Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Tojgli

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

R9. írta:Icardi is megszólalt hogy nem akarta őket megbántani és szükségük van rájuk csak így emlékezett vissza arra az esetre és elnézést kér

Ilyen csapatkapitány nem kell. Zanetti, Bergomi, Baresi, Facchetti, Mazzola mikor írt volna ilyet? Ha még most is lennének Materazzik a csapatban nem mert volna ilyet írni. Úgy nyakon vágták volna, hogy nem kel fel.

Kicsit vissza kéne venni az arcból Mauro.
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

Tojgli írta:
R9. írta:Icardi is megszólalt hogy nem akarta őket megbántani és szükségük van rájuk csak így emlékezett vissza arra az esetre és elnézést kér

Ilyen csapatkapitány nem kell. Zanetti, Bergomi, Baresi, Facchetti, Mazzola mikor írt volna ilyet? Ha még most is lennének Materazzik a csapatban nem mert volna ilyet írni. Úgy nyakon vágták volna, hogy nem kel fel.

Kicsit vissza kéne venni az arcból Mauro.

Egy 23 éves, de mégis érett személyiségnek tűnik Icardi. Hibát követett el, nem is kicsit. De mindig a csapatért, az INTER-ért küzdött és hajtott. (Nem véletlenül ment oda a Nord-hoz sem!)
A most megjelenő cikkekből nem tudom mi igaz, de egytől-egyig megbánás olvasható benne. Ez se véletlen.
http://www.football-italia.net/93067/icardi-confirms-captaincy

Lehet, hogy én vagyok túl lágy szívű, de csípem a Srácot, akinek a csk szalag elvétele szerintem elég (súlyos) büntetés. Emiatt tisztelem is egyben. Nem egy mai tucatjátékos, aki pénzért az anyját is eladná. Kék-fekete szíve van, ez nekem éppen elég. ;-)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Az,hogy valakit ennyit utálnak Argentínában az nem véletlen.
Szerintem az lett volna a minimum,hogy elveszik a csk szalagot tőle.
Kíváncsi leszek,hogy a Nord belenyugszik-e a döntésbe
Szabr91

Hozzászólás Szerző: Szabr91 »

Kb. azt tudom elképzelni, hogy a Nord már csak azért sem nyugszik ebbe bele, hanem ugyanúgy ki fogják fütyülni Icardit. Szerintem ez alap dolog lett volna, hogy elveszik tőle a csk szalagot, aztán kicsit lenyugodtak volna a kedélyek. Icardi is megértette volna és a Nord sem hisztizik annyira. Nem jó döntés szerintem.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ha ezek után nem szakad meg Icardi a pályán, akkor mehet amerre lát. Itt nem lesz helye többé. Megkapta az esély, hogy elkezdje jóvátenni a hibáit.
Festa

Miranda simán jó lett volna. Soha nem volt semmilyen balhéja.
Arról,hogy még csak két hete van itt nem tehet.

Persze olyan helyzetben vagyunk,hogy csütörtökön megint Éder-Palacio szerencsétlenkedik és kikapunk akkor meg mélyebben leszünk.
FDB olyan kemény helyzetben van amilyenben még nem volt.
Ez egy 60 éves szakembernek is sok lenne.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

"We understand Inter position but we don't accept it. Icardi isn't our captain and will never be. Inter needs a captain like Mazzola, Picchi, Facchetti, Bergomi, Zanetti. A symbol, not a person like him. But now it's time to forget it and to think to win again, all together, starting from match against Southampton". - Nord

Valószínűleg nem fogják nagyon inzultálni, de sosem fogják elfelejteni, ahogy ez várható volt.
Festa

alwin91 írta:"We understand Inter position but we don't accept it. Icardi isn't our captain and will never be. Inter needs a captain like Mazzola, Picchi, Facchetti, Bergomi, Zanetti. A symbol, not a person like him. But now it's time to forget it and to think to win again, all together, starting from match against Southampton". - Nord

Valószínűleg nem fogják nagyon inzultálni, de sosem fogják elfelejteni, ahogy ez várható volt.

