A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Süti

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: Süti »

Festa írta:mit kezd az általa kért Hernanessel.

Nem neked szól, de mégis mit kezdene vele???

Itt nem arról van szó hogy nem megy, hanem arról, hogy - már megint - feladta a szezont a keret.

Én már semmit sem várok ettől a szezontól, mert azt látom, hogy a csapat sem vár semmit, és a vezetőség sem, akkor én mit várjak mondjuk Hernanes-től???? :shock:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Süti írta:
Festa írta:mit kezd az általa kért Hernanessel.

Nem neked szól, de mégis mit kezdene vele???

Itt nem arról van szó hogy nem megy, hanem arról, hogy - már megint - feladta a szezont a keret.

Én már semmit sem várok ettől a szezontól, mert azt látom, hogy a csapat sem vár semmit, és a vezetőség sem, akkor én mit várjak mondjuk Hernanes-től???? :shock:

Totál megértem a nihilérzetedet.
Viszont az ilyen Chievokat meg Cataniakat egy góllal megtudjuk verni.
Na ehhez kéne Hernanes.Amit a Milán után műveltünk azok nem mi vagyunk.Ez egy kiesés ellen küzdő csapat teljesítménye.
Arra volt jó a tegnapi meccs,hogy kiderüljön,hogy igen ebből a gyenge keretből is kilhet(ne) hozni jobbat egy támadóbb stratégiával.
Számomra ha Mazzari tudna váltani akkor lenne értelme a szezonnak ,mert így csak megszokásból nézem a meccseket.
Süti

Festa írta:Számomra ha Mazzari tudna váltani akkor lenne értelme a szezonnak ,mert így csak megszokásból nézem a meccseket.

Detto. :(
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én úgy gondolom, most sok értelme nincs váltani.
Ha egy 0 km-es Strama végigcsinálhatta a szezont, akkor nem hiszem, hogy Mazzarrit ki kellene vágni.
Legfőképpen azért nem, mivel nincs olyan elérhető valamire való edző, aki minőségi javulást okozhatna.
Bielsát írják, de ő az agyatlan támadófoci híve, és a 3 védős rendszer is játszik nála időnként.

Én azt gondolom, el kell küldeni Mazzarrit, ha:

-A szezon végén nincs meg az 5., EL helyezés. Itt most konkrétan egy újonc Veronával küzdünk ezért, egy Milan-Lazio duót meg mínusz 10-en pontról hoztunk fel. Ha nincs meg az 5. hely, az óriási blama szerintem az előzmények tudatában. Azzal, ha behoz minket 5.-nek, legalább valami kvalitást felmutatna, amúgy szerintem nagy bukta lenne.

-Ha nem kaphat normális játékosokat a 3 védős rendszeréhez, mivel a keret mindenre alkalmatlan jelenleg, de főképp a 3 védős témához, ami szerintem amúgy is max Olaszban lehet sikeres.

-Ha a fiatalokkal akarunk dolgozni, és fiatalító projekt indulna el, mivel az tisztán látszik, erre Mazza nem alkalmas.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Süti írta:Itt nem arról van szó hogy nem megy, hanem arról, hogy - már megint - feladta a szezont a keret.

Ezzel nem értek egyet. A keretben bőven vannak bizonyítani vágyó játékosok, ezt a tegnapi meccsen is láthattuk. Mazzarri hibája, hogy nem játszatja őket.

Botta rendre felszántja a pályát, még olyan meccseken is, amin már nem érdemes focizni (pl tegnap). Mégse képes kezdőbe rakni. Taider tegnap legtöbb megelőző szereléssel, 90%-os passzmutatóval (nem csak alibi) hozta le a meccset, csak Rolando és Campagnaro (hogyan azt nem tudom) kapott jobb értékelést a csapatból. Állítom, ha Cambiasso ép lenne, akkor padozott volna. Rendre futunk az eredmény után, és előbb hozza be a kiégett Herceget, mint azt az Icardi-t, aki akárhányszor beállt, veszélyesen focizott. Nem, hogy kezdetné, még cserének sem!

A BL már rég elment, de mégha lenne rá reális esély is, akkor se hinném, hogy a kiöregedett/selejt vonalat kellene erőltetni, mert mint minden meccsen láthatjuk, ezekben a fiatalokban bőven megvan a potenciál, csak ki kellene használni.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Vialli "leocsizta" diszkréten Mazzari taktikáját.
Többen mondjátok,hogy nincs kit hozni helyette,több okból sem.

1.Szerintem Inter edzőnek lenni megtiszteltetés!
2.Mazzari 3 milliót keres évente,amivel roppant megbecsült edző a világon!!!Ehhez nagyon keveset kellene hozzátenni és lehetne nyáron idehozni egy igazi sztár edzőt és nem olasz középszereket.Amit kifizetgetünk végkielégítésre,fektessük be!!
3. Olyan edzőt kell hozni,aki modern,taktikailag sokrétű,bátran nyúl a fiatalokhoz és szerintem aki nem olasz.

4.Mazzari szerintem innen nem tud felállni,óriási respekt veszteségen esik át.Valami az öltözőben sem stimmel,szerintem nem becsülik,főleg az argentinok.Nagyon nehezen tudom elképzelni,hogy rá fogják bízni egy új csapat felépítését.Ha a Fio,a Verona és a Roma üt bennünket,menni fog.Az olasz szakma már megkóstolta,ahogy a szurkolók is.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Nyáron is folyamatosan az volt a hír hogy Thohir nem őt akarja és inkább egy nagyobb nevet hozott volna, de Moratti ezt nem volt hajlandó tiszteletben tartani és ragaszkodott hozzá hogy ő hozzon egy edzőt a leendőbeli új tulajdonos akarata ellenére.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Mazza mehet és viheti magával Campat és a többi vént.Capitano kivétel természetesen,ő maradjon stábtagnak,illetve ha Cambi még akar focizni akkor azt már máshol tegye,ha abbahagyja akkor a stábban keresnék neki is vmi helyet.
kovacs5

Hozzászólás Szerző: kovacs5 »

Nem vagyok a gyakori edzőáltások híve főleg,hogy nálunk többnyire az öltözőn belüli "keménymag" nagyban bennevan a rossz szereplésben, de most Mazzari is ugyanúgy hibás a görcsös ragaszkodásával ehez a gyüge taktikához és a fiatalok mellőzésével. Viszon ETnek mostmár elkell döntenie kit akar a csapat élére a következő szezontól. Ha nem Mazzarit,akkor még menessze most és hozza azt akit ő szeretne.Több okból is. Legyen annak az edzőnek ideje kipróbálni mèg èlesbe a csapatot azzal a taktikával amit játszatni akar.Tudjon ràmutatni emberekre akikre nem számit kerettagként,hogy nyàron kilehessen őket szórni.Valamint tudjon mondani konkrét posztokat ahova kell igazolni,vagy játèkosokat akiket szeretne igazolni. Legyen ideje begyakoroltatni az új taktikát ès ne az legyen mint tavaly év elejèn volt,hogy majd novemberre fog beèrni a csapat.hát làtjuk mennyire èrett be ez a taktika.Nem szeretnèm ha nyar közepéig az edzőkèrdést oldanàk,aztàn jönne megin a kapkodàs ès igazolgatnának csak talàlomra valakiket.Az edzőnek kell igazolni ahhoz a taltikâhoz amit jàtszatni akar.De ehez az új edzőnek àttekintése kell,hogy legyen a csapatnàl.Szerintem..
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

