A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DaNi

Re: A stábról (Elnök, edző, vezetőség, stb)

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Süti írta:
DaNi írta:Az meg hogy nem nyert semmit, azért ahoz kellett egy nagyon egységes Inter, meg egy Juve, de még így is sikerült megszorongatni az övénél erősebb csapatokat a bajnokságban.

Két olasz kupa egy olasz szuperkupa, két orosz bajnoki cím, egy orosz kupa és egy orosz szuperkupa.

A semmi az költői túlzás volt nem szószerint értettem :D :D :D :D
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Baggio85 írta:Szerintem is, Spalletti kisebb kockázat, mint az Emery, Blanc, Jardim hármas (ha egyáltalán ők valaha is valós alternatívák voltak). Viszont, ez most furcsán fog hangzani, de Spallettinek pont az a nagy hátránya, ami az erőssége is:
évek óta ott van az olasz fociban, tapasztalt, nagy csapat padján ült többet évet... és mégis, soha nem nyert semmit!!! Persze most lehet mondani, hogy nálunk jelenleg nem is az a cél, csak nem tudom elképzelni, hogy azoknak a játékosoknak, akik idén 3 edzőt buktattak meg (jó, kérdés, hány marad itt nyáron közülük; reméljük, minél kevesebb), mennyire lesz motiváló egy Spalletti-múltú / eredményű edzővel dolgozni. Szóval azért ő nem az a Mourinho,Simeone,Conte féle edző, akiknek elég belépni az öltözőbe, és megáll körülöttük a levegő. Ráadásul az ő támadó focijával megint nem lesz normális védelmünk, ez szinte biztos, azt meg már évről évre bizonyítja a Juve is, de még a triplázó csapatunk is, hogy az olasz bajnokságban az az alapja mindennek.
Még Sarri-t is inkább el tudnám képzelni, mert ő már az Empoli-val is jó focit játszott, meg a mostani Napolin is látszik a keze nyoma.

Persze az is igaz, hogy jelen helyzetünkben, a lehetőségek közül talán tényleg Spalletti legkevésbé kockázatos, de még egyszer mondom, én benne semmi extrát nem látok. Amikor kellett, akkor a Roma-val mindig betlizett (bajnokság, BL...). És ha már felmerült, akkor igen: én Mancinit is jobb edzőnek tartom nála, még ha nem is sokkal. De mondjuk azért remélem, hogy olyan helyzetbe nem kerülünk, hogy őt kelljen visszahozni. :D

Én azért annyira nem félteném azt a Spalletti-t, aki egy bizonyos Francesco Totti-t le mert ültetni a padra, sőt szembeszállni is volt mersze vele. Szerintem karakteres edző, az más kérdés, hogy a játékfelfogása mennyire fog beválni nálunk.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

DaNi írta:Ezek a játékosok pont ugyanúgy cirkuszolnának bármelyik neves edzőnek mint mondjuk Piolinak.

Szerintem a vezetőknek nagyjából megvannak hogy kik az öltöző 'lázadói'.
Ha ezeket a játékosokat megtűrjük itt, akkor jöhet majd bárki, előbb vagy utóbb úgyis probléma lesz miattuk.
Mindet el kell takarítani, ha kell ki*aszni a p*csába. Bocsi a vulgáris fogalmazásért, ezzel csak azt akartam hangsúlyozni hogy ebben nem lehet pardon.
Meg kell tisztítani az öltözőt, és a példa láttán a többiek már beállnak a sorba.

Pénzbe kerül ? Igen
Van más út? Nincs.
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

DaNi írta:Én személy szerint örülök a kopasznak, jobb megoldásnak tartom őt Blanc-nál és Emery-nél is. Ismeri a közeget, jó kapcsolatot ápol Sabatini-vel, Olasz (Boer-nál láttuk hogy azért sokat számít), elég masszív csapatokat szokott összereakni mindig ott van az élen. Az meg hogy nem nyert semmit, azért ahoz kellett egy nagyon egységes Inter, meg egy Juve, de még így is sikerült megszorongatni az övénél erősebb csapatokat a bajnokságban. Nem azt mondom hogy ő volt az álom edző számomra de jelen pillanatban ő volt a legjobb választás aki el is jön hozzánk.

