Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Laci78

Re: Átigazolási pletykák (Calcio mercato)

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Kép

20.000 néző volt Q7 bemutatásán. Schuster még Rault is akarja. :P
Laci78

Rengeteg név van a listán.
Szerintem inkább a felesleges játékosoktól kellene megszabadúlni és akik nem valók ide eladni, gondolok Burdisso, Jimenez, Obinna, Suazo, Rivasfélékre.
Azt nem vágom, Mariga Jimenezért volt itt, most megvesszük vagy mindkettő megy vissza, de Jimenez 50%, mintha a Ternananál lenne, úgy rémlik.
Biabiany visszahozatala esetleges szélsőjátékban alkalmazható, Rafa úgyis a 4-2-3-1-et játszatta a Poolal is.

Pastore vagy Özil Sneijder cseréje lehet, félek, hogy West elviszik, de rombuszban is bevethetők.

Mindenképpen, ha Maicont nem a többi kulcsembert megkellene tartani.

Bonucci meg menjen a fenébe, bár nem becsültük meg..., akkor Ranocchia vagy Bocchettire kell rákúszni, de Rafa lehet Aggert akarja.

Castelazzi jó lesz.

Bastos, Kolarov, Vargas, Criscito közűl egy balszélre.

Palombo nem hiszem nálunk folytatja, ahogy Asamoah sem.

Szó van esetleges Lichtsteinerről is, Maicon pótlásra, én Dani Alvesben nem bízok, Barca nem adja. Max. capitano visszamegy jobbhátvédnek.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Sztem is az lenne a legjobb megoldás,ha JZ játszana jobbhátvédet,ha menne Maicon.
Laci78

bazsi írta:Krasic ügynöke friss interjúban elárulta, hogy megrekedtek a tárgyalások a Juvéval, de nincs minden veszve. A Manchester City hivatalosan is bejelentkezett érte. 18 millióért vihetik. Ezek szerint nem is állunk tárgyalásban a CSZKA-val.

A City, a Chelsea, a Real, a Barca, a Juve, és mi mindenkit vinnénk. :lol:
Amennyi játékossal összeboronáltak már...

Juve Bonuccival és Martinezzel jól jár...elkezdenek fiatalítani, nekünk is kellene. :)
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Állítólag akarjuk Kjaer-t, Dentinho-t, és Cavani-t. Nem tom mennyi igaz ebből.
horas

Hozzászólás Szerző: horas »

Laci78 írta:
bazsi írta:Krasic ügynöke friss interjúban elárulta, hogy megrekedtek a tárgyalások a Juvéval, de nincs minden veszve. A Manchester City hivatalosan is bejelentkezett érte. 18 millióért vihetik. Ezek szerint nem is állunk tárgyalásban a CSZKA-val.

Juve Bonuccival és Martinezzel jól jár...elkezdenek fiatalítani, nekünk is kellene. :)

Ő ki?
horas

e.szabi írta:Állítólag akarjuk Kjaer-t, Dentinho-t, és Cavani-t. Nem tom mennyi igaz ebből.

Remélem semmi.
e.szabi

horas írta:
Laci78 írta:

Ő ki?

Jorge Martinez Catania-bol ment hozzájuk, 27 éves, állítólag 12 milláért. :lol: Akkor figyeltek fel rá mikor gólt lőtt nekünk. :lol:
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

horas írta:
Laci78 írta:

Ő ki?

Jorhe Martinez 27 éves szal annyira nem mondanám fiatalnak, Cataniatól igazol a Juvéhoz, uruguay-i szélső-
horas

Juve Bonuccival és Martinezzel jól jár...elkezdenek fiatalítani, nekünk is kellene. :)[/quote]

Ő ki?[/quote]
Jorhe Martinez 27 éves szal annyira nem mondanám fiatalnak, Cataniatól igazol a Juvéhoz, uruguay-i szélső-[/quote]

jaja,utána néztem,azért kösz.
Hát amíg ilyen arcokat igazolnak addig nyugadtak lehetünk,Pepe,Martinez... combos középcsapat van ott épülőben.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Bonuccit honnan veszitek biztosra a zebrákhoz? Jövő pénteken (25-én) kell eldönteni a közös tulajdonú játékosok sorsát. Addig ő Bari-Genoa közös tulajdon marad. Utána elvileg mehet a Juvéba, de egyelőre ő még nagyon nem Juve játékos! Del Neri persze szertné őt, ennyi!
Marco

Youme írta:Bonuccit honnan veszitek biztosra a zebrákhoz? Jövő pénteken (25-én) kell eldönteni a közös tulajdonú játékosok sorsát. Addig ő Bari-Genoa közös tulajdon marad. Utána elvileg mehet a Juvéba, de egyelőre ő még nagyon nem Juve játékos! Del Neri persze szertné őt, ennyi!

