Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

erixs

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: erixs »

horas írta:Szerinem Skrtel elég megbízható és bizonyított legmagasabb szinten is.

:lol: Na ne viccelj.. Skretel egy fogalmatlan tuskó, akinek kb. annyi esze van mint egy döglött csirkének.. nem is értem, ezt hogy gondolhatod komolyan.. Skretel még arra se' méltó, hogy Balotelli cipőjét pucolja. Ne vicceljünk már.
Cordoba 33 évesen is klasszissokkal jobb nála.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erixs 2010.05.17. 14:40-kor.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

erixs írta:
horas írta:Szerinem Skrtel elég megbízható és bizonyított legmagasabb szinten is.

:lol: Na ne viccelj.. Skretel egy fogalmatlan tuskó, akinek kb. annyi esze van mint egy döglött csirkének.. nem is értem, ezt hogy gondolhatod komolyan.. Skretel még arra se' méltó, hogy Balotelli cipőjét pucolja. Ne vicceljünk már.
Cordoba még 33 évesen is klasszissokkal jobb nála.

Skrtel lehet,hogy egy tuskó,de jó középhátvéd.Nem magyarázod meg,hogy nem az,de nem ragszkododm hozzá,egy megbízható magasabb fiatlabb középhátvéd re gondolok,nálam lehetne akár ő is.
Córdoba nem jobb 33 évesen,amúgy idén kb 15 meccset játszott végig
a több mint 50-ből.
Amúgy a csapat ikonja Materazzi mi ha nem a futball társadalom egyik legvisszataszítóbb alattomos,tapló,sudri,bunkó,parasztja?Ha már annyira igényesek lettünk a játékosok morális és szellemi szintjére...
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

jövő évi keret sztem
kapusok: cesar, castellazzi, orlandoni.
védők: maicon, santon, materazzi, lucio, samuel, ranocchia, cordoba, chivu
Középpályások: cambiasso,motta,stankovic,zanetti,mariga, sneijder, jenas, coutinho
csatárok: milito, eto'o, balotelli, pandev, arnautovic
távozók: toldo(visszavonul), quaresma, muntari
érkezők: castellazzi, ranocchia, jenas, coutinho
felállás: 4-2-3-1
-------------j.c.---------------
maicon--lucio--samuel--santon
------cambiasso--zanetti------
balotelli-----sneijder-----eto'o
-------------milito-------------
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

bazsi írta:csatárok: milito, eto'o, balotelli, pandev, arnautovic

Arnautovic? Eléggé úgytűnik hogy vissza megy a Twentébe.
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

Szevasztok 6 éve vagyok Interes, mégis ez az első hozzászólásom. Hogy felvessek egy érdekes dolgot, már az elején, ha Mou távozik( rem nem) akkor én Slaven Bilic-t tudnám elképzelni ezdőként. Fiatal, sztem tudná motiválni a srácokat. + A horvát válogatottal is ért el nagy dolgokat, és a fizetése se lenne rohadtul sok. Egyébként ha nem középső védőnek én Naldo-t el tudnám képzelni, bal oldalra meg akár Özil-nek is örülnék. Forza Inter!!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

hazafi írta:Szevasztok 6 éve vagyok Interes, mégis ez az első hozzászólásom. Hogy felvessek egy érdekes dolgot, már az elején, ha Mou távozik( rem nem) akkor én Slaven Bilic-t tudnám elképzelni ezdőként. Fiatal, sztem tudná motiválni a srácokat. + A horvát válogatottal is ért el nagy dolgokat, és a fizetése se lenne rohadtul sok. Egyébként ha nem középső védőnek én Naldo-t el tudnám képzelni, bal oldalra meg akár Özil-nek is örülnék. Forza Inter!!

