Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

mike

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: mike »

Komax írta:
DaNi írta:Barbossa a következő meccset a lelátóról nézi majd büntetésül mert a meccs vége előtt állt fel a kispadról.
Magyarán egy sorral feljebb fog ülni, mint szokott. :D

Jaja, biztosan piszkosul meghatja a dolog.....nagyon elcsesztük ezt az egészet vele kapcsolatban.
Lehet nem érett még de ha tudtuk hogy nem fog játszani mi a fenéért nem adtuk kölcsön?

Amatőr dolog.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

mike írta:Amatőr dolog.

Kifejezetten szemét inkább.
JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

https://www.youtube.com/watch?v=VFMHQNe4Wd8

Még csak 5 percnél járok, de vissza nézve Ivan játékát a bal oldalon:
1. Megértem, ha valaki tényleg leperkál érte majdnem 50 millát, szerintem ő olyan, mint C.Ronaldo, csak egy szinttel kevesebb.
2. Pótolni kell majd nem kérdés! Tényleg egyike volt azoknak, akiket jó volt nézni a csapatban!
Tojgli

Hozzászólás Szerző: Tojgli »

Puscas góljával jutott fel a Benevento a Serie A-ba.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

JJ5 írta:https://www.youtube.com/watch?v=VFMHQNe4Wd8

1. Megértem, ha valaki tényleg leperkál érte majdnem 50 millát, szerintem ő olyan, mint C.Ronaldo, csak egy szinttel kevesebb.
2. Pótolni kell majd nem kérdés! Tényleg egyike volt azoknak, akiket jó volt nézni a csapatban!

Én kifejezetten szerettem a játékát, gyors, atletikus, hihetetlen súlypontemelkedése van, mindkét lábával veszélyes, Icardi-val pedig remekül megértették egymást.

Viszont ha tényleg adnak érte 50 milliot akkor érdemes eladni, főleg ha ő is szeretne menni. Ezt a pénzt inkább egy fiatalabb tehetséges játékosra fordítanám mintsem a hőn áhított "sztár" igazolásra, sokkal szívesebben látnám a Keita, Lemar duoból valamelyiket mint pl. Di Maria-t. Elismerem az argentin tudását néha igazi zseni a pályán de néha észre se lehet venni a pályán. A fizetését is problémának látom, továbbra is azt gondolom hogy nem jó ha egy csapaton belül óriási különbségek vannak a játékosok bérezése között.
mike

JJ5 írta:https://www.youtube.com/watch?v=VFMHQNe4Wd8

1:21 Perkó vs Rüdiger hintáztatás :D :D

Remek szélső, ahogy régebben is írtam, és a Serie A még nem is igazán fekszik neki.
Ha kifizetnek érte 50 millát ettől függetlenül oda kell adni sztem, mert valszeg menni is akar.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Jovetic lőtt egy laza mesterhármast a válogatottban, érdemes megnézni, milyen gólokat lőtt.
Még mindig nem hiszem el, hogy ennyire nem tudtuk őt használni, azt meg végképp nem, hogy 10 milliót ér, a mai árak mellett... Hihetetlen.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Atosz írta:Jovetic lőtt egy laza mesterhármast a válogatottban, érdemes megnézni, milyen gólokat lőtt.
Még mindig nem hiszem el, hogy ennyire nem tudtuk őt használni, azt meg végképp nem, hogy 10 milliót ér, a mai árak mellett... Hihetetlen.

Pont ezt akartam írni.
Tartom,hogy az egyik legértékesebb játékosunkat szarjuk el már másfél éve.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

BlueSky írta:
Atosz írta:Jovetic lőtt egy laza mesterhármast a válogatottban, érdemes megnézni, milyen gólokat lőtt.

Pont ezt akartam írni.

Biztos, hogy nagyon jó játékos, de nem lehet véletlen, hogy Mancini és De Boer is mellőzte, majd Pioli alatt kölcsön lett adva. Ha balhés menjen csak, így vagyok Perisiccsel is - bár állítólag visszadobtuk a MU 40 millás ajánlatát, félek, hogy rajtunk marad...
mike

BlueSky írta:

Pont ezt akartam írni.

