BlueSky írta:Követi vlk,h mi van a ,,fiatalokkal'' akiket annyira a csapatban akartunk tudni?
Gondolok itt Bardi,Caldirola,Donati,Mbaye,Duncan,Longo,Crisetig,Biraghi sorra.
Benassit láttam és kár,h nem nálunk játszik.
Illetve Dimarcon és Caprarin kivül van más igéretes játékos akivel késöbb számolni lehet? Manaj és Puscasrol se hallani semmit.
Én kb mindenkit követek, kivéve a már eladottakat, kicsit túlbuzgó vagyok ilyen szempontból
Caldirola és Donati is németben tolja, de nem nagyon váltják meg a világot, 2-3 millióra becsülik az értéküket, mi is kb annyiért adhattuk el őket asszem! Mbaye nem nagyon játszik a Bolognában, Crisetig a Crotonéba sem fér be fix kezdőként. Biraghi kezdő a Pescarában, de az nem olyan nagy szó.

Longo most érdekes módon végre megtalálta a helyét és a góllövő cipőjét a spanyol II-ben, a Girona színeiben lőtt eddig 6 gólt 17 meccsen.
Duncan mondjuk pont berobbanni látszott, volt valami pletyka, hogy a Juve is vinné, aztán súlyosan megsérült, de ő tényleg jó játékosnak tűnik, ahogy Benassi is. Egyikük tényleg maradhatott volna. Bardi meg most stabil kezdő a Serie B-ben és 2. helyen állnak.
Bonazzolit ugye eladtuk a Sampnak visszavásárlási opcióval, akik meg kölcsön adták a Bresciának a másodosztályba, de eddig még nem igazán hozta magát, 1 gólja van és 9 meccsen játszott. Őt nagy tehetségnek tartottam, amolyan Agüero szerű csatárnak, kiváló rugótechnikával, de még nem nagyon bizonyított. Manaj rendszeresen megkapja a lehetőséget a Pescarában, 2 gólja van, de pont a napokban volt hír, hogy az edző kirakta a keretből mert fegyelmezési gondok akadtak vele, de azóta már visszakerült és játszott is.
Puscas és Camara is a Serie B-ben játszanak, de egyelőre kevés játékpercet kapnak.
Én követem a Primavera csapatot is, Pinamonti most a jelenlegi csodacsatárunk 13 gólja és 4 assistja van eddig, őt is baromi nagy spílernek tartják a szakértők! De ott van még Bakayoko is, aki már tavaly is nagyon jól tolta. Illetve van ismét pár tehetséges fekete középpályásunk is

Ők Awua és Rivas meg van valami Danso gyerek is

Awuáról azt olvastam, hogy kölcsönben van a Primaverában és szezon végén megvehetjük valami milliós összegért, mert elvileg baromira ott van a gyerek, eddig 1 gólpasssza van, amolyan regista/védekez kpályás vagy mi.
Ám a fenti llistából az látszik, hogy nem minden "elherdált" ifistánkból lesz szupersztár, bár jó lenne, ha valakit végre tényleg be tudnánk építeni!