Üdv itt!
De, tapasztalatlan edzőkkel ne nagyon kezdjünk. Ide keménykezű öregróka kell, a fülbevalós meg nem az még. :)
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Lehet,hogy "lipót" :D vagyok,de szerintem Balottelli maradni akar! ;)
hazafi

Abban igazad van, hogy klub szinten nem bizonyított még, de a képességei megvannak Bilicnek ez vitathatatlan, attól meg csak motiváltabb lehet hogy még nem nyert Bl-t, bajnokságot stb. Ezen ívül meg sztem hallanánk olyan nyilatkozatokat tőle mint Mou-tól :) . Talán Laurent Blanc aki, már bizonyított, és vannak tapasztalatai is.
hazafi

Valamint sztem el is jönne hozzánk
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Szerintem Mihajlović se lenne rossz :!: Jól összekapta a Cataniat is ,már dolgozott segéd edzőként az Interben és már rég Olaszországban él
PetR
Kapcsolat:

DaNi írta:Szerintem Mihajlović se lenne rossz :!: Jól összekapta a Cataniat is ,már dolgozott segéd edzőként az Interben és már rég Olaszországban él

Majd ha nagyobb csapatban bizonyít. Még szerintem nincs itt az ideje.
erixs

horas írta:
erixs írta:

Cordoba még 33 évesen is klasszissokkal jobb nála.

Skrtel lehet,hogy egy tuskó,de jó középhátvéd.Nem magyarázod meg,hogy nem az,de nem ragszkododm hozzá,egy megbízható magasabb fiatlabb középhátvéd re gondolok,nálam lehetne akár ő is.
a több mint 50-ből.
Amúgy a csapat ikonja Materazzi mi ha nem a futball társadalom egyik legvisszataszítóbb alattomos,tapló,sudri,bunkó,parasztja?Ha már annyira igényesek lettünk a játékosok morális és szellemi szintjére...

Na! Materazzit ne vegyük be a buliba.. Cordoba pedig elég sokat letett már az asztalra, hogy kicsit jobban megbecsüld.
Amúgy pedig miaz h nem magyarázom meg, hogy nem az? Úristen. Mi van veled ember? Ebben nem fogsz tudni meggyőzni. Középszerű favágó. Agger is jobb nála, ha csak a Poolt nézzük.. Soroljak fel Skretelnél jobb középhátvédeket? Melyik ligával kezdjem? Az argentín bajnokságból pl. ott van Otamendi, Marcos Angeleri, Paletta vagy Insaurralde. Sőtt még Burdi öccse is nagyobb ígéret, mint az túlértékelt f*s.

Na písz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erixs 2010.05.17. 23:20-kor.
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Jövőre kezdő:
-----------Julio Cesar--------------
Maicon Lucio Samuel Zanetti
Cambiasso Motta
Tevez Sneijder Eto'o
Milito

és a cserék: Castelazzi, Mariga, Santon, Chivu, Balotelli (ha marad), Pandev, Stankovic

Néha keretben: Matrix, Cordoba (ha marad) , Bonucci, Muntari ( ha marad)

Am mondani akartam egy nevet, de az istenek nem jut most eszembe ááá de idegesít :D
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

:)
Megmosolyogtató azért itt néhány hozzászólás..

Bonucci biztos eljön azért, hogy "néha" a keretben legyen. :D
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Jó nem ugy értettem :) Amugy teljesen igazad van.
Tul sok jó játékosunk van :)
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Tudom hogy SH az SH de ez akkoris bizarr.. :?

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... um=twitter
nlllaci

Hozzászólás Szerző: nlllaci »

Én így képzelném el jövőre a csapatot:

Kezdő

Kapuba: J.C.
Védelem: Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti
KP: Cambiasso, Motta/Montolivo, Sneijder
Támadó részleg:Eto o, Milito, Balotelli/Tevez

Cserék: Castellazzi, Santon, Materazzi, Bonucci, Chivu, Mariga, Stankovic, Coutinho, Pandev, G. Rossi és én még megpróbálnám a Primaveraból Mattea Destrot is, 18 gólt rugott az idén.

Cordobat szándékosan hagytam ki , habár nagyon kedvelem remélem elmegy mert annyit se fog játszani mint az idén és neki is jobb lenne ha többet játszhatna, Muntari meg mehet amerre lát sohasem kedveltem.