Egyetértek teljesen. Az Udinésével a BL-be jutott, a Romával szorosan ott volt az utóbbi évek egyik legerősebb Intere mögött. Azt az Intert valljuk be nem igen tudta volna megfogni, közel sem volt olyan erős a kerete. Most ugyanez a helyzet a Juvéval is, annyival erősebb ott a keret, hogy nincs igazán esélye arra, hogy megfogja.
Ami aggályom vele szemben, azt már tegnap leírtam, méghozzá a meccselése. Említhetem az MU elleni 7-1-et, az idei évből pedig a Lazio elleni kupa elődöntőt, a BL-selejtezőt a Porto ellen és a Lyon elleni EL nyolcaddöntőt. Utóbbi kettőn bőven nekik állt a zászló, mégis sikerült eltaktikázni, meg ugye Vermaelen hülyesége is kellett a BL búcsúhoz.

Szerintem jelen helyzetben ő a legjobb választás. Csodálkoznék, ha nem tudná ugyanúgy hozni a dobogót, mint a Romával.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Baggio85 írta:Persze az is igaz, hogy jelen helyzetünkben, a lehetőségek közül talán tényleg Spalletti legkevésbé kockázatos, de még egyszer mondom, én benne semmi extrát nem látok. Amikor kellett, akkor a Roma-val mindig betlizett (bajnokság, BL...). És ha már felmerült, akkor igen: én Mancinit is jobb edzőnek tartom nála, még ha nem is sokkal. De mondjuk azért remélem, hogy olyan helyzetbe nem kerülünk, hogy őt kelljen visszahozni. :D

Pár éve én is ezt mondtam volna, de amit leművelt nálunk a sálas tavaly azok után én már nem gondolom így. :) Igazolásai, kiket akart hozni meg kiket hozott, taktikája....mindtha már nem a régi lenne :)
Spalletti a BL-re biztos jó lesz, persze tudom nekünk minden szezon előtt a bajnoki cím kell, hogy a szemek előtt lebegjen, de ennyi szar év után én a BL helynek is nagyon tudnék örülni :) ;)
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Spalletti nagy dolgot még nem csinált, de igazán bukni sem bukott. A minimum és a realitás között evickélt.

Kérdés a kínaiak szemébe itt mi számít minimumnak és mi realitásnak, és mi van ha éppen nem ott abban a pozícióban, meddig tart a híresen rövid türelem? Megkap-e minden támogatást az olasz? Kap-e elég bizalmat az ínséges az időkben?
Ezekre a kérdésekre kapunk hamarosan választ, és remélem végre pozitívak lesznek.

Közben olvasom, hogy Emery esélyes a római kispadra.
Tojgli

drrossgeller írta:Spalletti nagy dolgot még nem csinált, de igazán bukni sem bukott. A minimum és a realitás között evickélt.

Kérdés a kínaiak szemébe itt mi számít minimumnak és mi realitásnak, és mi van ha éppen nem ott abban a pozícióban, meddig tart a híresen rövid türelem? Megkap-e minden támogatást az olasz? Kap-e elég bizalmat az ínséges az időkben?
Ezekre a kérdésekre kapunk hamarosan választ, és remélem végre pozitívak lesznek.

Egyébként érdekes dolog, hogy például Conte mielőtt a Juve edzője lett rohadt nagyot zakózott Bergamóban. Mikor különváltak az útjai az Atalantával, akkor 19. helyen álltak.
Végül a következő évben a Sienával visszajutott a Serie A-ba. Akár oltári bukta is lehetett volna a Juvénak, de a sikerkorszak kezdete lett.
Ugyanez a kérdés Allegrivel kapcsolatban is áll egyébként. Egy gyenge Cagliariból(ahonnan kirúgták) lett a Milan edzője és rögtön bajnoki címet nyert a kuzinokkal.

Miért ne alkothatna nálunk nagyot az a Spalletti, aki még nem bukott meg sehol? Mindenhol egy jól játszó és viszonylag eredményes csapatokat rakott össze.

