen ad, csak sajnos rossz kapu elé.
kiscivis

benito92 írta:Én nem követem az angol bajnokságot, néha néha kínzom magam 1-1 meccsel ha épp nagyon nincs jobb dolgom, úgyhogy nem tudok Cole-ról érdemben nyilatkozni ,mit tudna ő hozzátenni a csapathoz?

Gerrardból elég volt annyi amennyit ma láttam tőle, most néztem bele liverpool cselszkibe és gólpasszt gyönyörűen ad, csak sajnos rossz kapu elé.

Na mondjuk Gerrardot azt hiszem nem egy meccsből kell megítélni, mindenki tudja, h mekkora klasszis. Emellett Cole jelen állapotában nem sokat lendítene a csapaton sztem. 3-4 éve viszont nagy előrelépés lett volna.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Nekem semmi bajom sincs Muntarival :!: Szeretem a hajtós, favágós játékosokat :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=GU35rIXJ2FQ
benito92

Nem kétlem hogy Gerrard klasszis, ha elnézem csak az idei mérlegét, 46 meccs 12 gól + mezőnymunka, nincs miről beszélni, csak aza gondom vele is ami Cole-al, mégpedig hogy angliában nevelkedett, angol bajnokság fekszik neki. Nagy kérdőjel hogy egy a brit stílustól merőben eltérő Olasz bajnokságban mennyire tudna érvényesülni. Meg persze azt se felejtsük hogy Cole idén lesz 29, Gerrard 30.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

DSanton39 írta:a Real nem mérvadó, ott más a mérce, az akkori Roma nagycsapat volt csak balhés viselkedése miatt nem játszik még ott. Eto'o helyett simán el tudnám képzelni nálunk, a szélső támadó szerepkör feküdne neki.

Cassano jó támadó, jól cselez és lő..de hogy Eto'o mezőnymunkájának a 10%-át se tudná nyújtani az is biztos...
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

Kornél! Muntariról még egy kis ízelítőt... Nem szép dolog tőlem de ez igencsak megmosolyogtat, persze élőben inkább sírtam h ilyen játékosnak helye van a csapatban, de ettől függetlenül a tavalyi szezonja igen jóra sikeredett, amint az előző videón is látszott.
Na de az idei "teljesítményét" inkább ez jellemzi :lol: : http://www.youtube.com/watch?v=bOXDqeos ... re=related
Amúgy tőled mint belsőstől kérdezném h mit gondolsz Cruzról? Nem igazán láttam őt játszani. Mit nyújtott ebben az idényben?
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Marco írta:Hát nem egy eszes spíler Muntari, és ez a szezonja egyszerűen pocsék volt bár az utobbó hetekben elfogadhatót nyújt. Tavalyi szezonja nem volt rossz, és minden meccsen hajt, küzd. Itt a forumon nem a legnépszerűbb játékos. Ha a tavalyi formáját hozná sztem erősítés lenne nektek.

Hajt és küzd, ezzel én elégedett is lennék, bár ezt Hitzlsperger is megteszi szegény ha pályára lép néha.

Campione írta:
Esti Kornél írta:A 18 milliós hír igaz Kolarovért, higgyétek el, megér annyit, a vb-n csak felfelé mehet az ára és télen a Real Madrid ennyit adott is volna érte. Felmerült olyan hír is, hogy 25 millióért vinné az Inter Kolarovot és Ledesmát, kicsit kevésnek érzem, pár millió még mehetne rá.

Nem az a kérdés, hogy ér-e annyit. Pontosabban nem kérdés. A kérdés az, hogy ennyiért szüksége van-e a csapatnak rá, illetve milyen poszton.
Korábban egyszer már kifejtettem, hogy örülnék ha a Madrid vinné el 25-ért, mi meg egy év múlva megszereznénk 5-ért, mert nem vált be. Mindenki jól járna. Lazio, Inter, és végül Kolarov is. Na jó a Madrid annyira nem, de ők már megszokhatták ezt.

