Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DSanton39

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

kiscivis írta:Benitez Glen Johnsonnal pótolná Maicont ha elmegy. Már régóta bírom az angol srácot, de inkább maradjon Maicon. :)
Emellett állítólag Branca felvette a kapcsolatot David Silva ügynökével.

na az hiányzik, Santon néhány meccs alatt kiszorítja :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DSanton39 írta:
kiscivis írta:Benitez Glen Johnsonnal pótolná Maicont ha elmegy. Már régóta bírom az angol srácot, de inkább maradjon Maicon. :)

Szerintem is, és pont ezért teljesen felesleges ide.
Silva már inkább jól hangzik ;)
DSanton39

Silva nagyon jó vétel lenne, de nem mi vagyunk az egyetlenek akik őt szeretnék. arra azért kíváncsi leszek, hogy Benitez milyen felállást alkalmaz majd. jó lenne ha nem alakítaná át teljesen a jelenleg jól működő taktikánkat.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

DSanton39 írta:

Azért Johnsont se kell lebecsülni :!: De az lenne a legjobb ha Maicon maradna :D Silva és Mascherano érkezése nagy erősítés lenne és rajtuk kívül nem is kéne több játékost iagazolni.

Joe Cole és Ballack is szerződést bontott a Chelsea-val, ha netán nem tudnánk megszerezni Silvat akkor érdemes lenne elhozni Colet
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DSanton39 írta:Silva nagyon jó vétel lenne, de nem mi vagyunk az egyetlenek akik őt szeretnék. arra azért kíváncsi leszek, hogy Benitez milyen felállást alkalmaz majd. jó lenne ha nem alakítaná át teljesen a jelenleg jól működő taktikánkat.

Valszeg marad a 4-2-3-1
A Poolnál is ezt játszatta, és a keretünk is abszolút erre alkalmas leginkább.
Nem hiszem hogy rumbuszozna, nem is ismeri azt 8-)
signoreMarco

Hozzászólás Szerző: signoreMarco »

Benítez nagyon rákattant Mascheranóra. Szerelmes belé? Mert más indokot nem találok, mert Cambiassonak a nyomába se ér. Fölösleges, pláne 40 m €-ért. Annyi pozitívum azért van benne, hogy olasz útlevéllel is rendelkezik. Meg Johnson is minek? Félre értés ne essék, semmi bajom a sráccal, de amikor ilyen játékosaink vannak mint Maicon és Santon, akkor minek Johnson?

Jó lenne ha Benítez, nem baráti kört hanem csapatot erősíteni jönne Milánóba. Silvának én is nagyon örülnék
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Azért az nem igaz hogy nyomába se ér. Cambiasso, Mascherano és Essien a 3 legjobb ezen a poszton. Most ha kettő nálunk lenne elég komoly középpálya lenne.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

gabesz írta:Na jól ki lettem oktatva :D Úgy beszéltek mintha az Inter mindig ilyen focit játszott volna. Másrészt hanyagoljuk a Barcát, én nem hoztam fel őket meg nem is érdekelnek engem, az egy teljesen más bajnokság. Ha továbbra is hozzuk a kupákat akkor leszarom azt h milyen játékkal. Csak horas te írtad h ez egy támadó felfogású csapat, azért mert tele van támadó felfogású játékosokkal, erre reagáltam h ez minden csak nem támadó felfogású csapat ;) Szövegértelmezés.. És még mi előtt még vki beírná: nem, soha a büdös életbe nem fogok a Barcelonának szurkolni, sem az Arsenalnak.

Szövegértelmezés???
Olvasd el elöször értelmesen azt a kommentemet,amire te azt mondod,hogy én azt írtam,hogy támadó felfogású a csapat.Annyit írtam,hogy a csapat így is tele van támadókkal,de egy csapat nem attól támadó vagy sem,hogy hány támadó van egy csapatban erre írtam,hogy a Barca-nál sincs több támadó mint az Inter-nél,egyszerűen mást játszik a két csapat.A szakmázás helyett szerintem maradj a hűtőmágnes és mezrendelésnél csapat ügyben,abban valószinüleg jobb vagy.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

signoreMarco írta:Benítez nagyon rákattant Mascheranóra. Szerelmes belé? Mert más indokot nem találok, mert Cambiassonak a nyomába se ér

Nem Cambiasso helyett jönne Mascherano hanem mellé!!! :) Az meg kicsit túlzás, hogy nyomába sem ér, Cambiasso jobb nála, de nem sokkal.
Persze hihető lenne, hogy Cambi padozna Ő meg kezdene mindig, fel is kötnék Benítezt :) Bőven elférnek egymás mellett, Muntari úgyis lép, Motta tavaszra jó volt, de ősszel pl többször is sérült volt meg szerintem egy egész szezont nem bír végig olyan szinten mint tavasszal, Mariga meg még tapasztalatlan!
Tökéletes lenne, de az tény drága, 40 milliót nem kéne adni érte és szerintem nem is fogunk.
Johnson meg szerintem csak akkor jönne ha Maicon lelép, de remélem arra idén nem keül sor :)
gabesz

Hozzászólás Szerző: gabesz »

horas írta:Szövegértelmezés???
Olvasd el elöször értelmesen azt a kommentemet,amire te azt mondod,hogy én azt írtam,hogy támadó felfogású a csapat.Annyit írtam,hogy a csapat így is tele van támadókkal,de egy csapat nem attól támadó vagy sem,hogy hány támadó van egy csapatban erre írtam,hogy a Barca-nál sincs több támadó mint az Inter-nél,egyszerűen mást játszik a két csapat.A szakmázás helyett szerintem maradj a hűtőmágnes és mezrendelésnél csapat ügyben,abban valószinüleg jobb vagy.