kovacs5 írta:Nem vagyok a gyakori edzőáltások híve főleg,hogy nálunk többnyire az öltözőn belüli "keménymag" nagyban bennevan a rossz szereplésben, de most Mazzari is ugyanúgy hibás a görcsös ragaszkodásával ehez a gyüge taktikához és a fiatalok mellőzésével. Viszon ETnek mostmár elkell döntenie kit akar a csapat élére a következő szezontól. Ha nem Mazzarit,akkor még menessze most és hozza azt akit ő szeretne.Több okból is. Legyen annak az edzőnek ideje kipróbálni mèg èlesbe a csapatot azzal a taktikával amit játszatni akar.Tudjon ràmutatni emberekre akikre nem számit kerettagként,hogy nyàron kilehessen őket szórni.Valamint tudjon mondani konkrét posztokat ahova kell igazolni,vagy játèkosokat akiket szeretne igazolni. Legyen ideje begyakoroltatni az új taktikát ès ne az legyen mint tavaly év elejèn volt,hogy majd novemberre fog beèrni a csapat.hát làtjuk mennyire èrett be ez a taktika.Nem szeretnèm ha nyar közepéig az edzőkèrdést oldanàk,aztàn jönne megin a kapkodàs ès igazolgatnának csak talàlomra valakiket.Az edzőnek kell igazolni ahhoz a taltikâhoz amit jàtszatni akar.De ehez az új edzőnek àttekintése kell,hogy legyen a csapatnàl.Szerintem..

Egyetértek,bár Thoir nem hiszem hogy lépne most így szezon közben,szerintem megvárja a nyarat,nyáron akar építkezni.Ez még a Moratti időszak tudja ő is és ezért hagyja hogy ez a szezon legyen igy,majd nyáron takarítok :) Ha jön is most új edző amit kétlek,akkor lenne több ideje jobban megismerni a csapatot,és a következő szezonra könnyebben megtalálná a nekünk való taktikát amire építhetnénk vagyis kezdhetnénk.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Minek ide most új edző ? Ebből a keretből nem is lehet nagyon többet kihozni! Itt volt, Gasp, Benitez, Ranieri, Strama, most Mazzari, vagyis 5 edző 3 és fél év alatt, és mindenhol ugyanaz figyelhető meg! Ha sz@r a keret akkor csodákat ne várjunk! Jó példa rá a Napoli, + jó keret + Mazza = Scudettora esélyes csapat + BL! Inter + szar keret + Mazza = középcsapat! Beniteznél detto ugyanez figyelhető meg! Persze, vannak különbségek edzők között is, meg csinált hülyeséget is nem keveset Mazza is, de nem ez a fő probléma! Szarból várat építeni egész egyszerűen nem lehet!
Egyébként sokan leírták már azt is, amihez csak csatlakózni tudok, hogy miért is vagyunk igazából ilyen gyengék:

1 variáció: kis foci kis pénz, nagy pénz, nagy foci... 2010 - re Moratti pénze is elfogyott, és az adósságiank is ezzel párhuzamosan megnőttek! Ennek megfelelően nem jöttek a várva várt erősítések, csupán a selejt. És ez a folyamat addig addig nőtt, amíg annyira tarthatatlanná vált a helyzet, hogy jött az új ember Thohir személyében, akitől talán nyáron már érezhetjük a javulást.

2 variáció: nálam valahogy ez az összeesküvés elmélet még mindig nem hagyja nyugodni a lelkemet, pláne, hogy Olaszországról beszélünk, ahol mindenféle csúnya dolgot el tudok képzelni! Kirobbant anno ez a kis bundabotrány, mi hirtelen megizmosodtunk, nyertünk mindent amit csak lehet, és amikor visszajött a versenybe újra a juve, mi meg azzal párhuzamosan látványosan visszaestünk. Nem tudom, nekem ez olyan fura, hogy pont akkor voltunk a legerősebbek, amikor a többi csapatot kizárták. Olyan érzésem van, mintha mi csak akkor tudunk jók lenni - amellett hogy saját dolgaink is persze rendben vannak - ha azt " fenntről is engedik ". Persze lehet, hogy az egész hülyeség, mindenesetre gyanúsan sok a véletlen egybeesés ezen események között. De ezt már soha nem fogjuk megtudni.

Összegezve a dolgokat, szerintem Mazzaval érdemes várni nyárig mindenképpen, és ha nem jön az erősítés akkor elköszönni tőle is, mert ha nincs minőség, akkor ő sem fog tudni változtatni dolgokon. Ne felejtsétek el, akiket eddig kért abból talán Hernanes aki összejött neki. A fiatalitásról meg annyit, hogy érdekes módon egyik edző se használta őket, nyilván nem véletlenül. Bár érdekes, múltkor láttam Coutinhot játszani, és elég jól nyomta. Kár, hogy ennyit számít egy angol bajnokság és egy olasz...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

vivainter írta:A fiatalitásról meg annyit, hogy érdekes módon egyik edző se használta őket, nyilván nem véletlenül. Bár érdekes, múltkor láttam Coutinhot játszani, és elég jól nyomta. Kár, hogy ennyit számít egy angol bajnokság és egy olasz...

nem véletlenül, mert nem értenek hozzá. nem csak Cou a jó példa, de ott van Donati és Caldirola akiket nonszensz összegért adtak el és megállják a helyüket a "világban". a kölcsön adott játékosok közül akik játszanak most pl a Livornóban sem rosszak.
lehet azt mondani rájuk hogy nem Inter szint. de mi az kérem? Jonathan az? vagy Kuzma? biztos vagyok benne hogy azt vagy még egy kicsit jobbat közülük is bárki hozni, mint az említett két egyén a jelenlegi Inter keretben. valahogy nálunk mindig az megy hogy a külföldi jobb, mint a hazai. pedig nem. (ez ismerős szemlélet mód igaz? nálunk Magyarországon is 2010-ig ez ment. de nem akarom nagyon idekeverni a politikát)
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

vivainter írta:A fiatalitásról meg annyit, hogy érdekes módon egyik edző se használta őket, nyilván nem véletlenül. Bár érdekes, múltkor láttam Coutinhot játszani, és elég jól nyomta. Kár, hogy ennyit számít egy angol bajnokság és egy olasz...

Még talán Benítez volt aki mert fiatalokkal kiállni. Nála játszott Santon, Natalino, Biabiany, Coutinho és még talán Caldirola is pár meccsen.
kovacs5

vivainter írta:Minek ide most új edző ? Ebből a keretből nem is lehet nagyon többet kihozni! Itt volt, Gasp, Benitez, Ranieri, Strama, most Mazzari, vagyis 5 edző 3 és fél év alatt, és mindenhol ugyanaz figyelhető meg! Ha sz@r a keret akkor csodákat ne várjunk! Jó példa rá a Napoli, + jó keret + Mazza = Scudettora esélyes csapat + BL! Inter + szar keret + Mazza = középcsapat! Beniteznél detto ugyanez figyelhető meg! Persze, vannak különbségek edzők között is, meg csinált hülyeséget is nem keveset Mazza is, de nem ez a fő probléma! Szarból várat építeni egész egyszerűen nem lehet!
Egyébként sokan leírták már azt is, amihez csak csatlakózni tudok, hogy miért is vagyunk igazából ilyen gyengék:

1 variáció: kis foci kis pénz, nagy pénz, nagy foci... 2010 - re Moratti pénze is elfogyott, és az adósságiank is ezzel párhuzamosan megnőttek! Ennek megfelelően nem jöttek a várva várt erősítések, csupán a selejt. És ez a folyamat addig addig nőtt, amíg annyira tarthatatlanná vált a helyzet, hogy jött az új ember Thohir személyében, akitől talán nyáron már érezhetjük a javulást.