Egyébként a Romához én Eusebio Di Francescot olvastam Emery mellett. Szerintem jobban járnának az olasszal, de ez legyen az ő gondjuk. Simán el tudom képzelni, hogy EDF lenne a Roma Contéja. Van múltja a csapatnál, sőt ugye a bajnokcsapatnak is tagja volt, még ha nem is játszott akkor már sokat.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta:
DaNi írta:Ezek a játékosok pont ugyanúgy cirkuszolnának bármelyik neves edzőnek mint mondjuk Piolinak.

Szerintem a vezetőknek nagyjából megvannak hogy kik az öltöző 'lázadói'.
Ha ezeket a játékosokat megtűrjük itt, akkor jöhet majd bárki, előbb vagy utóbb úgyis probléma lesz miattuk.
Mindet el kell takarítani, ha kell ki*aszni a p*csába. Bocsi a vulgáris fogalmazásért, ezzel csak azt akartam hangsúlyozni hogy ebben nem lehet pardon.
Meg kell tisztítani az öltözőt, és a példa láttán a többiek már beállnak a sorba.

Pénzbe kerül ? Igen
Van más út? Nincs.

Nincs más út.Brozovicnak is lehet Banegának mennie kell.
Egy Kp 2 meccsen 4 gólt szerez is utána padozik.Ez több mint gyanús.
Naingolann lehetne az új csapat vezére.Amennyire szereti a Juvét a Nord biztosan könnyen szívébe zárná. :D
drrossgeller

Tojgli írta:
drrossgeller írta:Spalletti nagy dolgot még nem csinált, de igazán bukni sem bukott. A minimum és a realitás között evickélt.

Egyébként érdekes dolog, hogy például Conte mielőtt a Juve edzője lett rohadt nagyot zakózott Bergamóban. Mikor különváltak az útjai az Atalantával, akkor 19. helyen álltak.
Végül a következő évben a Sienával visszajutott a Serie A-ba. Akár oltári bukta is lehetett volna a Juvénak, de a sikerkorszak kezdete lett.
Ugyanez a kérdés Allegrivel kapcsolatban is áll egyébként. Egy gyenge Cagliariból(ahonnan kirúgták) lett a Milan edzője és rögtön bajnoki címet nyert a kuzinokkal.

Miért ne alkothatna nálunk nagyot az a Spalletti, aki még nem bukott meg sehol? Mindenhol egy jól játszó és viszonylag eredményes csapatokat rakott össze.

Egyébként a Romához én Eusebio Di Francescot olvastam Emery mellett. Szerintem jobban járnának az olasszal, de ez legyen az ő gondjuk. Simán el tudom képzelni, hogy EDF lenne a Roma Contéja. Van múltja a csapatnál, sőt ugye a bajnokcsapatnak is tagja volt, még ha nem is játszott akkor már sokat.

Szép érvelés, anno hasonlót alkalmaztam Pioli mellett is. :) Baromi nagyok az elvárások és ahogy írtam körülötte nincs az a rajongás, mint Conte és Simeone körül (persze mivel a Rómánál nem csinált akkora dolgot). Sokkal korábban elkezdődik majd a türelmetlenség. Természetesen én szorítok neki is, az utóbbi idők edzői közül talán ő ért a legtöbbet, csak ahogy a többiek is írták valahogy a kiemelkedő eredmények, a nagyobb csapatok legyőzése egyenlőre elmaradt. De ha ő jön, persze szorítok neki, egy jó mercatoval és támogatással bőven sikeres lehet.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Oriali jövője is eldől vasárnap.
Mint tudjuk vasárnap érkezik az utolsó, és egyben mindet eldöntő Conte válasz.
Amennyiben Conte igent mond (0,01%), akkor érkezik Oriali is.
Viszont ha Conte nemet mond (99,9%), akkor Oriali nem lesz az Inter alkalmazottja.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Szerintem nem várni kellett volna a Conte,Simeone duóra,hanem megtalálni a saját Conténkat vagy Simeonénkat.Mondjuk ezt még megtehetjük ezután is,addig meg marad Spalletti.Reméljük nagyot nem bukik,és nem hozza ide a fél romát.Végül is először a top 3-ba kellene visszakerülni,arra meg képes lehet.Mondjuk hosszú távra én nem terveznék vele.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ha igazak a hírek az évi 4 milliós fizetésről és a 3 éves szerződésről, akkor
ez bizony jó eséllyel egy egyéves projekt lesz és amennyiben Spalletti nem tesz csodát (minimum szezon végéig verseny a bajnoki címért), akkor Spalletti az első év után menni fog, amint elérhető lesz valamelyik igazi top edző (Conte, Pep, Mou, Simeone). Ebből a 4 emberbő 2 jövő nyáron valszeg hozható, Spalletti meg ezzel a fizuval a kínaiak számára a bármikor kirúgható kategória...
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

