Tommy írta:Azaz edző aki itt "garázdálkodik" nyert 2* spanyol bajnokságot, uefa kupát blt stb... Ne azt az 1-2 rossz szezonját vegyük figyelembe.
A mercato meg miért gyenge? Hova siessünk? Ráérünk, a csapat bombaerős, nagy változásra nincs szükség.. Azt meg ki nem szarja le, hogy a sajtó milyen nevekkel hozza a csapatot hírbe.. Maicon pedig nem ment el 28 millioért, még itt játszik, és írták már kb 10 féle árat, hogy mennyiért távozik.. Ha megy akkor azért megy, mert távozni akar, és nem azért mert elakarjuk adni..
Tehetségek pedig jöttek.. Coutinho egyik legnagyobb tehetség, Faraoni, Benedetti szintén nagy olasz tehetségek, ja hogy őket nem 10-20 millioékért vettük, az a baj? Inkább neveljünk ki tehetségeket, vagy szerezzünk olcsóbban minthogy 10-20 milliokat fizessünk értük. Nem tudom mit kell itt sírni, pláne ilyen baromságokon, hogy kikkel hozza szóba az ujság a klubot, meg hogy nem veszünk 20 millioért tehetségeket..
Nem szeretném és nem is tudnám Coutinho-t szembe állítani egy 19 éves CR-rel vagy egy Messivel. Nem véletlen a több, mint 10millió euró árkülönbség. Az, hogy igazolunk a primaverába fiatal tehetségeket, szerintem minimum követelmény egy topligás topcsapattól. Ha van egy kész csapat, amin nem nagyon kell változtatni, és van pénz, de nem tudunk sztárokat vásárolni, akkor kézenfekvő megoldás olyan fiatalokat venni, akik még nem nagy sztárok, de nagy az esély rá, hogy azok legyenek. Pl. ahogy írtam Neymar, Hernanes vagy Ramires, akit a nagycsapat kispadjára ültetek, mert már van annyi elsőosztályú meccs a lábában, hogy nem kell a kicsik között játszatni.
És az, hogy Maicon elmegy, tényleg nem 100%, de én abból indulok ki, hogy ha valaki el akar menni, akkor el is fog + tegnapi hírek szerint a real fizetne érte 28milliót + bónuszok, ami elég közel van a Moratti által állítólag kért 35 millióhoz, és mint tudjuk, ilyenkor általában megállapodás születik.
És bár elég negatív hangvételű volt a hozzászólásom, de hidd el, hogy minden vágyam az, hogy Benítez bajnok, bl, szuperkupa, világkupa, kupa, európai szuperkupa győztes legyen a csapattal!