2 éve hetekig izgultam hogy meg tudjuk-e venni, nagyon szerettem volna, Icardi tökéletes csatárpárjának tartottam.

De valami nem stimmel nála.
Nem kellett a Citynek, nem kellett Mancininek, De Boernak, és Piolinak sem, a Sevillában jól kezdett de nem nagyon erőlködnek megtartani.
A kirakott 10-14 milliós árcédula ellenére sem állnak sorban érte.

Sajnálom, mert amit tud azt tanítani nagyon nehéz, igazi ösztönös zseni...lehetne.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Az a baj hogy úgy tűnik Jove nagyon hangulat játékos. Ha motivált és akar, akkor zseni, ha meg nem akkor meccsekre eltűnik. Lehet az edzésmunkája is olyan, amilyen. Én is sajnálom mert igen vártam mikor leigazoltuk.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

A jugo játékosoknál nem a tehetségükkel van a gond, hanem az alázatosságukkal. Nem mindenki Stankovic.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Bíztam benne h Pioli használni fogja,neki volt taktikája a 4-4-1-1 is,de arra már sztem szóltak neki "fentről" h hanyagolja.

Sokat elmond sztem h egy bl-be induló Sevilla nem veszi meg ilyen csapott áron sem.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Ránézek az olasz eredményekre mostanában Éder rendre gólt lő. Nem értem, egy olasz válogatott,gólerős játékosért miért nem tolonganak legalább kínai csapatok
Stankov

Andreolli hosszabbít(ott?) TS szerint 2020ig ez jó hír sztem
Medel-re nem számít a kopasz a hírek szerint,így az ő szerződéshosszabbítása megállt jövőre lejár neki.Visszatérhet Hispániába Sevillát,Valenciát írják
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Stankov írta:Andreolli hosszabbít(ott?) TS szerint 2020ig ez jó hír sztem
Medel-re nem számít a kopasz a hírek szerint,így az ő szerződéshosszabbítása megállt jövőre lejár neki.Visszatérhet Hispániába Sevillát,Valenciát írják

Nem bánnám ha megszabadulnánk Medeltől, szerintem középpályán és hátvédsorban is találni jobb opciót. Hátvédként túl sok volt benne a kockázat, rossz helyezkedés, szabálytalanságok. Andreolli megkaphatná Medel idejét hátul, hasznos csere játékos.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ha già visto delle partite di Nagatomo? Cosa pensa di lui? Ha la qualità per essere parte della nuova squadra?

"E' un ragazzo serio, quando gioca ha le qualità di cui si è parlato finora gettando tutto oltre l'ostacolo. E' una bella persona, poi ha commesso alcuni errori come tutti i calciatori, ma sulla professionalità del calciatore nessuno gli si può dire niente. Fa parte del ragionamento di prima che faremo con il direttore perché nel suo ruolo abbiamo diversi calciatori e bisogna analizzare bene la cosa".

Ne lepődjünk meg, ha Spallettinél is játszik majd Nagatomo.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

PellerG írta:Ha già visto delle partite di Nagatomo? Cosa pensa di lui? Ha la qualità per essere parte della nuova squadra?

"E' un ragazzo serio, quando gioca ha le qualità di cui si è parlato finora gettando tutto oltre l'ostacolo. E' una bella persona, poi ha commesso alcuni errori come tutti i calciatori, ma sulla professionalità del calciatore nessuno gli si può dire niente. Fa parte del ragionamento di prima che faremo con il direttore perché nel suo ruolo abbiamo diversi calciatori e bisogna analizzare bene la cosa".

ne mondjatk ilyeneket, mert szívrohamot kapok
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Spalletti a mai bemutatkozásán.Joao Mariot külön is kiemelte.
“Joao Mario is an attacking player who's also good at helping you control the play, and controlling the play helps you win games.