Előttem írta Gabosska h ha vesztésre állunk és kéne egy kis lendület a csapatba, akkor nincs aki beállhatna szinte és színt vinne a játékba, max Balotelli, de hát ő mint tudjuk nem mindig beszámítható. Erre írtad, idézem:
"Ez a csapat tud szemet gyönyörködtető játékot is produkálni a kezdő fele nagyon technikás támadó felfogású játékos Maicon,Eto'o,Pandev,Milito,Sneijder hány támadót akarsz még a csapatba és ott van még Balotelli is a padon."
Attól még nem játszik egy csapat "szemetgyönyörködtető" játékot, h van benne papíron 4 csatár, taktikától függ az egész. És mivel Benítez sem fogja erőltetni itt a támadófocit, elférne egy lendületes csatár vagy egy támadó középpályás még a keretben, aki beugrik ha cink van. Ja és kösz egyébként a jótanácsokat, nem is nagyon fogok írkálni itt a fórumra, inkább olvasgatni szoktam, csak gondoltam most reagálok a sok baromságod közül az egyikre :D Ki akarod tenni Zanettit a keretből, egyik nap eladnád Pandevet, most meg szted remekül cselez és passzol, és minden nap írsz be egy random nevet h kit kéne leigazolni, haver ez itt a valóság és nem az FM. És mivel ez már itt elég OFF-szagú, én hanyagolom a témát. További szép estét!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ezt a kezdőt elfogadnám augusztustól:

Julio Cesar-Maicon(Sagna),Lucio,Samuel,Taiwo-J.Zanetti,Cambiasso-Sneijder-Eto'o,Milito,David Silva
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Amúgy gabesz teljesen igazad van!

De ettől függetlenül szerintem írjál a fórumra kedved szerint, nem mindenki ilyen kioktató, nekem is van hogy valaki véleménye abszolút ellenkezik az enyémmel, de nem esek neki, mintha egy Milan-fan írt volna valami fikázást a csapatunkról, és nem parasztozom le rögtön, hanem elolvasom, és max leírom a véleményemet, de nem Maistro-t játszok. Ennyi ;-)

Lehetne normálisabban is, főleg h elvileg mind INTER DRUKKEREK vagyunk, és nem egymás ellen szurkolunk!
De szerencsére kevés az ilyen eset
horas

gabesz írta:
horas írta:Szövegértelmezés???

Előttem írta Gabosska h ha vesztésre állunk és kéne egy kis lendület a csapatba, akkor nincs aki beállhatna szinte és színt vinne a játékba, max Balotelli, de hát ő mint tudjuk nem mindig beszámítható. Erre írtad, idézem:
"Ez a csapat tud szemet gyönyörködtető játékot is produkálni a kezdő fele nagyon technikás támadó felfogású játékos Maicon,Eto'o,Pandev,Milito,Sneijder hány támadót akarsz még a csapatba és ott van még Balotelli is a padon."
Attól még nem játszik egy csapat "szemetgyönyörködtető" játékot, h van benne papíron 4 csatár, taktikától függ az egész. És mivel Benítez sem fogja erőltetni itt a támadófocit, elférne egy lendületes csatár vagy egy támadó középpályás még a keretben, aki beugrik ha cink van. Ja és kösz egyébként a jótanácsokat, nem is nagyon fogok írkálni itt a fórumra, inkább olvasgatni szoktam, csak gondoltam most reagálok a sok baromságod közül az egyikre :D Ki akarod tenni Zanettit a keretből, egyik nap eladnád Pandevet, most meg szted remekül cselez és passzol, és minden nap írsz be egy random nevet h kit kéne leigazolni, haver ez itt a valóság és nem az FM. És mivel ez már itt elég OFF-szagú, én hanyagolom a témát. További szép estét!

Pandev-et sosem akartam eladni,megint okos vagy.Pont több kommenten keresztül átívelő védőbeszédet intéztem érte mert valaki bántotta,sok mindent keversz fater.Zanetti-t igen is ki akartam tenni a csapatból,mert amikor valami hiányzott taktikailag részben neki tulajdonítottam a hiányt mert neki ha kell hanem játszania kell,hibázni nem hibázik az biztos,de lényegében sokat nem tesz hozzá a játékhoz sem az is tuti.De mivel Mourinho megtalálta a helyét ebben a mükdödőképes taktikában,igaz a balhátvédposztig szorult vissza,részben kényszerűsgéből,de abszolút bevált,de a rakosgatós jelleg megmaradt,"mindegy hol de Zanetti játszon",de az elöuő taktikában a középpályán eléggé volt egy felesleges ballaszt jellege,tudod ez már inkább szakmázós jellegű,ez neked nem hinném,hogy feltünt.Amúgy nem vagyok egy nagy szkatekintély de vannak bizonyos észre vételeim,és nem ilyen felszínesek és elcsépeltek mint amilyenek a tieid tünnek,ettól függetleneül lehet,hogy nem azok.

további szép napot.Szerintem szinte miniméter pontosan ugyabban a hangnemben írok mint te,ugyhogy nem kell megjátszani
az erkölcs csőszt és az intellektuelt.