2 variáció: nálam valahogy ez az összeesküvés elmélet még mindig nem hagyja nyugodni a lelkemet, pláne, hogy Olaszországról beszélünk, ahol mindenféle csúnya dolgot el tudok képzelni! Kirobbant anno ez a kis bundabotrány, mi hirtelen megizmosodtunk, nyertünk mindent amit csak lehet, és amikor visszajött a versenybe újra a juve, mi meg azzal párhuzamosan látványosan visszaestünk. Nem tudom, nekem ez olyan fura, hogy pont akkor voltunk a legerősebbek, amikor a többi csapatot kizárták. Olyan érzésem van, mintha mi csak akkor tudunk jók lenni - amellett hogy saját dolgaink is persze rendben vannak - ha azt " fenntről is engedik ". Persze lehet, hogy az egész hülyeség, mindenesetre gyanúsan sok a véletlen egybeesés ezen események között. De ezt már soha nem fogjuk megtudni.

Összegezve a dolgokat, szerintem Mazzaval érdemes várni nyárig mindenképpen, és ha nem jön az erősítés akkor elköszönni tőle is, mert ha nincs minőség, akkor ő sem fog tudni változtatni dolgokon. Ne felejtsétek el, akiket eddig kért abból talán Hernanes aki összejött neki. A fiatalitásról meg annyit, hogy érdekes módon egyik edző se használta őket, nyilván nem véletlenül. Bár érdekes, múltkor láttam Coutinhot játszani, és elég jól nyomta. Kár, hogy ennyit számít egy angol bajnokság és egy olasz...

ha Thoir Mazzaval képzeli a jövőt akkor hagyja őt dolgozni.De ha nem,akkor sürgősen keresse meg az utódját,mer gyorsan elmegy a nyár és jön az új szezon.Nehogy az legyen,h julius végére meglessz az edző és marad neki nem egèsz egy hónapja,hogy felkèszítse a csapatot.A vègén meg az lessz,hogy megin ezzel a kerettel vágunk neki a szezonnak max 2-3 uj emberkèvel akit megin nem az edzőnek igazolunk.Egyet értek azzal,hogy szarból nemlehet várat építeni.Nem is arról van szó,h ebben a szezonban csodàt csinàljon,hanem hogy legyen ideje felkészülni a csapatból. tudjon konkrètumokat mondani arról,hogy hova kiket akar.Ha ma elkezdünk èpìtkezni,akkor az új edzonek nagyonis kell,hogy legyen beleszolasa es teljes àttekintèse a csapat fölött. viszont ha marad Mazzari,akkor nem èrdemes ezen filózni:) Ami a fiatalokat illeti,Mazza nem szereti őket,de azèrt èrdekes h a bukott edzőink aktuàlis csapataiknal bizony jatszatnak fiatalolat.Nem hiszem,h a mi ifjaink annyira gyengek lennenek.en a fiatalok hanyagolasaban inkabb elhiszem a öltözői plettykàkat
.Benitez jàtszatta a fiatalokat,megis lett buktatva.pedig akkor sokkal előrèbb voltunk a bajnoksàgba velük is.sokat köszönhetünk az argentin magnak,de megkell köszönni nekik a munkàt ès elküldeni őket.egy csapatnàl nem lenne szabad,h az öltözőben a jàtèkosok legyenek az urak. szerintem Cambiassoeknak pedig eleg nagy szavuk van.
kovacs5

vivainter írta:Minek ide most új edző ? Ebből a keretből nem is lehet nagyon többet kihozni! Itt volt, Gasp, Benitez, Ranieri, Strama, most Mazzari, vagyis 5 edző 3 és fél év alatt, és mindenhol ugyanaz figyelhető meg! Ha sz@r a keret akkor csodákat ne várjunk! Jó példa rá a Napoli, + jó keret + Mazza = Scudettora esélyes csapat + BL! Inter + szar keret + Mazza = középcsapat! Beniteznél detto ugyanez figyelhető meg! Persze, vannak különbségek edzők között is, meg csinált hülyeséget is nem keveset Mazza is, de nem ez a fő probléma! Szarból várat építeni egész egyszerűen nem lehet!

A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Ha Mazz felé nyíltan nincs meg a bizalom akkor úgy nem is lehet egyszerű dolgoznia. Bár erről nagy mértékben ő tehet.
Egyes játékosokhoz való mérhetetlen ragaszkodása nem tudom miért van. Campa idény elején tanár volt, most árnyéka önmagának. Alvarez és Jonny is ugyanígy van, bár náluk a tartósan jó teljesítmény amúgy sem volt jellemző. Kuzma kezdetése talány.
Kovacic helyét nem találja, Alvarez kezd süllyedni. Icardi semmit sem játszik. Botta azért súlyos sérülés után épült fel, de még ő legalább kap lehetőséget.
RenciDavid

Mazzarri csak akkor maradhat a sajtóhírek szerint ha megvan minimum az EL hely. Ha Mazzarrinak mennie kell akkor Thohir kiszemeltje Frank de Boer az Ajaxtól.
http://www.sempreinter.com/2014/02/04/t ... -mazzarri/

Branca pótlására a kiszemeltek: Baldini a Tottenhamtől, Leonardo, és Sabatini a Rómától.
http://www.sempreinter.com/2014/02/04/l ... andidates/
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Tuttosportra nagyon nem kell adni 8-)
Süti

PellerG írta:Én úgy gondolom, most sok értelme nincs váltani.

Nehéz ügy, de ugyanez volt Strama-nál, és még jó pár edzővel az elmúlt években, akiknek a munkájuk minden-mindegy alapon szerveződött.

Ezt fel kellene számolni, ilyen ne legyen, Mazzarri nem azt hozza amit elvártunk tőle a szezon elején, nem olyan borzasztóan gyenge ez a keret, hogy 5 meccs 2 pont mutatóval álljunk. (Javarészt kis csapatok ellen.)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

a következő évet nálam még kezdhetné Mazzarri.
alapból 2 éves a szerződése, tehát ha most kirúgjuk, akkor bukunk pár millát a fizuján.
plusz végre ismeri a keretet a közeget. Kicsit merész összehasonlításnak, de azért Mourinhonak sem az első éve volt a diadalmenete, aztán rátalált a taktikára, rátalált a legjobb kezdőre és beindultak a dolgok.
De ehhez tény, hogy neki is engednie kéne valamennyire a saját elképzeléseiből, mert nem nagyon működik :(

a lényeg hogy nyártól egy teljesen egyértelmű koncepció mentén haladjon a klub és ennek megfelelő elvárás legyen a csapattól és Mazzarritól. Ha pedig nem annak megfelelően teljesít, akkor repülhet.
De hogy most kirúgjuk idohuzunk valakit, aztán ő sem tud csoádt tenni fél év alatt őt is kirúgjuk stb... nem vezet sehová.

(ugye elvileg most az EL a 'hivatalos' cél, miközben a másik kommunikáció az hogy fiatalítunk - de ez talán másodlagos akkor?)