A legjobb lene ha magától átadta volna a csk szalagot Mirandának vagy Handanovicsnak.
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Festa írta:
alwin91 írta:"We understand Inter position but we don't accept it. Icardi isn't our captain and will never be. Inter needs a captain like Mazzola, Picchi, Facchetti, Bergomi, Zanetti. A symbol, not a person like him. But now it's time to forget it and to think to win again, all together, starting from match against Southampton". - Nord

A legjobb lene ha magától átadta volna a csk szalagot Mirandának vagy Handanovicsnak.

“Experience, charisma, humility, integrity, intelligence… Picchi - Facchetti - Mazzola - Bergomi - Zanetti. Basically the opposite of Icardi"

Hát igen,lehet egybitezni meg lehurrogni az ultrákat,de szerintem teljesen igazuk van. Eddig sem értettem mire fel kapta meg a szalagot,de ezek után teljesen egyértelmű,hogy méltatlan rá. Nagyon tehetséges meg gólérzékeny,meg minden,de ha befutna érte egy jó ajánlat én megválnék tőle...remélem a klub is erre vár és ezért nem akartak most nagyobb balhét.
Festa

Egy kapitánynak az állandóságot kell biztosítania.
Nem célszerű ha olyan viseli aki a csillogás jobban érdekel mint a csapat.
Mégha az Intertől el is kanyarodunk nem véletlenül gyakrabban hátvédek a csk-k lásd Terry,Maldíni,T.Silva,S.Ramos.
Ez alapján én simán odadnám Mirandának.
A jelenlegi keretből ő meg J.Mario hasonlít egy profi játékosra.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

vaskalap írta:http://m.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/augiasz-istalloja-lett-az-interbol-divanak-tunik-de-nem-mas-mint-egy-prosti-2534203 Ez egy gyönyörű összefoglalás

Az.
Süti

"Mauro Icardi, aki képességei alapján kétségtelenül megérdemelten viseli a szalagot, ám pályán kívül finoman fogalmazva is vegyes megítélésű. Arról nem beszélve, hogy önéletrajzával – amit a klub érthetetlen módon komolyabb ellenőrzés nélkül kiadásra alkalmasnak talált – magára haragította az Inter ultráit. "

Ez tényleg így volt? A klubnál is látták Icardi önéletrajzi könyvét, és kiadásra javasolták?

Ez így működik?
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

Süti írta:"Mauro Icardi, aki képességei alapján kétségtelenül megérdemelten viseli a szalagot, ám pályán kívül finoman fogalmazva is vegyes megítélésű. Arról nem beszélve, hogy önéletrajzával – amit a klub érthetetlen módon komolyabb ellenőrzés nélkül kiadásra alkalmasnak talált – magára haragította az Inter ultráit. "

Ez tényleg így volt? A klubnál is látták Icardi önéletrajzi könyvét, és kiadásra javasolták?

Ez így működik?

Nem hiszem amúgy, ebben a cikkben is amúgy nagyon sok a szubjektív felhang, ami nagyon lehúzza az egész klubot, nyilván sok az igazság benne, de a pozitívumokat valahogy mind kifelejtették ;)
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Szépen megírt cikk, látszik, hogy sok mindennek utánajárt az író. Nagyon helyeslem a kirohanó kritikákat, mert ebből tanulhat az ember, annál inkább láthatják fent a hibákat.

Egyedül a vége az, amit kicsit túlzónak érzek mikor azt ecseteli az író, hogy Simeone miért is jönne 2018-ban!!! ide:
"Kaotikus a klubnál a döntéshozatal, nincs a keretben állandóság, a keret összetétele nem megfelelő (rengeteg szélső támadó, nincs elég mély merítési lehetőség a középpálya közepén, a védelem szélen és középen is több sebből vérzik), az érkezőknek pedig türelmetlen, az eredményeket sürgető közegben kell dolgozniuk."