Ja és persze
FORZA INTER
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

Tommy, én is is jókat vihogok rajtuk.
Zanettit horas folyton ki akarja nyírni a csapatból, Materazzi(a fura dolgaival együtt is) ikon, valamint Cordoba is csak elismerést érdemel... Na mindegy.
Amúgy Biabiany a mi nevelésünk, nem? Mikor sikerült Parma meccset elkapnom rendre jól teljesített, nagy tehetségnek tűnik.
Mostmár azt mondom h ha Balotelli így képes viselkedni és teljesíteni, akkor maradjon, mert nagy hasznára lehet a csapatnak. A hétvégi meccsből kiindulva...
Nem tudni mi fog történni edzőügyben, de ha mégis lépne Mou, akkor én Prandellit látnám szívesen. Elég rég óta van már a Fionál és talán már nincs is meg benne az a szenvedély a csapata iránt. Emellett elég tapasztalt már és a kvalitásai sem vitathatók. Remélem bekerül majd ő is a kalapba, ha arra kerül a sor. Mellesleg Montolivot is ide tudná csábítani...
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Riky11 írta:Tudom hogy SH az SH de ez akkoris bizarr.. :?

http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-c ... um=twitter

Ha José a szezon végén menni szeretne, akkor búcsúzzon szépen, egy BL sikerrel. ;)

Ha menni akar, akkor nincs mit tenni.

Én megértem, ez nem az ő bajnoksága.
Qadriano

Mondjuk én is megértem ,de a csapat, a szurkolók, a vezetőség nagyon szereti mióta itt van. Hatalmas szeretet árad felé a szurkolóktól. Ez az amit nagyon nehéz lehet csak úgy ott hagyni. Amúgy meg nem hiszem h nem élvezi a folyamatos háborút a médiával és a szövetséggel, hiszen még ha néha eltiltás is járt érte, mindig ő jött ki győztesként. :)
Amúgy a szememben ő lett a világ legjobb edzője és nagyon sajnálnám ha elmenne...Hihetetlen ember. De ugyanakkor olyan dolgot vitt véghez két év alatt ami majd 50 éve senkinek sem sikerült és emellett a klub történetének legsikeresebb időszakát is produkálhatja.
Ha elmegy: jött, látott, győzött!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Qadriano írta:De ugyanakkor olyan dolgot vitt véghez két év alatt ami majd 50 éve senkinek sem sikerült
Ha elmegy: jött, látott, győzött!

Ahogy Angelo Moratti megtalálta Herrera-t, úgy találta meg Massimo Moratti Mourinho-t.

A BL-t húzza még be, és akkor mindenki a legnagyobb tisztelettel gondol majd rá, ha el is megy.

(Ribery nem játszhat a döntőben. :) )
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Mindegy fiúk nyugi van.Van mindenkinek egy véleménye.
Én a magam részéről remélem ,hogy egy ilyen Zanetti majd akkor kerül ki a kezdőből amikor szögre akasztja a csukát.Chivuval is teljesen elégedett vagyok(és ez nálam nagy szó).Marco meg ...Nagy arc annyi szent :) .

Mourinhot meg senki nem tudja visszatartani ha menni akar,de ez a jövő kérdése.A világ legjobb edzője mi veszítünk ahová meg megy ott nyernek egy igazi egyéniséget,a világ legjobbját.
Elmondta és véghez viszi biztos vagyok benne,hogy meg akarja nyerni mind a 3 nagy bajnokságot.Ez mikor lesz majd kiderül.

Capellot nagyon rühellem,bár a kvalitásai...nagyszerű edző az biztos.Prandelli is,őt én is bírom,de rá állítólag az Olasz kispad vár(emlékszem mikor meghalt a felesége utána nem sokkal pont mi játszottunk velük,mekkora tartása volt).Blancra meg tegnap írtam a Francia.
Akárhonnan is nézzük bár nem szeretném,hogy menjen(de már 1-2 hónapja írtam,hogy szerintem fog)őt nem lehet pótolni,ő a legnagyobb.Nem tudok hozzá hasonlót mondani jelenleg.De az biztos kicsit újra kell majd kezdeni :( . De egy szavunk nem lehet rá, és csak köszönt illeti még ha BL nem is jön össze.Egy nagyszerű csapatot alkotott.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát Capello....én személy szerint nem szeretem játék felfogását eredményes volt klub szinten az biztos de nagyon sablon játékot játszatott az összes csapatával én neki nem örülnék,nem akarok lesüllyedni madridista szurkoló szintre(eredményes+szép játékot követelve) ,de az ő csapati nagyon sótlanok nekem.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