"Attól még nem játszik egy csapat "szemetgyönyörködtető" játékot, h van benne papíron 4 csatár, taktikától függ az egész. És mivel Benítez sem fogja erőltetni itt a támadófocit, elférne egy lendületes csatár vagy egy támadó középpályás még a keretben, aki beugrik ha cink van."
Mondtam ilyet valaha,hogy a padra nem férne rá az erősítés?
Én arra reflektáltam,hogy te Barcelona-t akartál csinálni az Inter-ből,nem arra,hogy ne jöjjön senki.Megmagyarázza...
Itt mindenki ír több random nevet minden nap,hogy kit kéne igazolni,még az isteni Mourinho is vett három random szardarabot nyításnak...
Szerintem se erőltetssük,mert fárasztó ez számomra egyértelmű,dolgokat nem értesz.

Amúgy semmi bajom nincs veled,én csak a te hangnemedet követem,azért a szurkálodást te kezted,de hajlamos vagyok a túlkapásokra ezt készséggel elismerem.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára horas 2010.06.09. 21:44-kor.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Zanetti a csapat kapitánya és amíg nem megy nyugdíjba ott a helye :)
Mellesleg a szemet gyönyörködtető gólpassza nélkül lehetséges egy Scudettoval kevesebb lenne a vitrinben :)Azt hiszem

Egyetlen kezemen össze tudom számolni hány csapat játszik a világon szemkápráztató focit.Ez van...És van amikor nem is az a hatásos...A foci védekezésből és támadásból áll...Tökéletes volt amit idén csináltunk.Más edző lehet más taktikát hoz majd,lehet...

Bennetek meg fiúk több a tesztoszteron,mint Lúcioban és Sneijderben együttvéve(és ez nagy szó). :mrgreen: Nyugi van már...

És írjál csak szerintem,mindenkinek van véleménye,így van rendjén...
horas

Nia írta:Zanetti a csapat kapitánya és amíg nem megy nyugdíjba ott a helye :)
Mellesleg a szemet gyönyörködtető gólpassza nélkül lehetséges egy Scudettoval kevesebb lenne a vitrinben :)Azt hiszem

Egyetlen kezemen össze tudom számolni hány csapat játszik a világon szemkápráztató focit.Ez van...És van amikor nem is az a hatásos...A foci védekezésből és támadásból áll...Tökéletes volt amit idén csináltunk.Más edző lehet más taktikát hoz majd,lehet...

Bennetek meg fiúk több a tesztoszteron,mint Lúcioban és Sneijderben együttvéve(és ez nagy szó). :mrgreen: Nyugi van már...

És írjál csak szerintem,mindenkinek van véleménye,így van rendjén...

Zanetti-vel egyértelműen igazságtalan voltam,de hát tévedhetek én is.Alapszituációban szerintem volt benne némi ráció amit írtam vele kapcsoltaban,mindenesetre nem lóg ki a csapatból még mindig,amúgy a munkabírása teljesen egyedülálló az egész jelenlegi nemzetközi porondon.
signoreMarco

R9. írta:Azért az nem igaz hogy nyomába se ér. Cambiasso, Mascherano és Essien a 3 legjobb ezen a poszton. Most ha kettő nálunk lenne elég komoly középpálya lenne.

*: Xavi, De Rossi, Y. Touré mind jobbak Mascheranonal. Nem kell őt ennyire sztárolni csak azért mert akarjuk. Amúgy meg nem tudom, hogy ketten együtt mennyire férnek meg egymás mellett, az egy dolog, hogy jól néz ki papíron, de azért nem hiába döntött Maradona csak az egyik mellett - hozzátenném elég rosszul - dehát Zanettit se vitte el :| Mind a mellett, h a világ valaha volt legjobbjának tartom Maradonát edzőnek egy nagy szar.....pl. Mourinho sztem az argentinokkal világbajnok lenne.....
horas

signoreMarco írta:
R9. írta:Azért az nem igaz hogy nyomába se ér. Cambiasso, Mascherano és Essien a 3 legjobb ezen a poszton. Most ha kettő nálunk lenne elég komoly középpálya lenne.

*: Xavi, De Rossi, Y. Touré mind jobbak Mascheranonal. Nem kell őt ennyire sztárolni csak azért mert akarjuk. Amúgy meg nem tudom, hogy ketten együtt mennyire férnek meg egymás mellett, az egy dolog, hogy jól néz ki papíron, de azért nem hiába döntött Maradona csak az egyik mellett - hozzátenném elég rosszul - dehát Zanettit se vitte el :| Mind a mellett, h a világ valaha volt legjobbjának tartom Maradonát edzőnek egy nagy szar.....pl. Mourinho sztem az argentinokkal világbajnok lenne.....

Mascherano-val az a baj,hogy totál ugyanaz a játékfelfogás mint Cambiasso.
Cambiasso szerinem egy Motta tipusú játékossal alkot tökéletes párt aki relatíve tud írányítani,Motta elég jól passzol.Xavi teljesen más ő inkább Pirlo és Iniesta keveréke.

Maradona nem vitte ki a VB-re az idén mindent megnyerő Inter kulcsjátékosát(Cambiasso) és csapatkapitányát (Zanetti) aki a bajnokságban és a BL-ben az összes meccsen az elsőtől az utolsó percig pályán volt.Szerintem Maradona-ról ez tökeletesen elmond mindent.
Cupi

Mascheranoért egyébként 30 milliót kér a Liverpool ami még kicsit sok, na meg nem mi vagyunk az egyelen klub aki szeretné! Állítólag a Barca is mert ugye Yaya Toure lelép. Szóval még egyáltalán nem biztos, hogy nálunk köt ki.
Silva is nehéz ügy lesz mert a Valencia 35 milliót szeretne amit az Inter még soknak tart és ugye Őt se csak Mi akarjuk leigazolni, szóval ez se lesz könnyű.... hiába szerené Őket Benítez. :?