Tavaly még egy másik Muntari játszott nálunk illetve előtte a Portsmouthban. Egy technikás hajtós, hasznos játékos volt. Idén lehet, hogy rekordot akart dönteni a beszedett lapok tekintetében, ezért lett hülye.

Amúgy Te nem a Denevér Szálló Lakosa vagy?

De, az vagyok, ismerjük egymást? :)

Cupi írta:

Ilyet is tud Muntari

http://www.youtube.com/watch?v=zSk-TkJAtZs

Mondjuk ez engem is meglepett annó Tavalyi szezonban még egész jó volt, de idén.... bebizonyosodott, hogy sajna az agya helyén max egy mogyoró van
Persze ha azt nyújtaná Nálatok amit itt az első szezonjában akkor rmég jól is járhatnátok vele

Nem kérdés, ez gyönyörű, 3 meccsekként megtehetné Rómában is.

DaNi írta:Nekem semmi bajom sincs Muntarival :!: Szeretem a hajtós, favágós játékosokat :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=GU35rIXJ2FQ

No, ez nagyon szép összeállítás, ha erre képes lenne, akkor rajtam nem múlna a Kolarov-ügyletbe a bevonása.

Qadriano írta:Kornél! Muntariról még egy kis ízelítőt... Nem szép dolog tőlem de ez igencsak megmosolyogtat, persze élőben inkább sírtam h ilyen játékosnak helye van a csapatban, de ettől függetlenül a tavalyi szezonja igen jóra sikeredett, amint az előző videón is látszott.
Na de az idei "teljesítményét" inkább ez jellemzi: http://www.youtube.com/watch?v=bOXDqeos ... re=related
Amúgy tőled mint belsőstől kérdezném h mit gondolsz Cruzról? Nem igazán láttam őt játszani. Mit nyújtott ebben az idényben?

Sajnos nem sok jót. Nagyon örültem hogy Rómába került, főleg hogy ingyen, de csalódtam benne. Persze 35 éves, csodát nem lehetett tőle várni, de a második legtöbbet keresi a csapatban, ezzel együtt szinte folyamatosan sérült és ha be is áll, egy kezemen meg tudom számolni, hány értékelhető meccse, momentuma volt. Az a kevés gólja azt hiszem 4 pontot hozott, rögtön a szezon elején a Chievo elleni duplája 3 pontot, illetve a Catania elleni egyenlítő gólja 1 pontot. Kevés, nyilván nem csak az ő kritikája, hanem a csapaté is, de például Floccari fele annyi idő alatt háromszor annyi gólt lőtt mint ő, igaz, Floc mindig kezdő és alig sérült.
Summa summarum, szinte biztos hogy elmegy a nyáron és a szomorú az, hogy nem fog hiányozni. Nyilván jobb mint Makinwa és Inzaghi, de nem ez a mérce.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Sajnálnám Muntarit, mert mikor formában van, és az agya is működik, akkor amolyan Essien lightként szántja fel a pályát. És néha olyan labdákat ad, hogy csak nézek. Ebben a szezonban talán a Milan ellen játszott jól (kapott 1 sárgát ugyan, de a 2. félidőt hiba nélkül, hasznosan játszotta végig), ezen kívül minden meccsen buta szabálytalanságokat követ el, és sokszor könnyelműen elszórja a labdákat.

Crúz pedig az a fajta center, aki egyáltalán nem illik a Lazio játékába. Ezen kívül szerintem kiégett szegény, már tavaly sem mentünk vele semmire egész évben. Pedig egy jó Crúz nagy segítség lenne az olyan meccseken mikor 10 emberből álló védelmeket kell feltörni.
Campione

Esti Kornél írta:De, az vagyok, ismerjük egymást? :)