a több mint 50-ből.
Amúgy a csapat ikonja Materazzi mi ha nem a futball társadalom egyik legvisszataszítóbb alattomos,tapló,sudri,bunkó,parasztja?Ha már annyira igényesek lettünk a játékosok morális és szellemi szintjére...[/quote]
Na! Materazzit ne vegyük be a buliba.. Cordoba pedig elég sokat letett már az asztalra, hogy kicsit jobban megbecsüld.
Amúgy pedig miaz h nem magyarázom meg, hogy nem az? Úristen. Mi van veled ember? Ebben nem fogsz tudni meggyőzni. Középszerű favágó. Agger is jobb nála, ha csak a Poolt nézzük.. Soroljak fel Skretelnél jobb középhátvédeket? Melyik ligával kezdjem? Az argentín bajnokságból pl. ott van Otamendi, Marcos Angeleri, Paletta vagy Insaurralde. Sőtt még Burdi öccse is nagyobb ígéret, mint az túlértékelt f*s.

Na písz[/quote]

Mondta,hogy nem ragaszkodom Skrtel-hez csak szerintem egy emgbízható bízonyított játékos és hasonló testalakatú játékosban gondlkodom.Agger szerintem is jobb de egy vagyon lenne leigazolni,Skrtel annyival nem rosszab mint amennyivel szerintem olcsobban meglehetne szerezni.
Te nézel argentín bajnokikat?Az a bajnokság a spanyol másodosztály szintjével vetekedik kb.Paletta nem zavar,hogy őt abból a Liverpool-ból zavarták haza amiben Skrtel stabil tag és neked a szlovák szar Paletta meg jó?
Aki a Premier League-ben egy nagy csapatban jó az nem kell a fis-fos argentín bajnokságban meg mennyivel jobb játékosook vannnak,szerinted....nem azt mondom,hogy nem jöhet be,de azért gondolkodjál már el ezen egy kicsit...

Skrtel bízonyított már a BL-ben és Premier LEgaue-ben,nem egy klasszis védő de szerintem erősítés lenne,az ő ajánló levele sokkal sokkal jobb objektíve nem csak az én véleményem mint az argentín bajnoksgban jól játszók vagy egy pofás szezont maguk mögött tudó Bonucci Ranocchia párosnak.
erixs

horas írta:Mondta,hogy nem ragaszkodom Skrtel-hez csak szerintem egy emgbízható bízonyított játékos és hasonló testalakatú játékosban gondlkodom.Agger szerintem is jobb de egy vagyon lenne leigazolni,Skrtel annyival nem rosszab mint amennyivel szerintem olcsobban meglehetne szerezni.
Te nézel argentín bajnokikat?Az a bajnokság a spanyol másodosztály szintjével vetekedik kb.Paletta nem zavar,hogy őt abból a Liverpool-ból zavarták haza amiben Skrtel stabil tag és neked a szlovák szar Paletta meg jó?
Aki a Premier League-ben egy nagy csapatban jó az nem kell a fis-fos argentín bajnokságban meg mennyivel jobb játékosook vannnak,szerinted....nem azt mondom,hogy nem jöhet be,de azért gondolkodjál már el ezen egy kicsit...

Skrtel bízonyított már a BL-ben és Premier LEgaue-ben,nem egy klasszis védő de szerintem erősítés lenne,az ő ajánló levele sokkal sokkal jobb objektíve nem csak az én véleményem mint az argentín bajnoksgban jól játszók vagy egy pofás szezont maguk mögött tudó Bonucci Ranocchia párosnak.