RenciDavid írta:Ha igazak a hírek az évi 4 milliós fizetésről és a 3 éves szerződésről, akkor
ez bizony jó eséllyel egy egyéves projekt lesz és amennyiben Spalletti nem tesz csodát (minimum szezon végéig verseny a bajnoki címért), akkor Spalletti az első év után menni fog, amint elérhető lesz valamelyik igazi top edző (Conte, Pep, Mou, Simeone). Ebből a 4 emberbő 2 jövő nyáron valszeg hozható, Spalletti meg ezzel a fizuval a kínaiak számára a bármikor kirúgható kategória...

Nekem Pep nem top edző, és nem is szeretném itt látni.

Viszont ha tényleg ez lenne, amit te is mondtál, remélem nem verik nagy dobra, különben megint oda egy szezon. Hagyni kellene Spallettit dolgozni, ha már felépített egy csapatot ami folyamatosan 2-3. helyen van, meg tudja szorongatni a bajnokot, akkor kellene egy top edző, akivel a BL-ben is komoly tényezők lehetünk és a scudettoért is mehetünk.
RenciDavid

sly89 írta:
RenciDavid írta:Ha igazak a hírek az évi 4 milliós fizetésről és a 3 éves szerződésről, akkor

Nekem Pep nem top edző, és nem is szeretném itt látni.

Viszont ha tényleg ez lenne, amit te is mondtál, remélem nem verik nagy dobra, különben megint oda egy szezon. Hagyni kellene Spallettit dolgozni, ha már felépített egy csapatot ami folyamatosan 2-3. helyen van, meg tudja szorongatni a bajnokot, akkor kellene egy top edző, akivel a BL-ben is komoly tényezők lehetünk és a scudettoért is mehetünk.

Én arra számítok, hogy ez első év kb próbaidő lesz, és Spalletinek nagyon jól kell teljesítenie (2. hely), hogy maradhasson. De ugye láttuk korábban, hogy Mourinhoért egy bajnok edzőt is kirúgtunk és bevált, szóval itt is beválhat 1 év után váltani, ha tényleg elérhető lesz valaki a névsorból.
interfan

Azért elég abszurd dolog, hogy még ki sem nevezték Spallettit, és már az őt követő edzőről beszélünk. :D
Kicsit sok már ez, sőt nagyon. :D
drrossgeller

interfan írta:Azért elég abszurd dolog, hogy még ki sem nevezték Spallettit, és már az őt követő edzőről beszélünk. :D

Sajnos Interfan szerintem is benne van a pakliban és egyetértek RenciDavid kollégával sajnos szerintem is ez lesz, már októberben egy-két vereség után írogatni fogod a híreket, kivel kezdődtek el az egyeztetések... remélem nem ez lesz, de már a mostani kiválasztási folyamatnak ez volt a képe...ha a szomszéd Mariska néni se vállalja, akkor Spalletti. Csak remélni tudom, hogy változik a helyzet és addig amíg lehet kitartanak mellette, megerősítve őt (nagyjából ahogy Moratti esetében is volt: utolsó percig biztosnak tűnt az edző alatt a pad, és hirtelen történt a váltás).
interfan

drrossgeller írta:
interfan írta:Azért elég abszurd dolog, hogy még ki sem nevezték Spallettit, és már az őt követő edzőről beszélünk. :D

Sajnos Interfan szerintem is benne van a pakliban és egyetértek RenciDavid kollégával sajnos szerintem is ez lesz, már októberben egy-két vereség után írogatni fogod a híreket, kivel kezdődtek el az egyeztetések... remélem nem ez lesz, de már a mostani kiválasztási folyamatnak ez volt a képe...ha a szomszéd Mariska néni se vállalja, akkor Spalletti. Csak remélni tudom, hogy változik a helyzet és addig amíg lehet kitartanak mellette, megerősítve őt (nagyjából ahogy Moratti esetében is volt: utolsó percig biztosnak tűnt az edző alatt a pad, és hirtelen történt a váltás).