Az Argentin válogatottal szerintem nem csak Mou hanem több nagy edző is simán VB-t nyerne :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Xavi meg Mascherano egyposzt mi? :? Egyébként egyértelműen a világ egyik legjobb vkpje, top 5ben venne van simán, cambiassoval együtt brutál párost alkotnának.. Sztem 20-30 millio közt elfogjuk hozni esetleg Muntari bevonásával még kevesebbért is. Silváért meg ugy tudom 30 milliot kér a Valencia, annyit lazán letud tenni Moratti is érte, realba állítólag nem megy, mert Josénak nem kell. Barcának sem hinném hogy kellene, marad Chelsea, City esetleg MU és mi. Citybe nem hinném hogy menne, safnak meg sztem nem kell.

Ti meg srácok (horas és gabesz) fejezzétek be a személyeskedést, attól hogy nem értetek egyet még nem kell leugatni a másikat. Horas téged pedig már egyszer figyelmzetettelek, hogy vegyél vissza..

Amugy mikor Zanetti a középpályán játszott teljesen jogos volt az, hogy lekéne ültetni a padra. A rombuszba egyszerűen 2 olyan játékos aki csak védekezéssel foglalkozik (mondjuk nálunk sokszor 3 volt, ezért volt nagyon defenzív a játékunk) sok.. Ugye Cambiasso volt a vkp, és még ugyis többet támadott mint Zanetti, pedig ő neki abban a taktikában középső középpályást kellett volna játszania, tehát védekezni és támadni is egyaránt, a védekezést meg is oldotta mesterien, de támadosban gyakorlatilag semmit nem tett hozzá a játékhoz, ami így luxus volt középpályán, és ezért sok volt 2 vkp a pályán, ha mondjuk csak Zanetti lett volna vkp rendben lett volna de így nem.. 4-2-3-1-ben viszont Cambiasso mellet már van helye, de legjobb sztem jobb vagy balhátvédként, valószínű Beniteznél is balhátvéd lesz, ott pedig tökéletesen ellátja a feladát, addig a 2-3 évig amíg játszik nem kell balhátvédet igazolni, utána pedig jöhet a helyére Santon, addig rotálva lehozzák a baloldalt és még ott van Chivu is, de őt inkább középhátvédként kéne számításba venni, mert ott világklasszis. Egyébként idén voltak nem egy felfutása, megindulása amiből gól született. Hihetetlen hogy 37 éves, de még most is olyan fizikai állapotban van mint 10 éve, gyorsasága sem kopott semmit, bárkivel felveszi a versenyt, és a védelemben és középpályán gyakorlatilag mindenhol bevethető, és legtöbb poszont klasszis teljesítményre is képes, ameddig nincs nála formahanyatlás helye van a kezdőben.
horas

Tommy írta:Xavi meg Mascherano egyposzt mi? :? Egyébként egyértelműen a világ egyik legjobb vkpje, top 5ben venne van simán, cambiassoval együtt brutál párost alkotnának.. Sztem 20-30 millio közt elfogjuk hozni esetleg Muntari bevonásával még kevesebbért is. Silváért meg ugy tudom 30 milliot kér a Valencia, annyit lazán letud tenni Moratti is érte, realba állítólag nem megy, mert Josénak nem kell. Barcának sem hinném hogy kellene, marad Chelsea, City esetleg MU és mi. Citybe nem hinném hogy menne, safnak meg sztem nem kell.

Ti meg srácok (horas és gabesz) fejezzétek be a személyeskedést, attól hogy nem értetek egyet még nem kell leugatni a másikat. Horas téged pedig már egyszer figyelmzetettelek, hogy vegyél vissza..

Amugy mikor Zanetti a középpályán játszott teljesen jogos volt az, hogy lekéne ültetni a padra. A rombuszba egyszerűen 2 olyan játékos aki csak védekezéssel foglalkozik (mondjuk nálunk sokszor 3 volt, ezért volt nagyon defenzív a játékunk) sok.. Ugye Cambiasso volt a vkp, és még ugyis többet támadott mint Zanetti, pedig ő neki abban a taktikában középső középpályást kellett volna játszania, tehát védekezni és támadni is egyaránt, a védekezést meg is oldotta mesterien, de támadosban gyakorlatilag semmit nem tett hozzá a játékhoz, ami így luxus volt középpályán, és ezért sok volt 2 vkp a pályán, ha mondjuk csak Zanetti lett volna vkp rendben lett volna de így nem.. 4-2-3-1-ben viszont Cambiasso mellet már van helye, de legjobb sztem jobb vagy balhátvédként, valószínű Beniteznél is balhátvéd lesz, ott pedig tökéletesen ellátja a feladát, addig a 2-3 évig amíg játszik nem kell balhátvédet igazolni, utána pedig jöhet a helyére Santon, addig rotálva lehozzák a baloldalt és még ott van Chivu is, de őt inkább középhátvédként kéne számításba venni, mert ott világklasszis. Egyébként idén voltak nem egy felfutása, megindulása amiből gól született. Hihetetlen hogy 37 éves, de még most is olyan fizikai állapotban van mint 10 éve, gyorsasága sem kopott semmit, bárkivel felveszi a versenyt, és a védelemben és középpályán gyakorlatilag mindenhol bevethető, és legtöbb poszont klasszis teljesítményre is képes, ameddig nincs nála formahanyatlás helye van a kezdőben.

Figyelj,szerintem senkinek semmi baja nem lesz egy kis kakaskodásból,én mindig írom,ha valami jogos vagy nem jogos.Most egy kicsit elment iylen beszológatós irányba a dolog,szerintem azért annyira agyatlan vita nem volt,azt sem mondanám,hogy ne talált volna benne bárki is azonosúlni valót.