Ja annyira szar, hogy végülis abból a fis-fos argentin bajnokságból kerültek ki a jelenlegi keretünk meghatározó játékosai: Zanetti, Samuel, Cambiasso, Milito, sőtt még Cordoba is. Európa elit csapatai pedig tömve vannak jobbnál jobb argentín játékosokkal, ők is (többnyire) argentínában kezdték a pályafutásukat, onnan igazolták le őket.. a brazil mellett az egyik legjobb játékos kinevelő liga.
Az angol bajnokság pedig nem mindig fekszik a latinosabb bajnokságban edződötteknek. Erre jó példa lehet akár Forlán esete is.
Mindegy ez az én véleményem.
A lényeg, hogy szombaton nyerjük meg a BL-t és Mourinho maradjon/vagy menjen. Legyenek legalább olyan jók az igazolások, mint tavaly és akkor nem lesz nagy gond.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erixs 2010.05.18. 13:05-kor.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

horas írta:Amúgy a csapat ikonja Materazzi mi ha nem a futball társadalom egyik legvisszataszítóbb alattomos,tapló,sudri,bunkó,parasztja?Ha már annyira igényesek lettünk a játékosok morális és szellemi szintjére...

Senki se kéri hogy szeresd, de rengeteg szurkoló kedvence köztük énis, és igaz hogy voltak durva módszerei (elég sokszor) de klasszis védő aki imádja a csapatát.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ilyen keretet:
Kapusok: Cesar, Castellazzi, Belec
Védők: Lucio, Samuel, Criscito, Materazzi, Chivu, Santon, Maicon, Zanetti
Középpályások: Cambiasso, Motta, Fabregas, Stankovic, Mariga, Sneijder, Coutinho
Csatárok: Milito, Eto'o, Pandev, Balotelli, Hazard

Hazardra nyilván mint szélsőként gondoltam, szélső csatárként.
Nálam ők hárman lennének a mercato fő célpontjai: Criscito, Fabregas és Hazard.
Castellazzi ugye már itt van. Coutinhoért meg nem hasad meg a szívem, ha nem jön, Hernanest szívesebben látnám Brazíliából.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Atosz írta:Ilyen keretet:
Kapusok: Cesar, Castellazzi, Belec
Védők: Lucio, Samuel, Criscito, Materazzi, Chivu, Santon, Maicon, Zanetti
Középpályások: Cambiasso, Motta, Fabregas, Stankovic, Mariga, Sneijder, Coutinho
Csatárok: Milito, Eto'o, Pandev, Balotelli, Hazard

Hazardra nyilván mint szélsőként gondoltam, szélső csatárként.
Nálam ők hárman lennének a mercato fő célpontjai: Criscito, Fabregas és Hazard.
Castellazzi ugye már itt van. Coutinhoért meg nem hasad meg a szívem, ha nem jön, Hernanest szívesebben látnám Brazíliából.

Ez tökéletes keret lenne. Annyi kiegészítéssel, hogy én még hoznám Bonuccit. Ha esetleg Maicon elmenne Mourinhoval akkor pedig Santon visszavehetné a jobboldalt, Criscito pedig ott lehetne a balon.
erixs

Fabregas a Barcába fog menni.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Igen, most is olvasom a híreket, szerintem is letehetünk róla. Viszi a Barca. Ibrahimovic lehet a cserealap, de ha nem vonják be az üzletbe, akkor Ibra átadólistára kerül mert Villaval megegyeztek.
DaNi

erixs írta:Fabregas a Barcába fog menni.

Bár nemtom ,hogy hol fog játszani :?:

-------Iniesta--Xavi--Fabregas
Messi----------Villa------------Pedro

Azért itt nemtom ki fog védekezni, de az biztos ,hogy a támadással nem lesz gond
erixs

Gerrard viszont lehet, hogy jön?!
Telelombardia írja, hogy a hír igaz! Múlt pénteken titokban Gerrard Milánóba érkezett és Morattival vacsorázott!
Ezek a vacsorák általában jól szoktak végzôdni. ;)
Én nagyon örülnék neki, ha nálunk folytatná!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Tommy írta::)
Ebben teljesen egyetértünk. Rengetegen vannak, akik tévedhetetlen, őrült nagy szakértőnek érzik magukat, ami általában rendkívül megmosolyogtató, de olykor hihetetlenül szánalmas.

FORZA INTER!!!
PetR
Kapcsolat:

sorger=giallo írta:
Ebben teljesen egyetértünk. Rengetegen vannak, akik tévedhetetlen, őrült nagy szakértőnek érzik magukat, ami általában rendkívül megmosolyogtató, de olykor hihetetlenül szánalmas.

FORZA INTER!!!