Ezek jelenleg borzalmas nagy hiányosságok, de ezek nagy részén azért nem olyan nehéz változtatni, és véleményem szerint fognak is:
Utóbbi évek legjobb kerete áll az edző rendelkezésére és ahogy olvasni lehet ez még tovább fog erősödni, ráadásul a cél, hogy olaszokkal, ami a csapatmorálnak is segítene. Túl nagy a keret ez tény, és nagy hiba volt így neki indulni a szezonnak, de ahogy hallani lehet télen sokan kapnak egy Kínába szóló repjegyet retúr jegy nélkül. A hírek szerint erősítés is várható a védelembe.
A legnagyobb probléma az Olaszországban jelenlevő vezető kérdéskört pedig remélem, hogy főleg kritikák miatt is, de gyorsan megoldják, nem hiszem, hogy ez is sokáig húzódna már így. Azért azt ne felejtsük el, hogy pár éven belül már a Suning cég már a harmadik tulaja a csapatnak, ami semmiképpen sem nevezhető egyszerű időszaknak.
vaskalap

A legszomorúbb az,hogy 6 éve keressük a megoldást,de nagyon messze tévedtünk a jó ösvénytől.Az oké,hogy nehéz időszak,meg tulajváltások,de nekem az jön le,hogy a profizmus és a hozzáértés hiánya most a legnagyobb gond.Na ezt kellene megváltoztatni,egy normális szakmai irány kiépítésével.Na persze ehhez is megfelelő emberek kellenek.
alwin91

Benassi ismét hatalmas gólt ragasztott a Torinóban... az Ő elherdálásáért vagyok a legmérgesebb
Süti

vaskalap írta:a profizmus és a hozzáértés hiánya most a legnagyobb gond.Na ezt kellene megváltoztatni,egy normális szakmai irány kiépítésével.Na persze ehhez is megfelelő emberek kellenek.

Ráadásul folytatódik a szappanopera az edzőkérdésben.

Egyre világosabb, hogy sem Thohir, sem Moratti, sem Zanetti szava nem számít, a kínaiak saját szakállukra döntögetnek, és ez nem tűnik túl szerencsésnek.

Thohir jól átvert itt mindenkit, szépen egy év elteltével kijátszotta az Inter többségi tulajdonrészét.

Kókler.
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

A tegnapi/mai brazil-argentin fényében, számomra továbbra is hihetetlen, hogy Icardi még mindig nem kapott meghívót. Főleg úgy hogy 11 meccsen éppen ennyi gólt lőttek, szemben a brazil 26 vagy az uru 23-al... Valamiért utálják az interes argentinokat. Milito élete formájában ment kispadozni a VB-re, Zanetti helyett pedig az akkor asszem másodosztályú Newcastle bekkje került be... Cuchut meg már nem is említem...
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

möszi írta:A tegnapi/mai brazil-argentin fényében, számomra továbbra is hihetetlen, hogy Icardi még mindig nem kapott meghívót. Főleg úgy hogy 11 meccsen éppen ennyi gólt lőttek, szemben a brazil 26 vagy az uru 23-al... Valamiért utálják az interes argentinokat. Milito élete formájában ment kispadozni a VB-re, Zanetti helyett pedig az akkor asszem másodosztályú Newcastle bekkje került be... Cuchut meg már nem is említem...

Nemrég egy másik topicban írtam erről, hogy saját maguknak nehezítik meg mind a brazilok (Tite érkezéséig ment így), mind az argentinok a dolgukat, mert a beválogatható játékosanyag alapján szerintem egyértelműen top 3-as mindkét keret.
Viszont az edzők által beválogatott nevekkel nem sokra jutnak, és előbb-utóbb jönnek a hullámvölgyek.
Most legújabban Lavezzivel találták meg Bauzát, mivel közel fél éve sérült, nem játszott, és ott van a keretben...
Dehát lehetne bőven sorolni, kezdve Demichelissel pl :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Nekem mind2 csapatról a bőség zavara jut eszembe
Paulinho-t most pl honnan kaparták elő.
Azért az Argentin bal bekk Más :lol: Ilyen névvel itthon szétszívatnák
PellerG

alwin91 írta:http://www.inter.it/img/285265-800.jpg
:D :D :D

Pedig ezen az edzésen nem volt rossz :)

https://www.youtube.com/watch?v=iqSDoxX_8as
Festa

Lucio összeállította a "Legjobb tizenegyét"
http://www.goal.com/en/news/2466/goal-5 ... 0/13#photo

Érdekes,hogy a Triplete csapatból az egykori csapattársai közül csak Samuelt rakta be.
Jobban együttműködtek akkor mint Bud Spencer és Terrence Hill hőskorukban. :lol:
PellerG

mike írta:Az EL trófeáért kell idén menni.

