horas írta:Szerinem Skrtel elég megbízható és bizonyított legmagasabb szinten is.
Cordoba 33 évesen is klasszissokkal jobb nála.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
horas írta:Szerinem Skrtel elég megbízható és bizonyított legmagasabb szinten is.
erixs írta:horas írta:Szerinem Skrtel elég megbízható és bizonyított legmagasabb szinten is.
Na ne viccelj.. Skretel egy fogalmatlan tuskó, akinek kb. annyi esze van mint egy döglött csirkének.. nem is értem, ezt hogy gondolhatod komolyan.. Skretel még arra se' méltó, hogy Balotelli cipőjét pucolja. Ne vicceljünk már.
Cordoba még 33 évesen is klasszissokkal jobb nála.
bazsi írta:csatárok: milito, eto'o, balotelli, pandev, arnautovic
hazafi írta:Szevasztok 6 éve vagyok Interes, mégis ez az első hozzászólásom. Hogy felvessek egy érdekes dolgot, már az elején, ha Mou távozik( rem nem) akkor én Slaven Bilic-t tudnám elképzelni ezdőként. Fiatal, sztem tudná motiválni a srácokat. + A horvát válogatottal is ért el nagy dolgokat, és a fizetése se lenne rohadtul sok. Egyébként ha nem középső védőnek én Naldo-t el tudnám képzelni, bal oldalra meg akár Özil-nek is örülnék. Forza Inter!!
DaNi írta:Szerintem Mihajlović se lenne rosszJól összekapta a Cataniat is ,már dolgozott segéd edzőként az Interben és már rég Olaszországban él
horas írta:erixs írta:horas írta:Szerinem Skrtel elég megbízható és bizonyított legmagasabb szinten is.
Na ne viccelj.. Skretel egy fogalmatlan tuskó, akinek kb. annyi esze van mint egy döglött csirkének.. nem is értem, ezt hogy gondolhatod komolyan.. Skretel még arra se' méltó, hogy Balotelli cipőjét pucolja. Ne vicceljünk már.
Cordoba még 33 évesen is klasszissokkal jobb nála.
Skrtel lehet,hogy egy tuskó,de jó középhátvéd.Nem magyarázod meg,hogy nem az,de nem ragszkododm hozzá,egy megbízható magasabb fiatlabb középhátvéd re gondolok,nálam lehetne akár ő is.
Córdoba nem jobb 33 évesen,amúgy idén kb 15 meccset játszott végig
a több mint 50-ből.
Amúgy a csapat ikonja Materazzi mi ha nem a futball társadalom egyik legvisszataszítóbb alattomos,tapló,sudri,bunkó,parasztja?Ha már annyira igényesek lettünk a játékosok morális és szellemi szintjére...
Riky11 írta:Tudom hogy SH az SH de ez akkoris bizarr..
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... um=twitter
Qadriano írta:De ugyanakkor olyan dolgot vitt véghez két év alatt ami majd 50 éve senkinek sem sikerült
Ha elmegy: jött, látott, győzött!
horas írta:Mondta,hogy nem ragaszkodom Skrtel-hez csak szerintem egy emgbízható bízonyított játékos és hasonló testalakatú játékosban gondlkodom.Agger szerintem is jobb de egy vagyon lenne leigazolni,Skrtel annyival nem rosszab mint amennyivel szerintem olcsobban meglehetne szerezni.
Te nézel argentín bajnokikat?Az a bajnokság a spanyol másodosztály szintjével vetekedik kb.Paletta nem zavar,hogy őt abból a Liverpool-ból zavarták haza amiben Skrtel stabil tag és neked a szlovák szar Paletta meg jó?
Aki a Premier League-ben egy nagy csapatban jó az nem kell a fis-fos argentín bajnokságban meg mennyivel jobb játékosook vannnak,szerinted....nem azt mondom,hogy nem jöhet be,de azért gondolkodjál már el ezen egy kicsit...
Skrtel bízonyított már a BL-ben és Premier LEgaue-ben,nem egy klasszis védő de szerintem erősítés lenne,az ő ajánló levele sokkal sokkal jobb objektíve nem csak az én véleményem mint az argentín bajnoksgban jól játszók vagy egy pofás szezont maguk mögött tudó Bonucci Ranocchia párosnak.
horas írta:Amúgy a csapat ikonja Materazzi mi ha nem a futball társadalom egyik legvisszataszítóbb alattomos,tapló,sudri,bunkó,parasztja?Ha már annyira igényesek lettünk a játékosok morális és szellemi szintjére...