Hát én azt olvastam nem tom már hol olasz Interes oldalon h Barinak oda adják Almiron másik felét, Genoának meg Criscito meg még egy vki másik felét amiket a Juve birtokolt eddig. És h napok mulva be is jelentik. De hát lehet h rosszul értelmeztem.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Most olvastam,hogy egy napilap szerint Maicon "felmondja" az albérletet Milanoban(állítólag Mihaljovicstól bérelte a házat:)).Így már-már biztosra veszik a távozását.
Mourinhoé valahol akkor vált biztossá mikor a gyerekeit kivette a suliból...:)

Azért érdekes mit meg nem tudnak az újságok :)

Ha Bonucci tényleg a zebráké akkor valaki kiesett a hármasomból :( Új hátvéd után kell néznem.

Így tegnap elgondolkodtam(nm pont leigazolás miatt),mi a véleményetek Miguel Torresről?
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Hulladék.

Kjaer, Cavani, Dentinho hármas detto, túlsztárolt szerencsétlenek.

Palombo ára 15 millio amugy..

Bonucci meg ne menj a fenébe.. Morattiék menjenek a fenébe, mert ha elmegy a juvéba ők tehetnek róla, engem az idegesít megse próbájuk visszahozni, pedig nyilatkozta, hogy ha választani kéne az interbe jönne nem a juvéba.. De ugy tűnik hogy komolyan érdeklődünk iránta, sajnos..
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Tommy írta:Hulladék.

A Real meg a hulladékai tudod :)
Csak úgy elgondolkodtam,Schuster vagy Capello keze alatt alap volt a Realban.Nem nyomta rosszul.Most nem tudom hol játszik,biztos elpasszolták valahova :)
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Nia írta:
Tommy írta:Hulladék.

A Real meg a hulladékai tudod :)
Csak úgy elgondolkodtam,Schuster vagy Capello keze alatt alap volt a Realban.Nem nyomta rosszul.Most nem tudom hol játszik,biztos elpasszolták valahova :)

Getafe.. Am. télleg egy hulldék. :roll:
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Olasz hírek szerint a Real Madrid vezetősége az elmúlt órákban felvetette az Inter elöljáróinak Gago vagy Drenthe bevonását Maicon ügyébe, azonban az olasz klub válasza egyértelmű volt: 35 millió euró vagy nincs üzlet. (madridista.hu)

Tetszik, hogy keménykedünk velük, fizessenek csak :) Persze szerintem 30 körül lesz a megállapodás, ha lesz....
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

Cupi írta:Olasz hírek szerint a Real Madrid vezetősége az elmúlt órákban felvetette az Inter elöljáróinak Gago vagy Drenthe bevonását Maicon ügyébe, azonban az olasz klub válasza egyértelmű volt: 35 millió euró vagy nincs üzlet. (madridista.hu)

Tetszik, hogy keménykedünk velük, fizessenek csak :) Persze szerintem 30 körül lesz a megállapodás, ha lesz....

Nekem is tetszik h fizetésre kényszerítjük őket. :)
Mondjuk egy 10/15 millió € + Marcelo ajánlaton erősen elgondolkodnék.. :roll: ;)

Csak ne ien Drenthe féleségek jöjjenek..
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Nagyon remélem hogy nem mennek 35 alá, így van ha ennyire kell nekik akkor csengessenek szépen, ahogy a többi celebért tavaly.

Manchester City officials have recently approached Inter Milan with an offer of 24 million Euros for Italian forward Mario Balotelli.

However, Inter want 40 millions for the Italy Under-21 international. Contacts between both clubs could continue in the coming weeks.

Na erre is kíváncsi leszek :) eza a 24 nagyon felejtős így magában
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Cupi írta:Olasz hírek szerint a Real Madrid vezetősége az elmúlt órákban felvetette az Inter elöljáróinak Gago vagy Drenthe bevonását Maicon ügyébe, azonban az olasz klub válasza egyértelmű volt: 35 millió euró vagy nincs üzlet. (madridista.hu)

Gago nem annyira rossz, mint azt sokan tartják róla.
Az általunk támadott Mascheranohoz hasonló stílusú playa, őt bevonhatnánk felőlem.
Viszont Drenthe inkább maradjon csak ott, ő nem kell ide.