Zanetti a középpályán télleg egy kicsit sántított,de most ebben a posztban tökéletes,imádom őt,de rá érvényesek a szabályok.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Még esetleg azt mondanám, nincs szükség Mascheranora, ha azt láttam volna idén, hogy sorra nyerjük a meccseket Motta remek passzainak köszönhetően. Én valahogy erre nem így emlékszem. Thiago Motta kulcsszereplő volt pl. a Barcelona ellen, de nem azért, mert sorra adta a jó labdákat (sőt, az indításai elég rosszak voltak), hanem mert levette a pályáról Messit. Mindenképpen hoznék valakit a középpályára, és nem baj, hogy ha Cambiassohoz hasonló stílusú, elférnek ketten. Majd Sneijder osztogat, ő ért hozzá.
horas

Crespo írta:Még esetleg azt mondanám, nincs szükség Mascheranora, ha azt láttam volna idén, hogy sorra nyerjük a meccseket Motta remek passzainak köszönhetően. Én valahogy erre nem így emlékszem. Thiago Motta kulcsszereplő volt pl. a Barcelona ellen, de nem azért, mert sorra adta a jó labdákat (sőt, az indításai elég rosszak voltak), hanem mert levette a pályáról Messit. Mindenképpen hoznék valakit a középpályára, és nem baj, hogy ha Cambiassohoz hasonló stílusú, elférnek ketten. Majd Sneijder osztogat, ő ért hozzá.

Nem azt mondtam,hogy Motta labdáinak személyisége van,de a középpályán perpillaant ő képes olyan passzt adni,hogy mikor elrúgja még nincs ott senki ahova megy a labda mire odaért ott van egy játékos...azért ha összehasonlítod Stankovic,Zanetti,Muntari játékát Motta-val az első dolog ami eszedbe kell,hogy jusson a belsős Motta passzok.

Amúgy nem azt mondom,hogy ez történne,de nem szeretném,hogy újra belessen az Inter abba hibába amiben régebben volt,hogy a túlsok védekező tipusú ember a középpályán elnyelje a labdákat,mert ebből rengeteg gond volt,hogy az Inter középpályájáa nem tudott mit kezdeni a labdával...
Nálam Motta Cambiasso kettős a kezdő a Mariga Stankovic duó tökéletes csere,esetelg Muntari helyére jöhet valaki,de nem hiszem,hogy a középpálya olyan állapotban lenne,hogy vagyonért kellene új embert hozni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára horas 2010.06.09. 23:59-kor.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

PetR írta:
Gabosska írta:Mache-Cambi szűrőpáros szerintem a világ legkeményebb duója lenne.

Hehe, kicsit off, de erről az jut eszembe, hogy anno Vieira igazolásánál is sokan ezt mondták (multkor megnéztem a régi fórumot, és pont abban az időben igazoltuk le). :D De szerintem Mascherano tényleg jobb mint a francia. :)

Na nee. Ne hasonlítsuk egy kiégett Vieirához.
DSanton39

egy vkp-t mindenképpen kell igazolni a nyáron - tőlem lehet ez Mascherano is - hiszen Muntari nem megoldás.
horas

Mit lehet tudni mikor mutatják be Benítez-t?
Amúgy Burdisso-t elkéne cserélni Brighi-re és máris le van a gond Mscherano-ról,Kuyt azt mondom,jöhet.
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

horas írta:Mit lehet tudni mikor mutatják be Benítez-t?

Igen,eléggé nagy a csend mostanság. A hét elején leírták,hogy már mindenben megegyezés született ,csak a papírokat kell aláírni és jöhet a hivatalos bemutatás.
Lehet,hogy Rafa még kitölti a szabiját és csak később áll munkába??
;)
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Várható volt, hogy Benítez szeretne néhány korábbi játékosát elhozni magával, Mascherano nem lesz rossz, de Kuyt szerintem nem való az Interbe.. Nagyon remélem, hogy nem igazoljuk le. Ha már mindenáron még egy csatárt akarunk venni, akkor az Fernando Torres legyen.

Több helyen is írnak arról, hogy a Man.City bejelentkezett Balotelli és Burdisso megvételére, összesen 43 millió fontot fizetnének a két játékosért.. Valószínüleg semmi nem lesz a bizniszbôl mivel Moratti mindenáron meg akarja tartani SuperMariot és Burdi pedig a roma-ban akar maradni.
horas

erixs írta:Várható volt, hogy Benítez szeretne néhány korábbi játékosát elhozni magával, Mascherano nem lesz rossz, de Kuyt szerintem nem való az Interbe.. Nagyon remélem, hogy nem igazoljuk le. Ha már mindenáron még egy csatárt akarunk venni, akkor az Fernando Torres legyen.

Több helyen is írnak arról, hogy a Man.City bejelentkezett Balotelli és Burdisso megvételére, összesen 43 millió fontot fizetnének a két játékosért.. Valószínüleg semmi nem lesz a bizniszbôl mivel Moratti mindenáron meg akarja tartani SuperMariot és Burdi pedig a roma-ban akar maradni.

Pedig az nem lenne rossz biznisz,abból a pénzből hozhatnánk is Torres-t.
marihuan

Hozzászólás Szerző: marihuan »

horas írta:
erixs írta:Várható volt, hogy Benítez szeretne néhány korábbi játékosát elhozni magával, Mascherano nem lesz rossz, de Kuyt szerintem nem való az Interbe.. Nagyon remélem, hogy nem igazoljuk le. Ha már mindenáron még egy csatárt akarunk venni, akkor az Fernando Torres legyen.