Ez alapján azt gondolom,hogy kulcsszerepet szán neki.
Volt olyan időszak a szezonban amikor ő volt a mezőny legjobbja aztán kikerült a kezdőből és még csereként is alig jutott szóhoz.
Stankov

Festa írta:Volt olyan időszak a szezonban amikor ő volt a mezőny legjobbja aztán kikerült a kezdőből és még csereként is alig jutott szóhoz.

Szvsz Miranda ezen rágott be,több helyen lehet látni h ő J.M Éder és G.Barbosa jóban vannak
mike

Festa írta:Spalletti a mai bemutatkozásán.Joao Mariot külön is kiemelte.
“Joao Mario is an attacking player who's also good at helping you control the play, and controlling the play helps you win games.

Volt olyan időszak a szezonban amikor ő volt a mezőny legjobbja aztán kikerült a kezdőből és még csereként is alig jutott szóhoz.

Tavaly nyáron nagy túlfizetésnek gondoltam, azóta látjuk mennyire elszálltak az árak.
Szezon közben csinált szép dolgokat, volt hogy világklasszisnak lett kikiáltva, amit korainak éreztem.
Tény hogy ügyes, okos játékos, bár sztem nem vezéregyéniség, és nem is igazi 10-es a posztja.

Remélem Spalletti kihozza belőle az állatot, durva lenne ha a tavalyi 105 millióért vett Candreva, Mário, és Barbosa közül egyik sem lenne alapember, 3 éve ugye Kondog 35 M.
Ezzel az összes elmúlt 2 évben vett összes "nagy" vételünk flop lenne.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

mike írta:
Festa írta:Spalletti a mai bemutatkozásán.Joao Mariot külön is kiemelte.

Tavaly nyáron nagy túlfizetésnek gondoltam, azóta látjuk mennyire elszálltak az árak.
Szezon közben csinált szép dolgokat, volt hogy világklasszisnak lett kikiáltva, amit korainak éreztem.
Tény hogy ügyes, okos játékos, bár sztem nem vezéregyéniség, és nem is igazi 10-es a posztja.

Remélem Spalletti kihozza belőle az állatot, durva lenne ha a tavalyi 105 millióért vett Candreva, Mário, és Barbosa közül egyik sem lenne alapember, 3 éve ugye Kondog 35 M.
Ezzel az összes elmúlt 2 évben vett összes "nagy" vételünk flop lenne.

Érdekes,hogy a legdrágább igazolások mind felsült ék ahogy írod is.
Mondjuk J.Mario nem játszatása Pioli hülyeséget volt mér mint,hogy ő meg Banega nem játszhat egyszerre.Mondjuk aztán volt ilyen időszak amikor már egyik sem játszott.Még nem tudjuk ki lesz a legdrágább idén (Lucas) ,de reméljük Spalletti kihozza belőle a maxot.

Amúgy a Románál Naingolann lett az idény legjobbja.
Kár,hogy esélytelen a megszerzése.Belőlel simán vezér is lehetne.
Ritka ma az olyan játékos aki csíp rúg harap és közben tecnikás is jò a rúgòtechnikája is.
mike

Festa írta:Ritka ma az olyan játékos aki csíp rúg harap és közben tecnikás is jò a rúgòtechnikája is.

Egy Stanko klónnak de tudnánk most örülni, látszik hogy honnan csúsztunk vissza, a BL győztes csapatban már csak csere volt 31 évesen....most aranyat érne a középpályán.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

alwin91 írta:
PellerG írta:Ha già visto delle partite di Nagatomo? Cosa pensa di lui? Ha la qualità per essere parte della nuova squadra?

ne mondjatk ilyeneket, mert szívrohamot kapok

Szerintem tud valamit :D Igényes japán ribiket intéz az új edzőknek vagy ilyenek :) ennyire nem ragaszkodhat hozzá minden ezdő basszus :shock: :o
Tojgli

Ezt csak úgy érdekességképpen beraknám ide: https://pbs.twimg.com/media/DDKSChQXYAAXx0M.jpg
Error=action leading to an opponent attack or scoring chance.