Ez nálam is egyértelmű, a Suning bármi áron Contet akarja.
Ezt el is mondták, szóval ezzel kapcsolatban semmi kérdés.
Most azt tényleg nem lehet tudni, hogy mi lesz jövőre Conteval.
Én azt is megértem, hogy Contet tartják a világon a legjobbnak, és őt akarják bármi áron.
Ez meg ok...
De akkor sem normális az, hogy még meg sincs az edzőnk, de már a következő edzőről beszélünk.
Amikor semmit, de semmit nem tudunk azzal hogy mi lesz jövőre.
RenciDavid

Abszurdnak abszurd, de szerintem tök reális...
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Nem kötözködni szeretnék, csupán tényleg érdekel a dolog. A 3 éves szerződésből és az évi 4 milliós fizuból hogy jutottál arra a következtetésre, hogy ez egy egyéves projekt lesz? Én nem látom ugyanis ezt az összefüggést, de lehet, hogy csak szűk látókörű vagyok. Köszi előre is a választ.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

8 milliot kiakarnak dobni a kukaba :D
RenciDavid

Fan Gusto írta:

Nem kötözködni szeretnék, csupán tényleg érdekel a dolog. A 3 éves szerződésből és az évi 4 milliós fizuból hogy jutottál arra a következtetésre, hogy ez egy egyéves projekt lesz? Én nem látom ugyanis ezt az összefüggést, de lehet, hogy csak szűk látókörű vagyok. Köszi előre is a választ.

8 millióért meneszthető lesz, miközben évi 15 milliókat kínálgatunk Contenak. Sokszor a végkielégítés tartja vissza a vezetőket az edzők menesztésétől, de ez nem lesz akkora pénz, hogy ne cseréljünk edzőt, ha van aki jobb és elérhető.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

drrossgeller írta:

En akkor addig a pillanatig fogom kovetni az Inter meccseit es hireit.
A vilag legnagyobb luzerei lennenk es alulmulnank az eddigi 7 evunket is ha ez tortenne meg jovore barmelyik pontjan is a szezonnak...

(Mancininek se adtak oda a penzet, vegul csak a felet, ugyhogy az egeszen biztos hogy nem fognak hozzavagni Spallettihez a kinaiak 12 millat 1 ev utan. Ha nagyon egyeves projektet akarnak, akkor max szerzodesbe foglalnak felteteleket, amik nem teljesulese eseten 2 millaert barmikor kirughato, vagy effele)
Tojgli

Azért 4 millió nem kis pénz évente egy edzőnek. Kb csak a legfelső polcon lévő, A+ kategóriás edzők és a jelenlegi topcsatok edzői kapnak ennél többet. Spalletti (még) nem tartozik oda, ahogy a klub sem top kategória egy ideje, hogy ennél több pénzt kaphasson egy közepesnél jobb, de nem top edző.
A Telegraph szerint fontban így alakulnak az edzői fizetések
Zidane 4,6M
Simeone 5,1M
Pochettino 5,5M
Koeman 6M
Conte 6,6M
Klopp 7M
Enrique 7,2M
Wenger 8,9M
Mourinho 12,3M
Ancelotti 12,6M
Guardiola 15,3M

Szerintem teljesen reális ez a fizetés. Nem a PL-ben vagyunk, nem vagyunk topklub(múlt alapján nyilván igen, de a jelen szerintem nem) és Spalletti sem top edző.
interfan