Akik nagy ellenfelek lehetnek ebben: MU, Zenit, Roma, Sahtar, Ajax, Fio, Schalke
A többi csapatot játékerőben simán meghaladjuk, és innen is csak az MU és Roma akiktől igazán tartanunk kellene.

Vannak persze kupacsapatok pl Villareal, Bilbao, de őket ütni kell.
Az MU reméljük leforgácsolódik az angol bajnokságban a végére.

Nálam EL győzelem és bajnoki dobogó lenne a cél idén, ebben a sorrendben.

Majdnem mentünk is érte :lol:
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Lassan ott tartunk, hogy még Palermóban is az Interen röhögnek.

FORZA INTER!!!
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Követi vlk,h mi van a ,,fiatalokkal'' akiket annyira a csapatban akartunk tudni?
Gondolok itt Bardi,Caldirola,Donati,Mbaye,Duncan,Longo,Crisetig,Biraghi sorra.
Benassit láttam és kár,h nem nálunk játszik.
Illetve Dimarcon és Caprarin kivül van más igéretes játékos akivel késöbb számolni lehet? Manaj és Puscasrol se hallani semmit.
JJ5

BlueSky írta:Követi vlk,h mi van a ,,fiatalokkal'' akiket annyira a csapatban akartunk tudni?
Illetve Dimarcon és Caprarin kivül van más igéretes játékos akivel késöbb számolni lehet? Manaj és Puscasrol se hallani semmit.

Én kb mindenkit követek, kivéve a már eladottakat, kicsit túlbuzgó vagyok ilyen szempontból :lol:
Caldirola és Donati is németben tolja, de nem nagyon váltják meg a világot, 2-3 millióra becsülik az értéküket, mi is kb annyiért adhattuk el őket asszem! Mbaye nem nagyon játszik a Bolognában, Crisetig a Crotonéba sem fér be fix kezdőként. Biraghi kezdő a Pescarában, de az nem olyan nagy szó. :D Longo most érdekes módon végre megtalálta a helyét és a góllövő cipőjét a spanyol II-ben, a Girona színeiben lőtt eddig 6 gólt 17 meccsen.
Duncan mondjuk pont berobbanni látszott, volt valami pletyka, hogy a Juve is vinné, aztán súlyosan megsérült, de ő tényleg jó játékosnak tűnik, ahogy Benassi is. Egyikük tényleg maradhatott volna. Bardi meg most stabil kezdő a Serie B-ben és 2. helyen állnak.

Bonazzolit ugye eladtuk a Sampnak visszavásárlási opcióval, akik meg kölcsön adták a Bresciának a másodosztályba, de eddig még nem igazán hozta magát, 1 gólja van és 9 meccsen játszott. Őt nagy tehetségnek tartottam, amolyan Agüero szerű csatárnak, kiváló rugótechnikával, de még nem nagyon bizonyított. Manaj rendszeresen megkapja a lehetőséget a Pescarában, 2 gólja van, de pont a napokban volt hír, hogy az edző kirakta a keretből mert fegyelmezési gondok akadtak vele, de azóta már visszakerült és játszott is.
Puscas és Camara is a Serie B-ben játszanak, de egyelőre kevés játékpercet kapnak.