Szívesen megnéznék belőle egy nagyobb merítéssel rendelkező táblázatot is.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ez nem mond semmit, ott van brozo es kondogbia is es mind a ketto egy darab szar
Tojgli

R9. írta:ez nem mond semmit, ott van brozo es kondogbia is es mind a ketto egy darab szar

Tőled nyilván ilyen hozzászólást vártam. Objektivitás újfent nulla :D
R9.

nezegetheted ezeket a szamokat, amig 0 a teljesitmenyuk..uristen
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

R9. írta:nezegetheted ezeket a szamokat, amig 0 a teljesitmenyuk..uristen

Pedig ezek a számok, amik leírják OBJEKTÍV(!) módon egy játékos teljesítményét. A számok egzaktak. Az, hogy valaki jó játékos vagy egy darab szar, az meg erősen szubjektív. Ajánlom figyelmedbe a Pénzcsináló című filmet.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

gianluca írta:

Pedig ezek a számok, amik leírják OBJEKTÍV(!) módon egy játékos teljesítményét. A számok egzaktak. Az, hogy valaki jó játékos vagy egy darab szar, az meg erősen szubjektív. Ajánlom figyelmedbe a Pénzcsináló című filmet.

Köszi Tojgli a táblát, a Pénzcsináló pedig egy remek film. :) Egyébként valaki olvasta már a Fociológia című könyvet? :)
Tojgli

Ha a számokkal szemben az egyetlen érved az 'uristen', akkor szerintem itt fejezzük be ezt.

A táblázat jól mutatja, hogy a 'darab szar' Kondogbia és Brozot kevesebb labdát szórt úgy el, hogy abból az ellefél támadott, mint a már klasszisnak kikiáltott Gagliardini.
Akkor vagy Brozo és Kondog is klasszis vagy Gagliardini is 'darab szar', mint ők.
Egyébként én csak az objektivitás miatt raktam be, hogy mindenki lássa Gag semmivel nem adott el kevesebb labdát, mint a másik 2 srác.
Én egyikük teljesítményéért sem vagyok oda, itt sokan félreértik azt, hogy Kondogbia imádó vagyok. Szó sincs róla, csak amíg ő mindenért le van b*szva, addig mondjuk Gag semmiért. Ezért védem a franciát, mert nem nyújt rosszabb teljesítményt, mint az olasz. Mindkettő ugyanazt a közepesen fost nyújtják, csak míg az egyiknél észreveszi a fórum nagy része, addig a másiknál nem.
Lehet ezekkel a számokkal vitatkozni, de ott vannak feketén-fehéren, lehet nézegetni.
Igen Kondogbia eszetlen, sok hülyeséget csinál, Brozo egy flegma pöcs, viszont Gagliardini sem egy Cambiasso, mint itt sokan annak hitték. Lehet belőle az, de jelenleg még nagyon messze van ettől a szinttől.

És a végén megjegyezném, hogy Robertot bírom hármuk közül a legjobban, mert benne látszik az alázat és az is, hogy valamiféle 'footballing brain' szorult belé.
Tojgli

drrossgeller írta:Köszi Tojgli a táblát, a Pénzcsináló pedig egy remek film. :) Egyébként valaki olvasta már a Fociológia című könyvet? :)

Itt porosodik a polcomon, sajnos időm még nem volt nekilátni, de lassan el fogom kezdeni. :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Tojgli írta:

Ha a számokkal szemben az egyetlen érved az 'uristen', akkor szerintem itt fejezzük be ezt.

