Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

alwin91

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Komax írta:Milan ezzel ki is írta magát ebből a bajnokságból :)

Balotelliért eddig összesen 69,86 millió eurót adtak ki különböző klubok :D Nem vagyunk jók eladásban, de óriási dolog volt ezen a idiótán majdnem 30 milliót kaszálni.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Azért az egy vicc, hogy 18 millióért megveszi a Liverpool a Milan-tól, szinte végig padozik, majd ezt követőn kölcsön, "ingyen" visszatér, és még a 6 milliós fizetéséből 4-et a Liverpool fizet. :)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Süti írta:Azért az egy vicc, hogy 18 millióért megveszi a Liverpool a Milan-tól, szinte végig padozik, majd ezt követőn kölcsön, "ingyen" visszatér, és még a 6 milliós fizetéséből 4-et a Liverpool fizet. :)

ez sokat elmond róla....inkább buknak rajta és fizetik a fizuját is csak ne rombolja ott a közösséget...
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Hát nem csodás érzés a tabellára nézni? MÖGÖTTÜNK a juve, Roma, Nápoly. Estére nagy eséllyel már nem lesz pontazonosság, hanem szintén mögöttünk a milan...
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

alwin91 írta:

Balotelliért eddig összesen 69,86 millió eurót adtak ki különböző klubok :D Nem vagyunk jók eladásban, de óriási dolog volt ezen a idiótán majdnem 30 milliót kaszálni.

Ezt is Mancsnak köszönhetjük, ha jól emlékszem az ő kérésére igazolta le anno a City mert akkor még bízott benne, vagy az is lehet hogy már akkor tudta hogy egyszer újra az Inter edzője lesz és elkezdte kiszórni a selejtet! :D
alwin91

lucky0 írta:
alwin91 írta:

Ezt is Mancsnak köszönhetjük, ha jól emlékszem az ő kérésére igazolta le anno a City mert akkor még bízott benne, vagy az is lehet hogy már akkor tudta hogy egyszer újra az Inter edzője lesz és elkezdte kiszórni a selejtet! :D

Lehet :D Egyébként néztem fél szemmel a Milant tegnap. Lehet, hogy megvertek minket kétszer is az előszezonban, meg van 2 klasszis csatáruk, de egyébként meg botrány. "Diego Lopez többször találkozott a labdával, mint egy középpályás" - Mihajlovic. És tényleg ez történt.
Reméljük ma a Roma elpicsázza a rabruhásokat és utána a tabella élére állunk :D
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Azért Baccara és pláne Luiz Adrianora azt mondani, hogy klasszis, erős túlzás. Vagy netán Balotellire gondoltál? :D
alwin91

Szabr91 írta:Azért Baccara és pláne Luiz Adrianora azt mondani, hogy klasszis, erős túlzás. Vagy netán Balotellire gondoltál? :D

Ha Luiz Adriano nem is, de Bacca szerintem klasszis. Persze ez az én véleményem.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szabr91 írta:Azért Baccara és pláne Luiz Adrianora azt mondani, hogy klasszis, erős túlzás. Vagy netán Balotellire gondoltál? :D

Én is fázom a két említett pirosfekete csatártól.Az MM páros igazi tesztje jön majd élesben nem nyári bohóckodás lesz majd.
Egyébként nekem se tetszett,hogy egy újoncnál ennyire ráültünk az eredményre,de az utolsó újonc akit idegenben megvetünk az Sassulo volt 7-0-ra és mire mentünk vele.Inkább nyerjünk hétszer 1-0-ra mint egyszer 7-0-ra.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Festa írta:

Én is fázom a két említett pirosfekete csatártól.Az MM páros igazi tesztje jön majd élesben nem nyári bohóckodás lesz majd.
Egyébként nekem se tetszett,hogy egy újoncnál ennyire ráültünk az eredményre,de az utolsó újonc akit idegenben megvetünk az Sassulo volt 7-0-ra és mire mentünk vele.Inkább nyerjünk hétszer 1-0-ra mint egyszer 7-0-ra.

Nem az eredmény volt a probléma, hanem a hozzáállás. Az 1-0-val nyilván bárki kiegyezik, de azzal, hogy rendszeresen 1 félidőig vagyunk hajlandók focizni azzal már kevésbé. És egy Carpinál kicsit komolyabb csapat ellen ue. a teljesítmény valószínűleg igencsak "megbosszulta" volna magát.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Jól látszik Thohir marketinges csapatának a munkája. Szerintem komoly munka volt, hogy Olaszországból csak mi legyünk benne a Fifa 16 Demo-ban.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

zsizsi14 írta:Jól látszik Thohir marketinges csapatának a munkája. Szerintem komoly munka volt, hogy Olaszországból csak mi legyünk benne a Fifa 16 Demo-ban.