Ez a Torres-ügy már korábban felmerült, de most komolyan.. minek ide Torres?? Militot vagy Eto'o-t szeretnéd ki tenni a csapatból?? Mert ez máshogy nem megy.. Torres csak centerben tud játszani.. ahogy Milito is. 4:3:3-ban esélytelen.. ha visszatérnénk a 2csatáros felállásra, akkor meg Eto'onak nem lenne helye. Nem hiszem hogy távoznak a nyáron, nem is szeretném, sokat tettek idén a csapat sikereiért, semmi szükség ide Torresre.
Mascheranonak viszont örülnék.. a legfrissebb infók szerint 33millió fontot fizetnénk Mascheranoért + Dirk Kuytért. Én szívem szerint Kuytot is szívesen látnám a csapatban.. feltéve hogy David Silvat nem tudjuk megszerezni.. ugyan kicsit már öreg, de mindig szívesen néztem a játékát. Pandev helyére én beraknám.. a macedón az idény végére eléggé kegyvesztett lett nálam :? Balotelli meg ismét harcolhat a kezdőcsapatba kerülésért.. megérdemli ;)
hazafi

Hozzászólás Szerző: hazafi »

A Real Pedro Leon-t veszi meg a jobb szélre, és így Maicon maradása egyre biztosabb :D. Burdisso mindeggy, hogy hova megye csak menjen XD. Egyéként csak a City nek kellen elpasszolni, biztos ott adják érte a legtöbbet.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Torres nem akarna idejönni Benítez miatt, a Brighi-Burdisso cserét viszont aláírnám. Amiben nagyon bízok, az az, hogy David Silvát sikerül elhozni. Pandev meg jó játékos, de kihagyta az alapozást, nem csoda, hogy a végére minden tekintetben kiégett. Jövőre szerintem ott folytatja, ahol a Milan ellen abbahagyta.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Crespo írta:Torres nem akarna idejönni Benítez miatt, a Brighi-Burdisso cserét viszont aláírnám. Amiben nagyon bízok, az az, hogy David Silvát sikerül elhozni. Pandev meg jó játékos, de kihagyta az alapozást, nem csoda, hogy a végére minden tekintetben kiégett. Jövőre szerintem ott folytatja, ahol a Milan ellen abbahagyta.

Brighi nagyon rossz, láttatok tőle valaha valami jót? Szerintem a középpályánkon nem jelentene erősítést, max nem állítják ki annyiszor mint Muntarit... Burdi meg mennyen csak a Citybe vagy 10ért...
Silvát ha megszereznénk szerintem mindenki össze tehetné a kezeit.
Pandevben nagyon bízok egyébként, kell ő ide, de jobb ő egy mindig beszállni kész, játékba színt vinni tudó támadó játékosnak mint állandó kezdőnek, de bízom benne, hogy a Milan elleni formáját látjuk. (Amúgy nagy kedvencem).

Egyébként Cambiasso és Masche kurvajó párost alkotnak, bebizonyosodott még a Maradona előtti argentin válogatottnál.
Szűrőképes alakulat...
signoreMarco

Tommy írta:Xavi meg Mascherano egyposzt mi? :?

Xavit azért írtam mert ő írta Essient aki szintén nem egy klasszikus vkp, de szintén tud ott játszani. :roll:

és sztem 40 milla sok az argentinért főleg egy ilyen szar szezon után......
BandInter

Hozzászólás Szerző: BandInter »

Balotelli annak ellenére is meg van indúlva hogy a "fő riválisa" - Mou - elment. Nápolyba kívánkozik, viszont Máncsíni is vinné az Arab-csapatba.
Moratti olyasmit mondott hogy "más lesz most minden", gondolom Benítezre gondol. Mert ugye így hogy érkezik egy új edző és ha nem is változtat semmin akkor is változik a rendszer.
Most ugye a Benítez-ügy körűl lenyugszik minden mert állítólag már Pinetinába van. Most a média másra megy rá... :)
BandInter

horas

marihuan írta:
horas írta:

Ez a Torres-ügy már korábban felmerült, de most komolyan.. minek ide Torres?? Militot vagy Eto'o-t szeretnéd ki tenni a csapatból?? Mert ez máshogy nem megy.. Torres csak centerben tud játszani.. ahogy Milito is. 4:3:3-ban esélytelen.. ha visszatérnénk a 2csatáros felállásra, akkor meg Eto'onak nem lenne helye. Nem hiszem hogy távoznak a nyáron, nem is szeretném, sokat tettek idén a csapat sikereiért, semmi szükség ide Torresre.
Mascheranonak viszont örülnék.. a legfrissebb infók szerint 33millió fontot fizetnénk Mascheranoért + Dirk Kuytért. Én szívem szerint Kuytot is szívesen látnám a csapatban.. feltéve hogy David Silvat nem tudjuk megszerezni.. ugyan kicsit már öreg, de mindig szívesen néztem a játékát. Pandev helyére én beraknám.. a macedón az idény végére eléggé kegyvesztett lett nálam :? Balotelli meg ismét harcolhat a kezdőcsapatba kerülésért.. megérdemli ;)

Igen,lehet megkockáztatnám Torres-t az elmúlt két szezon sok sérülése ellenére Milito helyére centerbe elhozni Milito-meg elengedni a Real-ba.Ez a döntés csak is jövő szempontjából lépném meg ugyanis Milito a hétvégén tölti a 31-et.ha Kuyt jön akkor David Silva valószinüleg nem,de Balotelli helyett lehet jobb lene,már csak azért is mert tudna Sneijder helyén játszani ha a hollandus sérlt vagy valami.Egyébként Silva-ért bejelentkezett a Barca is mert a Fabregas-os üzlet megakadt.Sajnos.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

signoreMarco írta:
Tommy írta:Xavi meg Mascherano egyposzt mi? :?