A táblázat jól mutatja, hogy a 'darab szar' Kondogbia és Brozot kevesebb labdát szórt úgy el, hogy abból az ellefél támadott, mint a már klasszisnak kikiáltott Gagliardini.
Akkor vagy Brozo és Kondog is klasszis vagy Gagliardini is 'darab szar', mint ők.
Egyébként én csak az objektivitás miatt raktam be, hogy mindenki lássa Gag semmivel nem adott el kevesebb labdát, mint a másik 2 srác.
Én egyikük teljesítményéért sem vagyok oda, itt sokan félreértik azt, hogy Kondogbia imádó vagyok. Szó sincs róla, csak amíg ő mindenért le van b*szva, addig mondjuk Gag semmiért. Ezért védem a franciát, mert nem nyújt rosszabb teljesítményt, mint az olasz. Mindkettő ugyanazt a közepesen fost nyújtják, csak míg az egyiknél észreveszi a fórum nagy része, addig a másiknál nem.
Lehet ezekkel a számokkal vitatkozni, de ott vannak feketén-fehéren, lehet nézegetni.
Igen Kondogbia eszetlen, sok hülyeséget csinál, Brozo egy flegma pöcs, viszont Gagliardini sem egy Cambiasso, mint itt sokan annak hitték. Lehet belőle az, de jelenleg még nagyon messze van ettől a szinttől.

És a végén megjegyezném, hogy Robertot bírom hármuk közül a legjobban, mert benne látszik az alázat és az is, hogy valamiféle 'footballing brain' szorult belé.

Totál így látom én is! Szóval nem vagy egyedül! Kondog nem rossz... ahogy Gag sem... együtt egész jók voltak!
Tojgli

internaZIOnaLe írta:Totál így látom én is! Szóval nem vagy egyedül! Kondog nem rossz... ahogy Gag sem... együtt egész jók voltak!

Szerintem Spalletti alatt mindkettő prímán fog teljesíteni, ha meghagyja a Kopasz az ő kettősüket.

Most az U21-es Eb eldöntőben kifejezetten tetszik Gagliardini játéka, jól forgatja a csapatot. Mellette Benassi és Pellegrini is jó teljesítményt nyújt, az olaszoknál érdemes még kiemelni Chiesát, aki nincs hypeolva, de egész korrekt kis játékos.
A spanyoloknál aki nekem tetszik és nincs nagy sajtója az Ceballos. A többi spanyolt szerintem többé-kevésbé mindenki ismeri.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Ha már Squawka statisztikák:
"D'Ambrosio, in the Italian Serie A, has won 61 tackles this season with a success rate of 47%."

"Nagatomo, in the Italian Serie A, has won 23 tackles this season with a success rate of 58%"

Tudom sarkítás, de nehogy már egy bizonyos adatra kiélezett statisztika, objektív értékelést adjon egy játékos teljesítményéről. Lehet Brozonak akármilyen jó egy adott mutatója, láttuk játszani, és összességében szörnyű volt. Nem hiába akarunk tőle szabadulni is elvileg.
Tojgli

Marco írta:Ha már Squawka statisztikák:
"D'Ambrosio, in the Italian Serie A, has won 61 tackles this season with a success rate of 47%."

"Nagatomo, in the Italian Serie A, has won 23 tackles this season with a success rate of 58%"

Tudom sarkítás, de nehogy már egy bizonyos adatra kiélezett statisztika, objektív értékelést adjon egy játékos teljesítményéről. Lehet Brozonak akármilyen jó egy adott mutatója, láttuk játszani, és összességében szörnyű volt. Nem hiába akarunk tőle szabadulni is elvileg.

Senki nem beszélt a teljesítményről, azt csak R9. kolléga említette meg. A labdaeladásokról van szó, amit Kondognál mindig felemlegetnek, közben látjuk, hogy Gag hasonlóan rossz benne. Teljesítményről annyit írtam, hogy szerintem mindkettő ugyanazt a közepesen fost hozza.
Mint már írtam én az objektivitás hiányát hiányolom egyesekből. Nyilván nem ez írja le a teljesítményüket, de én enélkül is ugyanolyanra értékelem őket.
Brozovic meg külön kategória, őt nem igazán tudom hova tenni.

Szerk: Kár volt dicsérnem Gagliardinit és Ceballost. Az olasz pirosat kapott, a spanyol pedig gólpasszt adott és róla állították ki Gag-ot.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Tojgli írta:Senki nem beszélt a teljesítményről, azt csak R9. kolléga említette meg. A labdaeladásokról van szó, amit Kondognál mindig felemlegetnek, közben látjuk, hogy Gag hasonlóan rossz benne.