Egy ilyen lehetne ha már mindenképp mennie kell Gago + 28 mill :)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Gago felesleges, ha Mascherano jön. Ami kb. 98%.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

bazsi írta:Gago felesleges, ha Mascherano jön. Ami kb. 98%.

Még akkor is felesleges ha Masche nem jön..max úgy h 35+Gago :D
bazsi

benito92 írta:Nagyon remélem hogy nem mennek 35 alá, így van ha ennyire kell nekik akkor csengessenek szépen, ahogy a többi celebért tavaly.

Manchester City officials have recently approached Inter Milan with an offer of 24 million Euros for Italian forward Mario Balotelli.

However, Inter want 40 millions for the Italy Under-21 international. Contacts between both clubs could continue in the coming weeks.

Na erre is kíváncsi leszek :) eza a 24 nagyon felejtős így magában

én nem adnám el balotellit. pláne most nem. új edző, hátha csak mourinho miatt volt pöcs. hatalmas lehetőségek vannak benne. ha meg folytatja ezt a majom hozzáállását, akkor januárban még mindig el lehet adni, ha meg végre azt csinálja amire született, akkor nagyon nagyot nyerünk vele. de ez csak az én véleményem.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

bazsi írta:én nem adnám el balotellit. pláne most nem. új edző, hátha csak mourinho miatt volt pöcs

Tiszteletben tartva a véleményedet, de ezt talán te sem gondolod komolyan.
20 évesen beállítják a BL elődöntőben errefel hisztizik, sétálgat míg a többiek a pályát felszántva védekeznek, ez nem lehet Mourinho hibája.
(nem beszélve az imádott csapatom mezének földhöz vágásáról)
Szellemi nyomorék a srác sajna, nem hiszem hogy megváltozna.
Persze ha marad remélem megcáfol ebben, én a magam részéről nem tudok megbocsájtani neki.
Tommy

Én nagyon unom már ezt az "adjunk még egy esélyt neki" szöveget..

Hány játékosnál volt már ez morattinál, te jó ég.. És egyik sem élt vele. Balotelli 2 olyan dolgot csinált ami megbocsájthatatlan, nem érdekel mekkora tehetség, elkell adni, az sem fog érdekelni ha megváltozik következő klubcsapatában és aranylabdát nyer, nem méltó az Inter mezére. Pedig én sokáig védtem, tudhatjátok. Ráadásul elég jó pénzt lehetne érte kapni.

Balotelli il rossonegro bastardo!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Igazából ha már olasz és középső középpályás...mit szóltok Montolivohoz...sztem most a vb-n az olaszok legjobbja, DeRossi mellett...Fio nem végzett vmi előkelő helyen...85ös születésű...jól passzol és védekezik..igaz h nem láttam túl sok fio mecset..de megérne talán 1 misét
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Balot most nem adnám el. Késöbb igen még akkor is ha jó szezonja lesz. Valahogy bünhödnie kell.
Ha minden meccsen ott lennék és lenne pár hool ismerösöm Milanoban tuti belemennék egy olyanba,hogy elverjük.
Adjuk el egy év múlva,szerintem most jó szezonja lesz és akkor többet kaphatunk érte.
Idén azzal a feltétellel engedném el pl a M.Citybe ha Robinhot adnák érte (+20m e :lol: )
Érdemes lenne elcserélni öket akár kölcsönbe is.
Bocchetti nem lenne jó nekünk?
bazsi

Tommy írta:Én nagyon unom már ezt az "adjunk még egy esélyt neki" szöveget..

Hány játékosnál volt már ez morattinál, te jó ég.. És egyik sem élt vele. Balotelli 2 olyan dolgot csinált ami megbocsájthatatlan, nem érdekel mekkora tehetség, elkell adni, az sem fog érdekelni ha megváltozik következő klubcsapatában és aranylabdát nyer, nem méltó az Inter mezére. Pedig én sokáig védtem, tudhatjátok. Ráadásul elég jó pénzt lehetne érte kapni.

Balotelli il rossonegro bastardo!