Miért szajkózza mindenki azt hogy nem szereti Mazza a fiatalokat? (bármi forrás?)
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Mou 4-3-3-as bukása után nem emlékszem pontosan, de szerintem hamarabb váltott vissza rombuszra. Mondjuk neki volt mihez visszanyúlni Mancs taktikájára. Biztos védekezés és biztos alapok voltak. Most ennek nyoma sincs.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

versenyszellem írta:a következő évet nálam még kezdhetné Mazzarri.
alapból 2 éves a szerződése, tehát ha most kirúgjuk, akkor bukunk pár millát a fizuján.
plusz végre ismeri a keretet a közeget. Kicsit merész összehasonlításnak, de azért Mourinhonak sem az első éve volt a diadalmenete, aztán rátalált a taktikára, rátalált a legjobb kezdőre és beindultak a dolgok.
De ehhez tény, hogy neki is engednie kéne valamennyire a saját elképzeléseiből, mert nem nagyon működik :(

a lényeg hogy nyártól egy teljesen egyértelmű koncepció mentén haladjon a klub és ennek megfelelő elvárás legyen a csapattól és Mazzarritól. Ha pedig nem annak megfelelően teljesít, akkor repülhet.
De hogy most kirúgjuk idohuzunk valakit, aztán ő sem tud csoádt tenni fél év alatt őt is kirúgjuk stb... nem vezet sehová.

(ugye elvileg most az EL a 'hivatalos' cél, miközben a másik kommunikáció az hogy fiatalítunk - de ez talán másodlagos akkor?)

Miért szajkózza mindenki azt hogy nem szereti Mazza a fiatalokat? (bármi forrás?)

a szemünk a forrás. nem mer velük kezdeni, csak akkor rakja be őket ha nincs elérhető más adott posztra.
az EL a hivatalos cél, nem egy értelmes cél. pénzt alig hoz a BL-hez képest, 4 M vs 30 M az arány. de legalább találtak vmit amivel kirúghatják Mazzát, mert az első 5-ben nem leszünk, ilyen játékkal és ezzel a taktikával.
versenyszellem

oké, a szem az más...
de pont azért kérdeztem, mert legalábbis az az év eleji nyilatkozata, ahol a fiatalokról említést tesz, nem ezt tükrözi. annyit állított benne hogy játszathatja a fiatalokat is akár, csak akkor nem az EL helyért küzdene a csapat, hanem akárhány (kevesebb) pontért.
Valószínű az igazság ott van, hogy elvileg ezek az idősebb játékosok már egyből ahogy a pályán vannak, képesek meggyőző teljesítményre, míg egy fiatal 18-20 évesnek hónapok kellhetnek mire felveszi a ritmust (ami szerintem egyébként a gyakorlatban nem igaz)
De mivel Mazzának azt kell teljesítenie, amit elvárnak, vagyis, EL helyet, nem fog kísérletezni kezdeni a fiatalokkal. (nem egy utánpótlás nevelő csapat, ország vagyunk ellenben a hollandokkal, ahol ezáltal az edzők is ennek a szellemében gondolkoznak talán)
Ezért vagyok én úgy ezzel a helyzettel, hogyha akár összejön az EL akár nem, de Thohir megmondja Mazzarrinak hogy nem érdekel az EL, nem érdekel a BL, nem érdekelnek az idős játékosok, azt akarom hogy tedd le egy fiatal csapat gerincét, amelyiket posztról posztra, időről időre erősítve 3 év alatt felveheti a versenyt az európai topklubokkal, akkor szerintem arra ő is alkalmas lehet (feltéve hogy taktikailag elég felkészültnek és rugalmasnak mutatkozik ezen időszak alatt és megtalálja a kerethez v toptehetségekhez adott felállást)

Például
1. év középmezőny, talán EL hely,
2. év erős olasz szereplés, biztos EL hely
3. BL hely és erős EL teljesítmény
4. BL ben legjobb 8 mondjuk

sajnos amíg az 1. évet sem abszolváljuk, addig csak álmodunk a 4. fázisról :)
Festa

Süti írta:
PellerG írta:Én úgy gondolom, most sok értelme nincs váltani.

Nehéz ügy, de ugyanez volt Strama-nál, és még jó pár edzővel az elmúlt években, akiknek a munkájuk minden-mindegy alapon szerveződött.

Ezt fel kellene számolni, ilyen ne legyen, Mazzarri nem azt hozza amit elvártunk tőle a szezon elején, nem olyan borzasztóan gyenge ez a keret, hogy 5 meccs 2 pont mutatóval álljunk. (Javarészt kis csapatok ellen.)

Ez tényleg nagyon gyenge mutató.Viszont a saját kulcsigazolása akit ő kért Hernanes még nem játszhatott.Na nem akarom túlmisztifikálni a szerepét,de pl az Udine ellen beállt a Lazioban iksznél is győztes gólt rúgott a 90.percben.A következő 5 meccset még megvárnám.Amennyiben elkezdjük gyújteni a pontokat akkor jár a bizalom.Viszont van az a szint ahová nem sülyedhetünk mi se.
A juvétól ki lehet kapni,de egy kiesés ellen harcoló Cataniát vagy Chievot minden körülmények között verni kell.Másrészt a minden hónapban edzőváltás mellett sem tudok kardoskodni.
Szerintem az "öltöző szellemét" WM sem tudta leggyőzni.Thohirnak robbantani kell a.Zanetti vissazovonul,Milito megy,Samuel már csak a nyugdíjintézettel való levelezéssel van elfoglalva tehát max Cambiasso akit marasztalnék középhátvédnek és fizetéscsökkentéssel.Nagyon sokat köszönhetünk mindegyik játékosnak,de lehet,hogy ők az előrlépés akádályai.
tomika431

Mazzarri hamarabb nyúlna a fiatalokhoz,több esélyt adnak nekik,bátrabban kisérletezne,ha ez lenne az elvárás hogy:
-építs fel egy fiatal csapatot,a jövő interét,akikre lehet majd alapozni
-nincsenek európai kupa indulást jelentő elvárásaink
-kerüld el a kiesést a fiatalokkal teli csapattal

Ha ez lenne a cél,annak örülnék,mert ok hogy nem leszünk európában,de legalább lerakjuk a fiatalitás alapkövét,van egy irány,egy út,egy elképzelése a klubnak.

Különbség úgy teljesíteni a fiatalokkal ahol európai kupa szereplés kiharcolása közben az elvárás.El kell dönteni a vezetőségnek hogy:
-vagy egy fiatalokkal teli Inter,nincs európai kupa szereplés elvárás akik a jövő alapjai lesznek,
-vagy egy Inter 2-3 fiatal játékosokkal,de jobban idősebb rutinosabb játékosokkal és európai kupaszereplés elvárás
mert ez a 2-t egyszerre nem lehet!
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Van egy út, aminek a lehetősége itt áll előttünk. Mégpedig az, hogy valóban rengeteg játékosnak lejár a szerződése. Emellett elég sok jó játékosunk van kölcsönben.