Mint ahogy te is írtad, ez se az összes labda eladást mutató statisztika, attól mert nem lett belőle letámadás, attól még Kondog kegyetlen sok labdát elszórt, mondom ezt úgy, hogy nincs bajom a franciával, és összességében én se látom olyan szörnyűnek.
Tojgli írta:Teljesítményről annyit írtam, hogy szerintem mindkettő ugyanazt a közepesen fost hozza.
Mint már írtam én az objektivitás hiányát hiányolom egyesekből. Nyilván nem ez írja le a teljesítményüket, de én enélkül is ugyanolyanra értékelem őket.

De ez is ugyanúgy egy szubjektív vélemény mint R9-é vagy az enyém.

Azt akartam kihozni ebből, hogy szépek meg jók ezek a statisztikák de nem lehet rá véleményt alapozni, mint szimplán arra se, hogy láttuk az összes meccsen játszani. Te se tudod kizárni az elfogultságot. Ha egy tényleg objektív értékelést akarnánk, akkor ahhoz egy elég rendes mindenre kitérő statisztikai szakmai elemzést kellene csinálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Marco 2017.06.27. 22:40-kor.
Tojgli

Marco írta:
Tojgli írta:Senki nem beszélt a teljesítményről, azt csak R9. kolléga említette meg. A labdaeladásokról van szó, amit Kondognál mindig felemlegetnek, közben látjuk, hogy Gag hasonlóan rossz benne.

Mint ahogy te is írtad, ez se az összes labda eladást mutató statisztika, attól mert nem lett belőle letámadás, attól még Kondog kegyetlen sok labdát elszórt, mondom ezt úgy, hogy nincs bajom a franciával, és összességében én se látom olyan szörnyűnek.
Tojgli írta:Teljesítményről annyit írtam, hogy szerintem mindkettő ugyanazt a közepesen fost hozza.

De ez is ugyanúgy egy szubjektív vélemény mint R9-é vagy az enyém.

Azt akartam kihozni ebből, hogy szépek meg jók ezek a statisztikák de ugyanúgy nem lehet rá véleményt alapozni, mint szimplán arra se, hogy láttuk az összes meccsen játszani, egy statisztikai adattól. Te se tudod kizárni az elfogultságot. Ha egy tényleg objektív értékelést akarnánk, akkor ahhoz egy elég rendes mindenre kitérő statisztikai szakmai elemzést kellene csinálni.

Szubjektívnak szubjektív ez is, de én sorokat írtam, hogy kifejtsem a véleményem, R9. pedig odadobott egy 'darab szar' véleményt. A kettő azért nem ugyanaz lássuk be.
Nyilván, lehet így is írni, de én azt nem igazán értékelem sokra.
R9.

Azert irtam h szar mert az :D
Mit kell ezen kifejteni? Szegyen h felhuzhatja az Intert mezt sok mas jatekossal egyutt, de a 38millio eur az egyenesen nevetseges ( foleg h kova ment )
Süti

Stankov

Sztem egy full átlag kh.Ami nem is lenne gond,én hiszek abban h nem kell minden posztra világklasszis,lehet jó cspatot építeni 2-3 átlag játékossal is a kezdőbe,meg is érteném de ez az összeg + Caprari elhárdálsa kicsit sok.
Murillo-t összekapni fejbe sztem sokkal jobb.
Caprariba remélem egy vissza opciót belerakunk.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Stankov írta:

Sztem egy full átlag kh.Ami nem is lenne gond,én hiszek abban h nem kell minden posztra világklasszis,lehet jó cspatot építeni 2-3 átlag játékossal is a kezdőbe,meg is érteném de ez az összeg + Caprari elhárdálsa kicsit sok.
Murillo-t összekapni fejbe sztem sokkal jobb.
Caprariba remélem egy vissza opciót belerakunk.