Főleg hogy évekig a Juve volt benne ha jól emlékszem. Meg az olasz kiadás címlapjára Icardi került. Tényleg jó reklámok ezek.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Durva, pár éve nem gondoltam volna, hogy a miénk lesz a legfiatalabb keret a Serie A-ban :lol:
Viszont a lényeg is elhangzik a cikkben, most derül ki mit tud Mancs, nincs több kifogás.
http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/serie-a-nemzetkozi-foci/mancini-te-jossz
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Legoemberhajú írta:Durva, pár éve nem gondoltam volna, hogy a miénk lesz a legfiatalabb keret a Serie A-ban :lol:
Viszont a lényeg is elhangzik a cikkben, most derül ki mit tud Mancs, nincs több kifogás.
http://hosszabbitas.hu/foci/nemzetkozi-foci/serie-a-nemzetkozi-foci/mancini-te-jossz

Nem rossz a cikk. Amit az átlagéletkor és a "nincs több kifogás" mellett kiemelnék, az a következő: "A másik ugye Kongdobia lenne, akinek a Milan sokkal magasabb fizetést kínált, de épp az edző személye miatt választotta a fekete-kékeket. Így volt ezzel Jovetic is."

Ennyit jelent az edző személye!
Legoemberhajú

drtie írta:
Legoemberhajú írta:Durva, pár éve nem gondoltam volna, hogy a miénk lesz a legfiatalabb keret a Serie A-ban :lol:

Nem rossz a cikk. Amit az átlagéletkor és a "nincs több kifogás" mellett kiemelnék, az a következő: "A másik ugye Kongdobia lenne, akinek a Milan sokkal magasabb fizetést kínált, de épp az edző személye miatt választotta a fekete-kékeket. Így volt ezzel Jovetic is."

Ennyit jelent az edző személye!

Igen, így van. Mazza, Strama, Gasp, Ranieri, stb soha nem tudott volna ilyen játékosokat idehozni.
Süti

gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Életem legnagyobb élménye azt hiszem. Még most is beleborzongok. Azt anno Isten is úgy akarta: a 31 születésnapon, Milánóban, BL döntős az Inter... csak mi nyerhettünk :)

Köszönöm Istenem, hogy adtál elég bölcsességet, hogy Inter szurkoló lehessek :D
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Nem tudhatjuk mi lesz ennek a vége, de örülök neki, hogy kimaradtunk belőle...

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... es-2437525
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

http://www.footyheadlines.com/2015/05/n ... d-kit.html. Végre visszatért a sárga szín.Én kedvelem.
Legoemberhajú

Hetvegen ismet a sarokbol vonultak be a csapatok (es nem kozeprol), valaki tudja, hogy mi volt ennek az oka? Vagy lemaradtam valamirol es ujra ez az altalanos? :)
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Legoemberhajú írta:Hetvegen ismet a sarokbol vonultak be a csapatok (es nem kozeprol), valaki tudja, hogy mi volt ennek az oka? Vagy lemaradtam valamirol es ujra ez az altalanos? :)

Szerintem az átépítéshez lehet köze. A kispad elhelyezkedése is más, mint eddig.
http://www.inter.it/img/230085.jpg
http://www.inter.it/img/230086.jpg
Legoemberhajú

matrix23 írta:
Legoemberhajú írta:Hetvegen ismet a sarokbol vonultak be a csapatok (es nem kozeprol), valaki tudja, hogy mi volt ennek az oka? Vagy lemaradtam valamirol es ujra ez az altalanos? :)

Szerintem az átépítéshez lehet köze. A kispad elhelyezkedése is más, mint eddig.
http://www.inter.it/img/230085.jpg
http://www.inter.it/img/230086.jpg

Koszi, en is valami hasonlora gondoltam, de a kispad fel sem tunt :)
Festa

Toni lesérült Jankovic pirosat kapot a Veronában.
Egyik sem lesz majd a szerdai Inter-Hellas meccsen.
Reméljük Murillot összekaparják mert Ranocchiától már csereként is fázom.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Festa írta:Toni lesérült Jankovic pirosat kapot a Veronában.

