gabesz írta:horas írta:Szövegértelmezés???
Olvasd el elöször értelmesen azt a kommentemet,amire te azt mondod,hogy én azt írtam,hogy támadó felfogású a csapat.Annyit írtam,hogy a csapat így is tele van támadókkal,de egy csapat nem attól támadó vagy sem,hogy hány támadó van egy csapatban erre írtam,hogy a Barca-nál sincs több támadó mint az Inter-nél,egyszerűen mást játszik a két csapat.A szakmázás helyett szerintem maradj a hűtőmágnes és mezrendelésnél csapat ügyben,abban valószinüleg jobb vagy.
Előttem írta Gabosska h ha vesztésre állunk és kéne egy kis lendület a csapatba, akkor nincs aki beállhatna szinte és színt vinne a játékba, max Balotelli, de hát ő mint tudjuk nem mindig beszámítható. Erre írtad, idézem:
"Ez a csapat tud szemet gyönyörködtető játékot is produkálni a kezdő fele nagyon technikás támadó felfogású játékos Maicon,Eto'o,Pandev,Milito,Sneijder hány támadót akarsz még a csapatba és ott van még Balotelli is a padon."
Attól még nem játszik egy csapat "szemetgyönyörködtető" játékot, h van benne papíron 4 csatár, taktikától függ az egész. És mivel Benítez sem fogja erőltetni itt a támadófocit, elférne egy lendületes csatár vagy egy támadó középpályás még a keretben, aki beugrik ha cink van. Ja és kösz egyébként a jótanácsokat, nem is nagyon fogok írkálni itt a fórumra, inkább olvasgatni szoktam, csak gondoltam most reagálok a sok baromságod közül az egyikre

Ki akarod tenni Zanettit a keretből, egyik nap eladnád Pandevet, most meg szted remekül cselez és passzol, és minden nap írsz be egy random nevet h kit kéne leigazolni, haver ez itt a valóság és nem az FM. És mivel ez már itt elég OFF-szagú, én hanyagolom a témát. További szép estét!
Pandev-et sosem akartam eladni,megint okos vagy.Pont több kommenten keresztül átívelő védőbeszédet intéztem érte mert valaki bántotta,sok mindent keversz fater.Zanetti-t igen is ki akartam tenni a csapatból,mert amikor valami hiányzott taktikailag részben neki tulajdonítottam a hiányt mert neki ha kell hanem játszania kell,hibázni nem hibázik az biztos,de lényegében sokat nem tesz hozzá a játékhoz sem az is tuti.De mivel Mourinho megtalálta a helyét ebben a mükdödőképes taktikában,igaz a balhátvédposztig szorult vissza,részben kényszerűsgéből,de abszolút bevált,de a rakosgatós jelleg megmaradt,"mindegy hol de Zanetti játszon",de az elöuő taktikában a középpályán eléggé volt egy felesleges ballaszt jellege,tudod ez már inkább szakmázós jellegű,ez neked nem hinném,hogy feltünt.Amúgy nem vagyok egy nagy szkatekintély de vannak bizonyos észre vételeim,és nem ilyen felszínesek és elcsépeltek mint amilyenek a tieid tünnek,ettól függetleneül lehet,hogy nem azok.
további szép napot.Szerintem szinte miniméter pontosan ugyabban a hangnemben írok mint te,ugyhogy nem kell megjátszani
az erkölcs csőszt és az intellektuelt.
"Attól még nem játszik egy csapat "szemetgyönyörködtető" játékot, h van benne papíron 4 csatár, taktikától függ az egész. És mivel Benítez sem fogja erőltetni itt a támadófocit, elférne egy lendületes csatár vagy egy támadó középpályás még a keretben, aki beugrik ha cink van."
Mondtam ilyet valaha,hogy a padra nem férne rá az erősítés?
Én arra reflektáltam,hogy te Barcelona-t akartál csinálni az Inter-ből,nem arra,hogy ne jöjjön senki.Megmagyarázza...
Itt mindenki ír több random nevet minden nap,hogy kit kéne igazolni,még az isteni Mourinho is vett három random szardarabot nyításnak...
Szerintem se erőltetssük,mert fárasztó ez számomra egyértelmű,dolgokat nem értesz.
Amúgy semmi bajom nincs veled,én csak a te hangnemedet követem,azért a szurkálodást te kezted,de hajlamos vagyok a túlkapásokra ezt készséggel elismerem.