Védelem: van egy jó kapusunk, csak szar a morálja + kölcsönben Bardi

Rolando, Campa, Juan, D'Ambrosio, Rano, Nagatomo, Andreolli + M'Baye kölcsönben

Középpálya: Hernanes, Guarín, Taider, Kova, Alvarez + Duncan, Benassi kölcsönben

Támadás: Palacio, Icardi, Botta + Belfodil kölcsönben

Ez 20 játékos, hozzá még egy cserecsere kapus (Castelazzi), egy normális védekező kp, és egy csatár. És szerintem ez a 23 fős keret simán elég lenne egy 2-5-ig pozícióra az első évében. Megkockáztatom, hogy Duncan fel tudná venni Cambi szerepét.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

versenyszellem írta:oké, a szem az más...
de pont azért kérdeztem, mert legalábbis az az év eleji nyilatkozata, ahol a fiatalokról említést tesz, nem ezt tükrözi. annyit állított benne hogy játszathatja a fiatalokat is akár, csak akkor nem az EL helyért küzdene a csapat, hanem akárhány (kevesebb) pontért.
Valószínű az igazság ott van, hogy elvileg ezek az idősebb játékosok már egyből ahogy a pályán vannak, képesek meggyőző teljesítményre, míg egy fiatal 18-20 évesnek hónapok kellhetnek mire felveszi a ritmust (ami szerintem egyébként a gyakorlatban nem igaz)
De mivel Mazzának azt kell teljesítenie, amit elvárnak, vagyis, EL helyet, nem fog kísérletezni kezdeni a fiatalokkal. (nem egy utánpótlás nevelő csapat, ország vagyunk ellenben a hollandokkal, ahol ezáltal az edzők is ennek a szellemében gondolkoznak talán)

Csak az a helyzet, hogy itt már jócskán nem erről van szó. Ugyanis lehet kiforrott relatíve jó játékosokra építkezni, de nálunk nincsenek ilyen játékosok. Kb 2 ha van. Innentől kezdve, ha én, egy közönséges szurkoló is látom, hogy az a szerencsétlen huszon-pár éves argentin több lendületet hoz a csapatnak, mintsem, hogy padozzon, vagy hogy Milito nem tud labdát lekezelni/futni, miközben Icardi a padon csücsül, akkor ez a barom nekem ne jöjjön azzal, hogy ő a kiforrott játékosokban bízik, és ezért nem épít a fiatalokra.

Itt nem a kiforrott, rutinos és a fiatal áll szemben egymással, hanem a fiatal és a használhatatlan. Márpedig nincs olyan eset, amikor az utóbbival jobban járnánk.

Ettől függetlenül év közben semmiképp nem küldeném el Mazzarri-t. Ha Thohirnak meg is van a kiszemeltje, akkor se tudjuk év közben elhozni (legalább is remélem, hogy nem a jelenleg nem foglalkoztatottak közül hozna, mert nem sok használható edző van ilyen státuszban). Valószínűleg a VB miatt ráadásul csúszni is fogunk az edző kérdéssel, mert akkor sok válogatottat irányító edző felszabadulhat (Pl. Prandelli, aki már nyilatkozta, ha jól tudom, hogy hiányzik neki egy klubcsapat irányítása). Ha Mazzarri be is vonszolja a csapatot az EL helyre (ami azért még mindig reális, ha nem is a jelenlegi formánkkal, de annyira nincs konkurencia), akkor se hiszem, hogy itt kellene tartani. Sajnos a csapatnál láthatólag nincs már tekintélye (legalább is, ahogy a pálya szélén vörös fejjel üvöltözik eredmény nélkül), szurkolók is kezdik kikezdeni... Márpedig biztos háttér, támogatás nélkül, egy edző se lesz itt eredményes.
PellerG

Thohir amúgy folyamatosan hangoztatja, hogy Mazzarri a jelenlegi legalkalmasabb személy az edzői posztra, és tökéletesen elégedett is vele.
A projekt elején járunk szerinte, és majd beérik a munkája.
Már a kezdetektől ilyeneket nyilatkozik, és a képeken is látni, jó kapcsolatban vannak.

Szerintem ezek az edzőváltásos hírek csak pletykák.
Persze ha belefutnánk még további vereségekbe, felmerülhetne valami ilyesmi, de amúgy szerintem a nyárnál előbb nem lesz mérlegelés edzőfronton.

Mikor Mazzarrit kinevezték, Thohirnak még nem volt köze a csapathoz, így ez Moratti döntése volt.
Mikor érkezett Thohir, megjelentek a pletykák, hogy ő Heynckest, De Boert vagy Laudrupot hozhatja majd a jövőben.
De hogy ezeknek mennyi a realitása, az nagy kérdés.
Most még csak szimpla olasz újságírói híreknek érzem ezeket, mint a "télen jön Lavezzi, Criscito, Dzeko"-hírsort.

Simeone, Hiddink, ők ma esélytelenek.
Én akikben látnék fantáziát REÁLISAN, azok: Prandelli, De Boer és esetleg Villas Boast is megpróbálnám, aki nem adja fel, és menesztése óta a német csapatoknál vizitál tanulmányi utakon tanulás céljából, ami mindenképpen szimpatikus.
Én most megkeresném nyárra vonatkozóan ezt a hármast, felajánlanám Mazza 3.5 M-ós fizetését, aztán ha valamelyikük vállalná, azzal megegyeznék.
Mindegyikük normális, modern taktikát játszat, látnék bennük fantáziát.
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

PellerG írta:Thohir amúgy folyamatosan hangoztatja, hogy Mazzarri a jelenlegi legalkalmasabb személy az edzői posztra, és tökéletesen elégedett is vele.
Már a kezdetektől ilyeneket nyilatkozik, és a képeken is látni, jó kapcsolatban vannak.

Szerintem ezek az edzőváltásos hírek csak pletykák.
Persze ha belefutnánk még további vereségekbe, felmerülhetne valami ilyesmi, de amúgy szerintem a nyárnál előbb nem lesz mérlegelés edzőfronton.

Mikor Mazzarrit kinevezték, Thohirnak még nem volt köze a csapathoz, így ez Moratti döntése volt.
Mikor érkezett Thohir, megjelentek a pletykák, hogy ő Heynckest, De Boert vagy Laudrupot hozhatja majd a jövőben.
De hogy ezeknek mennyi a realitása, az nagy kérdés.
Most még csak szimpla olasz újságírói híreknek érzem ezeket, mint a "télen jön Lavezzi, Criscito, Dzeko"-hírsort.

Simeone, Hiddink, ők ma esélytelenek.
Én akikben látnék fantáziát REÁLISAN, azok: Prandelli, De Boer és esetleg Villas Boast is megpróbálnám, aki nem adja fel, és menesztése óta a német csapatoknál vizitál tanulmányi utakon tanulás céljából, ami mindenképpen szimpatikus.
Én most megkeresném nyárra vonatkozóan ezt a hármast, felajánlanám Mazza 3.5 M-ós fizetését, aztán ha valamelyikük vállalná, azzal megegyeznék.
Mindegyikük normális, modern taktikát játszat, látnék bennük fantáziát.

Heynckes vajon nem unja még a kapálást...:-)?
Na ő tökéletes lenne,hozhatná magával a horvát barátját is...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nyáron mennie kell,és egy modern focit játszató edzőt kell hozni.
Annyira adja magát Prandelli,hogy csak na.

Mazza focija is szar,és a fiatalokkal is alig dolgozik. Ez olyan Moratti-s lenne még,ha maradhatna. Minek? szerintem vele a BL-ben a Napoli ennyit sem ért volna el,mint a spanyollal.

Boas és Prandelli a legjobb választás hosszútávra,kevesebb pénzből.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Laudrupot épp most rúgták ki.
RenciDavid

PellerG írta:Thohir amúgy folyamatosan hangoztatja, hogy Mazzarri a jelenlegi legalkalmasabb személy az edzői posztra, és tökéletesen elégedett is vele.