Caprarit én is qrvára sajnálom,de sebaj majd visszavesszük 4 szeres áron úgy 3 év múlva.
Süti

vaskalap írta:Caprarit én is qrvára sajnálom,de sebaj majd visszavesszük 4 szeres áron úgy 3 év múlva.

Valószínűleg ez lesz.

Jó pár korosztályos utánpótlás csapatunk bajnok lett, nem hiszem el, hogy nincsen legalább 3-4 olyan játékos, akit be lehetne építeni a csapatba.

Banega-ról még annyit, hogy 33 mérkőzésen lőtt 6 gólt és kiosztott 8 gólpasszt, ami nem egy rossz mutató, főleg úgy hogy sokszor csak csere volt. (28 éves, 53 szoros argentin válogatott)

A mintapéldánya lett annak, hogy hogyan ne építsünk be valakit a csapatba.
drrossgeller

Hozzászólás Szerző: drrossgeller »

Süti írta:
vaskalap írta:Caprarit én is qrvára sajnálom,de sebaj majd visszavesszük 4 szeres áron úgy 3 év múlva.

Valószínűleg ez lesz.

Jó pár korosztályos utánpótlás csapatunk bajnok lett, nem hiszem el, hogy nincsen legalább 3-4 olyan játékos, akit be lehetne építeni a csapatba.

Banega-ról még annyit, hogy 33 mérkőzésen lőtt 6 gólt és kiosztott 8 gólpasszt, ami nem egy rossz mutató, főleg úgy hogy sokszor csak csere volt. (28 éves, 53 szoros argentin válogatott)

A mintapéldánya lett annak, hogy hogyan ne építsünk be valakit a csapatba.

Az én meglátásom:
Elég sokat változott a futballvilág az elmúlt időszakban. Már nem csak a horvát, szerb stb. ligákban jelentenek a felnőtt csapatban a tinik, de már láthatjuk, hogy kisebb olasz csapatok is rájöttek, hogy egy-egy poszt esetében még bele is férhet egy-egy piszok fiatal focista játszatása, ezáltal ezek a játékosok nagymértékben fejlődnek, másrészt pedig a hírverésnek köszönhetően az áruk is egekbe szökik. Abban szerintem mindannyian egyetértünk, hogy játékos fejlődését egyik leginkább döntően befolyásoló tényező a felnőtt, relatíve komolyabb ellenfelek ellen játszott tétmérkőzések száma. Na már most, én úgy találom, hogy a különböző ifi bajnokságok mérkőzései sajnos egyáltalán nem képviselnek olyan szintet sem, mint például egy szerb vagy horvát első ligás mérkőzés. Én azt figyeltem meg, hogy a nagy csapatok utánpótlás csapataiból az utóbbi időkben egyre kevesebben kerülnek igazából a felnőttekhez (persze vannak kivételek, de én arányokról beszélek).

Ezt a folyamatot lehetne elkerülni a különböző kölcsönadásokkal, viszont láthatjuk, hogy ez mára már eléggé bukásra van ítélve. Longo, Livaja... mennyire bíztunk bennük, kölcsönadtuk őket, hiszen az eredménykényszer miatt úgy se játszattuk volna őket, viszont máshol is csak a padot koptatták, hiszen a többi csapat is rájött, hogy nekik ebből nem lesz pénzük, saját játékosaikat kell játszatni, mivel azok fejlődéséből tudnak csak profitálni. Persze lehet, hogyha a mieinket játszották volna, akkor idővel valószínűleg sokkal jobb teljesítményt nyújtottak volna, mint a sajátjaik, de ugye ebből utána sem láttak volna pénzt...

Haladva a korral viszont jönnek a hírek a genovai fiatalokról, most adunk X összeget két 16 éves játékosért, két évre ott hagyjuk és a nevel klub busás bónusszal fog gazdagodni, ha igazán minőségi játékost fog belőlük kinevelni. Remek ötletnek tartom-

Mi miért nem játszatjuk akkor a fiataljainkat a nagycsapatban? Mert eredménykényszer van, és még nincsenek azon a szinten. Nagyon jó példa Dimarco esete. Piszok nagy tehetségnek mondják, de az Empoliban alig jut szóhoz, mivel még nincs azon a szinten, hogy jobb legyen a társainál jelenleg, de mivel tehetséges idővel sokkal jobb is lehetne, de ugye jelenleg még nem tud jobban segíteni a csapaton, mint a többiek, és az Empolinak nem is érdeke, hogy jobb legyen, hiszen pénzt nem lát belőle, marad a padon.