Atosz írta:Ilyen keretet:
Kapusok: Cesar, Castellazzi, Belec
Védők: Lucio, Samuel, Criscito, Materazzi, Chivu, Santon, Maicon, Zanetti
Középpályások: Cambiasso, Motta, Fabregas, Stankovic, Mariga, Sneijder, Coutinho
Csatárok: Milito, Eto'o, Pandev, Balotelli, Hazard
Hazardra nyilván mint szélsőként gondoltam, szélső csatárként.
Nálam ők hárman lennének a mercato fő célpontjai: Criscito, Fabregas és Hazard.
Castellazzi ugye már itt van. Coutinhoért meg nem hasad meg a szívem, ha nem jön, Hernanest szívesebben látnám Brazíliából.
erixs írta:Fabregas a Barcába fog menni.
Ebben teljesen egyetértünk. Rengetegen vannak, akik tévedhetetlen, őrült nagy szakértőnek érzik magukat, ami általában rendkívül megmosolyogtató, de olykor hihetetlenül szánalmas.Tommy írta::)
Megmosolyogtató azért itt néhány hozzászólás..
sorger=giallo írta:Ebben teljesen egyetértünk. Rengetegen vannak, akik tévedhetetlen, őrült nagy szakértőnek érzik magukat, ami általában rendkívül megmosolyogtató, de olykor hihetetlenül szánalmas.Tommy írta::)
FORZA INTER!!!
Dris írta:Kreff írta:Sztem egyáltalán nem biztos h nekünk szélsőt kéne vennünk, hiszen gyakorlatilag nem alkalmazzuk a pályán ezt a posztot. Meg aztán elég is megnézni h az utóbbi években h jártak nálunk a szélsők...
én úgy vettem észre hogy eto'o a jobb oldalon rohangál egész meccs alatt.
vagy innen indul befelé...
horas írta:Samuel és Lucio közül szerintem csak az egyikőjüknek kellene játszaniuk mind ketten jövőre 33 évesek lesznek.
Campione írta:horas írta:Samuel és Lucio közül szerintem csak az egyikőjüknek kellene játszaniuk mind ketten jövőre 33 évesek lesznek.
És? Idén meg 32 évesek, azaz nem fiatalok. És hogyan teljesítenek? Nem szarul. Azt szintén ne feledd, hogy a kapus után a centerbekk poszton lehet legtovább (jól) játszani. Amondó vagyok, hogy amíg jók, addig maradjanak kezdőként, ha van jobb, akkor meg legyen az.
DaNi írta:erixs írta:Fabregas a Barcába fog menni.
Bár nemtom ,hogy hol fog játszani![]()
-------Iniesta--Xavi--Fabregas
Messi----------Villa------------Pedro
Azért itt nemtom ki fog védekezni, de az biztos ,hogy a támadással nem lesz gond
Süti írta:Ha José a szezon végén menni szeretne, akkor búcsúzzon szépen, egy BL sikerrel.![]()
Ha menni akar, akkor nincs mit tenni.
Én megértem, ez nem az ő bajnoksága.
sorger=giallo írta:Ebben teljesen egyetértünk. Rengetegen vannak, akik tévedhetetlen, őrült nagy szakértőnek érzik magukat, ami általában rendkívül megmosolyogtató, de olykor hihetetlenül szánalmas.Tommy írta::)
FORZA INTER!!!
DSanton39 írta:ezekkel az átigazolással várnék amíg kiderül hogy ki is lesz a következő szezonban az edzőnk.
nekem még mindig nagy favoritom G. Rossi, a Mourinho féle taktikában szélső csatárposztra tökéletes.
Youme írta:Állítólag rámozdultunk egy izraeli játékosra: Maor Buzaglo (Maccabi Tel-Aviv) Nagy tehetség a hírek szerint, 22 éves. Az Aston Villa orra elöl halásznánk el. Szerintem viszont felesleges ilyen játékosokat igazolni. Hacsak nem valami új Zidane bujik meg benne.Maximum Arnautovic számú alkalommal lépne úgyis pályára. Ha meg már mindenképp ügyes fiatalokat akarunk, akkor hozzunk inkább Olaszokat, mint Santon.
gabesz írta:Most így olvasva a hsz-eket, tényleg Inter-szintű játékosnak tartjátok Montolivot? Sztem egy középszerű játékos, tipikusan az az "örök tehetség" kategória...
biztos a drukkerek kedvence lenneYoume írta:Állítólag rámozdultunk egy izraeli játékosra