20.000 néző volt Q7 bemutatásán. Schuster még Rault is akarja.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

bazsi írta:Krasic ügynöke friss interjúban elárulta, hogy megrekedtek a tárgyalások a Juvéval, de nincs minden veszve. A Manchester City hivatalosan is bejelentkezett érte. 18 millióért vihetik. Ezek szerint nem is állunk tárgyalásban a CSZKA-val.
Laci78 írta:bazsi írta:Krasic ügynöke friss interjúban elárulta, hogy megrekedtek a tárgyalások a Juvéval, de nincs minden veszve. A Manchester City hivatalosan is bejelentkezett érte. 18 millióért vihetik. Ezek szerint nem is állunk tárgyalásban a CSZKA-val.
A City, a Chelsea, a Real, a Barca, a Juve, és mi mindenkit vinnénk.
Amennyi játékossal összeboronáltak már...
Juve Bonuccival és Martinezzel jól jár...elkezdenek fiatalítani, nekünk is kellene.
e.szabi írta:Állítólag akarjuk Kjaer-t, Dentinho-t, és Cavani-t. Nem tom mennyi igaz ebből.
horas írta:Laci78 írta:bazsi írta:Krasic ügynöke friss interjúban elárulta, hogy megrekedtek a tárgyalások a Juvéval, de nincs minden veszve. A Manchester City hivatalosan is bejelentkezett érte. 18 millióért vihetik. Ezek szerint nem is állunk tárgyalásban a CSZKA-val.
Juve Bonuccival és Martinezzel jól jár...elkezdenek fiatalítani, nekünk is kellene.
Ő ki?
horas írta:Laci78 írta:bazsi írta:Krasic ügynöke friss interjúban elárulta, hogy megrekedtek a tárgyalások a Juvéval, de nincs minden veszve. A Manchester City hivatalosan is bejelentkezett érte. 18 millióért vihetik. Ezek szerint nem is állunk tárgyalásban a CSZKA-val.
Ő ki?
Youme írta:Bonuccit honnan veszitek biztosra a zebrákhoz? Jövő pénteken (25-én) kell eldönteni a közös tulajdonú játékosok sorsát. Addig ő Bari-Genoa közös tulajdon marad. Utána elvileg mehet a Juvéba, de egyelőre ő még nagyon nem Juve játékos! Del Neri persze szertné őt, ennyi!
Tommy írta:Hulladék.
Nia írta:Tommy írta:Hulladék.
A Real meg a hulladékai tudod
Csak úgy elgondolkodtam,Schuster vagy Capello keze alatt alap volt a Realban.Nem nyomta rosszul.Most nem tudom hol játszik,biztos elpasszolták valahova
Cupi írta:Olasz hírek szerint a Real Madrid vezetősége az elmúlt órákban felvetette az Inter elöljáróinak Gago vagy Drenthe bevonását Maicon ügyébe, azonban az olasz klub válasza egyértelmű volt: 35 millió euró vagy nincs üzlet. (madridista.hu)
Tetszik, hogy keménykedünk velük, fizessenek csakPersze szerintem 30 körül lesz a megállapodás, ha lesz....
Cupi írta:Olasz hírek szerint a Real Madrid vezetősége az elmúlt órákban felvetette az Inter elöljáróinak Gago vagy Drenthe bevonását Maicon ügyébe, azonban az olasz klub válasza egyértelmű volt: 35 millió euró vagy nincs üzlet. (madridista.hu)
Tetszik, hogy keménykedünk velük, fizessenek csakPersze szerintem 30 körül lesz a megállapodás, ha lesz....
bazsi írta:Gago felesleges, ha Mascherano jön. Ami kb. 98%.
benito92 írta:Nagyon remélem hogy nem mennek 35 alá, így van ha ennyire kell nekik akkor csengessenek szépen, ahogy a többi celebért tavaly.
Manchester City officials have recently approached Inter Milan with an offer of 24 million Euros for Italian forward Mario Balotelli.
However, Inter want 40 millions for the Italy Under-21 international. Contacts between both clubs could continue in the coming weeks.
Na erre is kíváncsi leszekeza a 24 nagyon felejtős így magában
bazsi írta:én nem adnám el balotellit. pláne most nem. új edző, hátha csak mourinho miatt volt pöcs
Tommy írta:Én nagyon unom már ezt az "adjunk még egy esélyt neki" szöveget..
Hány játékosnál volt már ez morattinál, te jó ég.. És egyik sem élt vele. Balotelli 2 olyan dolgot csinált ami megbocsájthatatlan, nem érdekel mekkora tehetség, elkell adni, az sem fog érdekelni ha megváltozik következő klubcsapatában és aranylabdát nyer, nem méltó az Inter mezére. Pedig én sokáig védtem, tudhatjátok. Ráadásul elég jó pénzt lehetne érte kapni.
Balotelli il rossonegro bastardo!
Injoc írta:Igazából ha már olasz és középső középpályás...mit szóltok Montolivohoz...sztem most a vb-n az olaszok legjobbja, DeRossi mellett...Fio nem végzett vmi előkelő helyen...85ös születésű...jól passzol és védekezik..igaz h nem láttam túl sok fio mecset..de megérne talán 1 misét
BlueSky írta:Ha már olaszt akarunk(nem sok esély van rá):
V:Motta,Bonucci,Ranocchia,Andreoli,Bocchetti,Criscito
Kp:Aquillani,Bolzoni,Palombo(?)
Cs:Rossi,Acquafresca,Pazzini,Paloschi
BlueSky írta:Ki megy az,van egy csomó videó a neten amin az utcán majomkodik.
Ha például nálunk a Fradiban,Újpestben vagy a környezö szerb,horvát csapatokban játszana és csinálna ilyeneket...nem uszná meg.
Mondom Robinhora (kérdés menne e neki seria a-ban,elnyomnák a védök lehet) elcserélném.
Cesar Maicon Lucio Bocchetti Santon Zanetti Cambiasso Fabregas Aquillani Sneyder Milito
Akkor már Robben
BlueSky írta:Sirok is mert lesznek ök még olasz válogatottal vbn.
bazsi írta:egyébként nekem lenne egy jó jelöltem a bal szélre: podolski.
bár még pletyka szintjén sem emlegették. de szerintem nagyonjó játékos.
Marco írta:nem tom már hol olasz Interes oldalon h Barinak oda adják Almiron másik felét, Genoának meg Criscito meg még egy vki másik felét amiket a Juve birtokolt eddig.
Youme írta:Marco írta:nem tom már hol olasz Interes oldalon h Barinak oda adják Almiron másik felét, Genoának meg Criscito meg még egy vki másik felét amiket a Juve birtokolt eddig.
Pénteken lesz a borítékos módszer, hogy ha nem hosszabbítják meg a közös tulajdont, akkor azé a csapaté lesz a játékos aki a lezárt borítékba a nagyobb összegről szóló cetlit teszi (ezt az összeget pedig megkapja a vesztes csapat).
Lehet, hogy a Genoa (vagy a Bari) is magának akarja az egész tortát és majd utána indul az alkudozás a játékosról.
Hétvégére mindenesetre kiderül!
DaNi írta:Én Dos Santost nagyon szeretném ha leigazolnánk, tökéletes lenne a bal szélen