Ugyanazt gondolom mint jópáran előttem, a 3 éves szerződés és az évi 4m-s fizu, egyáltalán nem arra utal hogy itt 1 éves projekt lesz.
Főleg úgy, hogy semmiféle felbontási záradék nem lesz.
Ilyen De Boer 2 év, és Pioli 1 + 1 év 1,5m-s fizukkal más eset. Mindkét edző szerződésében ott volt a felbontási opció, ha 1,5m-t fizetünk, bármikor mehet.
Spalletti esetében nagyon más a helyzet.
Egyszóval szerintem hülyeség, hogy na csak 1 évre jön edző.
Jó ha megbukik Spalletti, és szar lesz minden, az más kérdés....
De ha hoz egy stabil BL helyet, akkor szerintem nincs kérdés, és nem 1 évre tervezünk vele.
interfan

Conte dolgot továbbra sem engedtük el.
Megerősített hírek szerint Sabatini 3x beszélt és egyeztetett vele az elmúlt 10 napban.
Szombaton az FA kupa meccs után jön a végleges Conte válasz.
Festa

Spaletti önbizalmát nem rombolja,hogy ő majd ha "ló nincs akkor jó lesz a szamár is" elven érkezik majd.
R9.

sztem a 4m euro karpotolja
interfan

Sabatini a mai napon érkezik Appianoban, ahol találkozik a csapattal.
Napokon belül, akár az új edzővel, közös sajtótájékozató lehet.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Köszi az infókat.Ha nem túl nagy kérés kedves Interfan tudnál nekem egy statisztikát adni Spalletti eredményeiről a Juve,Milan ellen vagyis milyenek a mérlegei.Köszi szépen.
interfan

tomika431 írta:Köszi az infókat.Ha nem túl nagy kérés kedves Interfan tudnál nekem egy statisztikát adni Spalletti eredményeiről a Juve,Milan ellen vagyis milyenek a mérlegei.Köszi szépen.

Az első Spalletti korszakot értelmetlen nézni, mert nagyon más volt minden 2005-2009 között.
Szóval 2016 januártól a mérlege, minden sorozatot tekintve:
- Juve:
3 meccs 1 győzelem 2 vereség
- Napoli:
3 meccs 2 győzelem 1 vereség
- Lazio:
5 meccs 3 győzelem 2 vereség
- Inter:
3 meccs 2 győzelem 1 döntetlen
- Milan:
3 meccs 3 győzelem
tomika431

interfan írta:
tomika431 írta:Köszi az infókat.Ha nem túl nagy kérés kedves Interfan tudnál nekem egy statisztikát adni Spalletti eredményeiről a Juve,Milan ellen vagyis milyenek a mérlegei.Köszi szépen.

Az első Spalletti korszakot értelmetlen nézni, mert nagyon más volt minden 2005-2009 között.
Szóval 2016 januártól a mérlege, minden sorozatot tekintve:
- Juve:
3 meccs 1 győzelem 2 vereség
- Napoli:
3 meccs 2 győzelem 1 vereség
- Lazio:
5 meccs 3 győzelem 2 vereség
- Inter:
3 meccs 2 győzelem 1 döntetlen
- Milan:
3 meccs 3 győzelem

Köszi.A Milan ellen látom hibátlan.
interfan

Most már Conte is, végleg, és hivatalosan lezárta az összes találgatást.
Elmondta sikerült rendezni a nézeteltérést Abraval, és még 2 éves szerződés van, így nem kérdés a jövője.
A családja pedig nyáron Londonba költözik.

Fizetés emelést is kap, a hírek szerint 12m-ra emelik a jelenlegi 6m-s fizuját.
Valamint megkapja az általa kért korlátlan, és teljhatalmat a mercaton, és a kb 200m-s mercato budget.

Ezzel minden "akadály" elhárult Spalletti előtt, aki hétfőtől hivatalosan is az Inter edzője.
tomika431

interfan írta:Most már Conte is, végleg, és hivatalosan lezárta az összes találgatást.
Elmondta sikerült rendezni a nézeteltérést Abraval, és még 2 éves szerződés van, így nem kérdés a jövője.

Valamint megkapja az általa kért korlátlan, és teljhatalmat a mercaton, és a kb 200m-s mercato budget.

Ezzel minden "akadály" elhárult Spalletti előtt, aki hétfőtől hivatalosan is az Inter edzője.