...na inkább hagyjuk a témát. senkit sem akarok megsérteni és senkivel sem akarok vitázni. de úgyis maradni fog :D :D
Tommy

Elvernék őt, de nem meri ő kimenni utcára. :)
bazsi

egyébként nekem lenne egy jó jelöltem a bal szélre: podolski.
bár még pletyka szintjén sem emlegették. de szerintem nagyonjó játékos.
BlueSky

Ki megy az,van egy csomó videó a neten amin az utcán majomkodik.
Ha például nálunk a Fradiban,Újpestben vagy a környezö szerb,horvát csapatokban játszana és csinálna ilyeneket...nem uszná meg.
Mondom Robinhora (kérdés menne e neki seria a-ban,elnyomnák a védök lehet) elcserélném.
Cesar Maicon Lucio Bocchetti Santon Zanetti Cambiasso Fabregas Aquillani Sneyder Milito
Akkor már Robben ;)
e.szabi

Fabregas :P szép is lenne :P Samuel-t egy csomóan kihagyjátok. Lucio, Samuel kettőst nem szedném szét még legalább 1-2 évig.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Ha olasz védőkben gondolkodunk: Criscito, Maggio, Ranocchia hármas nálam akiket nagyon szívesen látnék. Meghát Bonucci... :(

Rossiról nincs valami hír? Arról volt szó hogy haza akar igazolni, régebben a Fiorentinát olvastam vele kapcsolatban
San Siro

Hozzászólás Szerző: San Siro »

Injoc írta:Igazából ha már olasz és középső középpályás...mit szóltok Montolivohoz...sztem most a vb-n az olaszok legjobbja, DeRossi mellett...Fio nem végzett vmi előkelő helyen...85ös születésű...jól passzol és védekezik..igaz h nem láttam túl sok fio mecset..de megérne talán 1 misét

Montolivót eddig is az egyik legjobb olasz középpályásnak tartottam, most is megerősített benne. Én eltudnám képzelni Inter-mezben.
BlueSky

Az biztos,hogy ha menne neki a játék a jelenleginél is nagyobb sztár lehetne. Barcába erre megvannak az emberek. Nálunk ö lehetne a legnagyobb.
Na jó Balot rá is elcserélném.
Elano most lött gólt :)
Motta is olasz és egész jó,öt? Csak szélsö asszem.
Igazoljuk le Miccolit,Amaurit,Ronaldot,Giggst. :lol: Panuccit és Cafut pedig aktiváljuk :lol: :lol: :lol:
BlueSky

Ha már olaszt akarunk(nem sok esély van rá):
V:Motta,Bonucci,Ranocchia,Andreoli,Bocchetti,Criscito
Kp:Aquillani,Bolzoni,Palombo(?)
Cs:Rossi,Acquafresca,Pazzini,Paloschi
bazsi

BlueSky írta:Ha már olaszt akarunk(nem sok esély van rá):
V:Motta,Bonucci,Ranocchia,Andreoli,Bocchetti,Criscito
Kp:Aquillani,Bolzoni,Palombo(?)
Cs:Rossi,Acquafresca,Pazzini,Paloschi

azért szép h ezek közül bonucci,andreoli,bolzoni és acquafresca is a miénk volt.
BlueSky

Sirok is mert lesznek ök még olasz válogatottal vbn.
Tommy

BlueSky írta:Ki megy az,van egy csomó videó a neten amin az utcán majomkodik.
Ha például nálunk a Fradiban,Újpestben vagy a környezö szerb,horvát csapatokban játszana és csinálna ilyeneket...nem uszná meg.
Mondom Robinhora (kérdés menne e neki seria a-ban,elnyomnák a védök lehet) elcserélném.
Cesar Maicon Lucio Bocchetti Santon Zanetti Cambiasso Fabregas Aquillani Sneyder Milito
Akkor már Robben ;)

Ja de biztos nem egyedül, hanem van valaki mellette, de azok sztem régebbi képe.. Nyílt utcán nyilván ezek az esetek után nem járkál. És kint sem másabbak a drukkerek, elhiheted hogy vannak akik pályáznak rá, barca meccs után ugy kellet kimenekíteni a stadonból, pedig ott csak sima szurkolók támadtak neki. :D
Tommy

BlueSky írta:Sirok is mert lesznek ök még olasz válogatottal vbn.

Max Bonucci..

Acquafrescát hagyjuk inkább, rugott vagy 2 gólt, nem látok benne semmi extrát, nála sokkal jobb csatárok vannak. Bolzoni meg egyelőre a Serie B-ben vitézkedik, és ott is csak 24 meccen lépet pályára, 0 gól 0 gólpassz.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

bazsi írta:egyébként nekem lenne egy jó jelöltem a bal szélre: podolski.
bár még pletyka szintjén sem emlegették. de szerintem nagyonjó játékos.