Xavit azért írtam mert ő írta Essient aki szintén nem egy klasszikus vkp, de szintén tud ott játszani. :roll:

és sztem 40 milla sok az argentinért főleg egy ilyen szar szezon után......

nem neki volt szar szezonja hanem a poolnak.
a góllövés meg a látványos játék nem az ő dolga.neki el kell venni a labdát az ellentől...és ezt idén is jól csinálta.csomó liverpool meccset láttam.
BandInter

Azért a Mancini tudja hogy lehetne megfogni Morattit. Balo+Burdi 43 milla?? Ez jól hangzik és soknak tűnik hogy megszabadúlhatunk Burditól de gondoljunk bele ebből kb. 40 Balo, 3 pedig Burdi. Na jó lehet túloztam de nem sokat :)
Én most is kiállok a véleményem mellett miszerint NEM szabad elengedni Mariot! Amúgy úgyérzem lassan benő a feje lágya. Múltkor mondta hogy "néha csinálok olyat amit később megbánok, de még fiatal vagyok" ekkora egóval ha már ezt elérte hogy beismerje hogy néha hibázik az szerintem biztató! Persze most lehet mondani hogy ledobta az Inter-mezt, Milan mezbe volt stb... tényleg sok van a rovásán! De azt ne feledjük hogy mikor jó akkor nagyon jó!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Massimo Moratti elnök újabb átigazolási pletykákra reagált csütörtökön, Zlatan Ibrahimovicot szívesen visszaigazolná, de szerinte az új csapatrendszer már nem kedvez neki, míg Balotellit nincs szándékában eladni, elmondása szerint a világ legtermészetesebb dolga, hogy olyan csapatok érdeklődnek utána, mint a Manchester City.

sporthirado

Erről még nem is hallottam.(ha igaz, az Ibrás rész :D )
Cupi

Dris írta: csomó liverpool meccset láttam.

Mazohista vagy? ;) :D De az tény tényleg nem Mascherano-n múlt, hogy a pool olyan szar szezont zárt.
Ez a Balo + Burdisso 43 millió meg tuti kamu, nem hiszem el! Én mondjuk elfogadnám, aztán jöhet Silva, Mascherano-s üzletbe meg bele kellene vinni Muntarit és akkor mindenki jól járna (illetve a pool lehet annyira nem :) )
horas

Cupi írta:
Dris írta: csomó liverpool meccset láttam.

Mazohista vagy? ;) :D De az tény tényleg nem Mascherano-n múlt, hogy a pool olyan szar szezont zárt.
Ez a Balo + Burdisso 43 millió meg tuti kamu, nem hiszem el! Én mondjuk elfogadnám, aztán jöhet Silva, Mascherano-s üzletbe meg bele kellene vinni Muntarit és akkor mindenki jól járna (illetve a pool lehet annyira nem :) )

Ez nem fair az Inter legalább annyira nézhetetlen sokszor....
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Túl sok név merül most már fel velünk kapcsolatban. Remélem azért max. 3 játékos jön, mert több nem kell! Én egyébként örülnék neki ha lenne egy nagy név az érkezők között, most van bevétel, van vonzereje a csapatnak. De a nagy név az nem Mascherano-nal meg Kuyt-nál kezdődik nálam. Mondjuk Torres! Egy hozzá hasonló igazolásra már azt mondanám, hogy...:D

Szerintem jövőre a védelem rendben van, bár kérdés, hogy Maiconnal mi lesz, ha megy, akkor oda jöhetne valaki. Egyébként nem szabad rajta változtatni, mert egy összeszokott védelem. Ráadásul ha jól emlékszem jön Castelazzi, aki kitűnő lesz csere kapusnak. A középpályára hoznék 1 vagy 2 kicsit technikásabb játékost (David Silva jó lenne), akik a támadáshoz tudnának hozzátenni. Mascherano nálam továbbra sem fér be a kezdőbe, cserének ok. Elől is kérdés ki megy és ki marad, de jelen helyzetben 1 ember még oda is kéne és kérdés az is, hogy Benitez Etoo-t mennyire hagyja jobban a támadásban kibontakozni, mint ahogy José tette.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2010.06.10. 19:21-kor.
Cupi

horas írta:Ez nem fair az Inter legalább annyira nézhetetlen sokszor....

Voltak olyan meccsek ez tény, de az Inter a kedvenc csapatunk, szóval az mindig kicsit szebb,jobb, stb ;)
horas

Baggio85 írta:Túl sok név merül most már fel velünk kapcsolatban. Remélem azért max. 3 játékos jön, mert több nem kell! Én egyébként örülnék neki ha lenne egy nagy név az érkezők között, most van bevétel, van vonzereje a csapatnak. De a nagy név az nem Mascherano-nal meg Kuyt-nál kezdődik nálam. Mondjuk Torres! Egy hozzá hasonló igazolásra már azt mondanám, hogy...:D

Szerintem jövőre a védelem rendben van, bár kérdés, hogy Maiconnal mi lesz, ha megy, akkor oda jöhetne valaki. Egyébként nem szabad rajta változtatni, mert egy összeszokott védelem. Ráadásul ha jól emlékszem jön Castelazzi, aki kitűnő lesz csere kapusnak. A középpályára hoznék 1 vagy 2 kicsit technikásabb játékost (David Silva jó lenne), akik a támadáshoz tudnának hozzátenni. Mascherano nálam továbbra sem fér be a kezdőbe, cserének ok. Elől is kérdés ki megy és ki marad, de jelen helyzetben 1 ember még oda is kéne és kérdés az is, hogy Benitez Etoo-t mennyire hagyja jobban a támadásban kibontakozni, mint ahogy José tette.

