Baggio85 írta:Kezd kicsit elfajulni a dolog, remélem azért megegyeznek majd valahogy. Nem lenne jó ha bármi miatt is rossz szájízzel búcsúzna José. De teljesen megértem Morattit, hogy nem akar lemondani a pénzről, ugyanis egy új edzőt, edzői stábot kell keresnie, akiket aztán fizetni is kell. Tényleg vicces kicsit, hogy mindenkiért szórja a pénzt 2 kézzel a Real, de most 16 millió az sok nekik. Mert az, hogy nekem sok lenne az ok!Azért jó lenne, ha nem fordulna Mourinho a sportbírósághoz, ahogy azt írják, mert meg biztos nem nyerné az ügyet, viszont kicsit megharagítana néhány Inter szurkolót. Úgyhogy még egyszer mondom, remélem békésen meg tudják oldani a dolgot.
Tényleg nem lenne jó ha nagy veszekedések lennének, és bár Moratti hálálkodik, néha oda szúr azért Mourinhonak....persze érthető mert az időzítés meg ez a pénz körüli vita valóban nem jó, hogy közvetlen az ünneplés meg triplázás után megy...sőt Ő már vissza se jött milánóba a szurkolókkal ünnepelni sajnos.
De egyébként Mou is tudja, hogy kell fizetnie, tegnapi interjúban mondta is, tehát nem azon megy a vita, hogy Ő ingyen akarna lépni:
– Hogy áll a szerződésének felbontása? A Realnak tizenhat millió eurót kell fizetnie Önért?
– Persze hogy fizetni kell valamennyit, de meg szeretnék állapodni. Remélem, a klubok megértik ezt, mert tudják, hogy mit kerestem, hogy mi a legjobb nekem. Így vagy úgy, a Real edzője leszek.