Én úgy gondolom, hogy az új irány a nagy csapatoknál a visszavásárolási/elővételi opció meghatározott magasnak mondható összeggel. És nagyon remélem, hogy Caprari esetében is lesz egy ilyen a szerződésben, mert itt max epizódszerepet kapna, kölcsönadás pedig a fentebbi gondolatmenetem szerint nem érné el a kívánt hatást. Sőt remélem a bajnok ifik esetében is ez lesz az irány, mert ha ténylegesen van bennük lehetőség, az így fog kiteljesedni a véleményem szerint.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Perkó megvillantotta közben a röplabda tudását

http://www.espn.co.uk/football/blog/the-toe-poke/65/post/3150917/inter-milans-ivan-perisic-makes-international-beach-volleyball-debut

Azért vitt bele valamit az "alapképességeiből" is :D
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

25 fős kerettel kezdjük meg a felkészülést Brunico-ban.

Tommaso BERNI
Samir HANDANOVIC
Daniele PADELLI
Marco PISSARDO

Joao MIRANDA
Jeison MURILLO
Davide SANTON (from Saturday 8 July)
Cristian ANSALDI
Andrea RANOCCHIA
Federico VALIETTI
Zinho VANHEUSDEN
Marco SALA

Geoffrey KONDOGBIA
Xian EMMERS
Naval Da Costa JOAO MARIO
Niccolò BELLONI
Nicolò ZANIOLO
Stephen DANSO

Andrea PINAMONTI
Rigoberto RIVAS
Jonathan BIABIANY
Samuele LONGO
Enrico BALDINI
Jens ODGAARD
Matteo ROVER

Barbossa nincs a keretben elvileg "sérült" és később csatlakozik majd, viszont a két új fiatal igazolásunk már a keretben van. (Nicolò ZANIOLO, Jens ODGAARD)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

DaNi írta:Zinho VANHEUSDEN

Ez az! Csak kapjon lehetőséget is, legalább a felkészülés alatt, meg esetleg a kupában. 1-2 meccsét láttam és kiváló lenne, ha be lehetne építeni az első csapatba, 2-3 éven belül nagy erőssége lehetne a védelemnek. Ha nem válik be, egy próbát szerintem akkor is megér és nem kerülne horribilis pénzbe. Ranocchia mennyit is keres kb. nulla teljesítménnyel?

Jovetic kapcsán mit lehet tudni? Mert az inter.it-en jelenleg nem szerepel a játékosok között. Tart még a Sevilla kölcsönszerződése, vagy mi lehet az oka? Én alig követem a híreket, mert nehéz komolyan venni a többségüket.
Ha még Jovetic a mi játékosunk, akkor nem is érzem igazán indokoltnak, hogy ekkora a felhajtás támadók terén. Icardi, Jovetic (?), Barbosa, Pinamonti és a többiek (Eder, Perisic és Candreva akik szerintem feleslegesek az Interben). Vagy már Jovetic nem akar az Interben játszani? Szerintem mögéjük kellene inkább egy megfelelő középpályát és védelmet építeni, a sztárigazolások (a top, pláne a "top-top" kifejezéseket felejtsük már el több okból is) helyett inkább a hátsó alakzatot megerősíteni.
Még mindig vastag a keret és úgy tűnik, idén sem fogunk az eladások terén (sem) jeleskedni.

FORZA INTER!!!
Süti

Jovetic remélem marad.

Egy ilyen szintű játékosért sorba kellene állnunk, ne menjen sehova.
R9.

JJ5

Hozzászólás Szerző: JJ5 »

Válasz küldése