Brancáról is ezt mondta 2-3 hete, most meg úgy néz ki menesztette is. Alap dolog hogy amíg alkalmazok valakit addig nem fikázom, de gyakran még a menesztett edzőket is dicsérik, ez protokoll.
Süti

hvmetal írta:Boas és Prandelli a legjobb választás hosszútávra,kevesebb pénzből.

Thohir nem rúgja ki a nyáron Mazza-t, ez biztos, hogy jövőre is kap még egy esélyt.
hvmetal

Süti írta:
hvmetal írta:Boas és Prandelli a legjobb választás hosszútávra,kevesebb pénzből.

Thohir nem rúgja ki a nyáron Mazza-t, ez biztos, hogy jövőre is kap még egy esélyt.

Mint Inter szurkoló,én már a BL-ben gondolkodok.
A 4 védős rendszerhez is kell ember (vagy egy normális edző,Benassi-ék+1-2év)
De ahogy jó volt,hogy Mancini lerakta a Mourinho Interének tartó oszlopait,most is jó lenne,ha egy normális edző lerakná.

Nincs saját stadionunk->vissza kell jutni a BL-be->ott legalább 1 egyenes kieséses szakaszt túl kell lépni. Benassi,Duncan,Botta,Kova,M Baye tehetségesek. Minden érv Mazzarri ellen szól. Ha netán,2 éven belül sikerülne elérni a BL-t,jönne egy kis pénz,a scudettohoz,magasabb célokhoz rendszert kellesz váltani.
Nagy Juventus-t is,még egy BL fóbiás Mancini csapat is kitud ejteni.
Mazzarri-val garantált,hogy rengeteg pénzt ki kellesz dobnunk,ami nekünk nincsen.
hvmetal

Mazzarri Interére nyáron kellene költeni 60-80millió eurót. (hogy a Roma,Napoli,Fio,Milan 4essel felvehessük a versenyt a BL selejtezőért)

Fiatalok mennek a kukába. Vele járhatatlan az út,remélem Thohir-ék is vannak annyira értelmesek,hogy ezt lássák
PellerG

hvmetal írta:Mazzarri Interére nyáron kellene költeni 60-80millió eurót. (hogy a Roma,Napoli,Fio,Milan 4essel felvehessük a versenyt a BL selejtezőért)

Fiatalok mennek a kukába. Vele járhatatlan az út,remélem Thohir-ék is vannak annyira értelmesek,hogy ezt lássák

Ezzel egyetértek.
Mazza akkor sem boldogulna a fiatalokkal, ha az lenne a feladat, hogy építs be 3-4-t közülük.
Nem volt véletlen Insigne nyilatkozata sem, aki azóta már többször kiemelte, mennyire jót tett neki az edzőváltás, mert így bizalmat kap folyamatosan.
Mazzarri egy fiatalt rögtön megbélyegez a "fokozatosan kell beépíteni" címszóval, ami nála azzal egyenlő kb, hogy majd 3 év alatt csak beépül valahogy, mivel a kétheti 15-20 percek ehhez édes kevesek.
Igaz, hogy mostanság variál a taktikán, de a 3 védő nála az alap volt és alap lesz továbbra is...
Ez Olaszországban sikeres lehet, de európai kupában játszva K.O. Lásd Juve, Napoli.

Ha kimondottan fiatalítani akarunk, használni az utánpótlásunkat is, akkor egyértelműen De Boer-ra szavaznék.
Évek óta élen van az Ajax-szal, évről-évre építi be a fiatalokat, eredményesen.
Ebben lenne már rutinja, és a taktikája is 4-3-3 vagy 4-2-3-1.

Prandelliben azért látnék fantáziát, mert nála mindig rend van.
4-2-3-1, 4-3-1-2 játszanak nála, de ha olyan a helyzet, a 3 védőt is jól veszi elő, mint a Confed Kupán is nyáron.
Lejár a szerződése, nem tudom elképzelni, hogy Mazza (horror) 3.5 M-s fizetésével ne gondolkozna el egy ajánlaton.

Laudrup azt mondta pár hónapja, Olaszország nem vonzó számára, nem tervezi, hogy valaha is ott vállalna munkát.

Villas Boas igaz kétszer is megbukott Angliában, de én őt nem írnám le.
Még mindig nagyon fiatal, nekem a portós teljesítménye nem a "legyintek rá" kategória volt, még ha az nem is a Premier League.
Menesztése óta tanulmányúton van német csapatoknál (Bayern, Schalke), ami mindenképp szimpatikus, hogy nem hátradőlve vár, hanem készül a jobb folytatásra.
4-2-3-1, 4-3-3 a taktikája.

Simeone lenne számomra most az álom edző.
De ő esélytelen.
Elmondta, ha rajta múlik, hosszú évekig marad még Madridban.
2-3 év alatt hihetetlen csapatot épített fel, mára már versenyben tud lenni a Real és Barca duó között, és a BL-ben sem leírandók.
De a létező legnagyobb kontraszt van meg most egy Atletico és egy mai Inter állásajánlata közt :) :(
hvmetal

Nálam az nem siker,hogy évek alatt a Serie A egyik legerősebb keretével örök esélytelen tudott lenni a Juve,Inter után. Még Leo-val is kivertük őket a kupából.

Még Ranieri,Mancini is előtte van nálam.
Capello-Ancelotti
Prandelli
Mancini,Conte,Ranieri
Allegri,Mazzarri,Guidolin
Zenga és a többi szar

Elmúlt évek edzőváltásairól:
Strama,Leo rutintalanok
Gasp-Mazzarri,fogyatékos rendszer hívei
Benitez: gőgös f.sz,feltolt védelem a vénekkel
Ranieri: Motta eladása után nem volt miről beszélni.
Én elhiszem,hogy Capitano-ék igazából rossz emberek... de Moratti-ék hozzá nem értése kellett,hogy ennyi edző bukjon meg. Most ugyanúgy el a kerethez alkalmatlan edző van itt. Bármi is lesz nyáron,Hernanessel tavasszal,hosszútávon azoknak lesz igazuk,akik menesztését akarják.
Menjen Branca-ékkal a Sampdoria-ba. Ott ez bőven elég
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Nem akarom vedeni Mazzarit, de ez a fiatalokkal nem hajlando dolgozni duma szerintem nem igaz, Hamsik, Cavani sem 28 eves korukban kerultek a kezei ala, megis jatszottak es lett az beloluk aki. Azert tegyunk kulonbseget fiatal jatekosok kozott. Van aki nagy tehetseg es ott a helye a kezdoben es van olyan aki nem erdemli meg(edzesmunka, taktikai fegyelem alapjan). Hogy oszinte legyek nekem Mazzari nyilatkozatai szimpik voltak(nem a meccs utanra gondolok), de az utobbi par meccs nekem is nagy csalodas, egyelore nem latszik nagy elorelepes jatekban(ha ezt annak lehet nevezni).
Nagyon sokan biztok a fiatalokban ami jo dolog, de ok is akkor tudnak jol szerepelni ha egy olyan csapatban talaljak magukat ahol nincs rajtuk akkora nyomas, elvaras, magyaran van korulottuk csapat! Egy par fiatal a keretben az oke, tobb nem fer bele ugy hogy kozben BLben remenykedunk.
Nezzetek meg az Arsenalt, a legtobb fiatalt vettek, nem ok neveltek!!
Tervezgetunk, elvarasokat fogalmazunk meg ugy hogy fogalmunk sincs mi az Inter vezetes elvarasa. Kivancsi vagyok Thohir hogy tervezi fellenditeni az Inter brandet! Nyaron mar latnunk kene az uj Inter era kezdetet! Forza Inter!!
Dirtylt

Végre nyilatkozat Thohirtól és iránymutatás:

1.
Az Internazionale elnöke, Erick Thohir a gyenge bajnoki szereplés ellenére kiállt Walter Mazzarri vezetőedző mellett, és közleményben jelezte: a tréner helye biztos.