Nem ismerjük, csak az NST-ről ismerős volt a név :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

benito92 írta:Meg persze azt se felejtsük hogy Cole idén lesz 29, Gerrard 30.
Na és akkor mi van? Cole nem kell, de Gerrard erősítés lenne. Tudom nem mindenki Zanetti meg Maldini, de a mai focisták sokkal jobb erőnlétbe vannak mint pl. 10 éve, egy mai topjátékos simán tud 35 éves koráig a zeniten játszani. Ha Gerrardot tudjuk hozni és jönne, akkor jöjjön. ;)
benito92

Komax írta:
benito92 írta:Meg persze azt se felejtsük hogy Cole idén lesz 29, Gerrard 30.
Na és akkor mi van? Cole nem kell, de Gerrard erősítés lenne. Tudom nem mindenki Zanetti meg Maldini, de a mai focisták sokkal jobb erőnlétbe vannak mint pl. 10 éve, egy mai topjátékos simán tud 35 éves koráig a zeniten játszani. Ha Gerrardot tudjuk hozni és jönne, akkor jöjjön. ;)

Semmi, ha jön akkor mutassa meg mit tud itt is, és visszaszívok minden kritikus megjegyzést :)
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Valami fiatalt szeretnék, vagy Cassanot. :)
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Vágner Love :)
Kajla

Hozzászólás Szerző: Kajla »

.
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

A Sportmediaset szerint, ha a Manchester City-nek sikerül megszereznie Fernando Torrest, akkor Carlos Tévez-t elengedik, ugyanis többször jelezte, hogy nem érzi jól magát a City-ben. A hír azért fontos, mert a Barcelona mellett mi is versenyben lennénk Tévez leigazolását illetően..
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

erixs írta:A cikk továbbá kitér Quaresma távozására is, ô valószínüleg a török Besiktas csapatába igazol nyáron.

Előrehaladott tárgyalások folynak az Inter és Besiktas közt, de tegnap már a Sporting Lisszabon is bejelentkezett érte.
Quresmával kapcsolatos hír még, hogy elég nagy esélye van a bekerülnie portugál VB keretbe - ezt Quieroz nyilatkozta.
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Igazat adok D Santon 39- nek kicsit tényleg olaszosodhatnánk, mert azért az, hogy 1 olasz középpályásunk sincs azért tényleg kezd frusztráló lenni ! :? Am. Miguel Veloso, Agüero- jó lenne megszerezni!!
Kreff

Sztem Montolivo manapság az egyik, ha nem a legjobb olasz középpályás, őérte fél Európa versenyben lehet a nyáron és sztem egyértelmű erősítés lenne és illene is a csapat játékába.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Mondjuk, ha Mourinho elmegy, akkor Capello, - akit mostanság emlegetnek az Interrel kapcsolatban - nagyon is jó lenne helyette. Nagyon jó edző és szerintem jól is igazol(na). Akár egy két angolt, vagy Cassanot is elhozhatná. Szerintem minőségileg nem lenne visszalépés, nem úgy mint egyik másik jelölt, akik még nem nagyon bizonyítottak és főleg nem nagy csapatoknál.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

erixs írta:A Sportmediaset szerint, ha a Manchester City-nek sikerül megszereznie Fernando Torrest, akkor Carlos Tévez-t elengedik, ugyanis többször jelezte, hogy nem érzi jól magát a City-ben. A hír azért fontos, mert a Barcelona mellett mi is versenyben lennénk Tévez leigazolását illetően..
Inkább Tevez, mint Cassano!!!!! ;)
kiscivis

Tevez akinek kb 4 év alatt nem sikerült rendesen megtanulnia angolul, és aki nem is olyan rég még a vb utáni visszavonulását emlegette. Jó játékos, sokat fut és küzd a pályán, de rengeteg akció hal el amiatt mert elönzőzi.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

kiscivis írta:Tevez akinek kb 4 év alatt nem sikerült rendesen megtanulnia angolul, és aki nem is olyan rég még a vb utáni visszavonulását emlegette. Jó játékos, sokat fut és küzd a pályán, de rengeteg akció hal el amiatt mert elönzőzi.
Így van! és ilyen-olyan okból mindig kritizálja aktuális edzőjét.
Válasz küldése