Én követem a Primavera csapatot is, Pinamonti most a jelenlegi csodacsatárunk 13 gólja és 4 assistja van eddig, őt is baromi nagy spílernek tartják a szakértők! De ott van még Bakayoko is, aki már tavaly is nagyon jól tolta. Illetve van ismét pár tehetséges fekete középpályásunk is :lol: Ők Awua és Rivas meg van valami Danso gyerek is :) Awuáról azt olvastam, hogy kölcsönben van a Primaverában és szezon végén megvehetjük valami milliós összegért, mert elvileg baromira ott van a gyerek, eddig 1 gólpasssza van, amolyan regista/védekez kpályás vagy mi. :D

Ám a fenti llistából az látszik, hogy nem minden "elherdált" ifistánkból lesz szupersztár, bár jó lenne, ha valakit végre tényleg be tudnánk építeni!
vaskalap

Az a baj,hogy a 2010-es év sikerének a levét isszuk még a mai napig is.Persze azt nem mondom,hogy azt elcserélném bármivel,de ott eltört valami,és azóta sodródunk az áramlatokkal a futball hatalmas óceánján.
PellerG

Mindenki azt mond amit akar, de én akkor is bízom benne, hogy már a nyáron eljön.
Egyszerűen nem látok más kiutat, talpraállási lehetőséget, eredményes reformot.
Az ő karaktere és kisugárzása adhatná meg azt a klubnak, amivel végre nem csak szavakban lehetnénk erősek, hanem tettekben, a pályán is.
Nem garancia, hogy szárnyalás lenne, hogy jönne a Kánaán.
De abszolút úgy érzem, ez lehetne Az a lépés.
A sportigazgatói székbe a napokban emlegetett Monchi vagy Sabatini, és nem tudnánk nem feltámadni :)

http://www.fcinternews.it/focus/simeone ... tti-233243
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

JJ5 írta:
BlueSky írta:Követi vlk,h mi van a ,,fiatalokkal'' akiket annyira a csapatban akartunk tudni?

Én kb mindenkit követek, kivéve a már eladottakat, kicsit túlbuzgó vagyok ilyen szempontból :lol:
Caldirola és Donati is németben tolja, de nem nagyon váltják meg a világot, 2-3 millióra becsülik az értéküket, mi is kb annyiért adhattuk el őket asszem! Mbaye nem nagyon játszik a Bolognában, Crisetig a Crotonéba sem fér be fix kezdőként. Biraghi kezdő a Pescarában, de az nem olyan nagy szó. :D Longo most érdekes módon végre megtalálta a helyét és a góllövő cipőjét a spanyol II-ben, a Girona színeiben lőtt eddig 6 gólt 17 meccsen.
Duncan mondjuk pont berobbanni látszott, volt valami pletyka, hogy a Juve is vinné, aztán súlyosan megsérült, de ő tényleg jó játékosnak tűnik, ahogy Benassi is. Egyikük tényleg maradhatott volna. Bardi meg most stabil kezdő a Serie B-ben és 2. helyen állnak.

Bonazzolit ugye eladtuk a Sampnak visszavásárlási opcióval, akik meg kölcsön adták a Bresciának a másodosztályba, de eddig még nem igazán hozta magát, 1 gólja van és 9 meccsen játszott. Őt nagy tehetségnek tartottam, amolyan Agüero szerű csatárnak, kiváló rugótechnikával, de még nem nagyon bizonyított. Manaj rendszeresen megkapja a lehetőséget a Pescarában, 2 gólja van, de pont a napokban volt hír, hogy az edző kirakta a keretből mert fegyelmezési gondok akadtak vele, de azóta már visszakerült és játszott is.
Puscas és Camara is a Serie B-ben játszanak, de egyelőre kevés játékpercet kapnak.

Én követem a Primavera csapatot is, Pinamonti most a jelenlegi csodacsatárunk 13 gólja és 4 assistja van eddig, őt is baromi nagy spílernek tartják a szakértők! De ott van még Bakayoko is, aki már tavaly is nagyon jól tolta. Illetve van ismét pár tehetséges fekete középpályásunk is :lol: Ők Awua és Rivas meg van valami Danso gyerek is :) Awuáról azt olvastam, hogy kölcsönben van a Primaverában és szezon végén megvehetjük valami milliós összegért, mert elvileg baromira ott van a gyerek, eddig 1 gólpasssza van, amolyan regista/védekez kpályás vagy mi. :D

Ám a fenti llistából az látszik, hogy nem minden "elherdált" ifistánkból lesz szupersztár, bár jó lenne, ha valakit végre tényleg be tudnánk építeni!