„A téli átigazolási időszak lezárulta és a torinói rangadó után fontosnak érzem, hogy felvázoljam a sportstratégiánkat. Ez az év az átalakulásé, és a jövő csapatának alapjait rakjuk le – nehéz szezonunk van, és nehéz a néhány évvel ezelőttihez hasonló nyerő egységet összerakni. Ezért szükséges a türelem és az előrelépés, amelynek két alapja: javítani a teljesítményünkön és folytatni az építkezést. Ennek eléréséhez szerződtettük Olaszország egyik legjobb edzőjét, Walter Mazzarrit, és vele tervezünk a jövőben is” – írta Thohir. (nso.hu)

2.
Az Inter új tulajdonosa, Erick Thorir úgy tűnik, nem csak a keretben, hanem a vezetőségben is reformokat szeretne végrehajtani: a sportigazgató, Marco Branca számára is véget érhet a jelenlegi megbízatás.

A játékosként számos csapatban, köztük az Interben is megfordult Branca 10 éve látja el a sportigazgatói teendőket a milánói csapatnál, azonban egyre inkább úgy tűnik, Erick Thorir mással képzeli el a jövőt.

Brancát az utóbbi időben a szurkolók is megtalálták, hiszen a csapat legutóbbi átigazolási szezonjai nem igazán úgy sültek el, ahogy az talán elvárható lett volna – a januárban érkezett Hernanes persze könnyedén nagyot dobhat a gárda játékán, de látva a hétvégi Derby d’Italián mutatott nerazzurrit, Hernanes legjobb formájára bizony szükség lesz a lehető leghamarabb.

Brancának egyébként határozatlan idejű szerződése van, ezért a vezetőség, és Thorir emberei jelenleg a közös megegyezéssel való távozás részletein dolgoznak, ami várhatóan a szezon végén következne be – a hírek szerint bajnokság közben nem szeretne váltani a tulajdonos. (azzurri.co.hu)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Stankov írta:Laudrupot épp most rúgták ki.

Laudrup nagy kedvencem,nagyot dobott a Swansea játékán,igaz idén ezt már nem tudta hozni,ami szerintem nem csak az ö hibája.A mindenhol bukó AVB-nél sokkal jobb.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Dirtylt

Brancát az nso szerint menesztették :)
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

PellerG írta:2-3 év alatt hihetetlen csapatot épített fel, mára már versenyben tud lenni a Real és Barca duó között, és a BL-ben sem leírandók.

Pont ez a lényeg, amit itt sokan elfelejtetek: "2-3 év alatt építette fel"! Ti meg már fél év után elzavarnátok Mazzarit, amikor nem kapta meg azokat a játékosokat, akiket az eredményes játékhoz kért. Nem csak minőségre, darabra sem. Mit kért év elején? Két szélsőt. Mit kért télen? Csatárt.

Bocs srácok, de kezdek egy kicsit besokallni az örök elégedtlenségetektől. Mástól sem volt hangos a fórum tavaly, mint, hogy rohadt Strama nem képes kitalálni egy felállást és azzal felállni. Most mi van? Rohadt Mazzari, csak egy taktikája van.
Nektek semmi sem jó?

Agyba főbe lettünk szopatva az elmúlt években (főleg 2010 óta) mindenféle koncepció nélküli Interrel, jövőkép nélkül. Csak azért nem süllyedtünk el, mert Massimo papa tolta bele a pénzt. 2010-ben kiderült, hogy nem tudunk tovább előre menekülni, azóta csak vergődünk. A szó és a tett nem áll összhangban. Lásd pl. Fiatalítunk = fiatalokat adjuk el
Most itt van az új korszak, nekem úgy tűnik határozott elképzelésekkel, amik tettekben is megnyilvánulnak (D'Ambrosio, Guarin-Vucinic, Hernanes, Branca)
Ha csak a vételhez több hónap kellett, akkor szerintetek a rendszer átalakításához mennyi kell? És mennyi kell, míg látszik majd az eredmény?

Elhiszem, hogy mindenkinek tele van a töke az egésszel, nekem is, de bazzeg ott a fény az alagút végén.

"Mostantól reménykedhetünk, hogy a távoli kis világosság nem a százötvennel szembejövő IC, hanem a kivezető út ebből az éjsötét veremből. "
tomika431

Lassan haladunk de biztosan.Viszont egy fontos dolog már megvan,egy biztos anyagi háttér ami az alapja egy klubnak ha top csapat akar lenni.Legyen meg a szurkolóktól a csapatépités,edző iránti türelem mert az nem megy 1ről a 2re.
PellerG

Campione írta:
PellerG írta:2-3 év alatt hihetetlen csapatot épített fel, mára már versenyben tud lenni a Real és Barca duó között, és a BL-ben sem leírandók.

Pont ez a lényeg, amit itt sokan elfelejtetek: "2-3 év alatt építette fel"! Ti meg már fél év után elzavarnátok Mazzarit, amikor nem kapta meg azokat a játékosokat, akiket az eredményes játékhoz kért. Nem csak minőségre, darabra sem. Mit kért év elején? Két szélsőt. Mit kért télen? Csatárt.

Bocs srácok, de kezdek egy kicsit besokallni az örök elégedtlenségetektől. Mástól sem volt hangos a fórum tavaly, mint, hogy rohadt Strama nem képes kitalálni egy felállást és azzal felállni. Most mi van? Rohadt Mazzari, csak egy taktikája van.
Nektek semmi sem jó?

Agyba főbe lettünk szopatva az elmúlt években (főleg 2010 óta) mindenféle koncepció nélküli Interrel, jövőkép nélkül. Csak azért nem süllyedtünk el, mert Massimo papa tolta bele a pénzt. 2010-ben kiderült, hogy nem tudunk tovább előre menekülni, azóta csak vergődünk. A szó és a tett nem áll összhangban. Lásd pl. Fiatalítunk = fiatalokat adjuk el
Most itt van az új korszak, nekem úgy tűnik határozott elképzelésekkel, amik tettekben is megnyilvánulnak (D'Ambrosio, Guarin-Vucinic, Hernanes, Branca)
Ha csak a vételhez több hónap kellett, akkor szerintetek a rendszer átalakításához mennyi kell? És mennyi kell, míg látszik majd az eredmény?

Elhiszem, hogy mindenkinek tele van a töke az egésszel, nekem is, de bazzeg ott a fény az alagút végén.

"Mostantól reménykedhetünk, hogy a távoli kis világosság nem a százötvennel szembejövő IC, hanem a kivezető út ebből az éjsötét veremből. "

Simeone egy kiesőzónában tanyázó Atleticot vett át, a szezon végén EL-döntőt játszottak, bajnokságban 5.-ként értek be.
Tehát finoman szólva elindult valami rögtön, látszott rögtön, jó útra tértek.
Itt sajnos ezt nem érzem.
Miért?
-A szurkoló hergelő Kuzma-ügy
-A folyamatos 3-5-1-1, támadók nélküli csapat-védekezőkkel telepakolt kezdő
-A 3 védős rendszer-amiről látjuk kb mivel kecsegtet
-Fiatalok mellőzése.