Én Benítez-túl függetlenül 4 embert akartam igazolni.Egy közép és egy balhátvédet,egy középső középpályást és egy támadót aki a csatár mögött mindenhol tud játszani.
Córdoba,Materazzi nálam jövőre már nem lennének kerettagok egyikük,helyét átvenné Chivu,másikét egy új ember.Chivu-t pótolnám a balszélen egy új emberrel,Muntari és Quaresma helyére két új ember,és komoly elgondolkodnék egy Milito Torres cserén.

Córdoba-----Agger
Materazzi---Cissokho
Muntari-----Banega
Quaresma----Silva

Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti
Santon,Chivu,Agger,Cissokho

Cambiasso,Motta,Stankovic,Banega,Mariga
Sneijder,Silva

Milito,Eto'o,Pandev,Balotelli

Mivel jött Benítez ynílván mások vannak a terítéken,de számomra ez lenne vagy egy ehhez hasonló igazolási szezon lenne az igazi,ezek a játékosok mind posztra érkeznének.

Banega marha nagy igéret nálam.:
http://www.youtube.com/watch?v=DJIhjzah ... re=related
Tommy

Csak az a baj homi. :lol:

Amugy tényleg nagyon jó játékos, de akár Gago is jöhetne, olcsóbb lenne és nem sokkal rosszabb sztem.
horas

Tommy írta:Csak az a baj homi. :lol:

Amugy tényleg nagyon jó játékos, de akár Gago is jöhetne, olcsóbb lenne és nem sokkal rosszabb sztem.

Szerintem Gago sokkal rosszabb...
Homi?mármint homoszexuális?
És téged ez hol érint ha az is?
De egyáltalán honnan veszed ezt?

Gago-nak is vannak okos labdái,de Banega sokkal fineszesebb,Gago pontatlanabb védekezésben és technikailag Banega sokkal képzetebb. Drágább,de azért mert jobb nála...
Tommy

horas írta:
Tommy írta:Csak az a baj homi. :lol:

Szerintem Gago sokkal rosszabb...
Homi?mármint homoszexuális?
És téged ez hol érint ha az is?
De egyáltalán honnan veszed ezt?

Gago-nak is vannak okos labdái,de Banega sokkal fineszesebb,Gago pontatlanabb védekezésben és technikailag Banega sokkal képzetebb. Drágább,de azért mert jobb nála...

Régebben írták, hogy lebukott miközben webcamerán keresztül valami homokos oldalra recskázott.. :lol:

Engem nem érint, max őt, meg lehet nem is igaz. De emiatt biztos kapna, főleg olaszországban.. Meg hát ha tényleg az, én sem látnám szívesen, meg szerintem nagyon sok mindenki, nem vagyok elég liberális, na.. :)
signoreMarco

Tommy írta: De emiatt biztos kapna, főleg olaszországban.. Meg hát ha tényleg az, én sem látnám szívesen, meg szerintem nagyon sok mindenki, nem vagyok elég liberális, na.. :)

Max az ultráktól kapna. Az olasz nem egy gyűlölködő nép.....Amúgy sztem nem a nemi identitás alapján kéne játékosokat venni, hanem a mutatott játék alapján, Gago pedig hát nem alkotott maradandót Európában......... Engem pl. nem zavar ha vki meleg csak ne az én segglyukamra pályázzon. :lol: Otthon meg mindenki azt csinál amit akar, magánügy.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Tommy írta:Xavi meg Mascherano egyposzt mi? :? Egyébként egyértelműen a világ egyik legjobb vkpje, top 5ben venne van simán, cambiassoval együtt brutál párost alkotnának.. Sztem 20-30 millio közt elfogjuk hozni esetleg Muntari bevonásával még kevesebbért is. Silváért meg ugy tudom 30 milliot kér a Valencia, annyit lazán letud tenni Moratti is érte, realba állítólag nem megy, mert Josénak nem kell. Barcának sem hinném hogy kellene, marad Chelsea, City esetleg MU és mi. Citybe nem hinném hogy menne, safnak meg sztem nem kell.

http://www.youtube.com/watch?v=39ZlaSW_DeI&NR=1
Tommy

signoreMarco írta:
Tommy írta: De emiatt biztos kapna, főleg olaszországban.. Meg hát ha tényleg az, én sem látnám szívesen, meg szerintem nagyon sok mindenki, nem vagyok elég liberális, na.. :)

Max az ultráktól kapna. Az olasz nem egy gyűlölködő nép.....Amúgy sztem nem a nemi identitás alapján kéne játékosokat venni, hanem a mutatott játék alapján, Gago pedig hát nem alkotott maradandót Európában......... Engem pl. nem zavar ha vki meleg csak ne az én segglyukamra pályázzon. :lol: Otthon meg mindenki azt csinál amit akar, magánügy.

Igazából ha valaki nem hangoztatja, és mutogatja magát, akkor engem sem zavar..
És ezt a témát itt le is zárhatjuk.

Az olasz meg nem gyűlölködő nép? Akkor nagyon nem ismered őket.. Bár sima tifosik nem énekelnek, meg hasonlók a meccsen, de általában ők azok akik fütyülnek, és játékosok/bírók szidásából vastagon kiveszik a részüket ők is. :) Na de innét on!
Válasz küldése