Én pontosan ezért írok ritkán ebbe a topikba, mivel még nem nagyon nézek más bajnokságokat, és nem vagyok tisztában a játékosok képességeivel, ergo nem akarok hülyeséget írni. :D
Kreff

Hozzászólás Szerző: Kreff »

Dris írta:
Kreff írta:Sztem egyáltalán nem biztos h nekünk szélsőt kéne vennünk, hiszen gyakorlatilag nem alkalmazzuk a pályán ezt a posztot. Meg aztán elég is megnézni h az utóbbi években h jártak nálunk a szélsők...

én úgy vettem észre hogy eto'o a jobb oldalon rohangál egész meccs alatt.
vagy innen indul befelé...

valóban, de sztem azt amit Mourinho játszat Eto'o-val meg Pandev-vel nem az fajta szélsőjáték, ami az ilyen szélső támadókat, mint Quaresma vagy Jesús Navas, jellemzi. Persze Mou biztos kitalálna vmi okosságot h hogyan tegyen egy ilyen játékost is a csapat hasznos tagjává, csak ahhoz nyilván nem olyan hulladék játékosok kellenek, mint Quaresma vagy Mancini. :D
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

horas írta:Samuel és Lucio közül szerintem csak az egyikőjüknek kellene játszaniuk mind ketten jövőre 33 évesek lesznek.

És? Idén meg 32 évesek, azaz nem fiatalok. És hogyan teljesítenek? Nem szarul. Azt szintén ne feledd, hogy a kapus után a centerbekk poszton lehet legtovább (jól) játszani. Amondó vagyok, hogy amíg jók, addig maradjanak kezdőként, ha van jobb, akkor meg legyen az.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Campione írta:
horas írta:Samuel és Lucio közül szerintem csak az egyikőjüknek kellene játszaniuk mind ketten jövőre 33 évesek lesznek.

És? Idén meg 32 évesek, azaz nem fiatalok. És hogyan teljesítenek? Nem szarul. Azt szintén ne feledd, hogy a kapus után a centerbekk poszton lehet legtovább (jól) játszani. Amondó vagyok, hogy amíg jók, addig maradjanak kezdőként, ha van jobb, akkor meg legyen az.

Sőt jelenleg is a legjobb belső kettőst alkotják európában :)
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

DaNi írta:
erixs írta:Fabregas a Barcába fog menni.

Bár nemtom ,hogy hol fog játszani :?:

-------Iniesta--Xavi--Fabregas
Messi----------Villa------------Pedro

Azért itt nemtom ki fog védekezni, de az biztos ,hogy a támadással nem lesz gond

Senki. Bemondta Pep, hogy azért támadnak, mert nem tudnak védekezni.

Süti írta:Ha José a szezon végén menni szeretne, akkor búcsúzzon szépen, egy BL sikerrel. ;)

Ha menni akar, akkor nincs mit tenni.

Én megértem, ez nem az ő bajnoksága.

De lenne mit tenni. A goal.com szerint a tavalyi szerződésbe beletette Moratti, hogy 7 millió Euro a lelépési pénze. Kivétel ha megnyeri a BL-t. :)
Most melyik kezembe harapjak? BL-t veszítsük el, de maradjon Zsozé, vagy nyerjük meg, de menjen el? Inkább az első. Hiányozni fog.

Állítólag felvettük a kapcsolatot Benítezzel :S
Jövőre meglesz megint a BL döntő, aztán szétbassza a csapatot. Bár így valószínűbb Gerrard érkezése.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Ha Cesc megy a Barcába, akkor jöhet Gerrard ahogy mondtátok, vagy Veloso.
Bonuccit azért nem írtam, mert nem volt annyi hely :)
Materazzi kiszorította.

Campione >> Inkább nyerjünk BL-t és mennyen Mou. Ha el akar menni, elmegy 7 millió kivásárlásival is. Perezt nem hiszem, hogy érdekelné... Ráadásul vissza nem térő alkalom. Jövőre nem olyan biztos, hogy oda jutunk, azért Mou sem mindenható.
Ráadásul nem maradna tovább + 1 évnél, amiért pedig nem adom oda a BL címet.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

sorger=giallo írta:

FORZA INTER!!!

