horas írta:Nia írta:Tommy írta:
Nia! A kor nagyon sokat számít.. Forlán világklasszis, de nálunk csak Milito helyén játszhatna, így felesleges igazolás lenne.. És mivel 31 éves már max 2-3 jó szezon van benne. Agüeroban meg vagy 10.30 alatti játékosokat kell igazolni, mert ha 30 feletiekket igazolunk ugy járunk mit a milan, persze 1-2 kivétel lehet néha mint Milito. Agüerot meg ne hasonlítsuk forlánhoz más poszt, középen játszott már, bár ritkán, de ott is megállja a helyét. Túlsztárolva szerintem meg nincsen..
Tudod valahogy előbb játszódik le az agyamban,Simao gólja,Forlan játéka,Perea futása,de még Seitaridis és Torres is anno,mint a kis Kun,ha azt mondják Atletico.De ebben biztosan benne van egy ellenszenv is,ami nem tudom miért alakult ki.Úgy hogy mivel én mondom mindig,hogy pártatlanul próbáljunk ítélni,ezért én részemről lezárva,mert nem menne.De te és én vélemény
És mivel nyitott ember vagyok jó pár éve van még,hogy változtasson a véleményemen,és meg teszi el ismerem.
De azért minden csapatba elfér 1-2 30 feletti.De írtam,hogy én messze nem Forlan leigazolására célzom,jó helyen van ott ahol van(inkább a képességeire,amik most is fantasztikusak).Találkozunk vele
Nia nem akarlak emgbántani,de ha neked Perea(!!!),Seitaridis(!!!) atyaúristen meg Simao elöbb ugrik be az Atlético-ról mnt Agüero,akkor inkább hagyjuk a témát...
Agüero az egyik legnagyobb tehetség perpillanat ma a piacon.
Mondj egy nála nagyobb tehetséget ennyi idősen?
Jó, hát Seitaridis, akit kirúgtak az Atleticobol, nyilván túlzás volt...