Elfogadom a Te nézetedet is, de én nem akarok többet látni a dolgok mögött a valós értékeknél.
-Benítez, Gasperini, Strama, szerintem mindnél lehetett rá számítani (biztos volt?), hogy az lesz az eredmény, ami.
-Mazzarrinál még lehetett bizakodni, de mivel 2x bukott meg a rendszere nálunk az elmúlt években, ismét hibának érzem az ő idehozatalát. Fiatalítós projekt (papíron) mellé nem Mazzarri a megfelelő ember.
-Coutinhon látszott világosan, nem az olasz az ő terepe, nincs tere, nincs lehetősége alkotni, itt egyértelműen szenvedett.
Hiába linkelgetnék videót róla hetente a Liverpoolból, attól itt még ugyanazt hozná a mai napig is, amit láttunk.
De sajnos Kovacicnál is fennáll teljesen ugyanez az eset. Mintha ugyanaz történne meg ismét.

Ez nem örök elégedetlenség kérdése nálam, csak szeretek józan ésszel nézni dolgokat.
-És nem akarok várni-várni-várni, "háta lesz belőle nálunk valaki", mikor huzamosabb ideje világos példákkal, ilyen-olyan okból, hogy ez nem reális (Coutinho, Kovacic?).
-Vagy ha egyszerűen rossz edző jön (Gasp), vagy olyan aki valamiért nagyon nem ide passzoló (Benítez, Strama), vagy a korábbi tapasztalatokat leszűrve nem ide illő (Mazzarri), akkor lehet az, hogy már az elején látszik vagy látom, hétről-hétre bizonyosodik meg, hogy ez csak erőlködés és erőltetés.

Ezzel nem örök elégedetlen vagyok, hanem egy olyan vezetőséget szeretnék végre látni, akik okos, átgondolt, értelmes döntéseket hoznak, és nem saját magunk alatt vágjuk a fát ezekkel a döntésekkel.
És ha az edzőnek vennénk meg játékosokat, akiket ő kér, ha olyan edző jönne, aki a mai modern taktikákkal képzeli el a csapatot, ha a vezetőségbe olyan sportigazgató kerülne, akinél végre látszódna bármi nemű értelem, de én még akkor is fújnám a magamét, igen, az örök elégedetlenkedés lenne.
Azt gondolom amíg ezek a dolgok fennállnak, nem jogtalan ha nem tetszik a rendszer.
Amíg fönt nincs rend, lejjebb miért lenne? Ez a rendszer meg nekem nem 1-2 hete nem tetszik, hanem a BL-győzelem óta eltelt lassan 4 éve alapozták meg alaposan azt, hogy így érezzem a dolgokat.

Szeretném ha érkezne egy értelmes, agyas, szimpatikus sportigazgató, és lenne egy olyan edzőnk, akivel modern taktikás focit játszanánk, és nem az önszivatós 3 védőset.
Én ebben bízom :)
PellerG

Első lépésnek nem rossz: "UFFICIALE - Branca non è più il Dt "

De Ausilio nem maradhat ekkora hatáskörrel semmiképp, különben nem léptünk előre.
És Fassone ha nem intézi a stadionprojektet, konkrétan semmi értelme, hogy itt legyen.
A szurkolók sosem fogják elfogadni a Juve múltja (jelene?) miatt.

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... one-141879
Festa

PellerG írta:Első lépésnek nem rossz: "UFFICIALE - Branca non è più il Dt "

De Ausilio nem maradhat ekkora hatáskörrel semmiképp, különben nem léptünk előre.
És Fassone ha nem intézi a stadionprojektet, konkrétan semmi értelme, hogy itt legyen.

Jogos,nem csak Brancát hanem a másik amatőrt ízé szabotőrt is ki kell rúgni,de páros lábbal.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Festa írta:
PellerG írta:Első lépésnek nem rossz: "UFFICIALE - Branca non è più il Dt "

Jogos,nem csak Brancát hanem a másik amatőrt ízé szabotőrt is ki kell rúgni,de páros lábbal.

Szerintem addig nem fogja kirúgni, amíg meg nincs az új ember (biztosan) arra a posztra.
versenyszellem

PellerG írta:
-Coutinhon látszott világosan, nem az olasz az ő terepe, nincs tere, nincs lehetősége alkotni, itt egyértelműen szenvedett.
Hiába linkelgetnék videót róla hetente a Liverpoolból, attól itt még ugyanazt hozná a mai napig is, amit láttunk.
De sajnos Kovacicnál is fennáll teljesen ugyanez az eset. Mintha ugyanaz történne meg ismét.

:mrgreen:
mi a f@sz, nagyobbak az angol pályák?
ma nézegettem ezt a 'Pool - Arsenal 5-1-t.
úgy érzem Coutinhonak csak annyi kell, kellett, hogy legyenek mögötte, mellette labdaszerző középpályások és előtte, mellette kiugrásra kész csatárok.
és pontosan így gondolom Kovacicnál is. ha tőle várjuk a szereléseket (mert Cambi helyén játszik)vagy ha tőle várjuk a lövéseket (mert Sneijder helyén játszik), akkor csalódást fog okozni. Tőle azt kéne várni amiben jó (passzok, megindulások, kiugratások - úgy tűnik ez lenne az ő terepe), csak ehhez kellenek a társak, akik a többi feladatkört megoldják és taktika amiben a posztok és szerepek összeállnak csapattá és támadójátékká

PellerG írta:Ezzel nem örök elégedetlen vagyok, hanem egy olyan vezetőséget szeretnék végre látni, akik okos, átgondolt, értelmes döntéseket hoznak, és nem saját magunk alatt vágjuk a fát ezekkel a döntésekkel.
És ha az edzőnek vennénk meg játékosokat, akiket ő kér, ha olyan edző jönne, aki a mai modern taktikákkal képzeli el a csapatot, ha a vezetőségbe olyan sportigazgató kerülne, akinél végre látszódna bármi nemű értelem, de én még akkor is fújnám a magamét, igen, az örök elégedetlenkedés lenne.
Azt gondolom amíg ezek a dolgok fennállnak, nem jogtalan ha nem tetszik a rendszer.
Amíg fönt nincs rend, lejjebb miért lenne? Ez a rendszer meg nekem nem 1-2 hete nem tetszik, hanem a BL-győzelem óta eltelt lassan 4 éve alapozták meg alaposan azt, hogy így érezzem a dolgokat.
Szeretném ha érkezne egy értelmes, agyas, szimpatikus sportigazgató, és lenne egy olyan edzőnk, akivel modern taktikás focit játszanánk, és nem az önszivatós 3 védőset.
Én ebben bízom :)

de ha azok rújgák ki Mazzarrit, akik alkalmazták és ők hozzák ide az újabb edzőt, ugyanúgy semmisem fog változni.
ha már Mazzarri itt van(2015 nyárig évi 3 milláért !) , akkor tegyenek le elé világos elképzeléseket a vezetőink, ahogy írod is, illetve az átigazolási politikánk igazodjon az edző elképzelésihez és a klub céljaihoz, lehetőségeihez. És ha Mazzarri akkor sem teljesít, akkor adios.
Addig minek kirúgni, amíg a következő edző is az első perctől fogva bukásra van ítélve hozzá nem értő klubvezetőnik miatt?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

versenyszellem írta: :mrgreen:
mi a f@sz, nagyobbak az angol pályák?

:D :D :D :D

egyébként hernanes tnap leszopta kova fszát h mekkora Isten a gyerek
Válasz küldése