Na nee :) Csak a válogatottba megy neki, nagy csapatok terén a bayernben szenvedett, most meg az utóbbi szezonban a Kölnben sem mindig volt kezdő és asszem csak 2 gólt lőtt!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Inter Keeping Tabs On Brazil & Galatasaray Midfielder Elano - Report
The Nerazzurri are interested in the 29-year-old...

http://www.goal.com/en/news/1863/world- ... lder-elano

Elanot akarjuk.Már két gól szerzett.A törököknél nem láttam,de korbábban a Man city-ben is nagyon jó volt.
Mondjuk Mascherano posztján játszik.Nem tudom akkor is jönne ha az argentin érkezik.
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Marco írta:nem tom már hol olasz Interes oldalon h Barinak oda adják Almiron másik felét, Genoának meg Criscito meg még egy vki másik felét amiket a Juve birtokolt eddig.

Pénteken lesz a borítékos módszer, hogy ha nem hosszabbítják meg a közös tulajdont, akkor azé a csapaté lesz a játékos aki a lezárt borítékba a nagyobb összegről szóló cetlit teszi (ezt az összeget pedig megkapja a vesztes csapat).

Lehet, hogy a Genoa (vagy a Bari) is magának akarja az egész tortát és majd utána indul az alkudozás a játékosról.

Hétvégére mindenesetre kiderül!
Marco

Youme írta:
Marco írta:nem tom már hol olasz Interes oldalon h Barinak oda adják Almiron másik felét, Genoának meg Criscito meg még egy vki másik felét amiket a Juve birtokolt eddig.

Pénteken lesz a borítékos módszer, hogy ha nem hosszabbítják meg a közös tulajdont, akkor azé a csapaté lesz a játékos aki a lezárt borítékba a nagyobb összegről szóló cetlit teszi (ezt az összeget pedig megkapja a vesztes csapat).

Lehet, hogy a Genoa (vagy a Bari) is magának akarja az egész tortát és majd utána indul az alkudozás a játékosról.

Hétvégére mindenesetre kiderül!

Azt tom h h megy a boritékos módszer meg h még most lesz, de én úgy tom h előtte ha vmeik csapat le akarja igazolni megteheti ha megtud egyezni mindkét klubbal, de lehet nem így van.
bazsi

a héten eldőlhet milito, burdisso és mascherano sorsa. maiconról is lesz tárgyalás és lehet h még muntari is belefér. brancának mozgalmas hete lesz :D

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=21665
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Mascherano a Barcat favorizálja.

Maicon kijelentkezett az albérletéből, úgy hogy valószinűleg távozik, szerintemm nem kéne ide G. Jonson, inkább vegyük meg a fiatal Uru védőt és Santon kezdjen jobb hátvédként

MU vinné Sneijdert 24 millio euroért cserébe, esetleg 35 ért de, nagy butaság lenne őt eladni

Én Dos Santost nagyon szeretném ha leigazolnánk, tökéletes lenne a bal szélen
e.szabi

Sneijdert vinné a MU? :lol: Most minden játékosunkat vinné mindenki. Mascherano egyébként inkább ide jönne, mint a Barcaba, szóval az is hülyeség. Bár ha a Barca nem igazolja le Fabregast, akkor azt a pénzt lehet Mascheranora fordítják, 35-40 millió.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

DaNi írta:Én Dos Santost nagyon szeretném ha leigazolnánk, tökéletes lenne a bal szélen

jaja, az a srác nagyon meggyőző volt eddig, én is elnézném ezt a teljesítményt a csapatunkban.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

A Marca szerint Maicon ügye reaktiválódott, miután az Inter 28 millióra csökkentette az árát, az ügy még a héten lezárulhat. A lap szerint ebben a döntésben a játékos álláspontjának is jelentős szerepe volt. A Real Madrid további árcsökkenést szeretne, de egyre közelebb vannak az álláspontok. (madridista.hu)
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Ha már Dos Santos...akkor Alexis Sanchez is megfelelne!
Nem is tudom mi miért nem mozdulunk rá ilyen játékosokra sosem....
A Manchester Utd. már élénken érdeklődik iránta!
De nekünk nem kell tehetséges fiatal szélső.
Válasz küldése