Köszi a hireket. Akkor Spalletti 100% hogy az edzőnk lesz.
interfan

tomika431 írta:
interfan írta:Most már Conte is, végleg, és hivatalosan lezárta az összes találgatást.

Köszi a hireket. Akkor Spalletti 100% hogy az edzőnk lesz.

Eddig is 99,99% volt, de most már 100%.
Vasárnap este bejelenti Spalletti hogy távozik Romából.
És hétfőn, legkésőbb kedden bejelentjük.
Jövőhéten a bemutató sajtótájékoztató is meglehet, valószínű Sabatinivel együtt.
interfan

Spalletti szeretné az Empoli edzőjét Giovanni Martusciello-t mint másodedzője a stábjába.
Romabol 4 fős szakmai stábbal érkezik.

Conte pedig 2021-ig hosszabbít a Chelseavel.
A 6m-s fizuja évi 12m-ra emelkedik, és amennyiben kirúgják barmikor 2021-ig, 20m-s végkielégítést kötelező fizetni a Chelsea Contenak.
interfan

Conte:
"Maradok e a Chelseanel?"
"Eljön az ideje amikor a jövőmről beszélhetek. Kell egy kis idő értékelni a helyzetet."
mike

interfan írta:Conte:
"Eljön az ideje amikor a jövőmről beszélhetek. Kell egy kis idő értékelni a helyzetet."

Kb 2 hónapja szívat minket és ráadásul zebra is...szerintem lassan ideje elküldeni a fenébe :D
interfan

mike írta:

Kb 2 hónapja szívat minket és ráadásul zebra is...szerintem lassan ideje elküldeni a fenébe :D

Itt már semmi másra nem megy ki a játék, csak arra, hogy Conte megkapjon mindent amit akar.
A 200m-s mercato budget, az évi 12m-s fizu, és a 20m-s végkielégítés ha bármikor kiteszik 2021-ig.
Nem minket szivat ő, minket kb leszar...
Itt max mi szivatukat magunkat, azzal hogy rá vártunk, és hogy elhittük reális.
És az a nagy baj, hogy a csapat vezetése hitte ezt el, nem pedig pár szurkoló.

Most az, hogy végül jól jöttünk ki ebből az egészből Spallettivel, az majd jövőre kiderül.
Reméljük legalább 1-2 szintet lépünk vele is előre.
mike

interfan írta:
mike írta:

Itt max mi szivatukat magunkat, azzal hogy rá vártunk, és hogy elhittük reális.
És az a nagy baj, hogy a csapat vezetése hitte ezt el, nem pedig pár szurkoló. .

Nekem már az első reakcióm is az volt hogy mocskos zebra :twisted:
Aztán azt gondoltam hogy kb az ördöggel is szövetkeznék csak hogy újra topklub legyünk, de azért ne nyaljunk már Conténak...
Ha Simeone előtt pitizünk arra azt mondom oké, mert előbb-utóbb úgyis jönni fog ;)

Be kell jelenteni Spallettit, és ügyesen elkölteni 150-200 milliót Di Maria, Bernardeschi szintű játékosokra.
Conte meg mehet a fenébe.
interfan

Nagyon remélem hogy Spalletti jó megoldás lesz, és most 2-3 évig nem kell Conterol hallani.
Abban biztosak lehetünk, hogy a Suning elobb-utobb ide fogja őt csábítani.
Csak ahhoz el kell érni egy szintre.
Remélem 2-3 évig szépen elérünk erre a szintre, és utánna lehet a top-top- top edző és Conte.
De most nagyon remélem 2-3 évig semmilyen más edzorol nem hallunk, és sikeresek leszunk Spallettivel.
Festa

mike írta:

Így van Mike.Lehet bármilyen jó edző akkor is csak egy zebra marad.
Az Inter ajánlatát semmi másra nem használja minthogy Abrától magasabb fizut zsaroljanak ki.
interfan

Sajnos ez az elejétől nyilvánvaló volt...
Conte jelenleg a világ egyik, hanem a legjobb edzője.
Ehhez a jelenlegi Interhez nem fog jönni egy olyan edző, aki a világon top 5-be van.
A Chelsea és az Inter jelenlegi helyzetére ki se térjünk inkább...
Itt csakis mi magunkat hülyítettük ezzel a Conte ügyel.
A "mi" alatt az Inter felső vezetését értem, mert mi innen magyarországról megmondtuk, semmi esély Contera.
Ehhez nem jóstehetség, vagy földöntúli ész erő, hanem egyszerűen a józan ész kellett.
Csak a Kínaiak azt hiszik pénzzel bármit lehet...
De ez nem így működik.