Valószínűleg azok fognak szerepelni akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Gondolok itt Ljajic ,Palacio,Brozovic közül többen a kezdőben találhatják magukat. Ranocchia biztosan kezd még,ha Murillo felépül is! Sajnos! Jovetic is fáradt,Icardi pedig csontgyenge. :lol:
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

tabi.csaba írta:

Valószínűleg azok fognak szerepelni akik eddig kevesebb lehetőséget kaptak. Gondolok itt Ljajic ,Palacio,Brozovic közül többen a kezdőben találhatják magukat. Ranocchia biztosan kezd még,ha Murillo felépül is! Sajnos! Jovetic is fáradt,Icardi pedig csontgyenge. :lol:

Azért mondjuk Pazzot inkább Rano fogja mint Medel :lol:
Festa

Stankov írta:
tabi.csaba írta:

Azért mondjuk Pazzot inkább Rano fogja mint Medel :lol:

Pazzini egyre lejjebb süllyed mióta elment tőlünk.
Én nem félek tőle.Miranda meg már lesz.Simán lehet ez 5-ből 5.
alwin91

Felmentem egy juvés fórumra kíváncsiságból :D 1 hónapja még akkora arcuk volt, hogy ki sem láttak belőle, most meg iszonyat borúsan látnak mindent és az átigazolási stratégiát okolják. A transfermarkt szerint közel -60 millióval zártak, igaz őket ez nem fogja nagyon mellbe vágni szerintem a tavalyi sikeres szezonjuk után. Hétvégén a Napolival csapnak össze, ami valamelyik csapatnak morál szempontjából nagyon rosszul fog jönni.
Persze azért észnél kell lennünk, hiszen mi sem fogunk mindig győzni ez egészen biztos. Remélem a Fiorentina ellen kicsit komolyabb motivációval futnak ki a pályára a srácok és ismét győzelem lesz. A következő 3 mérkőzésből ha sikerülne kijönni legalább 6 ponttal, az óriási fegyvertény lenne. Egyébként a Fio is hasonlóan szerepel mint mi, viszonylag gyengébb csapatokat vernek kevés góllal, annyi, hogy Ők a bilánnak 2-t vertek. Ha Babacart ki tudja kapcsolni a védelem szerintem nagy baj nem lehet. Nincs már náluk se Jovetics, sem Ljajics... ja, hogy Ők nálunk vannak? :D
Évek óta nem voltam ennyire izgatott a szezon miatt :D
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Ez most nagyon OFF, de nem tudom magamban tartani. :-)

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már kezdem sajnálni Mout. Nem tudom Neki elfelejteni azokat a szép éveket és remélem összeszedi a csapatát!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem tudom mi történhetett,de látva a tegnapi játékukat,hát nagy a baj.
Stankov

Teljesen kicsúszott a kezéből a csapata.Csak idő kérdése h mikor távozik.
Áll' a játékosok nagy urak,kicsit elszaladt a ló.
Terry már nem mai,Willian,Oscar meg alapemberek de nem tudnak kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtani.
Nekem nem jönnek be ezen típusú Tkp-ék akik néhány meccsen világklasszisok,néhányan meg mintha pályán se lennének,Di Maria,Isco pl vagy a velünk is többször szóba hozott Nasri.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

drtie írta:Ez most nagyon OFF, de nem tudom magamban tartani. :-)

Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már kezdem sajnálni Mout. Nem tudom Neki elfelejteni azokat a szép éveket és remélem összeszedi a csapatát!

én remélem nem és távozik, év végén jöhet is haza
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Azért vicces de a történelem ismételheti önmagát. :) Ugye emlékszünk még amikor Mou-t a Chelsea év közben rúgta ki majd szezon végén kikötött nálunk és egy bizonyos Mancinit váltott.... ;)
R9.

Cupi írta:Azért vicces de a történelem ismételheti önmagát. :) Ugye emlékszünk még amikor Mou-t a Chelsea év közben rúgta ki majd szezon végén kikötött nálunk és egy bizonyos Mancinit váltott.... ;)

igy legyen
Süti

Én nem sok esélyt látok újra Mou-ra.

Szerintem szövetségi kapitány lesz belőle a Chelsea után.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Ahogy elhagyott minket és ahogy most is mohikán harcot vív mindenki ellen én nem várom vissza. Mancininek megvannak a maga agymenései, de jelenleg nincs alternatívája.
Mihálynak úgy néz ki nagy falat a Milan, Zenga most ígéreteset meccselt, annak ellenére, hogy edzői tapasztalata kevés.
Icardinak és Joveticnek nincs helyettese, ezt kell megoldani télen. Na meg persze a létszámon felülieket el kell távolítani. Alig van szabad parkoló Appianoban.
R9.