Köszi.
Azért kérdeztem mert olvastam egy régebbi cikket ahol a Destro Balotelli csatárduó évekre megoldja az Inter gondjait. Semmi nem lett belőle. Stevanovic,Alborno volt még kiemelve,rájuk egyáltalán nem is emlékszem.
Hiába a pár évvel ezelötti ifi BL,senki nem lett nagy játékos.
Siligardi és Acquafresca volt nagy kedcencem. Huu de utáltam Militot amiért ö jött és nem az olasz,aztán nyert nekünk ezt azt :)
JJ5

Na úgy látszik holnap meg is lehet majd csodálni Pinamonti és Bakayoko játékát ugyanis elég vékonyra sikerült a meccskeret a Sparta ellen! :D Szerintem egyikük kezdeni fog!

http://www.inter.it/en/news/56031/pioli ... rta-prague
kovacs5

Hozzászólás Szerző: kovacs5 »

http://m.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaj ... ol-2541085

...hogy az új szabályokkal nekunk is kedveznek...
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Conte kinézte magának Laxaltot. Most sajnálhatjuk igazán kár volt elherdálni őt is! A kritikus bal oldalunkat évekre megoldotta ....volna! Most a Seria-A leggyorsabb játékosa. Már annak idején is írtam,hogy bal oldali védőt kellene belőle kinevelni. A Genoa megtette!!!!!
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

tabi.csaba írta:Conte kinézte magának Laxaltot. Most sajnálhatjuk igazán kár volt elherdálni őt is! A kritikus bal oldalunkat évekre megoldotta ....volna! Most a Seria-A leggyorsabb játékosa. Már annak idején is írtam,hogy bal oldali védőt kellene belőle kinevelni. A Genoa megtette!!!!!

Ahogy Laxalt ügynöke nyilatkozta a napokban, Laxalt egy áldozat lett az Internel az Ansaldi ügyben.
Mint tudjuk Laxalt + 3,5m-t fizettünk Ansaldiert.
Ahogy Laxalt ügynöke mondta, "inkább nem kommentálom ezt az üzletet".
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

tabi.csaba írta:Conte kinézte magának Laxaltot. Most sajnálhatjuk igazán kár volt elherdálni őt is! A kritikus bal oldalunkat évekre megoldotta ....volna! Most a Seria-A leggyorsabb játékosa. Már annak idején is írtam,hogy bal oldali védőt kellene belőle kinevelni. A Genoa megtette!!!!!

Mert a gond az, hogy mi sosem akarunk kinevelni senkit, nekunk mindig mindenki azonnal kell, ha nem valik be, cserebere es johet a masik.
Mi volt Mancional is, kb felevente uj keretet akart

Sajnos ilyen hozzaallassal csak ide juthatunk, ahol most vagyunk.
es itt most nem igy egyszem Laxalton van a lenyeg, hanem azon hogy nalunk 2010 ota kb egyedul Icardi lett klasszis jatekos a tehetseges jatekos kategoriabol, mig mindneki mas vagy elment meg azelott hogy kinotte volna magat vagy rosszabb esetben serie B szinten teljesit. a harmadik opcio, hogy jegeljuk mint Barbosat (de Gnoukurit is mondhatjuk itt)

Es csodalkozunk hogy nincs eredmeny. Ezt a jelenleg olasz szinten elerhetelen juvet is megelozte ket 7. hely, ugy hogy elotte egybol a B utan ketszer voltak 3-ok.
Erdekes hogy mi megsem vagyunk hajlandoak epitkezni par szezonon at, hogy utana realisan mehessunk top helyekert.