És hányan vannak akik magasról sz.rnak más ember véleményére.Azért ez sem jó :) Csak úgy általánosságban,ne vegye magára senki.Na nekem mindegy.
Igazolásai,álom igazolásai mindenkinek vannak.Persze,mondjuk én amondó vagyok,hogy jön majd aki jön,nem mi költünk rá,és nem mi döntjük el.És akkor majd megfogalmazok egy véleményt,annak alapján ahogy nálunk teljesít.Végül is csak ebből tudjuk megítélni.Más csapatban játszani...az más csapat. :)
Mottaval kapcsolatban is talán én voltam az egyedüli aki nem blamálta és tartom,hogy nagyon örülök neki,hogy itt van és örültem mikor jött is.
Pl. én sem nézek minden bajnokságot és főleg nem minden csapatot.Azt amit látok minden héten csak arról tudok írni.Szóval mondhatsz nekem a Bordeaux vagy a Bayern játékosokról(jó mondjuk Robben "párszor"láttam játszani) akármit,el fogom hinni,nem is láttam őket játszani.De nem is írok róluk semmit :) .
Szóval tényleg nyugi.Tesztoszteron alapállásba:)
erixs

Reppublica.it : "Juan = Burdisso + pénz csere a láthatáron"
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Állítólag rámozdultunk egy izraeli játékosra: Maor Buzaglo (Maccabi Tel-Aviv) Nagy tehetség a hírek szerint, 22 éves. Az Aston Villa orra elöl halásznánk el. Szerintem viszont felesleges ilyen játékosokat igazolni. Hacsak nem valami új Zidane bujik meg benne. ;) Maximum Arnautovic számú alkalommal lépne úgyis pályára. Ha meg már mindenképp ügyes fiatalokat akarunk, akkor hozzunk inkább Olaszokat, mint Santon.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ezekkel az átigazolással várnék amíg kiderül hogy ki is lesz a következő szezonban az edzőnk.
nekem még mindig nagy favoritom G. Rossi, a Mourinho féle taktikában szélső csatárposztra tökéletes.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

DSanton39 írta:ezekkel az átigazolással várnék amíg kiderül hogy ki is lesz a következő szezonban az edzőnk.
nekem még mindig nagy favoritom G. Rossi, a Mourinho féle taktikában szélső csatárposztra tökéletes.

Egyetértek, róla mi már régebben is írtunk, technikás srác és mindenképpen hazaigazol, le kéne csapni rá.
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

Most így olvasva a hsz-eket, tényleg Inter-szintű játékosnak tartjátok Montolivot? Sztem egy középszerű játékos, tipikusan az az "örök tehetség" kategória...
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Youme írta:Állítólag rámozdultunk egy izraeli játékosra: Maor Buzaglo (Maccabi Tel-Aviv) Nagy tehetség a hírek szerint, 22 éves. Az Aston Villa orra elöl halásznánk el. Szerintem viszont felesleges ilyen játékosokat igazolni. Hacsak nem valami új Zidane bujik meg benne. ;) Maximum Arnautovic számú alkalommal lépne úgyis pályára. Ha meg már mindenképp ügyes fiatalokat akarunk, akkor hozzunk inkább Olaszokat, mint Santon.

Na neee..

Egyetértek inkább keresgéljünk az olaszok között.
Qadriano

Montolivo? Láttál Fio meccset idén? Én azért nem becsülném le, bár belegondolva nem igazán szorítanám ki Mottát Cambi mellől, de ennek ellenére nagyon jó és stabil játékos, csak nem férne be hozzánk, bár kiegészítőembernek tökéletes lenne...
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

gabesz írta:Most így olvasva a hsz-eket, tényleg Inter-szintű játékosnak tartjátok Montolivot? Sztem egy középszerű játékos, tipikusan az az "örök tehetség" kategória...

Én se vagyok oda érte. Képes meccseket lehozni normális labdaátvétel nélkül.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Youme írta:Állítólag rámozdultunk egy izraeli játékosra
biztos a drukkerek kedvence lenne :D
DaNi

Szerintem sokban függ az átigazolási piac alakulása attól, hogy ki lesz az edző.
Válasz küldése