Interesek 90%-a visszavárja
zanetti88

Hozzászólás Szerző: zanetti88 »

a tippjátékkal mivan?
mikor lesz frissítve?????
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Rendszeresen figyelem az Internazionale hivatalos honlapján közölt híreket,képeket. Az egyes edzésekről közzétett fotókon mindig azt figyelem ki van ott, és ki az aki hiányzik. Persze a PR mindenütt nagy hatalom, ezért biztosan cenzurázzák, hogy milyen képek is kerülhetnek ki a csapat honlapjára. A játékosokról többnyire mosolygós (minden nagyon happy) képeket látunk,és érthető módon az egy nációhoz tartozóak többnyire együtt gyakorolnak. Nekem már régen feltűnt ,hogy az edzéseken Mancini szinte mindig ápolatlan , két-három napos szakállal, fáradtan és karikás szemekkel (másnaposan ?) vezeti (? )az edzéseket, amit a játékosok is biztosan érzékelhetnek. Egy alig 50 éves sportembernek ,és aktív sportvezetőnek bizony erre is ügyelnie kellene, főleg a 3-5 M €-s éves fizetéséért. Lehet, hogy a pia az oka a sokszor megmagyarázhatatlanul ostoba taktikájának, személyi döntéseinek ? Mi a véleményetek ?
Janicsár

Hozzászólás Szerző: Janicsár »

Szerintem ezek nagyon negatív feltételezések.
Én is bozontos szakállal mászkálok meg alkalmanként szakadt göncökben de ettől még nem vagyok alkesz vagy hajléktalan. Ez lehet valami babona is hogy nem borotválkozik a következő meccs előtt X nappal stb. Amennyire én néztem a melegítő ruha nála a standard felszerelés mert aktívan edzi a csapatot nem csak mutogat de meg is mutatja alkalmanként mit szeretne látni.
A táskás szemei pedig simán lehet annak a következménye, hogy egy manager nagyon sokrétű munkát végez. Azon kívül, hogy a csapat edzéseit koordinálja mellette elemzi a saját csapata meccseit, az ellenfél csapatának meccseit gondolom sokszor késő estékbe nyúlva. Ahogy hallottuk kb ő intézi az átigazolásokat, a játékosokkal való tárgyalásokat és még kitudja mi mindent. Ehhez még hozzá csaphatjuk a most felénk támasztott elvárásokat is amik gondolom őt sem ringatják édes álomba, pláne látva a játékunkat.
Ahogy itt mi is ostorozzuk sokszor biztosan ott is csattog pár fityma az arcán ami nem hagyja nyugodni.
Süti

Janicsár írta:Szerintem ezek nagyon negatív feltételezések.

Szerintem is.

Mancini mindent meg tesz a csapatért, ebben biztos vagyok.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Figyelem! Szerdán fél ötkor a Digi megismétli a Torino-Inter szépségdíjas összecsapást! :lol:
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

tabi.csaba írta:Figyelem! Szerdán fél ötkor a Digi megismétli a Torino-Inter szépségdíjas összecsapást! :lol:

Elég volt egyszer végig szenvedni,még az ellenségeimnek se ajánlanám :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

tabi.csaba írta:Figyelem! Szerdán fél ötkor a Digi megismétli a Torino-Inter szépségdíjas összecsapást! :lol:

Csak mazochisták részére :lol:
Festa

Ezt még egyszer nem tudnám végig nézni.
Egyszer is fájt.
Stankov

Érdekes és egyben elkeserítő is.
Nem jók ezek a kölcsön dobálások.Mennyi saját nevelésünk veszett így kárba....
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Stankov írta:

Mennyi?
Stankov

Pinci írta:
Stankov írta:

Mennyi?

Sok.Elég csak a ifi bl győztes csapatra gondolni
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Mennyi?

Sok.Elég csak a ifi bl győztes csapatra gondolni

Ez egy jellemző demagógia a szurkolók között..A BL győztes ificsapatból gyakorlatilag senki sem tudta a legmagasabb szinten megvetni a lábát. A kölcsönadás egy jó intézmény. Versenyhelyzetben,az aktuális bajnokságban lehet megversenyeztetni a kispad közelébe nehezen kerülő fiatal tehetségeket. Aki ott bizonyít,annak van lehetősége a csapathoz visszakerülni,aki könnyűnek találtatik,az kihullik..
Filkor Attila meg ne legyen már hivatkozási alap egy Interes fórumon,félévente baszták ki a csapataiból,mert egy fos.
Válasz küldése