Valami nagyon nem kerek itt tovabbra sem :(
Stankov

Tényleg nem okoskodni meg piszkálódni akarok,de a Laxalt contra Chelsea egy nyári pletyka felmelegítése.Most ugye Oscar esetleges távozása miatt kapták elő,nyáron meg M.Alonso alternatívája volt,de minek vennének két hasonló játékost?
Másik meg M.Alonso balbekk aki tud szélsőt is játszani míg az uru egyértelműen szélső kp a balvédő posztot nem oldotta volna meg
JJ5

Ha ma nézi valaki az Atalanta-Empoli meccset láthatja majd Dimarcot kezdőként, ugyanis Pasqual sérült előtte. Eddig minden meccsen amikor játszott jó teljesítményt nyújtott! :)
Festa

Mivel a Napoli csak ikszelt ezért most 5 pontra vagyunk a 3 helytől.
Ez azért nem tűnik ledolgozhatatlanak.
Amennyiben Pioli által szerzett pontátlagot nézzük van keresnivalónk.
A Lazio meg a Milán vissza fog esni ,mert eddig erőn felül teljesítettek.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Festa írta:Mivel a Napoli csak ikszelt ezért most 5 pontra vagyunk a 3 helytől.
Ez azért nem tűnik ledolgozhatatlanak.
Amennyiben Pioli által szerzett pontátlagot nézzük van keresnivalónk.
A Lazio meg a Milán vissza fog esni ,mert eddig erőn felül teljesítettek.

Tagliageci átadta a napolinak a karácsonyi ajándékát... mondjuk a fior is nagyon amatőr módon próbálta ölni a játékot.
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Következő 10 meccs a bajnokságban:
Udinese(V)
Chievo(H)
Palermo(V)
Pescara(H)
Juventus(V)
Empoli(H)
Bologna(V)
Roma(H)
Cagliari(V)
Atalanta(H)
A Chievo és a Palermo meccs között lesz a Bolognával egy kupameccsünk még. Nem bánnám ha a kupában sikerülne valamit villantani, ha már az európai kupákból elég szépen kioffoltuk magunkat.

A Roma és a Juventus meccs kivételével mindegyik meccset illene húzni. Az Atalanta a 28. fordulóra nem hiszem, hogy ilyen jól fog állni, mint most, ennek ellenére mumus csapat.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Tojgli írta:Következő 10 meccs a bajnokságban:
Udinese(V)
Chievo(H)
Palermo(V)
Pescara(H)
Juventus(V)
Empoli(H)
Bologna(V)
Roma(H)
Cagliari(V)
Atalanta(H)
A Chievo és a Palermo meccs között lesz a Bolognával egy kupameccsünk még. Nem bánnám ha a kupában sikerülne valamit villantani, ha már az európai kupákból elég szépen kioffoltuk magunkat.

A Roma és a Juventus meccs kivételével mindegyik meccset illene húzni. Az Atalanta a 28. fordulóra nem hiszem, hogy ilyen jól fog állni, mint most, ennek ellenére mumus csapat.

Ezekből a meccsekből 24-25 pontot hoznunk kellene ha akarunk valamit... Csak mi mindig a kis csapatokat segítjük évek óta jó lenne ezt a tendenciát megszüntetni.
Úgy érzem, hogy természetesen a juve az első, de a roma se fogja adni a második helyét, vannak olyan jók, hogy ezt gond nélkül megcsinálják. Szerintem a Napoli és köztünk fog eldőlni a 3. hely sorsa. Hát ez a tavasz minden lesz csak fáklyás menet nem... :D
Festa

Tojgli írta:Következő 10 meccs a bajnokságban:
Udinese(V)
Chievo(H)
Palermo(V)
Pescara(H)
Juventus(V)
Empoli(H)
Bologna(V)
Roma(H)
Cagliari(V)
Atalanta(H)

Maradjunk annyiban,hogy a Juve meccsig mindegyik hozható.
Az,hogy nekünk nincs tavaszi európai elfoglaltság még lehet hosszútávon jól is jöhet.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Legnehezebb meccsünk az udinei lesz. Csalókkal nem kell foglalkozni, nem ők az ellenfeleink. Egyébként jó a sorsolásunk. Romát a Meazzában meg tudjuk verni.
alwin91

Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Boldog Karácsonyt!
drtie

Hozzászólás Szerző: drtie »

buon natale! :-)
Stankov

Boldog Karácsonyt
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Boldog karácsonyt és Inter sikerekben gazdag újévet kívánok mindenkinek! :)
Válasz küldése