De visszatérve, én nagyon-nagyon remélem hogy min 2 évre az edzőkérdésről többet nem hallunk.
Szépen lépésről lépésre, el kell indulni felfelé Spallettivel.
Nem kell bajnoki címet várni már az első évben, hanem egy magabiztos BL helyet.
Majd ha ez már megvan, és van egy komoly alapcsapat, akkor 2 év múlva lehet akár bajnoki címet is várni.
De most szépen el kell kezdeni építkezni, van dolgunk bőven...
drrossgeller

interfan írta:Itt csakis mi magunkat hülyítettük ezzel a Conte ügyel.
A "mi" alatt az Inter felső vezetését értem, mert mi innen magyarországról megmondtuk, semmi esély Contera.
Ehhez nem jóstehetség, vagy földöntúli ész erő, hanem egyszerűen a józan ész kellett.
Csak a Kínaiak azt hiszik pénzzel bármit lehet...
De ez nem így működik.

Szerintem maximum az újságírók hülyítették a népet... Spallettit már jó ideje lehetett olvasni, hogy meg van egyezség, de az utolsó fordulóig hülyeség lett volna bejelenteni, mivel szerződése van a kopasznak a riválisnál. Lehet tapogatóztunk, de ha ennyire "biztosak" lettünk volna, hogy el tudjuk Contét hozni, akkor közben nem egyeztünk volna meg Spallettivel.

Sokan itt is azt hitték, hogy pénzzel mindenkit el lehet hozni, nem kell se BL, se semmi...
tomika431

Ha minden igaz ahogy irják akkor holnaptol Spalletti az edzőnk gondolom.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Na, hivatalos már a kopasz? :)
interfan

Conte segítője elmondta, hogy döbbenetes mennyiségű pénzt ajnánlott Contenak az Inter.
Olyan összeget amit csakis a Kínaiak tudnak megadni egy edzőnek.
Viszont Contet nem csak a pénz érdekli, ezért marad a Chelseaben.

Mancinit meg megúsztuk. :D
Mehet oroszba, jó helyen lesz ott ő.

Monchi elmondta ma fognak találkozni Spallettivel, ahol tisztázzák a jövőt.
Elmondta örülne ha maradna, viszont tiszteletben tarják a döntését.
R9.

lehet igaz volt a 23m akkor
interfan

R9. írta:lehet igaz volt a 23m akkor

Minden jel erre mutat.
Viszont ezzel a kínaiak is rá jöttek, sajnos nem minden a pénz...
interfan

Holnap 13-kor lesz Spalletti sajtótájékoztatója Rómában.
Itt jelenti be távozását a Roma padjáról.
Az ő külön kérésére lesz sajtótájékoztató.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

interfan írta:
R9. írta:lehet igaz volt a 23m akkor

Minden jel erre mutat.
Viszont ezzel a kínaiak is rá jöttek, sajnos nem minden a pénz...

Nem, de Conte elvállalta a Chelseat egy olyan szezon után, ami szarabb volt mint a miénk. Szerintem, ha a Madrid, Barcelona, Bayern hívja, akkor sem megy el a Chelseaből, hiszen most épített fel egy csapatot van esélye felérni a csúcsra (BL győzelem, bajnoki címvédés).
Spallettit nem tartom top-top edzőnek, de nem is egy fogalmatlan balfasz és Mazzarrival is kár összehasonlítani szerintem. Spalletti nyert orosz bajnokságot, a Románál felépített egy jó csapatot kétszer is (bajnok nem lett, de valljuk be, hogy a keretük ahhoz nem is elég erős.)
Viszont Ő vissza fog hozni minket a BL-be és végre láthatunk egy 4-3-3-t, aminek én személy szerint nagyon örülök.
Válasz küldése